BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onderweg naar kantoor

We werken allebei in Eindhoven en reizen vaak samen naar ons kantoor. Bij mooi weer op de fiets, bij regen met een Nissan Leaf electric. Ik haalde Ria ’s ochtends thuis op en zette haar dan ´s avonds weer af. We zijn beiden vrijgezel. Ik omdat ik niet een langere relatie kon vasthouden en Ria om dat haar vriend buiten de pot piste en zij voor zichzelf koos. Soms deden we onderweg de boodschappen samen, en na bijna een jaar samen reizen koken we soms voor elkaar of kijken samen een film. Toen iemand mij plaagde met deze `relatie` zei ik hem dat het een broer/zus ding was bijna. Er was een moment dat dit gevoel bij mij begon te draaien. Zou ik van haar kunnen houden? Zou deze collega met mij het bed willen delen?

Het was een mooie zomerdag er zou een belangrijke opdrachtgever op bezoek komen dus namen we de auto zodat ik netjes gekleed en niet bezweet aan zou komen. Ria stond al voor haar flat gebouw wachten. Ze was gekleed in een iets doorschijnend wit overhemd en een strakke zwarte broek. Haar donkere lokken in een knotje gestoken. Terwijl ik ging rijden, vroeg ik me af hoe ze in die strakke broek kon passen! Ze glimlachte zodra ze mij zag. Het was een blouse van ons bedrijf dat eigenlijk alleen door de mannen gedragen werd. Op beide borsten een borstzak met daarop de naam van ons ingenieursbureau. Ik heb wel wat met vrouwen die mannen blouses dragen… zeker als er niks onder zit.

Ze opende de achterdeur, zette haar laptoptas op de achterbank. Via de binnenspiegel had ik een fraai zicht in haar iets te ver openvallende blouse. En fraaie, wit, kanten BH verpakte haar stevige borsten. Ze kwam naast me zitten en vertelde dat ze vandaag een tech-meeting zou hebben en dat ze one-of-the-guys wilde lijken. Persoonlijk vind ik het opwindend dat een vrouw zich stoer kleed.

Ik had een mooie blik op haar shirt en de inhoud, eigenlijk, voor netjes zat er net een knoopje te weinig dicht. Zou dat per ongeluk zijn? Het was druk en we reden traag door Valkenswaard. Ik voelde de eerste zweet druppels opkomen en zette de airco aan. Ria stelde de temperatuur naar 17 grdn. Ze vertelde dat ze die avond graag met mij naar Mario´s wilde, de pizzatent waar we al vaker gegeten hadden. Eten daar was ooit uitgelopen op een knuffel waarbij we elkaar lichamen in onze armen namen en ik haar borsten tegen mijn borst voelde. Ik trok terug omdat ik bang was voor onze collegialiteit en misschien wel prille vriendschap.

Het verkeer ging stroperig… ik keek op mijn horloge, ik had nog een half uur voor de klant er zou zijn en we moesten, als de weg vrij was in 8 minuten op kantoor kunnen zijn. Uit mijn ooghoek zag ik dat Ria’s tepeltjes stijf in het shirt stonden. Ik voelde mijn kruis zich roeren. Google Maps gaf plots een file en een blokkade aan. “Okay, zullen we die route volgen?” Ik draaide de auto naar het oosten, een bospad op. Na een paar honderd meter ging de GSM. Het was kantoor, de klant zat vast in het verkeer en vroeg of we de meeting een uur konden verplaatsen. “Graag.” Zei ik en keek Ria aan. Was is gek aan het worden of was er nog een knoopje van de blouse losgegaan… of gemaakt?

Ze lachte schalks… “Zie je het niet?” Ik begon te hakkelen… Ze draaide haar romp mijn kant op en trok de panden van de blouse open. Ik keek vol naar haar stevige borsten en zag haar donkere tepels zich aftekenen door het witte kant van haar BH “Het is oké, je mag kijken… ik weet dat je verlegen bent daar waar andere mannen alleen maar geil staren.” Ik draaide een zij weg in om de tijd te hebben om goed te kijken. Ria maakt nog een knoopje los en ik ontdekte een navelpiercing. Ze glimlachte en liet haar handen over de cups van haar BH gaan. Ik kreeg het benauwd en voelde mijn lul zich oprichten in mijn pantalon. Mijn ogen gingen verder omhoog en Ria likte haar lippen. Wat zou ik doen? Mijn kans grijpen… mij als heer gedragen. Mijn lul wist het wel…

Op dat moment parkeerde een andere auto naast ons. Ria sloeg snel haar blouse dicht en een oudere vrouw met labrador stapte uit. Toen die dame uit beeld gelopen was maakte ik mijn autogordel los en reikte naar Ria en zoende haar lippen. Ze reageerde verrast. Wat begon als een klein kusje werd al snel een volle zoen en onze tongen worstelden. Ria had haar blouse open getrokken en ik hoorde de click van haar gordel. “Toe… stap uit. Knuffel mij…” We sprongen gehaast uit de Nissan en voor de auto kwam ze in mijn armen. We zoenden en streelden elkaar, mijn handen gingen eerst naar haar billen en omhoog, over haar ontblote rug. Toen ik de sluiting van haar BH vond kreunde ze zacht. “Ja doe het, bevrijd ze.” Ria stapte iets naar achteren toen de sluiting los was en tilde de cups van haar borsten. Direct gingen haar handen naar mijn broek en ze trok mijn riem los en de gulp open. Behendig viste ze mijn harde lul naar buiten. Ik duwde mijn lijf tegen het hare en streelde haar borsten. We zoenden en voelden elkaar lichamen. Haar hand gaat traag naar mijn geslacht en trekt mijn voorhuid naar achteren. De koelte van de morgen slaat op mijn geslacht. Ik buk voorover en zoen haar borsten en knabbel op Ria´s tepels. In de verte hoorde ik een hond blaffen.

Ria´s hand gaat traag heen en weer over mijn gevoelige pik. Mijn hand glijdt over haar blote buik naar haar strakke broek. “Nee… liever niet. Dat is voor vanavond, na de pizza’s. Dan wil ik all-the-way.” Haar hand versneld over mijn harde pik. Door mijn oogharen zie ik de labrador van de vrouw ie haar auto naast de mijne zetten aan komen draven. Ria´s hand ging sneller, de spanning in mijn lichaam liep op en leek zich te gaan ontladen. In de verte klonk een fluitje. De labrador keerde om een sprintte terug. De belofte van Ria gierde door mijn hoofd. “Vanavond all-the-way.” Mijn lichaam begon te schokken, Ria’s grip werd losser, ik begon mijn pik in haar vuist heen en weer te stoten. Het werd me zwart voor mijn ogen en ik kreunde luid. “Sttttt stil… Gek.” Grinnikte mijn collega. Ik kwam en kwam, ik wankelde op mijn benen en strekte mijn handen naar voren en leunde tegen de Leaf. “Kohlere…” kreunde ik zachtjes. “Je bent goed bezig geweest.” Grijnsde Ria. Ik keek schuin omlaag en zag mijn sperma van de motorkap van de Nissan druipen. Ria kuste mij op mijn wang. “Vanavond bij mij thuis!”

Op dat moment klonk er een luide “AHUM!” achter ons. “Vinden jullie dat normaal?” Ik de spiegeling van de ruit zag ik de vrouw met haar hond. Ik worstelde mijn pik terug mijn broek in en Ria trok haar blouse dicht. Ik verontschuldigde ons voor ons gedrag. Ze keurde ons geen blik waardig. “Hitsige pubers… doe dat thuis of in een hotel, smeerlappen!” was het laatste wat ze zei toen ze de hond in haar auto had laten springen.

Toen ze weg gereden was kuste Ria mij teder en na een laatste streling van haar borsten verpakte ze deze weer in het BH-tje en knoopte haar blouse dicht. “Nu naar kantoor en denk maar aan vanavond…”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 14652 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Onderweg naar kantoor”

Plaats een reactie