BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (5) De bosnimf en het dorpshuis

Rooie bosnimf met haar hete spleetTerug in Nederland dacht de Drentse bosnimf er even over na of ze haar nieuwe seksuele exposure verder wilde verkennen. Een paar weken na onze vakantie in Scandinavie kreeg ik op een woensmiddag een appje van de bosnimf. Het was er van gekomen, ze had haar nieuwe exposure verkend. Ze was afgelopen vrijdagavond wezen dansen in het Drentse dorpshuis, een prachtig verbouwde boerderij. Het was groot feest en ook na afloop was het wat haar betreft groot feest geweest, gaf ze in dat appje toe. Ze heeft een grote beurt gehad. Iets anders kon ze er niet van maken. Ze had zich laten gaan, ‘‘een meneer van haar leeftijd’ is er over heen gegaan, het was niet eens heel lekker eigenlijk’, maar dat paste niet helemaal bij het verhaal dat ze vertelde toen we elkaar twee dagen later zagen. Hij was er namelijk wel een paar keer over heen gegaan die nacht. Een keer of vijf, zes, dacht ze, was ze van hem klaargekomen. Voor ‘straf’ zou ik na haar ‘biecht’ een échte beurt verkopen en volgens mij had ze zowel van zijn als mijn beurt veel plezier gehad.

Zijn naam en gezicht is ze al weer vergeten, zei ze, na het strafwerk dat ze net ondergaan had. Dat het een bekende uit het dorp was waar ze woonde, een man die ze geregeld tegenkwam in haar netwerk, hield ze op dat moment bewust voor me achter; over haar lust waardoor ze er toe gekomen is ze meer dan open, net als haar kut die avond en nacht trouwens was. Ze was retegeil dat weekend, en het feit dat ze mij dat weekend niet zou zien en ik haar lust niet zou bevredigen, dat maakte dat ze ‘echt niet anders kon’ zei ze. Haar kutje had zo’n honger en was zo nat van verlangen dat haar rokje er die avond van sijpelde, zoiets als toen wij samen de eerste keer bij haar thuis waren. Ze had geen slipje aan gedaan toen ze ging swingen, expres niet, ze was echt ‘heel erg beschikbaar’ uitgegaan. Ze was net zo nat als de vrijdagavond daarna die ze als biecht- en goedmaakseksavond betitelde, ik rook de vochtige streken in haar spijkerbroek.

Ze had die avond dansen beter voorbereid dan ze ooit heeft toe gegeven. Nooit echt nooit zou zij haar rossig kutje scheren had ze me ondanks mijn voorliefde voor een strak, geschoren kutje, bezworen. Alle heiligen die haar beschermden konden vertrouwen op de aanwezigheid van die bos met rossig schaamhaar tussen haar benen. Dat had ze vanaf de eerste kennismaking die ik met haar ongeschoren kut had meerdere malen herhaald; nooit had zij de omgeving van haar schaamlippen kaal geschoren, nooit zou zij haar kutje scheren en ook al vond ik een kaal kutje veel lekkerder, nooit zou ze haar kutje kaal aan mijn lippen aanbieden, niemand, niemand die ooit haar kale kut zou zien. Alsof ze bang was dat ze met het scheermesje niet alleen haar rode haren, maar ook de geilheid van haar kutje zou verliezen.

Omdat ik een mooi kaal kutje bij Abigail aantrof en die vaker bezocht dan haar cederhouten oerwoud hield ik bij haar al snel op over een kaal kutje. En nu was er een vreemdeling, iemand die bij toeval in haar levensverhaal was opgedoken, die haar als eerste met haar kaalgeschoren kut genomen had, niet eens op zijn verzoek, tenminste dat denk ik. Iemand die als eerste met zijn vingers en zijn lul haar strakke geschoren kutje had gevoeld, met zijn lippen haar blootgelegde clitoris had gelikt en klaargezogen, iets wat ik bij haar nog nooit daarvoor gevoeld en geproefd had. Meerdere keren heeft hij haar genomen. Nu bood ze diezelfde, tweedehands, kale lippen aan mijn lippen aan, wilde ze dat ik haar kale kutje beffen zou, haar klepeltje tevoorschijn halen zonder een bos schaamhaar in mijn mond. Haar kaalgeschoren kut, natuurlijk was die zoveel lekkerder dan die tussen cederhouten takken verborgen grot, maar die kut had eerst een ander bemind. Reden genoeg dat mijn handen nog voor ik dat kaalgeschoren kutje proefde extra stevig op haar billen sloegen, ik sloeg haar zelfs op die blote, kaalgeschoren, overspelige kut van haar. Het was een straf die haar gigantisch opwond, die haar wellustig voorbereidde om te komen nog voor mijn tong zijn werk gedaan had.

Ze gilde, smeekte me om door te gaan, de parels van haar natte kut kwamen te voorschijn, spatten in het rond, op haar buik, op de hondenriem die haar kut, haar klit, haar kont, bestraften. Mij stond die nacht vooral mijn eigen lust en bevrediging voor ogen. De klappen wonden haar gigantisch op, bereidden haar voor om klaar te komen, er schoot vuur uit haar ogen, vlammen spoten uit haar mond toen ik haar kuste, in haar tong beet en mijn roede in haar kale strakke en van verlangen brandende kaalgeschoren kutje ramde. Ik genoot van mijn strafexpeditie en beval haar tijdens mijn laatste zaadlozing van die nacht misschien aanvankelijk niet heel erg weloverwogen, maar gewoon retegeil, dat ze zich wat mij betreft best vaker overspelig in haar kut kon laten naaien als ze aansluitend zo goddelijk lekker in mijn bed kon zijn. Want over een ding waren we het beide eens, dit was de lekkerste ever. Tussen ons dan. Dat bleek niet aan dovemansoren gericht. Die nacht al voelde ze hoe haar escapade na de dansavond niet alleen mij maar ook haar had opgewonden tot een nieuw ervaren geilheid. Dit wilde ze wel vaker, ze had genoten van het overspelig naaien en de straf na dat stoute neuken met die meneer van haar eigen leeftijd was het ultieme orgasme dat haar ook in de toekomst alleen ten deel leek te vallen als ze opnieuw haar kutje overspelig aan een ander aanbood. Ze droomde er die nacht in stilte van toen ik mijn zaadjes in haar kutje spoot.

Toch schaamde ze zich ook een beetje voor wat ze had gedaan want dit ging ‘eigenlijk’ tegen haar eigen principes in. Ze kon niet ontkennen dat ze niet zo’n heel kuis meisje was gebleken en nu moest ze opnieuw haar eigen schaamte voorbij om zich als een geil, hongerig dier pro-actief aan anderen aan te bieden. Die eerste keer, zo zei ze ‘braaf’ was haar ‘min of meer’ overkomen. Jaja, min of meer, alsof het scheermesje iets tussen haar benen had gedaan, wat ze zelf niet wilde, alsof het slipje er zelf voor had gekozen om nonchalant op haar opgemaakte bed te blijven liggen en het daar geroepen had ‘ik wil je kutje en je billen niet bedekken vanavond, je draagt maar lekker niks onder je jurkje’; alsof haar schaamlippen zonder reden zich openden en dat haar kut zonder dat ze het wilde ineens en onverwacht bezoek gekregen had van een tot dan toe onbekende stijve lul, die haar meer dan een, twee, drie keer en misschien veel vaker nog genomen had dan ze mij had willen laten geloven.

Maar goed, toen haar overspelige kut voor nog een wilde avond van mij carte blanche gekregen had wilde ze zich alleen maar aan iemand aanbieden als ik in de buurt was, als ik een oogje in het zeil hield en op een afstandje meekeek. Alsof dat een nieuw aspect was in het verkennen van haar seksuele exposure. Het wond haar op voorhand op als ik zou zien wie zij of wie haar verleidde en haar misschien zelfs met zich meenam om door hem gepakt te worden. Dat het eerstvolgende dansfeest in dezelfde ruimte plaats vond waar zij de volgende morgen devoot zou zingen maakte het voor haar extra pikant. Ze danste duivels met een jonge god, half zo jong als zij, en voor ze het wist reed ze met haar billen tegen zijn geslacht op en had hij met zijn handen onder haar rokje haar slipje gevoeld. Onder dat slipje had hij met een waar Fingerspitzengefuhl haar kut op de juiste vochtigheidsgraad getest, en met het -terechte- vermoeden dat het mogelijk niet veel meer dan een Zeemanslipje van € 3,99 was waaronder zijn vingers hun werk in uitvoering deden had hij het in een keer aan flarden gescheurd, zodat hij eenvoudig toegang zou hebben als het eenmaal zo ver was.

Zij danste ondertussen vrolijk door, twerkte driftig tegen hem aan, en voor ze het wist reed ze niet meer tegen maar op zijn paal, die hij diep in haar natte kut geboord had. Het leek haar op dat moment ineens nauwelijks te hinderen of anderen konden zien hoe innig en intiem zij swingden, ook al was zij menig bekende tegengekomen. De jonge man die achter haar rug haar vagina gepenetreerd had, kwam haar vagelijk bekend voor, maar ze dacht er verder niet over na, ook niet dat ze hem later wellicht nog vaker zou kunnen tegenkomen zonder dat ze wist wie hij nu precies was. Er telde voor nu maar een ding: ze werd geneukt, dat was wat ze op dat moment wilde. En ik keek vanaf de bar met een stijve toe. Na twee nummers symbiotisch dansen trok hij zo’n drie seconden voordat zij haar orgasme zou bereiken zijn zojuist leeggestroomde geslacht terug uit haar kut. Zaad sijpelde langs haar benen omlaag, haar vingers leken zich geen moment te bedenken en stonden op het punt om af te maken wat afgemaakt moest worden toen een -andere- hete staaf haar net bespoten en nog leegstromende kut penetreerde, warme handen haar ogen bedekten, en een man haar met haar voor- en achternaam gedecideerd toefluisterde dat hij nu ze in deze stemming was eindelijk de kans schoon zag zijn harde lul diep in haar goddelijke kut te stoten.

Voor zij hem kon antwoorden of toestemming verlenen, duwde zij zich strakker op zijn paal, klemde haar liezen om zijn lul, kreunde ‘oh wat voelt dit lekker’, en dat leek hem voldoende expliciete instemming. Ze probeerde ondertussen ook nog te bedenken welke bekende het was die haar nu toch achterom aan het nemen was, maar werd daarin gehinderd omdat haar kut alle aandacht opeiste en nodig had want ze bereed zijn lul in een flitsend tempo tot ook hem geen andere mogelijkheid geboden werd dan in haar strakke kut zaad te spuiten en klaar te komen. Zo snel als hij gekomen was, was hij ook weer verdwenen. Toen ze omkeek om hem te zoeken was hij in de menigte verdwenen. Zijn zaad gleed tot haar knieen en ze voelde het al snel kouder worden en plakken. Ik had hem herkend, maar voor haar is het voor zover ik weet altijd een geheim gebleven wie ‘hij’ was.

De volgende morgen, op weg naar de kerk kwam zij een vriendin met haar zoon tegen en vooral zij begroette ons beide uiterst joviaal. We liepen met zijn vieren langzaam door. Ondertussen stelde zij Matthijs, haar zoon aan ons beide voor, ‘of kennen jullie soms elkaar al?’ Ik herkende hem direct. Even was de spanning voelbaar, en ik vermoedde dat de kut van de Drentse bosnimf spontaan nat werd toen ook zij Matthijs herkende. Nu liep ze vlak bij de jongeman die haar gisteren het slipje van haar billen had gescheurd en haar als eerste had geneukt. Ze aarzelden allebei en dachten na over een antwoord, tot Matthijs een eerste poging deed ‘zag ik jou niet bij de Zeeman laatst, hemdjes kopen of zo, of theedoeken, en oh ja, ook bij de slipjes. Ze heeft dezelfde als jij, mam. Best leuke. En zacht ook, trouwens. Maar zijn ze wel stevig? Laatst hoorde ik dat ze best makkelijk stuk gaan.’

De bosnimf negeerde het laatste deel van zijn opmerking. ‘Dat zou best kunnen, Matthijs, dat we elkaar bij de Zeeman zagen. Ik dacht eigenlijk, was jij gisteren misschien ook bij dat feest, dat wij elkaar daar gezien hebben?’ was haar reactie. Ja daar was hij ook, ‘wat een toeval, geinig feest wel, vond je niet? Leuke muziek ook’ ‘Ja he’ haakte zijn moeder aan, ‘hij had volgens mij wel heel lekker gedanst, de knopen van gulp waren nog los toen hij thuis kwam, moeders zien en ruiken alles’ knipoogde ze naar haar vriendin. ‘Het was iets te lekker mam, zei hij tegen me toen ik dacht dat ie misschien wel stoute dingen had gedaan. Met een iets oudere vrouw, zoiets als jij, mam, nou ja iets jonger, zei hij nog.’ ‘Nou, ze was eigenlijk meer van jouw leeftijd, he’, zei hij tegen de Drentse bosnimf. Ze kneep in mijn handen. ‘Ja, ik zag je dansen, Matthijs, was ze leuk?’. ‘Hij is best ondeugend geweest, vertelde hij me, heel ondeugend zelfs’, ging mam door. ‘Mam, ik zeg je nooit meer wat. Dat zeg je niet’. ‘Ach, waarom niet’ zei ze tegen de Drentse bosnimf, ‘wij zijn toch ook jong geweest? En op een oude fiets moet je het leren, nietwaar? Nou ja een iets jongere fiets dan ik dus, begrijp ik nu. Meer een fiets van jouw leeftijd dus,’ lachte ze. ‘Een fiets die goed doorgesmeerd en onderhouden wordt en je ziet wel’ zei ze terwijl ze mij aankeek ‘zo’n hoeft niet altijd aan een stevig kettingslot, het is heel vriendelijk als je je fiets even uitleent aan iemand die er even eentje nodig heeft’, lachte ze om haar eigen humor en wreef met haar ene hand door het krullende haar van Matthijs en streelde met de andere de billen van de Drentse bosnimf, haar hand gleed over haar bilnaad en vlak bij haar perineum kneep ze er zachtjes in, alsof ze wilde voelen of ze nat was. ‘Stoute leenfiets’ fluisterde ze bijna onhoorbaar tegen haar. We liepen samen door, kletsten nog wat en liepen een andere rij in de zaal in.

Toen het tijdens de dienst tijd was om te knielen knielde zij, met een groeiend schuldgevoel om de dingen die ze gisteren en vannacht in deze dans- en neukzaal had gedaan maar ook met een groeiende geilheid omdat ze precies op dat moment maar al te goed voelde hoe erg nu ook haar zondagse Zeemanslipje plakte van haar eigen vocht, zojuist nog gestimuleerd door Matthijs en zijn moeder, en ook nog van het aan haar gedoneerde mannelijk zaterdagavond zaad dat veilig in haar schoot lag opgeborgen en nu een weg naar buiten zocht. Wetend dat ik rechts naast haar zat gleden de vingers van haar linkerhand haar slipje in en bevredigden op dat moment tijdens de biecht haar kut zo stil als mogelijk. Ze dacht terug aan Matthijs, die zijn moeder blijkbaar in geuren en kleuren had verteld wat er gisteravond tussen hen gebeurd was en dus ook dat hij een vriendin van zijn moeder geneukt had. Ik wist honderd procent zeker dat ze zich stiekem klaar vingerde, ik hoorde het aan haar nerveuze stem toen ze ‘oh God ik ben zo zondig’ fluisterde.

Daarbij trakteerde ze ook haar tweede minnaar van de dansavond op haar wellustige geuren. Zijn neus bevond zich in die geknielde houding van haar -en hem- op dat moment op nog geen 40 centimeter afstand van haar naar verse bevrediging geurende kut en hij snoof die geuren met diepe teugen in zich op. Toen ze aansluitend aan de biecht zongen bonsde haar hart in haar keel, klopte haar hartslag in haar clit. Ze was klaargekomen tijdens de biecht over haar zondig feesten, maar haar hart klopte in haar kut omdat ze de stem herkende die gisteren haar naam noemde toen hij haar kin pakte, zijn lul achterlangs haar kut in ramde, en hij, hij was net als toen, zo dicht bij, zo vlak achter haar, ze rook hem, rook ook nu zijn lust. Ze kreeg het warm, voelde haar schaamlippen verder open gaan, schuren langs haar slipje, hunkeren naar weer die lul die achterom zo diep bij haar naar binnen kwam. Ongemerkt had ze haar billen wat naar achteren, dichter naar hem toe geduwd, alsof ze wilde laten zien dat hij nog steeds meer dan welkom was tussen haar liezen, haar dijen, haar schaamlippen, in haar kut.

Zodra ze zich bewust was van haar brandende kut die haar ongemerkt had aangezet tot die subtiele beweging naar achter ging ze weer recht op staan. Ondertussen zong hij door alsof er niets aan de hand was en hoopte hij dat hij haar ook op een volgende dansavond of bij een andere gelegenheid zou kunnen berijden. Hij zag het wel, zij was er nu al meer dan klaar voor. Zij durfde niet achterom kijken en toen de dienst was afgelopen en iedereen naar buiten liep had ze geen idee wie zo dicht achter haar haar hunkerende kut geroken had. Mij had ze met haar hunkeren haast nog meer opgewonden dan de avond daarvoor toen hij die nu achter haar stond haar gepenetreerd had. Ik had zijn verlangen naar haar in een ooghoek gezien en was voornemens om thuis direct bij binnenkomst haar kut te inspecteren en haar vocht, van anderen ontvangen, tot mij te nemen. Haar opnieuw te straffen voor en te genieten van haar heerlijk stromende kut.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5324 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie