BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 8

Rebecca door groep Marokkanen geneuktTring! Rebecca belt aan bij de voordeur van Mohammed. Hij heeft haar en haar man uitgenodigd voor een feestje om te vieren dat ze geslaagd zijn. Ze hadden afgesproken dat ze welkom zouden zijn om acht uur, maar in haar enthousiasme kon de jonge huisvrouw niet wachten en staat ze al om kwart voor acht op de stoep.

Ze is blij dat ze erbij kan zijn. De dagen ervoor was ze behoorlijk ziek, tot het misselijke aan toe. Hoewel ze zich die ochtend nog slecht voelde, was het vooruitzicht van een fijne avond met Mohammed genoeg om haar weer op de been te helpen.

Rebecca merkt aan Krijn dat hij ziet dat ze niet kan wachten om naar binnen te gaan. Hoewel hij zijn best doet om het te verbergen, heeft ze door dat hij blij voor haar is. Sinds Mohammed en Michael bij ze langs zijn geweest, beseft hij hoe veel genot en plezier ze uit haar contact met Mohammed haalt. Hoewel hij weet dat het te gek voor woorden is dat hij zijn vrouw met een ander laat neuken, weet Rebecca dat hij het haar gunt. Hoe bizar de situatie ook is, het heeft er juist voor gezorgd dat ze dichter naar elkaar toe zijn getrokken. Ze drukt haar man nog snel een kusje op zijn wang voordat de deur open gaat.

Wanneer de deur wordt geopend, ziet Rebecca dat iemand anders dan Mohammed er staat, een andere Marokkaanse jongen die haar verlekkerd van top tot teen bekijkt. Rebecca voelt zich gevleid door de aandacht en weet dat ze de juiste keuze heeft gemaakt om alleen een kort, fleurig zomerjurkje aan te trekken. “Rebecca?” “Klopt!” “Kom erin”, nodigt de jongen uit met een wuivend handgebaar. “Ik ben Malik.”

De jonge huisvrouw komt binnen met het idee dat ze moet doen alsof ze voor het eerst daar is, totdat ze beseft dat ze met zowel Mohammed als Krijn open kaart kan spelen. Ze ontspant haar schouders en komt met een glimlach de woonkamer binnen. Daar ziet ze nog vier andere jongens zitten, waaronder Michael. Op tafel staat genoeg sterke drank en chips voor een heel huisfeest. Ze knikt vriendelijk naar de jongens, die haar met een brede glimlach aankijken. Rebecca vraagt zich af wat Mohammed ze allemaal over haar heeft verteld. Als ze terugdenkt aan de avond met Michael en Mohammed, weet ze dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Ze kan zich volledig overgeven aan haar Marokkaanse minnaar.

“Zo, dit is het sletje?” vraagt een van de jongens, ook van Nederlandse komaf. Mohammed kijkt de jongen aan met een blik die vuur spuwt. “Wat zei je?” De ogen van de jongen worden groot. Hij heeft door dat hij iets goed heeft verpest. “Wat?” “Jij weet fucking goed wat je zei. Opflikkeren, als je deze vrouw niet met respect kan behandelen, heb je hier niks te zoeken.” “Maar…” “OPZOUTEN!” roept Mohammed met hetzelfde vuur dat hij had toen hij Krijn op zijn plek zette.

De jongen wil blijven zitten, totdat hij doorheeft dat Mohammed het meent. Hij druipt stilletjes af. Rebecca kijkt vol bewondering naar de Marokkaanse jongen. Hij neemt het voor haar op alsof ze zijn eigen vriendin is, ook al weet iedereen dat zij is gekomen om door hem en zijn vrienden geneukt te worden. Ze kijkt hem met een vertederde blik aan. Mohammed zegt niks. Hij geeft haar alleen een glimlach en een knikje.

Zodra de deur achter de jongen dichtvalt, ontspannen de jongens zich weer. “Zo, wat willen jullie te drinken?” vraagt Mohammed. Krijn vraagt om een biertje en Rebecca houdt het bij een cola. “Ik heb geen alcohol nodig om me te ontspannen”, zegt ze terwijl ze een arm om hem heen slaat en hem een kusje op zijn wang geeft. “Aww!” roepen twee van de jongens in koor. Rebecca gaat naast Mohammed op de bank zitten, met Malik aan haar andere kant. “Op jullie examenuitslag!” proost ze vrolijk. “Op een gezellige avond!” kaatst Malik terug met een knipoog. “Dat komt wel goed”, belooft ze.

Terwijl ze drinken, leert Rebecca de andere jongens beter kennen. Met Michael heeft ze al kennis gemaakt, maar Malik en Hamza heeft ze nog niet eerder gezien. Michael, Malik en Hamza zitten al op het mbo, toevallig allemaal dezelfde opleiding waar Mohammed zich ook voor heeft aangemeld. Ze grappen dat, als ze hadden geweten dat ze bijles van Rebecca hadden kunnen krijgen, ze er ook wel meer met de pet naar hadden gegooid. De jonge huisvrouw bloost. “Nou, beter van niet! Daarnaast, jullie hebben me nu toch…” zegt ze schaapachtig. De jongens kijken elkaar aan met een brede grijns.

“Hé en jij dan, vind jij het echt goed dat we jouw vrouwtje…” begint Hamza. Krijn haalt zijn schouders op. “Ja, dat was in het begin echt wel raar, maar heel eerlijk? Ik zie hoe gelukkig ze ervan wordt en wie gunt zijn vrouw dat nou niet?” Rebecca geeft haar man een knipoog. Het is de eerste keer dat hij hardop tegen een ander zegt dat hij het goed vindt wat zij met andere jongens doet. “Ik heb wel echt geluk met Krijn en Mohammed, hè?” zegt Rebecca. “Anders wij wel!” voegt Hamza eraan toe.

Alsof ze het hebben afgesproken, drinken de jongens, Krijn, en Rebecca bijna tegelijkertijd hun glas leeg. Rebecca zet haar glas op tafel in de verwachting dat de jongens wel verder willen. “Wil je voor ons strippen?” vraagt Malik. Het valt Rebecca op hoe beleefd en respectvol de jongens naar haar zijn. Ze lacht schaapachtig. “Dat had je me eerder moeten vragen”, zegt ze, “dan had ik genoeg kleding aangetrokken om te kunnen strippen.” Ze schuift haar jurkje omhoog en onthult dat ze geen ondergoed onder haar jurkje aan heeft. De jongens kijken met grote ogen naar haar kutje. Ze heeft een klein beetje schaamhaar laten staan, precies zoals Mohammed het mooi vindt.

Rebecca duwt zichzelf van de bank af en gaat staan. “Is het ook goed als ik gewoon mijn jurkje uit trek?” vraagt ze gniffelend. De jongens stemmen luidruchtig in. Rebecca lacht. Ze ritst haar zomerjurkje open, schuift de bandjes van haar schouders af en laat het jurkje tergend langzaam zakken. Ze geniet van de verlekkerde blikken van de jongens. Ondertussen ziet ze dat Krijn haar ook met een tevreden, goedkeurende blik aankijkt.

Ze laat haar jurkje over haar borsten glijden. Terwijl ze met haar ene hand haar jurkje tegenhoudt, drukt ze met haar andere hand haar borsten omhoog. “Jezus wat heb je toch ook lekkere tieten”, verzucht Michael. Rebecca gniffelt. Ze laat haar jurkje verder zakken, totdat die net boven haar billen hangt. Ze draait zich om en buigt iets voorover. Het jurkje valt van haar billen af, waardoor ze de jongens op een prachtig uitzicht op haar kontje trakteert. De jongens fluiten en joelen terwijl ze vol trots haar naakte lichaam aan ze laat zien. “We want more!” roepen ze in koor.

“Willen jullie meer?” vraagt ze giechelend. “Nou, er is niet heel veel meer wat ik heb om uit te trekken! Of willen jullie iets anders?” vraagt ze. “Nou, laat ik het zo zeggen, we want you!” zegt Mohammed. De jonge huisvrouw kijkt hem met een ondeugende glimlach aan. “Daarvoor ben ik hier! Dan moeten jullie me maar pakken.”

Meer aanmoediging hebben de jongens niet nodig om in actie te komen. Ze springen alle vier zowat van hun zitplekken af om op de jonge huisvrouw af te stappen. Rebecca heeft een ondeugende glimlach terwijl ze afwacht wat de jongens gaan doen. Ze voelt zo veel handen op haar lichaam dat ze niet meer de handen bij de jongen kan plaatsen. Ze betasten haar billen, haar hals, haar buik, haar borsten, zelfs haar kutje blijft niet onberoerd. Zachtjes kreunt ze haar genot uit.

“Je mag haar wel zoenen”, moedigt Mohammed de jongens aan. Hamza legt zijn wijsvinger op haar kaak en leidt haar naar hem toe. Gulzig laat ze zijn tong in haar mond toe om met open mond met hem te zoenen. Zodra Hamza haar loslaat, voelt ze nog een hand op haar nek. Deze keer is het Michael die haar naar zich toe trekt. Ze laat de jongens alles met haar doen wat ze willen.

In haar ooghoek ziet ze hoe Krijn nog steeds zit en met een tevreden glimlach toekijkt hoe zij wordt betast door vier jongens. Hij geeft haar een goedkeurend knikje, alsof hij haar toestemming geeft om te genieten. Hoewel ze de toestemming absoluut niet nodig heeft en sowieso al heerlijk geniet van alle aandacht die de jongens haar geven, doet zijn bevestiging haar wel goed. Ze is blij dat Krijn er vrede mee heeft en het haar gunt. Ze probeert even te bedenken hoe ze hem zou kunnen bedanken, totdat haar aandacht weer wordt getrokken door een van de jongens die zijn vingers langs haar schaamlipjes haalt. “Wat is ze al nat”, hoort ze Hamza verzuchten. Rebecca gniffelt. “Dat komt door jullie.”

“Hé Malik”, hoort Rebecca Mohammed zeggen. “Ja?” “Jij zou toch dat jij zo goed kon likken? Misschien moeten we Rebecca maar eens vragen of dat zo is.” Rebecca kijkt haar Marokkaanse minnaar met een ondeugende glimlach aan. “Ik denk dat ik dat maar aan den lijve moet ondervinden”, bepaalt ze.

Zonder een woord te wisselen stappen de jongens weg van Rebecca en laten ze haar op de luie stoel zitten. Ze spreidt haar benen om de jongens een mooi uitzicht op haar kutje te gunnen. Met een zelfverzekerde grijns op zijn gezicht gaat Malik op zijn knieën tussen Rebecca’s benen zitten. Ze laat haar benen op zijn schouders rusten. Ze haalt een hand door zijn zwarte krullen en kijkt hem verlekkerd aan. “Nou, laat jij maar eens zien hoe goed jij kan likken, lekkere jongen”, moedigt ze hem aan. Malik gniffelt. “Let jij maar eens op.”

De Marokkaanse jongen kust haar dijen. Ze voelt hoe hij tergend langzaam steeds dichter bij haar kutje komt. Zijn hete adem blaast al op haar kutje. “Lik me dan”, moedigt Rebecca de jongen aan, ook al weet ze donders goed dat hij wacht om haar te plagen. Ze speelt gewillig het spelletje met hem mee. De jongen luistert wel naar haar. Hij kust haar schaamlipjes voorzichtig. “Wat smaakt je kutje lekker”, verzucht hij. Rebecca kijkt hem met een wellustige blik aan. Ze haalt haar hand door zijn haren, maar laat hem zelf bepalen wat hij doet. “Lik me maar lekker.”

Rebecca kreunt zachtjes terwijl de jongen haar verwent. Ondanks dat ze bewust kreunt om Malik en de rest van de jongens een showtje te gunnen, merkt ze dat de jongen het daadwerkelijk goed doet. “Oww… Letten jullie op? Zo moet het”, verzucht de jonge huisvrouw. Ze pakt haar borsten vast en speelt met ze. “Mag ik?” vraagt Hamza, die zijn mobiel uit zijn broekzak vist. “Mmhmm!” humt Rebecca instemmend in. Ze kijkt met een geile blik in de camera terwijl ze met haar borsten speelt en Malik haar beft. “Trek je hier straks maar lekker op af… Nadat jullie me… hebben geneukt…”, lispelt ze.

Tussen haar benen ziet ze dat Malik zich vol overgave op haar kutje stort. Hij lijkt het heerlijk te vinden om haar te beffen. Ondertussen ziet ze de bulten al in de broeken van de rest van de jongens. “Trek jullie… broeken maar uit…”, stelt Rebecca voor. Malik likt haar dusdanig goed dat ze het al moeilijk krijgt om te praten. Desalniettemin kleden de jongens zich razendsnel uit en gooien ze hun kleren ieder op een eigen hoopje. Rebecca kijkt tevreden naar de naakte jongens en hun stijve pikken.

“Kom… er maar… bij…”, moedigt ze de jongens aan. Michael, Hamza en Mohammed kijken elkaar aan. Mohammed knikt, hij laat Michael en Hamza voorgaan. De Nederlandse en de Marokkaanse jongen staan aan weerszijden van Rebecca. Vol trots duwen ze hun heupen naar voren om hun pikken aan de jonge huisvrouw te laten zien. Ze kijkt Hamza aan. “Kom maar… dichter… bij…”, stelt ze voor. Ze pakt ondertussen Michaels pik vast om hem langzaam af te trekken. Wanneer Hamza’s pik voor haar neus staat, pakt ze hem ook vast en likt ze langs zijn eikel. In haar ooghoek ziet ze hoe Mohammed vol trots toekijkt hoe ze twee pikken tegelijkertijd verwent terwijl een derde jongen haar beft. Als ze het niet aan zijn ogen zou kunnen zien, verraadde zijn stijve pik zijn genoegen wel…

Ook al wil Rebecca zo goed als ze kan Michael en Hamza verwennen, Malik beft haar zo goed dat ze zich nauwelijks op de jongens kan concentreren. “Pak mijn… tieten… maar…”, biedt ze kreunend aan, alsof ze de jongens genoegdoening moet bieden. Michael en Hamza maken dankbaar gebruik van het aanbod. Ze pakken haar borsten vast en kneden die stevig, precies zoals zij het lekker vindt.

Wanneer Rebecca voelt dat Malik haar onherroepelijk naar een orgasme gaat likken, laat ze Michaels en Hamza’s pik los. “Ooh sorry… ik ga komen… “, verontschuldigt ze zich. Michael kijkt haar verliefd aan en haalt een hand door haar bruine krullen. “Kom maar lekker… Je verdient het, schatje, kom maar…”

De jonge huisvrouw zet zich schrap voor haar orgasme. “Oh, oh, oh, owww…”, jammer ze. Zodra ze voelt dat Malik haar over het randje brengt, drukt ze haar hoofd in de rugleuning en grijpt ze de armleuningen vast. Ze hapt naar adem en kondigt luid kreunend aan dat ze klaarkomt. “OOOHW!” kermt ze uit het diepste van haar keel. Stuiptrekkend komt ze klaar op Maliks mond, die haar onverbiddelijk door blijft likken. Bedreven blijft hij haar beffen om haar orgasme zo lang mogelijk door te laten gaan. Rebecca is nog nooit zo gebeft, ze heeft het gevoel dat ze er wel in kan blijven! “OOH GOD!” Ze pakt Maliks hoofd en drukt hem tegen haar kutje aan om hem aan te sporen om door te blijven gaan.

Na een tijdje voelt Rebecca het overweldigende gevoel langzaam wegtrekken. “Ooh…”, zucht ze. “Je had gelijk… je kunt echt lekker beffen!” merkt Rebecca lachend op. Malik kijkt over zijn schouders naar zijn vrienden, die hem bewonderend en goedkeurend aankijken. Demonstratief veegt hij het vocht van haar kutje van zijn gezicht af.

“Nou, wat heb ik gewonnen?” vraagt Malik triomfantelijk. Rebecca kijkt hem met een ondeugende glimlach aan. “Nadat je me zo goed hebt gebeft… mag je met me doen wat je wilt!” biedt ze hijgend aan. Ze ziet de fonkeling in zijn ogen. “Ik heb van Mohammed gehoord dat jij het lekker vindt om in je kontje geneukt te worden.” Rebecca giechelt. “Krijn?” Haar man kijkt op. “Wil jij eens wat glijmiddel pakken?” “Is goed, schatje.”

Wanneer Rebecca’s man de tube glijmiddel aan Malik geeft, merkt Rebecca dat hij zich onwennig voelt, maar dat hij zijn best doet om zich eroverheen te zetten. “Thanks”, zegt Malik. Hij draait behendig de dop van de tube af en drukt wat glijmiddel op zijn middel- en wijsvinger. Rebecca kijkt hem met een brede glimlach aan. “Wie ga je eerst insmeren?” Malik gniffelt. Zonder antwoord te geven reikt hij naar haar kontje. Gewillig schuift de jonge huisvrouw verder van de stoel af, zodat de Marokkaanse jongen makkelijker bij haar gaatje kan. Ze kijkt de jongen recht in zijn ogen met een uitnodigende blik. Ze kreunt tevreden wanneer Malik haar anus insmeert. Ze slaakt een kreetje wanneer hij met zijn middelvinger haar kontje binnen dringt.

“Hoe wil je me hebben, lekker ding?” vraagt Rebecca wanneer Malik haar goed heeft ingesmeerd. De jongen kijkt om zich heen. “Hmm, als jij nou eens over die poef hangt, dan kan ik je lekker van achter pakken.” “Klinkt goed”, stemt ze vrolijk in. Gewillig laat ze zichzelf van de bank af glijden en gaat ze op haar knieën voor de poef. Terwijl ze haar armen op de poef rust, wiegt ze uitnodigend met haar kontje. “Malik, je hebt me zo lekker gelikt… Neuk me in mijn kontje, je hebt het verdiend.” Ze ziet dat de jongens elkaar verbaasd aankijken. “What the fuck hé, wat is ze geil”, hoort ze Hamza tegen Mohammed fluisteren.

Malik gaat achter haar staan en gaat op zijn knieën zitten. Hij smeert zijn eikel ook goed in met glijmiddel. “Ben je er klaar voor, lekker ding?” vraagt hij. “Ja, ik wil je pik in mijn kontje voelen”, moedigt de jonge huisvrouw hem aan terwijl ze over haar schouder kijkt. Pas wanneer ze weer naar voren kijkt, beseft ze dat Krijn voor haar ziet, die met een tevreden glimlach toekijkt hoe zij anaal geneukt gaat worden. Ze glimlacht terug naar hem met een blik die hem belooft dat hij haar ook een keer zo mag neuken.

“Je hebt ook echt zulke fucking lekkere billen”, verzucht Malik achter haar terwijl ze voelt hoe hij zijn eikel tegen haar krapste gaatje aan drukt. “Maak je maar geen zorgen, ik begin rustig”, stelt de Marokkaan haar gerust. Hoewel ze er niet om vraagt, merkt ze dat ze zich beter kan ontspannen door zijn opmerking, waardoor hij makkelijker zijn eikel haar kontje in kan drukken.

Doordat Rebecca al zo ontspannen is, haar kontje en zijn pik goed zijn ingesmeerd, en het niet de eerste keer is dat ze anaal wordt geneukt, dringt Malik best makkelijk haar kontje in. Desalniettemin moet Rebecca nog steeds wennen aan het vreemde gevoel van een pik in haar kontje. “Oohw… Je zit in me…”, verzucht ze.

Langzaam drukt de Marokkaan zijn eikel dieper haar kontje in. Ze voelt iedere centimeter van zijn lul die hij naar binnen schuift. “Fuck wat heb je een lekker kontje”, verzucht de jongen. “Mmh… En jij hebt een lekkere pik…”, kaatst Rebecca terug. Met diepe, langzame halen drukt de jongen zijn pik in haar en trekt hij zich weer terug. De jonge huisvrouw gromt haar genot uit door het gevoel van zijn pik die haar anus binnendringt.

Rebecca kijkt met een wellustige glimlach over haar schouder naar Malik om hem te laten weten dat hij het goed doet. “Fuck wat ben je lekker.” Hij geeft haar een paar rake klappen op haar billen. De jonge huisvrouw kreunt haar genot uit. “Vind je dat lekker?” “JA!” kermt ze meteen uit. De Marokkaan slaat haar nog een paar keer op haar billen, tot zijn handafdruk rood op haar billen staat.

Malik pakt Rebecca’s bruine krullen en trekt haar hoofd naar achter, waardoor ze haar rug ook verder holt. Ze kreunt haar genot vanuit het diepste van haar keel uit. “O JEZUS!” “De rest staat er maar een beetje bij, wat ga je met ze doen?” “Pijpen”, reageert Rebecca zonder erover na te denken. Ze weet precies wat hij wil horen. “Zeg het ze maar”, moedigt hij haar aan. “Kom maar… dan… pijp ik jullie… lekker…”, nodigt ze de rest uit.

Meer aanmoediging hebben de jongens niet nodig. Ze kijken elkaar aan om te bepalen wie eerst gaat. Michael gebaart naar Hamza. “Jij hebt haar nog niet zo veel gehad, ga jij maar”, stelt hij voor. Hamza kijkt vragend naar Rebecca, die hem met een wellustige glimlach aan kijkt. “Kom maar”, zegt ze terwijl Malik haar met steeds hardere en snellere stoten neukt.

Zodra Hamza op zijn plek zit voor Rebecca’s gezicht, pakt ze zijn pik vast. Ze glundert terwijl ze hem aftrekt en aan zijn eikel likt. “Je hebt… een lekkere… pik…”, zegt Rebecca tussen Maliks stoten door. Ze kijkt de Marokkaan aan met een uitnodigende blik, wat voor hem genoeg aanmoediging is om zich door haar te laten pijpen. Gulzig neemt ze zijn eikel in haar mond en zuigt ze erop. Op het ritme van Maliks stoten neemt ze hem dieper in haar mond. Ze kreunt haar genot uit terwijl ze door Malik in haar kontje wordt geneukt en Hamza pijpt. In haar ooghoek ziet ze Mohammed vol trots toekijken met een stijve pik in zijn ene hand en zijn mobiel in zijn andere hand…

“Fuck, ik houd dit echt niet lang meer vol”, hoort ze Malik achter haar zeggen. Ze laat even Hamza’s pik los om over haar schouder naar de Marokkaan te kijken. Ze ziet de spanning op zijn gezicht. “Van mij mag je… spuiten…” Malik gniffelt. “Waar wil je dat ik spuit?” “Mmh… Wat vind je… het geilst?”, vraagt ze kreunend. Aan de glinstering in zijn ogen ziet Rebecca dat Malik dat wel weet. “Op je lekkere kont.” Rebecca glimlacht. “Spuit maar lekker…”

Terwijl Malik zijn pik terugtrekt uit haar kontje, stort Rebecca zich weer vol overgave op Hamza’s pik. “Je dacht toch niet… dat ik jou was vergeten?” zegt ze giechelend voordat ze zijn eikel weer in haar mond neemt.

“Ooh ik ga komen”, kondigt Malik aan. Met Hamza’s pik in haar mond kan ze alleen maar kreunen om hem aan te moedigen. Terwijl Malik het uitgromt, voelt ze zijn warme sperma op haar billen spatten. Giechelend wiegt ze met haar heupen om ervoor te zorgen dat zijn zaad zo veel mogelijk over haar billen spuit. Ze kreunt het uit.

“Gast”, hoort ze Michael zeggen, “wij willen ook nog.” Rebecca heeft donders goed door waar de jongen op doelt Ze laat Hamza’s pik los. “Schatje?” “Ja?” hoort ze Krijn en Mohammed tegelijkertijd zeggen. Alle drie lachen ze. “Krijn, wil jij eens wat handdoeken van boven pakken?” Gehoorzaam staat Krijn op en loopt de kamer uit. Ze kijkt naar Michael en glimlacht wellustig naar hem. “Maak je maar geen zorgen hoor, dat hebben we zo opgeruimd. Ik wil jou ook nog wel.” Michael gniffelt. “Dat komt wel goed.”

Ondertussen blijft Rebecca Hamza aftrekken. Met haar andere hand strijkt ze over haar billen. Ze likt de klodders sperma van haar vingers af. “Mmh, jouw zaad smaakt ook wel lekker…”, merkt ze giechelend op. “Hé jongens, volgens mij moeten we voor de volgende keer maar gewoon ananas gaan eten”, stelt Mohammed voor. Rebecca en de jongens lachen hardop. “Lijkt me een goeie afspraak, jullie eten ananas en dan mogen jullie mij laten slikken.”

Wanneer Rebecca al de meeste klodders op haar billen af heeft geveegd, komt haar man met een stapel handdoeken aan. “Dank je wel, liefje”, zegt ze terwijl ze een handdoek van hem pakt. “Maak jij me even schoon?” vraagt ze aan Malik. Malik lacht en pakt de handdoek van haar aan. Hij kan het niet laten om haar te vingeren terwijl hij haar billen afveegt. “Ooh ja…”, zegt ze zachtjes kreunend.

“Nou, volgens mij is ze al klaar voor de volgende!” grapt Malik. Rebecca kijkt met een wellustige blik naar de Marokkaanse jongen voor haar. “Volgens mij wil jij wel, of niet?” Hamza lacht ongemakkelijk. “Zeker!” De jonge huisvrouw gniffelt. “Zeg maar hoe je me wilt hebben.” De jongen hoeft niet lang na te denken. “Wil je me berijden?” Rebecca trekt zich op aan de poef en gaat voor de jongen staan. “Nou… omdat je het zo lief vraagt”, grapt ze voordat ze hem zoent.

Zonder dat Rebecca hem verder hoeft aan te sporen, gaat Hamza op de bank zitten. Hij kijkt nog onzeker naar Krijn, die hem een goedkeurend knikje geeft. Aan Rebecca hoeft hij niet te vragen of zij het goed vindt, zij gaat schrijlings over zijn schoot heen zitten.

Omdat Rebecca merkt dat Hamza het meest onzeker is, drukt ze weer haar lippen op die van hem. Terwijl ze elkaar vol overgave zoenen, pakt ze zijn lul vast. Zijn schacht glibbert nog van een mengsel van haar speeksel en zijn voorvocht, waardoor hij gemakkelijk door haar hand glijdt. Ze trekt hem een paar keer af voordat ze zijn eikel tegen de ingang van haar kutje zet. “Ik wil je pik in me voelen, lekker ding”, fluistert ze in zijn oor voordat ze zich over zijn harde pik laat zakken. Wanneer de jongen bij haar naar binnen dringt, ziet ze de gelukzalige blik in zijn bruine ogen. “Mmh… je hebt zo’n lekkere pik…”, fluistert ze.

Alsof Rebecca’s aanmoediging nog niet genoeg is, pakt ze zijn handen vast en legt ze die op haar borsten. “Pak mijn tieten maar lekker”, moedigt ze hem aan. Ze kreunt luidruchtig haar genot uit terwijl ze Hamza berijdt. Hamza heeft een blik van volledige extase, wat Rebecca aanmoedigt om door te gaan met haar showtje. Dat Hamza’s pik haar volledig opvult en hij haar gevoelige borsten kneedt, is een heerlijke bijkomstigheid. “Ooh ja, zo…”

Rebecca’s aandacht is volledig op de Marokkaanse jongen gericht, waardoor ze niet opmerkt dat Michael achter haar is gaan staan. Ze schrikt wanneer ze zijn hand op haar rug voelt. “Wat…”, begint ze voordat Michael haar sust. “Stil maar, dit ga je lekker vinden.” De jongen duwt haar rustig tegen Hamza aan.

Pas wanneer ze zijn pik tegen haar anus voelt drukken, beseft ze wat hij van plan is. “Weet je het zeker?” vraagt ze enigszins nerveus. Ze heeft wel eens gehoord van dubbele penetratie, maar ze had nooit kunnen bedenken dat ze het zelf zou ervaren! Michael gniffelt. “Maak je maar geen zorgen.” Rebecca doet haar best om zich te ontspannen, maar ze merkt dat ze het toch wel spannend vindt om tegelijkertijd in haar kutje en haar kontje geneukt te worden.

Mohammed komt achter Hamza staan en kijkt Rebecca liefdevol aan. “Michael heeft gelijk. Ontspan je maar lekker, schatje, het komt goed”, stelt hij haar gerust. Mohammeds aanwezigheid zorgt er uiteindelijk voor dat ze haar zenuwen de baas is. Michael merkt ook dat Rebecca zich voelbaar ontspant en zet zijn eikel tegen haar anus aan. “Wil je dat? Dat ik door twee pikken tegelijk word geneukt?” vraagt Rebecca aan Mohammed. Zijn glimlach zegt genoeg. “Ja, dat zou ik ontzettend geil vinden.” Hij geeft haar een kus op haar lippen. “Geniet er maar van, laat ze je maar lekker verwennen.”

Michael drukt zijn eikel Rebecca’s kontje in. Omdat Malik haar al anaal heeft geneukt en omdat hij zichzelf ook goed heeft ingesmeerd met glijmiddel, dringt hij een stuk gemakkelijker haar kontje in dan Rebecca had verwacht. Ze gromt, maar ze merkt dat het helemaal niet nodig is.

“Vind je het lekker?” vraagt Michael achter haar wanneer hij zijn pik volledig in haar heeft geduwd. “Mmh ja”, antwoordt de jonge huisvrouw kreunend. Ze wordt tegelijkertijd in haar kutje en haar kontje geneukt, ze wordt dubbel gepenetreerd, en ze vindt het oprecht lekker! “Ik zei het je toch”, grapt hij. Rebecca gniffelt totdat de beide jongens langzaam verder gaan met stoten. Vanaf dan maakt haar gegniffel weer plaats voor gekreun.

Haar minnaar heeft zijn mobiel in zijn handen. Terwijl hij zijn camera op haar richt, vraagt hij haar, “Wat doen ze met je?” “Ze neuken me… in mijn kutje… en mijn kontje…”, antwoordt Rebecca kreunend. “Vind je het lekker?” “Mmh ja…” Als het gevoel van de pikken in haar kutje en haar kontje haar niet genoeg genot zouden brengen, zou Mohammeds grijns dat wel doen. “Zeg het, schatje.” “Mmh… ik vind het lekker…” “Wat vind je lekker?” “Mmh… twee pikken…” “Wil je dit vaker?” “Mmh ja…” De Marokkaanse jongen stopt met filmen en geeft Rebecca een kusje op haar voorhoofd. “Wat ben je ontzettend geil, schatje. Ik ben trots op je.”

Ondertussen merkt de jonge huisvrouw dat de pikken hun effect niet missen. Ze voelt dat het een kwestie van tijd is voordat de jongens haar naar haar volgende orgasme gaan neuken. “Mmh… jullie neuken… me zo lekker…”, moedigt ze de jongens aan. “Neuk me klaar… alsjeblieft…” Ze ziet Hamza’s grijns groter worden. “Wij gaan jou klaarneuken, lekker ding”, belooft hij haar.

Precies zoals Rebecca het had gehoopt, laten de jongens zich niet afleiden en neuken ze haar gestaag door. Ze merkt dat de pikken haar sneller naar het randje neuken dan ze had verwacht. “Mmh ja, neuk me jongens, neuk me.”

Wanneer Rebecca het gevoel heeft dat haar orgasme onvermijdelijk is, kan ze zich alleen nog maar schrap zetten. Ze drukt haar lichaam tegen Hamza aan. Met haar hoofd in de rugleuning kreunt ze in zijn oor, ‘Ik ga komen…” “Kom maar lekker klaar, schatje”, hoort ze Michael achter haar zeggen.

Haar orgasme overspoelt haar volledig. Ze voelt hoe de jongens haar volledig opvullen en haar een orgasme geven zoals ze dat nog nooit eerder heeft gevoeld. “OOW GOD!” kermt ze uit. “NEUK ME! NEUK ME!” schreeuwt ze terwijl ze schokkend klaar ligt te komen op de pikken in haar kutje en haar kontje. Ze komt klaar terwijl ze dubbel wordt gepenetreerd! “OOW GOD!” Ondertussen voelt ze ook Hamza’s en Michaels pik al schokken. Het beetje helderheid dat ze nog heeft tijdens haar orgasme zorgt ervoor dat ze beseft dat het ook niet lang meer zal duren voordat de jongens klaarkomen.

“Fuck ik houd dit niet lang vol”, hoort ze Hamza verzuchten. Terwijl ze nog klaarkomt, probeert ze de woorden uit haar keel te krijgen. “Ooowwww… waar… willen… jullie… komen?” “Over je gezicht”, bepaalt Michael.

Nog voordat Rebecca kan reageren, trekken Michael en Hamza hun pikken uit haar. Michael pakt haar onder haar armen vast en zet haar op de grond neer. De jonge huisvrouw laat zich gewillig neerzetten. Nog duf van haar orgasme kan ze alleen maar toekijken hoe de jongens zich voor haar ogen aftrekken. “Spuit maar… spuit maar…”, is het enige wat ze uit haar keel kan krijgen.

Ze hoeft niet lang te wachten voordat ze krijgt waar ze om vraagt. Hamza en Michael spuiten bijna tegelijkertijd hun eerste lading sperma over haar gezicht. Rebecca kan nog maar net op tijd haar ogen dichtdoen voordat ze het hete zaad op haar gezicht voelt spatten. Ze slaakt een kreetje en giechelt. “Oh!” Terwijl ze nog maar nauwelijks bij is gekomen van haar orgasme, laat ze de jongens hun zakken helemaal over haar gezicht leeg spuiten. Ze voelt hoe het sperma van haar gezicht op haar borsten druipt.

Wanneer ze Michael en Hamza hoort zuchten, weet ze dat de jongens al hun zaad hebben verspoten en durft ze haar ogen weer open te doen. Ze kijkt recht naar Mohammed, die tussen de jongens staat met zijn mobiel in zijn hand. “Lachen naar het vogeltje!” grapt hij. Rebecca giechelt en holt haar rug om haar ronde borsten, die inmiddels druipen van het sperma, aan Mohammed te showen.

“My god wat was dat geil!” roept Hamza. Michael en Rebecca kunnen alleen maar lachen en instemmend hummen. “En lekker!” voegt Rebecca eraan toe terwijl ze het sperma van haar gezicht en borsten veegt en van haar vingers af likt. “Pff als het nu al zo lekker smaakt…”, merkt ze verwonderd op. “Volgende keer pizza Hawaii van tevoren!” grapt Michael. De jongens en Rebecca lachen.

“Mag ik een handdoek?” vraagt Rebecca liefjes wanneer ze het grootste deel van het zaad op heeft gelikt. Alle drie de jongens reiken gewillig naar de stapel handdoeken. Uiteindelijk pakt ze die van Hamza aan. “Dank je. O ja, schatje?” “Ja?” hoort ze Krijn zeggen. Mohammed hoort al aan de toon dat ze haar man bedoelt. “Wil jij voor wat drinken zorgen? De jongens hebben me zo hard geneukt dat ze wel een drankje kunnen gebruiken.” “Doe ik, liefje”, verzekert hij haar. De jongens geven hun voorkeuren door aan haar man, die gedwee de keuken in verdwijnt.

“Zo, en nou is het mijn beurt”, bepaalt Mohammed. Rebecca gniffelt door Mohammeds plotselinge verklaring. “Ik wilde net zeggen, jij moet niet achterblijven.” Mohammed steekt zijn hand uit naar de jonge huisvrouw, die zich door haar Marokkaanse minnaar op haar voeten laat trekken. Mohammed en Rebecca kijken elkaar in de ogen met een blik van pure liefde. Rebecca voelt hoe ze naar hem toe wordt getrokken. Ze kan hem met geen mogelijkheid weerstaan, ze drukt haar lippen op die van hem om met hem te tongzoenen terwijl ze hun lichamen zo dicht mogelijk tegen elkaar aan drukken.

Tijdens het zoenen pakt Rebecca Mohammeds lul en trekt ze hem langzaam af. Ze voelt hoe zijn voorvocht uit zijn eikel lekt en smeert het uit over zijn volledige schacht. “Ik wil je zo graag in me voelen, schatje”, smeekt ze kreunend. Mohammed gniffelt. “Ik ga je neuken schatje, ik ga je heerlijke kutje volspuiten.” “Ja, ik wil je in me voelen spuiten”, zegt Rebecca voordat ze weer gulzig verder gaat met hem zoenen.

Mohammed leidt Rebecca rustig weg van de woonkamer en naar de keukentafel. Pas wanneer Rebecca haar billen tegen de tafel voelt, beseft ze waar hij haar naartoe heeft geleid. Ze kijkt hem met een ondeugende blik aan en duwt zichzelf op de keukentafel.

“Geef me je pik Mohammed, alsjeblieft”, smeekt de jonge huisvrouw. Ze ziet dat Malik, Hamza en Michael ondertussen ook erbij zijn komen staan om toe te kijken hoe Mohammed haar gaat neuken. Ze kijkt de jongens met een glimlach aan. Ze pakt haar borsten vast en kneedt ze. Aan de grijnzen op hun gezichten ziet Rebecca dat de jongens het ontzettend geil vinden. “Kijk maar hoe Mohammed mij neukt, lieverds… Gaan jullie je op mij aftrekken?” Zonder dat ze het met elkaar afstemmen, knikken alle drie de jongens enthousiast. Ze kijkt weer naar Mohammed. In zijn ogen ziet ze dat hij haar alles wil geven wat haar hartje begeert: zijn pik en zijn zaad!

“Ooh ja…”, kreunt Rebecca wanneer haar Marokkaanse minnaar zijn pik haar kutje in duwt. “Geniet maar lekker van mijn pik”, zegt Mohammed terwijl hij haar met lange, diepe halen neukt. Hij begint langzaam en met iedere stoot voert hij zijn tempo op. “Ja, ja, ja”, kreunt de jonge huisvrouw op het ritme van zijn stoten. Ze is zo geil dat ze volledig opgaat in hun vrijpartij. Wanneer ze haar grote borsten loslaat om de tafel vast te kunnen houden, wiegen ze heen en weer. Rebecca ziet dat dat de jongens ook wel bevalt en glimlacht ondeugend naar ze voordat ze haar blik weer op haar minnaar richt.

“Schatje?” vraagt Mohammed na een tijdje. “Ja, lieverd?” “Ik wil dat jij jezelf vingert, ik wil dat jij voor me klaarkomt.” Rebecca glimlacht naar de Marokkaanse jongen en reikt gewillig met een van haar handen tussen haar benen. “Wil je dat ik kom?” vraagt ze hees. “Ja, kom voor me, schatje”, moedigt Mohammed haar aan.

Aangemoedigd door haar minnaar speelt Rebecca met haar klitje. Haar wijs- en middelvinger flitsen over haar klitje. De blik in Mohammeds bruine ogen spoort haar aan om zichzelf zo goed als ze kan te vingeren. “Ooh Mohammed…”, jammert ze.

Het gevoel van Mohammeds pik die onverstoorbaar op haar in blijft stoten en haar eigen vingers op haar klitje zorgen ervoor dat de jonge huisvrouw razendsnel op een orgasme afstevent. “Ooh Mohammed… ik ga voor je komen schatje, ik ga komen…”, verzucht ze. De tevreden glimlach op zijn gezicht zou al genoeg beloning zijn voor Rebecca. “Goed zo schatje, kom maar lekker…”

Rebecca hapt naar adem, ze kijkt haar minnaar met grote ogen aan terwijl hij haar door blijft neuken. “OW GOD!” kermt ze uit. Voor de derde keer die avond komt ze luidkeels kreunend en stuiptrekkend klaar. “OW LIEVERD!” “Kom maar klaar, kom maar klaar”, spoort Mohammed aan. Rebecca voelt hoe de jongen zijn eigen tempo ook verhoogt en steeds harder op haar in stoot. Ze heeft vaak genoeg met de jongen geneukt om te weten dat het ook niet meer lang duurt voordat hij ook klaar gaat komen. “OW JA!” “Ik ga je volspuiten”, kondigt hij aan tussen zijn stoten door. “JA! SPUIT ME VOL!” schreeuwt Rebecca uit, nog volledig in de ban van haar orgasme.

Met een luid gegrom stoot de Marokkaanse jongen zijn pik tot aan zijn ballen in Rebecca’s gewillige kutje. Ze voelt hoe hij zijn sperma tot diep in haar kutje spuit. “OWW GEEF HET ME! GEEF ME JE ZAAD!” smeekt ze hem. “Ik spuit je vol schatje.” De jonge huisvrouw draait haar heupen zo dat haar minnaar zo diep mogelijk in haar kan spuiten. “OOOWWW SPUIT ME VOL!” Luidkeels kreunend komt ze klaar terwijl Mohammed zijn ballen volledig leeg spuit diep in haar kutje, zonder condoom…

Wanneer Rebecca en Mohammed uit zijn geraasd, pakt Mohammed haar bij haar schouders en trekt hij haar naar zich toe. Vol liefde tongzoenen ze elkaar. Hamza, Malik en Michael applaudisseren alsof ze de show van hun leven hebben gezien. Rebecca en Mohammed kijken naar de jongens. Ze kunnen niks anders dan een tevreden grijns opzetten.

“Oh mijn God dat was heerlijk schatje”, verzucht Rebecca. Ze kijkt tussen haar benen wanneer Mohammed zijn pik uit haar kutje trekt. Zodra zijn pik uit haar kutje floept, loopt zijn sperma langzaam eruit. Rebecca lacht hardop. “Mijn God wat was dat lekker…”

“Zal ik even gaan douchen? Dan kunnen jullie nog even toekijken”, stelt de jonge huisvrouw voor. De jongens stemmen enthousiast in. Terwijl ze de laatste restjes inmiddels opgedroogd sperma van haar lichaam af spoelt, kijken de jongens toe. Hamza pakt zijn mobiel en kijkt vragend naar Rebecca. Rebecca giechelt. “Mag, hoor!” stemt ze toe. Hamza richt zijn camera op haar en filmt hoe zij zich doucht. “Je moet me wel een ding beloven”, zegt Rebecca. Hamza kijkt haar wat onzeker aan. “Ik wil dat je je hier veel vaak op aftrekt.” Hamza lacht. “Dat komt wel goed, lekker ding.”

Bij het vertrek geeft Rebecca alle vier de jongens stuk voor stuk een gulzige tongzoen. “Bedankt, schatjes”, zegt ze hees. “Zeg het gerust als je nog een keertje wilt!” roept Michael lachend. Rebecca gniffelt. “Dat komt wel goed”, belooft ze hem met een knipoog.

In de weken erna denkt Rebecca tevreden terug aan de avond. Toch lijkt het even alsof ze nog een extra aandenken krijgt aan Mohammed die haar kutje weer vol heeft gespoten wanneer ze een week overtijd is. Ze houdt het voor zich omdat ze niet weet wat ze ermee moet. Toch merkt ze dat ze er totaal geen spijt van heeft dat haar minnaar zonder condoom in haar klaar is gekomen, ze zou echt niet met condoom met hem willen neuken. Wanneer het loos alarm blijkt te zijn, is ze opgelucht, maar toch…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 11741 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Rebecca geeft bijles, deel 8”

Plaats een reactie