BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 17

De week vloog voorbij, Woensdag ging ik even de stad in om wat fotolijstjes te kopen en om de lijstjes te vullen. Ik maakte er drie met de vijf fotos van Liesje en Jasmin en signeerde ze met als bijschrift: limited edition 1 van 100, 2 van 100 en 3 van 100. Een was er voor Jasmin, een voor Liesje en de derde hield ik apart. Ik deed ook een foto van Emma en Riet die naakt voor de open haard met elkaar stonden te kussen in een frame en de foto waar JJ op stond met haar naakte bovenlichaam en haar open broek deed ik ook in een frame. De foto van Emma en Riet kreeg op de achterkant: limited edition 1 van 1 en die van JJ kreeg ook de limited edition 1 van 100 met mijn handtekening. Ik deed deze in mijn tas voor als ik vrijdag naar Antwerpen zou gaan. Mijn tentamens maakte ik met goede cijfers en ik belde JJ iedere dag om te zeggen hoeveel ik haar miste. Vrijdag middag liet ik moeder mij naar het station in Eindhoven brengen van waar ik de trein naar Antwerpen nam. Ik had mijn tas bij, mijn cameratas en mijn laptop zodat ik aantekeningen kon maken op Zaterdag bij Henk. Ik kwam aan in Antwerpen waar JJ en Liesje op me stonden te wachten. JJ vloog me om de nek en kuste me uitbundig, liesje gaf me slechts een korte tongzoen.

Eerder die dag was Loes samen met Marijke naar haar vriendin gegaan in he ziekenhuis. Bij Jose aangekomen zei Loes: kunnen we een tijdje prive praten? Jose nam hen mee een kamer in en sloot de deur en zei tegen haar assistente: zorg ervoor dat niemand ons stoort, ook jij niet. Eenmaal binnen gaf Jose Loes een lange tongzoen en zei: we hebben je al een paar weken gemist op onze feestjes. Loes vroeg hoe het met de man vergaan was die ze gestuurd had. Jose zei: fantastisch, alleen zo jammer dat hij maar een paar keer kan klaarkomen. Hij vindt het heerlijk om vernederd te worden door vrouwen en hij vindt het niet erg dat we hem gebruiken en misbruiken. Maar om even terug te komen op waarom je hier bent. Loes zei: dit is Marijke, ze moet een langwerkend koperspiraaltje geplaatst hebben. Ze is ons nieuwe sletje in opleiding. Gerrit heeft haar ontmaagd direct nadat ze ongesteld was geweest en heeft haar kutje volgespoten. Wij willen zeker weten dat hij vanaf nu onbeschermd in haar kan spuiten zonder dat ze zwanger raakt. Jose zei: voor ik dat doe, moet ik eerst even met haar praten en haar onderzoeken. Ze vroeg: hoe oud ben je? Marijke antwoordde: bijna 17 mevrouw. Jose zei: ze is erg beleefd. Waarop Loes antwoordde: dat hebben we haar inmiddels geleerd.

Jose ging verder: en je vindt het niet erg, de dingen die ze met je doen? Nee, ik vind het zelfs spannend en lekker, zelfs de straf vind ik niet erg. Ok zei Jose, dat wilde ik eerst weten voor ik je ging onderzoeken. Kleed je maar uit dan mag je daarna in die stoel gaan zitten. Jose keek Loes aan en zei: mag ik ook even spelen? Natuurlijk zei Loes, anders was ik niet hiernaartoe gekomen. Marijke stond inmiddels naakt voor Jose en Jose voelde even aan de tepeltjes. Ze zei: die gaan zeker nog de nodige behandelingen krijgen. Ze nam Marijke mee naar de stoel en zei: ga daar maar in zitten en leg je benen in de beugels. Jose vroeg aan Loes: hoe moet ik haar aanspreken en Marijke zei: noem mij maar sletje. Loes zei: wat hebben we je geleerd? Nooit te praten behalve als je iets gevraagd wordt. Jose zei: dan zal ik je maar meteen straffen daarvoor. Ze nam de tepels in haar hand, trok er hard aan en draaide de tepels zover ze konden. De tranen sprongen bij Marijke in de ogen en Jose vroeg: heb je je les geleerd? Marijke snikte: ja mevrouw, het zal niet meer gebeuren. Jose zei: goed want we gaan een aantal testen met je doen. Ze vroeg aan Loes: is ze schoon? Loes antwoordde ik heb haar vanmorgen zelf gespoeld.

Jose voelde tussen de benen van het sletje en ging met haar middelvinger naar de anus van haar. Ze drukte haar vinger in een keer naar binnen en stootte er een aantal keren in. Ze trok haar hand terug en deed daarna hetzelfde met twee vingers, daarna met drie vingers waarbij Marijke zacht begon te huilen. Jose vroeg: waarom huil je sletje? Ze zei: het doet een beetje pijn. Jose zei: maar ik moet de opening groter maken anders kan ik er niet in met mijn instrumenten. Ze pakte een eendenbek en schoof die in haar anus. Ze zei: nu ga ik kijken hoever ik deze kan openen. Als het te veel pijn doet moet je in mijn arm knijpen, begrepen sletje? Marijke knikte en Jose kneep weer hard in haar tepeltje en ze zei weer: begrepen sletje? Deze keer antwoordde Marijke en zei: ja mevrouw, ik heb het begrepen. De eendenbek werd in haar anus gedrukt en langzaam geopend tot deze maximaal geopend was. Jose keek naar Marijke en zei: deze is te klein. Ze sloot de eendenbek en haalde die uit haar anus en kwam terug met een die twee keer zo groot was. Nadat deze bij haar ingebracht werd begon Jose deze langzaam te openen. Toen deze driekwart geopend was kneep Marijke in de arm van Jose. Jose keek haar aan en zei: nog een klein stukje verder. Ze ging door tot de eendenbek volledig geopend was. De tranen rolden over het gezicht van Marijke. Jose liep naar haar gezicht en kuste haar zacht op de mond. Marijke drukte haar tong in de mond van Jose en speelde even met haar tong. Jose trok zich weg en zei: je bent braaf. Je kontje staat nu ver genoeg open om ook de pik van je meester erin te laten. Ik ben trots op je.

Er verscheen een glimlach op het gezicht van Marijke. Jose kuste de tepeltjes van Marijke en zei: wij zullen elkaar nog wel vaker ontmoeten. Ik moet voor jou iedere twee maanden een onderzoek inplannen zodat ik weet dat je spiraaltje nog goed op zijn plek zit. Jose liep naar een kast die op slot zat. Ze opende de kast met een sleutel en pakte er een koffertje uit samen met twee kolf apparaatjes. Ze zette de koffer op een tafeltje naast de stoel waar Marijke op zat en opende het koffertje. Het zat vol met dildos, dilators, klemmen en andere speeltjes. Ze pakte de kolf apparaatjes en zei: deze zijn aangepast voor gebruik dat iets anders is dan voor kolven. Ze vroeg aan Marijke of die wist wat kolven was. Marijke wist het niet en Jose legde het uit. Ze zei erna: deze zijn aangepast zodat er geen opvang containers zijn voor de melk. Ze pakte het eerste apparaatje en zette het over het tepel. Ze begon met het handvat te knijpen en de tepel werd in het apparaatje gezogen. Jose bleef knijpen tot de tepel en een deel van het omliggende borstvlees in het apparaat gezogen zat. Ze sloot het ventiel en liet het apparaatje zitten. Bij haar andere tepel deed ze hetzelfde. Ze keek naar Marijke en zei: kijk sletje, nu heb je kleine tietjes. Marijke keek en glimlachte. Jose zei: je krijgt deze mee naar huis. Zorg dat je ouders ze niet vinden en elke avond als je naar bed gaat, sluit je je slaapkamerdeur en doe je deze voor twee uur aan en pomp ze zodat je tepels er zo diep mogelijk in zitten. Het bevordert de doorbloeding van je tepels en je borsten in het algemeen. Je zult ook merken dat je tietjes sneller gaan groeien.

Jose deed haar doktersjas uit en deed haar bh uit. Ze zei: jij wil toch ook zulke mooie tieten later of niet dan? Ze pakte de hand van Marijke en zei: voel maar eens hoe stevig deze zijn en ze legde de hand van Marijke op een van haar tieten. Marijke streelde de tieten van Jose. Jose bracht haar tieten een voor een naar de mond van Marijke die zacht op de tepels zoog. Goed zo sletje zei Jose. Je doet het lekker, maar nu is het tijd om jou eens te laten voelen hoe het is om anaal gebruikt te gaan worden. Ze pakte een ongeveer even grote siliconen vibrator als de pik van Gerrit was en deed deze in een tuigje wat ze zelf om deed. Ze haalde de eendenbek uit de anus van Marijke, deed wat glijmiddel op de vibrator en stak de kop ervan in de anus van Marijke. Ze zette de vibrerende kop aan en begon zacht in haar te drukken. Ze zei: nu krijg je het gevoel dat je krijgt als Gerrit je in je kontje gaat neuken. Jose drukte door tot de vibrator helemaal in haar zat en begon toen zacht in haar te stoten. Marijke begon zacht te kreunen en zei: ik voel de trillingen door heel mijn buik. Jose pakte een tweede vibrator, deze had een draaiende kop en bracht die tussen de schaamlipjes van Marijke. Ze zei: nu ga ik je in twee gaatjes tegelijk neuken sletje, ze drukte de draaiende kop zacht in het kutje van Marijke die direct hard begon te kreunen. Jose zei: goed zo sletje, kom maar lekker klaar en laat je maar helemaal gaan.

Loes was inmiddels achter Jose gaan staan en begon zacht met de grote tieten te spelen. Dit bracht Jose ook in de stemming en het feit dat Marijke klaarkwam was ook voor Jose genoeg om klaar te komen. Ze stootte enkele keren diep in beide gaatjes en trok toen beide vibrators uit Marijke. Ze ging wat naar achteren staan en liet Loes tussen de benen van Marijke. Ze zei tegen Loes: vooruit geile slet lik deze slettenkut tot ze nog een keer klaarkomt terwijl ik je in jouw kut neuk. Ze trok de rok van Loes omhoog en haar slip naar beneden en drukte de voorbind vibrator in een stoot diep in de kut van Loes en begon haar te neuken terwijl Loes Marijke likte. Het duurde ongeveer tien minuten voor zowel Marijke als Loes zwaar kreunend klaarkwamen. Loes zei: ik dacht dat je het nooit bij mij zou doen. Loes trok haar slipje weer omhoog en liet haar rok naar beneden vallen en Jose deed de voorbind vibrator af en plaatste deze weer in de koffer. Ze deed hetzelfde met de andere vibrator. Ze keek naar Marijke en zei: misschien moet ik je vaker onderzoeken, maar dan in een prive omgeving. Zou je dat willen sletje? Marijke zei: ja mevrouw, dat zou ik fijn vinden. Mooi, dan regel ik dat wel met mevrouw Loes.

Ze ging op het krukje tussen de ver openstaande benen van Marijke zitten en plaatste nu de eendenbek tussen haar schaamlippen. Ze zei: wat er nu gaat gebeuren sletje is dat ik een spiraaltje in je baarmoeder ga plaatsen. Vanaf het moment dat dit geplaatst is kan jij de komende 10 jaar niet zwanger worden, en dat is precies wat wij allemaal willen. Gerrit mag jou nu zoveel neuken als hij wil en in beide gaatjes, je kontje is nu ook ontmaagd en beschikbaar. Jose nam het spiraaltje uit het doosje en bracht het in bij Marijke. Ze zei: deze twee draadjes zijn om het op een later tijdstip te kunnen verwijderen. Ze kuste het kutje van Marijke nadat ze klaar was en liep naar het hoofd van haar. Ze zei: en nu mag je mij bedanken sletje. Marijke pakte het hoofd van Jose en gaf haar een lange tongzoen. Ze hield het hoofd vast met een hand terwijl ze met de andere hand tussen de benen van Jose ging en haar kut streelde. Toen de zoen verbroken was zei Jose: je bent een goed sletje en wij zullen beste maatjes worden.

Ze pakte de hand van Marijke en stak die in haar slipje en zei: nu mag jij nog even met mijn clitje spelen tot ik klaarkom en dan zal ik de kolf apparaatjes van je tietjes halen en mag je met mevrouw Loes naar huis. Marijke stak twee vingers in de kut van Jose en met haar duim ging ze op en neer over de clit van Jose tot deze haar kutvocht over de hand van Marijke spoot. Marijke likte haar hand schoon terwijl Jose de kolf apparaatjes verwijderde. Haar tepels bleven strak vooruit staan. Jose kneep er zacht in en Marijke zei: dat doet pijn. Jose zei: je mag niet praten en kneep er een keer hard in en zei: dat is omdat de doorbloeding je tepeltjes gevoeliger heeft gemaakt, begrepen? Met tranen in haar ogen zei Marijke: ja mevrouw, ik heb het begrepen. Jose kuste haar tranen weg en zei: kom maar uit de stoel, ik zal je wel helpen. Ze hielp Marijke uit de stoel en gaf haar het tasje met de kolf apparaatjes erin en zei: volgende keer krijg je een ander speeltje mee. Zoek intussen maar een plek waar je de spullen kan verstoppen in je kamer en denk eraan, deur op slot als je naar bed gaat.

Marijke kleedde zich aan en Jose deed haar bh en doktersjas weer aan en hierna vertrokken Loes en Marijke. Jose zei: ik neem binnenkort contact met je op en gaf Loes nog een tongzoen. Terug in de auto stak Marijke haar hand op en Loes vroeg wat ze wilde weten. Marijke vroeg: doen jullie het met elkaar? Loes zei: ja, ik doe het met haar en met andere vrouwen en met Gerrit en Liesje. Marijke zei: WOW wat zal jij een druk leven hebben. Loes zei: en dat ga jij ook krijgen. Je zult meerdere keren per week je huiswerk moeten maken samen met mij en Liesje, je mag thuis zeggen dat je bijles krijgt van Liesje. Marijke zei: dat is goed, want mijn ouders kunnen of willen mij niet helpen. Loes keek haar aan en gaf haar een knipoog en zei: wij willen en zullen jou wel helpen op meerdere manieren. Ze schoten beide in hun lach. Eenmaal bij het huis van Marijke aangekomen zei Loes: als je ouders thuis zijn, eerst dit tasje goed wegstoppen en daarna zeg je maar dat je met mij boodschappen bent wezen doen, als ze nog niet thuis zijn, dan verstop je het tasje goed, en vergeet niet: elke avond twee uur die dingen maximaal opgepompt op je tepels zodat die mooi groot en lang worden.

Ik ging samen met Liesje en JJ naar de salon van Chi. Daar aangekomen pakte ik de fotolijstjes uit mijn tas en liet die aan Liesje en JJ zien. Beide waren erg onder de indruk. Ik zei: kijk eens op de achterkant. Liesje was de eerste die het zag. Ze zei: hoe bedoel je, 1, 2, 3 van 100 ik zei: dit wordt een beperkte uitgave. Ze gaan de verkoop in. Jullie krijgen exemplaar 1 en 2, een voor Jasmin en een voor jou, de rest gaat in de verkoop voor rond de 200 euro per stuk. De helft daarvan gaat naar jullie twee omdat jullie de personen zijn die in de foto staan. Ik wil dat jij dit nu even overlegd met Jasmin, zodat het eerste exemplaar morgen in een winkel kan hangen. Liesje maakte een foto van de lijst en stuurde die naar Jasmin en zei: bel me nu even, het is belangrijk. Twee minuten later ging de telefoon en Liesje legde uit aan Jasmin wat de bedoeling was. Ik sprak daarna met Jasmin en zei: ik verwacht dat deze als hete broodjes verkocht gaan worden. Als ze alle 98 verkocht worden dan houden jullie er elk 5000 euro aan over. Dat alleen al, en het feit dat ook Jasmin vond dat deze fotos zo mooi waren dat deze best gepubliceerd mochten worden maakte dat het een unaniem besluit werd. Ik zei: de lijstjes zijn nog niet klaar, morgen heb ik ze af, dan ligt dat van jou Jasmin bij JJ in huis. Ik zei nadat ik had opgehangen Liesje, wij moeten echter nog een en ander regelen. Om te beginnen wil ik jou ook betrekken in deze enterprise. Jij hebt de skills om fotos te manipuleren, en jij weet hoe dingen gepubliceerd worden. We moeten met een naam opkomen en ik zat te denken aan GJL enterprise.

JJ vond dit wel een goede naam. Ik vroeg aan Liesje om wat ontwerpen te maken die we kunnen gebruiken voor visitekaartjes en voor een website. Tevens moeten we gaan denken aan een bedrijf facebook account waarin we dezelfde berichten in meerdere talen kunnen weergeven. Dit zijn dingen waar ik jou voor wil gebruiken. De website is iets wat JJ gaat doen. Het moet er een worden waar een e-commerce optie in zit. Verder moeten we ons laten inschrijven bij de kruispuntbank van ondernemingen. Voor Liesje heb ik nog een taak: jij moet een pixsy account aanmaken. Daarmee worden onze fotos wetsgeldig vastgelegd als zijnde dat wij de eigenaars ervan zijn. Ook moet er op elke lijst nog de tekst komen: copyright and digital right by GJL Enterprise. Dan hebben we het eerste deel afgevangen. Als Liesje eerst dat Pixsy account aanmaakt en wat ontwerpen aanmaakt dan kunnen we de eerste stappen gaan maken. Liesje zei: als ik zo meteen naar huis ga, ga ik er direct mee aan de gang. Ze vroeg: ik zie nog een lijst in je tas, mag ik die ook zien? Ik zei: die is eigenlijk prive, maar als je met ons samen wil werken beschouw ik je als mede-eigenaar en mag je deze ook zien.

Het was de foto van Emma en Riet die elkaar naakt voor de open haard stonden te kussen. Liesje vroeg: wie zijn dat? JJ deed haar verhaal en Liesje zei: dus jullie gingen daar alleen naar toe om jezelf te drogen??? Maak dat de kat maar wijs!!! Ze keek mij aan en zei: jij hebt allebei die twee oude tantes geneukt? Of niet dan? Ik kon niets anders dan bevestigen wat Liesje insinueerde. Jezus zei ze: je lijkt wel een op hol geslagen fokstier. Je neukt alles wat een kut heeft. Ik zei: maar niets zonder toestemming. JJ onderbrak de conversatie en zei: en dat nieuwe sletje, heb je daarvoor toestemming gevraagd? Ik slikte en zei: nee sorry. JJ zei: zolang je weet waar je loyaliteit ligt, mag je haar mede trainen. Ik antwoordde: dank je en je weet dat jij de enige bent voor mij, de rest is slechts seks. Ze keek me liefdevol aan en zei: dat weet ik schat. Kort daarna vertrok Liesje naar huis. Nog voor de deur achter Liesje gesloten was, was JJ bezig mijn broek open te maken. Ze zei: ik ben zoooo geil vandaag, ik wil dat je beide gaatjes vult. Begin maar met mijn kutje, dan mag je vannacht in mijn kontje. Oh en voor ik het vergeet: je moet Lila en mama ook nog een beurt geven.

Nog voor we bij de slaapkamer van JJ waren was mijn broek en boxer al uit. Onderweg naar haar slaapkamer kwamen we Lila en Chi tegen. Chi vroeg aan mij: jeukt het zo erg? Ik zei: niet bij mij, wel bij haar. Ze antwoordde: zolang je straks ook maar wat voor mij overhoudt. In de slaapkamer aangekomen trok JJ eerst mijn overige kleding uit om vervolgens voor mij op het bed te gaan zitten en met mijn pik te gaan spelen. Ik begon haar kleding uit te trekken. Toen dat gedaan was sprong ze me om de nek, deed haar benen om mijn middel en liet ze zich op mijn pik zakken. Ze begon langzaam op en neer te bewegen en ik droeg haar naar het bed waar ik ging liggen en JJ op me kwam liggen. Haar benen nu naast mijn zij ging ze steeds sneller aan het rijden tot ze spetterend klaarkwam. OOOOOOHHHHH DAT VOELT GOED JAAAAAAHHHHH. Ze ging hierna tergend langzaam door steeds met haar kutspieren knijpend tot in na in totaal 20 minuten met haar geneukt te hebben, ik diep in haar kut mijn zaad achterliet. Ze bleef op me liggen, nahijgend van de inspanning en zei: dit had ik echt nodig. Ik rolde haar op haar rug en kwam uit haar waardoor het zaad uit haar kut begon te lopen en ik begon haar tietjes te strelen.

Ik zei: waarom voelen ze zo hard aan en JJ zei: dat heb ik altijd vlak voor ik ongesteld word, maar maak je niet ongerust, je hebt opties genoeg als je hier bent. En als je mam, Lila en mij zat bent kan ik een van de andere meisjes hier vragen of ze wat tijd met je door willen brengen. Ik vroeg haar: wil je mij vroegtijdig dood hebben? Ik heb genoeg aan wat ik nu heb. Ik nam haar tepeltjes om beurten in mijn mond en ze zei: doe het kalm aan, ze zijn een beetje pijnlijk. We lagen nog wat na te praten over onze plannen om een eigen bedrijf op te starten. Ik zei: we moeten nog een boekhouder hebben. JJ stond op van het bed, deed de slaapkamerdeur open en riep Lila. Die kwam even later binnen en vroeg: ben ik al aan de beurt? JJ zei: nee schat, jij moet nog even wachten, maar doe jij nog steeds de boekhouding voor mama? Lila zei: ja, hoezo? JJ vroeg hoeveel tijd spendeer jij daar aan? Lila antwoordde: iets meer dan een uur per dag, waarom vraag je dat? Ik zei: omdat wij voor ons zelf willen beginnen en iemand nodig hebben die voor ons de boekhouding kan doen.

Lila kwam naast mij op het bed zitten, ze legde haar hand op mijn pik en zei met een geile blik in haar ogen: als je het lief vraagt, dan zal ik het overwegen. Ik ging met mijn hand onder haar t-shirt en streelde haar tieten en vroeg: is dit lief genoeg? Lila keek me lachend aan en zei: je bent op de goede weg, maar het is nog niet goed genoeg. Ik trok haar t-shirt over haar hoofd en nam haar tepels om beurten in mijn mond. Ze zei: je gaat de goede kant op. Ik liet haar opstaan, maakte haar rok los en trok haar slip uit en trok haar bij mij op schoot. Ik tilde haar iets op en drukte mijn pik in haar natte doos. OOOOHHHH JAAAHHH zei ze: nu wil ik jullie boekhouding wel doen. JJ keek haar aan en vroeg: ben jij ook zo geil als mij? Lila knikte slechts en begon met mij te tongen terwijl ze langzaam op mijn pik wipte het duurde bij haar slechts vijf minuten voor ze kreunend klaarkwam. OOOOHHHHH MIJN GOD, LAAT ME JULLIE BOEKHOUDING DOEN JAAAAHHHH IK KOM IK KOM. Ik tilde haar op en ze sloeg haar benen om me heen en begon rustig rond te lopen. Ze bleef klaarkomen tot ik ophield met lopen. Ik legde haar op haar rug op het bed en neukte haar nu hard. Dat ging tien minuten door tot ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze duwde me van haar af en pakte twee kussens en legde die onder haar kont. Ik keek haar aan en zei: maar weet wel dat als er fouten in de boekhouding zit, je voor elke fout een kwartier gestraft gaat worden en je weet waarmee.

Ze keek me semi bang aan en zei: er zullen geen fouten in zitten want dat wil ik nooit meer meemaken. Ik gaf haar een kus en zei: goed dat we elkaar begrijpen. Ze bleef 20 minuten liggen en ik lag aan een kant naast haar en JJ lag langs mij. Beide vrouwen streelden me zacht en JJ zei: wat denk jij, zullen wij tweeen hem straks eens een goede massage geven? Lila keek naar JJ en zei: goed, maar dan gaat hij geblinddoekt worden zodat hij niet weet wie er wat doet. Ik zei: is het weer zo laat, gaan we weer spelletjes spelen? Lila keek me geil aan en zei: ja, en jij mag naderhand raden wie er wat met je gedaan heeft. Maar voor we dat doen gaan we eerst eten. Na twintig minuten op haar rug te hebben gelegen stond Lila op en liep ze naar de keuken waar het eten klaar was. Na het eten werd ik aan de hand meegenomen naar een van de massage ruimtes. Ik kreeg een slaapmasker om en er werd tegen mij gezegd dat ik mocht voelen, maar meer niet. Ik werd op de tafel gelegd en Lila snelde de ruimte uit en kwam terug met drie van de masseuses die ook in de salon werkten. Ze keek naar JJ die op een stoel naast de tafel zat en haar lachend aankeek.

Lila ging op een stoel naast JJ zitten en even later kwam ook Chi binnen. De drie meisjes begonnen hem te masseren en ik probeerde door te voelen te weten te komen wie het waren, maar wist het niet. Na een half uur mocht ik me omdraaien en op dat moment kwam Chi erbij. Ze had zich inmiddels uitgekleed en was nu net als de drie masseuses naakt. Ze klom op de tafel en ging tussen mijn benen zitten. Twee van de masseuses gingen door met mijn lichaam te masseren terwijl Chi zich bezighield met mijn pik. De derde masseuse was boven mijn hoofd komen zitten en had zich op mijn mond laten zakken. Ik begon haar te likken en chi had mijn staalharde pik inmiddels tussen haar schaamlippen geplaatst en begon op mijn pik te rijden alsof haar leven ervan afhing. Ze kwam twee keer klaar voor ik mijn zaad in haar spoot. Ze klom van me af en ging naast de tafel staan en dirigeerde een van de twee meisjes naar mijn pik en gaf aan dat ze mij moest neuken. Ik voelde mijn pik in een totaal vreemde omgeving naar binnen gaan. Deze meid deed dingen met mijn pik die ik nog niet eerder gevoeld had. Ze kwam zelf niet klaar maar had mijn zaad binnen tien minuten uit mijn pik weten te halen. Ze klom van de tafel af en meisje nummer drie kwam tussen mijn benen zitten en begon mij te pijpen.

Wederom was het een nieuwe sensatie die ik om mijn pik voelde. Deze meid wist hoe ze een eikel moest verwennen. Met het tipje van haar tong mijn pisbuis in terwijl ze hard op de eikel zoog. Het duurde een kwartier voor ik ook haar mond volspoot. Het meisje dat op mijn gezicht zat klom ook van me af. Hierna trok iedereen hun kleding aan zodat er geen duidelijke zichtbare signalen waren wie wat gedaan had. JJ kwam naar me toe terwijl de andere vrouwen naast elkaar gingen staan, inclusief Chi en Lila. JJ kwam naar de tafel en trok mijn masker af en liet me rechtop zitten. Ze zei: en, wie heeft wat gedaan? Ik keek en zag buiten JJ nog vijf vrouwen staan. Ik zei: ik heb nu werkelijk geen idee meer wie er wat gedaan heeft. Alle vrouwen keken mij lachend aan. Ik voelde me nu helemaal lullig en vroeg: nou, wie heeft er wat gedaan? JJ zei: dat zul je nooit van ons horen, probeer het maar uit te vinden. De vrouwen vertrokken, drie naar beneden naar de salon en de rest naar de woonkamer waar er een fles wijn stond met vier glazen. Toe we eenmaal zaten zei ik: ik vind het maar een klotenspel wat jullie met me spelen. Chi die naast me zat begon rustig met mijn pik te spelen. Na een paar minuten draaide ik me naar haar toe en begon ik met haar te tongen en haar te bevoelen.

Toen ik met mijn hand in haar slipje ging zei ik: ik weet een ding zeker, ik heb met haar seks gehad en liet mijn hand zien die onder het zaad zat. JJ zei: ok, dat is een maar nu de rest. Je hebt je zaad in zowel mij als Lila gespoten dus daar kan je het niet aan voelen. We dronken wijn en de vrouwen zaten heimelig te lachen. Ik zei: er is maar een oplossing voor, ik neuk niemand meer tot jullie het me vertellen. JJ zei: dan zal ik je vannacht moeten vastbinden op het bed, want ik wil nog een keer. Dan kan je kiezen, of vrijwillig of onder dwang. Ik keek haar aan en zag aan haar gezicht dat ze het meende. Ze zei: wij doen dit om er geen sleur van te maken voor jou, geniet ervan en droom er over. Jij hebt de keuze uit vele vrouwen, die allemaal graag seks met je hebben. Geniet ervan. De meeste mannen hebben die keuze niet en zitten vast aan een vrouw. Ik ben wat dat betreft heel makkelijk, zolang ik jouw nummer een ben heb ik geen probleem dat je seks hebt met anderen. Als ik dat wel had gehad, was jij niet meer bij mij. Ze kwam naar me toe en zei: begrepen schat? Ik knikte en JJ gaf me een lange tongzoen. Na nog een tweede fles geleegd te hebben gingen we naar bed. JJ zei: mam, je mag bij ons komen liggen, maar zijn pik gaat vanavond bij mij in mijn kontje. Chi zei: nee ik ga vannacht wel bij Lila liggen, dan krijg ik in ieder geval genoeg aandacht. We gingen naar bed en JJ zei: moet ik je vastbinden? Ik zei: nee kom maar lekker voor me liggen met je hoofd op mijn arm. JJ deed dit en ik bracht mijn pik naar haar anus en drukte hem zacht in haar. Met mijn andere arm om haar hee speelde ik zacht met haar tietjes tot ik merkte dat ze sliep. Ik viel kort daarna ook in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5528 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in antwerpen deel 17”

Plaats een reactie