BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het geheime leven van een lerares Frans (deel 3)

Het was een paar weken na mijn tweede bezoek aan Club Paradiso en mijn eerste schooljaar als lerares Frans op het christelijk lyceum was afgelopen. Ik had besloten om niet met mijn ouders mee te gaan naar Frankrijk, maar tien dagen zelfstandig Parijs te bezoeken. Ik zou die zomer zesentwintig worden. Ik hoefde niets voor school te doen en ik had dat weekend geen afspraken. Ik had een wijntje voor mezelf ingeschonken. Na mijn tweede glas begon het een beetje te kriebelen. Met was nog geen elf uur en ik had geen zin om naar bed te gaan. Ik speelde wat met mijn kutje en werd steeds geiler. Binnen enige minuten had ik mijn sexy lingerie aan en mijn negligé. Ik deed mijn zwarte pumps aan en pakte mijn zomer trenchcoat en liep de trap af. In vijf minuten liep ik naar Club Paradiso.

De jonge gastvrouw begroette me met haar lieve glimlach. Ik hing de trenchcoat in een locker en liep de lounge in. Het was al aardig druk ik nam op mijn vertrouwde plek aan de bar plaats en de barkeeper schonk me een glas wijn in. Al snel kwam ik met een man van mijn vaders leeftijd in gesprek. Een Zwitser uit Geneve. Kon ik lekker Frans mee praten. Hij bleek een professor, die voor een congres in Leiden was. Ik zag hem de hele tijd naar mijn borsten gluren. Ik was nog steeds geil en de wijn maakt het alleen maar erger. Ik deed mijn negligé uit en ik duwde mijn borsten nog wat meer op. Het wond hem op zag ik aan zijn groeiende bobbel in zijn broek. Ik had er plezier in hem gek te maken. Ik bukte wat naar voren en drukte met mijn armen mijn borsten tegen elkaar aan. Toen zijn bobbel een tent werd vroeg ik hem of hij misschien aan mijn borsten wilde zitten. Dat liet hij zich geen tweemaal zeggen. Zijn zachte handen streelden mijn borsten en maakten cirkels rond mijn tepels die prompt stijf werden.

Ik voelde me stout. Ik stond van mijn barkruk af en ging naast hem staan en kneep in de bobbel in zijn broek en deed zijn boxershort naar beneden en bevrijden zijn pik die recht vooruit stond. Ik vroeg hem ‘tu veux me baiser’. Ik deed het doosje, met condooms, die op de bar staat open. Ik deed mijn slipje uit en leunde voorover tegen de bar en deed mijn benen uit elkaar. Ik voelde mijn kutje natter worden. Hij ging achter me staan en drukte zijn pik tussen mijn schaamlippen en duwde zijn pik naar binnen. Na enige tijd deed ik mijn ogen open en zag in de spiegel achter de bar de Zwitser met een vertrokken gezicht met zweet op zijn voorhoofd mij neuken. Omstanders keken toe hoe ik geneukt werd. Wat geil. Al vrij snel kwam de Zwitser klaar. Ik deed mijn slipje weer aan. De Zwitser bood me een drankje aan. Ik excuseerde me en haalde mijn trenchcoat uit de locker en wilde vertrekken toen de jonge gastvrouw me aansprak. Ze vroeg ‘waarom laat je je door onbekende mannen neuken?’

Ik keek haar vragend aan waarop ze zei ‘je kan je ook laten betalen voor seks. Mannen zijn gek op een vrouw als jou en willen veel voor seks met jou betalen’. Ik was een beetje van mijn stuk van wat ze zei. Ze gaf me een visitekaartje. Thuis deed ik mijn jas uit en schonk mezelf nog een glas wijn in en nam plaats op de bank en spreidde mijn benen. Ik was nog steeds geil en nog niet klaargekomen. Ik vingerde mezelf tot een heerlijk hoogtepunt.
De volgende ochtend bij het ontbijt vond ik het visitekaartje. Villa Vredenburg, private club en haar naam Gabriela, Gastvrouw. Allerlei gedachten gingen door mij heen. Dat kan toch niet. Ik een degelijk christelijk meisje in een bordeel. Een lerares Frans op een christelijk Lyceum. Wat moeten mijn ouders wel niet denken. Dit kan ik hen toch niet aandoen. Maar waarom voel ik me niet zondig. Ik heb me al drie keer door wild vreemde mannen laten neuken in een sexclub. Niemand hoeft het toch te weten? Ik heb geen vriendje en die wil ik ook niet. Het is een fijn gevoel begeerd te worden en ik heb er plezier in mannen gek te maken. Ik kan het toch proberen? Met het extra geld kan ik een betere hotelkamer in Parijs nemen. Ik pakte de telefoon en belde Gabriela.

De volgende dag op een zondag in juli 1980 stond Gabriela om halfvier voor mijn deur. Een kwartier later reden we de oprijlaan van Villa Vredenburg op. Ze deed de monumentale deur voor me open en ik stond in een grote hal met een monumentale trap. Gabriela gaf een rondleiding door de villa. Van de mooi lounge met kroonluchters en schilderijen aan de wand naar een eetkamer met wit damast bedekte tafels. De monumentale trap op naar een verdieping met zeven kamers met hemelbed en jacuzzi. Op de bovenste verdieping nog eens acht kamers. Terug op de begane grond leidde Gabriela me via de administratie, gaderobe, keuken naar en de kleedruimte van de meisjes. Een leuke meid, Maaike was zich aan het opmaken. Grote make-up tafels met mooie spiegels, lockers, toiletten en douches. Terug in de lounge bracht de gastheer ons thee en lekkers en Gabriela vertelde hoe het in Villa Vredenburg werkte, wat de tarieven waren en wat de vrouwen ervan overhielden. In de auto terug naar huis vroeg Gabriela ‘en ?’

Die donderdag in juli 1980, ik was net zessentwintig geworden, begon ik lerares Frans als luxe prostituee bij Villa Vredenburg. Gabriela ving me op en bracht me naar de kleedruimte. Ik had een koffertje met kleren mee. Ik wist niet wat ik aan moest doen. Gelukkig was Maaike er. Zij en Gabriela raden me aan lingerie aan te doen en een zomerjurkje. Dat zou mijn slanke figuur met mijn ronde billen en D-cup accentueren. Het jurkje had immers een decolleté. Een hakje er onder en ik moest me licht opmaken. Ik moest er uitzien als een leuke sexy studente, die ook hun dochter had kunnen zijn. Maaike nam me aan de arm en vertelde me verder alles wat ik moest weten en stelde me voor aan de andere meiden en aan de gastheer die ook de drankjes verzorgde.

De gastheer stelde de meiden aan de heren die binnen kwamen voor. Het duurde niet lang voor een van die heren mij uitkoos om mee naar boven te gaan. Deze buitenlandse man zei niet veel. Hij ging op bed zitten en ik ging voor hem dansen en liet langzaam mijn jurkje van me afgeleiden en deed mijn bh los. Ik drukte zijn gezicht tegen mijn bosten en hij vond mijn tepels met zijn mond. Ik liet hem begaan tot hij snel al zijn kleren uitdeed en op bed ging liggen. Ik kroop bovenop hem. Zoals Gabriela me had verteld zijn condooms verplicht en die vond ik in het kastje naast het bed. Ik was net over zijn bescheiden pik heen gezakt of hij kwam al klaar. Ik liet hem met mijn borsten spelen, maar zijn geslacht kwam ook met mijn masseren niet meer tot leven.

Binnen een uur vertrok hij naar beneden. Ik verfriste me in de kleedkamer om daarna me weer in de lounge aan te bieden. Al snel werd ik weer uitgenodigd dit keer door een oudere man. Ik ging weer een dansje doen. Maar dat hoefde voor deze man niet. Hij kleedde zich uit en ging de jacuzzi in. Hij bleek een vaste gast te zijn, die altijd met nieuwe meisjes het bubbelbad in wilde. Ik ging tegen hem aanzitten en liet hem met mijn borsten spelen, waarna ik hem moest aftrekken. Ik droogde hem af waarna hij mij bedankte voor de goede zorg. Ik had de vroege dienst en om tien uur zat ik in mijn autootje terug naar huis en had in een avondje veel geld verdient. Dat was makkelijk verdiend bedacht ik me. Ik ben een hoer! Ik neuk voor geld. Toch voelde ik me niet zondig. Het enige waar ik me zorgen over baarde, was dat ik er een geheim bij had. Na het neuken met een leerling, heb ik nu een geheimleven als prostituee.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8177 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het geheime leven van een lerares Frans (deel 3)”

Plaats een reactie