BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 5

Toen ik de volgende ochtend wakker werd waren alle anderen verdwenen. Het kampvuur gloeide nog na en de daarbij opkomende zon maakte het al aangenaam warm. Ik besloot naar het huisje te gaan om te kijken of daar iemand was maar vond er niemand. Ik wandelde rustig terug naar het kampvuur en besloot een rondje door de tuin te lopen, op het 1e terras was niemand en ook niks meer van wat er gisteren had gelegen. Ook bij het 2e terras was het leeg. Bij het 3e terras zag ik Manuel en Angelien zitten. Omdat Angelien met haar rug naar me toe zat had ze niet in de gaten dat ik daar stond. Ze zat volledig naakt, op haar knieën en met haar handen op haar rug. Ze leek aandachtig te luisteren naar wat Manuel aan het vertellen was. Ook Manuel had me nog niet gezien omdat ik nog net achter de heg stond.

“Gisteren heb je je eerste lessen gehad in je verandering die je de komende maanden gaat doormaken. De komende tijd zul je nog meer lessen krijgen. Maar ook zal ik je opdragen dingen te doen voor mij, je zult je anders moeten gaan kleden, je uiterlijk zal anders worden en ook zal ik je kennis laten maken met allerlei facetten van seks. Met je man zal ik ook nog in gesprek gaan. Ik zal hem vertellen wat ik jou nu ook vertel en hem bepaalde restricties opleggen. Hij heeft namelijk lang genoeg de tijd gehad jou innerlijke sexbeest te ontdekken en jou te helpen daarin te worden wie je eigenlijk zou willen zijn, al weet je dat zelf nog hoe, maar die tijd die hij heeft gehad is nu voorbij. Hij zal zich voorlopig gedeisd moeten houden en zal hem ook wat geven wat dat duidelijk zal maken. Je zult nog wel vol vragen zitten, maar je komt er in de loop van de tijd vanzelf achter hoe het zal gaan. Je eerste en niet al te moeilijke opdracht is om je uit te schrijven bij je huidige sportschool en je aan te melden bij mijn sportschool. Zodra ik je inschrijving binnen heb start je bij mij met trainen, ik bepaal je schema en wat je precies gaat doen. En als je vriendinnen vragen waarom je weggaat, zeg maar dat je ander mens gaat worden en je een persoonlijk programma gaat volgen bij je Master. De kleding die je gaat dragen zal ik bij je thuis laten bezorgen. Heb je voor nu nog vragen?”

Angelien had al die tijd stil en aandachtig geluisterd en had af en toe geknikt met haar hoofd. “Nee Manuel, alles is duidelijk.” “Heel goed, je spreekt mij aan met Manuel, maar voor anderen ben ik Master, je volgt een Masteropleiding tot sexslet, want dat ben je, al weet je dat nog niet maar zal duidelijk worden naar mate je opleiding vordert. Voor nu genoeg gepraat, we gaan weer verder met het oprekken van je kut en we gaan eens kijken of je ander neukgat ook al klaar is voor mijn master staaf.” Manuel stond op en bood zn slappe pik aan aan Angelien. “Maak hem hard met je mond, alleen met je mond.” Angelien bewoog haar hoofd naar voren en zoog zn lange bungelende lul naar binnen. Met haar hoofd bewoog ze heen en weer en al gauw zwol zn lul op tot het enorme formaat die ze amper in haar mond kon houden. Nu pakte Manuel haar bij haar haren vast en hield haar hoofd stevig vast. Mond open en tong naar buiten” zei hij streng. “Probeer hem helemaal naar binnen te laten glijden, in je keel is ruimte genoeg, als je het maar wil.” Stukje bij beetje schoof zn pik nu dieper in haar mond en keel. 1 keer moest ze kokhalzen maar daarna leek ze te begrijpen hoe ze haar keel moest openzetten en verdween de enorme lul geheel in haar mond en keel. “Goed zo slet, je snapt hoe het moet. Nu zelf, zonder dat ik je hoofd vasthou, zuig hem helemaal naar binnen en hou hem daar tot ik zeg dat het genoeg is.

Angelien bewoog haar hoofd nu richting Manuel en leek zonder al te veel moeite zijn gehele pik in haar keel te laten glijden. Doordat ze zo ver richting Manuel moest met haar gezicht was ze iets omhooggekomen met haar kont en zag ik nu het uiteinde van een but plug uit haar kontgat steken. Ze zat dus al die tijd al met dat ding in haar kont, ik was benieuwd hoe lang ze hem al droeg. Na een tiental seconden gaf Manuel aan dat het genoeg was en liet Angelien zich weer zakken. “Goed ze slet, dit nog een keer of 10 herhalen en dan gaan we verder. Angelien gehoorzaamde en zo kon ik nog 10 keer de but plug zien die in haar kont zat. Het was duidelijk dat Angelien snel leerde want steeds makkelijker gleed Manuel zn pik naar binnen en steeds langer kon Angelien hem binnen houden. Aan haar gezwollen en glinsterende schaamlippen, die steeds een klein beetje zichtbaar waren als ze omhoogkwam, was te zien dat ze er flink opgewonden van werd. Manuel gaf aan dat het zo goed was en trok Angelien overeind. Goedkeurend keek hij naar Angelien haar natte en gezwollen kut en zei: “Zo te zien heeft je kut al door wat er komen gaat, die is klaar en nat genoeg voor mijn staaf. Ga op bed liggen en spreid je kut maar eens goed en laat me zien of je kut klaar is voor mijn staaf.” Angelien ging liggen en spreidde met haar vingers haar schaamlippen en haar openstaande kutje was goed zichtbaar. “Vinger jezelf, diep en met veel vingers. Ik wil duidelijk zien dat je kut klaar is voor mijn staaf.”

Angelien stak meteen 2 vingers diep in haar kut en begon zich te vingeren. “2, is dat alles? Ik wil minstens 3 of 4 vingers zien verdwijnen, en geloof me maar, over een tijd zul je een vuist kunnen hebben in je kut.” Angelien verschoot even maar herpakte zichzelf en duwde nu 4 vingers naar binnen. “Dat is beter, rek jezelf maar lekker op en maak dat neukgat maar lekker nat.” Na een minuut of 5, waarbij Manuel rustig stond te kijken met zn enorme pik in zn hand en zichzelf rustig stond af te trekken zei hij: “Klaar voor mijn staaf?” “Ja Manuel,” zei Angelien en Manuel trok haar naar de rand van het bed, draaide haar om met haar kont de lucht in en voelde even aan haar natte kut, speelde en trok fors aan haar schaamlippen en knikte goedkeurend. “Goed gedaan slet, je hebt mn pik verdiend, en zonder te wachten zette hij zn grote eikel tussen haar schaamlippen en ramde zn pik in 1x naar binnen. Een harde kreun ontsnapte aan Angelien, iets wat Manuel blijkbaar niet wilde horen want meteen kreeg ze een hand voor haar mond. “Stil slet, je hebt genoeg tijd gehad om jezelf op te rekken, geen gekreun dus nu dat het te veel is.” Manuel bleef even staan met zn pik diep in Angelien en begon haar toen met lange halen rustig te neuken. Steeds liet hij zn pik bijna uit haar glijden om hem vervolgens weer helemaal naar binnen te duwen. Hij hield daarbij nog steeds zn hand voor haar mond en met zn andere hand had hij haar haar vastgepakt en trok haar hoofd steeds verder naar achter. Soms hield hij zn hand ook over haar neus zodat ze geen adem kon halen en hield dat steeds langer vol. Aan het begin had Angelien daar weinig moeite mee maar toen het steeds langer werd stribbelde ze steeds meer tegen maar Manuel zn sterke greep hield haar goed vast en ze had geen schijn van kans daaraan te ontsnappen. Angelien had zich eraan overgegeven en aan haar trillen en schudden van haar lichaam was te zien dat ze meerdere keren klaarkwam. Ik besefte me steeds meer dat ik mijn fantasieën hier werkelijk zag worden maar ook dat ik dit dus nooit had durven te doen met haar maar ze er blijkbaar dus wel van genoot. Mijn pik was inmiddels keihard geworden door het zien van dit alles en ik had mn boxer wat laten zakken en had mn pik in mn hand genomen en trok me langzaam af.

Manuel had inmiddels Angelien losgelaten uit zn stevige kreeg en had zn pik uit haar nu weid opstaande kut laten glijden. Nu trok hij de but plug die al die tijd in haar kontgat had gezeten eruit en ook die bleef wijd openstaan. Hij liet een flinke klodder spuug op haar kontgaatje vallen en haalde zijn pik nok een keer tussen haar natte schaamlippen en zette zn forse eikel tegen haar kontje. “Rustig doorademen, ontspannen dan gaat het vanzelf” zei Manuel en drukte zn eikel naar binnen. Een forse kreet van Angelien volgde, deze keer liet Manuel het toe. Even bleef hij zo staan, met zn eikel in haar kontje om haar te laten wennen aan het formaat. Toen Angelien weer rustig ademde liet hij zn pik steeds verder naar binnen glijden tot hij in zn geheel in haar zat. Zo bleef hij even staan en vroeg: “En hoe voelt dat” Angelien zuchtje een keer diep en leek wel smekend te vragen: “neuk me, het voelt hemels” Ik wist niet wat ik hoorde, haar kontje was voor mij altijd verboden gebied geweest, zelf een vinger werd al meteen afgedaan met een harde duidelijke NEE. Manuel begon haar nu rustig te neuken, op dezelfde manier zoals hij dat daarvoor ook met haar kutje had gedaan.

Lange halen, waarbij zn eikel net niet uit haar kontje gleed en dan weer diep naar binnen. Angelien genoot hoorbaar, kreunde luid en na een paar minuten smeekte ze zelf: “Harder, harder, neuk me hard en diep.” Aan het schudden van haar lijf was duidelijk dat ze meerdere keren klaarkwam, en haar kut droop inmiddels van haar lichaam sappen. Manuel leek dit eindeloos vol te kunnen houden, geen sporen van vermoeidheid en ook niet dat hij op het punt stond om klaar te komen. Weer vroeg Angelien smekend: “Harder, neuk me, neuk me hard!” Nu greep Manuel haar weer bij haar haar, trok haar hard naar achteren en drukte weer zn hand over haar mond en neus en begon haar in moordend tempo te neuken. Angelien kreunde luid, kwam weer klaar en hoe langer de greep van Manuel duurde hoe harder ze begon te kreunen en tegenstribbelen. Hoe meer ze tegenstribbelde, hoe harder Manuel haar nu neukte en toen Angelien bleek te bezwijken onder dit geweld liet Manuel haar los en met een enorme schreeuw kwam hij klaar in haar kont. Nog een paar keer stootte hij hard en diep in haar en liet toen zn pik uit haar glijden. Een golf van sperma liep uit haar wijd openstaande kont en ze zakte in elkaar, happend naar adem en luid kreunend van al het neukgeweld. Manuel zn pik was enorm, druppels sperma dropen uit zn eikel en vielen op Angelien haar kont.

Door alles wat er gebeurde was ik enorm opgewonden en stond nog steeds met mn pik in mn handen. Ik had niet gehoord dat er iemand aan was komen lopen achter me en schrok en een kreet ontsnapte uit mijn mond van een hand die ineens mn pik vastgreep. Ik keek om en zag Wendel achter mij staan, gekleed in een doorzichtige kimono. Manuel draaide zich nu ook plots om, gealarmeerd door mijn kreet en kwam naar me toe gelopen. “Er staat hier iemand te gluren naar zijn vrouw” zei Wendel nu en Manuel leek boos. “Hoe lang sta je hier al?” en tegen Wendel: “Is het gelukt?” Ik stammelde: “al best wel een tijdje” en Wendel zei: “Ja, het was even zoeken maar uiteindelijk heb ik er 1 gevonden.” En overhandigde Manuel een doosje. Manuel pakte het aan, scheurde het open en keek er even in en gaf het aan mij. “Wegwezen hier, en zodra je kleine pikkie weer slap is draag je wat er in dit doosje zit en in het vervolg, als Angelien bij mij is, waar dan ook, draag je hem. En ik zal je, op willekeurige momenten vragen om bewijs. Ik keek in het doosje en zag tot mn grote angst een metalen kuisheidskooi. “Nou, wat sta je hier nog, wegwezen!” zei Manuel tegen mij en tegen Wendel: “loop jij met hem mee? Ik kom zo, even bij Angelien kijken.” Ik liep weg met vlak achter mij Wendel, die het niet kon laten om mij aan een vragenvuur te onderwerpen. “Heb je genoten van wat je gezien hebt? Wat een grote pik heeft mijn man he? En kon je vrouw hem hebben? In beide gaatjes? Jammer he dat jij dat nooit hebt gedaan met haar, ze is een echte slet maar jij hebt daar nooit wat mee gedaan, slappe zak. En gaat dat lukken met die kooi? Dan zou ik maar niet meer gaan gluren, dat gaat je pik in die kooi niet zo fijn vinden” en bij dat laatste lachte ze hard en vermakelijk. “Oh ja, even voor je eigen gemoedsrust, wat hier gebeurt en wat er verder nog allemaal gaat gebeuren is privacy, op het werk zal ik er nooit over hebben en ga ervan uit dat jij dat ook niet zal doen, maar dat lijkt me logisch.” Ik knikte en antwoorde: “ja natuurlijk, ik zal er nooit iets over zeggen op het werk.”

Inmiddels waren we aangekomen bij het huisje waar Paulien en Greet in een weer piepkleine bikini op een ligbed lagen te zonnen. Wendel pakte ook een ligbed en schoof die naast de andere 2 en deed haar kimono uit en ook zij had weer een piepkleine bikini aan. Ze ging liggen en keek me aan. “Als je hier blijft staan gaat het nooit passen” zei ze lachend en wenkte dat ik naar binnen moest gaan. “Toe, ga maar snel voordat Manuel je hier ziet staan. Ik verdween naar binnen en liep richting het toilet. Daar opende ik het doosje en keek eens goed naar de kooi. Gelukkig was het niet en hele kleine kooi en de vorm leek wel comfortabel. Het waas een kooi van ringen in een licht gebogen vorm en een grote ring die om de balzak moest. Ik wachtte tot mn pik minder gezwollen was, wat niet meeviel want alles wat ik in het halfuur daarvoor gezien had flitste telkens door mn hoofd. Na een half uur lukte het me eindelijk de kooi om te doen en sloot hem af met de schroeven. Even wachtte ik nog en besloot toen naar buiten te gaan, richting de rest.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 10112 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 5”

    • Ja prima hoor, beetje jammer dat je zo vaak commentaar hebt op verhalen over schrijffouten. Hou dat lekker voor je.

Plaats een reactie