BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Berlin III; home cuming

Wat een nacht denk ik. Het is vrijdagochtend en ik word naast Raymond wakker in het Grand Hyatt Berlin en heb meteen weer zin. Kut, ik moet straks mijn vliegtuig halen en trek in mijn haast het deken van mijn stalion, buig voorover en neem zijn ook in slappe toestand forse lul in mijn mond.

Ik proef onze seks van afgelopen nacht en het duurt niet lang totdat ik hem in mijn mondje hard voel worden en hoor hem zeggen: “jij weet echt niet van ophouden hè?”.

“Ophouden? …. No, not for me …. Man wat vind ik jou lekker ” en kijk hem ondeugend aan.

Ik kom omhoog, zet mijn been over hem heen en breng zijn staaf met mijn hand in positie om hem in me te laten glijden.

Raymond heeft een minuut of wat nodig om me nog een keer goed vol te pompen.
Daarna staan we op, douchen we samen, kleden we ons aan en checken uit in de lobby van het hotel. Het is tijd om afscheid te nemen, we lopen naar de deur, ik bedank hem voor de heerlijke nacht, geef hem een zoen op zijn wang en fluister:

“Kon je maar met me mee naar Holland”.

Raymond lacht en zegt: ”Lijkt me heerlijk, maar hoe dacht je dat met jouw kerel te regelen?”.

“Ik wil jullie allebei …., en Rico? Die doet veel te graag mee” en kijk hem vragend aan.

Tweeënhalf uur later staan we samen voor de gate op Berlin Brandenburg Airport.
Als we aan boord zijn app ik Rico dat ik onderweg ben naar huis; binnen 5 minuten appt hij terug dat hij niet kan wachten mij weer te zien en mijn avontuur, nog eens, in geuren en kleuren van mij te horen.

“Ik heb iets beters bedacht;
ik neem hem mee voor ons twee dit weekend; okay?” app ik hem nog snel voordat ik mijn telefoon moet uitzetten omdat we de lucht in gaan.

Een klein anderhalf uur later zijn we geland in Amsterdam. Mijn hart bonst in mijn keel; ik ben toch wat zenuwachtig voor de reactie van Rico als ik mijn telefoon weer aanzet.

“Wat ben je toch een geil wijf. Heerlijk dat je je zo vrij voelt. I love it!

Ik wacht jullie op jullie in de horeca van het Sheraton”

Wat bof ik toch met zo’n open minded vent, denk ik en loop trots en hand in hand met mijn snoepje van de week richting de bagage band, naar de uitgang van de luchthaven en door de hal richting P1.

Als we bij het Sheraton aankomen, zie ik mijn vent al zitten. Hij glimlacht en geniet duidelijk van mijn toch iets verlegen of beter gezegd schuldige blik en loopt op mij af. We omhelzen elkaar en geven elkaar een zoen op de mond.

“Welkom thuis” hoor ik hem zeggen gevolgd door:

“Nice to meet you at last” tegen Raymond.

De mannen geven elkaar een hand en een korte hug ik zie dat het voor Raymond ietwat ongemakkelijk is.

“Relax, it is all good. Thank you for taking care of my wife” en we schieten alledrie in de lach. Het ijs is gebroken.

“She is fucking amazing. You are one lucky man” hoor ik Raymond zeggen.

Ik weet dan dat de mannen prima met elkaar zijn en denk: In the pocket, let the party begin en laat er geen gras over groeien.

“Wat als we alle drie naar boven gaan? Je weet wel, om elkaar wat beter te leren kennen.”

Ik zie dat Rico een kleur krijgt en ik werp een vluchtige blik op zijn kruis. Goed gevulde jeans; hij is duidelijk opgewonden en ik geef hem een knipoog.

We gaan naar boven en lopen door de lobby richting de lift. Voor mijn gevoel gaat het nu allemaal razendsnel en het lijkt wel of de liftdeuren al opengaan voordat we op de knop hebben gedrukt. Voordat we het weten, staan we met z’n drieën in de lift. Ik sta tegen de achterwand met een tevreden glimlach en kijk naar mijn mannen.

In de kamer begint Raymond snel een paar drankjes te mixen. We nemen plaats op de kleine sofa. Mijn lichaam ontmoet hun lichamen, aan iedere kant heb ik één van mijn kerels.

Zweetdruppels verschijnen op Rico’s voorhoofd, ondanks de koude lucht die uit de airco boven hem komt.

“Heren dubbel”, zeg ik en laat vervolgens mijn tong over mijn onderlip gaan; mijn hartslag schiet omhoog en mijn grijns wordt groter.

Rico hapt naar adem en ik werp hem een blik toe. Het is toch niet het eerste triootje met een andere man? Hij kronkelt een beetje en ik zeg: “Wat is er aan de hand? Ongemakkelijk?”

Rico knikt en zegt: “Ongemakkelijk, spannend, …….., maar o zo geil”.

Er valt een korte stilte als hij vervolgd:

“En, … en nu?”

Raymond haalt zijn schouders op alsof hij totaal niet weet waar hij in is beland en knipoogt. Dan kijken we elkaar glimlachend aan. Ik voel vlinders in mijn buik.

“Nou. Zullen we er vol voor gaan? Moet ik het verdelen? De een krijgt boven, de ander onder. Of gewoon freestyle?”

Rico kijkt Raymond aan.

“Weet ik niet, niet te geregisseerd okay, we doen maar wat”

Dan sta ik op en trek de ceintuur van mijn wikkeljurkje open en laat deze van mij afvallen. Het jurkje raakt de vloer met een zacht gefluister. En niet lang daarna mijn kanten BH. Rico’s mond valt bijna watertandend open en ik haak mijn duimen in mijn stringetje en rol deze naar beneden. Mijn kutje komt tevoorschijn en mijn lipjes staan al open door de gedachte aan wat mijn kerels met mij gaan doen.

Raymond staat ook op en trekt zijn shirt uit. Zijn sterke, gespierde bovenlichaam glimt in het licht dat door de spleet tussen de gordijnen naar binnen schijnt. Rico die zich ondertussen ook ontkleedt, trekt zijn broek uit. Zijn pik is stijf en pulserend, donkerpaars aan het uiteinde. Zijn dijen trillen een beetje als ik mijn handen uitstrek.
Ik vang zijn lul in mijn rechter- en die van Raymond in mijn linkerhand. Mijn handpalmen glijden en draaien over de schachten. Mijn zachte handen strelen de dikke en pulserende lengten van de twee pikken die mij worden gepresenteerd.

Rico’s lul trilt. Hij staart langs mijn gezicht naar Raymond. Raymond’s ogen zijn halfgesloten, zijn lippen lichtjes gespleten. Ik geef hun pikken nog een pomp en vraag dan: “Bed? Staand?”

Het is duidelijk en ik wankel naar het bed.

Ik kan het bijna niet geloven. Eindelijk! Ik ben altijd dol geweest op trio’s. Het bed geeft mee onder ons gewicht. Ik kijk mijn ogen uit bij deze twee prachtig kerels. Rico is strak, slank en 1,83m lang. Donkerblond met groene ogen. Raymond is donker, duidelijk een sportschoolrat met zijn sterke spieren en geribbelde buikspieren. Ze hebben allebei een geweldige lul. Met die van Rico heb ik nooit te klagen gehad, maar die van Raymond is nog langer maar ook zeker dikker en de aderen prominenter.

Heerlijk, ik ben omringd door mannelijk vlees. Raymond zit rechts van mij en Rico links. Nu het zover is, weet ik niet zeker wie ik eerst moet doen. Ik ga op mijn instinct af. Mijn mond ontmoet die van Rico. Zijn lippen zijn zacht en meegaand. Zijn handen glijden langs mijn lichaam in een langzame streling die mijn bovenbenen roodgloeiend maken en het vocht uit mijn kutje doet stromen. Raymond’s mond is heter, natter en smaakte naar de gemixte drankjes.

Ik ga op mijn knieën zitten en aarzel niet. Raymond stoot zijn harde, hete vlees in mijn gewillige mond. Rico’s handen strelen met snelle, soepele bewegingen over mijn rug. Mijn tong vindt een enkele zoute druppel aan de top van Raymond’s eikel en likt die op, terwijl Rico’s vingers in de spleet tussen mijn billen glijden en er weer uit, een korte maar sensatie achterlatend.

Ik kreun: “ah, ah… ja, neem me; ik heb het zo nodig”.

Raymond duwt zijn heupen naar voren. Zijn pik ramt in mijn keel en snijdt mijn adem op een heerlijke manier af terwijl hij mijn gezicht met zijn staaf doorboort. Rico’s pik stoot ondertussen mijn kutje binnen. Zijn hand streelt naar beneden langs mijn buik en vindt vervolgens mijn clitoris en manipuleert die. Hij blijft stoten. Ik krom mijn rug en druk mijn clitoris tegen zijn vingers. Mijn lichaam schommelt heen en weer, hangt tussen de twee lullen die mij van voor in mijn mondje en achteren in mijn kutje nemen.

Dan trekt Rico zich plotseling terug. Ik kreun om het dikke vlees in mijn mond. Mijn vingers kronkelen in de verfrommelde lakens van het hotelbed. Raymond’s geur van zijn pik vult mijn neus terwijl zijn lul tot aan de basis in mijn mond ramt.
Meer nattigheid loopt uit mijn grot. Wat is Rico in godsnaam aan het doen? Hij heeft toch geen seconds thoughts?

Ik heb het nog niet gedacht als zijn handen mijn billen openduwen. Met zijn tong vindt hij mijn clitje. Ik jammer: “Ja, ja, oh fuck, ja, eet me, eet mijn geile kutje, oh God,” maar meer kan ik niet zeggen omdat Raymond zijn lul weer in mijn keeltje stoot.

Rico’s tong strijkt over mijn clit, van rechts naar links, en daarna maakt hij langzame, cirkels rond het harde, pulserende puntje; gekmakend lekker. Mijn lichaam wiegt tussen zijn gezicht en Raymond’s paal. Mijn tenen krullen zich en ik vecht om mijn evenwicht te bewaren, om mijn hoofd in positie te houden en mijn kont hoog zodat Rico’s tong bij mijn gezwollen clitje kan. Zijn vingers glijden in mijn kutje; hij duwt drie vingers in mijn lichaam terwijl zijn tong mijn clitje blijft bewerken.

Dan komt mijn orgasme zo snel en zo hard dat ik geen tijd heb om ertegen te vechten. Mijn romige sappen stromen uit mijn lichaam en bedekken Rico’s tong en kin. Hij kreunt:

“Godverdomme Nance, wat smaak je goed…” en kreunt dan dat hij meer wilt.

Mijn benen spreiden zich verder als door de climax krachtige golven van mijn hete, geile sappen uit mijn pulserende grotje vloeien. Naschokken komen. En Rico… die likt en kreunt, kreunt van genot.

Raymond’s handen grijpen naar mijn haar. Zijn nagels gaan over mijn hoofdhuid. Mijn mond gaat wijder open en ik begin met mijn tong cirkels te maken rond zijn dikke, met aderen omwikkelde schacht en satijnachtige kop om hem tot een orgasme te brengen.

Hij heeft echter andere ideeën. Met een natte plop trekt hij zich terug uit mijn mond en zegt: “Laten we wisselen.”

Ik lig nu plat op mijn rug. Raymond rolt mijn benen wijder uit elkaar en zet zich ertussen. Hij drukte de gladde kop van zijn lul tegen mijn doorweekte ingang en stoot zich met één snelle beweging van zijn heupen in mij. Zijn pik vult mijn kutje en opent mijn binnenwanden voor zijn aandringende stoten. Rico positioneert zich naast mij.

Raymonds ademhaling versnelt en ik hoor hem genieten van zijn stoten en strak omsloten paal: “aaah, aah, jaa, ga door”.

Ik heb zicht op hun beide lullen. Raymond’s gezwollen en met bloed gevulde staaf drukt in mijn gewillige kutje. Die van Rico, vol van lust, drukt tegen mijn lippen. Ik doe gehoorzaam mijn lippen en tanden van elkaar. Zijn geur lijkt op die van Raymond; zeep, pik, zout. Zijn voorvocht ligt achter in mijn keel en ik geniet van de zoute, licht bittere smaak terwijl zijn lul in en uit mijn mond duikt.

Ik raak op dreef. Raymond’s pik verlaat mijn lichaam net als Rico de zijne in mijn mond duwt. Ik ben dronken van de sensatie die gepaard gaat met elke beweging van hun lichamen, begin met mijn tong over Rico’s lul te bewegen zoals ik bij Raymond heb gedaan. Ik begin mijn binnenwanden samen te knijpen om Raymond’s enorme paal te melken. Mijn plooien klemden zich vast aan zijn stijve staaf en als hij zich terugtrekt, wordt zijn gekreun luider.

“AH, AAAAH, OOH Nance du Holländische Schlampe!”.

Raymond trekt mijn knieën hoger op. Het gevoel van zijn handen op de achterkant van mijn dijen wakkert mijn lust nog meer aan. Zijn ballen slaan tegen mijn kont en mijn wangen schokken terwijl ik mijn heupen omhoog en omlaag breng om hem tegemoet te komen.

Rico’s lul begint te pulseren in mijn keel. En dan..
Heet, romig zaad spuit uit het topje van zijn gezwollen eikel en spat langs de wanden van mijn keel. Hij kreunt: “Godverdomme.” Dan verkrampt zijn gezicht en grijpen zijn vingers mijn haar steviger vast als een tweede golf wit, heerlijk zaad uit zijn lul spuit. Het geile iets bittere sap stroomt achter in mijn keel. Ik slik, en slik, terwijl zijn lul trilt en siddert in mijn keel. Mijn tong werkt nog een paar druppels uit de spleet aan de bovenkant van zijn eikel. Zijn lichaam verstijft en hij grijpt zich vast aan het hoofdeinde om zijn evenwicht te bewaren.

Raymond’s vingers dalen ondertussen neer op mijn clitoris en ik gil:

“NEUK ME, NEUK ME HARDER, NEUK ME ALS VANACHT!”.

Ik wil niets liever dan Rico laten zien wat voor slet ik ben. Hij moet zien hoe ik me heb laten neuken door een ander. De gedachte dat mijn kerel naar mij kijkt maakt me gek. Een plotselinge, krachtige climax schiet door mijn lichaam, waardoor mijn onderlichaam van het bed omhoog buigt. Mijn hielen graven zich in het matras. Mijn handen slaan op de dekens. Mijn wanden omklemden Raymond’s lul en melken hem opnieuw, heviger deze keer; mijn wanden worden losser als de climax door mijn kut gaat en er een stortvloed van geil en geurig vocht over zijn lul vloeit.

Raymond kreunt: “Fuck ja, JA, ICH SPRITZE DICH VOLL” en stoot nog stevig een laatste keer in mij. Zijn lul spuit zijn zaad in mijn doorweekte lichaam. Een laatste paar stuiptrekkingen en laat dan mijn benen zakken en steunt op een onderarm.

Ik kijk glimlachend naar mijn lovers op en krijg een knipoog van mijn eigen vent.
“Lekker, lekker geil ding. Wat ben jij een slettebak” hoor ik hem zeggen en zie zijn trotse blik naar mijn kutje gaan. Een seconde tuit hij zijn mond tuit alsof hij er een kusje op geeft. Ik zie de aarzeling in zijn ogen maar weet dat wij aan hetzelfde denken.

“Kom dan” zeg ik “het is okay”.
Rico buigt voorover en zet zijn mond op mijn van zaad en vocht druipende kutje.
“Oeh, oeh, ja, eet me leeg” en ik geef me over aan de mond en tong van mijn kerel die mij ondertussen likt als een snel smeltend ijsje op een hete zomerse dag.
Ik grijns en ben verzadigd en … totaal verwoest.

Nance
For ever yours xxx

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6492 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Berlin III; home cuming”

Plaats een reactie