BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Snapspanning met tiener

Ik ben rainbow, gek op kijken, het volgende verhaal is een waargebeurd verhaal. Helaas nu geen contact meer met de hoofdpersoon maar mensen die zich herkennen in het verhaal mogen zeker reageren

Het was een regenachtige avond aan het begin van de lockdown.

Ik zat rustig op de bank een filmpje te kijken toen ik mijn telefoon voelde trillen, een snap van een sophie? Ik opende de chat en las: ” hi voyeur, ik ben Sophie 18jr en vind het superspannend om bekeken of bijna betrapt te worden. Ik stuurde terug hi Sophie, dat klinkt spannend maar hoe kom je aan mijn snap en ik ben al 42 dus wel veel ouder.. al snel kreeg ik weer een bericht, ik had je snap gezien op je profiel na het lezen van een verhaal van je daar en dat je ouder bent maakt me niet uit, ik vond je verhalen heel geil en opwindend. Wat wil je precies dan? vroeg ik haar.. ik heb zin om een spannend spel te spelen antwoordde ze. Mmm ok hoe zie je eruit dan vroeg ik. Als antwoord kreeg ik n afbeelding.

Even aarzelde ik maar de verleiding won en ik opende hem. Veel te snel verdween de foto weer uit beeld. Een vrolijk lachend ietwat mollig blond meisje met heerlijk grote rondingen in een strak topje en een joggingbroek voor een spiegel brandde nog op mijn netvlies. Ik antwoordde met een simpele WOW.. ietwat onzeker vroeg ze of ik haar niet te dik vond. Ik gaf gelijk aan dat ik het juist wel kon waarderen als een meisje wat voller is met grote rondingen en dat ze een prachtige uitstraling had. Ja ik ben wel trots op mijn boobs antwoordde ze. Welke cup vroeg ik en algauw kreeg ik terug 85f. Een tweede WOW van mijn kant volgde. Weer kreeg ik een afbeelding, deze keer zag ik haar weer, voor dezelfde spiegel, de joggingbroek was er nog maar nu hielde ze haar arm voor haar ontblote borsten die aan iedere kant er onderuit probeerden te komen. Ik voelde mijn paal reageren en harder worden. Nu ben ik maar klein geschapen met mijn 14cm maar al gauw ontstond er een flinke bobbel in mijn boxer.

Hoe ziet u eruit kreeg ik. Gauw maakte ik een foto, mijn gezicht maar half in beeld uit wat voorzichtigheid en net een randje boxer zichtbaar.

Mmm spannend zei ze. Beval ik een beetje? Je bent prachtig gaf ik aan, strak en slank is mooi maar wat voller vind ik ook prachtig om te zien. Ik ben wat onderdanig, wilt U me wat opdrachtjes geven schreef ze. Snel stuurde ik trek een spaghettitopje aan zonder bh en maak je tepels hard. Na een paar minuutjes dacht ik al bijna dat ze weg was maar toen een afbeelding. Haar tepels priemden door de stof van het witte topje, haar borsten leken in de strakke stof nog groter dan ik had gedacht. Ik haalde mijn paal uit mijn broek en voelde hoe hard hij al was. Veel te snel was de foto weer uit beeld. Nogmaals opende ik hem en verlekkerde me aan al het getoonde moois. De eerste druppel voorvocht maakte mijn eikel al een beetje nat. Ga op je knieën zitten in een string met je kont naar de spiegel en show me typte ik. Ik twijfelde even of ik mijn hand niet overspeelde maar drukte toch op versturen en al snel kwam de gevraagde foto binnen. Een verrassend klein en strak kontje in een zwarte string vulde mijn beeld. Echt zo n kontje dat vraagt om gestreeld worden en een flinke tik erop.

Ik maakte een foto van de tent in mijn boxer met een natte plek in de boxer en typte dit bezorg je mij met je lekkere foto s subje.

Direct kreeg ik een pic terug van haar bijtend op haar lip en bloedgeil in de camera kijkend. Damn daar werd ik nog harder van. Ik besloot nog wel wat verder te gaan en stuurde maak een filmpje waarin je je topje langzaam uittrekt en met je borsten en tepels speelt. Na een paar minuten kwam het. Ik opende het en zag hoe ze stout kijkend in de camera haar topje over haar hoofd trok. Haar borsten pakte, wat optilde, ze kneedde, het volle vlees eigenlijk te groot voor haar lijf. Haar tepels tussen haar vingers rolde. Veel te snel was het weer voorbij.

Mag ik ook wat van u zien? Ik maakte een filmpje waar ik mijn paal kneedde in mijn boxer. Het voorvocht maakte mijn boxer nat. Mmmm kreeg ik, en algauw een filmpje waar haar hand over haar zachte buikje in haar string verdween. Zacht hoorde ik haar kreunen. Algauw kromde ze haar rug en hoorde en zag ik haar zuchtend klaarkomen.

Terwijl ik het filmpje nog eens bekeek kon ik het niet meer houden en sproeide een grote lading zaad over mijn zwarte t-shirt. Ik maakte er een foto van hoe de dikke stralen over mijn buik en borst zaten bijna tot in mijn nek en stuurde die door. Tegelijkertijd met het doorsturen kreeg ik een berichtje bedankt! Ik zag dat mijn afbeelding nog wel werd bekeken maar daarna bleef het stil..

Nog een paar keer stuurde ik een bericht in de weken daarna maar helaas.

Toch denk ik nog altijd met plezier terug aan die spannende avond.

Wie weet wat de toekomt brengt!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door mrrainbow

Schrijft als hobby geile verhalen. Komt uit midden nl. Reacties altijd welkom. Mag ook op snap voyeur_rainbow of kik storywriternl

Dit verhaal is 7420 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Snapspanning met tiener”

Plaats een reactie