BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 49

De volgende morgen na een ontbijt met veel eieren kregen de drie vrouwen nog een beurt van mij en gingen Ines, Amika Lila en ik samen de binnenstad in om wat dingen te bekijken. Ik wilde een foto van Lila en mij bij een van de oude trams die door de stad liepen en ik wilde fotos van het klooster van Jeronimos. Hierna gingen we eten op een van de vele terrasjes en gingen daarna terug naar huis. Lissabon is geen stad voor toeristen met een rolstoel. De stad is gebouwd op zeven heuvels. Parkeren voor een gehandicapt persoon is geen probleem, maar stadsdelen bezichtigen moet je over meerdere dagen uitstrijken. Wij hadden daar helaas geen tijd voor. Eenmaal terug thuis gingen we op de binnenplaats zitten en genoten we van een paar glazen wijn en lieten we eten bezorgen. Toen we eenmaal redelijk goed geolied waren gingen we terug naar binnen en was iedereen vrij snel uit de kleren. Lila begon met de haren van Fatima te knippen en te verven en deed daarna ook die van Noura.

Twee uur later zagen de vrouwen er totaal anders uit. Fatima leek jonger en Noura was zo geknipt dat ze ouder leek dan ze was. Beide vrouwen trokken hun kleding aan en lieten ons hun werkelijke zelf zien. Fatima was een compleet andere, zelfverzekerde vrouw geworden en Noura een echte jonge dame. Ik zei tegen Ines: kan ik je auto en Amika een paar uur lenen? Natuurlijk zei ze: wat wil je gaan doen? Ik zei: dat is een geheim. Amika, Lila en ik kleden onszelf weer en we gingen naar de auto. Eenmaal in de auto vroeg Amika: waar gaan we naar toe? Ik zei: naar het revalidatiecentrum waar Ines heeft gerevalideerd. Daar aangekomen vroeg ik aan Amika of ze wist wie het hoofd van het centrum was en ze zei direct: dat is Ariana, die vrouw daar. Ze wees naar een vrouw van ongeveer 45 jaar oud. We liepen naar haar toe en Ariana zei: Amika, ik herkende je nauwelijks, wat zit je haar mooi. Amika zei: dat komt door haar en ze wees naar Lila. Amika stelde ons voor aan Ariana en hierna vroeg Ariana hoe het met Ines was. Amika zei: je zal haar bijna niet meer herkennen. Haar leven is van de ene dag op de andere volledig veranderd. Van de depressieve Ines is het nu de positieve Ines geworden, en dat allemaal dankzei deze twee. Ze vertelde Ariana over de 24 uur die ik aan Lila had gegeven om weg te geven en dat Lila die aan Ines had geschonken.

Ook vertelde ze dat ik Ines vrij hard had aangesproken over hoe ze in het leven stond en dat ondanks de protesten van mijn kant ze de harde kritiek tot zich genomen had en ze haar leven omgegooid had. Ze zei verder dat ik haar de gelukkigste vrouw had gemaakt die ze ooit zou hadden willen zijn ondanks dat ik meerdere vrouwen had. Ariana keek mij aan en vroeg wat ik eigenlijk wilde. Ik zei: als revalidatiecentrum regelen jullie de hulpmiddelen voor patienten en ik ben eigenlijk op zoek naar een nieuwe rolstoel voor Ines. De stoel die ze nu heeft is inmiddels vijf jaar oud en begint gebreken te vertonen. Dat plus het feit dat de zitting niet goed is voor haar heeft mij besloten dat er iets nieuws moest komen. We hebben een stoel nodig die haar stompen beter ondersteunt en het moet een stoel zijn die in haar auto vastgezet kan worden. Kosten Zijn geen probleem. Ariana zei: dus jij bent de man die haar ook weer op de sociale media hebt weten te krijgen. Ik zei: dat ben ik en we zijn net begonnen. We hebben contact gehad met de studio waarvoor ze werkte en hebben een plan weggelegd voor een inzamelcampagne voor het brandwondencentrum en het revalidatiecentrum. Verder gaat Ines campagne voeren tegen alcohol en drugsgebruik in het verkeer, dat gaan we coördineren met de politie en Ines gaat toespraken houden in scholen over de gevaren van drugs en alcohol in het verkeer.

Ariana keek mij aan en zei: en dat heb jij in hoeveel tijd geregeld? Ik antwoordde: binnen 72 uur. Ariana vroeg: kunnen wij jou geen baan aanbieden als motivator hier. We hebben genoeg depressieve mensen hier. Ik zei: ik denk dat je dit beter aan Ines kan vragen. Zei weet het vast beter te brengen aan mensen in dezelfde omstandigheden als zij is. Ariana vroeg: denk je dat ze dit zou willen doen? Ik zei: zoals ze nu in haar vel zit, weet ik dat zeker. Ariana had inmiddels de medische gegevens van Ines erbij gepakt en zag wat voor type rolstoel ze nu had. Ze zei: ik heb hier een stoel, die niet opgehaald is voor gebruik omdat het meisje die deze stoel zou gaan gebruiken in een depressieve bui zichzelf van het leven beroofd heeft. De stoel is volledig betaald en de ouders van het meisje hebben ons bijna een jaar geleden gevraagd om iemand te vinden die deze stoel verdient. De stoel is van hetzelfde merk als die ze nu heeft, alleen zijn er een aantal verbeteringen aan gemaakt. Ze zei: kom maar even mee, hij staat in ons magazijn.

We liepen naar een groot magazijn waar allerlei hulpmiddelen lagen en met wat schuifwerk wist ze de stoel eruit te vissen. Het was een fantastische stoel. Verstelbare steunen voor haar stompen, een hoofdsteun voor de veiligheid in de auto, stabilisatie wieltjes achter de stoel zodat deze niet achterover kon slaan en het beste van alles was dat het been, zit en rugdeel bekleed waren met schapenvacht. Ariana zei: deze kan je eraf halen om te laten schoonmaken. Het geheel zat nog in plastic verpakt en dat liet zien dat de stoel nog nooit gebruikt was. Ze keek me aan en vroeg: is dit ongeveer wat je zoekt? Ik zei: dit is precies wat ik zoek. Ariana zei: dan mag jij die van mij hebben en de oude stoel inleveren. Ik vroeg haar of de stoel buiten de 60 kilo van Ines nog een extra 15 kilo kon dragen? Ze zei: zonder problemen, maar waar zijn die extra kilos voor? Ik zei: omdat ik vermoed dat ze na vandaag zwanger is. WAAATTT zei Ariana. Ik zei: wij zijn de laatste drie dagen meermaals sexueel actief geweest en ze is in haar vruchtbare periode. Haar arts heeft tegen haar gezegd dat er niets in de weg staat om zwanger te worden.

Ariana keek mij aan en vroeg hoe onze seks in zijn werk gegaan was, omdat ze er geen idee bij kon vormen behalve dat Ines op haar rug lag en ik op haar. Ik zei: nee hoor, er is veel meer mogelijk. Ze vroeg: uit een wetenschappelijk oogpunt zou ik dit graag eens willen zien. Ik zei: als Ines er geen problemen mee heeft, mag jij gerust een avond en nacht met ons doorbrengen. Amika zei: dan zal je nog veel meer leren dan alleen wat er mogelijk is als invalide. Ze keek me aan en ik zei: als je erbij wil zijn, moet je ook bereid zijn om actief mee te doen. Wat zal je man daar van zeggen? Ze zei: ik ben al jaren gescheiden en hoef geen enkele verantwoording af te leggen. Mijn dochter is inmiddels volwassen en uitwonend dus, wat mij betreft is dat ok. Ik keek haar aan en zei: we bespreken dit straks als we terugkomen met Ines en Cara erbij, want ik neem aan dat er nog wat bijgesteld moet worden aan de stoel. Dat klopt zei Ariana. Maar ik wil wel dat Ines een gesprek aangaat met de ouders van het meisje om hen te bedanken voor de stoel. Ik zei: dat zal ze zeker doen. Amika zei tegen Ariana: als we straks terugkomen moet je even aan Cara vragen: echt, met ijsblokjes en vraag ook maar vijf keer achter elkaar. Ariana keek Amika vreemd aan en die zei: echt, dat moet je doen, ik wil haar reactie zien en vertel je naderhand wel waar dit om gaat. Ariana zei: ok, ga Ines maar halen dan maken we de stoel direct klaar voor haar.

We verlieten het centrum en reden terug naar huis en haalden daar Ines en Cara op waarna we teruggingen naar het centrum. We gingen met allen naar binnen en werden ontvangen door Ariana. Ze zag Cara en zei: meid, wat zie jij er geweldig mooi uit met je rode haren en zo mooi opgemaakt. Cara zei: dat is allemaal het werk van Lila. Ariana keek Cara aan en die vroeg: wat is er? Ariana zei: echt….. ijsblokjes? Cara werd vuurrood in haar gezicht. Ariana ging door en zei: en vijf keer achter elkaar? Cara keek haar aan en zei: nee niet vijf keer, negen keer ben ik gisterenavond klaargekomen met Gerrit, en ja het was fantastisch en ja Ines wist ervan, net als dat ze wist dat hij Amika ook genomen heeft. Daar was ze zelfs bij. Arian keek naar Ines en zei: en hoe gaat het met jou? Ze zag Ines glunderen en die zei: met mij gaat het geweldig. Ik wist niet dat het leven zo mooi kon zijn. Maar waarom ben ik hier? Ariana zei: je vriendje hier heeft een verrassing voor je geregeld, kom maar even mee.

Ik duwde de stoel van Ines naar de werkplaats en daar zag ze haar nieuwe stoel staan. Ze begon te huilen en zei: die kan ik niet aannemen, die is veel te duur. Ik vertelde haar hoe alles in elkaar stak en ze trok me naar haar toe, ging om mijn nek hangen, kuste me en zei: mag ik hem proberen? Ik zei: niet mag, moet want hij moet nog wat bijgesteld worden voor je. Ariana haalde het plastic weg en liet Ines zitten. Ze zei: wow, dit zit echtstukken beter dan die van mij. Er kwam een man bij de stoel zitten die alles fatsoenlijk afstelde en ik vroeg: tevreden? Ze zei: tevreden, nee ik ben in de hemel. Die 24 uur hebben mijn leven veranderd. De monteur zei: de stoel is sterk genoeg om je te dragen tijdens je zwangerschap en het rug deel kan bijgesteld worden zodat je in het latere stadium ook nog comfortabel kan zitten. Ik zei: er zit een maar aan deze stoel, eigenlijk drie maren.

Ines keek me aan en ik zei: de eerste maar is dat jij de ouders van het meisje voor wie deze stoel bedoeld was gaat opzoeken en hen bedankt. Ines zei: morgenvroeg neem ik contact met hen op als je mij hun contactnummer geeft. De tweede maar is dat jij hier met mensen gaat praten over hoe jij nu omgaat met je handicap en wat het was dat jou zo veranderd heeft. Ines zei: wil je dat ik hen vertel hoe jij mij geconfronteerd hebt met mijn handicap? Ik zei: ja, en wat jou heeft laten inzien dat depressie niet het einde hoeft te zijn. Ines vroeg: en de derde maar? Ik zei: die is van een persoonlijke en wetenschappelijke aard. Ariana wil een avond en nacht met ons doorbrengen om te zien hoe wij seks met elkaar hebben. Ik heb tegen haar gezegd dat als jij hiermee instemt dat ze er ook bij betrokken raakt. Ines keek Ariana recht in haar ogen en zei: zou je dat willen? Ariana knikte slechts en Cara zei: met ijsblokjes?

Weer knikte Ariana met een glimlach op haar gezicht. Ines zei: dan mag je straks meekomen en kom je morgen waarschijnlijk te laat op het werk. Dat is geen probleem zei ze. Ines was helemaal in haar nopjes met de nieuwe stoel. Ze vroeg aan de monteur of hij de oude stoel nog kon gebruiken voor onderdelen en hij zei: graag, er zitten delen bij die nog jarenlang gebruikt kunnen worden. Ines pakte mijn hand en trok me naar haar toe. Ze kuste me uitbundig en zei daarna in mijn oor: we gaan haar de nacht van haar leven geven. Nadat je mij gevuld hebt, mag je de rest van de nacht aan haar spenderen. Ik wil dat ze morgen uitgeput op het werk aankomt en dat haar kut zo beurs geneukt is dat ze die niet eens durft aan te raken. Ik grinnikte toen Ines dat zei en ik fluisterde: ik zal mijn best doen. Ik zei tegen Ariana: waarom kom je niet met ons mee, dan brengen we je morgenvroeg terug. Ze keek me aan en zei: ok en zei daarna tegen de monteur: sluit jij straks het pand en zet je het alarm aan? De man bevestigde dat en ik duwde Ines in haar nieuwe stoel in het busje en zette de stoel vast. De rest klom in het busje en we vertrokken richting het huis van Ines. Ze zei: deze stoel is zoveel beter, hij zit beter, de hoofdsteun is ideaal in de auto en mijn stompen doen niet langer zeer.

Ik keek haar aan en zei: dat wil echter niet zeggen dat je de hele dag in die stoel mag zitten. Je gaat gewoon door met het normale leven, op de bank, aan tafel etcetera. Ze keek me weer aan en zei: ik ben zo blij met jou. Ik ga straks op facetime JJ bedanken voor wat jij voor mij gedaan hebt. Ik antwoordde: waarom spaar je niet wat geld op en kom je bij ons op bezoek? Een vliegticket naar Antwerpen is niet zo duur. Ze keek me aan en zei: meen je dat? Ik zei: jazeker en neem allebei je zussen mee. Ik denk dat die dat ook wel fijn zouden vinden. Ariana keek vanuit de voorbank naar ons en zei: maar eerst gaan wij jou een strakker revalidatie traject inzetten. Als jij zwanger bent, of wordt dan zullen je buik bekken en beenspieren sterker moeten worden. Ik wil dat jij 3 dagen in de week bij ons komt zwemmen om dat aan te sterken. Ines keek naar Ariana en zei: is dat echt noodzakelijk? Ik zei: Ariana weet dat beter dan jij of ik. Dus jij gaat drie dagen in de week zwemmen. Ze keek me aan en zei: als jij mij dat opdraagt, dan doe ik dat. Ik zei: nee, je doet dat omdat je zwanger bent en een gezonde zwangerschap wilt hebben. Ok ok was haar antwoord, ik begrijp het.

Toen we aankwamen bij het huis van Ines gingen we naar binnen en pakte ik mijn laptop om mijn mail te checken. Er was een mail van JJ dat me vertelde dat de foto van Lila en Brigitte 40 keer verkocht was en ze 10000 euro had overgemaakt naar haar. Ze zei ook dat de foto van Eva het ook erg goed deed en dat er een gast in Engeland twee van onze fotos op zijn website had gezet, maar dat deze inmiddels verwijderd waren en er een zaak tegen hem liep. Ik mailde JJ terug en zei: straks komt Ines op facetime. Ze wil met je praten. Ik kreeg direct antwoord waarin stond: leuk, ik wil graag een update van wat er allemaal gebeurt daar. Ik sloot mijn laptop en zei tegen Ines: JJ wil graag straks van jou een update. Ik liep even naar het huisje van Fatima en Noura en zag dat de twee slaapkamers geverfd waren. Ik trok Fatima even aan de kant en zei: ik heb Noura vanavond een klein uurtje nodig. Ik wil dat ze haar tong gebruikt op een vrouw die vanavond bij ons is.

De vrouw wordt geblinddoekt zodat ze niet ziet wie Noura is, maar Noura moet wel naakt bij ons op bed. Fatima keek mij aan en zei: maar geen gekke dingen? Ik zei: geen gekke dingen, daar zorg ik voor. Ik keek naar het schilderwerk en zei: het ziet er mooi uit. Straks de meubels erin en dan de nieuwe toilet, dan zijn jullie klaar. Fatima keek me aan en zei: ik had eigenlijk jou hierbij willen hebben. We hebben de hele dag NAAKT geschilderd. Ik zei: shit, daar had ik inderdaad bij willen zijn. Vanavond gaan wij geen seks met elkaar hebben, dat wordt pas morgenvroeg. Ze keek me aan met een sip gezicht en zei: ik had me er zo op verheugd. Ik zei: dan droom er maar over. Ik laat Amika Noura vanavond wel halen. Fatima zei: OK en dan zien wij elkaar morgenvroeg. Ik liep terug naar het huis van Ines en ging op de bank zitten. Ariana vroeg: mag ik vanavond fotos van jullie maken? Ze zijn alleen om aan gehandicapten te laten zien dat seks wel degelijk tot de mogelijkheden behoort.

Ines zei: dat mag, maar ik wil erbij zijn als je die laat zien. Ariana zei: dat is nog veel mooier. Dan kan jij hen vertellen dat het nog steeds heel fijn kan zijn. Ik zei: ik vind dit ok, maar dan wil ik wat van jou als tegenprestatie. Ariana zei: zeg het maar. Ik zei: ik wil dat als wij seks hebben, en dan bedoel ik zowel Ines en ik als jij en ik, dat mijn vaste vriendinnen mogen meekijken op facetime. Ze zijn beide zwanger en willen weten wat wij hier allemaal doen. Ariana keek mij aan en zei: jij hebt 3 vriendinnen? Ik zei: nee, veel meer, maar drie waarmee ik in een vaste relatie ben. Ik heb er nog een aantal die zwanger van me zijn maar hun eigen leven leiden. Ik pakte mijn laptop en liet een aantal verschillende mappen zien. Elk van een van de vrouwen waarmee ik seks heb gehad. Mijn telefoon ging en ik zag een berichtje binnen komen. Het had als titel: moeder en dochter. Ik opende het en er zat een foto in waarop JJ naakt op de bank lag met haar dikke buik en haar moeder, ook naakt aan een van de tieten van JJ zoog. Ik liet de foto zien aan Ariana en zei: mijn nummer 1 vriendin met haar moeder.

Zie je de titel? Ariana begon hartelijk te lachen en Ines vroeg wat er aan de hand was. Ik gaf haar mijn telefoon en zei: kijk hier, moeder en dochter. Mijn telefoon ging van hand tot hand en ik zei: schoonmoeder wilde niet zwanger van me worden, haar drieling zussen wel. Een daarvan is de werkelijke moeder van Lila dus hebben we straks drie generaties in een foto. Ariane vroeg: hoeveel vrouwen heb je al zwanger gemaakt? Ik zei: ik ben de tel kwijt, maar ik weet wel dat ik vijf maanden geleden nog nooit een vrouw had aangeraakt. Ines zei: wat? Ik zei: zowel JJ als ik waren beide maagd en zijn in het bijzijn van mijn tante en haar moeder seks met elkaar gaan hebben. En vanaf die dag is het bijna elke keer raak. Ik was op bezoek in een schoonheidssalon en Lila was degene die mijn haar ging knippen en JJ hielp haar. Lila zei: daar heb ik nog steeds spijt van. Ik had zijn nummer 1 vriendin kunnen zijn. Ik keek haar aan en vroeg: ben je niet tevreden met wat je nu hebt? Ze zei: ik had niet meer kunnen wensen. Mijn telefoon ging weer. Weer een berichtje met als titel: mis je deze niet?

Ik opende de foto. Het was een foto van Lizzie die haar tietjes ondersteunde met haar handen en een kusmondje gaf. Ook deze foto werd door iedereen gezien en Lila legde uit waar dit vandaan kwam. Ze zei: deze jongen houd van tieten, als ik aan het koken was kwam hij altijd even voelen. Nu heeft Lizzie die taak overgenomen en heeft hij bij haar hetzelfde gedaan. Hij vindt kleine tietjes het mooist. Ariana keek naar beneden naar haar kleine tietjes. Ik zei: kleine tietjes zijn veel gevoeliger. Ik kan een vrouw laten klaarkomen door alleen met haar tietjes te spelen, maar die moeten dan wel lekker klein zijn. Ariana keek me aan en vroeg: ga ik dat vanavond ook meemaken? Ik keek haar aan en zei: vraag dat maar aan Cara. Ariana keek Cara aan en die zei volmondig: reken er maar op. We hadden een paar kleine hapjes en toen zei ik: tijd voor ons drieen om te gaan douchen en ons te spoelen. Ariana vroeg: waarom spoelen? Ik zei omdat ik vanavond alle drie jouw gaatjes ga vullen en omdat het fijner is als alles schoon is. Ines vroeg: duw je mij naar de douche? Ik zei: ben jij bedonderd, kom maar om mijn nek hangen. Je bent te veel verwend. Ariana, neem deze stoel maar terug en geef haar oude stoel maar weer aan haar. Ines zei: durf het eens!!! Dit is mijn favoriete zitplaats.

Ik liep naar haar toe en ze sloeg haar goede arm om mijn nek en ik tilde haar uit haar stoel. Ik trok haar rokje uit en deed haar slipje uit en zette haar terug in haar stoel waar ik haar shirt en bh uit en tilde haar op en bracht haar naar het toilet, waar ze zichzelf spoelde en mij toen vroeg om haar op de stoel in de douche te zetten. Nadat ik dat gedaan had spoelde ik mezelf en Ariana volgde. Ze moest zich vier keer spoelen voor ze schoon was. Ik zette de douche aan en begon Ines te wassen. Ariana keek naar mijn half stijve pik en zei: wow. Ik zei: die is zo meteen voor jou om te wassen. Nadat ik Ines gewassen en schoongespoeld had begon ik met Ariana. Ik waste haar tietjes zacht en kuste ze om beurten. De rest van haar lichaam werd ook gewassen en toen ik bij haar kut aankwam zei ik: eindelijk weer eens een mooi kaal kutje. Dat is zoveel beter om te beffen.

Ze keek me aan en zei: doe je dat ook bij mij? Ik zei: jij krijgt straks de volle behandeling, maar ik wil je wel eerst waarschuwen. Ik produceer nogal wat zaad. Ze keek me aan en ik zei: ik wil dat jij mijn pik zo meteen wast en aftrekt zodat je weet wat er gaat komen. Ines zat te lachen op de stoel en zei: doe het maar, je zal versteld staan. Ariana zeepte mijn pik in en begon me af te trekken terwijl ik rustig met haar tietjes speelde. Het duurde bijna een kwartier voor ik begon te spuiten. Ik nam mijn pik in mijn hand en bedekte 80 procent van haar lichaam met mijn zaad. De laatste straal richtte ik op haar gezicht. Haar mond was opengevallen en een deel van het zaad ging daarin. Ze wist uit te brengen: wat de fuck. Ines zei: en dat is niet eenmalig. Dat is elke keer zo en hij kan uren doorgaan zonder dat zijn pik slapper wordt. Ariana kreeg een geile glimlach op haar gezicht en vroeg: dus die negen keer die Cara vertelde was geen onzin? Ines zei: nee, en daarvoor had hij nog twee andere vrouwen gehad. Oh mijn god zei Ariana, dit wordt de avond van mijn leven. Ik zei: dat wordt het zeker, maar er kleeft een maar aan. Ze vroeg wat is de maar? Ik zei: alles wordt voor je gefilmd, maar je zal er zelf niets van zien, je wordt geblinddoekt en zal op gevoel, reuk, smaak en gehoor alles moeten meemaken. Ik zei: op die manier leer jij ook hoe het is om gehandicapt te zijn.

Ik spoelde haar schoon en droogde daarna beide vrouwen af en daarna mezelf en we gingen naakt de woonkamer in. Ik zei: wij gaan nu naar de slaapkamer, jullie mogen meekomen, maar blijven gekleed. Cara, jij neemt je tablet en gaat op facetime met JJ en laat haar alles zien wat er gebeurt en Amika, jij maakt fotos. Ik tilde Ines op en legde haar op het bed en liet Ariana erbij zitten. Ik liep even de ruimte uit en ging naar Amika en zei: als ikje straks het teken geef moet jij Noura even gaan halen. Ze weet wat ze moet komen doen. Haar moeder heeft haar instructies gegeven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4445 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 49”

Plaats een reactie