BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Huisvesting voor Studentes (4)

Michele bied haar geile tienerkontje aanIN DE HERHALING

Gisteravond hebben Rafaella en ik mijn buurmeisje Michèle in ons bed weten te lokken. Het was heftig en super en geil, vooral omdat ze nog maagd was, met voor mij veel herkenning. Volgens ons heeft Michèle genoten en is ze met nog flonkerende seks-sterretjes voor haar ogen vertrokken.

De eeuwige strijd tegen het water

Omdat ik haar douchekraan nog steeds moet vervangen heb ik Michèle beloofd dat vanochtend om tien uur te doen, als ze naar college is. Omdat ik huismeester ben heb ik een loper voor alle deuren, maar die mag ik alleen in noodgevallen gebruiken. Nou ja en dit is natuurlijk een noodgeval want stel je voor dat haar kraan het begeeft, hij moet snel vervangen worden. Michèle woont naast mij, ik hoef dus niet ver te lopen. Als ik haar voordeur open is mijn eerste indruk dat er nog iemand in huis is, vreemd, ze zou toch weg zijn. Maar eenmaal binnen zie ik niemand in de kamer of keuken, nou ja, aan de slag dus. Ik draai onder het aanrecht de hoofdkraan dicht en duik de douche in. Al snel heb ik de oude mengkraan gedemonteerd en net als ik de nieuwe erop wil zetten komt er met geweld water uit de leiding zetten, en ja hoor, in no time ben ik weer kletsnat, maar dit keer zonder dat het opzet was. Hoewel…

Terwijl ik strijd tegen het water lever en probeer de nieuwe kraan toch te monteren gaat de douchedeur open en steekt Michèle haar hoofd om de hoek. ‘Ga je lekker?’, vraagt ze met een brede grijns maar ook wel een beetje gemeen grijnzend. Ohw, kutgrietje, dit is een behoorlijk valse streek van die meid. Druipend van het water kijk ik haar nijdig aan, maar net op het moment dat ik haar wil uitschelden verdwijnt ze en even later is het water weer afgesloten. Dan gooit ze een grote handdoek om de hoek: ‘alsjeblieft Bastiaan, kan je je even afdrogen’ en ze verdwijnt weer. Tja, er zit niks anders op, ik kleed me maar weer eens uit, droog me af, sla de handdoek om mijn heupen en ga op onderzoek uit.

Ik vind Michèle in haar slaapkamer, weggekropen onder het dekbed. ‘Heb je het koud?’ vraagt ze liefjes en uitnodigend slaat ze het dek open. Opnieuw zie ik haar adembenemend mooie blote meisjeslijf, nog maar een paar uur geleden heb ik haar ontmaagd. In de uurtjes daarna heb ik me met Rafaella totaal in en op haar uitgeleefd. En dáár ligt ze weer!
‘Het leek me fijn om nu eens zelf het initiatief te nemen’ verklaart Michèle, lief lachend. ‘Kom op joh, niet zo staan suffen, dat deed je gisteren ook niet.’ Dit is wel een heel andere Michèle, mijn boosheid zakt snel weg. Bovendien heb ik het koud dus ik duik graag in het lekkere warme bed, tegen dit nog lekkerder warme meisje aan.

Ik doe de handdoek af en als ik naakt naast haar lig duikt Michèle meteen onder het dekbed en neemt ze mijn van de kou ineen geschrompelde pik tussen duim en wijsvinger. Dan duikt ze weer op en zegt, mijn pik nog steeds vast houdend: ‘arm klein dingske. En och toch, zielige jongen, wat ben jij afgekoeld. Ik zal je lekker verwarmen!’ Ze kruipt languit op me en fluistert: ík heb genoten van gisteren maar ik wil graag weten hoe het met een jongen alleen is. Verder heb ik nog een beetje oefening in de seks nodig.’ Zó zeg, op dit meisje kan ik verliefd worden, ik sla mijn armen om haar heen en plet haar tegen mijn lijf, ik voel hoe haar stijve tepels zich in het vel van mijn borstkas drukken.

Seksles

‘Buurvrouw, wat doet U nou?! Wat wilt u dan precies oefenen en leren?’ vraag ik. ‘Nou, bijvoorbeeld hoe ik bij buurman van een verschrompeld jongensding een mooie stijve pik maak? En wat ik daar als buurvrouw allemaal nog meer mee kan doen dan alleen geneukt worden?’ Ik geloof niet dat ik haar dat hoef uit te leggen want terwijl Michèle dit zegt kruipt ze over mijn lijf omlaag, verdwijnt weer onder het dek en een beetje onwennig neemt ze het kopje van mijn pik in haar mond. Nou, mijn pik vindt dat echt wel lekker en begint in de recordtempo aan zijn groeispurt naar grote hoogte. Michèle moet nog veel leren, zegt ze, maar dat geldt ook voor mijzelf, zó veel heb ik nou ook nog niet meegemaakt. Ik voel best dat ze aarzelend en voorzichtig mijn pik bewerkt maar ik beleef het alsof ik het paradijs word binnengebracht, zo’n leuk grietje dat het met míj wil doen. Ik kan gewoon niet begrijpen wat er in mijn leven gebeurt, eerst al Rafaella die tot mijn stomme verbazing op me viel en met me wilde neuken en nu weer Michèle.

Mijn pik staat binnen de kortste keren op paal-niveau aan te dringen om zich in haar te mogen stoten, maar Michèle houdt het bescheiden, ze heeft mijn eikel in haar mond en dieper gaat ze niet. Ik wil niks forceren, bovendien hoop ik erop dat ik hem straks haar kutje mag binnenschuiven en dan komt de hele lengte van mijn pik daar wel aan zijn trekken. Met haar tong maakt ze cirkelbewegingen om het randje van mijn eikel, steekt af en toe het puntje van haar tong in het gaatje, wezenloos lekker is dit.

Na een tijdje zit het met mijn neukstaaf verder wel goed, die is er klaar voor, maar Michèle heeft andere plannen. Ze komt met een klein grijnslachje weer omhoog en draait zich om, knielt aan weerszijden van mijn hoofd en buigt zich weer naar mijn pik, waardoor haar kutje dicht boven mijn gezicht hangt. Net als gisteravond zijn de lipjes nog gesloten en al met al ziet haar neukgrotje er zo heel aandoenlijk uit. Ik breng een vinger tussen haar lipjes en open ze, voorzichtig en meteen wordt het lichtroze ingangetje naar haar buik zichtbaar. Ik werk langzaam van onder naar boven en kriebel vervolgens helemaal boven aangekomen haar klitje.

Michèle reageert een beetje huiverend. Ik blijf haar klitje kriebelen en na een minuutje of wat houdt ze het niet meer, ze drukt zich omlaag waardoor ik haar met mijn tong verder kan verwennen. Langzaam lik ik haar verder open, van onder naar boven, steeds weer haal ik mijn tong door haar hele spleetje en ik zie hoe het haar opwindt. De kutlipjes worden iets dikker van het bloed, haren sappen komenopzetten uit haar diepte, ze is er weer helemaal klaar voor. Maar zíj wil leren wat een meisje allemaal kan doen, dus ik laat het voorlopig aan Michèle over hoe ze verder wil. Dat wordt al snel duidelijk, ze drukt steeds heftiger omlaag op mijn mond waardoor ik, haar zowat met mijn neus neukend, niet zoveel meer kan doen en uiteindelijk draait ze zich om, knielt aan weerszijden van mijn heupen, me strak en een beetje onzeker maar juist daardoor ook best wel geil aankijkend.

Wippen of gewipt worden

Behoedzaam laat Michèle zich zakken, ze pakt mijn stijve paal vast, richt mijn boorkopje op haar kutje en beetje bij beetje neemt ze hem in zich. Het is adembenemend om te zien, dat strakke mooie meisjeslijf dat zich langzaam op mijn pik werkt. Michèle is heel geconcentreerd bezig, haar kutje is nog steeds ultranauw, ze moet behoorlijk doorduwen om me dieper in haar te krijgen, mijn eikel is inmiddels volledig in haar. Een beetje wazig kijkt ze me aan en dan zie ik hoe het tipje van haar tong tussen haar lippen tevoorschijn komt, een teken dat ze zich behoorlijk inspant en dat is echt het liefste wat ik ooit heb gezien. Ze werkt ijverig door maar tussen haar benen zie ik dat ze me toch nog maar voor de helft in zich heeft en nu al zie ik een waasje van zweet op haar lijf verschijnen, haar huid glanst wat en ze wordt er onwaarschijnlijk sexy door. Ik breng ik mijn handen naar haar tietjes, leg ze er op, masseer ze wat, draai en knijp zachtjes aan haar tepels die me als verwonderde oogjes aankijken.

Het is alsof Michèle door mijn aanraking uit een soort trans wakker wordt, ze kijkt me met grote ogen aan, glimlacht en zet dan ineens stevig door, met zachte kreuntjes werkt ze zich uiteindelijk helemaal over mijn paal. En wéér kan ik niet bevatten dat dit míj overkomt, deze schoonheid die mij heeft uitgekozen om de wondere wereld van de seks ver te verkennen. In een langzaam tempo begint Michèle te bewegen, ik zie mijn paal een stukje tevoorschijn komen en dan verdwijnt hij weer als ze zich er opnieuw met een kreuntje overheen duwt. En zo gaat het door en uiteindelijk vindt Michèle een ritme waarbij ze zich lekker voelt, waarin ze zich optilt en weer laat zakken. Ik zie hoe haar beenspieren zich in hetzelfde ritme aan- en ontspannen, hoe mijn pik uit haar komt en weer verdwijnt, hoe haar stevige tietjes in het ritme mee vefren, hoe ze haar ogen sluit en zacht kreunt, steeds als mijn paal weer haar diepste punt bereikt.

Ik kan het bijna niet meer volhouden om niks te doen, heel voorzichtig maak ik een keer een tegenbeweging. Meteen neemt Michèle mijn tepels beet tussen beide duimen en wijsvingers beet en knijpt er stevig in: ‘stil liggen Bastiaan, straks mag jij maar nou ben ik!’ Oké, dat is duidelijk, girlpower. En ze hervat haar ritme, omhoog en omlaag, omhoog en omlaag, steeds weer mijn van haar vocht glinsterend zwaard dat tevoorschijn komt en dat ze meteen daarna weer diep in zich steekt. Gelukkig is het een liefdeszwaard, het verwondt haar niet, het brengt haar duidelijk vooral plezier en Michèle geniet zo voor mijn ogen met volle teugen.

Mijn ogen die niet genoeg krijgen van het schouwspel, dat mooie lijf dat als omhulsel voor mijn pik dient, dat zich vrijwillig steeds weer op me spietst. Want als ik het een beetje inschat komt mijn pik daarbinnen in haar zelfs tot voorbij haar navel, dan kan je hier echt wel zeggen dat ze zich tot diep in haar lijf op me heeft gepind.
Ik zie hoe Michèle zich langzaam naar een hoogtepunt werkt, hoe haar ademhaling oppervlakkiger wordt, hoe haar gezicht een beetje rozig wordt en hoe haar tempo versnelt. En uiteindelijk gaan haar kreuntjes over in een beetje jammerlijk klagen, laat ze zich voorover op mijn borst zakken, duwt ze zich in die houding zo diep mogelijk over mijn pik en secondenlang of eigenlijk meer minutenlang gaat ze zo door, me steady doorneukend en ondertussen haar orgasme belevend. Haar hele lijf trilt en schokt, ze wrijft haar tepels over mijn borstkas, het is ontketend natuurgeweld dat ik alleen maar mag ondergaan en daardoor juist ook enorm meebeleef.

En dan is het over, met een paar diepe zuchten valt Michèle stil en dat is voor mij het teken dat ík mag. En nou zal ik haar hebben ook! Ik draai me met haar om, als ze op haar rug ligt spreid ik haar benen tot ze zowat aan weerszijden van haar hoofd het bed raken en ram me dan in één keer diep bij haar naar binnen. Ik steek haar volledig aan me, tot aan de wortel steek ik mijn pik met zijn vólle vijfentwintig stijve harde centimeters in één keer diep in dit meisje, met een petsgeluid tikken mijn ballen tegen haar billen. Michèle kreunt luid, ik weet niet of het geiligheid of pijn is, maar het maakt me ook niet meer uit.

Mijn hersens doen even niet meer mee, mijn neukstaaf heeft het helemaal overgenomen en keer op keer trek ik me bijna uit het heerlijke neukcilindertje onder mij, om me daarna weer tot het einde in haar te boren, als een een-takt motortje dat snorrend en spinnend op weg is gegaan en voorlopig niet meer stopt. Inmiddels zijn we allebei kletsnat van het zweet wat de wrijving tussen onze lijven nóg intenser maakt. Het gevolg daarvan is dat terwijl ik zo in haar pomp ik tegelijk zoveel mogelijk lichamelijk contact met Michèle probeer te hebben. Op de een of andere manier raakt dat vér geopende weerloze meisjeslichaam onder me alle snaren in mij die maar te raken zijn, ik kan níet anders dan maar doorgaan om ons zo samen het heelal in te neuken.

Tot we tussen de sterren zijn aangeland en die een voor een met een knal uit elkaar spatten, Michèle gilt het keer op keer uit en dat zorgt ervoor dat mijn zaad zich in de strijd wil mengen, ik kan het niet meer tegenhouden. Ik pomp het met veel gekreun diep in haar en, als ik al mijn kruit verschoten heb, laat ik me languit op Michèle zakken. Zo hijgen we samen uit en genieten we samen na van het intense neuken, terwijl onze buiken steeds weer met een zuigend geluidje contact maken, om elkaar daarna weer los te laten. Samen komen we zo tot rust en zo dommel ik ook weg…

Nog steeds Michèle

Ik kom bij zinnen doordat Michèle me een tongzoen geeft, sneaky heeft ze haar tong tussen mijn lippen gestoken en verkent nu subtiel mijn mond. Ik begin tegenspel te leveren en al snel hebben onze tongen het heel gezellig maar vooral ook heel opwindend met elkaar. Tot mijn verbazing zit mijn pik nog volledig stijf in haar en Michèle lijkt me daar ‘schuldig’ aan want ik voel hoe haar lenige kutje zich steeds weer om mijn pik aanspant en hem dan weer loslaat. Het is een heerlijke beleving, van onderen mijn pik in haar lijf die een zachte massage ondergaat en van boven onze tongen die om en om in elkaars lijf te keer gaan.

Dan fluistert Michèle een beetje verlegen: ‘hmm, Bastiaan, ik wil graag weer bovenop, nog wat oefenen,’ en ze benadrukt dat met een giecheltje. Ik neem haar in een houdgreep, mijn pik nog steeds diep in haar stekend en draai ons samen om. Michèle gaat weer rechtop op haar knieën zitten, volledig gespietst op mijn paal en in die houding begint ze wat op en neer te wiebelen, beweegt ze zich in cirkeltjes, buigt ze zich naar voor en naar achter. Kortom, er wordt duidelijk geëxperimenteerd met mij en ik laat het graag gebeuren. Ik streel en masseer ondertussen haar tietjes, neem haar daarna bij haar heupen vast en ondersteun haar bij het wippen. Naarmate ze heftiger te keer gaat duw ik ook heftiger mee, omhoog en weer stevig omlaag tot ik opnieuw helemaal in haar zit en onze lijven daar beneden iedere keer weer stevig contact maken.

En zo werken we samen hard door en opnieuw zie ik hoe zich op haar lijf een glanzend laagje zweet vormt, zo móói om te zien. Maar als ik zie dat Michèle haar hoogtepunt nadert trek ik haar tegen me aan, of ze het wil of niet. Dubbelgevouwen ligt ze nu op me, ik trek mijn benen zo ver mogelijk omhoog met als gevolg dat ik nu maximaal diep in haar ben. En zo neuk ik haar, niet echt ver eruit en weer erin maar juist subtiel, steeds maar een paar centimeter op een neer, maar wél zo dat al haar lekkere plekjes opgegeild worden. Niet veel later explodeert ze weer om mijn pik, ik voel hoe ze daarbinnen verkrampt en loslaat en krampt en loslaat, ondertussen zacht kreunend. Mijn zaad is er ook weer en precies gelijk op komen we intens klaar.

Back home in Rafaella

De dagen na deze fijne vrijpartij blijft Michèle me steeds door het hoofd spelen, wát een leuk meisje, zoals ze me terug pakte en zoals we daarna vrijden! Maar oké, nu moet ik een tijdje flink aan de bak, colleges, opdrachten uitwerken, ik kom verder even nergens anders aan toe, ook niet aan Rafaella.

Er gaan zo een dag of zes voorbij, ik blijf veel aan Michèle denken en ik begin me bijna schuldig te voelen tegenover Rafaella. Het is vrijdag en ik ga haar vandaag maar weer eens opzoeken. En dan blijkt dat we ‘twee zielen één gedachte’ zijn, want zowat op het moment dat ik dat bedenk loopt mijn ‘Italian sister in crime’ mijn appartement binnen.

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9176 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Huisvesting voor Studentes (4)”

  1. Hé Zara
    Tot nu toe schreef je vrijwel foutloos.
    Waarom dan nu ‘haren sappen komenopzetten’ (haar sappen komen opzetten), ‘Ik breng ik mijn handen naar haar tietjes’ (Ik breng mijn handen naar haar tietjes), ‘soort trans’ (soort trance), ‘om de wondere wereld van de seks ver te verkennen.’ (om de wondere wereld van de seks verder te verkennen.) en ‘op een neer’ (op en neer)?
    Verder echt wel een geweldig deel in deze serie, daar niet van.

Plaats een reactie