BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder (6)

Na een leuke avond met Isa en Noa ga ik richting mijn ouders. Zodra ik op onze plek aankom zit mijn moeder al te wachten en zij is duidelijk heel boos. Emma heeft haar verteld dat ik met meerderen meiden ben meegegaan omdat ik seks wilde zonder condoom en omdat Emma mij dit niet wilde geven ben ik gewoon met andere meiden meegegaan. Mijn moeder is woest, hoewel zij alles afkeurt van seksueel plezier wat ik ervaar had ik haar beloofd dat Emma en ik samen een condoom zouden gebruiken. Zij keurt iedere vorm van seks af die ik heb maar zij wilde het door de vingers zien als ik het fatsoen had om met 1 meid seks te hebben en een condoom te gebruiken zoals afgesproken. Ze vond dit niet oké maar wilde meegaan in de mening van mijn vader en dit voor nu accepteren. Maar nu zij weet dat ik onveilige seks heb met diverse meiden trekt zij opnieuw haar grens. Ik ben te ver gegaan en zal hier zeker straf voor krijgen.

Als ik de volgende ochtend wakker word en mijn tent uitkomt zit mijn moeder al aan tafel te wachten. Ze kijkt mij aan met een grote grijns en ik weet zeker dat dit niet goed is voor mij. Mijn moeder roept mij direct bij haar, ik moet voor haar komen staan want zij heeft iets voor mij gekocht zodat ik weer vrij over de camping kan lopen. Er ligt een plastic ding op tafel met een hangslotje, het heeft de vorm van een piemel en zonder dat ik weet wat het is kan ik mij voorstellen wat er gaat gebeuren. Mijn moeder begint weer met haar preek die ik al vaak heb gehoord. Ik schaam mij kapot want ze zegt het zo hard dat de buren het zeker weten kunnen horen:
– Kevin om jou seksuele drang te beperken heb ik alles gedaan om je te helpen, met je praten hielp niet, straf hielp niet en zelf de extreemste manier om een jongen te besnijden heeft niet geholpen om jou gehoorzaam te krijgen.
– Je hebt totaal geen fatsoensnormen, je speelt altijd en overal met je piemel, je neukt iedere meid die maar seks met je wilt en tot overmaat van ramp doe je dit ook nog zonder condoom wat gewoon hartstikke onveilig is.
– Je bent gewoon een vieze jongen zonder manieren.
Ik heb een peniskoos voor je gekocht die ga je dragen zodra je van onze campingplaats afgaat, er is geen discussie meer mogelijk, en de kooi gaat alleen af in de doucheruimte als ik erbij ben. Dan kun je snel je piemel wassen en daarna gaat de kooi gewoon weer om en kun je jezelf alleen verder wassen. Je vader weet ervan en is het met mij eens dus als je even hier komt dan doe ik de kooi om want je vader en ik gaan samen ontbijten in het restaurant. Ik ken deze toon waarop ze tegen mij praat en de blik waarmee ze mij aankijkt, dit deed ze ook toen ik verplicht werd om mezelf te laten besnijden. Ik weet gewoon dat weigeren geen optie is dus ik zet een stap dichtbij en laat mijn moeder haar gang gaan.

Het is de eerste keer dat mijn moeder aan mijn piemel zit en de gedachte alleen al vind ik best vreemd. Mijn moeder begint met een ring om mijn piemel en ballen te doen deze zit zo strak dat ik vanzelf een stijve krijgen. De blik van mijn moeder springt direct weer op vuur, zie je nu wel zelfs als je moeder aan je piemel zit kun je jezelf niet beheersen. Ik schaam mij de ogen uit de kop dat je nu hier met een stijven piemel voor mij staat. De overburen zijn inmiddels aan hun eettafel gaan zitten en kunnen van dichtbij zien hoe mijn moeder mijn stijven piemel aan het duwen en het trekken is om hem in zijn kooi te krijgen. De kooi is veel te klein om over mijn stijven piemel heen te gaan en het is dus niets meer dan een klein kooitje waar ik alleen slap in pas. Om het nog vreemder te maken begint mijn moeder hard in mijn piemel te knijpen om zoveel mogelijk bloed eruit te krijgen zodat die kleiner wordt. Als ze merkt dat mijn eikel inderdaad zachter wordt spuugt ze snel in haar hand, wrijft dit over mijn eikel en schuift het kooitje snel erover voordat mijn eikel weer op zwelt. Mijn eikel glijdt tot voorin het kooitje en zwelt direct weer volledig op.

Nu komt de 2de uitdaging, de achterkant van het kooitje moet aan de ring rond mijn ballen worden vastgemaakt. Hoewel er duidelijk een aantal centimeter ontbreekt weerhoudt dit mijn moeder er niet van om gewoon iets harder te trekken zodat alles toch past. Net zoals de dokter die mijn piemel gewoon in een paar centimeter minder huid propte, propt mijn moeder mijn piemel in een kooitje wat ook een paar centimeter te klein is. Alle schroefjes worden aangedraaid en bij de laatste schroef wordt het hangslotje dicht geklikt. Hoewel mijn piemel na mijn besnijdenis al iets kleiner was geworden, 10 centimeter slap en 13 centimeter stijf, zit ik nu in een kooitje van nog geen 6 centimeter gepropt. Ik ervaar nu net zo een beknellend gevoel als toen ik pas besneden was. Door dit ongemak word ik vanzelf slap maar zelfs dan word ik volledig in het kleine kooitje geplet. Mijn moeder heeft geen zin om mij naar iedere plasbeurt te moeten wassen dus deze peniskooi heeft een slangetje erbij wat diep in mijn plasbuis gaat, 15 centimeter, zodat ik met de kooi aan gewoon kan plassen zonder de kooi van binnen vies te maken. Opnieuw pakt ze mijn piemel stevig vast, trekt er hard aan zodat ze goed kan kijken, doet wat spuug op het slangetje en duwt deze via een opening in de peniskooi in mijn plasbuis. Het voelt erg branderig aan maar dat maakt haar weinig uit want ze wil snel gaan ontbijten. Zodra de hele slang in mijn piemel zit draait zij het kopje vast aan de voorkant en geeft mij als tip mee om gewoon zittend te plassen. Omdat de peniskooi naar beneden wijst wordt het erg lastig om staand te plassen tenzij ik er wat harder aan trek zodat ik toch kan mikken.

Mijn moeder vertrekt voldaan richting haar ontbijtje terwijl ik beschaamd achterblijf. De overburen zitten nog altijd opvallend te kijken naar wat er bij ons gebeurt. Zodra mijn moeder wegloopt komt de overbuurvrouw mijn kant op en vraagt hoe het met mij gaat. Mijn moeder heeft de hele vakantie natuurlijk al in geuren en kleuren verteld wat zij met mij heeft gedaan en dat ik nog altijd slecht gedrag vertoon. De overbuurvrouw wil wij geruststellen, zij hebben ook 2 zoons en die zijn niet besneden en hebben alle twee hetzelfde gedaan als wat ik doe. Ik moet dus vooral niet denken dat ik mij slecht gedraag want dit is heel normaal gedrag voor jongens van mijn leeftijd. Ik bedank haar voor haar lieven woorden maar vertel haar ook dat ik er niks aan heb. Ik zal de rest van de vakantie met een peniskooi lopen en de hele camping zal mijn uitlachen.

Ik blijf de hele dag bij de tent omdat ik mij schaam voor mijn peniskooi. Als Noa mij mist komt ze met Isa bij de tent kijken waar ik ben. Ik laat ze zien wat mijn moeder heeft gedaan omdat wij gisteren seks hebben gehad en zoals verwacht moeten ze alle 2 lachen. Nou Kevin dat was het dan daar kunnen wij zeker geen seks meer mee hebben. Gisteren was erg leuk samen maar ik denk niet dat je nog eens toestemming krijgt van je moeder zegt Noa lachend. Ze vragen beiden of ik nog naar het zwembad kom waarop ik snel nee antwoord.

De laatste dagen op de camping blijf ik alleen maar bij de tent. Ondanks dat ik gewend ben om naakt te lopen is het toch vreemd dat ik mijn piemel alleen mag wassen als mijn moeder toe kijkt. Omdat mijn moeder het een gedoe vindt om mijn kooitje opnieuw om te doen heeft ze besloten dat ik maar 1x in de 2 dagen zonder kooi mag douche en dat ik de kooi verder gewoon 24/7 om heb ook op onze eigen plaats. Als dit wat makkelijker ging wilde zij hier wel coulanter mee omgaan maar het is ook haar vakantie en zij heeft geen zin om constant met mijn kooitje bezig te zijn omdat ik niet kan luisteren. Omdat zij weet dat ik mij schaam nu ik de peniskooi om heb gaan wij ineens iedere avond uiteten in het restaurant zodat ik verplicht met mijn kooitje over de camping moet lopen zodat genoeg mensen kunnen zien dat ik een vieze jongen ben. Mijn moeder benoemt ook iedereen die naar mij kijkt en verteld mij dan wat de mensen wel niet over mij zouden moeten denken nu. Zonder afscheid te nemen van de groep ga ik naar huis want ik schaam mij dood als zij mij zien lopen met mijn peniskooi.

Ook Thuis moet ik 24/7 mijn kootje dragen en zit een stijven piemel of even ermee spelen er niet meer in. In mijn spijkerbroek is duidelijk een verdikking te zien waar de kooi zit. Ik smeek mijn moeder dagen of ik zonder kootje naar school toe mag. Zodra mijn klasgenoten dit weten ben ik opnieuw het mikpunt van alle pesterijen in de klas. 1x per maand hebben wij schoolzwemmen en gaan wij met meerdere klassen tegelijk zwemmen. De avond voor het schoolzwemmen smeek ik mijn moeder nog 1 keer tijdens het eten of ik zonder kooitje naar school mag want tijdens het omkleden en ook tijdens het zwemmen zal iedereen zien wat ik aan heb. Ik weet zeker dat ook de leraren dit zullen opmerken. Op dat moment grijpt mijn vader eindelijk in en overtuigd hij met veel moeite mijn moeder dat deze peniskooi geen optie is voor op school. Ik mag van mijn moeder de peniskooi uit doen onder 1 voorwaarde: ik krijg een prins Albert piercing + een piercing aan de onderkant van mijn balzak. Deze 2 worden met 2 speciale ring piercings aan elkaar vastgemaakt waardoor ik mijn piemel nooit ergens in kan stoppen. Ik krijg iets meer bewegingsruimte maar rechtop stijf worden kan nog altijd niet. Het speciale aan deze piercings is dat als je deze dicht klikt ze alleen met een speciaal tangetje weer opengaan en uiteraard bewaard mijn moeder dit tangetje. Ik stem direct in met haar voorstel want alles is beter als deze kooi.

De volgende ochtend 2 minuten voordat ik naar school ga doet mijn moeder mijn peniskooi af. Het is heerlijk om eindelijk weer eens het gevoel te hebben dat mijn piemel los kan hangen. En de ruimte heeft om zijn normaal formaat te hebben. Onderweg naar school heb ik alleen maar een stijven en zodra ik op school ben ga ik direct door naar de wc om mezelf even snel af te trekken. Dit is de eerste keer in weken dat ik weer klaarkom en ik weet niet wanneer ik weer de kans krijg. Mijn ballen doen pijn maar ik geniet ervan om eindelijk weer klaar te komen. De zwemles verloopt soepel en ik draag uiteraard weer mijn speedo waarin de aftekening van mijn blote eikel zichtbaar is als deze nat wordt. Iedereen is hier inmiddels wel aangewend dus niemand zegt er nog iets over. Als ik thuiskom zit mijn moeder al in de keuken te wachten. Ik moet direct op de keukenstoel komen zitten en zie op de keukentafel al mijn piercings liggen. Ik vraag mijn moeder wat zij van plan is waarop ze kort antwoord, ik ga je piercings nu zetten, je denkt toch niet dat ik iemand anders daarvoor ga betalen? Ik word zenuwachtig en vraag haar of dit wel veilig is? Volgens mijn moeder is het niet meer dan even 2 gaten prikken en klaar. Ze pakt een dikke kromme naald en mijn piemel stevig vast waarna de naald in mijn plasbuis verdwijnt. Voordat ik er nog iets op kan zeggen voel ik een scherpe pijn aan de onderkant van mijn eikel. Zodra ik naar beneden kijk zie ik de naald al uit mijn eikel steken. Mijn eikel heeft nu al zijn piercing en binnen 1 minuut zit ook het ringetje al in mijn eikel. Mijn moeder gaat snel verder en pakt een flink stuk huid aan de onderkant van mijn balzak, zet opnieuw haar kromme naald ertegen en prikt ook nu gewoon door. Ook nu voel ik een scherpe maar korte pijn en binnen nog geen 10 minuten heb ik 2 piercings. De komende 4 weken hoeven mijn piercings nog niet op slot omdat eerst alles moet genezen. Mijn moeder raad mij aan om niet met mezelf te spelen omdat dit de genezing vertraagd maar ik achter 4 weken zeker op slot ga om ik nu wel of niet genezen ben.

Mijn piercings doen een paar dagen flink pijn maar vooral de piercing door mijn eikel geeft een vervelend gevoel. Bij iedere beweging voel ik deze duwen of trekken in en aan mijn eikel. Als de ergste pijn weg is probeer ik mezelf af te trekken op school maar mijn moeder heeft weer geluk. Door mijn strakke besnijdenis moet ik het vooral hebben van het stimuleren van mijn eikel. Maar doordat de piercing door mijn eikel gaat is deze pijnlijk gevoelig en lukt het mij niet om genoeg stimulatie te krijgen zonder pijn te hebben. Dat mijn piemel nu gewoon vrij kan hangen is zo een opluchting dat ik het niet eens zo erg vind dat ik nu even niet kan klaarkomen. Na 4 weken worden mijn piercings aan elkaar gemaakt en dicht geklikt. Omdat ik nu alles gewoon kan wassen maakt mijn moeder alleen in het weekend de piercings los zolang ik in dezelfde ruimte ben als haar. Dan kan ik in het weekend even los rondlopen zonder dat ik mezelf kan aftrekken.

Terwijl de maanden voorbijgaan en alles goed geneest ontdek ik een manier om mijn eikel genoeg te stimuleren terwijl dat mijn eikel onder mijn balzak vastzit om toch klaar te kunnen komen. Ik durf mij alleen op school af te trekken omdat dit de enige plek is waar mijn moeder mij niet kan betrappen. Mijn klasgenoten ontdekken snel mijn piercings en vinden hier weer iets van maar deze storm gaat gelukkig ook snel over. Het enige vervelende wat ik heb overgehouden aan mijn piercings is dat ik zittend moet plassen. Als ik plas komt het er op 2 plekken uit en doordat mijn piemel naar onderwijst kan ik dit nog alleen maar als ik zit.

Als ik een meid leuk vind moet mijn moeder haar eerst goedkeuren voordat ik iets serieus met haar mag beginnen. Pas als ik 19 jaar ben is er een meid die door deze keuring heen komt. Myrthe staat ervoor open om bij ons thuis naakt te lopen en zich volledig aan onze nudistische vakanties aan te passen. De eerste keren dat Myrthe bij ons naakt loopt voelt zij zich wel ongemakkelijk vooral als mijn vader ook thuis naakt rondloopt maar naar een paar weken went ze eraan en is zij oké hiermee. Ik heb haar uitgelegd waarom ik mijn piercings heb en dat wij dus pas seks kunnen hebben als mijn moeder hier goedkeuring voor geeft. Myrthe heeft natuurlijk wel behoefte aan seks dus als wij bij haar thuis zijn dan vinger en bef ik haar gewoon zodat zij toch klaarkomt. Na een half jaar spreekt Myrthe mijn moeder aan zonder dat ik het weet dat zij echt heel veel van mij houdt en graag seks met mij wil. Myrthe vraagt mijn moeder wat wij moeten doen zodat wij toestemming krijgen om seks te hebben. Mijn moeder legt haar uit dat ik maar met 1 meid veilige seks met condoom mag hebben. Mijn moeder wil Myrthe de sleutel geven als zij belooft mij altijd weer op slot te doen na onze seks. En dat wij altijd met condoom seks hebben zolang ik thuis woon. Myrthe stemt direct in waarop mijn moeder zegt dat zij de sleutel krijgt voor mijn 20ste verjaardag zodat zij mij een leuk cadeau kan geven.

Op de dag dat ik 20 jaar word komt Myrthe bij ons slapen. Terwijl wij aan de keukentafel zitten na het avondeten krijg ik eerst van mijn ouders een cadeau, een pak condooms. Ik loop helemaal rood aan van de schaamte maar Myrthe moet lachen. Als zij haar cadeau laat zien weet ik natuurlijk hoe laat het is. Mijn moeder legt de spelregels uit en Myrthe doet mijn piercings uit aan de keukentafel terwijl mijn vader en moeder toekijken. Voordat wij naar boven gaan wil mijn moeder zeker weten dat ik een condoom goed aan doe. Ik moet mezelf stijf maken ik de keuken om vervolgens een condoom om te doen. Ik loop rood aan van de schaamte maar ik doe wat mij gevraagd wordt. Myrthe geniet duidelijk van het feit dat ik mij ongemakkelijk voel. Als mijn condoom goed zit stuurt mijn moeder ons naar boven.

Myrthe is al nat van de gedachte alleen dat wij seks hebben dus zonder enige voorspel wil zij dat ik haar neuk, zo hard en lang als ik kan. Het is fijn om weer seks te hebben na al die jaren maar ik merk goed mijn plezier beperkt blijft. Myrthe komt 2 keer klaar tijdens onze seks dat laat ze duidelijk merken. Ik moet even moeite doen en goed doorstoten om ook klaar te komen maar zodra dit lukt voel ik een heerlijke opluchting als ik mijn zak kan legen. Myrthe vraagt niks en komt met haar natte kut gewoon op mijn gezicht zitten. Ze lacht en zegt ‘’maak jij mij ook even schoon, dat jij een vieze jongen bent betekend niet dat ik een vies meisje ben’’. Zonder dat ik er iets van kan vinden zitten haar natte lippen tegen mijn lippen en moet ik haar beffen. Myrthe legt mij uit dat wij dit altijd gaan doen na de seks. Ze zal niks tegen mijn moeder zeggen maar ik mag zelf kiezen of ik met of zonder condoom seks wel, maar ik zal altijd in haar klaarkomen en ik zal haar altijd schoonlikken na de seks. De keuze is verder aan mij hoe wij seks hebben en in welk gat wij seks hebben. Ik krijg niet de kans om op bed te gaan liggen of Myrthe begint alweer met mijn piercings aan te doen.

Hoe langer Myrthe en ik samen zijn hoe duidelijker het word. Myrthe wilt het zelfde als mijn moeder en dat is gewoon volledig de baas over mij spelen. Zij bepaalt wanneer wij seks hebben, hoe wij seks hebben, en als zij mijn plezier kan beperken beleeft zij er zelf alleen maar meer plezier aan. Ik snap nu pas waarom dat mijn moeder haar wel goedkeurde als mijn vriendin, zij zal er alles aan doen om mijn seksuele plezier net zoveel te beperken als wat mijn moeder al die jaren heeft gedaan. Daardoor zitten zij alle 2 op 1 lijn en kunnen zij het zo goed met elkaar vinden. Het uitmaken met Myrthe is ook geen optie want mijn moeder zal een andere vriendin toch niet accepteren. Ik heb inmiddels geaccepteerd dat ik seksueel onderdrukt zal blijven en dat mijn strak en laag besneden piemel met piercings vooral gebruikt word voor het plezier van Myrthe. Mijn eikel is de laatste jaren veel gevoeligheid verloren en ik weet inmiddels dat dit de komende jaren nog verder zal afnemen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7328 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder (6)”

  1. Het lijkt wel of je laatste deel hebt afgeraffeld en geen zien meer had om te schrijven. 20 jaar en zich zo laten behandelen is natuurlijk onzin. Hij kan met gemak weggaan en zijn eigen weg inslaan.

Plaats een reactie