BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op pensioen – Katrien en slot Deel 11 van 11

Dit verhaal is waar gebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Lindsay zet zich in positie, ik hou mijn lul vast met één hand zonder er echt iets mee te doen, Eva kijkt naar mijn lul, dan naar Lindsay en ze weet wat ik wil. “Sla, zeikkut !” roept ze tegen Lindsay. Die geeft een slag, op het achterwerk van haar moeder. Die gilt gesmoord omdat Eva nog steeds de mond van Katrien tegen haar kutje gedrukt hield. “Veel harder slaan, geile teef, sla zo hard dat je er zelf geil van wordt, verdomme !” Er verschijnt een glinstering in de ogen van Lindsay en ze gehoorzaamt de bevelen van Eva.
De eerste vijf à tien slagen waren nog redelijk, maar vanaf dan, had ze duidelijk een goed ritme te pakken en alsof al haar frustraties uit haar lijf kwamen, liet ze een regen van keiharde slagen op de kont en rug van haar moeder landen. Zelfs Eva was verbaasd, want die riep : “goed zo, zo verder doen !”. Lindsay was duidelijk niet aan het tellen en ik bekeek de gebeurtenis. Als ik dacht dat Katrien er toch ongeveer een vijftigtal had gekregen, zei ik hard : “nu tegen de achterkant van haar billen Lindsay !” Ze luisterde en zette de éne na de andere dieprode streep op de achterkant van de billen van haar moeder.
Ook hier liet ik begaan. Je kon duidelijk zien dat Lindsay een nogal sportief type was die duidelijk over een goeie conditie beschikte. Als ze weer ongeveer aan vijftig zat, greep ik weer in en zei : “nu tegen de onderkant van die dikke tetten, Lindsay”. Katrien zat bijna aan één stuk te gillen van de pijn, gelukkig bijna helemaal gesmoord door het kutje van Eva. Veel gelik gebeurde er niet meer. Eva’s kutje diende eerder als akoestische demper voor het gegil.

Lindsay van haar kant, gaf het best van zichzelf. Er parelde zweetdruppels op haar voorhoofd en ze had een bijzonder verwrongen, fanatieke blik in haar ogen. Aan een hels tempo sloeg ze door.
Om het niet volledig uit de hand te laten lopen, greep ik in. “Lindsay, pauze” zei ik en ik wees naar de plek vlak naast mijn zeteltje. Gedwee, ging ze daar met de armen op de rug staan. Beiden overkeken we het geheel en we zagen het hele blubberlijf van Katrien, van aan haar knieën tot haar hals aan de achterkant vol diep, rode strepen staan. Behalve de onderkant van haar borsten, die hetzelfde kleurpatroon vertoonden, konden we niet veel zien.
Aan Eva vroeg ik : “likt die zeug eigenlijk nog wel je kutje ?” Eva schudde van ‘neen’.
Ik grijp in, sta recht en ga vlak naast Katrien staan. Met één hand grijp ik in de haardos, trek zo haar hoofd omhoog, draai dat een beetje zodat ze me kan aankijken en ik zeg hard tegen haar : “vuil klotewijf, jij gaat juffrouw Steenackers, die hier voor je ligt nu grondig klaarlikken, begrepen ?” Met betraande ogen, compleet uitgelopen mascara en vol angst kijkt ze naar mij. Het is alsof ze in een soort trance is en niet goed weet waar ze ik.
Daarom geef ik haar met mijn vrije hand een pets tegen haar kaak. Dat heeft ietwat effect in de zin dat ze geschrokken en bewust naar mij kijkt.
Tegen haar zeg ik : “arrogante trut, jij gaat nu juffrouw Steenackers het orgasme van haar leven geven, door te likken alsof je leven er vanaf hangt”. “Als onze lieve Eva hier niet door jouw gelik, binnen de tien minuten klaarkomt, dan ga ik je behandelen met dat zweepje en ga jij dat de komende drie, vier weken heel goed blijven voelen en als kers op de taart, opdat je die tijd moeilijk zou kunnen zitten, ram ik mijn hele vuist, in één keer, in je stronthol !” “Begrepen ?!” Ze knikt moeizaam.
Ik loop terug naar mijn zeteltje en zeg tegen Lindsay dat ze de voorbinddildo moet omgespen. Zoals al aangegeven is die ongeveer even lang en dik als mijn eigen piemel.

Dan zeg ik : “Lindsay meisje, netjes doen wat ik vraag”. “Jij gaat op je knieën achter je moeder zitten, en steekt die dildo in haar kut”. “Dan beweeg je in en uit, heel langzaam en tel daarbij”. “Dertig keer traag helemaal erin”. “Daarna haal je die dildo uit haar kut en duw je die heel traag in haar aars”. “Ook daar dertig keer zo diep mogelijk erin en bijna helemaal er terug uit”. “Doe het traag, zodat jouw mama Eva goed kan klaarlikken”. Ze knikt en zet zich in positie.
Even later zie ik de dikke dildo helemaal in de kut van Katrien verdwijnen. “Traag en tellen” zeg ik ietwat overbodig.
“Likt ze een beetje goed” vraag ik aan Eva. Die opent haar ogen een beetje en zegt : “Lindsay doet dat veel beter, mijn heer Rick”. Ik glimlach. “Laat je gaan schat” zeg ik, we zullen haar nadien nog wel één en ander moeten bijbrengen”. “Rome en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd” voeg ik er filosofisch aan toe.
Lindsay blijft mooi traag bewegen en als ze aan de derde serie van dertig inwaartse bewegingen in de kut van haar moeder begint, zien en horen we alle drie, die schat van een Eva sidderend klaarkomen. Katrien legt haar hoofd bovenop de venusheuvel van Eva en laat bij haar het orgasme uitrazen.
Tegen Lindsay zeg ik, zodra ik zie dat de ademhaling van Eva zich terug ietwat genormaliseerd had : “Lindsay, nu ga je op maximaal vermogen, in en uit de kut rammen van je moeder en haar kont”. “Telkens per gat, dertig keer !” “En sla ondertussen ook met je vlakke hand op de kont van je mama !”

Lindsay kwijt zich van haar taak. Katrien Martens wordt zowel vaginaal als anaal geneukt bij elke inwaartse beweging, ramt Lindsay met haar onderlijf en het harnas van de omgespte voorbinddildo, tegen de reeds zwaar gehavende kont en billen van haar moeder. Ze mepte ook heel ferm en gemeen door op de dikke kontkaken.
Op het moment dat Eva haar ogen terug opende, doe ik teken naar haar. Ik wijs met één vinger naar mijn piemel. Met een glinstering in de ogen komt ze dichterbij. “Wil jij je er bovenop zetten lieverd, in je kutje en jij met je gelaat naar het bed en je rug naar mij”. “Met heel veel plezier mijnheer Rick” zegt ze vormelijk.
Twee seconden later zit ze schrijlings over mijn heupen met mijn lul diep in haar begraven. Ik fluister : “niet teveel bewegen schat, geniet gewoon van het gevoel en het spektakel voor ons”. Ik voel haar kutje in mijn lul nijpen.
Katrien lag voorover op het bed met haar bovenlichaam. De armen gestrekt naar boven. Daar lag iets voordien Eva. Naar Lindsay roep ik : “Lindsay, nog enkel in de kut neuken en veel harder op de kont slaan”. Lindsay kijkt even zijwaarts naar mij, knikt en haal de voorbinddildo uit de aars van haar moeder en ramt hem in één keer tot maximale diepte in de kut. Haar onderlijf klets tegen de pijnlijk billen van de mama. Ze zet nog een hoger tempo in, zowel van het geram als van het geklets op de kont.
Eva en ik, hoorden Katrien kreunen onder het gebeuk van haar dochter. Die ramde dat het een lieve lust was. Tot verbazing van Lindsay, Eva en mezelf, wij dachten dat Katrien Martens kreunde van pijn, hoorden we alle drie, dat de kreunen van Katrien overgingen in een ander soort kreunen, vermengd met gehijg. Die Lindsay was haar eigen moeder aan het klaarneuken. Eva vond dat blijkbaar heel geestig en begon Lindsay aan te moedigen.

“Lindsay schat, je doet het goed, neuk dat kreng van een moeder, neuk haar kut kapot, komaan, rammen verdomme, je kunt het !” “Als je haar laat komen, krijg je straks van mij een presentje, voor één keer, per uitzondering lik ik jouw kutje”. Eva en ik konden duidelijk merken dat de motivatiekreten van Eva effect hadden. “Lindsay ramde zo mogelijk nog harder en de regen kletsen op de kont van haar mama, ging veel sneller en ze sloeg veel harder.
En ja, na een paar minuten, begon Katrien te gillen van “jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa, ik ga koooooooommmmmeeeeeen, jaaaaaaa, verdomme, oooooooooooauuuuuuwwwwwwwww, ik koooooooooooommmmmmmmmmmmm”.
Katrien krijste het uit, ze gilde dat ‘horen en zien verging’. De nogal pijnlijke behandeling die ze onderging, had blijkbaar ook op haar een geil effect. Tegen Eva, fluister ik : “haha, de appel valt niet ver van de boom blijkbaar”. Tegen Lindsay zeg ik hard genoeg opdat ze het kan horen : “Lindsay, trek die dildo nu maar uit de kut van je moeder en help ze recht zodat ze op het bed kan gaan zitten”.
Een minuut later, zit Katrien, met een pijnlijke grimas op haar gehavende kont op het bed. Lindsay staat er naast met een erg natte dildo, nog steeds voorgebonden. Katrien kijkt naar mij en Eva, en ze ziet natuurlijk dat de oude rakker, die ik ben op het zeteltje zit, met een jong ding van net achttien, die mijn ‘oude’ lul in haar kutje begraven heeft.

“We gaan nog een rondje pesten, doen” zeg ik tegen Eva, die daarbij lacht. Tegen Katrien zeg ik : “Katrientje, om te beginnen ga je die voorbinddildo van Lindsay even mooi proper likken”. “Vooruit, begin er aan, het zijn enkel jouw sappen die dat ding besmeurd hebben”. Ik liet natuurlijk achterwege dat die dildo niet alleen in haar kut maar ook in haar kont gezeten had.
Duidelijk met tegenzin, begin ze de voorbinddildo te likken. “Helemaal in je mond nemen, kalf, denk maar dat je een mooie lul aan het pijpen bent”. Katrien neem enkel de kop van de dildo in haar mond, dus zeg ik tegen Lindsay : “Lindsay meisje, je mama is niet zo goed in het gehoorzamen, blijkbaar, help haar even, grijp haar bij de haren en neuk haar vettige smoel”. Lindsay, die half schuin voor haar moeder stond, zet zich nu staande tussen de bovenbenen van Katrien, grijp in de haren van haar moeder met beide handen, en trekt zo de mond van Katrien over haar voorbinddildo. Ze begint gewoon het smoeltje van Katrien te neuken. Die kokt wel een paar keer, maar Lindsay gaat rustig door. Volgens mij was die een paar openstaande rekeningen aan het vereffenen.
Eva en ik laten begaan. Na een aantal minuten begon het geheel mij toch te vervelen en dus zei ik : “stop maar Lindsay, doe dat harnas met die dildo maar uit, die zal ondertussen wel proper zijn”.

“Help je moeder even recht” zei ik nog, nadat ze het harnas uit had. “Zo dames” we gaan een andere oefening doen”. Ik keek naar Lindsay, een jong en sportief geval van net achttien jaar met een mooi figuur en prachtig mooie borsten en daarnaast haar moeder, met een knalrood hoofd, de hele rug, haar borsten en billen vol met donder purperen strepen. Nogal kwabbig van figuur, hier en daar vetrolletjes, een buikje, dikke neerhangende borsten en met een blik van verwarring, geilheid en angst om wat haar overkwam en nog ging overkomen.
Ik bekijk beiden samen met Eva. Eva draait haar hoofd naar mij, want die zit nog steeds met mijn lul in haar en met haar rug naar mij gekeerd, schrijlings over mijn heupen. Ze fluistert, “mag ik even tussen komen, Rick ?” We hadden vooraf wel afgesproken dat ik vandaag de regie zou voeren, maar ik knikt. Ze draait zich terug naar Lindsay en haar moeder en zegt : “zo dames, tot nu was een voorproefje, nu gaan we beginnen aan het echte werk”. “Mevrouw Martens, geef je dochter een tongkus, ééntje die kan tellen, dus langdurig, zwoel en vol overgave !” zegt ze bars.

De ogen van Katrien Martens werden groot, ze protesteert en zegt : “niks daarvan, dat doe ik niet !” “Wat denken jullie wel ?” “Stelletje smeerlappen !”. Vanachter de rug van Eva fluister ik : “lieve Eva, mevrouw Martens heeft het nog niet goed door, vrees ik, wil jij haar een beetje motivatie bijbrengen en doe ineens Lindsay ook maar wat extra”. Eva kijkt weer om en zegt : “maar lieverd, dan moet ik jouw heerlijke piemel uit mijn kutje laten glijden”. “Bwa”, zeg ik, “ik offer me wel even tijdelijk op”.
Eva staat recht en tegelijk schuift mijn glimmende harde lul uit haar. Die blijft mooi blinkend rechtop staan. Zowel Lindsay als Katrien Martens, kijken naar mijn lul, dan zien ze Eva naderen en hun ogen worden weer angstiger. Eva neemt het lange lederen stokje, die paardenzweep dus, ter hand en zegt tegen Lindsay en haar moeder : “tegenover mekaar gaan staan, in élke hand, tussen duim en wijsvinger één tepel klemmen, goed doornijpen en een beetje uitrekken, als je een tepel loslaat, dan verdubbel ik het aantal slagen dat ik in gedachten heb”. “Gesnapt ?” roept ze bijna. Noch Lindsay, noch haar mama maken aanstalten om wat dan ook te doen. Plots, uit het niets, zwiept de zweep met een fluitend geluid door de lucht en beland dwars over de kwabbige buik van Katrien Martens, een dikke donker rode streep achterlatend. Die gilt het uit van pijn, maar Eva brult : “tepels vastnemen stomme geit, en snel een beetje of ik ga door”. “Vooruit, allebei in positie gaan staan en aan die tepels trekken of ik sla jullie allebei verrot en als ik uitgeput geraak, dan neemt mijnheer Rick het van mij over en ik verzeker jullie, die kan nog veel harder slaan !!!”.
Twintig seconden later staan Lindsay en haar mama op een halve meter voor mekaar. Allebei in elke hand een borst die deels uitgetrokken wordt.

“Hardop tellen, klotewijven !!” roept ze nog en weer uit het niets landt er een serieuze zweepslag bovenop de linker borst van Katrien, die gilt weer en tijdens die gil, landt er zo’n slag op de rechter borst van Lindsay, die gilt ook van pijn. Zowel Lindsay als Katrien hadden hun borst uit hun hand zien schieten. “Veel harder op de tepels nijpen, strontwijven !!!” en tegelijk loopt ze rond beide dames en komt zo aan de andere kant van hen te staan. Nu pas zie ik beide dames met tranen in de ogen staan en Eva achter hen. Opeens zwiept die zweep weer door de lucht en landt bovenop de rechter borst van Katrien, die gilt weer en tegelijk landt de zweep op de linker borst van Lindsay, met hetzelfde resultaat. Eva begint nu ritmisch door te meppen, alternerend op de rechter borst van Katrien en op de linker van Lindsay. Beide dames staan te huilen en te snikken van de pijn, maar lossen hun borsten niet meer. Dan loop Eva om en komt terug met haar rug voor mij staan. Zowel Lindsay als Katrien hadden elk tien harde slagen op één borst gekregen en kregen er nu tien op de andere. Dan smeet Eva het zweepje weg en zei : “en nu dames, laat jullie borsten los, en kus mekaar zoals mijnheer Rick het graag ziet”.
Lindsay en haar moeder gaan over in een passionele tongzoen. Beider borsten, net nogal grof gepijnigd, drukken tegen mekaar en ze proberen te tongen zonder dat elkaars borsten die van de andere raken, Lindsay heeft ondertussen wel het hoofd van haar moeder vast met twee handen en tongt er hevig op los. Na even, tongt de mama ook mee en legt die ook de handen op de zijkanten van het hoofd van haar dochter.

Eva, was gewoon ruggelings, midden op het bed gaan liggen en steunend op haar ellenbogen bekeek ze het tafereel. Ik zat nog steeds in het zeteltje, met één hand rond mijn stijve lul, ook naar het schouwspel te kijken.
Na zo’n minuut of vijf, roept Eva, “goed zo, Lindsay, jouw mama kan tongen, dat is duidelijk”. “Katrientje, kom eens hier” en tegelijk steekt ze haar handen onder haar knieën, trekt die op en we krijgen een prachtig mooi, rozig kutje te zien en tevens het sterretje eronder. “Zo zeikwijf, je hebt juist gedemonstreerd dat je toch kan tongen, wel, nu ga jij je tongkunsten op mijn aars mogen proberen, komaan, steek die tong in mijn gat !” Katrien aarzelt en Eva zegt daarop : “nu klotewijf, of mijnheer Rick staat recht en die gaat jouw kont nog wat extra bewerken !” “Dan ga je de volgende maand al helemaal niet meer op je gat kunnen gaan zitten !” Katrien legt zich op haar buik op bed, languit voor Eva en begint voorzichtig de aars van Eva te likken. Lindsay staat er wat bedremmelt bij en weet niet wat doen. Eva ziet dat en zegt : “Lindsay schat, ga bovenop mijnheer Rick zitten, steek zijn lul in jouw aars en laat die daar zitten”. “We willen niet dat mijnheer Rick zijn piemel kou zou vatten” en ze lacht. Ok, mijn natte piemel stak wel mooi opwaarts gericht, maar de kans dat die in de slaapkamer kou zou vatten, leek me minimaal.

Lindsay zet zich over mij, met één hand grijpt ze mijn piemel vast en laat die voorzichtig in haar sterretje verdwijnen. Katrien had haar gelik aan de kont van Eva even onderbroken om ongelovig vast te stellen dat haar dochter zich vrijwillig anaal liet penetreren, ik bedoel dat ze zichzelf daarmee penetreerde. Dan zei Eva : “genoeg gekeken, lik mijn gat verdomme !”
Katrien begint grondig de aars van Eva te likken, als ik wat opzij van het naakte lichaam van Lindsay, naar het bed kijk, dan zie ik toch dat Katrien met haar tong heftig in het kontgaatje van Eva, in en uit gaat. Ze tong als het ware de kont van Eva. Met mijn pik in het kontje van Lindsay en Eva die door Katrien verwend wordt, denk ik bij mezelf : ‘het leven kan mooi zijn’.
Na zo’n tien minuten dat Eva haar kontje liet verwennen, riep ze naar Lindsay : “Lindsay, schat, mijnheer Rick is vandaag nog niet klaargekomen, beweeg je kontje wat intenser en laat hem in jou klaarkomen en je mag, per uitzondering jezelf tegelijk klaarvingeren”.
Katrien die dat hoorde, kon het niet vatten, hield even op met kontlikken en keek verbaasd op. Eva reageerde prompt door te zeggen : “kutwijf, verder likken of wil je liever zien hoe jouw dochter zich op de pik van mijnheer Rick klaar rijdt ?”
Katrien begon terug te likken aan de aars van Eva en Lindsay, die bij wijze van spreken enkel mijn lul diende ‘warm te houden’, begon met haar onderlichaam ritmisch op en neer te bewegen. Met één hand steunde ze daarvoor op één knie, met de andere hand begon ze zichzelf te vingeren. Af en toe gingen daarbij twee vingers van haar in haar kutje en dat kon ik, via de binnenkant van haar endeldarm goed voelen. Dat gevoel was bijzonder aangenaam en gaf een extra effect aan mijn geilheid.

Ik greep onder haar oksels door naar haar mooie borsten, die waren wel voorzien van een aantal pijnlijk rode strepen maar daar kon ik me niet veel van aantrekken. Ik begon die borsten toch redelijk fel te kneden. Af en toe trok ik wat aan haar tepels, maar het kneden van de borsten, ontlokte haar kreten zie een mengeling van pijn en geilheid waren. Dus kneedde ik wat hardhandiger verder. Als reactie daarop begon Lindsay nog heftiger op en neer te gaan en zichzelf veel feller, bijna op een gemene manier te vingeren.
Haar gebeuk op mijn heupen begon mij danig op te winden, vanuit een ooghoek, zag ik dat Eva Katrien van zich af geduwd had, en dat beide dames naar het anale geneuk van Lindsay aan het kijken waren. Eva keek geil en geamuseerd, Katrien keek eerder angstig, verbaasd en eerder verward.
Lindsay gaf van katoen, vingerde zich als gek, kreunde hard en vol overgave en bewoog tegelijkertijd als maar feller over mijn lul. Die kwam steeds drie kwart tevoorschijn om daarna helemaal in haar sterretje te verdwijnen.
De zaligheid van deze bewegingen op mijn ‘vitaal orgaan’ deed het sperma in mijn ballen borrelen. Als Lindsay dan nog begint te roepen van “oooohhhhhhhhhhh, ik ga komen, ik voel het, ik ga koooooooooommennnn” en dan daartussen “mijnheer Rick, hou je niet in, spuit mijn kont vol sperma alsjeblieft, oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh” en ik voel Lindsay, fel op haar kut kletsend, al spuitend klaarkomen. Dat is er teveel aan en ik spuit al wat ik in mijn lijf heb aan sperma diep in haar darmen. De ontlading is zo groot dat ik even zwart voor de ogen word.

Mijn gekneed van de borsten was stil gevallen en met beide armen ter hoogte van haar buik, omarm ik haar. Vooral opdat ze niet van mijn lijf zou afdonderen. Van Eva, krijgen we applaus. Die zegt : “goed zo lieverd, dat heb je prachtig gedaan”. Ik voel ondertussen de spasmen van het orgasme wegebben.
Dan kruipt Eva recht, trekt Katrien aan haar haren mee en doet ze knielen voor Lindsay en mezelf. Ik hoor Eva zeggen : “zo, stomme kut, nu jouw dochter even het kutje mooi proper likken”. Lindsay leunt wat achteruit tegen mij en Katrien zit geknield tussen mijn en Lindsay’s benen, en begint aan haar opdracht.
Na een minuut of vijf zegt Eva tegen Lindsay : “zo meid, jouw kutje moet nu wel proper zijn, leun nog wat verder achteruit, laat de lul van mijnheer Rick uit je kontje glijden zodat jouw mama het sperma uit je kontje kan likken.
Lindsay leunde nu volledig achterover op mijn torso en mijn lul floepte uit haar kontje, zodra ik, om behulpzaam te zijn, haar onder de knieën pakte en die omhoog trok. Zo presenteerde ze beter haar kontgaatje waar mijn sperma uit druppelde.
Eva zag dat, glimlachten den duwde het hoofd van Katrien tegen de aars van haar dochter. “Alles eruit likken en zuigen, strontwijf” zei Eva hard. Met veel tegenzin begon Katrien mijn sperma uit het kontje te zuigen. Zodra de taak volbracht was, moest Lindsay van mijn lijf af komen en Katrien kreeg de opdracht om mijn hele onderkant en mijn verslapte lul, proper te likken. Eva stond er ietwat voorover gebogen naar te kijken en zei een paar keer : “daar nog wat”.
Dan zei ze : “mevrouw de notaris, je bent bijna een volleerde kontlikster, nu nog een laatste oefening : “mijnheer Rick, draai je even om en leun voorover op het stoeltje alsjeblieft, dan kan ons lief notarisvrouwtje jouw kontje netjes proper likken”. Ze lachte.
Zeker tien minuten liet ik mij het gekronkel van de tong van Katrien in en rond mijn aars welgevallen. Dan stond ik recht, duwde Katrien van mij weg, de grond op en met z’n drieën keken we rechtopstaand, naar de zwaar getergde en vernederde Katrien voor onze voeten op de grond.

Ik vond er niet beter op, om gewoon op haar lijf te spuwen en zowel Lindsay en Eva deden mee. Tot op een bepaald moment geen van ons drieën nog voldoende speeksel ter beschikking hadden.
“Komaan, allemaal naar de badkamer, want deze stomme kut ziet er nu wel erg vies uit” zei ik, terwijl ik op Katrien wees.
In de badkamer aangekomen, wees ik op het ligbad en zei tegen Katrien : “ daar in gaan staan, voorover gebukt, met je handen op de korte kant van het bad. Eva, Lindsay en ik, keken naar het vol van rode strepen getekende lichaam van Katrien. De nu neerhangende borsten stonden eveneens vol rode strepen, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant.
Ik grijp naar de dikke peer die ik vooraf in de lavabo had klaar gelegd. Die vul ik met lauw water en een scheutje shampoo erbij. Tegen Katrien zeg ik : “zo stinkend wijf, wij gaan je nu even echt laten stinken, ik ga je een klysma zetten en zodra dat werkt, ga jij op je hurken in het bad zitten”. “Begrepen ?” Ze kijkt met bange ogen zijlings naar mij. Eva had een rond badje van zo’n dertig centimeter doorsnee achter Katrien in het bad gezet.
Ik steek nogal bruut het smalle stuk van de peer in haar rectum. Dan nijp ik de peer helemaal leeg. “Zo lang mogelijk alles ophouden” zeg ik nog. Ondertussen vul ik de peer opnieuw en duw die dan zo diep mogelijk in haar aars. Ik nijp die peer leeg. Gezien Katrien voorovergebogen in het bad staat, hangen haar borsten, neerwaarts gericht. Ik knijp er een paar keer in en Katrien draait haar hoofd in mijn richting. Ze heeft duidelijk moeite om de vloeistof in haar endeldarm te houden. Ik blijf die borsten kneden en uiteindelijk vraag ze : “ik hou dit niet langer vol, mag ik alsjeblieft naar toilet ?”

Ik zeg gewoon “neen, hurk maar neer en hou je kont boven het teiltje en laat alles lopen”. Ze kijkt me ongelovig aan en ik laat haar borsten los en duw haar met de schouder achterwaarts. Ze grijpt zich vast aan de randen van het bad om niet op haar kont in het teiltje te belanden. Zo zit ze gehurkt met haar kont net boven het teiltje. Nog geen drie tellen later spuit er een lichtbruine vloeistof uit haar aars. Dat wat ik in haar kont gespoten had samen met een beetje uitwerpselen. De boel stink nogal.
Eva reageert door te zeggen : “mijnheer Rick, zie je wel dat zij een echt strontwijf is” en ze lacht. Katrien had zeker een dikke straal of vijf, zes in het teiltje gespoten vanuit haar aars vooraleer er niks meer uit kwam.
Eva pakt het teiltje weg vanonder de kont van Katrien en zegt : “bah, dat stinkt nogal” en tegen Katrien zegt ze : “ga op je gat zitten strontwijf”. Eva vond er niet beter op om het teiltje over het hoofd van Katrien leeg te gieten. De vloeistof met uitwerpselen erin ging over het hoofd, in de haren en liep verder over het lichaam van Katrien. Die was eerst geschokt door de daad van Eva, kon niet goed vatten wat er gebeurde, begreep het dan en begon ineens hartverscheurend te wenen. Een grotere vernedering was moeilijk te vinden.
Ik moet om de impulsieve daad van Eva lachen en die schiet ook in de lach, net zoals Lindsay. Eva pakt dan de douche die aan de kraan van het bad hand, ze houdt de sproeier boven het hoofd van Katrien en draait dan de kraan open. Wel met enkel ijskoud water. Katrien gilt en wil uit het bad kruipen, maar ik hou haar tegen en zeg : “zitten blijven trut, want je stinkt en Eva hier bewijst je een dienst. Katrien begint te rillen onder het ijskoude water. Eva sproeit Katrien overal nat.

Dan zegt ze : “nu naar de douche madam, voor de rest van je reiniging”. Ik ben galant en neem de hand van de wenende Katrien zodat ze uit het bad kan stappen. “Ga op de grond liggen in de douche, je krijgt nog een warme douche” zeg ik al grinnikend. Met z’n vieren, stappen we de grote inloopdouche in, Katrien gaat op de grond zitten, met haar rug tegen één wand. “Mondje open lieve mama” zegt Lindsay en met licht gespreide benen, begint ze te pissen, zo goed als mogelijk gericht op de geopende mond van haar moeder. Eva doet hetzelfde en om niet achter te blijven, richt ik mijn pik ook op haar mond. De massa pis in aanzienlijk en Katrien krijgt het moeilijk verwerkt. Haar mond loop over en zowel Eva als ikzelf roepen bijna synchroon : “slikken verdomme”. Dat klonk blijkbaar heel dreigend want Katrien begint uit alle macht de warme pis weg te slikken.
Eens wij drieën uitgezeken, draai ik de regendouche open, en voelen we het warme water over ons neerdalen. Onder de douche kijk ik naar Eva en die kijkt terug. Wat later zijn we verwikkeld in een zwoele tongzoen. Beneden ons, zie Katrien iets naast het neervallende water, met ietwat verbazing naar onze tongzoen te kijken. Haar haar hangt in slierten over haar gelaat.

Dan neemt Eva, het hoofd van Lindsay vast en start met haar een nieuwe tongzoen. Na een paar minuten, stopt Eva met zoenen, en duwt het hoofd van Lindsay in mijn richting. Dan zegt Eva “Lindsay schat, nu heb je wel een tongzoen van mijnheer Rick verdient”. Lindsay en ik beginnen een passionele tongzoen voor de ogen van Eva, en vooral voor die van de moeder van Lindsay.
Iets later helpt Lindsay haar moeder recht en zegt : “hier, was jezelf, want je stinkt nog steeds” en ze duwt een fles shampoo in de handen van Katrien. Eva, Lindsay en ikzelf hadden ons al bediend van shampoo en keken naar de galanterie van Lindsay naar haar mama toe.
Zo’n tien minuten later, zitten Eva en ikzelf helemaal aangekleed in de woonkamer met een kop koffie. Eva had zowel Katrien als Lindsay verboden zich al aan te kleden. Na een paar minuten kwam Katrien enkel met een handdoek om haar natte haren gewikkeld uit de badkamer en ging, op aanwijzing van Eva naast de naakte Lindsay staan. Die had ook enkel een handdoek rond haar natte haren.
Ik rook een sigaretje en nip aan mijn koffie. Eva kijkt me aan en vraagt : “mijnheer Rick, wil jij dit twee kutten hier even uitleggen wat ze in de toekomst mogen doen en wat niet ?” Ook dit was vooraf onder ons twee afgesproken.
Aan mijn linker kant stond Lindsay, een ranke deerne van net achttien jaar, ok, met een paar rode strepen op haar borsten, maar verder helemaal intact. Daarnaast stond de volumineuzere Katrien, haar moeder en haar lijf was helemaal getekend door de verkregen behandelingen.

“Dames” zeg ik tegen hen twee, “vanaf nu is Eva hier jullie baas, met af en toe assistentie van mij”. “Dat betekent dat jullie op seksueel vlak niets doen, zonder voorafgaande toestemming van Eva”. “Lindsay, helemaal niets en voor Katrien is er één uitzondering, zij mag neuken met haar man en hoeft daar geen toestemming voor te vragen”. Bits reageert Katrien door te zeggen : “die raakt me al jaren niet meer aan !” “Dat is niet ons probleem” zeg ik daarop, maar ik vervolg “jullie twee doen alles, maar dan ook alles wat Eva hier beveelt en dat met enthousiasme en gewilligheid voor éénder wat zij vraagt”. “Daarover is geen discussie mogelijk”. “Bovendien, als Eva of ik er niet bij zijn, Katrientje, dan is jouw dochter Lindsay over jou baas, dat betekent als zij je zegt, haar kutje of wat anders te likken, dan doe je dat zonder tegenspreken”. “Lindsay moet daarvoor wel vooraf de toestemming van Eva vragen”.
“Tevens Katrien, als ik via mijn echtgenote merk dat je tegen haar nog arrogant of beledigend bent, dan kom ik je samen met Eva een keer echt onder handen nemen, nu zijn we nog ietwat terughoudend geweest”. Katrien kijkt verschrikt.
“Wat notaris Van Steendonck betreft, ik wil niet dat die met zijn poten nog aan jouw dochter zit en daar zorg ik zelf wel voor”.
“Zo dames, jullie ruimen hier de boel op, daarna mogen jullie terug kleding aandoen en het appartement verlaten”.

Nog geen maand later ging notaris Van Steendonck op pensioen, nadat ik hem influisterde dat kleine meisjes ontmaagden niet echt bij het gedrag van een notaris paste. Eva en Theo runnen met succes ‘De Gouden Tulp’. Lindsay studeert ondertussen voor notariaat.
Ik ‘help’ Eva regelmatig bij de maandelijkse ‘behandeling’ van Katrien en zo’n twee keer per maand hebben Eva en ikzelf een leuk ‘privé-onderhoud’. Het leven gaat zo zijn gangetje. Ik hoop dat jullie genoten van dit verhaal.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 8722 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op pensioen – Katrien en slot Deel 11 van 11”

  1. Heerlijk dat mama Katrien door haar dochter terug kreeg wat ze verdiende!
    Persoonlijk vind ik die harde zweepslagen en het grove geweld niet nodig maar zo een onderdanige sletjes gebruiken als lustobject is wel geil.

Plaats een reactie