BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vier dagen cursus in een hotel (deel 3)

Dag 3 – Twee vrienden in de fitnessruimte

Het was de derde dag. Gisteren was een geslaagde avond nadat ik Frits was tegengekomen in de fitnessruimte. Ik had me vandaag tijdens de cursus voorgenomen dat ik vandaag weer naar de fitnessruimte zou gaan. Misschien was Frits er weer. Misschien een ander.
Tot nu toe had ik beide voorafgaande avonden gescoord. Het spelen met mannen ging mij steeds wat beter af. Ik merkte dat ik minder gespannen reageerde als het gebeurde en er daardoor meer van kon genieten. Maar nu het mij wat makkelijker afging wilde ik vanavond natuurlijk opnieuw proberen iemand te versieren.
Het studeren zat erop en na een verfrissende douche liep ik de fitnessruimte in. Een kleine teleurstelling want opnieuw was ik de enige in de ruimte. Er was helemaal niemand. Ik besloot dit keer om in plaats van te gaan hardlopen op de loopband buikspieroefeningen te gaan doen.
Ik ging zitten op zo’n bankje dat schuin achterover helde en haakte mijn voeten onder de stang. Langzaam liet ik mij achterover zakken en steeds als mijn schouders lager dan mijn middel kwamen gleden mijn borsten richting mijn schouders. Mijn tepels waren mega gevoelig van de eerdere dagen en die beweging van mijn borsten in mijn sportbeha gaf mij weer die geile opwinding. Terwijl ik bezig was met mijn oefening en mijn blik naar het plafond gericht was kwamen er twee jongens binnen. Ze waren in gesprek toen ze binnenkwamen maar hun gesprek viel stil toen ze merkten dat ze niet alleen waren. Ze liepen achter mij langs. Ik stopte mijn oefening en terwijl ik op mijn rug lag zag ik ze achter mij langslopen. Ze zeiden gedag en ik groette terug. Het had wel iets komisch, zo ondersteboven.
De eerste van de twee die passeerde bleef met iets te lang naar mij omkijken waardoor hij oogcontact had met zijn maat die achter hem liep. Ik zag hem nog net grijnzen naar zijn maat. Nadat ik mijn oefening had afgemaakt ging ik rechtop zitten en draaide ik mij om op het bankje en keek nu richting het gangpad. Ik moest goed steunen met mijn voeten aan weerszijden van het schuine bankje om niet omlaag te glijden. Ik keek die gasten aan en baalde dat ze met zijn tweeën waren. Die ene gast had wel wat, die ander wat minder.
Zij waren begonnen met bankdrukken. Eentje lag op het bankje en de ander stond achter toestel en hielp hem met de halterstang. Voor het geval zijn vriend hulp nodig had bij het terugplaatsen van de halterstang. Ik merkte dat die laatste meer naar mij keek dan oplette op de verrichtingen van zijn maat. Na de eerste serie wisselden ze elkaar af. Degene die lag nam nu plaats achter de halterstang. Zijn maat zei tegen hem: “Wel opletten hè” waarop de ander moest lachen. Meteen keek hij daarop ook mijn kant op. Ik voelde dat hun aandacht een lichamelijke reactie bij mij opwekte. Ik kon niet meteen zeggen dat ik er opgewonden of geil van werd maar door mijn eerdere ervaringen was ik niet meer verlegen of gespannen.

Bankdrukken
Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en naar ze toe te lopen. Ik zei: “Vinden jullie het goed als ik met jullie meedoe. Ik ben alleen en heb liever een buddy als ik op mijn rug lig met een halter boven me”. Toen ik halverwege die zin was en zei: “…als ik op mijn rug lig” begon de jongen achter de halterstang te lachen en zei: “ik wil jou wel gezelschap houden als jij op je rug ligt”. Zijn maat moest lachen en ik eigenlijk ook. Toen die ene op het bankje overeind kwam zei hij: “Ik ben Peter en dat is Ton”. Ik stelde mij voor en Peter zei: “Ga gelijk maar liggen dan”. Ton, de praatjesmaker, bleef achter de halter staan en Peter haalde er wat gewichten af zodat ik de halterstang kon tillen. Ik was gaan liggen en had mijn handen om de halterstang en wachtte nog even met optillen. Vanuit mijn liggende positie keek ik recht tegen Ton zijn kruis. Ik zei: “Nou, ik denk dat jij mij wel gezelschap mag houden als ik op mijn rug lig, als ik het zo zie”. Ik dacht: zo, die heb je terug. Ton zei: “Pak je dan mijn stang ook vast?”. “Ja hoor”, lachte ik, “maar heb jij een stang dan die ik vast kan houden dan?”.
Zonder aankondiging trok Ton brutaal zijn broek omlaag en zijn lul slingerde boven mijn hoofd heen en weer. Hij zei: “Wedden dat als jij hem vastpakt dat hij binnen de kortste keren net zo hard als die halterstang?”. Ik keek naar Peter en hij stond te lachen en wachtte mijn reactie af. Ik wilde me niet laten kennen tussen twee van die bijdehande gasten. Langzaam gleed mijn rechterhand van de halterstang naar Ton zijn lul. Ik nam zijn lul in mijn hand en ik voelde meteen dat zijn lul met een schokje reageerde. Mijn hand was koud van het koude ijzer en zijn warme lul voelde prettig aan. Hij had een dikke lul die zacht aanvoelde, maar hij was dan ook nog niet hard. Ik voel mijn kutje nat worden en mijn tepels opzwellen. Ik ging met mijn linkerhand naar zijn zak en speelde met zijn ballen. Ton zuchtte: “Oeh dat doe je lekker. Dat handje van je om mijn lul en die vingers onder mijn ballen”. Langzaam trok ik hem af en bij elke beweging van mijn hand voelde ik dat zijn lul harder werd. Terwijl ik Ton stond af te trekken keek ik naar Peter. Hij stond er een beetje voor spek en bonen bij aan het voeteneind. Maar bij hem zag ik duidelijk een bult in zijn broek opkomen. Ik haalde mijn linkerhand onder Ton zijn ballen vandaan en deed mijn hand naar voren in Peter zijn richting. Ik gebaarde naar Peter dat hij links van mij moest komen staan. Toen hij daar stond voelde ik aan Peter zijn kruis. Ik voelde dat hij ook al een harde begon te krijgen. Ik bracht mijn linkerhand via zijn rechter broekspijp naar binnen. Ik kneedde zijn lul want aftrekken ging niet in zijn broekje. Nu had ik in beide handen een warme lul die langzaam hard begon te worden. Ik werd er geil van. Ik voelde de spanning in mijn buik. Mijn kut begon te jeuken. Mijn benen stonden elk aan een kant van het bankje en waren hierdoor gespreid. Peter liet zijn hand langzaam langs de binnenkant van mijn been omhoog glijden. Door zijn aanraking schokte ik met mijn heupen. “Oh”, zei hij, “dit vindt ze geil hoor”. Ik keek hem geil aan en humde. Dit standje maakte mij zeker geil. De zijkant van Peter zijn hand drukte inmiddels tegen mijn kut. Ik voelde de warmte en de druk van zijn hand. Zijn lul werd harder en harder nu hij ook aan mij zat. “Ton, dit sletje is geil, ze heeft een natte kut, haar broekje is doorweekt”. Nog voordat Ton kon reageren zei ik: “Gek hè, twee kerels die zich zo aanbieden. En die allebei over goed gereedschap beschikken.”

Pijpen
Peter stapte over mij heen. Nu kon hij nog beter aan mij zitten. Zijn handen gingen gelijk naar mijn borsten. Facking hell. Ik kon niet stil blijven liggen. Mijn onderlijf schokte onder Peter zijn aanrakingen. Het was Peter niet ontgaan dat zijn handelingen effect hadden op mijn lichaam. Hij trok mijn shirt omhoog. Ik hielp hem door de halterstang vast te pakken en zo mijn rug op te lichten van de bank. Ik lag nu in mijn sportbeha. Maar dat was voor Peter niet genoeg. Hij maakte van de gelegenheid gebruik en schoof meteen mijn sportbeha omhoog. Mijn borsten lagen nu volledig bloot. ”Woow”, riep Ton, “wat een lekkere tieten”. Ik keek naar voren en zag dat Peter ze vastpakte, in elke hand één. Ik kreunde: “Oh, ja, mijn tepels”. Meteen gingen Peter met zijn vingers naar mijn tepels en liet ze door zijn vingers gaan. “Fack jaaahhh, ga door”, kreunde ik hard.
Ik was zo geil dat ik wilde pijpen. Ik trok aan Ton zijn shirt als teken dat hij moest zakken. Ik opende mijn mond. Hij begreep de hint en hield zich met twee handen vast aan de halterstang. Ik liet mijn hoofd achterover zakken. Ton bewoog zijn heupen en manoeuvreerde zijn lul voor mijn mond. Ik pakt zijn stijve paal en stopte hem in mijn mond. Meteen schoof Ton naar voren en begon te bewegen. Ik begon te kreunen maar met zijn paal in mijn mond kwam er niet veel geluid uit. Ton begon mij nu heerlijk in mijn mond te neuken. “Wat een geil gezicht”, zei Peter. Ik voelde dat Peter van mij afstapte. Ik kon niet meer mijn hoofd omhoog dus ik had geen idee wat Peter ging doen. Ineens voelde ik dat hij aan mijn broekje trok. Maar met mijn gespreide benen ging dat niet lukken. Ik plaatste mijn voeten op het bankje en lichtte mijn kont op. Met één beweging trok Peter mijn broekje en string van mijn kont. Het gleed langs mijn benen en enkels. Ik liet mijn heupen zakken en zette mijn voeten weer naast het bankje. Peter schoof mijn broekjes van mijn voeten.

Opgesloten tussen twee kerels
Eigenlijk kon dit niet. Ik lag nu in mijn blote kut en tieten midden in de fitnessruimte. Maar ik was nu zo geil, dat het mij even niet kon schelen. Peter nam plaats over het bankje en tilde mijn benen omhoog. Hij legde mijn benen op zijn schouders. Nog steeds zat Ton met zijn paal in mijn mond. Ik proef steeds meer geil van hem. Hmm.

Dit loopt uit de hand in de fitnessruimte
Ineens voelde ik iets warms tegen mijn de onderkant van één van mijn benen. Was dat een lul? Ik kreeg geen tijd om na te denken. Peter bleek ook zijn broek uitgetrokken te hebben en drukte met zijn lul tegen mijn schaamlippen. Hij sloeg zijn armen om mijn bovenbenen en trok zich naar voren. Ik voelde zo zijn lul in mijn schuiven. Facking geil. Ik schokte met mijn heupen waardoor zijn lul meteen dieper naar binnen gleed. Peter kleunde: “Ohhh jij ben zeiknat. Geile teef”. Ik voelde dat ik begon te trillen. Ik werd aan twee kanten genomen. Ik kon geen kant op. Ton begon te kreunen dat hij bijna ging komen. Zijn lul werd dikker. En er kwam steeds meer geil uit. Ik wilde zijn zaad. Nu. Ik kreunde terug. Weer kreunde Ton. “Ohhh jaahhh, ik kom, ik kom, jaaaahhh “. Hij spoot twee stralen zaad. Fuck wat een geil standje. Daarna trok Ton zijn lul uit mijn mond en ging rechtop staan. Ik hief mijn hoofd op en keek naar voren naar Peter. Ik moedigde hem aan: “Spuit mijn kut vol. Kom dan. Ik wil ook jouw zaad” Niet veel later jammerde Peter: “Ik ga komen. Ik ga in je kut klaarkomen.”. “Kom dan, spuit me vol dan. Spuit je zaad in mijn natte kut”. Meteen daarna zuchtte Peter en voelde ik een warm gevoel in mijn kut. Zijn zaad deed mijn kut vollopen.
Het liefst was ik doorgegaan maar ik wilde niet naakt betrapt worden in de fitnessruimte en het hotel uitzet worden. Dus ik stelde hen voor om binnenkort weer verder te gaan, misschien vanavond en anders morgen. Peter en Ton hoefden niet lang na te denken en stemden in. Ik trok snel mijn kleren aan en vroeg Ton zijn telefoonnummer. Daarna verliet ik vlug de fitnessruimte. Ik voelde het zaad van Peter mijn string in lopen. Ik kreeg er een geile rilling van.

Terug op mijn hotelkamer
Terug op mijn kamer kreeg ik een wild idee. Het was mijn ultieme fantasie: seks met meerdere mannen tegelijk die zich aan mij staan op te geilen en die aan mij zitten. Ik dacht erover om niet alleen Peter en Ton naar mijn kamer te laten komen. Ik kon natuurlijk ook morgen al mijn mannen uitnodigen. Ik had immers een dag langer geboekt voor mezelf.

Ik had er vier die ik kon bellen: Barry, Frits, Peter en Ton. Ik besloot eerst te gaan douchen want mijn string plakte aan mijn lijf van het zaad van Peter. Daarna stuurde ik ze allemaal een appje.

“Hey kanjer, dankzij jou is mijn saaie week voorbij gevlogen. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten voor een spetterend afscheid 😉. Morgen om 19:00 op kamer 124? En ik hou van mannen die (op tijd) komen. Ik heb een spannende verrassing voor je…”

Ik verlaatte het tijdstip met 10 minuten een zond Frits als tweede een appje. En met nog eens 10 minuten later kreeg ook Ton een appje. En bij hem schreef ik erbij dat hij Peter mee moest nemen. Kort daarna kreeg ik van ieder een appje waarin te toezegden langs te komen. Ik kreeg er alweer een warm broeierig gevoel van in mijn buik.

Graag een waardering of reactie.
Laatste deel volgt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6395 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vier dagen cursus in een hotel (deel 3)”

  1. Weer mega geil.. ik hou van die dubbelziinnige praat in ’t flirtproces. Heerlijk 2 van die harde stangen tegelijk in de hand. Je verhalen verwarmen me door en door, prikkelen aan alle kanten! Jij weet echt wat geil is! En ’t leest ook gewoon lekker weg.. Chapeau! Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven!
    Ik wou eigenlijk eindelijk m’n afwas gaan doen, maar deel 4 belooft nog spannender te worden, kan niet wachten.. ga ’t nu lezen!

    • Volgens mij weet jij ook wel wat geil is. Een beetje schrijven dat ik je verwarm door en door (met mijn verhalen dan he)🥵

Plaats een reactie