BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw door een vreemde geneukt (3b)

Zoals gezegd, nu was het de beurt aan Rob om Kristien te neuken. Rob was gelukkig iets normaler in zijn commentaar en meer respectvol naar Kristien toe.
Hij zat een beetje onderuitgezakt in een kleine fauteuil in de slaapkamer, zijn grote lul stond trillend omhoog. Ik wil graag dat je me pijpt’, vroeg Rob. Kristien keek mij even verschrikt aan, want dit was niet afgesproken. Rob merkt haar aarzeling en zei: ‘Doe maar.’ Toch deed Kristien het. Ze hield met één hand zijn lul vast en nam voorzichtig zijn eikel in haar mond. Haar mooie mond omsloot nu zijn hele eikel en Rob pakte haar hoofd met beide handen en duwde zo zijn lul in haar mond. De eikel verdween bijna helmaal in haar mond. Rob lag te genieten met zijn ogen dicht. ‘Straks nog een keer,’ zei hij. Dan wil ik graag klaarkomen in jouw mond.’

Kristien moest in de stoel gaan zitten, haar benen over de leuning. Haar kutje was weer klaar voor Robs lul. Ze was nog lekker zacht van de beurt die Peter haar gaf en de lul gleed soepel naar binnen. Rob neukte haar en duwde zijn lul dieper in de kut van Kristien. Rob duwde een vinger in haar kut en vingerde met zijn duim de clitoris van mijn vrouw terwijl hij haar in een laag tempo neukte. Kristien lag met haar ogen dicht en aan haar reactie te zien vond ze het fijn. Dat ging zo even door en Kristien begon duidelijke te hijgen. ‘Kom maar weer lekker kaar’ spoorde hij haar aan. ‘Kalm aan,’ zei ze. Na afloop vertelde Kristien me, dat ze zich een beetje schaamde om weer klaar te komen.

Rob liep even naar de badkamer. Toen hij terugkwam had hij een cockring om zijn lul gedaan, behoorlijk strak en vooral zijn eikel werd extra groot. Kristien lag op haar rug.
‘Pak je benen bij je knieholtes. Kristien lag wijdbeens voor hem klaar en Rob zette zijn gezwollen eikel tussen haar schaamlippen. Wreef ermee tussen de schaamlippen op een neer over haar clitoris en weer naar beneden en duwde dan zijn lul in Kristiens kut. ‘Ooo, wat heb je nu een mooi strak kutje. Wat zul je genieten’. Hij bedoelde waarschijnlijk zichzelf. Rob leefde zich helemaal uit op haar. Neukte Kristien als een paard, wild en ongeremd verkende hij met zijn lul Kristiens kutje. Ze had haar benen losgelaten en haar handen op de billen van Rob gelegd.
Kristien leek er plezier in te krijgen.

Kristien moest op haar buik gaan liggen, een tweetal kussens onder haar onderlichaam. ‘Hou je benen tegen elkaar’. Rob duwde haar billen iets uiteen en had zo een mooi gezicht op haar kutje. Hij duwde haar benen een centimeter of tien uiteen en ramde zijn lul in haar kutje. Een langgerekt ‘Zooooo’ was Kristiens reactie Steunend op zijn handen neukte hij, telkens vreselijk zijn best doende, zijn lul zo diep mogelijk in haar kut te duwen. Kristien lag er ogenschijnlijk relaxed bij. Op haar buik, haar hoofd op haar armen liet zij Rob haar kutje gebruiken. Het was blijkbaar zwaar werk want Rob stopte, haalde zijn lul er even uit en keek even naar zijn vriend Peter. “Mijn lul verdwijnt helemaal in dat lekkere kutje, kijk maar’. En daar ging ie weer. Met lange halen werd Kristiens kutje rauw geneukt.

‘Kom eens op de rand van het bed liggen, op je rug’. Benen uiteraard wijd, Rob op zijn knieen duwde zijn lul weer helemaal in Kristiens kutje. Kristien steunde op haar ellebogen en kon zo goed zien hoe ze geneukt werd. Rob greep naar haar tieten en hield ze stevig vast terwijl hij haar kutje neukte. ‘Kom zo maar lekker in me klaar’ zei Kristien plotseling. Rob neukte haar weer flink, zijn handen gingen van haar tieten, naar haar heupen om nog dieper te kunnen. Door de cockring duurde het extra lang, maar ogenschijnlijk veel intenser, voordat Rob begon klaar te komen. “Ik spuit jou helemaal vol! Wat voelt dit lekker!’

Zuchtend, grommend spoot hij zijn zaad in Kristiens kutje. ‘O, wat kom ik lekker, wat voelt jouw kut geweldig’.
Uitgeput stopte hij. Zijn versappende lul gleed uit Kristiens kutje. Ze duwde hem opzij en liet op het toilet zijn zaad uit haar kut stromen.
Toen ze weer in de slaapkamer terugkwam vroeg Peter of ze weer in de fauteuil wilde gaan zitten, haar benen over de leuning. ’Ik ben zo geil geworden, Ik moet je weer even hebben’. ‘Nou, neuk me dan nog maar een keer!’ zei Kristien. Zijn lul gleed in haar natte kutje. ‘Peter kwam na een paar diepe stoten snel klaar. ‘Ik kom weer lekker klaar in die geile kut van jou’. En weer kreeg Kristiens kutje een lading zaad.
Kristien holde naar het toilet en liet het sperma van Peter eruit lopen. Ik keek even hoe ze op het toilet zat, haar benen wijd, open kutje en met haar vingers probeerde ze al het zaad uit heer kutje te halen. Peter maakte daaarvan stiekem een foto.

‘Kom nog even hier weer zo zitten’, vroeg Peter. Beide benen weer over de leuning van de fauteuil.
Met zijn telefoon maakte Peter een paar opnames van haar verfomfaaide kut. Hij opende haar kutje en plakte haar schaamlippen op zo’n manier dat het geheel op een vlinder met leek. Snel een foto voordat de schaamlippen het kutje weer afsloten. Toen deed hij iets waar we allemaal om moesten lachen. Op een papiertje schreef hij: ‘Kutje, geneukt door Peter en Rob’ en plakte dit met spuug aan de binnenkant van haar dij en maakte een foto. Er werd betaald en ook dit avontuur was weer voorbij.

Toen ik weer boven was stond Kristien onder de douche. Haar fraaie lichaam maakte me geil. ‘Kom. Nu wil ik je hebben’. Kristien ging in bed liggen en liet mij in haar kutje. Met mijn handen op haar borsten, mijn lul in haar kutje spraken we over de beide mannen. ‘Je bent behoorlijk gebruikt, niet. Wat vond je er zelf van? ‘Eerst deed ik het gewoon voor de poen. Was gewoon het hoertje dat geld nodig had. Maar Ik werd verdorie zo opgewonden als maar kan.’ zei Kristien. ‘Ja je had zelfs een orgasme, bijna twee!’ ‘Vond je het erg dat ik zo geil werd?’ ‘Welnee, ik vond het prachtig en ben trots op jou. Wel slim van jou om Rob in je kutje te laten klaarkomen, want hij wilde in jouw mond klaarkomen’. ‘
Waarom heb je hem toch gepijpt. Daar hou je toch niet van?’ Ja, ging een beetje vanzelf en trouwens was best lekker’
‘Wat nu, gaan we hiermee door?’ Kristien haalde haar schouders op. ‘Ik heb ben ik bang, nu de smaak wel te pakken. Kom nu ook maar lekker klaar in mij’. Ik hoefde niet lang te neuken, opgewonden door alles spoot ik mijn lading in de kut van mijn vrouw.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9041 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn vrouw door een vreemde geneukt (3b)”

Plaats een reactie