BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op pensioen – Eva, Theo en Katrien Deel 10 van 11

Dit verhaal is waar gebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

In de maanden die volgenden, begon de taverne van Eva en Gerard, beter en beter te draaien. Eva had haar studies gestopt en was ondertussen full time gastvrouw in de taverne. Ze liep als een echte dame rond tussen de tafeltjes, was altijd goedlachs en vriendelijk, fouten in de bestellingen of de afrekeningen kwamen niet meer voor en de hulpkok bleek een prima werkkracht te zijn geworden.
Als ik ’s morgens nog eens sporadisch een koffie ging drinken in ‘De Gouden Tulp’ kwam ofwel Eva of Gerard altijd een babbeltje doen. Op den duur was het enkel Gerard die ’s morgens nog kwam werken. Eva begon nog maar om elf uur, maar deed wel de rest van de dag. Ik van mijn kant, ging nog wel regelmatig ’s morgens een koffie drinken en de krant lezen, maar nu ging ik er ook regelmatig tegen elf uur een lunch nemen, kwestie van Eva af en toe nog eens te zien.

Eva kwam dan altijd wel wat ervaringen met Lindsay vertellen. Zo zei ze op een bepaald moment dat ze de dag ervoor zeker de inhoud van vier noveenkaarsen over Lindsay uitgegoten had en haar gegil daarbij bijzonder geestig gevonden had. Een andere keer vertelde ze dat ze Lindsay al haar tenen had laten likken en dan haar met een gigantische dildo in de kont geneukt had en tegelijk een bolvibrator tegen haar klit gehouden had en haar op die manier zes keer na mekaar had laten klaarkomen, gewoon omdat ze het leuk vond en dat ze maar gestopt was omdat ze moe werd. Lindsay had al na de tweede keer gesmeekt om te stoppen, maar Eva was meedogenloos doorgegaan tot zes.
Op een bepaald moment vertelde Eva, dat ze dacht dat ze gevoelens aan het krijgen was voor Theo de hulpkok. Mijn reactie daarop was dat ze gewoon diende te proberen, maar dat ze eerst zeker moest zijn, dat die kerel voldoende meegaand was. Eva’s reactie was simpel. Twee minuten later zat Theo aan mijn tafeltje. En na een paar vraagjes van mij, zei die doodgewoon dat hij éénder wat zou doen om Eva als vrouw te mogen behagen. Hij zou de grond kussen waarop ze liep, zei hij letterlijk.
Daarna zei ik tegen Eva, dat ze Theo maar moest uitproberen, gewoon zien in welke mate hij gedwee en gehoorzaam was. Wel zei ik Eva dat ze in geen geval iets mocht vertellen van de dingen die wij samen uitgespookt hadden en nog minder van de dingen die ze met Lindsay uitspookte. Een man kan nu éénmaal mentaal niet verwerken, dat een vrouw die hij graag ziet, iets seksueels uitspookt met iemand anders. Er zijn uitzonderingen op die regel, maar als Eva, die Theo, exclusief voor zich wou, dan zou ze hem tenminste de indruk moeten geven dat hij haar ook exclusief had. Het resultaat was dat Theo zowat het seksslaafje van Eva werd, wel zonder dat ze hem met een zweep of zo, pijnlijk bewerkte.

Na een week of vier, vijf, vroeg Eva op een morgen, “Rick, kunnen we mekaar nog een keer zien ?” We spraken af, op het appartement van John, na haar middagshift van die dag.
Daar aangekomen, zo rond half drie in de namiddag, sprong Eva, bij het binnenkomen, direct op mij af en zei : “Rick, ik wil dat je mijn kutje likt, want dat heeft Theo nog niet goed onder de knie”.
Drie seconden later, zat ik op mijn knieën op de grond, voor Eva, die languit in de sofa lag. Ze was naar daar gekomen en had onderweg haar slipje ergens uitgetrokken en in haar handtas gestoken.
Ik likte alsof het mijn allerlaatste keer was. Het geurige, frisje, jonge meisjeskutje, produceerde meer en meer vocht, hoe meer ik likte. Na nog geen vijf minuten, kwam Eva gillend klaar. “Oef, dat had ik nodig” zei ze. Ik zat op mijn knieën met een doornat smoelwerk al glimlachend naar haar te kijken.
“Dank je Rick, ik was niet van plan om je te neuken, maar sta toch maar even recht alsjeblieft”. Ik kruip recht, in geen tijd heeft Eva mijn broeksband los, mijn gulp open en mijn piemel tevoorschijn getoverd. Die was al half stijf door de likoefening van even ervoor en door haar prompte actie, en haar fluwelen hand er rond, was hij direct op oorlogssterkte. Ze gaf er een paar likjes op en duwde me direct op mijn kont in de sofa, met een zwierige beweging schoof ze haar knie over mijn heupen nam mijn stijve lul in één hand, en ze liet zich over mijn lul zakken. Die schoof netjes en langzaam in haar doornat kutje.

“Zo, mijnheer Rick” zei ze ludiek “jij hebt mij lekker klaar gelikt en om jouw principe van evenwicht te handhaven, ga ik je nu neuken tot je geen enkel zaadje meer in je ballen hebt zitten”. Eva begon te bewegen. Ik knoopte haar bloeze open en haar prachtige borsten kwamen bh-loos tevoorschijn. Ik omvatte ze in elke hand één. Eva bewoog als maar sneller op en neer over mijn lul, ze kneep met de spieren van haar kutje zo fel ze kon in mijn pik, telkens die hij helemaal in haar begraven zat. Dan loste ze en kwam weer omhoog. De geile sensatie van een jonge deerne die op zo’n manier mijn lul bereed, is onbeschrijfelijk. Ik bekommerde mij om haar mooie borsten, zij had haar handen in mijn hals gelegd en mijn hoofd tussen die borsten gedrukt, en ondertussen ging heel haar onderlichaam als maar sneller op en neer. Ik werd eigenlijk op een zalige manier, gewoon verkracht.
Ik moest in werkelijkheid gewoon niets doen, Eva reeds zich en mij gewoon om maximum snelheid klaar. Na minder dan vijf minuten voelde ik mijn sperma al in mijn ballen borrelen. Aan de geluiden die Eva maakte te horen, deed de hele oefening haar ook wel iets. Ze begon weer woorden als : ‘ouwe zak’, ‘geile vetzak’, ‘smeerlap’ en nog van dat fraais te roepen, en als weerwoord gaf ik haar aan : “komaan geile teef, rij je klaar op mijn lul, komaan, laat je gaan geile kut” hoe meer ik dergelijke dingen tegen haar zei, hoe geiler en feller ze op mijn pik reed en hoe harder ze gore praat naar mijn hoofd slingerde. Het effect van dit verbale gevecht was, dat Eva zich in geen tijd naar een tweede orgasme van die namiddag reed en dat ik ondanks dat ik mijn stinkende best deed om niet klaar te komen, geen schijn van kans had tegen haar geil geweld. Mijn sperma spoot diep in haar en een seconde of twee later, als mijn laatste straal sperma tegen haar baarmoeder schoot, gilde Eva haar orgasme uit. We hijgden beiden, nog een minuut of vijf uit.

Dan, toen Eva nog steeds op mijn verslappende lul zat, zei ze : “Rick, met Theo kan ik doen wat ik wil, maar op seksvlak hebben wij toch iets speciaals met mekaar”. “Ik denk dat ik een volwaardige relatie met Theo aanga”. “Maar dat kan alleen maar als ik me daarnaast regelmatig met Lindsay kan uitleven, soms met jou erbij en soms niet”. “Maar daarnaast wil ik regelmatig met jou alleen dingen beleven zoals vandaag”. “Jij hebt me ooit gezegd dat jouw piemel tot aan jouw of mijn dood, ter mijner beschikking was, wel, daar wil ik je aan houden, wil jij mij beloven dat die uitspraak van toen nog steeds telt en dat wij regelmatig onze lusten op mekaar kunnen botvieren”.
“Die uitspraak van toen, geldt nog steeds lieverd” zei ik, “maar op één voorwaarde en dat is dat jij ervoor zorgt dat Theo nooit iets van jouw activiteiten met mij of met Lindsay te weten komt”. “Wil je dat beloven ?” Eva keek me recht in de ogen en zei : “beloofd”.
Sinds die dag zijn Eva en Theo een koppel. Theo doet de keuken van de taverne bijna alleen, Eva runt de zaak naar de klanten toe, en alles loopt op wieltjes. Beiden wonen ondertussen samen en blijkbaar is Theo bijzonder gelukkig met zijn prachtig, mooi vrouwtje. Hij zou echt de grond kussen waarop ze loopt.

Eva amuseert zich nog steeds op regelmatige basis met Lindsay en soms word ik gevraagd om te komen helpen. Dat doe ik vanzelfsprekend met het grootste plezier. Ik neuk Lindsay nog steeds niet in haar kut, maar dat is geen probleem. Met Eva heb ik soms vier keer per maand seks, en soms maar één keer op twee maanden. Dat hangt gewoon af van de geilheid van haar of mezelf. Theo heeft nauwelijks interesse in het kontje van Eva en hij vindt anale penetratie een beetje vies. Eva maakt daar geen probleem van, want regelmatig vraagt ze me : “lieve Rick, wil jij mijn kontje nog eens verwennen ?” en dan spreken we af op het appartement van John. Gerard neemt dan van Eva over in de zaak, maar die weet natuurlijk niet dat ik tijdens de afwezigheid van Eva, zijn dochter anaal neuk.
Het leven gaat zo verder zijn gangetje. Deze elfdelige verhalenreeks loopt op zijn einde, maar ik wil jullie nog twee dingen vertellen, vooral omdat ik ze zelf erg geestig vind.

Het eerste is het huwelijk van Eva. Zowat een jaar na de officiële verloving van Eva, kregen wij een uitnodiging voor een huwelijksfeest in de bus. Die uitnodiging kwam van éne Eva Steenackers en Theo Van den Bulcke.
“Wie is dat ?” vroeg mijn vrouw. Ik bekijk de kaart en zeg : “ha, dat is de dochter van Gerard, de uitbater van de taverne waar ik ’s morgens af en toe de krant ga lezen en een koffie of twee drink”. “Waarom nodigt die ons uit, ik ken die mensen helemaal niet” zegt Marianne, mijn vrouw. “Ik ga niet” zegt ze, “want ik ken die niet”. “Marianne” zeg ik, “ik heb Gerard met één en ander voor zijn zaak geholpen, dus niet gaan, zou nogal onbeleefd zijn, maar jij kiest”. “Misschien moet je ze even vooraf een beetje leren kennen, dus nodig ik je uit om samen met mij, deze avond te gaan dineren in ‘De Gouden Tulp’, daarna kan je nog steeds beslissen of je naar dat huwelijksfeest wilt gaan of niet”. Dat vond mijn vrouw natuurlijk een bijzonder goed idee. Ik bel naar Gerard en reserveer een tafeltje op zijn terras voor twee.
Gerard ontvangt ons met open armen en is de galantheid zelve als hij de stoel van Marianne voorzichtig onder haar kont schuift op het moment dat ze wil gaan zitten. Marianne is gecharmeerd. Als Gerard terug naar binnen gaat, vraagt Marianne : “waarom is die vent zo vriendelijk ?” “Och”, zeg ik “via de informaticajongens van het bedrijf heb ik hier een nieuwe software en structuur laten installeren en blijkbaar draait de zaak daardoor nu veel beter dan voordien”.

Twee minuten later, komt Eva toegesneld. Onstuimig als ze is, omhelst ze me en geeft me een kus op de kaak. “Dag mijnheer Rick”, zegt ze vrolijk. Ik zeg : “juffrouw Eva, mag ik je voorstellen, Marianne, mijn vrouw”, en tegen mijn vrouw zeg ik : “Marianne, dit is Eva de dochter van Gerard en tevens de jonge dame van de uitnodiging”. Zodra Eva de bestelling genoteerd heeft en terug naar binnen loopt, vraagt mijn vrouw ietwat achterdochtig : “die is ook al zo vriendelijk naar jou toe”. “Tja”, zeg ik, “tot voor kort was zij een nogal weerbarstige en norse puber, Gerard die wist dat wij vier kinderen met succes opgevoed hadden tot, laat ons eerlijk zijn, toffe en gelukkige volwassenen met zin voor verantwoordelijkheid, vroeg mij een keer hoe ons dat gelukt was”. “Gevolg is, dat ik een paar keer hier op het terras ’s morgens, in plaats van de krant te lezen, een babbel met Eva deed en dat die daardoor ongetwijfeld veranderd is in haar voordeel”. “Meer zal ’t niet zijn, vrees ik”.

Ik ging naar het toilet na de hoofdschotel en voor het dessert. Toen ik terug kwam, zei mijn vrouw : “we gaan naar dat huwelijksfeest”. Ik bekeek haar, meestal is ze niet zo snel van mening te veranderen, maar ik reageerde er niet op. Later zou ik horen dat Eva, tijdens mijn bezoek aan het toilet even bij mijn vrouw aan de tafel was komen zitten op mijn stoel. Ze had tegen Marianne gezegd dat ze me de meeste fantastische vent vond, die er bestond. Marianne had gevraagd of Eva dat vond omwille van de nieuwe software die ik er doorgedrukt had of omdat ze met mij af een toe een babbeltje had gedaan.
Eva had daarop gezegd : “helemaal niet, dat is allemaal wel tof en ik en mijn vader vooral, waarderen dat ten zeerste, maar” had Eva gezegd : “de hoofdreden is dat ik, Rick, haar vader had kunnen overtuigen om een hulpkok aan te nemen om zelf minder te werken”. “Op zich was dat niets speciaals, ware het niet dat zonder dat aandringen van Rick, ik dus, zij, waarschijnlijk nooit Theo zou ontmoet hebben, haar toekomstige echtgenoot”. Eva was mij daar bijzonder dankbaar voor, had ze met een brede glimlach aan mijn vrouw verteld. Marianne was ter plekke gesmolten voor zoveel liefdesvertoon.

Toen mijn vrouw dat later aan mij vertelde, dacht ik bij mezelf : ‘verdomme Rick, die geile teef is veel leper en sluwer dan ze er uit ziet’. Ik had al in die richting gedachten gehad, maar nu werd dat nog eens bevestigd.
Bij het afrekenen van de maaltijd, aan Eva, vroeg die aan Marianne of zij de toestemming kreeg om mij als getuige voor haar huwelijk ‘te gebruiken’. In mijn plaats antwoordde Marianne : “vanzelfsprekend, lieverd”. Ze had tranen in de ogen van emotie.
In mijn beste pak en Marianne met een heel mooie, nieuw gekocht jurk, dat kon volgens haar niet anders, verschenen we op het huwelijksfeest van Eva en Theo. Dat vond plaats in de grote zaal boven de taverne. Uiteraard was het eten voortreffelijk met twee koks in huis, er werd gedanst en gedronken dat het een lieve lust was.
Eén kortstondig minpuntje was er toen Eva ‘haar beste vriendin Lindsay’, die net als ik ook getuige was bij de kerkelijke dienst en in het gemeentehuis, aan ons als koppel voorstelde. Eva had direct gezien dat het gelaat van mijn vrouw enigszins verzuurde als Eva zei dat Lindsay de dochter van notaris Martens was.

Tijdens de volgende dans had Eva erop gestaan om die met mijn vrouw te dansen. Later zou ik vernemen dat ze toen in het oor van Marianne gefluisterd had : “Marianne, mag ik Marianne zeggen ?” Die knikte bevestigend natuurlijk en Eva vervolgde : “ik zag aan je gelaat dat je de aanwezigheid van Lindsay niet op prijs stelt, dat is begrijpelijk”. “Lindsay is ok en al lang mijn beste vriendin, maar ik snap je, haar vader, de notaris ken ik nauwelijks, maar haar moeder is een bitch eerste klasse en van haar moet ik helemaal niet weten, ook al komt die hier af en toe op de zaak”. “Ik walg als ik ze nog maar zie, zo’n kakmadame, maar dat blijft onder ons hé ?”. Marianne had deze vertrouwelijke boodschap hard gewaardeerd en na de dans, toen ze terug op haar stoel naast de mijne kwam fluisterde ze in mijn oor : “Rick, ik ben blij dat we gekomen zijn, die Eva is een prachtvrouw, ik wil hier meer komen eten of iets komen drinken”. Eva had mijn vrouw met haar geslepen charme, vakkundig ‘ingepakt’. Ik keek naar de dansvloer waar Eva en Theo samen dansten en ik hief mijn glas in de lucht toen Eva in mijn richting keek. Ze lachte en ze wist donders goed dat ik haar complimenteerde met haar charmeoffensief naar mijn vrouw toe.

Ik ging zo rond middernacht naar het toilet en bij het buitenkomen van het mannentoilet stond Eva in haar trouwjurk daar. Ze greep mijn hand, “kom, snel” zei ze. Ze trok me mee in het achterste gedeelte van de taverne op het gelijkvloers, tussen twee tafels en zei : “snel, doe je broek open, haal je lul er uit want ik ben bijzonder blij dat jij met je vrouw naar mijn trouwfeest komt en ik wil je nu bedanken”. Ze tilde haar kleed op, gleed op haar knieën, zoog in één keer zoveel mogelijk van mijn lul naar binnen en nog geen vijf minuten later, spoot ik haar mondje vol. Ik duizelde van zoveel geil geweld. Ze slikte alles netjes door en met de rug van haar hand veegde ze een beetje sperma uit haar mondhoek in haar mond. Dan zei ze : “tot aan je dood is die heerlijke lul voor mij, vergeet dat niet” en weg was ze.
Ik ging terug naar boven, naar de feestzaal en vervoegde mijn Marianne. Zo’n vijf minuten later verscheen ook Eva terug op toneel, niemand had iets in de gaten gehad en ze begon direct een trage dans met haar Theo. Op een bepaald moment, draaide ze zich in mijn richting, gaf Theo demonstratief een tongkus en knipoogde naar mij en Marianne. Voor Theo had de kus letterlijk een zekere bijsmaak en voor mij, figuurlijk ook.

De weken die volgenden op de feest, zag ik Eva niet, want die was op huwelijksreis naar Tenerife, op kosten van haar vader. Daarna ging alles terug zijn gangetje. Ik neukte zowat alle twee weken, met Eva en één zaterdag van de maand, ging ik haar ‘helpen’ met Lindsay. Ik kon me best vinden met de regeling.
Een laatste gebeurtenis, wil ik jullie niet onthouden. Ook hier was mijn vrouw Marianne bij betrokken.
Ongeveer een jaar of twee, na het huwelijk, kwam mijn vrouw woest thuis van een vergadering van het buurtcomité. Ze smeet haar handtas in een hoek en begon te tieren in de stijl van : “die stomme tut, die omhooggevallen kut, dat smerig wijf”, en zo verder. Ik kom uit mijn bureau en ben verbaasd dat mijn anders zo zachtaardige vrouw, zo grof tiert.
“Over wie heb je het ?” vraag ik voorzichtig. “Dat klote wijf van notaris Martens, natuurlijk !” riep ze uit, “die denkt dat de hele wereld van haar is en dat iedereen naar haar pijpen moet dansen”. “Die heeft zowat iedereen van ons groepje publiekelijk uitgemaakt voor rotte vis, met haar arrogant gedoe”. Blijkbaar had mevrouw Katrien Martens-Peters tijdens de buurtvergadering, zowat alle leden van het clubje grondig beledigd en mijn vrouw was gewoon weggelopen. Ik neem mijn vrouw in de armen en sus haar zo goed mogelijk. “Kalmeer maar lieverd, laat mij maar doen, ik denk dat ik wel een manier weet om die trut aan te pakken”.
De dag erna belde ik Eva en vroeg haar om mij te verwittigen als de moeder van Lindsay bij hen kwam lunchen. Mevrouw Martens deed dat regelmatig in ‘De Gouden Tulp’ met een paar van haar ‘kakvriendinnen’ die niet meer deden dan de vrouw van de notaris naar de mond te praten. Eva beloofde dat te doen.

Het zal toch wel meer dan een week later geweest zijn, vooraleer ik een telefoontje van Eva kreeg. De secretaresse van notaris Martens had voor vier mensen gereserveerd op naam van Katrien Martens–Peters. Ze zouden op een zaterdagmiddag komen lunchen. Die zaterdag zat ik tegen half twaalf aan het tafeltje naast de ingangsdeur van ‘De Gouden Tulp’. Tegen twaalven kwamen er vier dames aan. Die zetten zich ook op het terras zo’n twee tafeltjes voor mij. Eva bracht mij persoonlijk mijn tweede koffie en fluisterde : “die met het gele mantelpakje is de moeder van Lindsay”. Ik bekeek ze, zwart geverfd haar, rond de vijftig, nogal dikke boezem, alles heel netjes verzorgd en nogal veel make up op. Vanop afstand was duidelijk te zien dat diegene met het gele mantelpakje, inderdaad het hoogste woord voerde. Ik genoot van mijn koffie en las de krant.
Vlak na het leegdrinken van haar derde glas rosé, ging mevrouw Martens naar het toilet achteraan in het gebouw. Toen ik ze zag naderen, sprak ik haar aan en zei : “mevrouw, ik ben de echtgenoot van Marianne D’Anvers, ik zou u graag even spreken”. De vrouw in het geel bekeek me minachtend en zei : “ik zie daar geen enkele reden toe, mijnheer” en ze vervolgde haar weg naar binnen. Ik moest erbij glimlachen, maar dat zag zij niet.

Toen ze terug naar buiten kwam, zei ik duidelijk : “mevrouw Martens, ik denk dat ik je echtgenoot even ga bellen om hem te melden dat u ervoor gezorgd heeft om zijn dochter op jonge leeftijd door Van Steendonck te laten ontmaagden”. Had het hard genoeg gezegd opdat ze het zou horen, maar zonder dat iemand anders het kon horen. Mevrouw Martens bleef verlamd staan, draaide zich om en met vlammende ogen keek ze me aan. Dan zei ik : “zodra je die drie andere dames gedumpt hebt, na je lunch, betaal ik je een koffie die je hier aan mijn tafeltje kan komen nuttigen”. “Ga nu maar verder naar je gezelschap”. Ik nam een slok van mijn koffie en keek terug in de krant.
Blijkbaar was de sfeer aan het tafeltje van mevrouw Martens toch enigszins bekoeld, want ik hoorde minder getater en zag de dame in het geel regelmatig mijn richting uitkijken. Ik ging zelf even naar het toilet en onderweg zag ik Eva even en zei : “kan jij voor volgende zaterdag een sessie met Lindsay organiseren op het appartement van John ?” “Zorg dat ze er tegen half drie is, ik laat je nog weten wat er precies dient te gebeuren”. Eva zei dat zulks geen enkel probleem zou zijn.
De vier dames rekenden af en mevrouw Martens kwam in mijn richting. Ik vond dat ik al lang genoeg gezeten had, dus ik schreef op een bierkaartje Zwaluwstraat 79 volgende zaterdag op veertien uur dertig. Ze wou gaan zitten maar ik zeg gewoon : “ik ben van gedachte veranderd, wees daar op het uur dat erop staat” en ik wijs naar het bierkaartje.
“Waarom zou ik dat doen ?” vraagt ze. “Oh, maar u kunt kiezen mevrouw” zei ik “het is geen verplichting, maar als je op dat adres niet alleen opdaagt, volgende zaterdag, dan zal jouw man geen job meer hebben de maandag erna, zijn baas, Van Steendonck in de gevangenis zitten en u hoogstwaarschijnlijk ook mevrouw”. “U kiest mevrouw” en ik sta op en loop weg.
De dinsdag erna ga ik weer naar de taverne en onder het nuttigen van een kop koffie vertel ik Eva wat ik wens voor komende zaterdag. Eva is direct enthousiast en beloofde volledige medewerking.

Tegen kwart na twee op zaterdag zouden Eva en Lindsay aanwezig zijn. Eva had op een USB-stick enkel de zeven punten die Lindsay voor camera verkondigd had, gezet. Zie hiervoor deel negen van dit verhaal. Ik was al rond twee op het appartement en steek de stick in het tv-toestel. Klaar op te laten draaien. Lindsay en Eva stuur ik naar de slaapkamer om ‘zich bezig te houden’. En de camera’s en microfoontjes waren opnieuw geïnstalleerd. Ikzelf ga op het terras vooraan aan de straatkant staan om te zien of mevrouw Martens wel alleen opdaagt.
En inderdaad, stipt om veertien uur dertig belt ze beneden aan de voordeur. Een minuut later staat ze boven in het appartement en wil duidelijk een hele tirade afsteken. Ik zit aan de eetkamertafel en leg mijn vinger over mijn lippen om aan te geven dat ze moet zwijgen. Met de afstandsbediening start ik de beelden op de tv. Op het grote scherm ziet Katrien Martens-Peters de zeven bekentenissen van Lindsay. Al van bij de eerste slaat mevrouw Martens beide handen voor haar mond. Als het filmpje gedaan is, druk ik de tv uit. Katrien Martens draait zich om naar mij, nog steeds met haar handen voor haar mond. Er staat een mengeling van angst en woede in haar ogen, maar ik zie dat ze best snapt, dat mocht dat filmpje publiek gemaakt worden, heel haar leven, dat van haar man, Van Steendonck en vermoedelijk ook dat van notaris Van Acker, geruïneerd zou zijn.

Ze begint te trillen op haar benen en ik zeg heel vriendelijk : “zet u mevrouw” en ik wijs vriendelijk de stoel voor mij aan.
“Mevrouw Martens, begin ik, normalerwijze zou ik met het filmpje dat u net zag, niets doen”. “Ik zou je ermee kunnen chanteren, maar ik ben seksueel in u, als vrouw niet geïnteresseerd”. “Ik vind u gewoon een arrogante kakmadam en dus het neuken niet waard”.
“Helaas”, zei ik “hebt u, met uw arrogante houding mijn vrouw zwaar beledigd en dat kan ik niet tolereren”. “U zal dus vandaag een straf ondergaan die mij gepast lijkt en bij een volgende inbreuk van gelijkaardige aard, naar mij toe, naar mijn vrouw toe of naar bijvoorbeeld het personeel of de uitbaters van ‘De Gouden Tulp’ toe, wordt diezelfde straf gewoon herhaald, alleen wel dubbel zo zwaar”. “Begrepen ?”
Dan zeg ik bars : “sta recht en kleed je helemaal uit, kakmadame”. Ze kijkt onthutst. “Nu” zeg ik hard.
Aarzelend kleedt ze zich uit. “Sneller” zeg ik nog. Twee minuten later staat ze in haar ondergoed. Ze had zwarte nylons aan met een jarretellegordeltje, die mocht ze aanhouden. De zwarte bh moest ook uit. Voor mij stond een vrouw van middelbare leeftijd, neigend naar een Rubensmodel, met dikke tieten, die neerwaarts hingen, wat vet op de buik een slecht geschoren kut en met tranen in de ogen.
“Ik heb nog een paar mensen uitgenodigd” zeg ik haar. De angst schiet in haar ogen. “Ga door die gesloten deur naar de slaapkamer”. Ik volgde haar en hoopte dat Eva aan het doen was, wat ik vooraf met haar afgesproken had.

En inderdaad, Lindsay zat op handen en knieën, midden op het bed, met Eva achter haar die Lindsay met een dikke voorbinddildo op z’n hondjes aan het neuken was. “Lindsay !!!” roept mevrouw Martens uit. Lindsay draaide haar hoofd naar haar moeder die naakt in de deuropening stond. Ik sta er net achter. Lindsay zegt doodleuk : “hoi mam, wat leuk om jou hier te zien”. Eva neukte rustig verder. Dan zegt Lindsay : “mam, doe gewoon wat juffrouw Eva of mijnheer Rick je bevelen en je gaat er nog van genieten ook”.
Ik knik naar Eva en die haalt de kunstlul uit het kutje van Lindsay, komt van het bed en gaat voor Katrien Martens staan. “Op je knieën stomme kut en lik de sappen van je dochter van mijn lul”. Ik grijp, gezien ik achter haar sta, Katrien Martens bij het nekvel en duw haar naar beneden op haar knieën. Dan duw ik haar mond tegen de lul. “Mondje open Katrientje, ik mag toch wel Katrien tegen je zeggen, hoop ik”. Zonder een antwoord af te wachten, duw ik door en Eva, helpt, door gewoon die dildo in haar smoeltje te rammen.
Echt zachtaardig is onze Eva niet en ze grijpt mevrouw Martens bij de haren, met haar twee handen en trekt zo het hoofd ervan over de dildo. Ze begint gewoon op een rustig tempo de mond en keel van Katrientje te neuken. “Mooi” zeg ik ter goedkeuring en loop naast het duo verder de slaapkamer in.

Daar geef ik het lederen zweepje aan Lindsay en zet me in het zeteltje in de hoek. Lindsay was netjes, uiteraard volledig bloot naast mijn zeteltje komen te staan. Ik zag dat Eva goed bezig was en om niet werkloos toe te moeten kijken zeg ik tegen Lindsay, “op je knieën meisje, nadat ik mijn kleding uitgespeeld had. “Pijpen, jonge dame”.
Lindsay kwijt zich van haar taak, haar moeder kon het niet zien omdat Eva voor haar stond. Na zeker een minuut of tien, kijkt Eva achterom en ziet mij gepijpt worden door Lindsay. We hadden afgesproken dat ik vandaag de regie zou voeren, dus ze kijkt me vragend aan. Ik zeg : “stop maar, leg je languit midden op het bed, zet ons Katrientje op haar knieën voor de achterkant van het bed en laat ze je kutje likken”. “Haar borsten mogen niet op het bed rusten” voeg ik er nog aan toe.

Met een ruk trekt Eva de dildo uit de mond van Katrien, sleurt die aan de haren naar de achterkant van het bed, zonder ze te laten opstaan. Ze roept wel “aauuuuuww” maar daar houdt Eva geen rekening mee en ze plaats Katrien, met haar hoofd, armen en schouders op het bed, in het midden van de achterkant. Zonder haar greep in de netjes gekapte haren van Katrien te lossen, kruipt Eva op het bed, schuift haar kontje onder het smoelwerk van Katrien, drukt die met het hoofd op haar kutje en zegt : “likken teef !”
Katrien had duidelijk gezien dat haar dochter mij grondig aan het pijpen was, maar kreeg de kans niet om commentaar te leveren. Het gepijp van Lindsay begon mij drastisch geil te maken, dus laat ik nog even begaan, maar denk bij mezelf : ‘niet te lang Rickse of ze zuigt me leeg’. Eva begint vanop het bed te mekkeren en roept tegen Katrien : “beter likken stom wijf, je bakt er niks van”. Ze trekt het hoofd van Katrien harder tegen haar kutje.

Ik besluit om Eva wat te helpen, grijp in de haardos van Lindsay en zeg tegen haar : “neem dat zweepje, ga naast het lichaam van je moeder staan en sla op haar kont en rug zo hard je kunt”. “Denk aan alles wat je ooit in je leven moest doen van haar en waarvoor je nu nog boos bent, dus sla goed door, ze is vet genoeg”. “Minstens vijftig slagen en ook de onderkant van haar neerhangende tetten niet vergeten”. “Doe je best meisje, voor één keer mag jij je een keer op iemand uitleven, dat ga je nooit mogen op mij of Eva, maar ik ben kwaad op je moeder en die heeft daarvoor een zeer harde straf verdient en jij mag die geven”. Het leek of ik haar een gunst verleende.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 6933 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op pensioen – Eva, Theo en Katrien Deel 10 van 11”

Plaats een reactie