BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (11) Masterclass

Net als vorig jaar was ik uitgenodigd om te doceren bij een Masterclass. 13 veelbelovende studenten zijn door mijn promotor uitgenodigd. Zij is de organisator van deze week en ze heeft de studenten zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd. Zij, twee gastdocenten en ik, verzorgen het programma van de hele week. Voor mij is het ultieme hoogtepunt, in meerdere opzichten, het werkcollege dat ik op woensdagmiddag verzorg. De studenten hebben in de vooraf gestuurde informatie kunnen lezen dat ik dan een van hen in de groep zal interviewen over zijn of haar seksuele ontwikkeling en beleving. Ze hebben door zich aan te melden toegestemd in het eventuele interview, maar ze hebben geen idee wat er precies in dat werkcollege zal gebeuren. Ik trouwens ook niet. Ik heb het format getoetst met mijn promotor en die is enthousiast. Zij zijn accoord dat ik een opname maak van het college en dat ik daarvan gebruik kan maken in mijn dissertatie.

Maandag heb ik ze alle 13 voor het eerst samen gezien, gesproken en met hen kennisgemaakt. Een van hen, Emma, 25, studente uit Amsterdam, fascineerde me vanaf het eerste begin. Na mijn college van dinsdagavond hebben we samen uitgebreid gekletst, wijn gedronken, geflirt en ik kreeg enorme zin in haar, maar hield me in. Toen ik op mijn kamer was kon ik het niet nalaten om mijn natte kut met de vingers die haar lippen hadden aangeraakt te bevredigen. Vlak voor ik in slaap viel bedacht ik dat zij het zou zijn die ik woensdagmiddag zou interviewen. Ik wist wat me te doen stond.

Woensdagmiddag om kwart voor twee zat iedereen in de zaal waar ik mijn college zou geven. Ik had er voor gekozen om dat niet te doen in de ruimte waar ze de eerdere dagdelen als groep hadden gezeten maar in een zaal die ook voor yoga en meditatie werd gebruikt. De vloer was van marmer en daar was een labyrinth in verwerkt. Langs de muren van die ruimte stonden stoelen, die ik rond het labyrinth in een halve kring had gezet met daarbij 2 gemakkelijke stoelen in het midden. In een van de twee was ik zelf gaan zitten, met mijn gezicht naar de groep. Die stoel stond in het midden van het labyrinth. Tijdens het interview zou ik dan juist op de andere stoel zitten met mijn rug naar de groep, zodat zij in de stoel kwam te zitten die ik nu voorverwarmde, zodat iedereen ‘haar’ goed kon zien tijdens het interview. Ik had er voor gezorgd dat ik een jurkje aan had waaronder, als het nodig mocht zijn, mijn slipje zichtbaar zou worden. Droog. Of vochtig. Of doorweekt. Subtiel, zodat het zou lijken dan het niet met opzet was als ‘zij’ mijn slipje zou zien. Vijf minuten voor tijd was ik naar de WC gegaan om te plassen. Ik voelde met mijn vingers diep in mijn kutje, proefde ze en genoot van mijn smaak. Ik streelde opnieuw en smeerde kutvocht op mijn polsen, tussen mijn borsten en rond mijn navel, op mijn blote voeten en achter mijn oren. En besluit om mijn slipje uit te doen. Toen ik klaar was liep ik sereen naar de stoel in het midden van het labyrinth. Ook de studenten had ik gevraagd in de zaal met blote voeten te lopen.

Aan het begin van mijn werkcollege vroeg ik nog expliciet of er iemand bezwaar was die bezwaar had tegen de te volgen methode en of er nog vragen waren voordat ik mijn keuze bekend zou maken. Een student wilde nog weten of alles wat gezegd werd echt veilig in de groep zou zijn. De intimiteit van de groep en de veiligheid naar elkaar stonden voorop benadrukte ik nogmaals. Iemand anders wilde weten hoe ik iemand zou uitkiezen, op grond van welke criteria. Ik zei dat ik dat nog niet wist en als er geen andere vragen zouden zijn dat ik dan de groep rond keek en rond liep tot ik bij iemand stil zou staan die ik zou uitnodigen om in de stoel te komen zitten. Langzaam liep ik van stoel naar stoel, keek hen in de ogen, liet mijn ogen over hun kleding en zithouding vallen en het viel me op dat meerdere deelnemers zich na de lunch hadden omgekleed. De een in een strakke legging, de andere in een makkelijke joggingbroek waaronder ik de ene keer wel en de andere keer geen slipje vermoedde en ‘zij’, ze was prachtig gekleed, een strakke bloes zonder bh en ik wist zeker dat als zij haar yogabroek uit zou trekken dat ze dan met haar naakte billen in de stoel zou zitten. Mijn kut werd vochtig. Ik bedacht me dat ik daarnet natuurlijk had moeten zeggen wat mijn selectiecriterium was: ‘degene bij wie mijn kutje nat wordt, die kies ik uit.’ Ik stak mijn hand uit en nodigde haar uit in de stoel plaats te nemen. ‘Graag’ antwoordde ze, ‘natuurlijk’ en na een korte stilte ‘spannend’.

‘Zit je ontspannen of wil je nog anders gaan zitten?’ Ze was ontspannen, glimlachte naar me en zei dat ze er klaar voor was.

Ik ga je intieme vragen stellen, heel moedig dat je dit onbekende terrein zonder kompas wilt betreden. Weet dat je veilig zit in het midden van dit labyrinth en omringd door je medestudenten.

Mijn eerste vraag aan jou is of je nog weet wanneer je voor het eerst iemand kuste, Emma? ‘Natuurlijk weet ik dat nog, een klasgenoot van mijn oudere zus had een oogje op me. Hij zat een klas hoger en kuste me eerst op mijn wang en toen op mijn lippen. Ik weet nog dat ik dat lekker vond.

‘Heerlijk, zo’n ervaring die zich onverwacht aan je voordeed. Ik hoop wel dat het een leuke jongen was [Emma knikt] Deed hij nog meer met je dan kussen?’

‘Ja, later in de tuin, we speelden met een aantal en rende hij achter me aan en probeerde me te pakken te krijgen. Hij greep me na een tijdje bij mijn arm en toen we vielen voelde ik een hand onder mijn jurkje bij mijn broekje.’

‘Zijn hand vlak bij je broekje, op je blote vel. En…’

‘Ik vond dat best verwarrend. Er was daar nog nooit iemand zo dichtbij geweest en eigenlijk voelde het best lekker. Ik had geen idee en wist ook niet goed, wat ik wilde. Hij hoefde die hand in elk geval niet weg te halen.’

‘Bleef zijn hand daar liggen, vertel eens nadat je die hand daar voelde wat er gebeurde?’

‘Eerst voelde ik dat zijn hand bleef liggen maar na een tijdje, nou ja het waren misschien maar een paar seconden, ging zijn hand naar de rand van mijn slipje. Mijn hart bonkte, hij ging met zijn hand over mijn billen, en schoof langzaam naar voren, tot ik een vinger over mijn spleetje voelde. Ik weet nog dat ik ‘oh’ fluisterde.’

‘Oh?’ ‘Ja, ik vond die hand daar wel lekker.’

‘Dat was best intiem, Emma. (Ik zie de opwinding in haar gezicht). Hoe ging het verder?’

‘Hij streelde mijn broekje aan de voorkant en ik voelde dat ie langzaam mijn broekje aan het uittrekken was, mijn billen waren echt al voor driekwart bloot. Ik vond dat ongeloofllijk spannend. En ik voelde behalve zijn vingers ook grassprietjes aan mijn kutje kriebelen. Zijn vingers gleden langs mijn kutje, ik liet hem begaan. Hij duwde ook een paar keer zijn vinger een klein stukje naar binnen. Ik vond dat heel fijn.
Mijn moeder moet ons gezien hebben want ze riep me en toen duwde hij heel snel een vinger diep in mijn spleetje, ik draaide me direct om en toen duwde hij nog een keer, nog iets dieper voordat we samen begonnen te stoeien. Ik voelde een harde piemel in zijn broek en hij duwde die tegen mijn kutje aan. Toen riep mijn moeder nog een keer en stonden we op en renden terug naar het terras.

Mag ik je vragen om vanuit de vrouw die je nu bent naar dat meisje van toen te kijken. Ze voelde een hand, van een jongen die ze leuk vond, hij streelde haar vlak bij en zelfs in haar spleetje, denk je dat het meisje Emma toen erotische gevoelens had?

Ja Femke, ik vond dat fijn wat hij deed. Ik vond het opwindend toen hij mijn slipje naar beneden trok. Ik had wel eens eerder met mijn blote kutje in het gras gelegen maar zijn vingers en die grassprieten maakten dat ik me vrij voelde. Hij had nog wel langer over mijn spleetje mogen strelen, en het wond me op toen hij mijn kutje voelde, streelde en er een stukje in ging. Ik vond het fijn wat hij deed. Dat prikje in mijn spleetje, het topje van zijn vinger tussen mijn lippen, hij was de eerste die mijn kutje voelde. Nu zou ik zeggen: dat was de eerste keer dat ik geil werd.

Heb je er wel eens met iemand over gepraat, je moeder die avond of iemand anders?

Mijn zusje, ik had haar verteld dat hij mijn slipje had aangeraakt, maar verder niet. Ik wist niet zo goed wat ik vertellen moest. Mijn broekje had ik een paar dagen onder mijn kussen gehouden en af en toe rook ik er aan.

Wat rook je?

Mezelf, maar ook iets nieuws, ik wist niet wat. En er zat een nat plekje in, dat was inmiddels opgedroogd en ik snapte wel dat dat iets bijzonders was. Ik rook mezelf, maar ik dacht ook aan hem als ik aan mijn slipje rook of tussen mijn benen wreef.

Je wreef met je slipje?

Ja langs mijn kutje. Niet alleen met mijn slipje, ook met de vingers die het slipje vast hielden.

Hoe wreef je?

Ontdekkend, zou ik zeggen, voor het eerst voelde ik mijn kutje, ontdekte ik dat ik net als hij naar binnen kon, niet te diep, maar wel een beetje. Ik rook aan mijn vingers, ik gleed over mijn velletje en duwde een vinger naar binnen. Het voelde lekker en met mijn vinger in mijn spleetje dacht ik aan hem en viel ik in slaap.

Heeft hij je daarna nog wel eens aangeraakt?

Nee nooit meer en dat was ook goed zo. De dag erna keken we nog wel naar elkaar, we deden ook gewoon met elkaar de jaren erna maar nee dat was een keer.

En mag ik je vragen, ja het is intiem, als je nu dit verhaal vertelt, wat doet dat nu met je?

Ik vind het best spannend om dit zo te vertellen waar iedereen naar luistert.

Ik zie dat Emma gaat verzitten en vraag haar daarom:

En wat nog meer? gebeurt er ook iets anders met je? Als je zo naar dat meisje van toen kijkt dat haar eerste seksuele ervaring heeft, zo mag ik dat toch zeggen, wat doet dat met deze volwassen vrouw, met haar seksualiteit? Je vertelt dat je dat best lekker vond, slipje uit, vingers over je schaamlippen, in je kutje.

Oh zo, eh (bloos) dan voel ik dat ik best wat opgewonden ben.

Opgewonden? Of maakt het je geil, Emma?

Geil.

Wil je nog meer over toen en deze ervaring vertellen aan ons, Emma?

Nee. Dit is genoeg zo.

Dank je wel, dank je wel dat je ons in zo’n intiem moment laat delen. Lief dat je dit met ons delen wilt. En ook dat je met ons deelt wat het nu met je doet.

Ik ga op nog een moment inzoomen, Emma. Een moment waarvan je kunt zeggen dat het je eerste bewuste seksuele ervaring is. Dat wat je net vertelde was je eerste onbewuste seksuele ervaring, maar nu wil ik je vragen of je ons wilt meenemen in je eerste bewuste seksuele ervaring. Of als een tweede ervaring passender is om te vertellen, dan mag dat ook natuurlijk.

Ik twijfel inderdaad over twee momenten. Het eerste moment dat ik wil noemen is als ik met een nichtje die een week bij mij logeert in mijn bed vinger. Dat doen we eigenlijk drie keer die week; Het tweede moment is later, als ik een jongen uit de klas pijp tijdens een schoolfeest.

Hoe oud was je toen?

Bij allebei was ik 16.

En welke wond je toen het meest op?

Absoluut de 2e, omdat we elk moment betrapt konden worden.

En nu, welke windt je nu het meeste op?

De 1e.

Hhmmm. Ik wil wel meer horen over de eerste (en open mijn benen). Kun je ons vertellen waarom die je nu opwindt….?

Het is mijn eerste ervaring met een vrouw. Het is niet bij het nichtje gebleven, ook niet bij de klasgenoot trouwens, maar toch trekt een vrouw mij meer dan een man, een vrouw biedt me meer plezier, geilheid, overgave. En zij heeft met haar tong en met haar vingers mij enorm geholpen om te genieten van mijn kutje, van heel mijn lichaam eigenlijk.

Ze heeft je gelikt en gevingerd?

Ja allebei, we hebben ook na het beffen elkaar gekust, ons eigen vocht van elkaars lippen afgelikt. Zij heeft me mijn eerste orgasme bezorgd, meerdere trouwens, de eerste nacht al wist ze precies wat ze doen moest. (Ik doe mijn benen verder open, zou ze al zien dat ik geen slipje aan heb).

Wat deed ze met je?

Ik weet het niet; haar vingers raakten precies die plekjes die voor een enorme sensatie zorgen. Ze heeft er wel voor gezorgd dat ik makkelijk klaarkom.

Makkelijk? Wil je daar iets over vertellen… [ik ruik mijn kut, ik ruik haar ook. Dan moet ze mij toch ook ruiken? Ik spreid mijn benen nog iets meer, ik zie haar kijken naar mijn kut]. Zoiets intiems, wil je dat wel vertellen?

Ik heb de eerste twee weken daarna steeds die lekkere plekjes opgezocht en dat was zo lekker. Dat gevoel heb ik nooit meer losgelaten. En af en toe, als mijn klitje tegen mijn kleren schuurt dan kan die aanraking al zorgen voor een orgasme.

[Emma gaat iets verzitten, zie ik nou een nat plekje tussen haar benen in haar yogabroek. Mijn god, ja, ze is nat]. Ik zie dat er iets gebeurt met je als je dit vertelt. Kun je ons vertellen wat dit nu met je doet?

Ik zie opnieuw de beelden dat ik met mijn nichtje aan het vrijen ben en .. en … [ze hapt naar adem] ik voel dat mijn clitje nu gegroeid is en de stof van mijn broek doet nu hetzelfde als haar vingers toen.. het is strelend.

Ik zie dat je nat bent geworden, Emma, je clitje is tevoorschijn gekomen. Je tepels staan strak, je bent geil geworden.

Ja.

Wat zou je doen als je nu alleen was.

Dan zou ik gaan masturberen.

Je zou gaan masturberen. Omdat je zin hebt om klaar te komen?

Ja, heel erg.

Zo erg, dat je hier op dit moment zou durven masturberen?

[een korte stilte] nou dat is wel heel intiem.

Dat is wel heel intiem. Wat heb je nodig om het aan te durven? Je hand in je broek, zodat we niet alles zien? Maar het wel horen als je klaar komt.

Ineens wipt ze een beetje op van haar stoel, doet haar yogabroek omlaag tot op haar enkels en kijkt naar me. ‘Ik ben zo geil Fem, ik…’ Ze stopt met praten, sluit haar ogen, sluit zich voor ons en af in trance gaan de vingers van haar linkerhand haar kut in, 2, 3 soms en de vingers van haar andere handddd strelen haar borsten, draaien om haar tepels. Ik voel het tot in mijn baarmoeder.

We zijn stil en kijken vol aandacht naar Emma. Ze masturbeert, haar billen schuiven over haar stoel, ze kreunt, ze fluistert, ze gilt. Oh God, je kutje Femke, ik zie en ruik je kutje heus wel. Neuk me, streel me, lik me…. Oh ik ben zo geil… Emma schokt, komt klaar, gaat door, komt nog een keer en net als ik denk nu stopt ze gaat ze voor een derde ronde…. En komt weer heftig en schokkend klaar. De stoelzitting is nat, zie ik. Daarna hangt ze achterover in de stoel, ontspant, en komt langzaam weer bij.

Emma, fluister ik, dank je wel voor het delen van dit intieme en kwetsbare moment. Je hebt ons laten delen in iets dat zich meestal in de slaapkamer, de badkamer of misschien in de achtertuin of op een stil plekje op de hei of in het bos of aan het strand of de duinen afspeelt en nu zagen we hoe mooi jij masturbeerde. Dank je wel hiervoor. Wil je zo blijven zitten als we verder praten of wil je misschien weer even je yogabroek aantrekken? We gaan met de andere studenten in gesprek en dan kan het prettig zijn als we – sorry dat ik het zo zeg- jou toch nog zien zoals je daarnet masturbeerde. Maar als dat te kwetsbaar is…

Nee hoor, ik blijf nog wel even zo zitten.

‘Dank je wel.’ Ondertussen loop ik naar een plek achter haar stoel en zie dat ik op mijn stoel ook een vochtplek heb achtergelaten, die voor Emma wel maar voor de andere studenten niet zichtbaar is. Ik pak mijn stoel op, draai die een halve slag, ga naast Emma zitten en bedenk me dat ik geen slipje aan heb en nu dus met mijn benen strak naast elkaar moet zitten, want dat detail wil ik niet met de groep delen. ‘Jullie, aan jullie wil ik vragen, hoe dit voor jullie was, dus eerst de gevoelens die er bij je waren toen je naar Emma keek. Het hele gesprek en vooral ook toen Emma masturbeerde.’

Ik voel dat het lastig is voor allemaal om als eerste te beginnen, maar na een korte stilte neemt Hanna het woord. ‘Allereerst wil ik zeggen dat ik veel bewondering voor Emma heb. Dat je zo over je seksuele ontwikkeling durft te praten. Ik merkte dat het mij trof, ik voelde het in mijn buik en toen je masturbeerde, vond ik je zo dapper en ik voelde dat ik je wilde aanraken.’ ‘Waar wilde je haar aanraken, Hanna? … Zou je Emma willen laten voelen waar je haar wilde aanraken? Mag Hanna jou aanraken, Emma?’ ‘Dat mag ze’.

Hanna staat op en loopt naar Emma toe en raakt allereerst haar dijen aan. ‘Hier wilde ik je strelen, omdat ik hoopte dat het je kippenvel zou geven. En ik had je in je hals willen kussen, met mijn vingers je bh willen losmaken om je borsten te voelen.’ ‘Lief van je’ zei Emma. ‘Wil je haar kussen en haar bh losmaken, mag Hanna jouw borsten voelen, Emma?’ Hanna knoopte de blouse van Emma los en kuste haar hals, maakte haar bh los en legde Emma’s borsten in haar handen. Toen ik Emma vroeg hoe dit voor haar voelde zuchtte ze diep. ‘Heerlijk’. En voor jou Hanna, voegt dit iets toe?’ ‘Ja Femke, heel veel’.

‘Je hebt iets verteld over hoe het voor jou voelde, toch vraag ik daar nog even over door, Hanna. Werd je nat, werd je geil toen Emma haar verhaal vertelde? ‘Een beetje’. En toen ze masturbeerde? ‘Toen voelde ik dat mijn slipje nat werd en wilde ik haar aanraken, haar kutje voelen.’ ‘Oh nu hoor ik een nieuw aspect, je wilde haar kutje voelen. Horen jullie dat, hoor je dat Emma? Maar je hebt alleen maar haar dijen gevoeld, Hanna, haar hals gekust en je staat met haar borsten in je handen. Vertel eens hoe je haar kutje wilde voelen. Wilde je haar buik strelen, de omtrek van haar kutje, haar clitoris of wilde je het vingeren van haar overnemen of wilde je samen met Emma haar vingeren? Laat ons eens zien hoe je Emma’s kutje wilde voelen. Hanna liet Emma’s borsten los en ging op haar knieen voor Emma zitten. Met haar lippen ging ze dicht naar Emma toe. Ze likte haar kutje met haar tong van onder naar boven en bleef met haar tong een paar seconden de clit van Emma likken. Emma kreunde. Ze streelt Hanna’s wangen een tijdje, totdat ze Hanna’s hoofd op haar rechterbeen legt.

‘Dank je wel, Hanna, dank je wel Emma. Ik vind het ontroerend om jullie zo samen te zien en durf dit bijna niet te onderbreken. Nu jullie dit gezien hebben vinden jullie het misschien nog wel moeilijker om te reageren dan daarnet. De eerste te zijn is lastig, maar na Hanna’s bijdrage is dat misschien nog moeilijker. Wil een van de heren, ja jullie zijn maar met zijn drieen, maar toch zou ik het mooi vinden als ook een van jullie…’ ‘Ja hoor dat wil ik wel’ zei Timo spontaan en zeker. ‘Ik kreeg een stijve toen Emma de twee voorbeelden noemde en vond het heel even jammer dat ze niet koos voor de klasgenoot die ze pijpte. In gedachten vond ik het best een spannend idee als jij mijn stijve pijpte. Maar die spijt was al snel weg en ik voelde toen jij je broek uit deed dat ik nog stijver werd. Ik, ik, ehhh, ik verlegde mijn hand een beetje naar mijn kruis, voelde aan mijn lul, heel stiekem, en toen je klaarkwam, mijn God, ik wilde wel spuiten toen. Genant.’

‘Voor mij is dat niet genant, Timo, Emma in haar meest intieme momenten brengt bij jou van alles in beweging, nou ja, van alles, letterlijk vooral je geslacht en je wilt eigenlijk dat ultieme moment op een zelfde manier doormaken als zij. Je wilde wel spuiten toen, had je toen ook bedacht hoe je dat wilde? Wilde je jezelf aftrekken, wilde je dat Emma met haar handen jou aftrok, of had je liever zoals in haar tweede voorbeeld dat Emma jouw stijve in haar mond deed en jou afzoog?’ Timo kleurde rood en hakkelde wat. ‘Ja eerst wilde ik mezelf aftrekken, daarom legde ik mijn handen dicht bij mijn lul, maar toen dacht ik, oh Emma, pijp me, alsjeblieft neem me in je mond.’

‘Nou Emma, dat is nogal wat, dat iemand, nee dat Timo, eerst met zijn pik wil spelen als hij naar je kijkt en dan als jij geiler wordt en je zelf masturbeert bedenkt dat hij er naar verlangt dat jij hem pijpt. Stel nou, dat Timo iets gedaan had met zijn primaire gevoel en zijn gulp had opengeknoopt, zijn riem los en zijn broek en onderbroek naar beneden had gedaan en hij was daar op zijn stoel bezig geweest om zich af te trekken terwijl jij jezelf net vingerde. Je had je ogen dicht, maar je hoorde hem, trekken en soppen. Hoe had je dat gevonden?’. ‘Ik denk dat ik dat heel lief en lekker had gevonden, iemand [‘nee Timo’ onderbrak ik], oke Timo, die door mijn geilheid zelf ook geil met zichzelf speelt. En ik had mezelf misschien iets minder kwetsbaar gevoeld, omdat ik niet meer de enige was.’

‘Hoor je dat Timo, als jij je broek omlaag had gedaan en je had jezelf afgetrokken dan had Emma dat heel lekker gevonden. Hoe vind je dat, nu je dit hoort? Zie ik nu opnieuw beweging in je jeans?’ Timo knikt ja en zegt alleen maar ‘geil’. ‘Zou jij voor Emma, je stijve willen laten zien, je mag op je plek blijven zitten of nee ga toch maar even opstaan zodat Emma je stijve goed kan zien’.

Met een priemend lid en een broek die nu net onder zijn kruis zit, staat Timo voor zijn stoel, Emma kijkt naar hem en ik kan niet anders dan vragen wat dat met Emma doet als ze Timo’s stijve ziet. ‘Mooi.’

‘Mooi? We zijn een eindje in de tijd verder en het gevoel van daarnet kun je niet zomaar oproepen, maar het zou je hebben opgewonden als je had gezien dat Timo zich had afgetrokken?’ ‘Jazeker!’ ‘En probeer eens te schetsen hoe jij het het liefste had gehad, als je het scenario zou mogen herstellen, jij zit op je stoel, Timo doet zijn knopen los en zijn broek zo omlaag dat hij daar met zijn naakte piemel zit, en jij ziet hem daar zitten, prominent.’

‘Dan had ik hem gevraagd om dichterbij te komen’. ‘Toe maar, vraag het hem maar’. ‘Timo, doe alsjeblieft je broek uit en kom naar me toe.’ ‘Oh kijk, daar komt zelfs een dominant trekje van Emma tevoorschijn, rap wat Timo. Er is haast geboden.’ Timo legt zijn broek en onderbroek over zijn stoel en gaat halfnaakt voor Emma staan. ‘Wil je me likken en jezelf aftrekken, Timo?’ Timo gaat op zijn knieen net als Hanna daarnet en wil al met zijn mond naar Emma’s kutje.

‘Ik vroeg je naar het herstellen van het scenario, Emma, dat hebben we nu. En nu, betekent dat dat we nu ‘Take three’ gaan doen en verder gaan, wil je dat? En wil Timo dat?’ ‘Kom Timo, zegt Emma, natuurlijk wil je dat, toch?’ Timo aarzelt niet en buigt al naar voren en voor we het weten zuigen zijn lippen aan het clitje van Emma, zijn tong sleurt door haar geul en zijn rechterhand masseert zijn staaf. Emma dreigt coordinatie te verliezen, sommige studenten staan op van hun stoel om beter te kunnen kijken en met het toenemen van de trekkracht van Timo zien we ook zijn tong fellere bewegingen maken. Emma lijkt daardoor nog intenser dan daarnet gestimuleerd te worden tot ze midden in het gezicht van Timo spuit. ‘Oh sorry, oh sorry, oh kut, oh kut, ik, ik, oh wat erg, maar deze -rationele- woorden worden verdrongen door ‘sjeses wat lekker’ en een schokkend bekken. Timo stopt met likken en zuigen, en spuit op dat moment tegen de linkerkuit van Emma aan.

‘Ik wil dat jullie allebei zo even blijven zitten, Timo op zijn knieen met het vocht van Emma op zijn lippen en Emma, met het zaad van Timo dat van haar kuit naar haar hiel druipt. Natuurlijk ben ik benieuwd naar hoe dit was. Een woord, Emma?’ ‘Fantastisch’. ‘Timo?’ ‘Retegeil.’

‘Oke, mensen, het laatste stukje was eigenlijk een toegift in het college. Het ging me vooral om het eerste gedeelte, waarbij Emma op de stoel zat. Waarom denken jullie dat ik dit college op deze manier heb ingedeeld, wat wilde ik jullie laten zien en voelen? Carla, wat denk jij?’

‘Dat we allemaal seksuele gevoelens hebben.’ ‘Oh, dat wist jij nog niet, Carla, dat we die allemaal hebben’ ‘Ja tuurlijk wel’ ‘Oke, dus daarvoor had ik Emma niet hoeven vragen om zich vanmiddag zo bloot te geven.’ ‘Nee, toch denk ik dat je wel degelijk dat punt wilde maken, Femke. We hebben allemaal seksuele gevoelens, ook als ze niet worden uitgesproken of gedeeld.’ ‘Aha, je wordt al warmer. Toen Emma daar zat wat gebeurde er toen in jouw slipje? Ik wed dat je nat bent’ ‘Ja, Femke, ik werd nat. En geil.’ ‘Precies. En precies dat wilde ik dat jullie zouden voelen vanmiddag. Voelen en je bewust zijn. Zo heb ik je laten zien wat er gebeurt als je je eigen praktijk hebt als professional. Iemand kan dingen met je delen, in woorden, misschien zelfs in gebaren die wat met je doen. Waar je een stijve van krijgt, een nat slipje, waarvan je denkt, als ik thuis ben dan moet ik echt eerst neuken of geneukt worden. Verhalen in de spreekkamer kunnen fantasieen oproepen, je kunt net als Timo denken, pijp me, of als Hanna, jou wil ik beffen. Dat mag je denken. Maar je bent professional. Doe het niet met haar, met hem die daar zit. Maar het belangrijkste vind ik: koester je gevoelens, koester dat je gepijpt wil worden, koester dat je haar wilt likken, en, en dan kom ik toch terug op de toegift van Timo en Emma, je denkt dat het wat toevoegt, en het voegt ook iets toe. Kijk eens hoe geil Emma er van werd, ze squirtte zelfs, misschien wel voor het eerst van haar leven, toch Emma?’ ‘Ja dat was helemaal nieuw.’ ‘Hoe mooi dat Timo dat nu “veroorzaakte”, en je kunt bedenken in je spreekkamer dat jouw interventie mooie, nieuwe dingen oplevert en dat zou dus ook echt zo kunnen, maar laat je niet op een dwaalspoor brengen door je fantasie en je gedachten. Laten ze zo pervers zijn als de nete, al had Timo Emma in haar kontje willen neuken… Prima, als hij dat gewild had. Wat ik je mee wil geven: wees je altijd bewust dat je fantasie een rol speelt in je professionele relatie. Koester je fantasie en behoud je professionaliteit. Vragen? … Tatjana?’

‘Waarom koos je voor een werkcollege in deze vorm en niet voor een hoorcollege hierover?’ ‘Timo zou jij Tatjana antwoord kunnen geven op deze vraag?’ ‘Ik heb wel een vermoeden waarom je het zo deed, Femke. Had jij dan geen natte kut Tatjana, toen je naar Emma keek? [Tatjana wordt rood, aarzelt] Laat maar, ja dus, jij hebt ook een natte kut, Tatjana. Had je die ook gehad als we een hoorcollege hadden gehad? Dan had je net als ik lacherig gedaan over de dingen die Femke had verteld en dan hadden we de essentie gemist. Of wou je zeggen dat je kut nu net zo droog is als vanmorgen? ‘Nee, Timo, mijn kut is nu niet droog meer.’ ‘Dank je wel Timo, dankje wel Tatjana’ ‘Femke’ ging Tatjana door ‘daarnet zei je dat je geen idee had wie je uit zou kiezen. Je koos Emma. Weet je misschien toch iets meer te zeggen waarom je haar uitkoos?’

‘Ja Tatjana, ik weet precies waarom ik haar uitkoos. Toen ik mijn ronde maakte en bij haar stil stond voelde ik dat ik een natte kut kreeg van haar. Daarom koos ik haar uit. Mijn kut bepaalde mijn keuze.
Zijn er nog meer vragen, dan komt dat tijdens het avondeten wel.

Ik heb nog wel een opdracht, namelijk dat je voor vrijdagmorgen een essay schrijft over de manier waarop jij omgaat met seksuele gevoelens in jouw professionele praktijk. De titel van je essay luidt “klaarkomen op Emma.” Oh en het essay van jou Emma, wat wil je? Klaarkomen op Hanna of klaarkomen op Timo. Oh nee, je hebt Timo’s zaad op je kuit dus het moet wel, “klaarkomen op Timo” zijn. Ik wil jullie echt heel erg bedanken, allemaal maar vooral Emma, en ook Timo en Hanna. En nogmaals, dit blijft tot in detail onder elkaar. Onze cursusleider was er niet bij, dus ook van haar wil ik geen details over vanmiddag horen, die veiligheid mogen jullie elkaar geven. En ik hoor graag jullie feedback, persoonlijk, of in een evaluatie. Dank jullie wel. Tissues staan op tafel.’

‘Femke? Nog een laatste vraag’. ‘Ja, Emma’. ‘Toen je tegenover me zat, had je expres geen slipje aan gedaan en liet je heel bewust je kutje aan me zien?’ ‘Ja Emma, dat was bewust. Ik hoopte je daarmee te helpen, als er al een drempel was om daarover heen te komen. Hielp het?’ ‘Het gaf me zeker een zetje om me vrij te voelen. Nog een allerlaatste vraag dan: en hoe was het voor jou om mij je kutje, of beter want dat weten de anderen niet, je natte kutje te laten zien?’ ‘Heerlijk, Emma, ik vond het heerlijk dat je naar mijn natte kut keek. En ik weet zeker dat je ook mijn geile kut kon ruiken. Net als ik de jouwe rook.

Goed genoeg voor vandaag. Tot straks, jullie hebben wel een wijntje en een biertje verdiend.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5152 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Femke (11) Masterclass”

Plaats een reactie