BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in de Filipijnen deel 2

Een klein half uur later werd er op de deur geklopt. Ik deed open en een mooi meisje kwam naar binnen. Ze stelde zich voor als Vicky. Ik stelde mezelf voor en zei: ben je klaar om met ons naar Carcar te gaan? Daar gaan we wat nieuwe kleding kopen, en ik zal er ook wat voor jou kopen. Ze keek me blij aan en omhelsde me. Ze had duidelijk grotere tieten dan zowel Princes als Lita en drukte die vast tegen mij aan. We liepen het pension uit en gingen over de overpass naar de goede kant van de weg. Daar wachtten we tot er een jeepney voorbij kwam waar bijna geen mensen in zaten. We vlagden de jeepney en gingen in de jeepney zitten. Ik zat tussen Lita en Vicky in. Vicky was volop aan het praten met haar vriendin en ik zag haar een paar keer kleuren in haar gezicht. Ik vroeg aan Lita wat ze elkaar aan het vertellen waren en Lita zei: Princes is alles aan het vertellen wat er gebeurd is. Ik keek naar Vicky en ze kleurde weer rood in haar gezicht. Ik sloeg mijn arm om haar heen en zei: je hoeft niet bang te zijn. Ze schoof wat dichter tegen me aan en legde haar hoofd tegen mijn schouder.

Princes zei tegen mij: als je wil, dan kan Vicky ook heel lief voor je zijn. Ik keek Vicky aan en vroeg: is dat waar? Ze knikte met een beschaamd gezicht en ik kuste haar voorhoofd. Ze gaf een kleine glimlach. Ik zei: als jij lief bent voor mij, dan zorg ik dat ook jij netjes gekleed gaat worden en geef ik je ook nog wat zakgeld. Haar glimlach werd groter, zeker toen ik haar vertelde over het zakgeld. Ze deed de bovenste drie knoopjes van haar bloes los en trok die wat naar voren en zei: je mag best even kijken. Ik knoopte haar bloes weer dicht zonder te kijken en zei: dat is voor vanmiddag. Nu wil ik je gewoon lekker dicht tegen me houden. Ze keek me weer lachend aan en zei: iedereen wil daarin kijken, maar jij niet? Ik zei: ik wil jou straks helemaal bekijken, maar niet in het openbaar. Ze gaf me een kus op mijn wang en zei: dank u daarvoor.

Toen we in Carcar aankwamen ging eerst Lita de jeepney uit, ik volgde en na mij kwamen Vicky en Princes. Ik hielp eerst Vicky met uitstappen. Ze sloeg haararmen om mijn nek tijdens het uitstappen en gaf me een kusje op mijn lippen. Ik zei: wij gaan een fijne dag tegemoet. Ook hielp ik Princes uit de jeepney. Vicky zag er een stuk ouder uit dan Princes, ze zag er net zo oud uit als Lita. Ze nam me bij de hand en we liepen samen Gaisano in waar we direct naar de kleding afdeling gingen. Ik pakte een tiental slipjes voor ieder van de meiden nadat ik hen de maat had gevraagd. Ieder kreeg verder 3 t-shirtjes naar keuze en voor ieder ook drie korte rokjes. Iedereen was super blij. Ik rekende af bij de kassa en zei: waar willen jullie eten? Er werd voorgesteld om bij chicken inasal te gaan eten en nadat we onze buikjes vol hadden zei Vicky: de beste maaltijd ooit. Ik streelde over haar buik en vroeg of ze genoeg had gehad. Ze legde haar hand op die van mij en drukte deze verder naar beneden en zei: ik zit helemaal vol. Ik vroeg of we nog wat snacks mee moesten nemen voor in het pension en Vicky zei: Chicharon ( gebakken varkensvel) en ampaw (een zoete gepofte rijstcake).

We gingen die halen en onderweg stopte ik even bij een pinautomaat om wat cash te halen. Vicky zei: dat moet je niet doen hier in Carcar, er lopen teveel dieven rond. Ik haalde 10000 pesos ongeveer 160 euro en verdeelde dat door drie. Drie duizend voor elk van de meiden. Ik zei: jullie hebben geen broekzakken, dus doe het maar in jullie slipjes, daar graait niemand naar, tenzij ze voor verkrachting willen worden opgepakt. De meiden lachten en deden wat ik zei. Vicky zei: ik heb nog nooit zoveel geld bij elkaar gezien. Ik zei: misschien kan je de laatste 1000 aan je moeder geven om eten te kopen. Vicky zei: nee, die houd ik, de drie duizend gaan naar mijn moeder. Ik zei: goede beslissing. Je hebt nu je kleren, laat je moeder maar voor fatsoenlijk eten gaan winkelen. Ze ging weer om mijn nek hangen en gaf me weer een kus. Deze keer drukte ik mijn tong bij haar naar binnen en ze verschoot ervan en trok terug. Ik zei: dat is hoe mannen en vrouwen met elkaar zoenen. Vicky keek naar Lita en die knikte ja. Ze kwam weer met haar hoofdnaar me toe en zoende me deze keer met open mond en zei naderhand: dit gaf me kriebels onder in mijn buik. Ik zei: onder in je buik of in je kutje? Ze werd vuurrood en zei: dat laatste. Ik zei: je hoeft je daarvoor niet te schamen. Het is een teken dat je het lekker vindt. Ze keek me aan en vroeg: echt? Ik zei: echt, en als je nu in je slipje voelt zul je nattigheid tussen je schaamlipjes voelen.

Ze deed dat en keek naar haar vingers. Die waren nat en ik nam haar hand en likte haar vingers schoon en likte de palm van haar hand. Ze zei: nu heb ik dat gevoel weer. Ik zei: en is het lekker? Ze knikte met een rood hoofd. Ik zei: dit ga jij vandaag meer meemaken en ook nog een ander gevoel wat nog veel lekkerder is. Dat andere gevoel wat je gaat is klaarkomen. Maar dat is voor straks, laten we eerst terug naar het pension gaan. Een klein uur later waren wein het pension en zei ik: zo dames, nu gaan jullie je slipjes passen. Trek al je kleren maar uit zodat ik jullie goed kan bekijken. Princes en Lita deden dit direct en Vicky keek me aan. Ik zei: je hoeft je niet te schamen, dat doen zij ook niet. Ze keek me weer aan en vroeg: en jij, blijf jij in je kleren zitten? Ik zei: goed punt en trok mijn kleding uit, alles en ging op de stoel zitten kijken naar hoe ook Vicky zich nu uitkleedde.

Toen ze alles uit had vroeg ik haar naar me toe te komen. Ze schuifelde naar me toe en ik voelde aan haar tieten. Ik zei: ze zijn mooi en nam haartepels een voor een in mijn mond en zoog erop. Ze kreunde zacht en ik vroeg: vind je het lekker? Ze knikte ja en kreunde zacht verder. Ik liet mijn handen op haar volle kont rusten en kneep zacht in haar billen. Ik keek naar beneden en zag dat ze bijna geen haar op haar kutje had en zei tegen haar: jij moet, net als Lita en Princes je kutje mooi kaal scheren voor mij. Dat vind ik enorm sexy. Ze keek me aan en zei: maar dat heb ik nog nooit gedaan. Ik keek naar Lita en vroeg: scheer jij je benen? Ze zei ja, een keer per week. Ik zei dan wordt dat jouw taak om er voor te zorgen dat jullie alle drie een mooi kaal kutje krijgen. Ze vroeg wanneer wil je dat ik dat doe? Ik keek haar aan en zei: doe je kleren aan en ga bij Gaisano Metro maar spullen halen die je nodig hebt en kom het dan maar meteen doen.

Een half uur later kwam ze terug met scheermesjes, scheerzeep en doekjes. Ze zei: Vicky, jij eerst. Ga maar op die stoel zitten met je benen ver uit elkaar. Vicky keek me aan en ik zei: als je mijn vriendin wil zijn doe je dat. Ze ging zitten en een kwartier later was ze compleet kaal. Princes volgde en daarna deed Lita het bij zichzelf. Ik had nu drie mooie maagdelijke kutjes voor me. Ik zei: van nu af aan gelden de volgende regels: als je hier bij mij in huis bent draag je geen ondergoed of bh. Dat mag je dragen als we uitgaan. Hier in huis wil ik jullie kutjes ten aller tijden kunnen bevoelen. Ik haalde mijn vingers door elk van de drie kutjes en likte ze af. Het kutje van Vicky was druipnat. Ik zei tegen haar: kom eens hier en kus me eens lekker. Ze deed dit en ik streelde de zijkanten van haar tieten. Ze kreeg er kippenvel van. Ik nam haar hand in die van mij en bracht die naar mijn pik en zei: je mag er gerust aan voelen, op die manier weet je vast wat je straks in je kutje gaat krijgen. Ik vroeg: heeft er al eens ooit iemand aan of in je kutje gezeten?

Ze zei: nee, u bent de eerste, ik ben nog maagd. Ik zei dat was Princes ook. Vicky zei: dat heeft ze me verteld en ze zei ook dat het heel even pijn deed, maar dat ze daarna alleen maar lekkere gevoelens had. Ik keek haar aan en vroeg: wil jij dat ook voelen? Ze knikte ja met een rood hoofd. Ik zei: geen schaamte. Ga maar op de rand van het bed liggen dan zal ik je eerst laten voelen hoe het is om klaar te komen. Ze ging liggen en ik spreidde haar benen en ging naast het bed tussen haar benen zitten. Ik begon zacht haar dijen te kussen en ging richting haar schaamstreek. Ik kuste rond haar schaamlippen en nam deze een voor een in mijn mond en zoog erop. Ze kreunde en zei: dat voelt heerlijk, ga door. Ik ging door en likte tussen haar lipjes en boorde mijn tong vooraan in haar kutje voor ik me concentreerde op haar clitje dat vuurrood boven tussen haar schaamlipjes uit stak. Ik flikte er met mijn tong over en ze veerde omhoog. Ik zei: rustig blijven liggen en geniet van wat ik nu ga doen.

Ik nam haar clit tussen mijn lippen en begon er zacht op te zuigen en er tegelijkertijd met mijn tong over te gaan. Vicky sloot haar dijen om mijn hoofd, pakte mijn hoofd vast en drukte het hard tegen haar kut en kreunde: OOOOOHHHH JAAAAAHHHHH GA DOOR GA DOOOOR HET VOELT ZO LEKKER JAAAAAHHHHH. Ze kwam heftig klaar en het vocht droop uit haar kutje. Het duurde bijna vijf minuten voor ze haar dijen ontspande en ik mijn mond van haar kutje kon verwijderen. Ze zei: was dat klaarkomen? Ik zei: dat was klaarkomen. Ze zei: dat wil ik vaker meemaken, laat je me dat vaker doen? Ik zei: jij gaat nog vele malen klaarkomen in de komende tijd. Maar we gaan nu een stap verder en net als ik bij Princes gedaan heb, ga ik nu van jou ook een vrouw maken, zodra ik door je vliesje ben, ben jij geen meisje meer, maar een vrouw.

Ze keek me aan en zei: echt? Ik zei: echt. Ik zei: blijf maar zo liggen, met je benen van het bed af en gespreid, dan kom ik voor je tussen je benen zitten en ga ik een vrouw van je maken. Ze hing haar benen over de rand van het bed en ik pakte een handdoek en legde die op de grond onder haar ik ging tussen haar benen zitten en zette mijn pik tussen haar schaamlipjes en drukte door tot mijn eikel in haar zat en hield toen even stil. Ik vroeg: gaat het? Ze knikte ja en ik drukte langzaam door tot ik tegen haar vliesje zat. Ik zei: nu even op je lippen bijten, dit doet even zeer. Princes en Lita hielden elk een hand vast van Vicky en ik haalde mijn pik een stukje terug en drukte die toen door haar vliesje. AU riep Vicky en ik wachtte tot ze weer kalm was. Ik kuste haar tranen weg en zei: dat was alles dat nodig was om een vrouw van je te maken. Ik trok mijn bloederige pik deels uit haar en liet Vicky half overeind komen zodat ze het kon zien. Ze keek me trots aan en ik zei: ga maar weer liggen, van nu af aan gaat het steeds makkelijker en fijner voor je worden. Ik begon nu zacht stotende bewegingen te maken en ging steeds dieper in Vicky.

Met mijn ene hand streelde ik haar tieten en tepels om beurten en met mijn andere speelde ik met haar clit. Ze kreunde weer volop tot haar kut verkrampte. Ze kwam voor de tweede keer in haar leven klaar. Ik bleef haar clitje strelen en haar orgasme bleef doorgaan. Na een paar minuten drukte ik mijn pik zo diep mogelijk in haar en spoot ik mijn zaad in haar. Ze keek nu angstig naar mij en vroeg: ben ik nu ook zwanger? Ik zei: dat weten we pas over een paar weken, maar voor die tijd zal ik je nog vaker neuken en mijn zaadjes in je laten zodat je zwanger gaat worden. Ze zei: ik ben bang voor wat mijn moeder gaat doen. Ik zei: als ze slim is doet ze niets. Ik ging naast Vicky liggen en zei tegen Princes: bel jij haar moeder en laat haar hier naar toe komen. Princes deed dat en een klein kwartier later werd er op de deur geklopt. Ik had mijn pik inmiddels voor de tweede keer in Vicky zitten en Princes opende de deur. De moeder van Vicky keek verschrikt toe hoe ik haar dochter aan het neuken was en ze zei: ik ga jou aangeven bij de politie voor verkrachting. Ik keek haar aan en zei: voor je dat doet, wil ik eerst met je praten, daarna ga ik gewillig met je mee als je dat dan nog wil. Ik neukte Vicky nog een paar minuten en spoot haar kutje voor de tweede keer vol en trok mijn pik toen uit haar.

Haar moeder zag het bloed en riep: je hebt haar ontmaagd. Ik ging op de rand van het bed zitten en Vicky kwam naast me zitten en zei: mam, ik heb hem gevraagd dat te doen, en er waren twee getuigen bij die dat gehoord hebben. Als jij naar de politie gaat, breng je hen ook in gevaar, maar luister nu eerst eens naar wat hij te zeggen heeft. Oh en voor ik het vergeet, hij heeft mij nieuwe kleren gegeven en zakgeld. Jij krijgt hier 3000 pesos van zodat we eindelijk eens fatsoenlijk eten kunnen kopen. Ik stelde me voor als Paul en vroeg haar naar haar naam. Ze zei: mijn naam is Evy. Ik zei: Evy, Vicky heeft me verteld in wat voor erbarmelijke omstandigheden jullie leven. Daar wil ik wat aan doen. Dat piekte haar interesse en ik ging door. Ik ga vanmiddag weg om een compleet ingericht huis te huren voor een periode van 12 maanden. Gedurende die 12 maanden ga ik een stuk land leasen voor 50 jaar en er een groot huis op bouwen. Daarin ga ik wonen samen met Rosa en haar dochters en ik wil jullie twee ook uitnodigen om bij ons te komen wonen. Ik zorg voor de boodschappen zodat iedereen 3 keer per dag een fatsoenlijke maaltijd krijgt. Het enige wat ik van jullie verlang, en dat is hetzelfde met Rosa en haar kinderen, is dat jullie mij allemaal een kind geven. Dat betekend ook jij Evy. Ik wil dat jij ook zwanger wordt van mij. Je mag je dagelijkse werkzaamheden blijven doen en alles wat je daarmee verdient sparen om dingen voor jezelf en je dochter te kopen. Lita, Princes en Vicky krijgen wekelijks zakgeld van mij waarmee ze hun eigen kleding kunnen kopen.

Jij en Rosa zullen het zelf moeten verdienen. In het huis wat ik wil gaan bouwen zullen er vier grote slaapkamers zijn. Een voor jou en je dochter, een voor Rosa en haar dochter, een voor mij en degene die die nacht bij mij slaapt en een wordt een babykamer. Beneden zullen er een woonkamer en keuken komen en drie massageruimtes. Ik zal Rosa jullie laten leren hoe je moet masseren, inclusief een happy ending, maar ik wil niet dat er full service gedaan wordt tenzij het met mij is. Met een uur masseren verdien je zo een kleine 1000 pesos. Dat zijn mijn plannen voor jullie. Ik ben fair, maar verwacht totale gehoorzaamheid van jullie. Zo niet volgt er straf. Die bestaat uit over mijn knie liggen en op je blote kont geslagen te worden. Het kan lichte straf zijn, maar ook zeer zware. Hier, nu weet je wat mijn plannen zijn. Ze keek me aan en zei: dus wij komen direct bij jou te wonen? Ik zei: dat is het plan, tenminste als je er mee instemt. Vicky zei: mam, ik ben die krottenwijk meer dan zat. Niets als dronkaards, drugs en vervelende mannen die te lui zijn om te werken.

Evy keek naar mij en zei: en als het niet bevalt? Ik zei: dan mag je terug naar jullie krottenwijk. Ik bekeek Evy eens goed. Ze was een kleine vrouw, 1 meter 50, slank en met kleine tietjes. Ze keek haar dochter aan en zei: denk je dat dit een goede zet is? Vicky zei: natuurlijk mam. We kunnen niet verder zinken. Toen jou man je verliet heeft hij ons met niets achter gelaten. Soms hebben we een maaltijd per dag. Ik heb vandaag al meer gegeten dan in de laatste drie dagen. Evy keek haar dochter aan en zei: je hebt gelijk, verder zinken kan niet meer. Ik keek haar aan en ze kwam langzaam naar mij gelopen en zei: ok, ik wil dit proberen. Ik pakte haar bij haar zij en trok haar naar me toe. Ik ging met mijn mond naar die van haar en zei: dan bezegelen we dit met een kus en ik plantte mijn lippen op die van haar en drukte mijn tong bij haar naar binnen. Na de zoen zei ik tegen haar: nu wil ik je eens goed bekijken. Ik pakte haar t-shirt en trok het over haar hoofd uit. Ook de kleine bh moest eraan geloven. Haar losse broek ging uit en ik trok ook haar slipje uit. Ze had een behaarde kut. Ik zei tegen Lita: pak je spullen maar weer en maak dit oerwoud maar even weg. Ik wil haar netjes zien.

Ze keek naar mij en in bijzonder naar mijn pik en zei: heb jij die in mijn dochter gehad? Ik zei ja, en ze heeft ervan genoten. Lita kwam terug met haar scheerspullen en zei tegen Evy: ga maar op het bed liggen, dan maak ik je even mooi kaal. Een kwartier later was zeze kaal als een biljartbal en ik zei tegen Lita: het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle kutjes hier in huis mooi kaal blijven. Evy wilde opstaan maar ik hield haar tegen. Ik zei: voor jij andere dingen gaat doen ga je eerst aan mij denken. Ik zei: jouw eerste taak is er altijd voor mij te zijn en nu, op dit moment wil ik beginnen om jou zwanger te maken. Ze keek me aan en zei: doe je voorzichtig? Het is al bijna 12 jaar geleden dat daar iemand in geweest is. Ik keek haar aan en zei: dat is een schande. Ik ga ervoor zorgen dat dat opgelost gaat worden. Ieder van jullie slaapt een nacht in de week bij mij en zal dan in meerdere gaatjes gevuld gaan worden. Je zal moeten leren dat ik elk gaatje ga benutten, dat betekent voor de volwassenen onder ons: ook anaal en oraal. Jullie gaan leren om mijn zaad te waarderen en ervan te genieten.

Ik trok Evy naar de rand van het bed en zei: eerst wil ik je proeven. Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar schaamstreek te likken. Haar uitpuilende schaamlippen in mijn mond te nemen en erop te zuigen. Met mijn tong diep in haar kut te gaan en tenslotte haar clit onder handen te nemen. Het duurde slechts vijf minuten voor Evy een spetterend orgasme kreeg en haar sappen uit haar kut spoten. Ze hield mijn hoofd tegen haar kut en het merendeel van haar sappen belanden in mijn mond. Ik dronk het op. Na een paar minuten zei ik tegen haar: tijd voor je volgende actie. Ga op handen en knieen op bed zitten. Evy deed dit en toen ze zat ging ik achter haar zitten en zette ik haar benen uit elkaar. ik zei: Vicky, kom jij naast je moeder liggen zodat je goed kan zien wat er gaat gebeuren. Ze ging liggen en ik zei: nee, met je hoofd bij haar benen. Nadat ze andersom was gaan liggen ging ik achter Evy zitten en bracht ik mijn pik tussen haar schaamlippen en drukteik deze in haar slijmerige kut en stootte ik een paar keer in haar waarna ik mijn pik uit haar trok. Ik zei: Princes, jij gaat nu hetzelfde doen als voorheen, onder Evy deze keer.

Princes kroop onder Evy en ging met haar hoofd tussen de benen van Evy liggen. Ik zei tegen Evy: terwijl ik met jou bezig ben, ga jij het kutje van Princes verwennen met je tong. Evy keek naar me en zei: nee, dat doe ik niet. Ik zei: ok, dan kleed jezelf maar weer aan, en dan mag jij nu vertrekken naar je krottenwijk. Ik pakte haar kleren en rijkte die aan. Ze keek me aan en zag dat ik het meende en dat maakte het dat ze haar antwoord veranderede in: ok ik doe het wel. Ze ging met haar hoofd tussen de benen van Princes en ik zette me klaar om haar te neuken. Ik zei: omdat je opstandig bent geweest, ga ik je eerst in je kont neuken. Ze keek op en gilde: NEE NIET DAAR. Ik zei te laat en drukte mijn eikel in haar anus. Princes begon met haar clit te spelen en ik drukte mijn pik tot aan mijn ballen in de kont van Evi en begon haar rustig te neuken. Ik zei tegen Vicky: let goed op wat Princes doet, want jij gaat dit ook doen straks.

Zowel bij de moeder als de zus van Princes en daarna, over een paar dagen ook bij je eigen moeder. Evy keek weer achterom naar mij met tranen op haar wangen. Ik zei: deze twee meiden worden niet in hun kont of mond genomen, maar gaan wel helpen om jullie te bevredigen en jullie gaan hen ook klaar laten komen. Maar ze is mijn dochter zei Evy. Ik zei: dat klopt en jullie zijn allemaal mijn zaadsletjes en dienen mij te gehoorzamen, wat het ook is dat ik vraag. Nu doorlikken sletje van me. Ik neukte haar bijna een kwartier voor ik haar darmen vulde met mijn zaad en ik mijn pik uit haar trok. Ik zei tegen Vicky: nu mag jij mijn pik even mooi schoonmaken en kan Princes je moeder lekker klaar likken terwijl jij dat doet. Vicky waste mijn pik mooi schoon en speelde even met mijn ballen. Op de achtergrond hoorde ik hoe zowel Evi als Princes klaarkwamen. Ik ging weer achter Evy zitten en drukte mijn pik nu in een keer volledig in haar kut.

Princes schoof vanonder haar vandaan en ging samen met Vicky naast mij zitten en beide gingen met hun handen naar mijn zak en ballen en begonnen ermee te spelen terwijl ik Evy rustig neukte. Evy begon harder en harder te kreunen tot ze weer klaarkwam en haar vocht over mijn zak en ballen spoot. Ze kreunde luid: JAAAAAHHH EINDELIJK NA ZOVEEL JAREN WORD IK WEER EENS ECHT VERWEND OOOOOOHHHHH. Ik neukte haar nog bijna twintig minuten voor ik mijn zaad in haar kut spoot waarna ik mijn pik uit haar trok en voor haar ging zitten, haar hoofd omhoog hield en mijn pik nu in haar mond stak. Ik zei: als ik klaarkom in je mond, mag je het vijf minuten lang niet doorslikken. Ik wil dat je weet hoe mijn zaad smaakt. Ik begon rustig in haar te stoten en ze zoog opperbest en liet haar tong over mijn eikel en toompje gaan. Ze deed dit tot ik uiteindelijk voor de derde keer klaarkwam in een van haar gaten. Mijn zaad spoot op haar tong en ik zei: waag het niet om het door te slikken. Ze hield het vijf minuten in haar mond en liet me zien hoe ze het door haar mond met haar tong roerde. Na vijf minuten zei ik: slik het nu maar door.

Ze slikte het weg en zei: dat was zeker de moeite waard. Ik zei tegen Princes: loop jij even naar de Mercury drugstore. Daar moet je de volgende dingen halen: luizen shampoo en een luizenkam want ik heb gezien dat in elk geval twee van jullie deze beestjes hebben en daar ben ik niet zo blij mee. Ik gaf Princes wat geld mee en liet haar gaan. Ik keek Vicky aan en zei: zodra bij jou en je moeder de beestjes weg zijn mogen jullie bij mij in bed slapen, om beurten dat is. Ik liep naar Lita toe en zei: kom eens om mijn nek hangen en kus me eens lekker. Ze deed dat en ik tilde haar op en zei: sla nu je benen maar om mijn rug, dan laat ik je langzaam op mijn pik zakken. Toen die helemaal in haar zat tilde ik haar naar het kleine tafeltje en zette haar met haar billen op de rand en begon ik in haar te stoten. Ze liet zich langzaam op haar rug zakken zodat ik ook haar tieten kon bespelen. Ze kreunde heftig en riep: laat me komen, laat me klaarkomen.

Dat deed ze twee keer voor ik ook haar kutje vulde. Er werd op de deur geklopt. Evy deed open. Het was Rosa, met een bloedneus, flink geslagen en geschopt. Ik liet haar binnen en vroeg wat er gebeurd was. Ze vertelde dat ze thuis aangekomen was en dat haar man geld wilde hebben om shabu te kopen (drugs) Toen Rosa het geld niet wilde overhandigen begon hij haar te schoppen en te slaan. Rosa tilde haar t-shirt op en je kon de striemen van de broeksriem duidelijk zien. Haar huid was op plaatsen rauw geslagen. Er waren zelfs brandmerken waar haar man zijn sigaret tegen haar huid had geduwd. Ik zei tegen Lita: neem je moeder mee naar de dichtstbijzijnde dokter en laat hem of haar een rapport opmaken inclusief fotos en ga van daaraf naar de politie en laat hem oppakken. Rosa zei huilend: ik weet waar hij zijn drugs verstopt, laat de politie ze maar vinden en hem opsluiten.

Anderhalf uur later kwamen Lita en Rosa terug en zei Rosa: hij is opgepakt voor mishandeling en voor de drugs die hij verstopt had. Ik zei: mooi, dan kan je van nu af aan bij ons komen slapen. Ik heb intussen een huis gevonden waar we een jaar kunnen wonen en ik hen iemand gebeld voor een stuk land in Aguinaldestraat wat te lease staat. Ik heb een afspraak met hem om morgenvroeg te gaan kijken of ik dit voor 50 jaar kan leasen. Ik zei tegen Rosa: ga jij vanavond samen met je dochters naar huis om alles wat van jullie is in te pakken. Dan kom ik jullie morgenvroeg halen. Intussen gaan Evy en Vicky elkaar ontluizen. Eerst haren wassen met shampoo, die tien minuten in laten werken, dan uitspoelen en daarna met de kam de luizen uit het haar verwijderen. De volgende morgen vertrokken we naar het volledig gemeubileerde huis en trokken daar in. Drie maanden later, met vijf zwangere vrouwen trouwde ik met Lita om zo mijn permanente visum status te krijgen. Vanaf dat moment tot we in het nieuw te bouwen huis konden wonen sliep ik vijf dagen per week met een andere vrouw. Ook toen ze hoogzwanger waren. Het weekeinde was voor mezelf en dat had ik ook hard nodig.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7937 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie