BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Huisvesting voor Studentes (2)

Maaike en de Italiaanse schoonheid RafaellaSNODE PLANNETJES

Coïtus interruptus

Bastiaan

Ik ben student én huismeester in een flat waar allen maar meisjesstudenten wonen. Tijdens het neuken werd ik weggeroepen door een van die meiden, er was een of ander noodgeval. Als ik terugkom van het reparatieklusje ligt Rafaella gelukkig nog in mijn bed, zo te zien slaapt ze.

Ik kleed me zachtjes uit maar dat maakt haar tóch wakker. Ze kijkt me blij aan, gaat op haar rug liggen, slaat het dekbed open en steekt haar handen uit. Mijn pik was nog onrustig tijdens het klusje dankzij onze ‘coïtus interruptus’ en nu, als ik dit mooie grietje bloot en zeer uitnodigend in mijn bed zie liggen, schiet hij meteen weer naar volledige aanwezigheid. Ik ga op Rafaella liggen, ze spreidt haar benen en inmiddels dankzij het vele oefenen laat ik me soepeltjes in haar uitnodigende lijf glijden. Ik ervaar het als een steeds groter wonder, dit neuken, het is iedere keer een warm en vochtig en nauw en lief welkom.

Ik had verwacht dat haar kutje op den duur wat zou worden opgerekt door mijn paal, die eigenlijk te groot is voor haar. Hoewel dat dus niet gebeurt, het is steeds weer een beetje pijnlijk voor Rafaella, kunnen en willen we allebei niet anders dan dat mijn paal volledig in haar tunneltje terecht komt. Ik duw en wrik wat en als ik dan helemaal beneden in haar ben aangekomen en mijn ballen tegen haar billen rusten ga ik chilled op haar strakke uitnodigend meisjeslijf liggen. We doen dit nu zo’n twee weken en ik kan m’n geluk nog steeds niet op.

Rafaella

Ontzettden geil zoals die jongen me weet op te vullen, er is niet één lekker plekje dat hij niet aanraakt. Nou ja, omdat zijn palo zo lang is doet het ook wel wat pijn maar het zal zich daarbinnen uiteindelijk allemaal wel voegen, hoop ik. Als Bastiaan relaxed op me ligt wil ik mijn plannetje met hem bepraten. Ik val honderd procent op deze jongen maar meiden maken me ook altijd geil en ik zou het best wel eens willen uitproberen hoe het met ze zou zijn om te neuken. Daar wil ik het dus over hebben.

Als ik dit aan Bastiaan vertel komt hij wat omhoog en op zijn armen leunend en kijkt me ongerust aan. ‘Ik wist het wel’ zegt hij een beetje treurig, ‘ik zie je best wel vaak verlekkerd naar een van die meiden kijken. Dank je mij nou af?’ Ik schrik van zijn conclusie want dat is helemaal niet de bedoeling. Ik sla mijn armen om zijn nek, trek hem stijf tegen me aan en zeg ‘alora Bastiò, natuurlijk niet, jij bent mijn liefje! Ik zou alleen maar graag eens samen met jou met nóg een meisje erbij willen vrijen. Doe je mee?’

Bastiaan

Ik schrok echt, ik wil Rafaella niet kwijt. Maar eens een meisje erbij lijkt me wel heel geil. Ik heb best wat seks in te halen en met Rafaella samen op veroveringstocht is een mooie kans. ‘Mmm, liefje, het lijkt me wel wat’ fluister ik in haar oor en om dat te bevestigen schuif ik mijn pik bijna uit haar en ram me in één keer diep in haar, en nóg een keer, en nóg een keer. ‘Oef’ klinkt het ook drie keer en ik kijk Rafaella grijnzend aan, alsof ik zojuist toch even heb laten zien dat ik de baas ben. Maar niet heus natuurlijk.
We raken aan de praat over hoe we dit gaan aanpakken, en omdat ik ondertussen dat lieve geile meisje met dat prachtige lijf onder me zachtjes blijf doorneuken raken we allebei steeds meer opgewonden over het idee om andere meiden in ons bed te lokken. Maar hoe…

Snode plannen

En dan krijg ik een brainwave. Ik heb in korte tijd al twee keer meegemaakt dat de kraan in een douche het begeeft, ze zijn echt aan vervanging toe zijn. Ik stel Rafaella voor dat we samen uitzoeken welk meisje we willen neuken en dat ik daar dan haar douchekraan ga vervangen. Ik vraag toestemming van de bouwvereniging dat in alle kamers te doen, dat gaat wel lukken. Als ik dan bij zo’n meisje aan het werk ben laat ik me dan nat worden en moet zij droge kleren voor me halen. Rafaella moet op dat moment ‘toevallig’ in mijn kamer zijn en dan is het aan ons samen om haar in bed te krijgen.

Rafaella

Va bene, Bastiò is een genie, ik zie het al helemaal voor me. En de eerste meid die ik wil hebben is Maaike, het roodharige meisje dat bij mij op de gang woont, ik vind haar zó sexy met die groene ogen en haar witte huidje. Helemaal verliefd sla ik mijn armen en benen om Bastiò’s lekkere stevige lijf en zeg ‘yés liefje, dát gaan we doen. En nou wil ik bóven!’ Zonder dat hij uit me gaat draaien we ons samen om en als ik dan recht op Bastiò zijn palo zit neem ik hem weer helemaal tot het einde in me en begin dan in een rustig galopje op hem te rijden.

Bastiaan

Helemaal gek word ik als ik die meid zo op me bezig zie terwijl ik diep in haar verankerd ben. Ik kan nog steeds niet geloven dat er een meisje is, laat staan zo’n meisje als dit, dat me wil hebben en zich steeds weer all the way op me wil spiesen. Ik geniet van haar warrig warrelende haren, haar wippende stevige tietjes, de manier waarop ik mijn pik steeds weer een stukje uit haar zie schuiven om dan weer helemaal in haar te verdwijnen. Het voelt als het paradijs, als de hemel op aarde. Zachtjes streel ik haar lijf terwijl Rafaella zich in het zweet werkt, laatst nog zei ze een beetje gniffelend dat ze eigenlijk geen abonnement op een sportcentrum hoeft te nemen nu ze mij kent. Ik vind het geweldig, ze mag mij voor al haar workouts eindeloos misbruiken!

Na een tijdje ga ik wat terug bewegen, kantel ik steeds mijn bekken omhoog als Rafaella net omlaag komt op mijn pik en daardoor kom ik iedere keer weer ietsje dieper in haar. Aan haar kreuntjes te horen werkt ze zich al aardig naar een hoogtepunt en omdat ik haar daarin steeds beter leer kennen lukt het ons al vaker om samen klaar te komen, het mooiste dat er is, alsof je samen naar de sterren reist. Met een gilletje buigt Rafaella zich over me heen, plet haar tietjes tegen mijn borst en dan voel ik aan de kneepjes van haar kutje om mijn paal dat ze klaarkomt, tegelijk miauwt ze als een zielig katje. Dat jaagt mij ook naar een hoogtepunt, ik ram me nu in een hoog tempo steeds weer zo diep mogelijk naar binnen en dan komt mijn zaad, full speed schiet ik het in deze schoonheid.

Maaike ingepakt

Rafaella

Nou we het gisteren eens zijn geworden dat we gaan proberen om een extra meisje in ons bed te krijgen wil ik dat ook het liefst zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. En ik heb besloten dat ik daar alle middelen voor ga gebruiken die ik kan inzetten. En daar hoort ook een beetje ghb bij, niet om de meisjes echt te drogeren maar om ze met maar een klein beetje in hun drankje in een geile bui te brengen, ze zullen dan eerder happen. En geloof mij, die roodharige Maaike gaat er als eerste aan geloven, ze woont op mijn gang een paar kamers verder en iedere keer als ik haar tegenkom gonzen de vlinders door mijn buik, want een sexappeal heeft die meid! Bastiò heeft gisteravond meteen met haar een afspraak gemaakt voor vanmiddag. Hij heeft haar verteld dat steeds meer douchekranen het begeven en dat de bouwvereniging wil dat hij nu als eerste de alleroudste kranen vervangt, waar die in de badkamer van Maaike ook bij hoort. Vanmiddag om vijf uur is ze thuis.

Bastiaan

Spannend wel om dit spelletje te spelen. Gelukkig hebben Rafaella en ik alles goed voorgesproken, er kan eigenlijk niks misgaan. En nu sta ik voor de deur van Maaike en na mijn klop op haar deur doet ze open. En yés, ik snap Rafaella nu wel, wat een lekkere meid. Halflang krullend bruinrood haar, groene ogen, zwaar opgemaakt, witte huid en nogal wat tattoos. Ze draagt een kort roze jurkje, haar lange witte benen daaronder brengen me direct al in een geile bui, als ik die straks toch zou mogen spreiden, mjam.

‘Hoi Maaike, fijn dat ik nu even je kraan kan vervangen’ zeg ik tegen haar. Sinds ik me op advies van Rafaella anders kleed, mijn haar wat laat groeien en minder strak weg borstel zie ik dat de meiden me anders bekijken, zo ook Maaike, die me met een lief lachje ontvangt en binnen laat. ‘Thnx! Ik check eerst hoe het met de douchekraan gesteld is en daarna draai ik even je waterafsluiter af. Als je nog wat nodig hebt kun je er nu het beste een emmer of pannetje mee vullen’ adviseer ik. Maaike gaat aan de slag en ik sla aan het sleutelen. Als ik de douchekraan zo ver heb gedemonteerd dat ik alleen nog maar de laatste verbinding hoef los te maken gebeurt er een zogenaamd ‘ongelukje’, ik draai hem er net niet helemaal af maar zet de douche gewoon met de knop open en in no time ben ik kletsnat.

Ik maak flink veel lawaai met luide uitroepen van nijd en als Maaike komt kijken wat er toch aan de hand is schrikt ze behoorlijk. ‘Ohw Maaike yés, zet gauw even de afsluiter om, in je aanrechtkastje. Er is hier wat mis gegaan.’ Nadat ze dat heeft gedaan komt Maaike terug en ziet me daar druipend en wel staan en dat maakt dat ze in een giechelbui terecht komt. ‘En nou?’ vraagt ze. ‘Wil jij please even uit mijn kamer wat droge kleding halen? Ik kan zo druipend echt niet over de gang.’ Maaike neemt mijn sleutel aan en weg is ze al.

Rafaella

Precies zoals verwacht stormt Maaike de kamer van Bastiaan binnen om zijn droge kleren te halen en ze kijkt verbaasd op als ze me daar ziet zitten met een wijntje voor mijn neus. ‘Hey, you hierzo?’ vraagt ze verwonderd in haar niet al te beste Engels. Ik doe alsof ik verlegen word en zeg timide ‘ehm ja, Bastiaan en ik zijn een paar dagen nadat jij mij naar hem verwees neukmaatjes geworden.’ Ik zet het expres een beetje stevig aan om Maaike snel op het goede been te krijgen.

Ik zie dat het lukt, ze loopt rood aan en hakkelt dan ‘oh, oké, yeah, ehm, you know, ik kom eigenlijk voor droge kleren, Bastiaan is nat geworden in mijn douche.’ Ik kijk haar metéén wenkbrauw opgetrokken vragen aan. ‘Nee joh’ giechelt Maaike zenuwachtig, ‘niet dát hoor, hij is er om m’n kraan te repareren en er ging wat fout’. Ik kijk ‘opgelucht’ en glimlach liefjes terug.
‘Weet je, zal ik je zijn kamerjas meegeven? Dat is voor hem het gemakkelijkst, kan-íe zich hier verder afdrogen. En kom je met hem mee terug, even een wijntje met ons drinken voor de schrik?’ Maaike aarzelt kort maar dan stemt ze in en weg is ze.

Bastiaan

Met Rafaella heb ik afgesproken dat ik me pas uitkleed als Maaike terug is, we moeten haar een beetje ontregelen. Als ze de kamer instormt met mijn kamerjas zie ik aan haar blosje dat Rafaella háár aandeel al goed heeft geleverd. ‘Fijn, thnx Maaike, ik krijg het al koud.’ Waar ze bijstaat kleed ik me uit, ik heb expres geen onderbroek aangedaan en als eerst mijn shirtje en daarna mijn joggingbroek uitgaan sta ik meteen in mijn blootje. Maaike staart me met grote ogen aan en ik doe als ik haar reactie zie alsof ik schrik: ‘Oeps, sorry Maaike, ik was even vergeten dat ik geen boxer aan heb, alles zit in de was.’ Maar ik keer me niet van haar af, ze moet alles maar even rustig bekijken. Ik worstel wat met de kamerjas, doe hem tobbend met de mouwen eerst binnenstebuiten aan, zie mijn fout, trek hem weer uit en al die tijd zie ik hoe Maaike steeds roder aanlopend mijn wiebelende pik staat te bekijken, die ondertussen al aardig aan het opstijven is. Van Rafaella weet ik inmiddels dat die aardig indruk maakt op meisjes…

Als ik eindelijk de jas góed aan heb zeg ik ‘nou, sorry hoor, wat een onhandig gedoe allemaal. Snel de nieuwe kraan vastzetten en drink je dan voor de schrik een glaasje wijn mee? Rafaella zou ook komen.’ Maaike is duidelijk al om: ‘Ja, Rafaella trof ik in je kamer en nodigde me ook al uit. Gezellig.’ Mooi, dit gaat heel soepeltjes. Twee weken terug had ik nooit kunnen denken dat ik zo vrij zou worden met meisjes, ik ben Rafaella eeuwig dankbaar. Ik maak snel m’n klusje af, ruim de boel op en loop met Maaike terug naar mijn kamer, ik met mijn gereedschapskistje in een hand en zij met mijn natte kleren.

Maaike uitgepakt

Rafaella

Ik heb me al helemaal op zitten geilen op die bella rooie chick, ik hoop echt dat ze mee terug komt. En ja hoor, als Bastiò de kamer binnenkomt zie ik Maaike achter hem aan komen, tot zo ver lukt ons plannetje prima. Ze ziet er prachtig uit zoals ze opgemaakt is en met dat mooie korte roze jurkje en haar slanke witte benen. Ik heb al een paar glaasjes wijn klaar staan, met voor Maaike een tikje ghb erin, ze gaat er niet van down maar als het goed is wordt ze wél snel lekker geil. We hebben afgesproken dat Bastiò zijn kamerjas aanhoudt en af en toe zijn pik door een kiertje laat gluren, met die lange staaf van hem moet dat geen probleem zijn. Bastiò komt naast mij op de bank zitten, Maaike pakt de stoel schuin tegenover ons en dan toasten we met ons drietjes: ‘nou Maaike, het was even wat gedoe, sorry nog. Op je nieuwe kraan’ zegt Bastiò met een knipoog en alle drie nemen we een flinke slok.

Er ontstaat al snel een leuk gesprek. Maaike vertelt dat het nogal wat meisjes is opgevallen dat Bastiò er zo anders is gaan uitzien en dat sommigen van hen al best wel een oogje op hem hebben. Zij zelf ook? Terwijl we zo kletsen gaan we al over op ons tweede glaasje en ook daar doe ik sotto sotto nog wat lovepotion in, er moet actie komen. Het werkt al, ik zie hoe Maaike steeds giecheliger maar ook ‘geïnteresseerder’ wordt, ze staart regelmatig enkele seconden naar de bult daar pal voor haar in Bastiò’s kamerjas. Een tikje bezitterig leg ik een arm op zijn been, knijp er in, hopelijk snapt hij wat hij moet doen.

Bastiaan

Dit is best wel raar, zo’n meisje dat openhartig over mij zit te kletsen, dat ik bij de andere meiden opval. Rafaella’s kneepje snap ik, tijd om Maaike een beetje te teasen. Ik leg Rafaella’s hand weer opzij, sta op om even te gaan plassen, maar ook om mijn pik nog wat op te stijven. Als ik terugkom ga ik ietsje wijdbeens zitten, wiebel dan wat met mijn linkerbeen, de flap van m’n kamerjas glijdt daar nog net niet van af. Doordat mijn pik een beetje mee beweegt voelt dat best wel ’n tikje erotisch aan, m’n paal staat al gauw op volle sterkte. Door het bewegen van m’n been en m’n pik die de stof opbolt schuift m’n kamerjas ietsje open en ik zie aan Maaike haar ogen dat ze nu een view heeft op een deel van mijn pik. Ik speel de vermoorde onschuld en wiebel rustig verder terwijl mijn pik steeds ietsje meer zichtbaar wordt.

Kansen herkennen, kansen pakken

Maaike zit er inmiddels met zowat open mond naar te staren en op een gegeven moment zegt Rafaella: ‘allora Bastiò, let eens op. Wat moet Maaike wel niet van je denken.’ Maaike verslikt zich bijna maar grijnst dan een beetje en zegt ad rem: ‘nou, ehm, ik zat wel een beetje te genieten eigenlijk. Ik wil best ietsje méér in plaats van minder zien hoor.’ Nou, als de zaken zo liggen moet het maar meteen gebeuren, ik heb me voorgenomen mijn kansen voortaan te herkennen én te pákken. Ik wil deze meid samen met Rafaella neuken, zo is het gewoon. Ik sta op, doe mijn kamerjas uit en ga weer tegenover Maaike op de bank zitten, met mijn pik stijf zo ver omhoog stekend dat hij zowat tot over mijn navel reikt. Ik word op slag weer verlegen onder de grote ogen van Maaike, wat heb ik nóu toch gedaan, maar wie A zegt moet dan ook B doen: ‘Alsjeblieft Maaike, hier is-tie dan, je mag hem helemaal zien.’ Haar mond is al open gevallen van verbazing en ik vervolg, een beetje timide: ‘hey, dat wou je toch?’

Rafaella

Maaike én Bastiò lijken vast te lopen en ik zeg: ‘Va bene, Maaike, je mag hem best even voelen hoor, ik ben niet jaloers, wij zien alleen maar neukmaatjes.’ Ik sta op, pak Maaikes bij de hand, trek haar naar de bank en laat haar plaats nemen tussen ons in. Nu ze tussen ons in zit zie ik hoe ’n klein fijn gebouwd meisje ze eigenlijk is. Ik leg haar hand voortvarend op de palo die vlak naast haar omhoog steekt en haar met zijn ‘oogje’ lijkt aan te kijken. Een beetje aarzelend komt Maaike in actie, ik zie hoe ze Bastiò’s palo streelt en verkent. Dan bukt ze zich en geeft ze een kusje op die lans die daar in volle glorie voor haar staat opgestoken.

Bastiò kreunt zachtjes en legt een hand in haar nek, hij streelt haar daar en kroelt wat door die mooie donkerrode lange krullenbos. Dat maakt Maaike al iets vrijer en nog eens likt ze over de eikel en neemt daarna het topje in haar mond. Ondertussen streel ik wat haar rechterbeen dat close tegen het mijne aan drukt, ook bloot omdat ik een rokje draag. Wat heeft dat meisje tegenover mij een intens witte huid, heel bijzonder om te zien. En als ik haar jurkje wat omhoog beweeg zie in aan de binnenzijde van haar linkerdij een piepkleine tattoo, ik kan niet zien wat het precies voorstelt maar dat komt nog wel…

Bastiaan

Dít is geil, hoe Maaike traag haar tongetje om mijn eikel laat cirkelen en daarin steeds verder durft te gaan, mijn pik ook al een stukje in haar mond neemt. Haar hand ligt om het onderste deel, ze kneedt dat eerst wat en dan gaat ze nog verder omlaag. Ze streelt mijn ballen, wriemelt er wat aan, ik moet uitkijken om me niet spontaan dieper haar mond binnen te stoten, ze maakt me nú al gek. Uit mijn ooghoeken zie ik hoe Rafaella haar ondertussen ook opgeilt en met haar linkerhand al zowat bij haar kutje is aangekomen, dat nog verstopt zit in een helderwit slipje.

Na een tijdje aan mijn neukstaaf te hebben gesabbeld komt Maaike omhoog, ik sla mijn rechterarm om haar heen en kan ik met mijn hand ook nog net bij Rafaella’s schouder en nek. En zo zitten we daar even wat bij te komen met zijn drieën, een bijzonder drietal als je het mij vraagt. Zelf ben ik spiernaakt met een pik die nog steeds langer en stijver lijkt te worden, naast mij in mijn arm een aangeklede Maaike die met haar linkerhand steeds stoerder mijn pik bewerkt. En weer naast háár mijn lieve Rafaella, ook gekleed, die haar linkerarm in het kruis van Maaike heeft en daar al zorgt voor een nat vlekje in haar slipje. Best wel fijn zo, even chilled genieten van elkaars nabijheid en friemelen aan elkaars lijf.

Nu we wat rust nemen in deze geile situatie dringt het langzaam wat tot me door dat we misschien wel een beetje bezig zijn om Maaike in een soort val te lokken, en dat wil ik toch eigenlijk niet. Daar is ze te lief voor en we wonen hier allemaal samen onder één dak, het moet wel leefbaar blijven, ik voel nu wel even de verantwoording dat ik huismeester ben. ‘Ehm. Maaike,’ vraag ik daarom, ‘wíl jij dit eigenlijk wel?’ Als ik haar snel aankijk zie ik dat Rafaella met haar ogen draait, ze is het duidelijk niet met me eens, tja. ‘Huh? Wat bedoel je?’ vraagt Maaike zachtjes. ‘Nou, wat we nu doen, aan elkaar friemelen en wie weet wat nog meer.’ Maaike giechelt een beetje en zegt ‘nou, eigenlijk hoopte ik al op dat ‘nog meer’. Ik ben geen bleu grietje meer hoor, ik weet ook niet waarom ik zo geil ben maar ik wil dit echt wel! Alleen, ik val op jongens en ik weet niet goed wat we met zijn drieën gaan doen.’

Rafaella

Tjeetje, had Bastiò het bijna verpest, wat mankeert hem ineens. ‘Hey liefje, maak je daar niet druk om,’ reageer ik. ‘Zie mij maar als een bonus, als we verder gaan zal ik je lekker verwennen met kriebeltjes zoals alleen meiden dat kunnen.’ En gelukkig, Maaike giechelt weer even en dan blijkt dat ze een stoere meid is, die tot mijn verbazing ineens haar slipje uittrekt en op haar knieën over Bastiò gaat zitten. Ze tilt haar jurkje op, zet Bastiò zijn pik tussen haar kutlipjes voor haar gleufje, doet haar jurkje als een soort omhullend tentje weer omlaag en zakt dan zachtjes over zijn pik heen, wat dus niet meer te zien is. Ik heb zelden zoiets opwindends gezien, een meisje dat zich langzaam maar zeker op een onzichtbare paal rijgt. Wat ik wel zie is hoe haar gezichtje steeds roziger wordt en ze kreunend probeert die hele lange staaf in haar lijf te verwerken, tja, ik weet er alles van, ’t is een huge geval. Onder Maaikes jurkje leg ik mijn hand op haar onderrug en streel haar daar, dwaal dan af naar haar billen, friemel er wat tussendoor richting haar kutje en voel daar hoe Bastiò zijn paal inmiddels tot halverwege in haar zit.

Te paard, te paard!

Bastiaan

Ik weet gewoon niet wat me overkomt, ik wilde Maaike zojuist de kans geven zich terug te trekken en als tegenreactie zit ze nu ineens op mijn pik. Nou, van mij mag ze! Doordat haar jurkje er overheen valt kan ik niet zien wat er gebeurt maar ik voel wél van alles, niet normaal zoals zij me het paradijs in voert. Haar kutje is zeker zo nauw als dat van Rafaella en het is het tweede meisje waar ik in mijn leven in glijdt. Of beter gezegd, het tweede meisje dat zich op míj pint. Ik hoef het alleen maar te ondergaan en doe dat heel geconcentreerd, beetje voor beetje voel ik hoe haar nauwe warme vochtige buisje over me glijdt en me steeds dieper in zich neemt.

Ik wil graag even zien hoe ver ze al is en til haar jurkje op. Wat ik zie is adembenemend, Maaike heeft een piepklein bosje donkerrood haar net boven haar kutje laten staan, waarvan de lippen om mijn pik gespannen zitten. Ik ben voor ruim de helft in haar en voel aan mijn eikel dat er een barrière is, ik denk dat ik daar in haar aan het einde van haar kutje ben aangekomen.

Maaike kreunt inmiddels dat het een lieve lust is en ik kan het niet laten, ik wil haar zien en til ik haar jurkje hoger op. Maaike reageert meteen door haar armen omhoog te steken en ik trek het helemaal uit. Rafaella komt ook in actie, knoopt Maaikes behaatje los en zo zit dat schitterende meisje naakt voor me. Slank, wit, voor haar doen behoorlijk groot uitgevallen stévige borsten met vuurrode stijve tepeltjes en daarboven dat geile gezichtje waarop is af te lezen hoe Maaike zich heel intens genietend over mijn pik werkt, ze probeert nog steeds om me dieper in zich te krijgen. ‘Ohw’ kreunt ze, ‘hier was ik al heel lang aan toe.’ What the fuck, bedenk ik me, wij maar denken dat wíj die meid pakken maar ze pakt óns dus. Mmm, top!

Rafaella

Ik had me niet kunnen voorstellen dat ik het zó opwindend zou vinden om alleen maar te kijken en een beetje aan de zijkant mee te doen. Nu haar kleding uit is wordt het alleen nog maar spannender, onwijs mooi om te zien hoe Maaike haar hele lijf meewerkt om Bastiò’s scheve toren van Pisa in zich te krijgen. Snel kleed ik me ook helemaal uit en ga dan weer close tegen het neukende koppeltje aanzitten. Ik kriebel Maaike overal op haar rug, streel met mijn andere hand haar borsten en op die wijze bewerk ik zowel de voor- als de achterkant van haar kronkelende lijf. Ze heeft volle stevige borsten, toch wel een maatje meer dan de mijne, geil om ze te kunnen zien en voelen en kneden.

Op haar rug dwaalt mijn hand af naar beneden, over haar billen en uiteindelijk daartussen, waar Bastiò’s pik in haar verdwijnt. Ik ga nog wat lager tot ik Bastiò’s ballen vol in mijn hand heb en beweeg ze dan zachtjes, af en toe ook wat de huid ervan kriebelend.
Met mijn andere hand leg ik aan de voorzijde mijn duim en wijsvinger om de stam en door mijn duim iets op te steken kan ik Maaikes klitje een beetje bewerken. Dat maakt dat ze eerst een minuutje of wat ontzettend kreunt en dan begint te wippen, sterker nog, in galop gaat, steeds weer zie ik die palo glinsterend van haar vocht tevoorschijn komen om daarna weer snel in de dieptes van Maaike neuktunneltje te verdwijnen.

In hun ritme knijp ik mee om Bastiò z’n palo en aan haar achterzijde bewerk ik nu Maaikes kontgaatje, ik druk er wat op met mijn duim, maak het nog wat natter en steek er dan mijn wijsvinger een klein stukje in. Het is alsof ik dat geile grietje aanzet tot een nóg wildere galop, ze slaat op hol, kreunend en inmiddels ook al met wat kleine gilletjes ramt ze zich steeds weer omhoog en omlaag en volgens mij boort ze zich steeds dieper op die staaf, ik voel hoe mijn duim en wijsvinger al regelmatig klem zitten tussen haar kutje en Bastiò’s buik.

astiaan

Ik heb het idee dat ik heel ergens anders terecht ben gekomen, een andere dimensie of zo. Maaike die zich übergeil vlak voor mijn neus in het zweet werkt op mijn paal en Rafaella die zich zo intiem als het maar kan tegen ons aankroelt en down under mijn pik en af en toe mijn ballen bewerkt. Ik ga dit niet lang meer houden maar wil nog helemaal niet klaarkomen. En dan, net als ik me probeer te concentreren om mijn zaad binnen te houden komt Maaike gillend op me klaar. Ze slaat haar armen om mijn nek, plet haar borsten tegen mijn borstkas en klemt zich aan me vast alsof we op het punt staan te verdrinken en ik haar moet redden.

Ze hijgt en kreunt en klauwt en gilt, ondertussen voel ik hoe haar kutje zich nog klem-vaster om mijn pik schroeft en gelukkig valt ze net stil als ik denk mijn zaad niet langer tegen te kunnen houden. Doordat die gekmakende wrijving wegvalt kom ik in de rust en kan ik aandacht besteden aan dit hijgende grietje dat zich zo totaal op en aan mij vastklemt. Rafaella heeft zich ook zo close als maar kan tegen ons aangekroeld en zo zitten we met zijn drieën na te genieten.

Meiden inventarisatie

Terwijl we zo wat tot rust komen blijft mijn staaf gelukkig wel goed hard en het voelt heerlijk hoe ik nog steeds diep in Maaikes binnenste zit. En of ze het bewust doet weet ik niet maar haar kutspiertjes blijven behoorlijk actief, alsof ik zachtjes wordt gemolken.
Terwijl we ons zo ontspannen en fijn in het moment zitten dwalen mijn gedachten toch even af. Ik bedenk me dat ik eigenlijk alle kamers eens langs moet gaan om zogenaamd de kranen te controleren. Als ik een kleine camera op mijn shirt verberg kan ik shots van de meisjes maken en kunnen Rafaella en ik daarna inventariseren welke meiden we willen neuken.

Mijn pik kruipt spontaan nóg ietsje hoger in Maaike en zo mijmer ik nog even door, ondertussen met mijn ene hand lekker door Maaikes warrige krullenbos kroelend terwijl mijn andere hand door Rafaella tussen haar dijen op haar kutje is gelegd en ik daar haar klitje met mijn middelvinger zachtjes bewerk. Als ik Rafaella op een gegeven moment even aankijk draait ze met haar ogen richting mijn slaapkamer. Hmm, ze heeft duidelijk nog een vervolg voor ogen…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 12078 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Huisvesting voor Studentes (2)”

  1. Wow Zara,
    Supergeil verhaal en leuk dat je beide personen afzonderlijk hun zeg laat doen.
    Eerlijk ik geef toe dat dit me behoorlijk heet maakt, ik voel me terug 18 à 20 en besef dat ik best wat kansen heb laten liggen bij gebrek aan lef.
    Ik kijk uit naar deel 3
    Groetjes

Plaats een reactie