BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wij weten wat je wilt.

Het is negen uur, zondagochtend 10 juni 2018. Ik weet het nog. Het is bloedheet dus doe ik enkel mijn sneakers, korte running-short en mouwloos T-shirt aan om fietsend naar Dirk-Jans en Yvonnes villa (in Blaricum) te gaan, in plaats van met de bus zoals gister. (Zie verhaal: ‘De Eenhoorn-jagers’). Ze hebben me verteld van hun grote bioscoopzaal waar we de Formule 1 gaan kijken. Dat en hun zwembad lijkt me wel wat voor vandaag. Na ruim een uur kom ik totaal bezweet aan. De butler staat in de grote deur. ‘Welkom Janus’, begint de oudere man. ‘Daar is de kast’, en wijst naar een houten deur, links in de gang. Zoals gister geïnstrueerd kleed ik me uit. ‘Nou, voordat je verder gaat, eerst een douche’, gaat de man verder en wijst naar de trap. ‘Boven rechts’. Ik loop de brede trap op met hem achter me aan. Helemaal rechts in de enorme overloop staat een deur open, ik zie een groot bed. Daarbinnen een brede, glazen deur naar een badkamer. Mijn hemel, wat een luxe! ‘Douch je goed jochie, ze willen je schoon en fris, ze houden immers van je, flirt die je bent’. ‘Wat? Schrik ik, ‘Ik flirt niet!’. ‘Tuuuurlijk wel, jochie!’ is zijn lachende reactie, ‘moet je eens zien hoe je met die worst loopt te zwaaien!’. ‘Nou…, nou… het is gewoon hoe die is Meneer’, reageer ik nog, maar de man kijkt me schalks aan en blijft glimlachen. ‘Vooral Meneer vind je interessant, hij is jaloers op je unit en hoe geil zijn wijfje naar je smacht…, voor hen ben je echt een sexspeeltje, nou ja, met zo’n apparaat, zeg maar kanon…., en al zet jij die kraan helemaal koud, dat ding is en blijft een monster, je bent echt een lul op poten! Dat is wat ze denken gozer, enne, dat wil je toch, je wil je toch laten verwennen? Nu dan, leef je uit!…, je bent heet!’. Ik zet de douche uit. ‘Kom-mee’ commandeert hij kort, ‘afdrogen hoeft niet’. Ik volg hem nat, druppelend, fris en fruitig.

Ze zitten beide buiten aan het ontbijt in een hoek van de tuin waar ook een buitenkeuken en bar staat. Beide zijn naakt en Meneer staat op als hij ons hoort aankomen. ‘Janus!, mooi op tijd de race begint vanavond’, roept hij verrast. ‘Dan hebben we dus nog een uur of tien om te spelen’, lacht hij. ‘Je glinstert Janus’, gaat Mevrouw verder, kom, dan smeer ik je in, kun je daarna in het zwembad’. Dat enorme zwembad van ze krult vanuit de villa via een soort van glazen deur door naar buiten en ligt vol in de zon. Yvonne staat op met een tube in haar hand, spuit olie op de andere begint me in te wrijven. Helemaal, van gezicht tot en met mijn tenen. Zwijgend, terwijl Dirk-Jan en de butler toekijken. Ze is lang bezig met mijn balzak en pik, vooral mijn eikel die ze uit mijn schacht schuift. Als ze klaar is heb ik een stijve en is mijn voorhuid zo strak teruggeschoven over mijn schacht dat het lijkt alsof mijn lul twee kleuren heeft. Zongebrand vanaf mijn ballen omhoog tot rozig/wil van de top, omlaag. Meneer vraagt of ik iets wil eten, maar ik heb geen honger, een Red Bull die de butler me aangeeft neem ik wel aan. ‘Ik weet wat je wil Janus’ zegt hij traag als hij mijn verassing ziet. ‘Ook ik weet wat je wil, Janus’ fluistert Mevrouw terwijl ze me traag aftrekt. ‘Wij weten wat je wilt Janus’ herhaalt meneer. O-shit word ik geil! Ik moet dat zwembad in, draai me om, mijn lul uit Yvonnes handen flappend en voel drie paar ogen op mijn kont branden terwijl ik naar het zwembad loop. Met een grote plons verdwijn ik er kopje-onder in. Ik heb nog nooit dat gevoel gehad … dat wat ik niet thuis kan brengen, het is geil, opgewonden, gewild.., dat is het, het gewild zijn filosofeer ik terwijl ik traag wat baantjes trek. Ik merk ook dan pas hoe hard mijn tepels zijn als ze langs de rand schuren, als ik met vanuit het diepe deel omhoogtrek om eruit de klimmen.

Ik schaamde me niet om daar voor hen te staan met een volledige stijve lul, die is absoluut niet afgenomen bij het zwemmen, sterker, ik wil meer. Meneer wenkt met zijn hand, zittend in de enorme sofa naast Mevrouw en tikt op de plek tussen hen in. Ik loop naar ze toe, als een vlieg naar een lamp, weet wat er gaat gebeuren. ‘Daar ja’, fluistert de butler als ik hem passeer. ‘Wij weten wat je wilt’ fluistert Meneer als hij mij met volle hand mijn pik, net boven mijn ballen beetpakt en Mevrouw een hand erboven, rond mijn pik slaat. Enkel mijn eikel steekt er nog bovenuit tot ze me aftrekken. Met zijn tweeën, traag en in harmonie terwijl ze me beide aanstaren, mijn ogen lezen. Ik kan enkel hees slikken, laat me gaan. ‘Ogen open Janus! Beveelt de butler die voorovergebogen voor ons staat. Ik open mijn ogen met moeite, maar zie hem niet echt, ik heb geen zicht terwijl ze me verwennen. Ik voel een derde hand mijn ballen opzij duwen, het is een harde hand met eelt, dus niet Meneer of Mevrouw, maar de butler. Met zijn drieën bewerken ze mijn ballen, lul en eikel en ik kom hijgend klaar. Toch niet. Of wel? Nee! Ze stoppen net voordat ik ontplof! Gaan verder, stoppen en gaan verder. Ik word gek! Zwijgend bewerken ze me, geilen me op om me kreunend, trillend te verlaten, af te laten koelen. Ik protesteer, smeek te mogen komen, maar dat doen ze niet, staan het niet toe. Het gaat van opgeilen tot plagen…, tot een ware marteling. O-god mijn eikel doet pijn, mijn ballen moeten nu wel volkomen blauw en hard als van steen zijn maar ze gaan door, gunnen me geen enkel eigen initiatief.

‘Wij weten wat je wilt’ verteld Meneer me opnieuw als ik smeek om te mogen komen. Ook mijn hele lul klopt inmiddels over zijn hele lengte, keihard op en neer. Lijkt wel of hij scheurt. Smeken ga ik over in bedelen, bedelen in tranen vanwege de geile pijn die door mijn trillend, schokkend, lijf raast. Alle handen zijn volkomen doorweekt van mijn voorvocht, maken een smakkend, snel slobberend geluid, als een hond die water drinkt. Dan, ze moeten elkaar geseind hebben, stoppen ze mijn tigste aanstormende climax niet. Vlak voor ik begin te spuiten laten ze me los. Helemaal los. Ik heb niets meer onder controle. Heel mijn lijf niet, net zomin als mijn gedachten. Ik word compleet overmeesterd door mijn orgasme en de meest basale, puur instinctieve mannelijke prikkels. ‘Wij weten wat je wilt’, hoor ik keer op keer als een bezwerende mantra terwijl ik bijna flauwvallend vooroverbuig om te ontkomen aan mijn eigen, wild en pijnlijk schokkende heupen. Ik val voorover over de lage tafel, bij mijn schouders vastgehouden door de butler. Daar laten ze me bijkomen. De butler en Meneer draaien me later een kwartslag in de lengte van de houten tafel en draaien me om. Ik lig op mijn rug, mijn hoofd nog net in de schaduw van de enorme parasol. Ik voel hoe mijn enkels opgetild worden en ik verder over de tafel wordt geschoven. Mijn hoofd over de brede rand, waar twee handen me bijna haaks achteroverbuigen.

Tegelijkertijd voel ik vingers tegen mijn kontgaatje, een mond op mijn eikel en vingers op mijn mond geperst worden. ‘Klop-klop’, klink het van de butler aan mijn hoofd. ‘Wij weten wat je wilt’, zegt Meneer, tussen mijn benen en vrijwel direct gaan ze alle drie door. Vingers persen zich in mijn aars, de mond diep over mijn half stijve pik en de vingers trekken mijn mond open. Ik word door alle drie gepakt. Mevrouw grijpt en hapt mijn pik, Meneer vingert me dieper en harder met zijn krommende vingers en de butler propt zijn pik in mijn mond. Ik zie niets, een harige balzak wordt tegen mijn ogen en neus geperst, zo diep zit hij in me, zijn eikel glijdt voorbij mijn huig. Het is dat ik mezelf ook diep pijpt dat ik weet hoe te blijven ademen, maar als vingers via mijn aars, ruw mijn prostaat bewerken raak ik toch buiten adem terwijl mijn pik weer stijver langer en dikker wordt door de pijpende dame erop. Ik kan alleen nog kreunen. Niet eens luid, alles wordt gesmoord Dit is allemaal veel te ver gegaan. Wat ben ik in godsnaam allemaal aan het doen en wat doen ze met me? Ik wil er tussenuit maar heb geen enkele kans.

Ik word het komende uur eerst bang, dan boos en dan geil, heel geil. Helemaal als Meneer zijn gelukkig niet grote pik, neukend in me steekt. Weloverwogen en methodisch neukt hij me diep, dan scheef, dan hard, dan zacht. Ook Mevrouw pijpen goed, o god, maakte ze me supersnel weer geil. Inmiddels slurp ik vrijwillig de pik van de butler die me bij mijn keel vasthoudend gebruikte als een Fleshlight masturbator. Net als Meneer heeft hij conditie en uithoudingsvermogen, ze blijven me gebruiken, heel lang zonder zelf klaar te komen. ‘We weten wat je wilt’, wordt continue gepreveld door de butler of Meneer. Mevrouw geeft me nu, in tegenstelling tot daarstraks, alle kans om klaar te komen. En dat doe ik. En hoe! Huilend kom ik spuitend klaar, niet een, niet twee maar alle keren, tig fluimen spermaspuitend kom ik klaar terwijl ze me als machines, onverstoord blijven bewerken, gebruiken. Sensaties komen van alle kanten, ik word op alle fronten bewerkt. Vakkundig omringt, dus ook mijn tepels worden opgewreven, net als mijn dijen, oksels. Werkelijk alles wil neuken, neuken, neuken. Ik wil niet dat het stopt, mijn hele lijf is in rep en roer, dan slap en willoos, dan sterk, iedere spier gespannen, hard als steen, tot net voor het alles verlossende hoogtepunt.

Ik kom na tijden enkel nog droog klaar. Dat is me amper eerder overkomen. Ik heb het zelf niet door, voel het verschil niet, zo ver ben ik weg. Heb geen idee als de mannen me volpompen met hun sappen, heb het pas door als ze me loslaten en elkaar uitgebreid vertellen wat ze bij me en van me voelen. Alsof ik er niet bij ben word ik als sexspeeltje geëvalueerd. Ik vraag me terwijl af waar mijn gedrag vandaan komt. Ik, een bronzig, loops dier? Hoe kunnen ze weten wat ik wil? Het is duidelijk, bewezen dat ze precies weten wat ik wil maar, hoe dan? Ik draai me opzij. Dat trekt aandacht. ‘Ach, hij is er weer’, hoor ik en krijg een knipoog van de butler en een hoofknikje van Meneer. Ik probeer op te staan. Dat lukt maar half, maar Meneer helpt me, pakt me bij een schouder en tilt me op. ‘Ontspan jochie’, terwijl hij me naar het zwembad begeleid. Ik bied geen weerstand, ‘OK?’ check hij en als ik langzaam knik, geeft hij me een duw. Met een enorme plons val ik in het water. Ik koel af, ontspan inderdaad en krijg mijn ademhaling onder controle terwijl ze alle drie weg gaan en fris gedoucht en zomers gekleed terugkomen. Behalve de butler, die komt terug in een nieuwe set, klassiek butler uniform met vest en strik. Bedient door de butler zitten Meneer en Mevrouw in de zithoek, meters verder weg in de schaduw van bomen. Ik blijf in het zwembad. Zwem, loop, rek en strek. Spoel alles van me af en uit me, als ik merk hoe vol ik zit.

Pas als ik helemaal rustig ben loop ik het zwembad uit aan de kant met brede trap en diepe, lange tredes. Volledig ontspannen, zelfs met slappe pik loop ik naar ze toe. Het is de butler die me het eerst ziet. Hij schraapt zijn keel om ook Meneer en Mevrouw te vertellen dat ik eraan komt. Ze bekijken me alle drie glimlachend. ‘MMmm’ begint Mevrouw. ‘Draai je eens om Janus, langzaam en til je armen eens op’. Ik doe wat me verteld wordt. ‘Ja Dirk-Jan, inderdaad., Hij is helemaal onbeschadigd gebleven…, het is een sterk joch’. ‘Inderdaad Mevrouw’, vult de butler aan, ‘heel neukbaar en gebruiksklaar, ik beveel hem ten zeerste bij u aan’. En zo beginnen de heren haar te overtuigen mij ook eens uit te proberen. ‘Kom maar Janus’, laat je eens goed aan Mevrouw zien’ vraagt de butler me, dus loop rustig naar haar toe. ‘Je hebt immers nog een sponsor te bevredigen jochie!’, gaat hij verder. ‘Laat maar eens zien dat je je daar klaar voor kunt maken’, wijzend naar mijn lange, slappe pik die heen en weer waggelt over mijn zak. Ik weet dat mijn pik relatief groot lijkt op mijn skinny lijf, dus ach, ik geniet van hun aandacht ervoor.

Speels pak ik hem beet en begin me langzaam af te trekken terwijl ik voor haar sta. ‘Goed zo Janus’, moedigt Meneer me aan, ik zie dat mijn vrouw het waardeert, Karel (de butler) heeft volkomen gelijk heeft in zijn beoordeling van je pik’, gaat hij verder, ‘en ik zie dat jij liever geen onderbroeken draagt. Wat we nu van je nodig hebben is een erectie!’. ‘Wellicht kunt u het makkelijker maken voor hem, Mevrouw?’, gaat de butler verder en vrijwel meteen spreidt Mevrouw haar gebruinde benen, trekt haar korte zomerjurkje omhoog en showt me haar geschoren kutje wat ze met twee vingers iets opentrekt. In no-time heb ik een stijve. ‘Daar’, zegt de butler, ‘een perfecte pik voor u’, alsof hij me serveert. ‘Kijk eens hoe lekker stevig, dat ding is!’ terwijl Mevrouw me bestudeert alsof ze me voor het eerst ziet. Ik zie haar natter worden, haar spleet glinstert. Zwijgend gebaart ze me wat te doen, ik zak dus op mijn knieën tussen haar gladde dijen en duw mijn heupen iets naar voor, zet mijn eikel tegen haar kutje door met mijn rechterhand de rechtopstaande pik, horizontaal ervoor te zetten. Als startteken hapt ze naar adem en sluit haar ogen waarop ik mijn lul in haar pers.

‘Goed zo jochie, laat haar maar eens voelen wat je hebt’, kreunt Meneer en dat doe ik. In een lange, trage stoot schuif ik mijn bijna 20cm pik, zonder ook maar enige speling, in haar kut. ‘Neuk haar Janus, neuk haar tot gillen’s. Ik doe mijn best. Ze omvat me strak, warm en nat. Ik kijk pal in de zon, zweet al snel terwijl ik haar bonk met een air alsof ik al jaren vrouwen neuk, maar ze is mijn tweede. Ik bluf en de heren zijn diep onder de indruk als ze me bezig zien. Hun O’s en A’s gaan door de lucht, overstemd door het gekreun van Mevrouw die geniet van mijn dans. Ik heb mijn lul losgelaten, het ding zit immers strak, horizontaal erin en blijft erin dus daarom gebruik ik duim om haar clit te strelen. Ze komt klaar, maar ik blijf op bevel van Meneer doorpompen in een afwisselend tempo, zoals me verteld wordt door de butler. ‘Sneller…, harder, dieper, korter, etc’. Ik denk gek genoeg nog dat ze straks weer zal moeten gaan douchen, want we zijn drijfnat door mijn en haar vocht dat met witte ringen langs mijn pik naar buiten komt. ‘Niet komen’, is het bevel van de butler als hij ziet hoe opgewonden ook ik word. Hij leest me, kent me dus vertraag ik. Vertraag mijn stoten, maar niet de klitmassage, Mevrouw blijft keer op keer klaarkomen.

‘Wij weten wat je wilt’, klinkt het, wacht maar even, verlaat haar niet. ‘Karel, nu jij, jij weet wat het joch wil’. Ik neuk Mevrouw in een vertraagt tempo als de butler zich uitkleedt, zijn broek als laatste. Ik zie voor het eerst zijn harige kruis met een pik, zeker twee keer zo groot als van Meneer, maar nog steeds kleiner als de mijne. Hij loopt om me heen en gaat ook op zijn knieën achter me zitten. Wat nu?. ‘Jij bent mijn eigendom Janus’ zegt Meneer terwijl hij zich verder naar me toe buigt, ‘je neukt mijn vrouw op mijn bevel of haar wens en ik doe met je wat ik wil, leen je ook als cadeau aan vrienden, vrienden zoals Karel, begrepen?’ klinkt het bijna vals. ‘Ik stamel iets van natuurlijk’, maar een antwoord is niet gewenst. ‘OK Janus, je training gaat verder, maak hem klaar voor de volgende les’ en de butler grijpt toe. Met twee handen trekt hij mijn billen uiteen om hun nieuwe spermadump verder in te rijden. Hij wringt vingers in mijn aars en buigt ze alle kanten op. Ik kreun, maar wordt gedwongen Mevrouw te blijven neuken. Karel opent mijn sterke sluitspier en ik weet niet hoe, maar voel zijn pik naar binnen dringen.

Strak omspan ik zijn eikel als zijn vingers verdwijnen, terwijl hij meedanst in het ritme waarmee ik Mevrouw neuk. ‘Wen eraan Janus, we gaan je kleine gaatje flink strekken. Zojuist heb ik ontdekt hoe lekker je het vindt, zoals Mevrouw haar kut zich gaat aanpassen aan die monsterpik van je, ga jij je de grootte van je kont en keel aanpassen aan de pikken van ons…, sterker, je gaat erna verlangen want we weten wat jij wilt’. Dan begraaft Karel zijn hele pik in me, in een snelle, diepe steek ramt hij me met zijn pik tot zijn ballen me raken. Ik schiet naar voor, Mevrouw gilt harder dan ik, ik kreun diep, Karel nog dieper en het is Meneer die naar lucht hapt. ‘Braaf’, kreunt Karel, ‘braaf…, braaf…’ in het ritme waarmee hij me neukt. Mijn kont went aan hem, zoals ook Mevrouw went aan mij en we neuken steeds beter terwijl onze opwinding stijgt als we zo een paar minuten bezig zijn. Ik kan iets anders als gelukzalig kreunen als Karel diep in me klaarkomt. Ik ben helemaal gevuld, voel zijn sperma door mijn lijf gutsen terwijl zijn kloppende pik me berijdt. Hij blijft mijn heupen vasthouden, blijft zijn pik in me gestoken terwijl ik Mevrouw neuk. Meneer gebruikt Karel als zijn afstandsbediening van het neukspel op zijn vrouw. Dat wordt me duidelijk als hij wil dat ik klaarkom. Het is Karel die me daartoe aanzet; Ik kom als de brandweer zo snel en hard als hij harder als hiervoor mijn prostaat ramt.
Hij heeft de volledige controle over mijn lijf, controleert via mijn heupen de positie van mijn pik in Mevrouw die heel haar kut vult en haar baarmoeder bij iedere stoor verlegt. Ik pomp haar vol, spermaslierten schieten langs de strakke, gespannen kutlippen naar buiten. Ik ben maar een zielige lappenpop in handen van Meneers gereedschap. Ze weten precies wat ik wil.

Dan laten ze met rust tot de wedstrijd om iets na acht avonds begint. Hoe die gaat, de volgende keer.

*** Uiteraard alle namen, behalve die van mij, vervangen ***

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 10770 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Wij weten wat je wilt.”

  1. Hi Paul en Annemie. Leuke reactie. Bedankt. Ja, is waargebeurd ja. Nee de foto bij verhaal ben ik niet. Ben wel gebruinde naturist, maar niet die mate. De profielfoto is wel echt en die heb ik bewust vervaagd. Qua mijn eten, tja, als sportstudent en binnenkort hopelijk personal trainer (zit in laatste jaar) let ik enorm goed op mijn eten. Geen alcohol, pillen of anders, wel veel noten, groente etc. Nou-ja, je kent het wel. Enne, veel rusten omdat ik toch wel 3 tot 6 uur per dag sportief bezig ben. Nou, een heel verhaal. Geniet ervan!

  2. O-shit, wat een geil verhaal alweer. Waargebeurd?! wow. Wat eet jij wel niet om zo vaak en zo snel achter elkaar klaar te komen. Mijn vriendin vind me nu al af en toe te geil, man, jij zou der suf neuken! (O-ja, die foto aan het begin van het verhaal, die spetter lijkt wel heel veel op jou profielfoto. Die heb ik eens uitgezoomd, vergroot. WOW.

Plaats een reactie