BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geert op de camping aan het werk 2

Wisseldag. Geert loopt stage op een camping aan de kust en heeft al wat geile momentjes beleefd. Zie het verhaal “ Op de camping. “ Vandaag had Geert samen met de vrouw van de baas receptiedienst. Met wat Geert van haar gezien had keek hij wel met andere ogen naar zijn bazin.
Klokslag negen uur ging de receptie open en het bleef de hele dag door druk met uitchecken, controleren en daarna weer inchecken. Om en om gingen Geert en de bazin lunchen zodat de receptie open kon blijven. Pas aan het einde van de dag hadden ze even tijd om de zaken van die dag door te nemen en te kijken wat er voor de dag erna op het programma stond. Geert gaf aan dat hij wat tijd nodig had om zijn stageverslag bij te werken. Ik ben hier om te leren had Geert aangegeven, wat zijn bazin ook wel begreep. Ze was vandaag in een betere bui dan gisteren en praatte gezellig met Geert. Ze vroeg hem zowaar of hij het een beetje naar zijn zin had op de camping. Na hetgeen Geert de laatste dagen had beleefd kon hij dat wel beamen.

In zijn hoofd zag Geert de bazin weer bovenop Brian zitten. Die geile gedachte moest hij maar weer snel wegstoppen vond hij. Ze sloten om half zes de receptie en Geert vertrok weer naar zijn huisje. Hij werkte nog wat aan zijn verslag en ging tegen de schemering nog even naar het strand om uit te waaien. Toen hij het strandpad opliep zag hij een stuk voor zich uit Brian lopen. Die leek ietwat gehaast onderweg. Geert besloot Brian te volgen om te zien waarom Brian zo raar deed. Brian sloeg vlak voor de strandopgang ineens af en liep de duinen in. Geert volgde hem stilletjes totdat Brian stil hield bij een duinpan en goed om zich heen keek. Geert dook weg achter een paar bosjes en besloot om daar even te blijven liggen. En dat was maar goed ook, want plots verscheen de bazin van Geert vanuit de andere kant. Ze had een rugzakje bij die ze neerzette in de duinpan en uitpakte. Er kwam een grote plaid uit die ze uitspredde in de duinpan. . Het was best warm weer en de bazin was gekleed in een korte broek met een polo erboven.

Brian en de bazin kusten elkaar en die kus ging over in een tongzoen. Intussen trok Brian zijn shirt uit en zijn short volgde later. In zijn boxershort begon hij te trekken aan de polo van de bazin. Die was weldra verdwenen waardoor de bh van de bazin zichtbaar werd. Geert intussen maakte het zich gemakkelijk, hij zou weer getuige zijn van een geile vrijpartij. Brian frunnikte aan de bh van de bazin waardoor haar grote borsten tevoorschijn kwamen. Geert herinnerde ze nog van de vorige keer. Hij schatte in een E cup met grote tepels. Ondanks haar leeftijd stonden de borsten nog best fier recht vooruit. De bazin frommelde intussen haar broek uit waar een rode string tevoorschijn kwam. Brian boog voorover en nam een van de borsten van de bazin in zijn mond en begon hartstochtelijk te sabbelen aan de grote tepel. De bazin ging met haar hand in de boxer van Brian en Geert zag trekkende bewegingen. Niet lang daarna trok de bazin de boxer naar beneden en bevrijdde de grote pik van Brian. Die intussen was achterover gaan liggen waardoor de borsten van de bazin weer vrij hingen.

De bazin ging op haar knieën voor Brian zitten en nam zijn grote dikke pik in haar mond. Geert keek zo tegen de string van de bazin aan en dat wond hem behoorlijk op. Geert zag de tong van de bazin langs de pik van Brian gaan, ze likte de pik van onder naar boven en tikte regelmatig de eikel aan. Dit hield ze even vol tot Brians pik tot volle sterkte kwam. Daarna kwam ze omhoog en trok haar slip uit. Geert zag dat ze haar kut deze keer helemaal had kaalgeschoren. Haar dikke lippen kwamen nu nog meer in zicht. Ze ging bovenop Brian zitten met haar knieën aan 2 zijden van zijn hoofd. Brian stak zijn tong uit en begon de bazin te likken. Geert zat eerste rang! Hij zag voor zijn ogen hoe de bazin gebeft werd en hoe Brians tong over het klitje van de bazin ging, steeds sneller. De bazin maakte af en toe wat ongecontroleerde bewegingen die steeds heftiger werden. Opeens stopte ze, ging iets omhoog en liet haar kut over de pik van Brian zakken.

Geert zag de donkere pik van Brian ineens tot aan zijn ballen in de kut van de bazin verdwijnen. Een zachte kreun ontsnapte uit haar mond. Langzaam begon de bazin te bewegen, haar borsten bewogen wild mee. Steeds sneller ging ze op en neer. Af en toe kwam er een kreun uit haar mond. Brian lag met zijn ogen dicht te genieten van zijn bazin die hem bereed. Schijnbaar was dit hun favoriete standje bedacht Geert zich, die intussen langzaam aan zijn pik trok. Na een paar minuten werd het gehijg steeds sneller en meer. haar bewegingen werden steeds sneller en ongecontroleerder. Dit kon niet lang meer duren en dat was ook zo. De bazin maakte een paar schokkende bewegingen, gaf een gil en kwam luidkeels klaar. Brian hield het ook bijna niet meer. Snel trok de bazin zich omhoog, van Brians pik af en draaide zich om. Ze nam Brians pik in haar mond en die spoot haar mond vol, zachtjes kreunend. Geert zag dat aan de bewegingen die Brian maakte. Geert had ademloos toegekeken en onbewust aan zijn pik getrokken. Bijna tegelijkertijd met het orgasme van zijn bazin spoot hij een paar dikke stralen tegen de grond en hield zijn hand voor zijn mond om geen geluid te maken.

Snel trok Geert zijn broek weer omhoog en sloop een stukje verderop. Brian intussen kuste de bazin nog eens hartstochtelijk waarbij hij zijn eigen zaad moest proeven, kon niet anders. Brian trok zijn shirt en boxer aan. De bazin intussen trok haar string aan en daarna de polo over haar hoofd. Haar beha stopte ze in haar rugzak. Ze pakten de deken in en vertrokken allebei een kant op. Nu liep Brian van Geert vandaan en kwam de bazin in de richting van Geert. Geert besloot net te doen of hij aan het wandelen was en kwam dus zijn bazin tegen op het duinpad. Met haar verwilderde haar, met haar borsten los in de polo zodat ze bij iedere stap van links naar rechts bewogen. Zo kwam ze op Geert toegelopen en schrok enorm toen ze hem zag.

Hee hallo, jij hier vroeg ze aan Geert, niet wetend hoe ze kijken moest. Ja, zei Geert, ik maak vaker ‘s avonds een wandelingetje om mijn hoofd leeg te maken en te genieten van wat er te zien en te horen is in de natuur, daarbij keek hij de bazin strak aan waardoor die niet wist hoe ze kijken moest. Ze begreep uit zijn opmerking precies dat Geert meer had gezien als wat ze wilde dat hij gezien had. Met een rood hoofd beaamde ze zijn opmerking en liep snel door, Geert met een glimlach achterlatend.
Geert besloot terug te gaan naar zijn caravan en even te douchen, waarna hij in zijn bed kroop. De beelden die hij had gezien maakten hem onrustig en hij trok zich in zijn bed nog een keer af waarna hij in een diepe slaap viel.
De dag erna was Pieter weer terug en kreeg Geert van de bazin de mogelijkheid om op kantoor aan zijn stageverslag te werken. Wel merkte Geert op dat de bazin anders naar Geert keek. Ze leek hem een beetje te ontwijken. Geert besloot gewoon te doen of er niets aan de hand was. Wie weet wat hij nog met de informatie kon doen bedacht hij.

En zo kabbelde de dag voorbij. Na zijn werk besloot Geert nog eens terug te gaan naar de doucheruimte om te zien of daar nog wat te beleven was. Onderweg naar de douches kwam Geert het meisje tegen die hij een paar dagen ervoor nog had bekeken terwijl ze zich douchte. Geert herinnerde zich haar meteen. Hij groette haar en het meisje groette lief terug naar Geert. Warme dag vandaag zei Geert. het meisje beaamde dat en zie, maar gelukkig zijn er hier lekkere douches, hoop dat die voor wat verkoeling zorgen. Dat hoop ik wel voor je zei Geert. Intussen bekeek jij haar eens goed en moest constateren dat ze een knap gezichtje heeft. iets wat hij boven de douche niet zo goed had kunnen zien. Hij besloot een move te maken en vroeg haar: ben je hier alleen? Nee zei ze, met mijn ouders, maar die zitten een beetje saai de hele dag onder de luifel. Ik ga dan maar alleen naar het strand en ontmoet daar een vriendin die hier in de buurt op de camping staat. En jij? vroeg ze aan Geert.

Geert vertelde dat hij stage liep en op de camping woonde in een stacaravan. Oh leuk zei Lotte, zo heette ze. En er ontstond een geanimeerd gesprek tussen die 2. Intussen trokken donkere wolken over de duinen en ineens kwam er een enorme stortbui naar beneden. Geert en Lotte schrokken… Kom snel mee zei Geert, mijn caravan is hier vlakbij, dan schuilen we daar. Zo gezegd zo gedaan. In de caravan aangekomen waren ze beiden doorweekt. Geert trok zijn shirt uit en hing die over een stoel. Lotte stond een beetje beteutert te kijken in haar natte kloffie. Geert begreep haar twijfels. Je kunt wel een droog shirt van mij aandoen als je wilt. Lotte dacht even na en zei, dat lijkt me wel een goed idee. Geert pakte een shirt uit de kast en gaf dat aan Lotte. Draai je even om zei Lotte. Maar voordat Geert zich had omgedraaid had ze haar natte shirt al uitgedaan. Oeps zei ze tegen Geert, dat was eigenlijk niet de bedoeling. Geert intussen keek naar haar borsten die los in haar truitje zaten. Een mooie b cup met kleine tepeltjes. Maar die had Geert al eens van bovenaf gezien.

Gebiologeerd keek hij iets te lang naar Lotte. Bevalt het wat je ziet zei ze tegen Geert. Maar ik denk dat ik het antwoord al weet zei ze met een glimlach. Wat bleek, Geert zijn short was ook nat en had zich aan zijn lijf geplakt. Daardoor kon hij niet verbloemen dat zijn pik flink groter was geworden door de aanblik van Lottes mooie borsten. Geert realiseerde ineens dat hij meer liet zien dan de bedoeling was en stamelde: je bent erg mooi Lotte. Lotte glimlachte nog harder en deed een stap in Geerts richting. Ze gaf hem een flinke kus en liet haar handen intussen naar beneden zakken. Geert wist niet wat hem overkwam! Zo had hij geen gezelschap en zo was een bloedmooie meid zijn lichaam aan het verkennen! Aangekomen bij zijn broeksband trok ze die langzaam in een beweging naar beneden. Geert voelde hoe ze bij zijn pik aankwam en die verkennend vastpakte. Door dit alles was zijn pik intussen tot maximaal gegroeid. Lotte begon Geert hartstochtelijk te zoenen en trok intussen ook zijn slip uit. Zijn pik sprong omhoog tegen zijn buik aan. Geert intussen begon Lottes borsten te strelen en hij voelde dat haar tepels harder werden. Hun tongen intussen begonnen zich met elkaar te verstrengelen. Totdat Lotte ineens terugtrok en door haar knieën zakte.

Ze likte over Geerts buik totdat zijn eikel tegen haar kin tikte. Dat was voor haar een teken om haar mond te openen en Geerts pik in haar mond te nemen. Langzaam likte ze met haar tong over Geerts eikel terwijl ze zachte zuigende bewegingen maakt rondom Geerts pik. Geert kon niet anders dan met zijn handen Lottes borsten masseren. Geile scheuten trokken door zijn lijf. Een paar minuten speelde Lotte met Geerts pik tot ze weer omhoog kwam. Mijn broek is nog steeds nat Geert, zowel aan de buiten als de binnenkant. Geert begreep de hint en trok in 1 beweging de natte broek en string van Lottes billen naar beneden. Een strak kutje met kleine lipjes, met een dun strookje haar kwam te voorschijn. Geert zag dat haar lipjes behoorlijk opgezollen waren en hij dacht ook een glinstering te zien tussen de lipjes. Geert legde Lotte op de bank met haar benen naar beneden bengelend. Hij knielde voor de bank en trok een spoor met zijn tong van haar borsten naar haar kutje. Daar aangekomen proefde hij haar smaak.

Tussen haar lipjes vond hij haar klitje. Toen hij die voor de eerste keer aanraakte kreunde Lotte zachtjes en fluisterde: ga door. Geert begon zachtjes likkende bewegingen te maken en raakte haar klitje steeds vaker aan. Sneller en sneller likte hij over haar kutje en klitje. Af en toe ging hij met zijn tong door haar kutje en tikte zelfs haar sterretje aan. Uit het gekreun van Lotte te horen wist hij dat hij de juiste snaar te pakken had. Het duurde dan ook niet lang voordat Lotte zei: neuk me, ik wil je voelen. Geert keek haar even aan en zei, shit ik heb geen condoom bij de hand. Dat is geen punt zei Lotte, ik ben aan de pil en ik wil je, nu. Geert zette zijn pik tegen de lipjes van Lotte en bewoog zijn pik langzaam verder in haar kutje. Zachtjes bewoog hij op en neer en ging daarbij bij iedere stoot een stukje verder, totdat zijn pik helemaal in Lottes kutje zat. Oh wat voelde hij haar goed om zijn pik. Hij haalde zijn pik bijna helemaal terug en stootte weer zijn pik in het kutje van Lotte. Dit herhaalde hij, steeds het tempo iets opvoerend. Lotte begon steed harder te kreunen en moedigde hem aan om door te gaan. Dit kon zo niet lang duren. Geert voelde zijn sperma borrelen in zijn ballen. Hij merkte dat Lotte ook tegen haar orgasme aan zat. Geert voelde het kutje van Lotte verkrampen en met een paar gillen kwam ze klaar. Ze trok met alle macht haar kutspieren samen. Dat was teveel voor Geert. Met een paar ferme stralen spoot hij zijn spera diep in het kutje van Lotte, een paar kreunen latend intussen. Lotte moedigde hem nog aan: ik voel je spuiten, wat lekker!

Geert nam Lotte in zijn armen en fluisterde, jij bent niet alleen een heel mooi meisje, maar ook het lekkerste wat mij kon overkomen. Lotte glimlachte een keer en gaf hem een diepe zoen. Zo bleven ze een tijdje liggen. De regen was intussen opgehouden en de zon deed weer zijn best. Je wilde toch gaan douchen zei Geert. Zullen we samen hier douchen? Ik heb weliswaar niet zo’n grote douche hier, maar met een beetje friemelen moet het lukken. Lachend om zijn woorden kuste Lotte Geert op zijn lippen. Samen kropen ze in de douche en douchten zich knuffelend weer schoon. Lotte droogde Geert af en Geert pakte een handdoek waarmee hij Lotte van boven tot onder droog maakte. Lotte keek op de klok en zei, shit, ik moet gaan, mijn ouders verwachten me terug. Ze trok haar inmiddels bijna droge broek en shirt aan en gaf Geert nog een laatste knuffel. Ik hoop je nog vaker te zien zei ze, maar helaas gaan we morgen weer naar huis. Maar de avond is nog lang, dus wie weet. En zo vertrok ze naar haar eigen standplaats, Geert in een roes achterlatend.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door jansen bart

altijd op zoek naar lekkere verhalen. Heb een lichte fetish voor alles wat met het knippen en scheren van haar te maken heeft. En dat zie je wel terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 12761 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Geert op de camping aan het werk 2”

Plaats een reactie