BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Culturele Integratie 4

Kennismaking met Dounia,

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

We waren beiden, Elif en ikzelf, net op tijd aan de schoolpoort om de kinderen op te vangen.

Er ontspon zich een soort van ritme. De zaak van Mesut, de man van Elif, was op maandag gesloten. Dus dan kon ik haar niet zien. Het is te zeggen, ik zag haar wel aan de schoolpoort als ik de kinderen afzette. Telkens keek ik even naar haar en zag dat ze dan beleefd knikte. Daarmee wist ik dat ik tegen een uur of tien op het appartement verwacht werd. Telkens neukten we dan met mekaar tot een uur of drie in de namiddag, om dan terug naar de school te gaan voor de kinderen.

De favoriete positie van Elif was bovenop als ‘cowgirl’. Daarnaast wilde ze elke dinsdag tweemaal klaar gelikt worden.

Van zodra ik één keer mezelf leeggespoten had, na een korte pauze van een half uurtje, werd ik gesommeerd om mij midden op het bed te leggen. Elif toonde dan hoe bedreven ze was geworden, in het vakkundig op oorlogssterkte brengen van mijn piemel. Ze likte mijn hele liesstreek, mijn ballen, de ruimte onder mijn ballen en dat, samen met het gebruik van haar handen, bracht mijn pik snel in optimale conditie voor een volgende penetratie. Dat likken had ze echt verheven tot een kunst.

Ze likte overal. Zo had ze met lange halen mijn beide oksels gelikt, regelmatig likte ze mijn hele borstkas, tongde ze mijn navel of ging ze met lange halen doorheen heel mijn hals. Ik deed bij haar hetzelfde. Zelfs, op haar vraag, na een grondige douche, likte ze mijn beide voeten. Helemaal over de onderkant, de enkels, de wreef, en ze zoog langdurig op elk teentje. Dat was ook zalig. Op mijn beurt deed ik dat bij haar ook. Het subtiele en sensuele genot van zo’n voetmassage met de tong, is heerlijk.

Op een bepaald moment, ik was weer bezig haar kutje grondig te likken, lag zij gewoon op haar rug met opgetrokken knieën. Ik ging grondig van onderaan haar kutje tot op haar klitje. Eerder per ongeluk, gleed ik bij de neerwaartse beweging, te ver door en het tipje van mijn tong, kwam op haar sterretje terecht. Ze gaf een gilletje. Anders dan anders, dus ik keek omhoog, over haar lichaam. Ze keek me met rare ogen aan. “Niet lekker ?” vroeg ik. Met grote ogen zei ze : “oh, jawel, wil je dat nog doen ?” Ik dook terug naar beneden en begon haar kontgaatje te tongen. Afwisselend, ging ik met mijn tong doorheen haar hele bilspleet, gleed dan maar ineens door omhoog, over haar kutje tot op haar klitje, om iets daarna waar naar beneden te gaan en opnieuw mijn tong in haar aarsje te boren.

Met mijn tong haar kontje bewerken vond ze zalig, maar daarop kon ze niet klaarkomen, dus tongde ik lang haar sterretje, maar het echte werk, werd op haar klitje gedaan om ze te laten klaarkomen. Haar kontje verwennen, leek eerder een soort voorspel. Dat deed ik met volle overgave. De dinsdag van de week erna, wou ze dat bij mij ook doen en ik onderging dat met veel genoegen. Ik zat daarvoor op knieën en ellenbogen, midden op het bed. Zonder dat ze mijn lul aanraakte, door enkel mijn kontgaatje te tongen en er op te zuigen, stond mijn pik in geen tijd, keihard voorwaarts te wijzen. Dat merkte ze en ik moest van die dag af, elke dinsdag, eerst mijn kontje laten verwennen, alvorens ik haar moest neuken. Dat leek een opgave, maar was voor mij eerder een godsgeschenk.

Tijdens één van de pauzes, om mijn piemeltje recuperatietijd te geven, vroeg ze of ik, nadat ik haar kontje gelikt had, geen zin had om haar anaal te neuken. “Zin wel” zei ik, “maar je zult het moeten vragen, want ik wil niets doen, waarvan ik niet zeker weet of jij dat wel wilt”. Ze dacht na. Dan zei ze : “van onze godsdienst mag dat helemaal niet, maar hier, en dat zijn jouw woorden, in dit appartement zijn wij gewoon een man en vrouw, zonder verschil van ras of godsdienst”. “Dus hier in dit appartement mag alles wat jij en ik leuk vinden”. Ik kon me vinden in haar logica en zij zei : “kom, Rick, naar de slaapkamer, ik wil dat je mijn kontje grondig likt, daarna, wil ik dat jij je piemel in mijn aarsje steekt”. “Waaaouuuuw” zei ik, “weet je het zeker ?” Ze knikte, stond op en ging naar de slaapkamer.

Ik nam nog snel een slok koffie, ging naar de slaapkamer en daar lag Elif, midden op bed, met haar handen onder haar knieën, die ze gespreid, helemaal opgetrokken had.

Geen seconde later, stak mijn tong in haar sterretje. Ik tongde grondig. Als ik even, naar boven wou en een lik geven over haar kutje, zei ze : “tut, tut, nu niet, enkel mijn kontje, please”. Ik gehoorzaamde. Na een tijdje zei ze : “Rick, lieverd, nu zal mijn kontje voor jou wel klaar zijn, steek jou piemel er maar in”. Weer gehoorzaamde ik. Ik zette me op mijn knieën voor haar, zette mijn eikel voor haar aarsje, duwde een beetje, keek naar haar en zij zei me : “doorduwen Rick, ik wil jouw piemel daar voelen”. Ik duwde door, mijn eikel schoot voorbij haar sluitspier en ik hoorde haar : “oooeeeeeeeeeeeefffffffffffff” kreunen. Dan duwde ik mijn pik tot op maximale diepte, heel traag door.

Dan vroeg ik : “gaat het nog”. Met een fanatieke blik in haar ogen zei ze : “rammen, Rick, ik wil jouw sperma in mijn gat voelen spuiten”. Haar taalgebruik was voor een goed geïntegreerde Moslima, erg ‘kleurrijk’ geworden. Ik begon te rammen. Elif hield haar knieën stevig vast en ik ramde uit alle macht, diep in de kont van mijn favoriete Moslima. Die begon mij aan te moedigen en riep : “haaaaaaaaaardddddeeerrrrrrrrrrr, rammen Rick !!!!!!!, neeeeeeeuuuuuuuuk mijn kont, haaaadddddeeeeerrrrrrr rammen, kommmmaaaannnnnn raaammmmeeennnnn !!!!”. Elif bleef roepen toe ik het niet meer kon houden, het zwart voor mijn ogen werd en licht in mijn hoofd, toen ik mijn ballen leegspoot in haar aarsje. Dat was beestig fel klaarkomen. Elif liet haar knieën los, vouwde haar handen achter mijn hals, trok me zo voorwaarts en begon me heel hevig en fel te tongen. Ik tongde na even, minstens even fel mee. Dan fluisterde ze : “bedankt Rick, dat wil ik nog dikwijls”. “Gekkie” zei ik, “nooit ga ik tegen jou ‘neen’ kunnen zeggen”. Ze lachte.

Van die dinsdag af, ontstond een soort van aangepast ritueel. Ik moest drie keer klaarkomen tussen tien en drie in de namiddag. Daarvan telkens één keer, waarbij ik mijn zaad in haar darmen diende te deponeren. Vooraf aan de kontpenetratie, vroeg ze me om haar kontje te verwennen, wat ik met veel plezier deed. Zelf kwam Elif elke dinsdag vier keer klaar. Twee keer, bij penetratie van haar kutje in alle mogelijke en quasi onmogelijke standjes, één keer, door haar klitje te bewerken tijdens de kontpenetratie en dan minimaal één keer, doordat ik haar klaar likte. Soms zelfs twee keer, op mijn gelik. Eén keer in de voormiddag en één keer in de namiddag.

Elke dinsdag was het feest. Mesut neukt nog steeds de bakkerin en haar dochter, naast zijn zaak, na een paar weigeringen van Elif, neukte hij zijn vrouw niet meer. Ik genoot in zijn plaats elke dinsdag weer van een bijna onverzadigbare, furie. Elif was gewoon een natuurtalent. Niets was haar teveel en, heel eerlijk, mij ook niet.

We springen een jaartje of zo, verder in de tijd. Elif en ikzelf, verwenden mekaar elke dinsdag weer.

Dan plots, het was al iets na tien weer op een dinsdag. Ik was al in het appartement, als Elif aanbelde beneden. Ik drukte op de buzzer om de deur van beneden te openen. Daarbij had ik niet op het schermpje van de parlofoon gekeken. De deur van het appartement had ik tegen gezet.

Ik haal me een koffie uit de espressomachine voor mezelf en ééntje voor Elif. Als ik me omdraai, staan er ineens twee Moslima’s voor mijn neus. Ik kijk verbaasd. Elif sluit de deur achter zich, ziet me verbaasd kijken. Tot dan, was ze altijd alleen gekomen en ze liep op straat altijd gesluierd rond. Ook op dinsdag, als ze naar mij kwam.

Elif zei : “Rick, niet schrikken alsjeblieft, dit is Dounia mijn jongere zus”. Die keek heel verlegen en geconcentreerd naar de tippen van haar eigen schoenen. Ik zette de twee mokken koffie op de eetkamertafel en vroeg : “zal ik nog een koffie maken ?” Elif knikte.

Ik draaide me om en liep naar de machine. Zodra de koffie doorliep, keek ik naar beide dames. Elif had haar hoofddoek afgedaan en zei iets in het Marokkaans tegen Dounia. Na enige aarzeling, deed die ook haar hoofddoek af. Ze bleef naar de grond kijken.

De twee dames, zetten zich aan de eetkamertafel tegenover mij. Ik nipte aan mijn koffie. Elif deed dat ook. Dounia had zowat dezelfde dikke, zwarte, krullende haardos. Ze leek jonger. Elif was rond de dertig, dat wist ik, Dounia leek een paar jaar jonger.

Elif zei : “mijn zus, hier, weet alles van mij, wij hebben geen geheimen”. “Ze weet dat jij en ik Rick, hier elke dinsdag de liefde bedrijven”. “Ze weet dat wij soms heel lief en zachtaardig met mekaar omgaan, maar ook dat we soms allebei heel fel en hevig met mekaar omgaan”. “Dounia, heeft mij zien veranderen van wat verzuurde Marokkaanse mama, naar een levenslustige en heel eerlijk, op seks beluste vrouw”.

“Dat wil zij ook, maar ze is doodsbang”. “Haar vent, Rashid, neukt net als mijn vent, zoals de konijnen”. “Zonder of met heel weinig voorbereiding, rammen, meer niet, is wat zij doen”. “Toen ik haar vertelde over hoe wij met mekaar omgaan, werd mijn lieve zus stik jaloers en wou ze dat ook”. “Toen ik evenwel voorstelde om zich door jou onderhanden te laten nemen, dan krabbelde ze ineens terug”. Ik keek beiden aan en vroeg dan : “wat willen jullie dan van mij ?”

Elif glimlachte en zei : “wat ik wil is simpel lieverd, ik wil met jou vrijen, zoals we al elke dinsdag doen”. “Dounia moet zelf maar weten wat ze doet, maar ik wil haar tot niets verplichten”. “Daarom heb ik haar voorgesteld, dat ze gewoon een keer als ‘getuige’ mee naar hier komt, zo ziet ze wat wij zoal met mekaar doen en dan kan ze zelf nog kiezen wat ze wilt”. “Als jij tenminste geen bezwaar hebt, dat ze erbij is”. Mij leek dat niet echt een zware opgave en dus zei ik : “Dounia, ik raak jou niet aan, tenzij je het me vraagt”. “Alleen wil ik niet dat ik door jou, Elif als vriendin kwijt speel”. “Daarvoor is wat we samen hebben, te mooi en ik zie Elif daarvoor veel te graag”. Elif keek verbaasd. Dounia had me zelfs niet aangekeken. Elif pinkte een traan weg. Dan herpakte ze zich en zei : “kom, naar de slaapkamer”.

“Lieve Rick, leg je maar midden op het bed, als je wilt”. Geen tien seconden later, lag ik helemaal naakt, midden op het bed. Elif had Dounia een zeteltje aangewezen waar ze in mocht gaan zitten. Dat deed ze en ze ging heel netjes, met haar beide handen voor zich gevouwen, op haar schoot, zitten. Als ik niet beter wist, dan zat daar een Marokkaans kwezeltje. Elif, schoot al haar kleding uit. Dounia keek verbaasd naar haar zus. In geen tijd had die al haar kleding op een ander stoeltje gelegd en kroop ze op bed.

Ze zat op haar knieën, naast mijn lichaam. Dounia zat aan de andere kant en had zicht op mij en haar zus. Elif boog zich voorover, tot verbazing van Dounia. Elif gaf een likje op de onderkant van mijn eikel. Mijn piemel stond evenwel al stokstijf rechtop. Elif zei : “die krijgt straks nog wel een mondbehandeling, maar nu is dat zo te zien niet nodig. Ze zwierde één been over mij, maar ging dit keer met haar rug naar mijn gelaat als ‘cowgirl’ op mijn piemel zitten. Voorzichtig had ze met één hand mijn stijve lul vastgenomen en die in haar kutje laten glijden. Ze zuchtte.

Zijdelings naast Elif haar lichaam, zag ik Dounia met grote ogen naar mijn lul en het kutje van Elif kijken. Die begon direct op en neer te bewegen. Ik greep met één hand naast haar heup, over haar dijbeen, naar haar klitje. Met het topje van mijn duim en mijn wijsvinger begon ik op haar klitje te nijpen. Elif zelf, kneedde nogal hevig haar eigen borsten. Elif had duidelijk geen enkele schroom meer. Ze begon hevig op en neer te wippen. Ik kneep redelijk hard in haar klit en Dounia moet heel duidelijk mijn pik in en uit het kutje van haar zus hebben zien schuiven. De initiële geremdheid van Elif, was helemaal verdwenen.

Ik moest niets doen, mijn éne hand lag op haar heup en met de andere behandelde ik haar klitje. Aan het gekreun van Elif te horen, was die zichzelf, met een klein beetje hulp van ondergetekende aan het klaar rijden op mijn dikke lul. Elif danste als het ware een hele Marokkaanse dans met haar heupen bovenop mijn liesstreek. Ze kreunde als maar luider.

Dat gekreun ging over in koeterwaals gebrabbel. Ze riep van alles in het Marokkaans. Ik voelde haar kleddernatte en hete kut over en weer over mijn piemel gaan. Haar zalige furie zou me in geen tijd doen klaarkomen. Maar Elif hield er geen rekening mee, ze dacht aan zichzelf en ging op maximum snelheid zichzelf klaar rijden. Ik probeerde mijn denken op iets anders te richten, om toch maar niet te snel klaar te komen. Met heel veel moeite, kon ik vermijden van te gaan spuiten, op het moment dat ik Elif hoorde gillen van het klaarkomen. Ze bleef evenwel bewegen terwijl haar orgasme verminderde.

Dan, plots, schoof ze achteruit, ging op mijn buik zitten en keek naar beneden. Ze keek naar mijn piemel, die moet op dat moment erg veel glimmen van haar kutsappen. Dounia keek ook naar mijn lul. Met één hand, greep Elif mijn piemel vast en ze begon trekbewegingen te maken. Veel moest ze dat niet doen, want na enkele ogenblikken, door haar omvattende hand, begon mijn pik te spuiten. Verschillende stralen sperma kletterden tegen haar onderbuik. Elif riep : “Dounia, kijk, hij spuit, hij spuit mij onder, waaaaoooooouwwwww”. Ik kon enkel maar langdurig en diep kreunen.

Elif bleef nog een hele tijd op mijn buik zitten uithijgen. Ze liet mijn piemel niet los. Ik had even zwart voor mijn ogen gehad. Haar klitje had ik losgelaten, nadat ze zalig klaargekomen was. Ik zag zijdelings Dounia naar het gebeuren kijken, met opperste verbazing.

Na een tijdje ging Elif, opnieuw op haar knieën naast met zitten, met haar gelaat richting Dounia. Dan liet ze mijn pik los, die viel slap op mijn onderlichaam in een zee van kutsappen en sperma. Haar hand bracht ze naar haar mond en ze likte er een beetje sperma af. Ze keek naar haar zus en vroeg : “Dounia, ook eens proeven ?” “Dat is verdomd lekker”. Dounia keek angstig en verbouwereerd. Die knikte van ‘neen’. “Zonde” zei Elif.

Na een tijdje, ging Elif languit naast me liggen. Dan zei ze : “lieve Rick, zou jij mijn kutje willen likken alsjeblieft ?” Ik sprong recht, zei : “met heel veel plezier, lieverd” en ik vlijde me tussen haar geopende dijen. Een korte blik op Dounia, liet me weten, dat ze stomverbaasd was.

Mijn handen gingen weer onder haar billen door, richting haar borsten. Die greep ik weer vast, maar nu eerder zachtaardig en zacht knedend. Ik plantte mijn mond over haar kutje begon grondig te likken. Minutenlang, slurpte en likte ik haar zalig kutje. Als ik mijn hoofd wat draaide, zag ik dat Dounia met stoel en al, vlak naast het bed was komen zitten. Zo kon ze van heel dichtbij mijn activiteiten bewonderen. Ik likte verder. Zo uitgebreid mogelijk en zo diep mogelijk, likte ik elke vierkante millimeter van haar kutje. Elif had duidelijk door, dat ik een soort van uitgebreide demonstratie aan Dounia wou geven. Elif begon opnieuw te kreunen.

We hadden, na mijn eerste ejaculatie en haar eerste klaarkomen, dit keer geen pauze ingelast, dus Elif zo snel opnieuw laten klaarkomen, leek me niet zo evident. Toch ging ik er voor. Dat uitgebreid en traag likken, had duidelijk het gewenste effect op Elif. Op het moment dat ik weer mijn lippen over haar klitje zette en dat tussen mijn lippen opzoog, gaf ze een gil. Om de zaak wat feller te maken, stak ik twee vingers, onder mijn kin, in het kutje van Elif. Dan maakte ik een paar in- en uitbewegingen, met gestrekte vingers, om die dan daarna gekromd in haar te bewegen. Elif begon luider en luider te gillen. De toppen van mijn vingers in haar, drukte ik binnenin tegen een geribbeld, sponsachtig plekje. Elif gilde nog luider. Ik zoog op haar klitje zo hard ik kon. Heel even, onderbrak ik dat om haar te roepen : “Elif, lieverd, ik wil je zien en voelen ontploffen” en ik begon nu op haar klitje te knabbelen, afgewisseld met lange halen van mijn plat uitgestoken tong over haar klit. Elif gilde zo mogelijk nog luider. Ik ging meedogenloos door.

Plots, na ik weet niet hoeveel tijd, begon Elif ineens keihard te krijsen. Ik zoog en vingerde verder. Ze begon heel spastisch met heel haar lichaam te schokken. Ze maakte meer lawaai dan een vol voetbalstadion op het moment dat er verschillende stralen kutvocht uit haar spoten. Tegen mijn kin, mijn hals, mijn borstkas, spoten een zestal harde stralen vocht. Ik was ineens zeiknat. Zoiets had ze nog nooit gekund. Nu, door de aanwezigheid van Dounia, ging dat spuiten als vanzelf. Mijn bewegingen waren stilgevallen en ik gaf enkel nog lieve kusjes bovenop een getormenteerd kutje. Elif begon te snikken toen haar handen op haar borsten, stil vielen. Dounia, was opgestaan en naar het hoofdeinde van het bed gestapt. Daar ging ze zitten, trok het hoofd van Elif tegen haar dij en begon dat hoofd lief te strelen. Na enige tijd, fluisterde Elif : “zo intens fel ben ik nog nooit klaargekomen”. “Dat is omdat jij hier bij bent, zusje”. Dounia keek verward naar het gelaat van haar zus.

Elif hijgde verder uit en ik bekeek het liefelijk tafereel van de éne zus die de andere streelde.

Na een aantal minuten begaven we ons naar de woonkamer. Ik gaf mezelf en de twee dames nog een koffie en ik stak een sigaretje op. We zaten stilzwijgend elk met onze eigen gedachten. Dan plots zei Dounia : “er heeft nog nooit iemand aan mijn kutje gelikt”. We zwegen verder. Dan na een minuutje of twee zei ik : “Dounia, ik ga dat met heel veel plezier doen, als je dat wilt, maar dat moet je mij duidelijk zeggen”. “Als je niet wilt dat ik dat doe, dan kan Elif dat natuurlijk ook doen, als jij en zij dat willen”. Elif keek me verbaasd aan. Dan zegt ze : “dat deed ik nog nooit, het kutje van een vrouw likken”. Ik bekeek haar en zei : “jij bent een wondermooie vrouw Elif, elke vrouw kan dat beter dan eender welke vent”. “Ik weet dat jij je zus enorm graag ziet, dat gaat niet het probleem zijn”. “Dounia, moet evenwel kiezen, als ze kiest dat jij dat voor haar doet, zal ik als bedanking, jouw onderkant verwennen”. “Als ze kiest dat ik haar kutje lik, dan mag jij mijn onderkant verwennen” en ik lachte, gewoon om de opgelopen spanning wat weg te nemen. Dounia keek ons beiden aan. “Ik durf niet, zus” zei ze. “Ik zou het zo graag willen, maar ik durf niet”.

Zowel Elif als ikzelf, keken Dounia erg begripvol aan. Ik stak een tweede sigaretje op en nipte van mijn koffie.

De twee vrouwen begonnen in het Arabisch tegen mekaar te tateren. Ik liet begaan, ook al verstond ik er geen fluit van. Elif en Dounia gingen in discussie met mekaar. De toon werd bitsiger. Ik besloot in te grijpen en zei : “dames, ik versta niets van wat jullie zeggen, maar zo te horen zijn jullie ruzie aan het maken”. Beiden zwegen.

Elif zei dan : “Rick, lieverd, ik heb net aan Dounia gezegd dat ik haar doodgraag zie, maar dat ze zo de preutse trut niet moet uithangen”. “Ik had van ons al veel verteld aan haar omdat ik weet dat ze daarvan nooit iets aan eender wie gaat verder vertellen”. “Ze had zelf aangegeven ook wel zoiets te willen beleven”. “Haar vent, Rashid, wil haar kutje niet likken, wil niet tongen en gaat eens per week over haar heen, in een gewone missionaris”. “Bovendien stinkt die uit zijn bek”. “Hij neukt haar altijd zo, ramt zich klaar en zij blijft altijd met een heel wrang gevoel achter”. “Hij werkt in shiften”. “Ofwel de vroege, van zes tot twee, ofwel de late, van twee tot tien, ofwel de nacht, van tien tot zes in de morgen”. “Hij neukt haar alleen als hij thuis komt rond half elf ’s avonds na een late shift en omdat dan haar kinderen al slapen”. “Dat is telkens op de woensdag van zo’n shift en dat is maar om de drie weken”. “Haar seksleven trekt dus op niets, net zoals het mijne voor ik jou leerde kennen”. “Gezien ik mijn zus echt graag zie, was ik zelfs bereid om jou met haar te delen, mocht je daar geen probleem mee hebben, maar nu wil ze niet, de stomme geit”.

Dounia zat al de tijd van het betoog van Elif naar de grond te kijken. Ik zei dan maar : “Elif, schattebout, je kunt haar niet dwingen, dat is niet netjes, mij stoort het niet dat ze als toeschouwer, naar ons kijkt”. Elif bekijkt me, haar kwartje valt en ze zegt : “kom Rick, naar de slaapkamer, ik ga je ballen leegzuigen”. Dounia sperde haar ogen weid open van verbazing. Elif stond recht en ik kon haar directe vraag wel waarderen, dus ik huppelde direct achter haar aan naar de slaapkamer en installeerde me midden op het grote bed.

Elif kwam op haar knieën, schuin naast mij zitten en nam mijn lul in haar hand. Dit keer was haar kont in de richting van het zeteltje gericht waar Dounia voorheen zat. Ik had het niet direct door, maar Dounia was ook de slaapkamer ingekomen en opnieuw in dat zeteltje gaan zitten.

Dan voelde ik de lippen van Elif zich rond mijn eikel sluiten en ik kreunde direct. Ik voelde haar tong over mijn eikel kronkelen. Dan schoof ze met haar lippen dieper over mijn pik. Ik kon het kreunen niet meer tegenhouden. Ik wou toch ook iets doen en met mijn linker hand, schoof ik tussen haar neerwaarts hangende borsten door, naar haar kutje. Dat was geschoren maar daar had ze een landingsbaantje. Dus kon ik dat op gevoel volgen en haar klitje er net onder vinden. Ze zette haar knieën wat verder uit mekaar en ik ging met twee vingers over haar klitje heen, in de diepte van haar kutje. Dat leek ze te waarderen, aan haar binnensmonds gekreun te horen.

Elif kwam op dreef in haar pijpoefening, dus mijn vingeractiviteiten, waren niet echt hevig. Eerder gewoon wat friemelen om iets in mijn hand te hebben. Van Dounia kon ik niets zien omdat het geile lichaam van Elif mijn zicht benam. Elif zat schuin naast mij, met haar kont zowat ter hoogte van de rand van het bed. Tot mijn verbazing zag ik ineens Dounia, met stoeltje en al, vlak naast het bed komen zitten. Ze keek naar het lichaam van haar zus. Haar zus pijpte verder, en ging af en toe met haar tong over mijn balzak, de ruimte er rond, dan likte ze over mijn lul in de lengterichting, om daarna die weer helemaal in haar mond op te slokken. Als mijn piemel zo helemaal verdween in haar mond, zoog ze of liet ze haar tong rond mijn staaf kronkelen. Dounia keek mij niet aan, maar keek gefascineerd naar haar zus.

Door de erg weelderige haardos van Elif, zag Dounia niet veel van haar pijpkunsten, maar ik zag haar met een begeesterende blik naar he prachtige lijf van haar zus kijken. Ze keek naar de dikke neerhangende borsten, ze keek naar het op en neer gaande hoofd van Elif, ze keek naar de kont van Elif die in de lucht omhoog stak. Ze keek naar mijn vingers die gemakkelijk in hen uit het erg natte kutje van haar zus schoven. Dounia zat daar nog steeds helemaal aangekleed, met haar beide handen in mekaar genepen op haar schoot naar het geile tafereel te kijken. Ze wist dat ik haar aankeek, maar ontweek mijn blik.

Na even, zag ik Dounia met een hand in de richting van de kont van Elif gaan. Dan streelde ze zachtjes over de dikke bol van haar kontkaak. Elif had het waarschijnlijk niet door. Aarzelend en traag streelde Dounia de kont van haar zus. Dan keek ze even naar mij. Met een wazig blik keek ik terug. Ik wisselde mijn beweging in het kutje van Elif. In de plaats van in de diepte te gaan, ging ik nu met drie gestrekte vingers, in cirkeltjes over haar gezwollen klitje. Dounia zag mijn bewegingen en trok weer grote ogen, zeker omdat ze Elif veel feller hoorde kreunen. De opwinding van Elif steeg zienderogen.

Ik moest mijn uiterste best doen, om niet klaar te komen door het grondig gepijp van Elif. Dounia, van haar kant, boog wat opzij en keek zo, op zo’n twintig centimeter afstand, naar het kutje van haar zus en de bewegingen van mijn drie vingers. Ik zag ze wat schuifelen op haar stoeltje. Blijkbaar deed de aanblik die ze had, haar ook iets.

Ik besloot een poging te wagen om haar tot enige activiteit te bewegen en zei haar : “Dounia, jouw zus heeft een goddelijk kutje, als jij daarop een kusje wilt geven, dan kan ik me met haar borsten bezig houden”. Ze keek me ontzet aan, dan zag ik haar aarzelen en twijfelen of ze wel iets zou doen of niet. Ik elk geval verschoof ze met haar stoeltje tot ze pal achter Elif zat. Ik zag ze met beide handen de kont van Elif strelen. Dan zag ik haar gelaat dichterbij komen. Ik trok mijn hand weg van het klitje, om dan één neerhangende borst te omvatten. Die begon ik te kneden.

Van Elif had ik een geluid van teleurstelling gehoord, toen ik haar klitje gerust liet, maar dan plots, gilde ze. Blijkbaar had Dounia haar mond over het klitje van haar zus gezet. Van consternatie, liet Elif mijn piemel uit haar mond schieten en keek ze opwaarts naar mij. Ik zei : “sssstttttttttt” om aan te geven dat ze niets mocht zeggen. Elif liet mijn pik gerust en bewoog wat in mijn richting. Ik kon zo haar beide borsten in de palm van een hand houden en Elif begon mij een zalig tongzoen te geven. Blijkbaar was Dounia aan haar achterkant goed bezig. Voor zover ik het kon zien, bewoog haar hoofd driftig op en neer over het kutje van Elif. Ik liet een zucht van opluchting omdat mijn lul even vrij van dienst was. Dus tongde ik gulzig verder. Tegelijk bleef ik de neerhangende borsten fel kneden. Ik voelde me hemels.

Na een tijdje kon Elif niet meer verder kussen, ze legde haar hoofd naast mijn kaak en kreunde fel. Ze genoot van haar borsten die ferm gekneed werden, ze genoot van de tong van haar zus in haar kutje en riep dan maar naar Dounia : “Dounia, lieverd enkel nog op haar klitje zuigen en steek twee vingers in haar kutje”. Blijkbaar deed ze dat, ook al kon ik het niet zien. Elif begon evenwel duidelijk feller te kreunen.

Dat kreunen werd als maar feller en feller. Ik had de indruk dat Dounia grondig haar best deed, om haar zus klaar te likken en blijkbaar ging dat nog lukken ook. Ik deed verder mijn best met die borsten en af en toe greep ik met twee vingers een tepel vast en rolde die wat, al nijpende over en weer, om ze dan wat neerwaarts te trekken en dan terug los te laten. Ook dat verhoogde haar gekreun. Elif had me met beide handen het hoofd innig omklemd. Ik voelde haar gehijg en gekreun in mijn hals. Dat werd als maar heviger en tot ieders verbazing begon ze te gillen dat ze klaar kwam. Heel hevig schokte haar lichaam boven het mijne. Dounia had blijkbaar haar best gedaan. We lieten Elif uitschokken. Langzaam aan bekwam haar lichaam terug een normaal ritme. Ik streelde nog enkel haar borsten, maar kneedde ze niet meer en Dounia streelde haar kontje, maar ze likte niet meer.

Na enige tijd, rolde Elif naast mij. We keken beiden naar Dounia. Die zat net naast het bed op haar stoeltje, nog steeds volledig aangekleed, met nogal wat verwarring in haar ogen naar ons twee te kijken. Heel haar smoeltje was zeiknat. Ze moet nogal wat kutsapjes van haar zus, te verwerken gekregen hebben. Dan begon ze plots te wenen.

Ik snapte niet goed waarom, maar Elif kwam recht, ging gebukt naast Dounia staan, omarmde die en zei : “je hoeft niet te wenen lieverd, je hebt me een prachtig geschenk gegeven en ze kuste Dounia bovenop haar kruin.

Dounia bewoog niet. Ze zat versteend naar haar voeten te kijken. Opeens zei ze, terwijl haar zus haar bleef strelen : “ik moet weg, mijn vent komt zo thuis”. Die had blijkbaar de vroege shift en zou tegen twee thuis komen. Het was op dat moment iets na één.

Elif knikte van begrip en zei : “eerst je gelaat wassen, anders ruikt je vent mij”. Beiden gingen naar de badkamer. Ik bleef daar liggen met een enorm stijve lul. Ik besloot dan maar in de woonkamer een andere koffie te nemen en een sigaret te roken. Ik hoorde van daar de twee Marokkaanse dames in het Arabisch babbelen. Iets later kwam een volledig blote Elif in de woonkamer gestapt, gevolgd door een volledig aangeklede Dounia. Die keek naar mij, zag mijn blote, stijve piemel en keek direct naar de grond. Ze had geen twee woorden tegen mij gezegd, ze deed haar sjaaltje om en dan verliet ze het appartement. Elif sloot de deur achter haar.

Elif draaide zich om, zag me met mijn stijve fluit zitten en zei : “kom lekker dier, naar de slaapkamer, ik wil jouw piemel in mij voelen”. Ik drukte mijn sigaret uit en ging gedwee naar de slaapkamer. Elif duwde me gewoon op bed, kroop bovenop mij en begroef mijn pik in haar kleddernat kutje. ‘Eindelijk’ dacht ik. Elif begon langzaam te schommelen en mij piemel ging over en weer in haar kutje. Als er een hemel bestaat, dat zat ik er op dat moment in.

Einde deel 4 van 5

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 4391 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Culturele Integratie 4”

  1. Je zal maar boffen, eerst een Marokaanse Milf kunnen neuken en dan komt haar zus kijken en likt eindelijk de kut van haar grote zus, kin het vervolg za rick wel 2 kutjes hebben om te verwennen

  2. Je schrijft ontzettend leuk Rick. Ik geniet erg van al je verhalen. Die claim dat al die verhalen waargebeurd zijn mag je wat mij betreft achterwege laten. Dat is niet geloofwaardig. Maar verder erg geil om te lezen!

Plaats een reactie