BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op pensioen – Lindsay, vervolg Deel 7 van 11

Dit verhaal is waar gebeurd. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Dan zeg ik tegen Lindsay : “stom kalf, steek je tong uit, buk voorover en lik de binnenkant van haar handen en vingers”. Eva glimlacht. Lindsay heeft het moeilijk om niet boos te worden”. “Nu trut !” zeg ik nogal hard. Ze bukt zich en begint de hele handpalm van de rechter hand van Eva te likken. Ik zeg nog : “op elke vinger zuigen alsof je een klein piemeltje afzuigt, dan tussen de vingers met je tong en daarna heel de palm likken”. “Duim niet vergeten”. Dit is heel vernederend voor Lindsay, en duidelijk tegen haar zin doet ze wat ik vraag. Na even, wil ze al direct van hand wisselen, maar ik grijp in en zeg : “met die hand voortdoen tot ik zeg dat je mag wisselen !” Zo laat ik de vernedering wat langer duren. Eva geniet. Ik drink van mijn koffie en rook rustig verder.

Na zo’n minuut of tien, zeg ik : “Lindsay Martens stop maar en voor alle duidelijkheid en om in de toekomst alle mogelijke misverstanden te vermijden, wil ik graag even de puntjes op de ‘i’ zetten”. Eva kijkt me nieuwsgierig aan. Lindsay stond ondertussen terug recht naast de tafel.
“Eva hier, is zowat mijn assistente in jouw heropvoeding”. “Jij hebt haar in het verleden nogal schofterig, bekakt en hautain behandeld”. Lindsay wil wat zeggen maar ik grijp weer in en zeg direct : “zwijgen gij, stomme koe”. “Vanaf nu is Eva voor jou ‘juffrouw Steenackers’ en dien jij altijd en overal te doen wat Eva van jou verlangt”. “Als zij jou bijvoorbeeld belt en zegt, kom naar hier, waar dat ook moge zijn, dan doe je dat onmiddellijk en laat je alles vallen waar je mee bezig bent”. “Als Eva jou dan vraagt om bijvoorbeeld haar voeten te likken, of jezelf of haar klaar te vingeren, dan doe je dat onmiddellijk”. “Dat alles, wat ze ook vraagt doe je steeds direct, zonder tegenspreken en met enthousiasme”. “Jij wordt als het ware de persoonlijke slavin van Eva”. “Schiet je daarin tekort, dan hoor ik dat wel en dan verzin ik daarvoor wel de gepaste straf”. “Heb je dat begrepen ?”

“Voor jou ben ik mijnheer Rick en nooit iets anders”. “Ik ben niet altijd beschikbaar en Eva trouwens ook niet, want die werkt in de taverne van haar vader, maar jij, jij bent altijd zowel voor Eva als voor mij totaal beschikbaar, voor eender wat zij of ik willen”. “Gesnapt ?” Er staan weer tranen in haar ogen, maar ze knikt wel van ja”. “Jij houdt bovendien je wafel tegen iedereen”. “Als ik vaststel, dat jij wat dan ook vertelt aan wie dan ook over Eva of mezelf of over de dingen die wij met jou of mekaar uitspoken, dan ontkennen Eva en ik dat categoriek en dan zitten het filmpje van jou en Herbert en het smsje over jouw activiteiten en die van je moeder met notaris Van Steendonck, direct in de mailbox van iedereen die ik daarstraks opnoemde”. “En oh, ja, kijk even naar tv, wat je zo dadelijk te zien krijgt wordt natuurlijk ook meegestuurd”. Ik doe teken naar Eva en die holt direct naar de laptop in de aangrenzende kamer, spoelt daar de opnames terug tot aan het binnenkomen van Lindsay in het appartement, drukt dan op play en zet de beelden op het tv-scherm.

Lindsay ziet zichzelf binnenkomen, zich uitkleden, met haar borsten spelen, kletsen krijgen, ze ziet zich bovenop mijn lul in de slaapkamer plaats nemen, zichzelf geneukt worden door een voorbinddildo, enz… maar vooral, en dat was heel vervelend voor haar, hoort ze zichzelf zeggen dat de achtbare notaris haar ontmaagd had op dertienjarige leeftijd, dat die ook haar moeder regelmatig geneukt had, dat haar vader van niets wist en dat diezelfde notaris regelmatig in de kont van zijn collega-notaris zat. Samengevat, als al die dingen uit zouden komen, dan was de carrière van de notarissen helemaal voorbij, haar eigen toekomst heel sterk in gevaar met een groot risico op gevangenis, wat betreft Herbert. Lindsay was wel dom, maar niet zo dom dat ze het precaire van de situatie niet zag.
“Je snapt Lindsay, dat met dit bijkomende materiaal, waar we eventuele beelden waarop Eva of ikzelf herkenbaar zijn, er wel uitknippen, jij nul keuze meer hebt en enkel nog kunt doen wat Eva of ikzelf van jou verlangen”. Ze staat weer met tranen in de ogen. Ik had door dit allemaal te zeggen, nogal wat extra ‘zout in de wonde’ gewreven. Bijna had ik medelijden met haar.
“Nu niet getreurd trutteke, dat gebeurt allemaal niet, zolang je maar beseft dat jij vanaf vandaag gewoon het bezit in volle eigendom bent van zowel Eva als mezelf”. “En aan jou reacties te zien op die kletsen tegen jouw kont, borsten en gelaat, laten onze activiteiten met jou, je ook niet onberoerd”. “Je wordt er blijkbaar zelfs heel geil van”. “En dat doet mij wel plezier”.

Ik zwijg even en drink nog wat koffie. Lindsay staat beteuterd te kijken naar Eva en mezelf. Dan zeg ik : “vanaf nu besta jij enkel nog voor het seksuele genot van Eva of van mij en als je het in de toekomst heel netjes vraagt, gaan wij jou zelfs laten klaarkomen, als we daar zin in hebben”. “Trouwens, je bent vandaag al twee keer klaar gekomen en daarvoor zou je ons in werkelijkheid moeten bedanken”. “Heb je de situatie waarin je jezelf bevindt grondig gesnapt ?” Ze knikt. Ik vermoed dat ze het hopeloze van haar situatie wel snapte en dat zulks haar angst aanjoeg, maar tegelijk zal ze wel even terug gedacht hebben aan het moment dat ze met de voorbinddildo in haar kont bovenop mijn pik, klaarkwam.

Eva zet de tv uit en loop terug naar de ruimte naast de slaapkamer. Daar start ze ongetwijfeld terug alles op in opname modus.
Zodra ze terug in de woonruimte komt, zeg ik : “kom allebei naar de slaapkamer”. Tegen Lindsay : “jij nu languit op bed gaan liggen”. Tegen Eva : “zet je knieën naast haar hoofd en druk je kutje op haar smoelwerk”. Weer tegen Lindsay : “heb je ooit een kutje gelikt ?” Die trok weer een vies gezicht en schudt ontkennend. “Mooi” zeg ik, “dan wordt dit hier een première”.
Nog een minuut later zit Eva bovenop het smoeltje van Lindsay, steunt ze met haar beide handen tegen de muur en hoor ik haar zeggen : “vooruit, likken trut”. Ik ga naast beide dames op het bed zitten, kijk naar de rug van Eva en naar het lichaam van Lindsay. Dan zeg ik : “Lindsay, benen wat spreiden”. Dat doet ze en met mijn vlakke hand begin ik plat bovenop haar kutje wat zachte kletsen te geven. Gewoon wat tikjes.

Dan zeg ik : “Lindsay, leg je beide handen op de kont van Eva en streel die kont”. Ze likt ondertussen voort. Dan vraag ik aan Eva : “doet ze het een beetje goed Eva ?” “Redelijk” zegt die, “maar jij deed het veel beter”. Zo weet Lindsay dat ik Eva haar kutje al gelikt had. Dan zeg ik : “Lindsay, jij bent een vrouw, dus jij moet dat beter kunnen dan ik”. En ik geef haar een veel hardere mep plat op haar kut. “Doe je best, je krijgt tien minuten om Eva naar een hoogtepunt te likken, komt ze niet klaar, dan sla ik je kut hier bont en blauw, gesnapt ?” “Lik aan dat kutje alsof je leven ervan afhangt en zuig aan haar klit tot ze komt !” Blijkbaar werkte mijn opmerking en begint Lindsay grondig en efficiënt aan het kutje van Eva te likken. Het stijgende en luidere gekreun van Eva levert hier bewijs van.
Na zo’n minuut of vijf, zes, gilt Eva alles bij mekaar. Nog een geluk dat we hier op de hoogste verdieping geen buren hadden. Eva, ramt met haar kutje over het smoeltje van Lindsay heen en weer op het moment van haar klaarkomen. Ik vond het een beetje zonde dat ik geen reden meer had om het kutje van Lindsay een goed pak kletsen te geven. Eva, zakt wat achteruit en zet zich met haar kontje net boven de borsten van Lindsay neer om zo verder uit te hijgen. Ik streel ondertussen het kutje van Lindsay aan de buitenkant.
Zodra ik zie dat de ademhaling van Eva zich genormaliseerd had, vraag ik haar : “Eva, wil jij omdraaien en met je kontje op haar smoel gaan zitten ?” Die gehoorzaamt prompt. Ze kijkt me met een gelukzalige glimlach aan en zet zich zoals ik vroeg. Lindsay zit met haar neus in de bilnaad van Eva.

Dan zeg ik : “Lindsay, nu ga jij grondig het kontje van Eva likken, begin al maar om je tong in haar sterretje te steken en zo in en uit te bewegen. Ik kijk achter Eva naar het gelaat van Lindsay. Die trekt weer een vies gezicht en dus zeg ik : “het is dat of ik laat Eva in je mond schijten, wat wil je ?” Een seconde later zie ik de tong van Lindsay in en uit het aarsje van Eva glijden. Ik beweeg terug naar de andere kant, vraag aan Eva om de benen van Lindsay vast te nemen onder de knieën en die zo wat op te trekken. Hierdoor komt de kont van Lindsay ietwat omhoog van het bed en liggen haar kont en kut mooi ten toon gespreid. Ik zet me tussen de geopende benen van Lindsay, zet mijn eikel tegen haar gat. Ik had met een paar rukken aan mijn piemel en door het klaarkomen van Eva al terug een stijve lul. In één vloeiende beweging duw ik mijn eikel voorbij haar sluitspier en ik duw door tot mijn pik helemaal in haar aars begraven zit. Eva had mijn beweging met fascinatie gevold. Ik kijk haar aan, buig me wat voorover en we geven mekaar een lange, zwoele tongzoen. Dan begin ik traag in en uit het kontje van Lindsay te bewegen. Met een bijna geobsedeerde en fanatieke blik, kijkt Eva naar mijn in en uitgaande lul. Het nauwe kontgaatje geeft me een zalig gevoel. Ik begin dan maar, als maar sneller in en uit haar kont te beuken. Eva en ik horen vage geluiden vanonder de kont van Eva. Blijkbaar likt Lindsay nu grondig door aan het gat van Eva. Tegen Eva zeg ik : “trek haar tepels omhoog”. Dat doet ze ook prompt. Zodanig hard en hevig dat ik moet toevoegen : “Eva, die tepels er niet aftrekken, we hebben die nog nodig”. Eva kijkt me weer aan met die gemene blik en ik zie dat ze niet alleen hard trekt aan die tepels maar dat ze er ook venijnig aan draait.
De geilheid van het geheel doet mijn pik zwellen en ik ram nu op maximaal tempo in en uit de aars van Lindsay. Het onverstaanbare geluid onder de kont van Eva wordt heviger maar noch Eva, noch ikzelf trekken ons daar iets van aan. Het zweet parelt ondertussen op mijn voorhoofd. Ik ram aan de hoogste snelheid mogelijk en net als ik voel dat ik ga klaarkomen, zien we beiden vocht uit de kut van Lindsay spuiten. Zonder dat Eva of ik die kut aanraken, komt Lindsay spuitend klaar. Dat heeft zo’n geil effect op mij dat ik een seconde later, mijn sperma in haar darmen spuit. Ik hou mijn lul zo diep mogelijk stil in haar, terwijl mijn ballen zich via mijn piemel in haar endeldarm ledigen. Zo klaarkomen is gewoon hemels.

Eva had de tepels van Lindsay losgelaten en met haar handen op mijn schouders trekt ze me, zodra mijn ademhaling wat rustiger is, dichter en geeft me opnieuw een geile, langdurige tongzoen. Ze zet zich ook terug met haar kutje op het gelaat van Lindsay en laat zo haar kutje leeglikken, want volgens haar was ze terug natter geworden door het gebeuren. Ik glimlach en heb het gevoel me in de hemel te bevinden.
Eva stapt van Lindsay af, legt zich aan de zijkant van haar en ik leg me aan de andere kant van haar. Lindsay ligt zo, met een knalrood hoofd tussen ons in en dan neemt Eva het woord en vraagt : “zo kutwijf, nu mag je even wat zeggen, wat vond je van onze behandeling ?” “Eerlijk antwoorden slet !” Lindsay kijkt naar mij en dan naar Eva en zegt dan stilletjes : “gewoon zalig, zoiets geils heb ik nog nooit mogen beleven”. Dan zegt Eva, “wel sletje, jij bent vanaf nu, mijn persoonlijke lust- en pijnslavin en ik ga, met de hulp van Rick hier, alles doen wat ik leuk vind en jij, jij kunt er maar best van genieten”.

Het was ondertussen al na vieren geworden. We lopen terug naar de woonkamer. Daar zeg ik tegen Eva : “drink je ice tea leeg alsjeblieft”. Dat doet ze terwijl ik restant van de koffie leegdrink. Dan lopen we naar de badkamer.
Tegen Lindsay zeg ik : “in de hoek van de inloopdouche op de grond gaan zitten en jezelf vingeren”. Eva en ik kijken zo een tijdje naar Lindsay. Dan zeg ik tegen Eva : “als laatste oefening voor vandaag zou ik graag hebben juffrouw Steenackers, dat jij op haar smoeltje pist en ter ondersteuning, doe ik mee”. Lindsay kijkt verbaasd, maar dan begint Eva, die haar kutje met twee handen open houdt, te plassen. Ik volg en zeg nog tegen Lindsay : “ogen en mond wijd openhouden !” Met twee zeiken we heel haar smoelwerk onder en we proberen zoveel mogelijk in haar mond te pissen. Dat lukt grotendeels, en door de hoeveel aan pis, kan Lindsay niet anders dan af en toe door te slikken. Zodra we uitgepist zijn, draai ik de regendouche open en trekken we Lindsay omhoog. Ik geef voor de ogen van haar, Eva een zwoele tongkus. Lindsay kijkt hier met grote ogen naar. Dan vraagt Eva aan mij : “mag zij mij ook een tongzoen geven Rick ?” Ik knik en onder het stromend warme water van de douche beginnen Eva en Lindsay mekaar geil te tongen. Ik streel hen beiden.
Als ze gestopt zijn met kussen, draai ik de douche uit, drogen we ons af en gaan we terug naar de woonkamer. Alle drie kleden we ons aan en ik zet me terug aan de tafel en zeg tegen Lindsay. “Jij ruimt nu hier alles op, wij wachten op jou tot alles terug netjes is en er geen sporen van onze activiteiten te bespeuren vallen. Eva haalt de pc, de camera’s en de microfoontjes bij mekaar. En een minuut of tien later verlaten we het pand.

Lindsay gaat huiswaarts en ik ga met Eva iets drinken op het terras van de taverne van haar vader. Die begroet ons hartelijk. Eva en ik, houden zodra de papa van Eva terug weg is, een soort nabespreking. Daarbij zeg ik : “lieverd, vandaag had ik de touwtjes in handen, de volgende keer, is het jouw beurt”. Eva glundert. “Daarbij kan je touwen gebruiken om ze vast te binden, een zweep om ze te bewerken of een rieten stokje want volgens mij, kan ons Lindsay nog veel meer hebben dan wat we vandaag deden”. “En hoe meer we haar pijnigen hoe geiler ze wordt, dus volgende keer moeten het nog wat intenser voor haar maken”. Eva gaat volmondig akkoord.
“Eén ding ga ik niet meer doen Eva” zeg ik, “ik heb Lindsay vandaag in haar kut geneukt opdat jij haar dan in de kont kon pakken, maar dat gaf mij een slecht gevoel”. “Het was voor mij alsof ik jou bedroog, dus in de toekomst kan je mij haar laten neuken hoe en in welk gat je maar wilt, maar niet in haar kut, dat moet je maar zelf doen als je dat wilt”. “Als ik een kutje wil neuken, zou ik het ten stelligste waarderen, dat het jouw kutje is en geen ander”. Met tranen in de ogen kijkt Eva mij aan. “Rick” zegt ze, “je mag dan een oude, vettige klootzak zijn, maar zonder dat je het beseft ben je wel ontzettend lief”. Ik lach en zij zegt nog : “gaan we dat volgende zaterdag herhalen ?” Ik knik en zij reageert daarop door lachend te zeggen : “dan neuk ik haar wel met die voorbinddildo in de kut en kan jij haar kontje verwoesten”. Weer zie ik die ietwat gemene blik in haar ogen. Ik zeg nog : “regel jij maar dat ze er volgende zaterdag ten twee uur is en jij hebt dan de regie in handen”. “Wel zou ik willen, dat we al die BDSM-spullen die ik kocht op jouw vraag, gebruiken”. “Ik heb alles gekocht wat jij toen opnoemde en zelfs een aparte afsluitbare pilot case om ze in op te bergen, ik zal die zaterdag meebrengen en dan hebben we alles ter beschikking op het appartement van John”. “Tevens installeren we opnieuw de camera’s, want je weet nooit welke nuttige informatie we nog kunnen registreren”. Eva knikt. We babbelen nog wat over koetjes en kalfjes en nemen afscheid van mekaar.
De zondag ga ik zoals gebruikelijk op bezoek bij één van mijn kinderen.

De maandag daarop, zit ik op restaurant ergens in het centrum van Antwerpen. Voor mij zit Peter, een vent van bijna veertig. Hij was/is de verantwoordelijke voor de informatica in het bedrijf waar ik tot mijn pensioen gewerkt had. Dat bedrijfje, dat ik samen met de twee eigenaars opgestart had, zij, de eigenaars en ik in de beginne de enige werknemer omdat zij kapitaal hadden en ik niet, was ondertussen gegroeid tot een echt bedrijf met iets meer dan honderd werknemers. Een jaar of vijftien eerder was Peter bij het bedrijf gekomen als hulpje op de informatica afdeling. Hij kwam toen net van KU-Leuven met een diploma informatica op zak. Gezien ik de oudste werknemer van het bedrijf was, was ik zowat zijn coach gedurende de eerste jaren. We hadden een goeie band met mekaar en dat is gebleven.
Aan Peter leg ik uit hoe de werkwijze is in de taverne van Gerard, de pa van Eva. Daar werd door de ober, nog steeds schriftelijk de bestelling opgenomen op een klein notablokje, daar werd het papiertje met de notitie afgescheurd en op de toon binnen gelegd. De persoon achter de toog bereide de drankjes en zette die klaar, dan ga hij het papiertje door aan de keuken, in geval er iets te eten op genoteerd stond. Dan stak hij het papiertje op een nagel die door een blokje hout geslagen was. En zo stond er een blokje per kelner ergens op de toog.
Peter schoot in de lach en zei : “dat is net hetzelfde als met een paardentram een rally willen rijden !” “Dat geeft gewoon veel fouten, misverstanden in de betaling, enz…”. “Heeft die dan geen witte kassa ?” (In België was dat al even verplicht om zwartwerk tegen te gaan). “Ja”, zeg ik “maar die gebruiken ze enkel als rekenmachine”. “Ze pakken alle bonnetjes van het houten blokje voor één tafel, tikken dat in en zo krijgen ze de rekening”. Peter kon niet ophouden met lachen. “Een idiotere manier van werken, bestaat er niet” zei Peter nog.
“Dat had ik al vermoed” zei ik. Hij gaf me de gegevens van een collega informaticus van hem, éne Jacob, die gespecialiseerd was in horeca. “Neem met hem contact op, met mijn groeten” zei Peter.

Twee dagen later had ik een afspraak met Jacob, die mij liet zien wat zoal de mogelijkheden zijn op informaticagebied in de horeca. Ik zeg tegen welk systeem het beste lijkt voor de taverne van Gerard en dat hij daarvoor een offerte moet maken. Ik zou dan wel met Gerard en Eva de boel doorspreken.
Diezelfde avond nog, zat de offerte in mijn pc. De dag erna had ik, gezien mijn echtgenote ondertussen terug thuis was, om twee uur afgesproken met Eva op het appartement van John. Als ze binnen komt, vliegt ze me rond de hals. Het verschil met de spichtige puber toen ze de eerste keer op mijn appartement toekwam en de fleurige jonge vrouw die nu het appartement van John binnenstormt, kon echt niet groter zijn.
Ik duw haar even achteruit en hou haar op armlengte en zeg : “heb jij recent al eens in de spiegel gekeken ?”. Ze kijkt me onbegrijpend aan en ik zeg : “jij bent op een heel korte tijd verandert van een norse, irritante puber, naar een heel mooie, jonge vrouw, gefeliciteerd daarvoor”. Ze wordt zowaar verlegen en weet niet wat te doen, dus trekt ze me tegen zich aan en geeft me een zwoele tongzoen. Ik laat begaan en doe vanzelfsprekend geil mee. Als we beiden even adem dienen te halen, zeg ik : “nu eerst even werken meisje”. Weer kijkt ze onbegrijpend. “Zet je even aan tafel” zeg ik.
Ik laat haar de offerte van Jacob zien en zeg : “Eva, de hele tijd dat jij in de taverne van je vader werkt, hoor jij niets anders dan : vier koffies, twee thee, of twee cola, vier pintjes, enz… niks dan bestellingen, in werkelijkheid bevelen, door de obers die jij dan klaarmaakt voor hen en die zij aan de klanten bezorgen”. “Ze zeggen wat ze nodig hebben hardop en hadden de bestelling op een papiertje gekriebeld, dat jij dan leest en waardoor jij de bestelling klaarmaakt”. “Dat gaat volledig veranderen, want op die manier werken is ten eerste ouderwets en ten tweede niet echt goed voor jou”.

“Kijk” zeg ik “dit nieuwe systeem, is gewoon een computer, de zogenaamde witte kassa, maar daarbij horen drie printers, ééntje voor de keuken, ééntje voor de bar en ééntje voor het bureel boven”. “Op het computerscherm zelf, hoef je niets te doen”. “Er horen, vier kastjes bij, een soort gsmtoestel op wifi waarop alle tafels getekend staan en de hele menukaart”. “Als jij werkt in de taverne, neem je zo’n toestelletje, je gaat naar de tafel, zowel binnen als op het terras, van nieuw toegekomen mensen”. “Je tikt op de tekening de tafel aan waar ze zitten en vraagt wat ze wensen”. “Stel dat ze bijvoorbeeld zeggen : vier koffie en vier keer een uitsmijter, dan tik je op koffie plus het aantal op het numerieke klavier, in dit geval ‘vier’, dan tik je op keuken, tik je op uitsmijter en op het klavier weer ‘vier’ en drukt op enter”. “Bestelling in de kassa geregistreerd, op de printer in de keuken rolt er een papiertje met ‘vier uitsmijters’ op uit de printer en aan de toog, rolt er een papiertje uit de printer met ‘vier koffies’ uit de printer”. “Je pa of iemand anders maakt de uitsmijters en drukt op het belletje als ze klaar zijn, achter de toog maakt iemand de vier koffies en de kelners hoeven niet meer te doen dan de koffies en de uitsmijters naar de tafel in kwestie te brengen en uiteraard daarna terug af te ruimen”. “Al wat jij moet doen, is gewoon met het toestelletje alle bestellingen op een vriendelijke manier opnemen en nadien als de klanten de rekening willen, gewoon op het icoontje van de tafel in kwestie drukken en op de toets ‘rekening’. “Het bedrag verschijnt op je schermpje en als ze de rekening op papier willen, ga je dat binnen, naast de pc halen, of, maar dat is een optie, kan je een klein printertje aan je gordel hangen en heb je dat ineens”.

Eva had stilzwijgend geluisterd. Ik zeg nog : “aan de kleur van de tafel zie je wat de toestand van die tafel is, geen kleur, dus transparant met het nummer in het vierkantje : de tafel is vrij zonder klanten : licht groen, klanten hebben besteld en moeten nog hun bestelling krijgen”. “Is de bestelling van drank klaar, dan duwt de barman op een kastje op het nummer van de tafel in kwestie en verschijnt er in het licht groene vakje, onderaan rechts een klein rood driehoekje”. “Voor een bestelling die klaar is in de keuken, onderaan links”. “Dan brengt een ober de bestelling en na afleveren drukt hij op zijn kastje op het nummer van de tafel en die tafel wordt donker groen”. “Dat procedé herhaalt zich bij eventuele bijbestellingen”. “Wil de klant betalen, dan kan hij teken doen aan jou en ga je er naartoe of aan een ober, die tikt gewoon op de tafel in kwestie op zijn kastje, twee maal en op jouw toestelletje licht de tafel op in oranje”. “Dan weet je dat je daar geld moet gaan ontvangen”. “Eens dat gedaan, druk jij twee keer op je kastje op de tafel in kwestie en die kleurt geel, ten teken dat die moet afgeruimd worden”. “De kelner die afgeruimd heeft tikt, eens de tafel proper is, ook tweemaal op het vakje van die tafel en de tafel wordt transparant en dus beschikbaar”.

“Dus Eva, jij op jouw kastje, de barman op een scherm en de man in de keuken, eveneens op een scherm, kunnen op elk moment zien, welke tafels vrij zijn, welke bezet en in bestelling, welke bestellingen klaar staan, welke afgeleverd zijn, welke willen betalen, welke nog moeten afgeruimd worden en zo voort”. “Je hebt dus een totaaloverzicht, jullie moeten niet meer over en weer lopen met bonnetjes, de kans op fouten is heel miniem en al wat jij hoeft te doen is : bestellingen vriendelijk opnemen en vriendelijk geld ontvangen nadien”. “De obers dienen enkel nog bestellingen van de toog of de keuken naar de tafels te dragen en die nadien af te ruimen”. “Geen enkel ober, behalve jij, heeft nog met geld te maken, dat is veel veiliger”. “Het geheel is gekoppeld aan de witte kassa, dus bij inspectie van de overheid, hoef je maar naar die pc boven te gaan en ‘list’ intikken en daarna op print drukken”.

Eva was sprakeloos, na enige tijd, zegt ze : “waouw, zo’n systeem is geniaal, ik wist niet dat zulks bestond”.
Ik zeg nog lachend : “Eva, jij met jouw kastje of als jij niet werkt, diegene die met jouw kastje werkt, heeft totale controle over alles, is de ‘master’ van het geheel, alle andere kastjes, of schermen zijn ‘slaves’ die uitvoerende taken hebben en die jij ook, op elk moment onder controle hebt”. “Zo kan jij jouw dominant kantje heel mooi in je werk uiten”. “Nu moet ik wel toegeven dit alles niet zelf verzonnen te hebben, maar via de IT-specialist van mijn vroeger werk naar de beste horeca-software specialist gestuurd was”.
“Goh Rick, hoe kan ik jou daarvoor bedanken ?” “Haha, daar heb ik wel een paar ideetjes over, maar ik heb liever dat je zelf wat bedenkt” zeg ik. Ik zie Eva nadenken. Dan zegt ze ineens : “mijnheer Rick, ik zou willen dat jij mij in mijn kontje neukt, dat heb ik nog nooit gedaan en ik zag je dat voorbije zaterdag doen bij Lindsay, dus ik wil dat ook ervaren”.
“Weet je dat heel zeker, juffrouw Steenackers ?” vraag ik. “Ja, Rick” zegt ze, “zo weet ik zeker dat ik je een echt geschenk geef en tegelijk weet ik dat jij het heel voorzichtig gaat doen en bovendien wil ik dat jij dat doet en niemand anders”.
“Ok” zei ik, “heel graag, maar ik ga niet ineens in je kontje rammen, zoals jij vorige zaterdag bij Lindsay deed, ik wil jouw kontje grondig voorbereiden”. “Tja, hoe dan ?” vraagt ze. “Simpel, ik ga jouw kontje grondig likken en dan zien we wel”.
“Oei, dat is moeilijk, ik heb heel deze voormiddag gewerkt en ook een grote boodschap gedaan….”. Daarop zeg ik : “dat pakken we toch even een douche en maken we alles wat proper moet zijn, proper”. “Kom naar de douche”.

Twee minuten later staan we onder de regendouche mekaar in te zepen. Terwijl Eva haar kutje netjes proper maakt, steek ik voorzichtig het topje van mijn wijsvinger, voorzien van wat douchegel in haar kontje. Ze laat een klein kreetje. Dan lacht ze en wil dat bij mij ook doen. Ik protesteer voor de vorm, maar nadat we er een halve fles douche gel doorgejaagd hadden, de hele douche hing vol schuim, hadden we alle openingen en onderdelen van mekaars lichaam grondig bevoeld, gereinigd en gestreeld. Na ons afgespoeld en afgedroogd te hebben, leggen we ons op het grote bed van John.
We liggen languit op ons zij naar mekaar gericht. Ik streel haar haren, haar gelaat en haar zijkant. “Hoe wil je er aan beginnen ?” vraag ik.
“Vandaag geen gezever over dominantie en onderdanigheid alsjeblieft, doe gewoon wat ik vraag”. Ik glimlach en zeg : “met plezier”. Dan zegt Eva : “zet je op ellenbogen en knieën midden op het bed, want ik wil jouw kontje eerst likken”. Zonder protesteren of commentaar zet ik me zoals ze dat wou. Eva zet zich op haar knieën achter me, tussen mijn ietwat gespreide benen. Met één hand begint ze mijn kont te strelen. Met de andere streelt ze over mijn neerhangende ballen. Mijn lul vind dat blijkbaar heen aangenaam en die begint geleidelijk aan op te zwellen. De hand die de ballen streelde neemt mijn piemel vol vast alsof ze hem wil wegen. Tegelijk geeft ze een hele serie zachte kusjes bovenop de bolling van mijn kontkaken.

Met de andere hand, trekt ze één kontkaak wat opzij en ik voel haar tong door mijn bilnaad glijden. Tegelijk deed ze aftrekbewegingen met haar andere hand. De combinatie deed mij kreunen. Ze likte mijn ballen, liet ze als het ware over haar tong rollen en ze liet haar tong er rond kronkelen. Dan likte ze omhoog, helemaal tot bovenaan mijn kont, door de hele bilspleet heen. Dat herhaalt ze talloze keren. Telkens glijdt haar tong over mijn sterretje en telkens ontstaat er dan een soort van elektrische vonk van geiligheid. Haar aftrekbewegingen en haar lange likken door mijn reet, maken mij compleet zot van hitsigheid.

Dan, plotseling, steekt Eva het tipje van haar tong in mijn aars. Ik moet me concentreren op iets anders of ik zou spontaan spuiten. Ze neukt mijn ster met haar tong ! Telkens ze haar tong zo diep mogelijk inwaarts duwt, laat ze het tipje van haar tong, binnenin, wilde bewegingen in alle richtingen maken. Dat herhaalde ze talloze malen en ik kon niet anders dan het gelik en tongeneuk, zwaar kreunend ondergaan. Tot op een bepaald moment ik echt dacht : ‘nu ga ik ontploffen’ en ik vooruit schiet en me op mijn buik laat vallen, weg van haar likkend smoeltje. Ik draai mijn hoofd schuin naar achteren en zie Eva, met een zeiknat smoeltje van speeksel, ietwat verbaasd naar mij kijken.

Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 5401 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie