BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Alle kamers (2 van 2)

Sletje in geile groepseksWe zijn allebei uitgeput, afgemat en liggen langs het zwembad. ‘Heel goed gedaan kids’ zegt de zoon tegen ons, ‘die oudjes hebben een stevige boost gekregen! Ze zijn nu aan het bespreken wat ze nog meer willen’. Hij ziet hoe moe en uitgeleefd we zijn. O-ja, Anouk, jou telefoon gaat wel heel vaak af, terwijl hij Anouk haar roze Nokia geeft. Het is de eerste keer dat we weer iets van onze spullen zien. De auto met alles erin en ook onze kleren zijn verstopt. Anouk kijkt; ‘Het zijn mijn ouders, ze willen weten wanneer we komen’. Gelukkig hadden we geen dag afgesproken maar ‘ergens deze week’ bedacht ik me. ‘Wat kan ik zeggen?’, vraagt ze smekend aan de zoon. ‘SMS maar terug dat het morgen of overmorgen is, ligt namelijk aan jullie performance morgen’, geeft hij aarzelend aan. ‘Denk eraan, ik wil het sms’je zien voordat je verstuurt, ik wil checken of je niets van ons verteld’. En dat deed hij. Geen idee hoe goed zijn Nederlands is, maar hij drukt op de verzendknop en loopt terug naar de bar waar nogal luidkeels en opgewonden gediscussieerd wordt. Ik kijk Anouk vragend aan. ‘Ze hebben het over allerlei standjes die ze ons willen laten doen enne, of ze ook meedoen…’. Even later brengt de moeder hapjes bij de bar. Luxe snacks zien we. Wij staan op van ons ligbed en willen erheen lopen, maar ze wuift naar ons, wij moeten blijven. Dus gaan we weer zitten en direct komt meneer eraan met een picknickmand. Die zit vol lekkers en allerlei sportdrankjes, geen alcohol.

Eten en drinkend vliegt er al snel een uur voorbij. Het is inmiddels donker geworden en kleine lampjes verlichten alles. We liggen achterover, dicht naast elkaar op de ligstoelen als veel voeten de brede trap af komen. Zoonlief voorop met de koppels erachter. Hij heeft een groot boek bij zich dat hij tussen mijn benen, op de ligstoel legt. Om het ding open te klappen spreid ik mijn benen ver uiteen en klinkt een gemurmel uit de groep als mijn slappe lul met een smakkend geluidje van mijn bovenbeen op de ligstoel smakt, over mijn breed uiteen hangende balzak heen terwijl de eikel daarbij helemaal uit zijn vlezige verpakking glijdt. De zoon kijkt me geil aan en slaat het boek open bij een inlegger; Het is een Kamasutra-plaatjesboek! Blijkbaar zijn de posities gekozen. ‘Kijk’, zegt de zoon, ‘de koppels hebben positie uitgekozen waarvan ze willen dat je die doet. Sommige willen meedoen, andere alleen kijken en ze hebben ook bepaald waar jullie gaan neuken. Morgen om 9 uur beginnen we in de ontbijtzaal. Deze avond willen ze jullie nog zien masturberen, pas als ieder is klaargekomen mogen jullie naar bed. Je mag de ander niet helpen!’ De gasten zien dat we het snappen en beginnen stoelen bijeen te zoeken, of gaan op een van de andere ligstoelen zitten om ons te bekijken. Anouk begint meteen en ik krijg een stijve als ik zie hoe ze zich wijdbeens vingert en met andere hand haar borsten streelt. Als ik mijn eigen sperma uit haar spleetje zie lekken, ben ik volledig stijf en kneed mijn eikel en ballen met gesloten ogen. Ik doe ze open als ik Anouk hoor kermen. Ze heeft een grote dildo in haar hand, gekregen van de zoon. Het is dezelfde die ze altijd heeft……, ze hebben onze tassen doorzocht!

Nu, met dat ding kan ze als een brandweer, weet ik! En inderdaad, de 25cm lange, transparante dildo ribbelt door haar kutje en als het dik geaderde ding er bijna helemaal in zit, tekent de dikkere, paddenstoelvormige eikel zich heel duidelijk af op haar strakke maag, ver boven haar navel. Ze komt in no-time kreunend en schokkend klaar, terwijl ze het ding erin blijft persen. Het is zo’n geil gezicht dat ik, haar met grote ogen bekijkend, spuitend klaarkom. We mochten elkaar niet helpen, maar elkaar zo bezig zien geilt ons op. We zijn beide nog steeds geil, ik sta op en ga voor haar staan, wat luitjes schuiven mee om te zien hoe ik me blijf aftrekken terwijl Anouk ook opstaat, de dildo rechtop op het bed zet en ze zich er langzaam op laat zakken, tot ze weer op de matras zit. Ze masseert, streelt al kreunend en hijgend de bobbel op haar maag waar de bobbel van de eikel zit en met haar andere hand rolt ze haar klit tussen duim en wijsvinger heen en weer. Terwijl ik sta te trekken kijk ik om me heen. Zonder uitzondering staan ze allemaal in hun kruis te wrijven en veel vrouwen met hun andere hand ook hun priemende borsten. We scoren! Dan doe ik een stap naar voor, buig mijn rechtopstaande paal naar voor, haaks op mijn lijf en schuif hem in Anouks mond die ze voor me open doet. In 1 haal schuif ik mijn lul erin want ik weet dat ze het kan, hebben, ze kan perfect deepthroaten. O’s, A’s en een vloek klinken als ze zien hoe mijn eikel, net als de dildo ook een bult maakt, maar deze diep in haar hals! Je ziet hem bij iedere haal heen en weer schuiven en ik doe het in een tempo zodat Anouk tussentijds naar adem kan snuiven, tot de zoon komt aanlopen en haar neus dicht knijpt, terwijl hij mijn billen hard naar Anouks hoofd perst. Ik zie en voel de paniek in haar opkomen, ze wordt vuurrood en komt ineens bruut en zo intens klaar dat ze van de bank afglijdt. Er wordt geapplaudisseerd terwijl ik haar overeind til en stevig vasthoudend naar onze kamer breng

Na een heerlijke douche vallen we als een blok in slaap tot de wekker gaat die de zoon op een nachtkastje heeft gezet. Er staat ontbijt voor ons klaar, waarvan we niets gemerkt hebben. Een uurtje later melden on fris gedoucht in de chique ontbijtzaal van villa ‘Chiovenda’. De koppels zitten er al, worden bediend vanaf een enorm uitgebreid ontbijtbuffet. De zoon komt op ons toegelopen en bekijkt ons van top tot teen, we zijn nog compleet naakt want hebben immers onze kleren niet meer sinds we betrapt zijn in de tuin. Hij heeft het boek in zijn handen, klapt het open en we zien de afbeelding van het standje ‘Op z’n hondjes’. Ons welbekend, maar de zoon fluistert mij toe, ‘al haar gaten, tegelijkertijd!’ Ik vraag me af hoe-dan, als er een man en vrouw van het buffet naar ons komt lopen, met ieder in hun hand een dikke Italiaanse droge worst in witte schil en net van touwtjes. O-shit!. Ook Anouk schrikt, maar gaat toch slaafs op op handen en voeten op het dikke tapijt zitten. Ze zijn snel, mevrouw pakt mijn semi harde lul en trekt me daaraan naar Anouks hoofd waar ze me op mijn knieën drukt. Dan steekt ze hem helemaal in haar mond terwijl ze toekijkt hoe manlief de twee worsten zonder omhaal in Anouks kutje en aars perst. Hardhandig perst wat Anouk kokhalst op mijn lul van pijn, die touwtjes moeten immers wel schuren. Ze kan niet gillen en of ik het wil of niet, mijn lul verstijft als mevrouw me bij mijn heupen pakt en heen en weer duwt in hetzelfde tempo als haar man Anouk bespeelt. We hebben onze adem net op orde als ik voel hoe ze een vinger in mijn kont steekt, dan een twee en derde erbij schuift en kromt. Ze haakt precies op mijn P-spot! Dat doet het voor mij, ik kom klaar. Ze is verrast, maar Anouk niet, die blijft me zuigen, ondergaat de raggende worsten steeds beter en opnieuw verbaasd ze me met haar uithoudingsvermogen. Pas als de man haar klitje bewerkt voel ik haar verstijven en direct daarop schokkend klaarkomen. Hij laat de worsten zitten als hij samen met zijn vrouw terug gaat naar de ontbijttafel. Wij laten ons op het dikke tapijt zakken. Het is hoogpolig, heerlijk zacht.

Zoonlief draait een van de eettafelstoelen, zonder leuning naar ons toe en tikt op de zitting waarna hij ons weer een plaatje uit het Kamasutra-plaatjesboek laat zien. ‘De Stoel’, terwijl hij aanvult ‘jullie hebben je reistassen verdient, nu voor je geld en paspoorten’. We verspillen geen minuut. Ik ga de hele tafel aankijkend, wijdbeens op de stoel zitten terwijl Anouk voor me gaat staan en zich met haar rug naar mij toe op mijn pik laat zakken die ik met 1 hand recht omhoog hou. Ze is enorm glad, terwijl die worsten daarnet toch echt kurkdroog waren! Mijn handen zijn vrij, dus pakt ik onder haar oksels door haar borsten, masseer ze en teken kringetjes rond haar harde tepels. Ze kiert van geilheid, ik kreun van plezier, helemaal als ze gaat glijden; Haar heupen naar voor en achter schuiven zonder omhoog te komen, mijn lul en ballen meesleurend. Zelf bewerkt ze haar klit en ik voel zelfs af en toe vingers langs mijn lul, in haar kutje glijden. Geen idee hoe lang we bezig zijn, maar de hele ontbijttafel heeft goed zicht op ons spel, ik heb mijn benen immers zo ver mogelijk uiteen gespreid als ik kan, Anouks benen als een balletdanseres bijna in een spilt duwende. Blijkbaar heeft het koppel dat dit standje wenst geen behoefte om mee te doen…., dus gaan we met zijn tweeën door. Zeker een half uur lang neuken we door en varieert Anouk de trip door ook omhoog en omlaag te wippen, mijn hele lul in of uit haar kutje te sleuren en zelfs enkele keren in en uit haar veel strakkere aars. Mijn sperma spuit daarom ook in lange, grote halen rechtuit over het tapijt als ze mijn kloppende lul op de ontbijttafel richt. Ai, daar is de zoon niet blij mee, hij grijpt in. Gooit een hele stapel servetten over de vloer en stuurt ons weg, Anouk fris en soepel, ik orgastisch wankelend de tuin in, naar het zwembad.

De zoon ons opzoeken en leidt ons naar de wijnkelder. Het lijkt wel een kerker, maar de flessen geven wat anders aan. Er is kaarslicht en we vinden de groep in de proefruimte. Het plaatje wat we te zien krijgen geeft positie ‘Staande’ aan. Onze favoriet, zouden ze het weten?! Mijn lul moet daarvoor wel snoeihard zijn…, dus ik begin me af te trekken. Anouk wil me helpen als er een kordate dame komt aangelopen voor me op haar knieën valt. Ze pakt mijn lul met twee handen beet en begint hem af te rossen. Shit, wat een lelijk wijf!, denk ik nog terwijl mijn lul instinctief doet wat ‘ie goed kan. Als mijn lul hard genoeg is bevonden slaat de heks een paar keer hard, met vlakke handen, op mijn balzak, zo hard dat ik voorover buig om de knallen tegemoet te komen. Het publiek houdt ervan dus buig ik gelijk verder door en pak Anouks heupen, draai haar rug naar me toe en til haar op. Zelf pak ze mijn onderarmen stevig vast. Ze is petite, heel lenig en weet wat haar gaat overkomen, zo bovenop mij. Ik til haar zo hoog dat mijn lul net onder haar lijf omhoog prikt en zij spreid haar benen zo ver ze kan als ik haar langzaam laat zakken. Zij mag kiezen waar ze gepaald gaat worden. Met een hand stuurt ze mijn lul naar haar kutje en de zwaartekracht doet de rest. Mijn hele lul verdwijnt tot aan mijn ballen in haar. Ik wacht even en til haar langzaam op. Er gaat geroezemoes door de luitjes als ze zien hoe ver Anouks kutlipjes mee naar buiten puilen, achter mijn dikke eikel blijven steken voordat die er ploppend uit komt. Twee tellen en ik laat haar weer traag zakken en zo door, iedere keer wel net iets sneller. Ze komt klaar, ik weet het, dit is een standje dat haar laat komen, keer op keer weer. De eerste keer dat we elkaar neukte (half uur na ontmoeting) deden we het net zo in een heel klein het kleedhokje van een zwembad.

Als ze eenmaal op dit orgasmeplateau zit, wil en kan ze door. Ook pakt ze mijn lul en spietst zich dan met haar aars op me. Rustig, helemaal erin en steeds sneller en zo wisselen we denk ik wel negen(?) keer. Iedere keer komt ze klaar, ik alleen bij de laatste rit, diep in haar kutje spuit ik mijn sperma rechtstreeks tegen haar baarmoeder die ik met mijn 20cm hard verdruk en verleg. Het publiek ziet me sidderen, ik kan amper op mijn benen blijven staan. Grote slierten sperma ontsnappen druipend langs mijn ballen als mijn schokkende lul uit haar schuift en ik niet weet wat me overkomt, ik krijg enorme klappen op mijn nu maximaal opgezwollen balzak. O-shit, de heks is terug en bewerkt, geknield onder Anouk, mijn ballen tot groot vermaak van de anderen. Genadeloos slaat en knijpt de zak, trekt met twee handen mijn linker en rechterbal zo ver uiteen dat mijn zak lijkt wel te scheuren. Hard gillend sta ik daar, Anouk nog steeds in mijn armen omhoog tillend. Ik kan geen kant op. Dan laat de heks me los, gebruikt dan mijn eikel als boksbal en slaat de knol een andere kant op als mijn balzak. Ik zak kreunend door mijn benen, we vallen bijna, gelukkig is Anouk lenig en houd me tegen als haar voeten op de grond staan. Ik zak achterover met twee handen rond mijn ballen terwijl de gasten ons lachend en gniffelend verlaten.

Als de zoon ons buiten brengt geeft de klok in de toren aan dat het half een is. Het gezelschap zit in een kring te picknicken. Allemaal in de schaduw, behalve het middelpunt. Daar staan we in de zon als zich drie mannen en een vrouw melden. ‘Twee koppels’, verteld de zoon, ‘ze wilden wat met ieder van jullie, wat?’En slaat het boek open we zien; ‘69/treintje’. Hij wijst waar we zijwaarts in positie 69, in het gras moeten gaan liggen en wil dat Anouk mij pijpt, terwijl ik haar bef. We zien niet dat de vier gasten zich uitkleden maar ik merk dat het homokoppel naast mij komt liggen en ik de eerste vingers in mijn aars voel glijden terwijl een mond mijn lul likt. Bij Anouk wordt een stijve lul voor haar mond gezet en ik voel vingers in haar aars glijden, want ze drukken haar kutje zo diep naar voor, dat ik met mijn tong haar lipjes verder uiteen voel gaan staan als ooit tevoren. We worden ieder door de twee gasten tegelijkertijd bespeeld, terwijl we ook opdrachten krijgen hoe met elkaar te seksen. Na een paar wissels weet ik het zeker, ze werken een schema af, want zoonlief verteld ze steeds wat te doen, waarop ze alle vier van plek wisselen en wij een nieuwe neukopdracht krijgen.
We komen allemaal klaar, sommige ook meer keer. Die luitjes mogen dan wel oud zijn, maar het wordt me duidelijk al ik later die dag viagrapillen zie liggen. Het is bijna drie uur als ze klaar met ons zijn. Vervuild liggen we daar als de twee koppels opstaan en weglopen en de rest doorgaat met hun picknick. Na even komt de moeder naar ons toe en lispelt in onduidelijk Engels ‘shower’, douche en wijst naar de buitendouche aan de rand van het gazon, naast het zwembad. Als wij met zijn tweeën tegelijkertijd onder de douche staan en elkaar afsoppen, zien we de andere twee koppels terugkomen en direct naar het zwembad lopen. Het is een uur of vier als wij ons daar melden.

Er is 1 ligstoel vrijgemaakt, tussen alle anderen in. Ze zwemmen, eten, drinken, praten wat en bekijken ons als de zoon ons naar die ligstoel begeleid. Daarop ligt het plaatjesboek op en positie ‘Benen omhoog’. Dus kruipen wij op de ligstoel, beginnen in de missionaris houding met mij bovenop. We rijden tegen elkaar aan, geilen elkaar zo op. Ik wordt langzaam aan weer stijf en Anouk nat. Dat is nodig want ik ga iets rechtop zitten, til beide benen tegen elkaar gedrukt, heel ver op. Ik moet mijn lul echt stevig doorduwen om haar zo afgesloten, samengeknepen kutje binnen te dringen. Het lukt, met moeite. Haar kutvocht dat zich na een paar halen verspreid helpt. Het publiek kreunt mee in het ritme waarmee ik haar neuk. We zijn minuten bezig, komen in een ritme als er een man in zwembroek opstaat die twee zwarte handschoenen aan heeft. Hij gaat achter me op zijn knieën zitten en fluistert me toe ‘keep on fucking boi’. Als een gynaecoloog drukt hij met twee handen vingers in mijn aars en trekt de spleet uiteen. Het doet minder pijn als ik verwachtte, vaseline? Zijn doel is direct duidelijk, feilloos drukken twee duimen haaks op mijn P-spot! Ik schreeuw hard, want hij bespeelt me in hetzelfde ritme als waarmee ik Anouk neuk. Mijn lul wordt harder als ooit tevoren deze dag en ik verlies mijn adem en kom direct hard en intens klaar. ‘keep on fucking boi’, klinkt het. Mijn lul blijft instinctief hard en huilend van pijn en genot melkt me keer op keer, de vloed sperma stopt niet. Hij wordt beloond met enorme fluimen ervan die aan mijn lul en ballen hangen, uit haar kutje gutst en het melken gaat maar door. Dan komt er een andere man bij, die gaat wijdbeens over Anouk staan en duwt zijn heupen naar haar gezicht. Ik zie het niet, kan raden wat daar gebeurd in in no-time hoor ik soppende, slurpende pijpgeluiden. Na tig keer is er geen sperma meer te geven en kom keer op keer droog klaar. Het stopt pas als hij achter me hard kreunt. Ik laat Anouk dan langzaam zakken, maar haar beurt is nog niet over, ik zie een kont op en neer pompen. Als ook die stopt klinkt opnieuw een applausje.

Onze boetedoening is over. We hebben alle kamers gehad en de zoon maakt het heel kort. Hij brengt ons naar een schuur waar de auto, met alles erin, staat. Hij schuift de grote poort naar de oprijlaan open, roept ‘Ciao’ en is weg. Hoe vies we zijn, we kleden ons snel aan met de kleren die op de stoelen liggen en rijden weg, naar haar ouders. Ik wist het toen (nu bijna drie jaar geleden) nog niet maar het zou de heetste zomer ooit worden.

(PS ** Uiteraard zijn alle namen (behalve mijn) vervangen om privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 11263 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Alle kamers (2 van 2)”

Plaats een reactie