BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ontknaping van Hans deel 1

Hans, 16 jaar oud, was met een aantal vrienden wezen treinen door Nederland. Ze gingen van Rotterdam naar Amsterdam van waar ze naar huis zouden gaan. Ze hadden de intercity van kwart voor 10 ’s avonds genomen zodat ze voor 11 uur thuis zouden zijn. Het was een vermoeiende dag geweest en op een bepaald moment was Hans weg van de groep gaan zitten en was hij in slaap gevallen. Zijn vrienden waren in Amsterdam uitgestapt maar hadden niet in de gaten dat Hans nog in de trein lag te slapen. Hij sliep door tot net voor 12 uur, toen hij wakker werd gemaakt door de conductrice. Ze vroeg hem om zijn kaartje. Hij gaf haar zijn kaartje en ze zei: ben je vergeten uit te stappen? We zijn Amsterdam al lang voorbij. We zijn bijna in Den Helder. Hans vloekte binnensmonds en de conductrice vroeg: wat ga je nu doen? Hans zei: ik heb geen idee. Ik ken niemand in Den Helder en heb geen geld voor een hotel. De conductrice voelde voor zijn situatie en zei: ok, ik neem je mee naar mijn appartement. Daar kan je vannacht overnachten. We zullen zodra we daar zijn eerst je ouders bellen en dan breng ik je morgen terug naar huis. Hans zei: ik weet niet wat ik moet doen en de conductrice zei: ik heb je net verteld wat we gaan doen.

Op Den Helder station aangekomen liepen Hans en de conductrice naar haar appartement. Daar binnen gekomen pakte ze de telefoon en liet ze Hans zijn ouders bellen. Hij kreeg zijn moeder aan de telefoon en legde de situatie uit. Zijn moeder vroeg of ze met de conductrice mocht spreken. Hans gaf haar de telefoon en ze zei: met Miranda van der Goessen. De moeder van Hans stelde zich voor als Els van Weteren. Ze vroeg of het ok was dat haar zoon bij Miranda bleef slapen. Miranda zei: ik kan hem slecht op het station achter laten. Dat zou ik bij mijn eigen kind ook niet willen. Mijn dochter is 19 maar ik zou niet blij zijn als dit haar overkwam. Els zei: en hoe komt hij morgen terug naar Amsterdam? Miranda zei: onder mijn begeleiding, dan hoeft hij ook geen nieuw kaartje te kopen. Ik breng hem tot aan je voordeur. Els zei: maar dan kom je ook even binnen. Ik wil je persoonlijk bedanken. Is goed zei Miranda. Ze sloot af met: tot morgen dan. Ze legde de telefoon weg en zei tegen Hans: ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Miranda. Hans zei: mijn naam is Hans mevrouw. Miranda zei: niks mevrouw, ik ben gewoon Miranda. Ze zei: ik ga eerst even douchen, maak het jezelf maar gemakkelijk, ik ben snel terug, dan mag jij douchen, want je ruikt niet al te fris.

Miranda vertrok en kwam 10 minuten later terug uit de douche met een badjas aan. Ze zei: er ligt voor jou ook een badjas klaar. Laat je kleren maar buiten de badkamer, dan gooi ik ze zo meteen in de was en ben je morgen lekker fris als je thuis komt. Hans ging de douche in en liet zijn kleren achter. Toen hij uitgedouched was wilde hij zijn onderbroek pakken en weer aandoen, maar die was samen met de rest van zijn kleding verdwenen. Hij trok de badjas aan en liep naar de woonkamer waar Miranda op de bank zat. Hij vroeg haar waar zijn onderbroek was en Miranda zei: die ligt in de wasmachine. Ze vroeg aan Hans of hij wat wilde drinken en Hans zei: een glaasje fris? Komt er aan zei Miranda. Ze kwam terug met een glas fris voor Hans en een glas witte wijn voor haarzelf. Ze ging naast hem op de bank zitten en begon met hem te praten over zijn hobbies. Hans zei: ik doe veel aan sport en krijg les in sportmassage van onze trainer. Er werd nog wat doorgepraat en op een bepaald moment zei Miranda: ik zou willen dat ik een masseur had, mijn nek, rug en benen kunnen wel een massage gebruiken. Hans vroeg: wil je dat ik je masseer? Dat is het minste wat ik voor je kan doen. Zou je dat willen doen vroeg Miranda. Ja hoor, geen enkel probleem. Miranda zei: wacht dan leg ik even een groot badlaken op mijn bed en dan kan jij me masseren.

Hans zocht er helemaal niets achter. Hij liep met Miranda naar haar slaapkamer waar ze een groot badlaken op het bed legde. Ze pakte een fles babyolie en gaf die aan Hans. Ze deed haar badjas uit en ging in enkel haar bh en slip op het badlaken liggen. Hans deed wat olie op zijn handen en begon Miranda te masseren. Eerst haar nek en rug, daarna haar armen en tot slot haar voeten en benen. Bij haar benen aangekomen deed hij die uit elkaar zodat hij fatsoenlijk kon masseren. Terwijl hij dit deed zag hij dat er een natte plek in haar slip zat. Hij besloot dit te negeren en masseerde haar benen van onder naar boven. Hij zei tegen haar: hier in je dij zit een spier goed vast en hij masseerde tot die ook weer los was. Miranda zei: je hebt gouden handen. Ik voel me een stuk beter en ze ging op de rand van haar bed zitten. Ze zei: nu ben jij aan de beurt. Ga maar op het badlaken liggen, dan ga ik jou ook even masseren. Hans zei: maar ik heb geen onderbroek aan. Miranda pakte een kleine handdoek en zei: leg die maar over je billen. Ga maar liggen, ik zal niet kijken. Hans ging liggen en deed de handdoek over zijn billen. Miranda begon hem te masseren en Hans genoot met volle teugen. Ze wist hoe ze moest masseren en Hans vroeg waar ze het geleerd had. Ze zei: van mijn dochter Cindy.

Toen ze zijn rug en armen gedaan had begon ze aan zijn benen. Ze begon onder aan bij de voeten en werkte been voor been omhoog. Toen ze boven in zijn dij kwam liet ze haar pink zacht over zijn zak gaan. Ze deed dit een aantal keren en ging toen naar zijn andere been en deed daar hetzelfde. Ze zag zijn ballen bewegen. Ze zei: zo, nu nog even je billen masseren. Ze pakte de handdoek weg en spoot olie op zijn billen en liet een straaltje door zijn bilnaad richting zijn zak lopen. Ze zag de rillingen over zijn rug lopen. Ze masseerde zijn bilhelften zacht en ging daarna met een hand over zijn stuitje en met de middelvinger van haar andere hand door zijn bilnaad waarbij ze met haar nagel een spoor trok door de olie. Ze ging met haar nagel zacht over zijn anus en zag Hans met zijn kont omhoog wippen. Ze zette haar middelvinger tegen zijn anus en drukte deze zacht tot haar eerste kootje bij hem naar binnen. Hans wipte weer met zijn kont omhoog. Miranda voelde hoe hij schokkende bewegingen maakte en wist wat er gebeurde. Ze trok haar vinger uit zijn anus en liet hem weer op zijn buik liggen. Ze zei: ik denk dat het tijd is dat je jezelf omdraait.

Hans keek haar met een rood hoofd aan en zei: ik weet niet of dit een goed idee is. Miranda antwoordde: je bent niet de eerste man die ik naakt zie. Hans zei: maar ik ben net klaargekomen. Miranda antwoordde: dat weet ik, ik voelde je klaarkomen, kom draai je maar eens om dan zullen we het even schoon maken. Met een vuurrood hoofd draaide Hans zich op zijn rug en keek Miranda naar de grote plek vol zaad en al het zaad dat nu op zijn pik en ballen zat. Ze pakte een nat doekje en begon zijn pik en ballen schoon te maken en zei: is dit de eerste keer dat je zo klaargekomen bent? Hans knikte slechts. Miranda had zijn pik in haar hand en was deze voorzichtig aan het schoon maken. Ze vroeg: heeft je vriendinnetje jou nog nooit afgetrokken en Hans zei: ik heb nog nooit een vriendin gehad. Ik trek mezelf soms af op een sexboekje. Miranda vroeg: en was dit beter dan met je sexboekje? Hans zei: dit was geweldig. Ze vroeg hem of hij ooit een echte naakte vrouw had gezien en Hans schudde nee terwijl zijn hoofd weer rood werd. Miranda zei: dan denk ik dat ik jou deze nacht nog heel wat dingen ga laten zien. Maar zei ze: eerst ga ik jouw pik helemaal kaalscheren. Dat is veel mooier en makkelijker om schoon te maken en houden. Ze zei: blijf maar even liggen dan pak ik de spulletjes.

Ze kwam terug met een tondeuse, scheerschuim en een scheermesje. Ze zei: het makkelijkste is als je een stijve pik hebt, dan heb je de minste kans op ongelukjes. Ze legde de spullen naast Hans en greep achter haar rug en deed de sluiting van haar bh los. Ze zei: hier speel er maar even mee. Hans wist niet wat hem overkwam en pakte beide tieten in zijn handen. Miranda zei: ik vind het fijn als je zacht met mijn tepels speelt. Hans deed dat en terwijl hij dit deed begon zijn pik weer gestaag te groeien. Toen hij weer helemaal stijf stond zei Miranda: zo nu moet je mijn tieten even met rust laten zodat ik je kan scheren. Ze begon met de tondeuse het grootste deel weg te halen en spoot daarna een flinke hoop scheerschuim op zijn pik en ballen. Met het scheermesje begon ze zijn pik schoon te scheren. Een kwartier later was hij zo kaal als een biljartbal. Hans zei: maar hoe moet dat nu verder? Ik weet niet hoe ik dat moet doen. Miranda zei: dan kom je elk weekeinde naar mij toe en doe ik het voor je tot je weet hoe het moet.

Ze boog voorover en gaf hem een kusje op zijn eikel. Ze zei: nu gaan we eerst dit badlaken vervangen door een nieuw badlaken en gaan we daarna eerst een glaasje drinken. Het badlaken werd vervangen en Miranda nam Hans mee naar de woonkamer. Beide hadden hun badjas uit en Miranda droeg enkel nog haar slip die inmiddels drijfnat was. Hans maakte die opmerking en Miranda zei: dat gebeurt als een vrouw opgewonden raakt. Ze liep naar de keuken en pakte nog een glas wijn en een red bull voor Hans. Ze kwam terug de woonkamer in en vroeg aan Hans: vertrouw je mij? Hans zei: ja, hoezo? Miranda gaf hem een blauw pilletje en zei: dan wil ik dat je dit inneemt. Hans zei: dit is toch geen drugs? Nee zei Miranda, maar als je dit inneemt dan kan je veel langer seks hebben dan normaal. Hans pakte het ruitvormige pilletje en slikte het door met een slok red bull. Miranda nam Hans bij de hand en zei: kom dan gaan we nu verder met de les. Ik ga jou vanavond leren hoe je een vrouw blij kan maken en jezelf daarbij ook.

Ze duwde Hans het bed op en stroopte haar slipje af. Ze zei: hier, kijk er maar eens naar, voel er maar eens aan en vertel me wat je weet, of denkt te weten. Alle vragen zijn ook welkom. Hans vroeg: heb je geplast? Je hele kut is nat. Miranda zei: dat is vocht dat een vrouw aanmaakt als ze opgewonden raakt. Ze zei: kijk eens naar je pik. Hans keek naar zijn pik en zag er een lange draad voorvocht uit komen. Miranda zei: dat is bij mannen een teken dat ze opgewonden raken, bij vrouwen is dat hetzelfde. Ze pakte zijn hand en streelde met zijn vingers haar natte kut. Ze zei: proef het maar. Hij zei: is dat niet vies? Miranda zei: nee het is niet vies, proef het nu maar. Hans likte zijn vingers af en zei: het proeft een beetje ziltig. Miranda zei: de smaak is afhankelijk van dingen als: roken, voedsel, drank en dus smaakt elke vrouw anders. Dit is hetzelfde bij mannen.

Miranda haalde haar vingers door de sliert voorvocht en likte dit af. Ze zei: een ding weet ik zeker en dat is dat je niet rookt. Dat smaakt veel sterker. Hans keek haar aan en zei: kan je mij laten zien wat alles is? Miranda zei: dat ga ik je laten zien. Ze ging liggen en zei: kom maar eens tussen mijn benen zitten. Ze begon uit te leggen wat haar schaamlippen waren, zowel de binnenste als de buitenste. Waar het gaatje zat waar haar urine uit kwam. Waar het gaatje was waar de baby uit komt en waar de pik in gaat. Ze zei: en dan is er nog het speciale knobbeltje. Ze trok haar schaamlippen uit elkaar en zei: zie je dat knobbeltje bovenin? Hans keek en streelde het met zijn vinger. Miranda kreunde en Hans trok zijn vinger terug. Miranda zei: dat is het meest gevoelige orgaan van een vrouw en heet de clitoris, of ook wel clit genaamd. Een vrouw komt net als een man ook klaar als ze geniet van de seks. En wat je net deed, dat zachte strelen maakte me opgewonden. Doe het nog eens en dit keer langer.

Hans ging weer met zijn vinger over haar clit en Miranda kreunde weer. Ze legde haar hand op die van Hans en dirigeerde zijn vinger op de manier die ze het lekkerst vond. Twee minuten later kwam ze heftig klaar. Ze zei: nu staan we gelijk, jij bent klaargekomen en ik ben klaargekomen. Dit keer was het met je vingers. De volgende keer is het met je tong. Ze kroop overeind en duwde Hans op zijn rug. Ze pakte zijn pik in haar hand en bracht die naar haar mond. Hij keek haar aan en vroeg: wat ga je doen? Miranda zei: ik ga je pijpen. Dat doe ik door je pik in mijn mond te nemen en er met mijn tong mee te spelen terwijl ik erop zuig. Ze begon hem te pijpen en een paar minuten later spoot Hans zijn tweede lading in de mond van Miranda. Ze deed haar mond open en liet Hans zijn zaad zien voor ze het met smaak wegslikte. Hij keek haar aan en vroeg of ze het lekker vond en ze zei: niets lekkerder dan zaad van een jongen die nog nooit geneukt heeft. Maar nu is het jouw beurt.

Ze ging op de rand van het bed liggen en spreidde haar benen en zei: nu is het tijd voor jouw lessen. Ik ga jou vertellen hoe ik het liefst door jou gelikt ga worden. Ga maar tussen mijn benen zitten en begin maar vanaf mijn knieen tot aan mijn kut mijn benen te kussen. Hans deed als gevraagd en hoe hoger hij kwam hoe meer Miranda zacht begon te kreunen. Je doet het heel goed zei ze. Nu mag je rondom mijn kut beginnen te kussen. Hans deed ook dit heel goed en ging op eigen initiatief verder en likte de schaamlippen van Miranda. Zo goed zei ze zacht en pakte het hoofd van Hans en zei toen: nu wil ik dat je met je tong de binnenkant van mijn kut gaat verkennen. Hans stak zijn tong uit en duwde die zo ver mogelijk bij Miranda naar binnen. OOOOOOHHHHH zei ze JAAAAAHHHH ga door, ga door. Ze duwde het hoofd van Hans nu strak tegen haar kut en omhelsde het met haar benen. NOG HEEL EVEN riep ze terwijl ze zelf met haar tepels speelde.

Een halve minuut later kwam ze klaar en spoot ze haar sappen in het gezicht van Hans. Ze liet haar benen over zijn schouders liggen. Hans haalde diep adem en herinnerde zich wat Miranda had gezegd over haar kleine knobbeltje. Hij ging er met zijn mond naar toe en zoog het naar binnen en speelde ermee met zijn tong. Miranda werd helemaal gek. Ze knelde zijn hoofd weer tussen haar dijen en zei: JAAAAA DAAAR, DAT IS LEKKER, GA DOOR GA DOOR OOOOOOOOOHHHHH en ze kwam voor de tweede keer in minuten klaar en overspoelde het gezicht van Hans nogmaals met haar kutsappen. Uiteindelijk helemaal buiten adem zei ze: dit is het beste orgasme wat ik in tijden heb gehad. Ze ging rechtop zitten en vroeg Hans om haar te kussen. Hans gaf haar een kusje op haar lippen. Miranda vroeg: weet je niet hoe je een vrouw moet kussen? Hij zei: nee, ik kus mijn moeder voor ik naar bed ga op dezelfde manier. Oh mijn god zei Miranda, dan moet ik je nog veel meer leren, maar dat vind ik niet erg. Jij bent mijn eerste mannelijke maagd. Nog nooit gekust, nog nooit geneukt, waar kan een vrouw nog meer om vragen. Ze zei: laat mij je maar eens leren hoe je moet kussen. Zet je lippen maar op die van mij en laat alles maar toe. Als je straks mijn tong voelt, dan moet je je mond iets openen.

Ze zette haar lippen op de zijne en kuste hem eerst gewoon. Met haar handen hield ze zijn hoofd vast en ging toen met haar tong tussen zijn lippen. Hij opende zijn mond en voelde hoe Miranda met haar tong zijn mond in ging en met zijn tong begon te spelen. Hij liet het allemaal toe en toen ze de kus verbrak zei ze: dat was een goed begin, maar bij de volgende kus wil ik dat je jouw tong ook gebruikt. Het heet niet voor niets tongen. Als in meervoud. Twee tongen die met elkaar spelen. Ditmaal pakte Hans het hoofd van Miranda en plantte hij zijn mond op die van haar. Ze trok terug en zei: laten we dat nog eens proberen, maar nu met gevoel. Het is geen productie werk. Er is geen haast en het moet met tederheid gebeuren. Hans pakte haar hoofd weer en voor hij haar kon kussen draaide Miranda haar hoofd en zei: kus eerst mijn nek maar, ga dan naar boven en kus mijn oorlel, neem die dan in je mond en sabbel erop en daarna mag je me kussen.

Hans deed als gevraagd en Miranda kreunde zacht: dat is beter, lekker ga door. Hans nam de oorlel in zijn mond en beet er zacht in. Liet de lel los en kuste die en ging terug naar haar nek. Miranda nam een van zijn handen en bracht die naar haar tieten. Ze zei: voel je hoe hard mijn tepel is? Nou dat is een teken dat je het goed doet. Normaal doe je dit niet op je eerste date. Je mag dan enkel over haar bloes of trui gaan om te voelen, tenzij ze je hand zelf onder haar bloes of trui doet. En vergeet niet: NEE is NEE. Als een vrouw nee zegt, dan hou je onmiddellijk op, anders kan je diep in de problemen komen. Maar in mijn geval zeg ik geen nee, maar GA DOOR. Hans legde zijn andere arm achter haar nek en trok Miranda naar hem toe en plantte zijn lippen op die van haar. Deze keer nam hij het initiatief en stak hij zijn tong zacht in haar mond. Hij vond het tipje van haar tong en begon er mee te spelen. Langzaam werd het steeds intensiever en begon Miranda steeds harder terug te zoenen tot ze uiteindelijk onbeheerst met elkaar stonden te tongen alsof ze het al jaren met elkaar deden. Na 10 minuten verbrak Miranda de zoen en zei: je bent een natuurtalent. Maar nu wil ik even rusten. Ze ging achterover op het bed liggen en Hans ging naast haar liggen en streelde zacht over haar tieten. Ze zei: voor een beginner leer je ontzettend snel en terwijl hij haar streelde, streelde Miranda zijn zak.

Ze voelde zijn ballen weer volop in beweging zijn en zei: nu ga ik je leren wat standje 69 is. Ze kroop over hem met haar kut bij zijn gezicht en haar hoofd bij zijn pik. Ze zei: nu gaan we doen wat we voorheen apart deden, alleen nu doen we het tegelijkertijd met elkaar. Miranda spreidde haar benen en terwijl ze dit deed ging Hans aan het likken. Miranda zei: ga eens met je knieen onder je buik zitten, dan kan ik er makkelijker bij. Hans plaatste zijn knieen aan weerszijde van haar lichaam onder zijn buik en Miranda pakte zijn pik en begon zijn eikel te likken. Ze likte hem onder zijn toompje en nam zijn ballen om beurten in haar mond en zoog erop. Ook liet ze haar handen over zijn billen gaan en ging weer met haar middelvinger door zijn bilnaad. Ze liet zijn anus echter met rust. Ze nam nu zijn pik vol in haar mond en kreunde zacht terwijl Hans haar clit aan het verwennen was. Ze waren een dik kwartier met elkaar bezig toen Miranda weer klaarkwam en haar dijen gebruikte om Hans vast tegen haar kut te houden. Ze spoot weer een lading kutsap tegen zijn gezicht en op het moment dat haar orgasme wegebde ging ze met haar vinger zijn anus binnen. Ze vond zijn prostaat en stimuleerde die en ook Hans kwam weer klaar. Hij spoot en Miranda dronk.

Ze zoog de laatste druppels uit hem en zei daarna: Jongen wat ben jij goed. Kom dan gaan we nu even iets drinken. Ze gingen samen op de bank zitten nadat Miranda voor haarzelf een glas wijn had ingeschonken. Voor Hans had ze nog een glas fris gedaan en toen hij dit op had vroeg hij waar de wc was. Hij zei: ik moet plassen. Miranda vroeg: mag ik je helpen? Mag ik je pik vasthouden terwijl jij plast? Hans zei: ik weet niet of ik dan wel kan plassen, maar we kunnen het proberen. Ze liepen samen naar de wc en Miranda pakte de pik van Hans en richtte die op de wc. Er kwam echter niets uit. Ze draaide zich om en zette de kraan van het fonteintje open en dat gaf het gewenste effect. Zijn pis begon van een klein straaltje naar een grote zeikstraal uit zijn pik te lopen. Na een aantal seconden hield Miranda haar hand voor zijn pik en liet de zeikstraal over haar hand lopen. Hans keek haar vreemd aan en zei: waarom doe je dat? Ze antwoordde: ik heb altijd al willen voelen hoe dit is om onder geplast te worden. Ze bracht haar hand naar haar neus en rook eraan en daarna bracht ze haar vingers naar haar mond en likte die af. Ze zei: het heeft een zoute smaak. Ik heb liever je zaad.

Hans lachte en zei: wat had je verwacht? Ze zei: ik weet het niet, daarom probeerde ik het. Ze vroeg: wil je mij ook zien plassen? Hans zei: ik heb nog nooit een vrouw zien plassen. Miranda zei: wil je het zien, of ook voelen? Hoezo was het antwoord. Ze zei als je het ook wil voelen, dan moet je in het bad gaan liggen en zal ik over je heen gaan staan zodat je het goed kan zien en plas ik over je lichaam. Daarna gaan we douchen. Ok zei Hans. Miranda zei: dit heb ik ook nog nooit gedaan dus misschien lukt het me niet. Hans zei: dan zetten we de kraan van de wastafel aan. Dan lukt het vast. Hans ging in het bad liggen en Miranda zette de kraan aan en ging over hem staan en warempel na een halve minuut begon bij haar haar pis te lopen en richtte ze die over zijn buik, benen en pik. Hans zei: het voelt lekker warm aan en bracht zijn hand naar de kut van Miranda en streelde haar clit terwijl ze piste. Ze begon te kreunen en zei: ik wist niet dat pissen zo fijn kon voelen.

Eenmaal uitgepist zette ze de kraan van het bad open en liet het vollopen terwijl Hans nog in het bad zat. Ze ging tegenover hem zitten en speelde met haar voeten met de pik van Hans. Na tien minuten gespeeld te hebben pakte ze de fles met badschuim en begon ze Hans te wassen. Toen hij gewassen was deed hij hetzelfde bij haar. De stop werd uit het bad getrokken en ze spoelden elkaar af met de handdouche. Miranda stapte het bad uit en pakte handdoeken en droogde eerst zichzelf af en daarna Hans. Ze zei: nu gaan we aan het echte werk beginnen. Jij gaat mij nu neuken en ik ga jou diverse manieren laten zien waarop dit kan. Hans zei: kan het op meer dan een manier dan? Miranda zei: er zijn tientallen variaties mogelijk. Ik ga jou een aantal variaties laten zien waarbij jij mij in mijn kut neukt. Sommige vrouwen vinden het ook lekker om in hun kont geneukt te worden, maar als je dat wil doen moet je eerst je kont spoelen, anders wordt het een smeerboel. Ze ging op het bed liggen en spreidde haar benen. Ze zei: als jij nu op mij komt liggen en je pik in mijn kut steekt dan heet dit de missionaris stand.

Hans ging op Miranda liggen en Miranda pakte zijn pik en bracht die naar haar kut. Ze zei: stoot hem er maar langzaam in. Je hoeft niet te haasten, de trein rijdt vannacht niet meer. Langzaam ging Hans met zijn pik in de warme, natte en redelijk krappe kut van Miranda. Hij zei: dit voelt veel beter dan mijn hand. Miranda keek hem lachend aan en zei: natuurlijk voelt dit beter. Je hand is niet gemaakt om geneukt te worden. Maar je zal merken dat bij elk ander standje je andere plekjes van mijn kut gaat voelen. Na vijf minuten in haar te hebben gestoten zei Miranda: trek je pik eens uit me, dan gaan we op zijn hondjes verder. Hans trok zijn pik uit haar en Miranda ging op handen en knieen zitten. Ze zei: kom maar achter me zitten en steek je pik maar weer in me. Hans deed dat en zei: dit voelt inderdaad heel anders aan. Hij begon haar van achteren te neuken. Ze zei: op dit standje heb je je handen vrij om jezelf aan mijn zij vast te houden of om met mijn tieten te spelen. Hans pakte haar tieten vast en trok zacht aan haar speentjes. Miranda maakte kroelende geluidjes en zei: je mag wel wat harder aan mijn tepels trekken, dat vind ik best lekker. Hans begon wat harder aan haar tepels te trekken en na een kleine minuut voelde hij hoe zijn pik werd vastgeklemd in de kut van Miranda.

Ze begon zwaar te kreunen en kwam klaar. OOOOOHHHHHHH JAAAAAHHHH DIT IS ZOOO LEKKER GA DOOR GA DOOR. Hans bleef in haar stoten en het duurde drie minuten voor Miranda weer in staat was om tegengas te geven. Ze zei: trek je pik maar uit me en ga op je rug liggen. Hans deed dat en Miranda liet zich met haar drijfnatte kut over zijn pik zakken. Ze zei: dit is het amazone standje. Daarin bepaal ik hoe snel en diep ik je pik berijd. Terwijl ik je berijd mag jij weer met mijn tieten spelen. Ze neukte hem een kleine tien minuten en toen zei Hans: mag ik ook eens iets proberen? Miranda zei: jij mag alles met mij proberen. Hans zei: ga maar op je rug liggen en trek je knieen zo hoog mogelijk op en druk ze dan naar de zijkant. Miranda deed dit en zei: dit is niet de lekkerste positie om in te liggen. Hans zei: volgens mijn idee is het wel de positie waarin ik zo diep mogelijk in je kan komen. Hij ging onder haar kont zitten en stak zijn pik in een keer tot hij niet verder kon in de kut van Miranda. Hij zei: ik heb het einde van je grot bereikt en haar antwoord was: dan mag je nu met je pik het gat dieper maken. Je zit met je pik tegen mijn baarmoederhals. Als je me zo neukt en elke keer goed doordrukt kom je in mijn baarmoeder. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat dat betreft ben ik net als jij nog maagd.

Hans vroeg: mag ik je daar ontmaagden? Miranda antwoordde en zei: daar is alleen nog maar iets uitgekomen, nog nooit iets in gegaan. Als je denkt dat je dit kan, ga je gang. Hij begon in haar te stoten en elke keer zette hij extra kracht als hij diep in haar zat. Na vijf minuten voelde hij dat hij bij elke stoot wat dieper in haar kon gaan tot hij uiteindelijk na nog vier minuten volledig in haar zat. Miranda gooide haar benen over de rug van Hans en hield hem zo gevangen terwijl ze met haar kutspieren hem melkte tot hij zijn zaad achterliet in haar baarmoeder. Ze zei naderhand dat het de meest intense neuksessie was geweest die ze ooit gehad had. Toen Hans zijn pik uit haar trok bleef Miranda nog even liggen en zei: dit zaad mag niet verloren gaan. Ze nam het hoofd van Hans en legde het op een van haar tieten en zei: zo nu mag je even lekker aan mijn tieten zuigen. Hans deed dat en viel daarbij in slaap. Miranda wreef door zijn haren en zei zacht: welterusten mijn schat. Je hebt mij heel erg blij gemaakt.

Vier uur later maakte Miranda hem wakker. Hans lag nog steeds aan de tiet van Miranda. Toen hij eenmaal wakker was zei Miranda: dat was zooo rustgevend, jij aan mijn tiet zuigend, maar het is nu tijd om te gaan douchen en dan breng ik je terug naar huis. Hans vroeg of hij niet eerst nog een keer met Miranda mocht neuken. Hij zei: jij mag het eerste standje kiezen, het tweede deel wil ik net als wat ik gisteren op het einde met je deed. Miranda pakte zijn pik en maakte die hard. Ze duwde Hans op zijn rug en klom op hem en begon hem tergend langzaam te berijden. Hans nam haar tieten om beurten in zijn handen en speelde er mee. Na 15 minuten kwam Miranda van hem af en ging ze liggen zoals ze de avond ervoor ook gedaan had. Hans neukte haar, eerst rustig en daarna harder en dieper. Uiteindelijk zat hij weer in haar baarmoeder en begon Miranda hem weer te melken. Hans zei: dit is het lekkerste standje wat ik tot nog toe gedaan heb.

Het duurde nog 10 minuten voor ze beide bijna gelijktijdig klaarkwamen. Miranda zei: ik voelde je eikel zwellen en dat je je zaad in me spoot. Heerlijk. Nu voor we gaan douchen wil ik even iets met je afspreken: ik wil niet dat je ook aan wie dan ook verteld wat er hier gebeurd is. Dat is tussen jou en mij. Ik ga kijken of ik je volgend weekeinde weer hiernaartoe kan krijgen. Als dit lukt wil ik dat je je de hele week niet aftrekt. Ik wil je dan op volle sterkte hebben. Afgesproken? Hans zei volmondig ja, maar ik weet niet of mijn moeder me hier naar toe laat komen. Miranda zei: laat dat maar aan mij over. Ga jij maar vast douchen, ik kom er zo aan. Ik ga je kleren uit de droger halen. Terwijl Hans in de douche ging kroop Miranda even in het bed van haar dochter om het idee te geven dat er iemand in geslapen had. Ze liep naar de droger en nam de kleren van Hans mee naar de badkamer en legde ze klaar samen met een paar handdoeken. Ze stapte in de douche waar Hans zich aan het wassen was en zei: laat mij dit maar doen. Ze zeepte hem in en spoelde hem af met speciale aandacht voor zijn pik en anus. Ze zei: daar gaan we volgende week meer aandacht aan besteden. Hans waste Miranda en voelde nog even aan haar kut.

Hij zei: ik voel geen zaad en Miranda antwoordde: dat is omdat je het in mijn spaarpotje gespoten hebt. Daar zit het veilig opgeborgen. Ze droogden elkaar af en hadden samen ontbijt waarna ze samen met de trein naar Amsterdam gingen. Daar aangekomen namen ze de tram naar het huis van Hans en stonden voor de deur. Miranda zei: je weet het: geen woord. Miranda belde aan en Els deed de deur open en liet haar zoon en Miranda binnen. Er werd thee gedronken en Els zei: ik heb je toch gezegd dat dat geen goede vrienden waren. Ik wed dat ze veel plezier hadden over het feit dast jij in de trein was blijven zitten. Nu ga je volgend weekeinde maar met mij mee naar je tante Gerda. Hans zei: nee toch niet naar dat vervelende wijf. Miranda zei: zo praat je niet over je familie. Ook al vind je ze niet leuk. Els zei: eindelijk iemand die hem daar op aanspreekt. Ze ging verder en zei: ik wil je nog bedanken dat je mijn zoon hebt opgevangen. Ik was best wel bezorgd. Miranda zei: hij heeft zich voorbeeldig gedragen en heeft zelfs de afwas deze morgen gedaan en knipoogde daarbij naar Hans. Els zei: dat doet hij hier nooit. Hij laat alles gewoon op de tafel staan. Miranda keek hem streng aan en zei: Moet ik je nu alles leren. Heb wat respect voor je moeder. Ze maakte zich zorgen om je en jij doet er niets voor terug. Els zei: soms wil ik hem best uit adopteren, zo onhandelbaar is hij af en toe.

Miranda zei: ik ken dat. Puberen. Gelukkig is mijn dochter die tijd voorbij. Ze is nu 19 en begint nu onafhankelijk te denken en te handelen en ze doet het goed. Maar zei Miranda: als jij naar je zus wil het komende weekeinde, hoe zou je er over denken om hem het weekeinde door te laten brengen in Den Helder. Dan kan hij daar de haven bezichtigen en er zijn vele mooie plekken om te zien. Els vroeg: zou je dat leuk vinden Hans? Hans zei: alles beter dan tante Gerda en ja ik wil best die mooie plekjes bezichtigen. Els vroeg aan Miranda: zou jij het niet erg vinden? Miranda zei: nee hoor, en misschien kan ik hem nog wat manieren bijbrengen. Ik heb vrijdagmiddag mijn laatste rit op de intercity van Rotterdam naar Den Helder. Als hij zich op het station meldt om kwart voor vier dan kan hij met de intercity naar Den Helder. Daar ben ik hoofd conductrice en mag hij onder mijn begeleiding gratis mee naar Den Helder. Els zei: en wat zeg je dan Hans? Hans zei: bedankt Miranda, ik zie je dan vrijdag middag. Ik ga nu even naar mijn zogenaamde vrienden. Hans liep naar Miranda en gaf haar een kus op de wang. Terwijl hij dit deed zei Miranda: niet vergeten, blijf van je pik af. Hierna zei ze hardop: en zorg voor je moeder. Ze doet alles voor jou. Nu wordt het tijd om terug te geven. Hans liep het huis uit en Miranda zei tegen Els: ik ben blij dat ik je heb leren kennen, we moeten dit vaker doen. Els zei: ik dacht hetzelfde. Ze dronken nog een kop thee en daarna vertrok Miranda terug naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7291 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De ontknaping van Hans deel 1”

Plaats een reactie