BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (12) Masternight

Tijdens de borrel en het eten hielden we gepaste afstand van elkaar. Emma was flirterig met Timo en ook Hanna stond de hele tijd in haar buurt. Zag ik het nou goed dat Emma de billen van Hanna streelde? En verdween er een hand van Hanna onder het jurkje van Emma, die zich had omgekleed omdat haar yogabroek teveel sporen van onze masterclass droeg. Ik voelde jaloezie en vlammende schaamlippen. Ik wilde dat Emma’s billen niet door Hanna’s hand, maar door de mijne Emma’s werden gestreeld. Ik wilde zelfs verder gaan, voelen hoe nat haar kutje was. Oei. Foei, mevrouw de docente. Ik besloot naar mijn kamer te gaan, om het transcript van de dag uit te werken en een evaluatieverslag te maken. Daar kon ik positieve energie uithalen, andere dan mijn jaloezie.

Halverwege de avond werd er op mijn deur geklopt. Ik zat, zoals ik dat thuis ook vaak gewend was, met mijn blote billen op de stoel en er waren door de tekst die ik uitschreef -uiteraard- ook een paar natte plekjes ontstaan. Mijn bovenlichaam was bedekt door een tanktop die ik had geleend van Anouk. Haar borsten komen daarin altijd zo prachtig uit en ik had die meegenomen om haar geuren vlak bij me te hebben. Als ik haar geuren opsnuif word ik geil. Niet speciaal op haar. Niet dat ik tijdens een week als deze trouwens moeite heb om geil te zijn. Mijn hele lichaam was een en al lust. Ik zuchtte diep.

Er werd opnieuw geklopt en ik hoorde duidelijk de stem van Emma mijn naam noemen. In mijn onderbuik stond ineens alles in de jubelstand. Mijn lippen openden zich nog verder, mijn clit stond paraat, mijn vochtproductie leek door die stem ineens hyperactief te worden. Ik voelde me heel blij worden, stond op en liep naar de deur toe, deed die op een kier, en hield mijn naakte onderlijf stiekem achter de deur verborgen. Emma vroeg of ze binnen mocht komen. In mijn kutje altijd dacht ik direct, jij altijd. Maar mijn hoofd, dat om de kier haar vermoedelijk recent bevredigde maar nog altijd hongerige ogen zag zei iets anders ‘Een paar tellen, Emma, dan kan ik je ontvangen, of nee, vind je het goed dat ik naar jouw kamer kom?’ Emma stemde in en zo’n tien minuten later had ik mijn laptop gesloten, mijn kutje fris gewassen, mijn tanden gepoetst, wat parfum op en een makkelijke joggingbroek aangetrokken. De tanktop van Anouk had ik aangehouden. Anouk met Emma leek me een prima mix voor wat komen ging.

Emma had zich omgekleed toen ze de deur voor me open deed. Een flodderige harembroek en net als ik een tanktop, twee maten te groot waardoor haar borsten, toch al niet klein, goed zichtbaar waren toen ze een stukje bukte. We omhelsden elkaar en voor we het beseften tongden we met elkaar op het bed waar we samen op gevallen waren. We wisselden geen woorden, wel geluiden en -oh shameful me- de eerste kwamen vanuit mijn keel, alsof mijn lichaam in geen maanden was bevredigd. Toen had de tong van Emma al enige tellen diep in mijn kutje rondgevoeld om het lekkerste plekje te bereiken. Ik gaf me over aan haar tong en voelde geen enkele gene. Ik gaf me over aan haar tong, aan mijn lust, en mijn heerlijke orgasme. Als mijn keelklanken ver op de gang te horen waren en te vermoeden was dat ze uit Emma’s kamer kwamen. So be it. Natuurlijk kon ik ook geen nee zeggen, toen ze me vroeg die nacht bij haar te slapen, maar het leek me wel gepast om vroeg in de morgen terug naar mijn eigen kamer te gaan. Wat was haar velletje zacht, wat waren haar borsten weldadig.

Vrijdagavond appte ze me. Ik was net thuis. Of ik zaterdag tijd en zin had om bij haar te eten en daarna met haar de stad in te gaan. Ik mocht blijven slapen als ik wilde. De honger droop van haar berichtje af. Ze stuurde een foto die ze van me had gemaakt tijdens de Masterclass-week. Mijn stijve tepels waren goed zichtbaar in de tanktop van Anouk. De dresscode voor zaterdag werd uitdrukkelijk toegevoegd: strakke G Star, rood slipje, tanktop. En dat lekkere geurtje. Ik vermoedde dat ‘de stad’ vooral ‘het bed’ zou worden. Langdurig het bed.

Omdat we zaterdag eerst nog andere dingen hadden te doen en het qua planning allemaal strak in mekaar zat zette Dad me op de terugweg rond een uur of twee voor het studentenhuis van Emma af. Onderweg in de auto had ik me omgekleed en opgefrist. Hij had me wel vaker half naakt in de auto gehad, dus dat ik een fris slipje en een strakke jeans aan deed was voor hem niet bijzonder. Toen ik net iets langer met mijn naakte billen op de bijrijdersstoel zat moest hij me even strelen. ‘Vanmorgen nog geschoren, Fem. Strak. En nat’ constateerde hij met twee vingertoppen. ‘Voor wie wordt dit lekkers?’ Hij vond dat mijn ‘geile tietjes’ goed stonden in ‘is dat niet Anouks’ tanktop? Fem, ga je soms naar een nieuwe aanwinst?’ viste hij nogmaals toen ik mijn luchtje op deed. Ik lachte, bloosde, zei niks. Hij wist genoeg.

Zodra we voor haar huis stopten zag Emma ons, zwaaide, rende naar de voordeur. Ik kuste Dad op zijn wang, die even wachtte nadat ik was uitgestapt. Natuurlijk om een goed beeld van Emma te krijgen. Emma deed open, harembroek, borsten los in een wijd truitje, de geur om haar heen ademde dat ze ’prepared to have sex’ was, ze omhelsde me innig en zei, dat die leuke man die me bracht natuurlijk ook binnen mocht komen. Ze zwaaide uitdrukkelijk naar Dad. Die lachte, zwaaide. Ik liep terug naar de auto en bracht de boodschap over dat hij welkom was. Aan mijn manier van praten en aan mijn speciale manier van staan als een vrouw ‘beschikbaar’ is begreep Dad de onderliggende boodschap; dat er een jonge vrouw was die best onder hem wilde liggen. ‘Een frisse kut is altijd welkom’ was Dad’s antwoord. Hij kon pas ‘s avonds, zei hij, hij zou er tussen 8 en 9 zijn. ‘Dan is ze vast nog geiler, doe je werk, Fem’ fluisterde hij met een knipoog. Emma duimde positief over het tijdstip.

Nadat we eerst -toch- geshopt hadden bestelden we pizza’s, bezorgtijd kwart over zes. Met spicy lippen kusten we daarna elkaars lippen, tepels, navels, clitjes, en likten we diep in elkaars kruis. Geen gene, geen ingewikkeldheden en een zekere spanning vooral bij Emma vanwege ‘Hem’ die nog komen zou. Naar Hem en mijn relatie tot Hem vroeg ze niet, wel of ‘Hij’ in zou zijn voor ‘iets seksueels’. Juist wel, was mijn antwoord, en als je drie kussens hebt, dan zijn alle scenario’s over de tijdsduur tot morgen open.

Dad had nog geappt, de appjes las ik tijdens het plassen en ik beantwoordde ze.

Hij verlangde naar ons, wilde voordat hij arriveerde wel haar naam weten, en hoopte haar achterom, anaal, blij te maken. En of ze ‘bezet’ was. Ik wist het werkelijk niet. Het was niet eerder ter sprake gekomen. Het was voor haar openheid ook niet ter zake doende. Haar kont werd geopend, blijkbaar waren Danny en God daar niet eerder op bezoek geweest, ook al viel hun naam meerdere malen toen Dad zich in haar kontje bevredigde. Danny bleek haar vriendje, al een aantal jaren zelfs. ‘Oh Danny wat is dit lekker, oh God, naai me, oh Danny, ik ga zo lekker klaarkomen, schatje.’ Dit trio was haar eerste. Ook het slapen met drie mensen was voor haar een novum. Nou ja, slapen, Dad hield Emma behoorlijk uit haar slaap en pas toen er meerdere keren op de muur en vloer werd gebonkt kwam er rust in het krakende en piepende bed. Tijdens het ontbijt kwam Danny ter sprake, haar geliefde, studerend in Wageningen, die afgelopen nacht in geuren en kleuren ingefluisterd en toegeroepen had gekregen hoe lekker Emma het had gevonden toen Dad tweemaal anaal genomen had. In werkelijkheid kon Danny dat allemaal maar beter niet te weten komen, en zodoende leek het Emma het beste als Dad de komende tijd Heer en Meester over haar achterwerk zou zijn. Dad had haar sollicitatie ontvangen en zou haar spoedig laten weten of ze ‘op gesprek’ mocht komen. Het werd een dieptestage.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4821 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie