BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op pensioen – Eva, inzichten Deel 4 van 11

Dit verhaal is waar gebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

“Ik moet plassen” fluistert ze, licht beschaamd. “Doe maar” zeg ik, “niks tegen houden” en ik versnel mijn bewegingen in haar kutje. Ik weet dat mijn ‘gekromde bewegingen’ een gevoel van ‘moeten plassen’ geeft, maar dat dat in werkelijkheid een voorbode van squirten is. Ondertussen lik en zuig ik op tepels en borsten dat het een lieve lust is. Soms, maar nu minder, lik ik nog wel even door haar hals van sleutelbeen tot oor en terug.
De cadans van likken, zuigen en in- en uitbewegingen van mijn twee vingers in haar kutje wordt als maar feller. Ik drijf het tempo op. Ik zuig nu driftig op haar tepels en hoe lang we zo in de gang stonden weet ik niet, maar naar enige tijd, als mijn onderarm pijn begint te doen van aan maximale snelheid die vingers in en uit haar te bewegen, hoor ik ineens een gil boven mij, een heel langgerekt gil van een prachtige vrouw die op mijn vingers spuitend klaarkomt. Het vocht gutst over mijn hand om dan op vloer in de gang te belanden. Met beide armen drukt ze me bijna plat tegen haar, mijn hoofd op haar borsten, met één tepel in mijn mond. Ze hijgt, gilt, krijst van genot. Ik laat haar tepel uit mijn mond los want ik kon bijna geen adem halen en hijgend sta ik gebukt tegen haar met mijn twee vingers diep in haar. Ik beweeg niet meer met die vingers maar hou ze tegen haar g-spot gedrukt. Best wel trots op mezelf, mijn ego moet ook wat gestreeld worden, denk ik : ‘ik heb dat kind kunnen laten spuiten en haar, haar eerste vaginaal, spuitend orgasme bezorgd’. Die gedachte is gewoon zalig. Het gillen en krijsen was langzaam geminderd en dan gestopt en ze hangt half boven mij, nog steeds met de rug tegen de muur, te hijgen na het wegebben van haar genotsgolven.

Wat later vraagt ze : “wat was dat Rick ?” Ik zeg : “niks speciaals mevrouw, gewoon vaginaal klaarkomen, daarstraks op de zetel was clitoraal, omdat ik eerst je klitje likte en daarna jij met je klitje over mijn schaambeen jezelf klaar reedt”. Ze kijkt me wat onbegrijpend aan. “Ik leg je dat later nog wel eens beter uit, maar nu moet ik iets anders doen”. Ze kijkt weer onbegrijpend.
Mijn piemel was door het hele gebeuren niet alleen stijf gebleven, maar door de geilheid van het gebeuren, schijnbaar nog een paar millimeter verdikt en verhard. Ik leg mijn beide handen op haar bips, lift haar een beetje op tot mijn eikel zich net voor haar kutje bevindt en ik laat haar zo een beetje doorzakken. Traag schuift mijn pik in haar. Haar ogen worden weer groot bij dat gevoel. Ze heeft haar beide armen rond mijn nek en haar benen rond mijn heupen, haar rug tegen de muur en mijn lul tot aan de wortel in haar. “Waaaaouuuuw” kreunt ze. Zo rechtopstaand hou ik haar tegen de muur gedrukt, haar gewicht op mijn beide handen en onderarmen en door opwaarts te stoten, en dan weer terug neuk ik haar. Ze hangt zo tegen de muur met mijn gelaat voor haar borsten terwijl ik als maar sneller in haar stoot. Ik heb me nog nooit zo geil gevoeld. Ik was vandaag al een keer klaargekomen, dus ik zou het normalerwijze wat langer moeten kunnen volhouden en besluit daarom om me maar niet in te houden. Ik zet een strak tempo in van opwaarts stotende bewegingen. De éne “waaaaooouuuuww” na de andere komt uit haar mond.

Ik verhoog mijn tempo, de geilheid giert door mijn lichaam. Alle spieren spannen zich op en hebben maar één doel : zo rap mogelijk Rick doen klaarkomen. Ik ram uit volle macht en zo snel ik kan, Het geluid dat Eva uit, is een mengeling van gewauwel, “ooooooohhhhhh’s” en “aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh’s”, gekreun, gehijg en langdurige “jjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa’s”.
Haar passie die ze uitroept maakt mij zo mogelijk nog geiler. Ik ram als een razende gek mijn stijve lul in en uit Eva. “Ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh Rick, ik ga terug koooooooooooommmmmen” gilt ze uit. Gewoon die uitspraak is als een rode lap op een stier voor mij, ik ga echt in overdrive, het maximum aan snelheid en driftig geram haal ik uit mijn lijf om dan, vlak voor het zwart voor mijn ogen wordt te roepen : “hhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr madame, hhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiieerrrrrrrrrrrr mijn zaad !!!!!!!!!” en ik spuit alles wat ik nog in mij heb, diep in haar tegen haar baarmoeder.
Het duizelt mij en ik moet moeite doen om te vermijden dat we samen omkieperen en dat ik haar nog van de grond op mijn handen kan recht houden. Ik glim helemaal van het zweet. Eva is al net zo bezweet als ik. Haar haren hangen in slierten voor haar gelaat. We hangen beiden moeizaam verstrengeld tegen de muur in het gangetje. Mijn piemel floept uit haar kutje. Ik hoor sperma en kutsap op de vloer vallen. Dan fluistert ze : “Bedankt Rick, ik ben nog een keer klaargekomen, da’s vandaag al meer dan normaal in een hele maand en telkens zoveel beter”. Ik had niks gemerkt van haar klaarkomen, zo driftig was ik bezig geweest met mijn eigen genot.

Ik laat Eva zachtjes zakken zodat ze terug met de voetjes op de grond kan, maar ze roept : “oei” en kijkt naar beneden. Ze staat midden in een plasje van haar en mijn geile sappen.
Ik lach en zeg : “wacht even”. Ik pak haar terug onder haar billen vast en draag haar de badkamer in en zet haar op haar voeten in de inloopdouche. We nemen samen een nogal warme douche, sponsen mekaar met douchegel, spoelen mekaar af en vooraleer we de douche verlaten geven we mekaar nog een geile, lange tongzoen onder het stromende water van de regendouche. Niet zo hevig als eerder die dag, maar toch heel zwoel, intens en langdurig. Dan draai ik de kraan toe, grijp een badhanddoek en droog haar helemaal af. Met een kleinere handdoek droogt ze haar haren en wikkelt die handdoek erna rond haar hoofd. Dan trekt ze de handdoek die ik aan het gebruiken was, uit mijn handen en droog mij bijna plechtstatig maar toch minutieus helemaal af.
Iets later installeren we ons naakt, met uitzondering van de handdoek rond haar hoofd, terug in een tweezitsbank van de living. We hangen zo fris gewassen tegen mekaar, zij als een spinnende poes tegen mij en ik als een fiere kater iets meer rechtop. Ik streel zachtjes haar blote rug. Zo zitten we stilzwijgend tientallen minuten verstrengeld en strelend tegen mekaar.
Dan sta ik op, ik bekijk haar en zie dat ze wat rilt, ondanks dat het zeker drie en twintig graden in het appartement is. Ik loop naar mijn slaapkamer, neem mijn badjas en leg die over haar in de woonkamer. Daarna pak ik in de badkamer snel een natte handdoek en wrijf daarmee het plasje geil in de gang weg. Dan haal ik voor haar in de keuken nog een ice tea en voor mij een mok koffie. Ik weet het, ik drink veel te veel koffie.

Eva had de badjas, die voor haar veel te groot was, toch maar aangetrokken en neemt een slok van haar ice tea. Ik zet me, nog steeds volledig in mijn blootje terug naast haar. Dan zegt Eva : “Rick, ik heb me in heel mijn leven nog nooit gelukkig gevoeld als deze namiddag, ongelofelijk, zalig gelukkig”. Ik grinnik en zeg : “geheel tot uw dienst mevrouw Steenackers” en ik krijg prompt een ellenboog in mijn zij. Ik kijk haar verbaasd aan en Eva zegt : “nu zijn we gewoon terug Rick en Eva, niks meer en niks minder, dus laat dat dominant en onderdanig gedoe nu maar even varen als je wilt”. Ik kijk haar glimlachend aan. Waar is dat verlegen, gefrustreerde meisje dat zich steeds arrogant, rebels en onbeschoft gedroeg naar toe ?, vraag ik me af. We zeggen niks meer en voor het eerst heb ik het gevoel dat de echte Eva naast mij zit. Ik zeg haar dat dan ook. Ik zie ze haar voorhoofd fronsen en nadenken.
We zitten weer zeker een kwartier stilzwijgend naast mekaar terwijl ik haar over de badjas streel. Dan ineens zegt ze : “je hebt gelijk Rick”. “Hu ?” zeg ik onbegrijpend. “Ik heb me mijn hele leven in een hoekje gedrukt, gevoeld”. “Jij hebt dat deze namiddag weggenomen”. “Ik voel dat ik helemaal mezelf bij jou kan zijn”. “Ik ben dat echt niet gewoon, het is alsof ik al heel mijn leven in een keurslijf zit en dat ik dat voor de eerste keer, vandaag, heb kunnen van mij afgooien”. Weer zwijgen we een tijdje.

“Rick” zegt ze plots, “ik heb heel intens van deze namiddag genoten maar heb jij genoten van deze namiddag ?” “Yep” zeg ik. Weer blijft het even stil. Dan zegt ze : “toch heb ik het gevoel dat jij je wat ingehouden hebt, dat jij niet echt voluit deed wat je wou doen”. Ik kijk haar aan en zeg : “Eva, ik heb net zo genoten als jij, maak je daar maar geen zorgen over, ik ben twee keer beestig lekker klaargekomen en dat dank zij een prachtige vrouw, jij dus”. “Maar je hebt wel gelijk, ik hield me wat in en dat komt gewoon omdat ik wou dat jij echt jezelf zou kunnen zijn”. “Ik heb je even gelikt, maar dat lukte niet goed, dan heb ik me aan jou overgeleverd, toen jij zo boven mij hing en me bijna dwong om jouw kutje te likken, dan ging dat voor jou fantastisch, toen jij bovenop mij zat als een furie, dan ging dat voor jou weer fantastisch, ik heb daar ook telkens zalig van genoten, maak je geen zorgen”. “Daarnet in de gang, toen ik je droeg en jij weer boven mij uittorende, ging dat voor jouw weer fantastisch, ik had nooit verwacht dat jij bij de allereerste keer dat je grondig gevingerd werd, al spuitend zou klaarkomen en daarna heb ik je in de gang geneukt op een manier waarvan ik dacht dat die voor jou het meest ideale zou zijn om je niet onderdrukt of gebruikt te voelen en weer ging dat fantastisch”. Telkens was jij de overheersende persoon en daardoor kon je heel goed genieten van het gebeuren”. “In het begin, als ik dat aspect even negeerde, sloeg je toe, draaide ik het om, en liet ik jou, mij overheersen, domineren als je wilt, dan ontplof je als een passionele furie”.

“Maar ik geef toe dat ik eigenlijk niet de ideale persoon voor jou ben, niet omwille van mijn leeftijd, maar omwille van het feit dat ik zelf nogal dominant ben en niet echt volgzaam”. “Ja, maar” zegt Eva, “ik wil alleen nog seks met jou, met niemand anders”. “Eva” zeg ik “dat zeg je nu, maar stel dat ik of wij, beter gezegd een onderdanige, volgzame persoon vinden, waar jij of wij allebei ons heel dominerend op kunnen uitleven, dan denk ik dat de seks voor jou en voor mij nog veel intenser en passioneler wordt, ook tussen ons beide”. “Eigenlijk ben ik daar zeker van”. Weer valt er een aangename stilte terwijl Eva mijn uitspraken overdenkt.
Ik laat haar rustig doen tot ze zegt : “hoogstwaarschijnlijk heb je weer gelijk Rick, maar dat is lastig, waar vinden we iemand die we beiden, al dan niet samen kunnen overheersen en laten doen wat we willen ?”

“Haha” zeg ik : “je voelt aan dat iemand seksueel overheersen jou wel eens mateloos zou kunnen opwinden”. Ze aarzelt even met antwoorden en zegt dan : “dat denk ik wel ja”. “Ik weet het meisje, en weet je waarom ?” Ze knikt van neen en ik vervolg : “je ogen hebben je verraden want toen ik je daarstraks het woord ‘rood’ aangaf als stopwoord en daarna zei dat je me niet mocht slaan en of pijnigen, dan zag ik in een flits een heel gemeen trekje in je ogen verschijnen”. “Dus ik weet dat als je bijvoorbeeld een stokje geef en vraag om iemand daarmee op de kont te slaan tot die helemaal vol striemen staat, dan kan het goed zijn dat jij alleen daarvan al, spontaan klaar komt”. Terwijl ik dat zei, keek ik haar recht in de ogen en zag weer datzelfde trekje en een plotse stijging van geilheid opkomen. “Ontkennen heeft geen zin” zeg ik haar, “want ik zag het nu weer in je ogen”. Eva bloost, kijkt weg en kruipt nog wat dichter tegen me aan. Ik streel haar weer.
Dan zeg ik : “maak je geen zorgen meisje, ik heb datzelfde in me en als ik, zelfs met de blote hand iemand haar kont kan rood zetten, dan moet ik ook oppassen om niet spontaan klaar te komen”. “Spijtig genoeg, moet ik dat met jou niet proberen, want jij krijst dan heel Antwerpen en omgeving bij mekaar en hoogstwaarschijnlijk zou je me nadien proberen te vermoorden” voeg ik er nog lachend aan toe. “Tegelijk moet je beseffen Eva, dat er zowel vrouwen als mannen bestaan die spontaan klaar kunnen komen gewoon door gepijnigd te worden”. “En daar bestaan dan nog verschillende variaties in”. “Als je daar meer van wilt weten, moet je de letters BDSM maar eens intikken op je pc”. “Er zal een wereld van mogelijkheden voor je open gaan”. “Trouwens dat is een mooie taak, een soort huiswerk” zeg ik al lachend “voor tegen volgende keer dat we mekaar zien”. Ik zei dat moedwillig al lachend, opdat ze zich weer niet gecommandeerd zou voelen. “Zoek op internet via de letters BDSM op wat jou binnen dat thema het allermeeste opwindt”. Eva bekijkt me alsof ze het in Keulen hoort donderen.
Na nog een moment van stilte zeg ik : “dit is, op basis van de blik in je ogen van daarnet, maar Eva, de allereerste keer dat jij iemand wil domineren in een seksueel getinte context, lijkt het me heel verstandig dat ik daar bij ben”. “Daarom niet om er aan deel te nemen, maar wel om te vermijden dat er ongelukken gebeuren”. Ze kijkt me weer verbaasd aan en dan knikt ze.
“Dan rest ons nog enkel een persoon te vinden voor jou, die door jou gedomineerd kan worden en waarbij jij jouw natuur volledig kunt uitleven” zeg ik.

“Tja, wie ?” zegt Eva, weer met gefronst voorhoofd.
“Tja” zeg ik om haar woordje ter hergebruiken, “welke vrouw, liefst een vrouw trouwens, dan heb ik er zelf ook iets aan, zou jij willen gebruiken als een slet, vernederen, bevelen, doen, doen wat jij wilt, of zij dat wil of niet, doet niet ter zake en dat alles, enkel en alleen voor jouw lusten ?”
Ik wist het antwoord al, maar wou dat zij er zelf mee op de proppen kwam en ja, nog geen seconde later roept ze : “Lindsey !”. “Die kut wou haar deel niet terugbetalen van onze overval op Herbert”. “Die gebruikt mij als slaaf, de bitch en dat, dat gaat stoppen !” roept ze fanatiek uit.
Ik glimlach en vraag onnozel : “waarom Lindsey ?” Ze kijkt me aan en zegt : “die trut is de dochter van notaris Martens, van Van Steendonck, Martens en Van Acker”. “Haar pa heeft veel meer geld dan de mijne en dan de vaders van de anderen in mijn klas en daar loopt ze nogal mee te koop”. “Die heeft mij altijd als slaafje gebruikt om zelf haantje de voorste te kunnen zijn, het is verdomme haar schuld dat we die Herbert hebben toegetakeld”. Eva, raast nog even door en valt dan stil.
Mijn Samsung lag nog op de salontafel, ik wijs er naar en zeg : “Eva, op dat ding staat een mooi filmpje, als we daar nu eens een klein stukje uit knippen, bijvoorbeeld het stukje waar zij met dat stuk hout slaat en enkel dat”. “Dan kunnen we haar dat laten zien” zeg ik suggererend. “Wil je met haar hetzelfde doen als met mij !” vraagt Eva ineens heel boos. “Neen, neen, schattebout toch, tussen ons, dat is iets speciaals, maar, waarom zouden we niet puur voor ons beider genot een beetje aan afpersing doen en ons Lindsey tot ons persoonlijk lustslavinnetje promoveren ?” “Voor ons beide de lust en tja, voor haar het slavinnetjes gedeelte” zeg ik al lachend. Ik zie direct terug die geile en gemene blik in Eva haar ogen verschijnen. Ze knikt heftig.

“Shit” roept Eva ineens, “ik ben compleet vergeten jou te filmen !” “Ach, dat kunnen we nog”, zeg ik nonchalant “als jij nog een vervolg wil natuurlijk”. “Trouwens als die rosse hier is, moet die ook gefilmd worden, kwestie van in noodgevallen iets voor haar vader beschikbaar te hebben”. Nu lach ik gemeen en als een echte ‘partner in crime’ giechelt Eva met weer die geile en gemene blik in haar ogen.
“Hoe pakken we dat aan ?” vraagt ze dan. Ik zeg : “haar hier krijgen is geen probleem, ik veronderstel dat jij haar mobiel nummer hebt, als je me dat geeft, dan regel ik wel dat die rosse hier is”. “Dat filmpje bewerken, dat is een ander paar mouwen, dat moet ik nog eens bekijken”. “Niet nodig” zegt Eva “als je mij het doorstuurt, dan knip ik wel mezelf uit dat filmpje en dan stuur ik het jou terug”. “Deal” zeg ik en pak prompt mijn Samsung en stuur het filmpje door naar haar email adres. We spreken af dat zij morgen, zaterdag het filmpje bewerkt en dat ze het me morgen al bezorgd, dan regel ik aansluitend dat Lindsey volgende zaterdag tegen twee bij mij is”. “Kom jij dan ook, maar liefst wat vroeger, zodra je uit de taverne weg kunt”.

We besluiten ons aan te kleden, het was ondertussen al tegen zeven ’s avonds. Eva geeft me nog een zwoele tongzoen en zegt : “ik ga bij mijn vader in de taverne wat eten, als jij wat later komt, dan vraag ik of je bij mij wil zitten en kunnen we samen eten”. Dat vond ik een schitterend idee en een half uur later zitten we samen op het terras van ‘De Gouden Tulp’. Eva smikkelde van een pasta en ik had me zeetongrolletjes genomen. Nog een geluk dat er een terrasverwarmer aan het nok van de parasol hangt.
We babbelen over van alles en nog wat. Het is zowaar Gerard, de vader van Eva die ons bedient. Eva is haar vrolijke zelf. Bijna onherkenbaar in vergelijking met de Eva van een week eerder. Ze giechelt, lacht, praat soms wat ernstig, maar ze toont zich als een vrolijk, vriendelijk jong meisje die een vaste klant aan haar tafeltje had uitgenodigd. Ik moet mijn best doen om mijn handen thuis te houden en haar niet in het openbaar aan te raken.

Eva geeft nog aan dat ze morgen, zaterdag ook tot één uur moet werken, maar dat ze direct daarna, thuis het filmpje zal in orde brengen. Als toevallig haar vader in de buurt van ons tafeltje passeert, zegt ze telkens netjes ‘mijnheer Rick’, als er niemand in de buurt is, is het gewoon ‘Rick’. Ik vertrouw haar nog toe, dat ik slechts maandag in de namiddag naar Lindsey zou bellen, volgens Eva heeft die in de voormiddag les op school, net als zijzelf. Zaterdag of zondag wou ik niet bellen, want dan is mijnheer de notaris waarschijnlijk thuis. We spreken af dat we mekaar bij mij treffen op maandag, dan kan ik morgen, zaterdag en zondag naar één van mijn kinderen op bezoek. De jongste dochter is morgen aan de beurt. Ik leg Eva uit dat ik elke weekend wel één van mijn vier kinderen bezoek, op die manier komen ze alle vier ééns per maand aan de beurt. Mijn jongste dochter woont op een grote hoeve bij haar schoonouders in, is getrouwd met de énige zoon des huizes, Albrecht (Bère of Berreke voor de vrienden) en heeft me ondertussen als vier kleinkinderen bezorgd, twee meisjes en twee jongens.
Eva keek wel even sip als ze door heeft dat we mekaar op zaterdag en zondag niet zouden zien maar als ik dan zeg dat ze ‘een oude zak’ als ik (haar woorden) wat recuperatietijd dient te gunnen, lacht ze breeduit. Als ik wil afrekenen, komt Gerard naar onze tafel en zegt : “Rick, jouw eten en drank is van het huis, jij hoeft niet te betalen want, ik weet niet wat je precies met mijn dochter hebt uitgespookt, maar ik heb door jou een nieuwe dochter in huis”. Ik kan moeilijk aan Gerard zeggen dat ik die dag zijn dochter van zeventien plat geneukt had, correctie eerder zij die mij plat geneukt had, dus zeg ik maar : “Gerard ik heb niet meer gedaan dan luisteren naar haar verzuchtingen, ergernissen en verlangens, je moet mij niet bedanken maar je dochter zelf omdat zij de moed heeft gevonden om eerlijk en open alle frustraties aan mij te vertellen”. “Ik deed niet meer dan haar mijn mening geven over elk thema, dat is alles”. “Trouwens” voeg ik er nog lachend aan toe “jij bent de dupe, want jij draait op voor de kosten van nieuwe kleding, schoonheidssalon, zonnebank, enz…” Gerard kijkt me eerst onnozel aan en ik zie dan zelfs tranen in zijn ogen verschijnen als hij tegen haar zegt : “Eva, schatje toch, had ik maar meer tijd aan jou besteed naar jou verlangens geluisterd”. En hij geeft haar een kus op bovenop haar hoofd. “Och, pa” zegt Eva, “ik had waarschijnlijk niet naar jou geluisterd en hoogstwaarschijnlijk zou ik toch niet in staat geweest zijn om mijn ergernissen aan jou te vertellen”. “Mijnheer Rick hier, heeft mijn ogen geopend en die heeft geduldig naar mij geluisterd en dat ondanks het feit dat ik hem in het begin van de week ‘ouwe zak’ genoemd had”. “Waarvoor nog eens mijn excuses mijnheer Rick” voegt ze er fijntjes aan toe. Eva stijgt een heel stuk in mijn achting en bij mezelf denk ik, ‘jij lepe feeks, jij weet precies hoe je je vader dient aan te pakken en je probeert dat ook met mij te doen”. Inwendig moest ik lachen met haar onschuldige blik en uitspraken, maar ook met haar sluwheid.

Ik zeg tegen Gerard dat ik opstap, geef hem een hand (dit is voor corona allemaal) en we nemen afscheid van mekaar met een vluchtige kus van mij op de kaak van Eva. Tegelijk kneep ze stiekem, zonder dat haar vader dat zag in mijn bil.
De hele weekend breng ik door bij mijn jongste dochter op de boerderij, een schitterende plek in de natuur, met de vier, nog kleine kinderen van haar en Berreke en met haar schoonouders. Berreke is weer bezig met een tractor bij één of andere boer. Hij heeft een loonwerkersbedrijf opgestart. Als boerenzoon, zag hij al snel in dat de boerenstiel niet zo rendabel meer was en hij had de boerderij activiteiten snel afgebouwd tot slechts een tiental koeien in plaats van meer dan honderd, een paar varkens, wat eenden, kippen en een paar geitjes. Niet volledig stoppen met het boerderijgedeelte was gewoon om zijn moeder een plezier te doen. Hij was met de aanwezige tractor en landbouwmachines loonwerk gaan doen voor andere bedrijven en eveneens wat grondverzet. Ondertussen had hij vijf grote Fendt tractoren, een hele boel machinerie en vier medewerkers, eveneens boerenzonen die voor hem werkten. Soms kwam ik ook wel eens helpen maar het loonbedrijf is vooral actief in de zomer-, lente- en herfstmaanden, net als ik ook nogal wat werk had met mijn tuinonderhoudsbijverdienste.
Met mijn jongste dochter had ik een fantastisch contact. Zij is de jongste van de vier, verpleegster van opleiding, maar die job in het ziekenhuis had ze laten vallen toen Berreke zijn bedrijf begon te groeien. Ze deed de administratie voor hem en hielp haar schoonmoeder op de boerderij. De schoonvader was niet meer zo goed te been en had een rollator nodig om zich te verplaatsen. Mijn dochter deed ook de medische verzorging van haar schoonvader. Ik een opwelling had ze me een keer toevertrouwd dat ze heel gelukkig was, maar dat iemand aan Berreke, haar man, een blonde krullenbol van bijna één meter negentig, met altijd blozende kaken zou moeten uitleggen, dat seks normalerwijze in een bed dient te gebeuren.

Ik heb altijd een heel goede en open communicatie met mijn jongste gehad dus ik vroeg verschrikt : “hoezo, hebben jullie dan geen seks met mekaar ?” Ik dacht bij mezelf, ai, dat loopt slecht tussen die twee, maar mijn dochter schiet in de lach en zegt : “bah, neen pa, wij seksen alle dagen, soms wel vier keer op een dag”. Ik moet haar nogal onnozel aangegaapt hebben en al lachend zegt ze : “mijn oudste”, verwijzend naar haar kinderen, “is op de hooizolder gemaakt, de tweede in de schuur achter de tractoren, de derde achteraan in de stal, achter de koeien en de jongste in de cabine van de laatste tractor die we aankochten, ergens midden op een veld bij één of andere boer”. “Hahahaha” lacht ze “die gek komt soms tussen twee opdrachten gewoon even over huis met zijn, tractor, parkeert die dan achter de stal, trekt mij in zijn cabine, beft mij tot ik kom, zet mij dan hier terug af voor de deur en hij rijdt gezwind naar de volgende klant”. “Zo lag ik een keer te gillen van het klaarkomen in de cabine van zijn tractor terwijl Berreke mij aan het neuken was met zijn broek op zijn enkels, als Magda, mijn schoonmoeder met een mand vol was van de droogdraad voorbij kwam, ik zag haar en zij zag mij, maar ze ging gewoon verder”. “’s Avonds als ik even alleen met haar was, ik was nogal verlegen, zei Magda mij, ‘trek het je niet aan kind, volgens mij is het een genetische afwijking, het aantal keren dat mijn vent mij in ons bed geneukt heeft, kan ik op één hand tellen, maar er is op de hele boerderij geen plekje te vinden waar we niet meermaals geneukt hebben’. ‘Berreke, doet blijkbaar hetzelfde als zijn vader’”. “Je bent dus gelukkig hier ?” vroeg ik nog waarop mijn dochter heftig van ‘ja’ knikte. Naast het feit dat het al goed klikte tussen mij en ‘Berreke’, steeg die vent toch weer in mijn achting.
Maar ik wijk af. Ik moest even aan dat gesprek met mijn dochter denken als ik op een stoel voor de deur zit op de binnenplaats van de boerderij in een laat herfst zonnetje. Dan bedenk ik : ‘Rick, pas toch maar een beetje op met die rosse van de notaris, haar chanteren is allemaal goed en wel, maar het is en blijft een gevaarlijk spel’. Ik kijk ondertussen naar mijn dochter die met haar kinderen aan het ravotten is. Ik denk dat ze ‘tikkertje op den hoge’ aan het spelen zijn. Achter mekaar rennen en voor je getikt kunt worden ergens op een verhoog gaan staan. Voor mezelf neem ik een paar beslissingen die mijn veiligheid en die van Eva ten goede moeten komen.

De maandag, sta ik om tien uur voor de deur van een telefoonwinkel en koop daar met opgave van een valse naam en met cash betaling, een simpele gsm. Wel ééntje die foto’s en filmpjes kan maken en doorsturen, maar niet een heel duur luxe model. Thuis gekomen steek ik er een pre-paid telefoonkaart in die ik ooit nachtwinkel gekocht had, zonder opgave van mijn gegevens en die ik gemakkelijk met cash kon opladen. Ik zet het ding op anoniem bellen en klaar is kees. Dan loop ik nog een computer zaak binnen en schaf me twee webcams aan van heel goeie kwaliteit die via wifi werken en waarvan de beelden, inclusief geluid op een pc gemakkelijk draadloos op te nemen zijn. Ik ben net thuis met mijn spullen als Eva beneden aan de voordeur belt.
Iets later, zodra de deur van mijn appartement gesloten is, vliegt ze me om de hals. En nog geen minuut later, zit mijn stijve leuter in haar nat kutje begraven. Haar en mijn kleding ligt her en der door de woonkamer verspreid, Eva had mij zodra ik naakt was, in een sofa geduwd, zich over mij gegooid, mijn pik vast gepakt en in één beweging in haar kutje geduwd. Als een gekkin begint ze zich klaar te rijden. Ze wipt enthousiast op en neer en geen twee minuten later, voel en zie ik ze op mij klaarkomen op het moment dat mijn zaad de hoogte in schiet. Als een jonge meid van zeventien een vent als ik in minder dan drie minuten bijna verkracht van geiligheid, geloof me, als man ben je dan weerloos, alle regeltjes van zelfbeheersing vliegen na één seconde al overboord.
“Dat had ik nodig” fluistert ze al nahijgend. “Je bent goddelijk” antwoord ik. Nu begin ik al religieus te doen, denk ik bij mezelf. Het is ver gekomen.

Na snel even alle sporen van geilheid van ons afgewassen te hebben in de badkamer, lopen we beiden naakt naar de living. Daar ziet ze de camera’s liggen en ik leg haar uit wat ik van plan ben. “Eva” zeg ik, “jij mij filmen als ik met die rosse bezig ben, of ik jou, dat gaat toch niet lukken, ofwel vergeten we te filmen, ofwel wordt diegene die filmt geïrriteerd omdat hij de andere bezig ziet en zelf niet kan meedoen”. “Dus lijkt het me logischer en gemakkelijker om dat stukje te automatiseren”. Om haar te bellen, kon ik mijn gsm gebruiken, maar je weet nooit, dus heb ik me een nieuwe anonieme gsm aangeschaft, niet tot bij mij of jou traceerbaar”. “Ik heb het ding op ‘geen nummerherkenning’ gezet, waardoor diegene die ik bel niet weet van welk nummer er gebeld werd en bovendien is dat nummer van een prepaid kaart, anoniem, dus ook niet traceerbaar”. “Ten derde” ga ik verder “ga ik morgen naar een kameraad van mij wiens appartement ik hoogstwaarschijnlijk mag gebruiken volgende zaterdag”. “Het lijkt me verstandiger om niet hier in mijn appartement met die rosse iets uit te spoken”. “En ten vierde” vervolg ik “ga ik morgen naar Nederland naar een seksshop om wat attributen te kopen, maar daarvoor moet ik eerst van jou weten wat jou in het kader van BDSM het meeste opwinding gaf”. “Heb je wat kunnen rondneuzen op internet ?”

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 8199 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op pensioen – Eva, inzichten Deel 4 van 11”

Plaats een reactie