BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Libido remmer heeft mijn huwelijk gered

Mijn waar gebeurd verhaal is misschien het tegenovergestelde van de meest hier geplaatste verhalen namelijk minder of geen seks heeft mijn huwelijk gered. Ik ben de man van een koppel, mijn vrouw is 8 jaar jonger. Wij zijn 5 jaar gehuwd en hebben 1 kindje van 4 jaar. Ondanks het grote leeftijdsverschil had ik de hoogste seksdrive van ons 2. Ik heb altijd een hele hoge seksdrive gehad. Voordat ik mijn echtgenote leerde kennen had ik gemiddeld 5 a 6 keer per week sex met wisselende partners en ging tussendoor dan nog regelmatig naar parenclubs.

Toen ik mijn vrouw leerde kennen viel ik volledig voor haar, een hele mooie vrouw die ook altijd sensueel gekleed was en ook huiselijk was ingesteld. Ik heb toen echt mijn lusten moeten afblokken om haar niet af te schrikken door mijn te hoog libido. Wij zijn al na 3 maanden samen zijn gehuwd omdat ze zwanger geworden was. Ik heb mijn seksuele lusten altijd proberen te onderdrukken tijdens mijn huwelijk zodat wij gemiddeld maar 1 a 2 keer per week vrijden wat voor mij veel te weinig was. Het laatste jaar begonnen de problemen omdat ik mij echt niet meer kon inhouden bij haar. Stond zij in de keuken te koken in een kort rokje dan kwam ik achter haar staan, tilde haar rokje op en probeerde haar te penetreren wat zij niet fijn vond en niet toe liet. Ik kon gewoon van haar niet meer afblijven en wou haar meermaals per dag neuken waarbij zij mij altijd wegduwde. Hierdoor is onze relatie helemaal verzuurd.

8 maanden geleden is de bom dan ontploft. Mijn vrouw vertelde dat ze dit niet meer aan kon en dat zij zonder oplossing niet meer bij mij blijft en weg gaat. Zij is toen zelf met het idee afgekomen om mij libido remmers te laten innemen om mijn libido te onderdrukken. Als ik dit niet zou doen zou ze de relatie stoppen. Vermits ik mijn vrouw nog altijd heel graag zie en haar en mijn dochtertje niet wil kwijt geraken heb ik hier in toegestemd. Mijn vrouw heeft dan het verhaal dat ze bij de voorschrijvende arts wel veranderd zodat die toch maar zeker de libido remmers zou voorschrijven. Ik moest mee gaan in haar verhaal dat ze totaal geen seksdrive meer had na de geboorte van ons dochtertje en dat mijn seksdrive abnormaal hoog was waardoor onze relatie bijna op springen stond. Ik moest ook aan de arts zeggen dat het idee van libido remmers te nemen van mij kwam.

De arts heeft toen een hormonaal middel (Androcur) voorgeschreven waardoor mijn testosteron zwaar verlaagde met een bijna volledige libido afname. Dit middel neem ik nu een 8 tal maanden en het werkt. De eerste 2 maanden heb ik wel veel last van bijwerkingen gehad zoals stemmingswisselingen maar die zijn nu bijna allemaal over. Mijn seksdrive is nu bijna volledig weg. Ik krijg ook geen erecties meer. Het rare is dat ik in mijn hoofd nog wel opgewonden wordt als ik mijn vrouw in lingerie of sensuele kledij zie maar vanonder gebeurd er niets meer. Wat wel een probleem is, is dat mijn echtgenote nog wel een normale seksdrive heeft die ik niet meer kan vervullen. De eerste 3 maanden van de therapie was het geen probleem. Mijn vrouw was blij dat ze niet meer in alle hoeken van het huis op de onmogelijkste uren van de dag door mij genomen werd. Nadien zocht ze soms toenadering naar mij maar buiten knuffelen en haar oraal bevredigen lukt mij niets meer. Ik krijg geen stijve meer en zelfs in slappe toestand heeft hij nu nog maar de helft van de lengte als voordien.

Omdat ik zelf veel gezien heb van het erotisch landschap in Nederland heb ik haar toen een gewaagd voorstel gedaan. Ik zei dat ik nog steeds opgewonden ben als ik haar in een jurkje of lingerie zie maar dat die opwinding meer in mijn hoofd zit. Ik zei haar ook dat ik begrijp dat zij nog steeds de behoefte heeft om intiem met een man te zijn waar ook neuken aan te pas komt maar dat ik haar dat niet kan geven. Ik heb haar voorgesteld dat zij buiten de relatie af en toe met een andere man of mannen mocht afspreken gewoon voor seks zolang er geen gevoelens aan te pas komen en ik wil ook niet dat dit in ons eigen huis gebeurd. Het moet ook in een veilige omgeving zijn.

Ik heb haar toen voorgesteld dat ik wanneer zij de behoefte er voor had haar naar een parenclub te brengen ongeveer 20 km van onze woning waar ze zich kan uitleven met een man of mannen en dan nadien terug te komen ophalen. Ik was daar vroeger ook al een aantal keren geweest en men gaat er respectvol om met de vrouwen die er komen. Een ja is een ja maar een nee is ook een nee. Toch een beetje verbaasd ging mijn vrouw met dit voorstel wel akkoord. Ik heb haar toen wel gevraagd omdat ik haar nog steeds graag zie en toch nog wat opgewonden wordt in mijn hoofd als ze er sexy uit ziet ik haar mocht voorbereiden voor die avonden. Ik koop nu mooie lingerie setjes, nylons en high heels voor haar en kies alles uit wat ze die avond gaat aandoen..

Ik mag ook de nylons, lingerie en schoentjes bij haar aandoen voordat ze vertrekt. Soms knuffelen en zoenen wij dan nog een 5 tal minuutjes en dan breng ik haar weg. Soms belt ze me al na een uurtje later op om haar te komen ophalen en soms moet ik haar pas in de vroege ochtend gaan ophalen. Het enige dat wij wel afgesproken hebben is dat ze zich niet douched of omkleed na haar dates en gewoon een regenjas over haar outfit aantrekt als ik haar kom ophalen. Thuis nadat ik haar heb opgehaald moet ze dan voor mij op het bed gaan liggen met haar beentjes open gespreid zodat ik haar nog oraal mag bevredigen terwijl ze haar nylons en lingerie van die avond nog aan heeft en mij terwijl ik haar oraal bevredig verteld wie ze allemaal geneukt heeft die avond en hoe. Als ik dan de geur van de mannen op haar lichaam nog kan reuken of zie dat er zaadplekken op haar nylons zitten van die mannen krijg ik toch een zeker vorm van opwinding in mijn hoofd.

Hierdoor is de rust terug gekeerd in ons gezinnetje en ik ben eigenlijk blij dat ik niet meer 24/24 uur met seks in mijn hoofd zit en er ruimte is voor andere dingen en gedachten En voor mijn vrouw is het ook beter. Ik merk dat ze nu meer van seks geniet buiten ons huis dan tijdens onze periode en ik gun haar dat en zolang ik haar mag voorbereiden met de erotische kledij en schoenen voor haar avond in de parenclub is het voor mij ook ok. Ik haal hier ook mijn voldoening uit en in mijn hoofd geraak ik toch nog een beetje opgewonden als ik haar in de erotische outfits zie vertrekken naar de andere mannen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6652 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie