BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Elisabeth in Londen 3

In deel 2 heb je kunnen lezen, hoe Elisabeth de vrienden Steven en Anthony diep in hun maagdelijke kontjes geneukt heeft.

Elisabeth, Steven en Anthony staan genietend onder de warme waterstralen in de royaal bemeten badkamer. De beide vrienden nemen Elisabeth tussen zich in en zepen haar prachtige lichaam in.

Ofschoon Elisabeth al een keer is klaar gekomen, is zij nog steeds bloedgeil. Ze vindt de mannen erg lekker en sowieso windt het haar altijd erg op, wanneer ze een ‘hetero’ man in haar bed kan krijgen. En twee van die exemplaren, is zeker een buitenkansje.

Steven en Anthony vinden het prima. Ze hebben de avond van hun leven, nu ze seks hebben met een prachtige vrouw die beschikt over een goed geschapen verrassing. 

Het neuken in hun holletje hebben ze als erg plezierig ervaren en ook voor de eerste keer zaad slikken, was hen beslist goed bevallen. Ze wisten nu al, dat ze dit vaker wilden.

Na zich afgedroogd te hebben, begeven de drie zich terug naar het grote bed. Eerst pakt Elisabeth nog een fles Champagne uit de koelkast en drie glazen uit de bar die de kamer rijk is.

Steven opent de fles en vult de glazen. Genietend drinken zij van de heerlijke mousserende wijn. ‘Dit is het goede leven’, bedenken zij zich.

Anthony is de eerste die weer in actie komt, door de pik van Elisabeth in zijn mond te nemen. Hij hoeft er maar even aan te zuigen, of de pik komt tot leven en wordt stijf in zijn mond. Dan schuift Steven zijn gezwollen paal in de verlangende mond van Elisabeth.

Elisabeth is zeer ervaren in het pijpen en weet precies hoe zij een man gek van verlangen kan maken, zonder dat hij te vroeg zijn zaad loost. Afwisselend zuigt en likt ze de eikel en gezwollen schacht. Ook zijn zware en goed gevulde kloten, worden regelmatig door haar sensuele mond verwend.

Ze likt hem afwisselend over zijn paal, zijn ballen en zijn hol, dat zich soepel opent, nu het een forse pik in zich heeft gehad. Steeds als haar tong zijn genotskanaal binnendringt, ontsnapt een kreun aan zijn lippen. Had hij eerder geweten, dat hij zo zou genieten van anale seks, had hij het beslist eerder opgezocht.

Ook Anthony ontfermt zich nu over het hol van Elisabeth. Hij dringt zijn tong zo diep als mogelijk in haar en geniet ervan, hoe zij zich voor hem opent. Ook hij geniet met volle teugen en weet zeker, dat hij seks met een mooie transvrouw vaker zal gaan opzoeken.

Het wordt tijd, dat ook Elisabeth heet vlees in haar kontje gaat voelen. Terwijl ze doorgaat met Steven met haar mond te verwennen, biedt zij haar geopende kontje aan Anthony aan. ‘Kom, neuk me’, zegt ze geil.

Meer aansporing heeft Anthony niet nodig en met zijn eikel tegen haar goed glad gelikte hol, schuift hij zijn pik in één vloeiende beweging haar darmkanaal in. Elisabeth geniet wanneer ze het harde en hete vlees in zich voelt. Hier is ze voor gemaakt: om geil en taboeloos te genieten van seks, zich diep door te laten neuken en alles te doen wat lekker is.

Anthony neukt haar diep en stevig en waakt ervoor om te vroeg klaar te komen. Steeds als hij voelt, dat hij bijna zo ver is, pauzeert hij even.

Na verloop van tijd, wil uiteraard ook Steven het kutje van Elisabeth wel eens neuken. De mannen wisselen van positie en Steven laat zijn pik glijden in het kontje dat lekker nat is van het speeksel en het voorvocht van zijn vriend.

Anthony ligt met Elisabeth te tongen, terwijl Steven haar diep in haar darm neukt en bij elke beweging op een gekmakende manier haar prostaat stimuleert. Want ondanks dat zij een prachtige vrouw is, heeft zij die uiteraard ook. The best of both worlds, wordt dat wel genoemd…

De temperatuur in de kamer lijkt te stijgen, terwijl de drie geil van verlangen, met elkaar liggen te vrijen. De tepels van Elisabeth worden gezogen, tot ze denkt dat ze niet nog geiler kan worden.

Ook de tepels van Steven worden uitgebreid verwend en gezogen.

 Dan besluit Elisabeth dat het tijd wordt voor de ontlading. Zij wil zaad proeven en wel nu. Op haar knieën zet zij zich voor de beide vrienden die verwoed aan hun staalharde pikken trekken. Veel hebben de mannen niet nodig om klaar te komen.

Straal na straal, belandt vers en warm zaad in de gulzige mond van Elisabeth. Dikke klodders vormen zich op haar tong en ze geniet met volle teugen. Zij is vreselijk zaadverslaafd en zou het liefste elke dag zo’n heerlijke portie mannenpap slikken.

De laatste druppels worden uit de pikken gemolken en opgevangen door haar tong. Dan buigt zij haar hoofd naar de beide mannen, die aanvoelen wat zij wil.

Gedrieën tongen zij elkaar en verspreiden het zaad over de drie monden. Begerig tongend wordt genoten van de dikke klodders warme sperma. Dan wordt de buit doorgeslikt. Nog een plakkerige kus op elkaars monden en vermoeid laten de drie zich op het bed zakken.

Zo liggen ze nog even, voordat het tijd wordt dat Steven en Anthony richting huis gaan. Uiteraard worden contactgegevens uitgewisseld.

Immers, Elisabeth is regelmatig in Londen voor haar werk en deze ontmoeting smaakte beslist naar meer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 5452 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie