BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (23)

Daphne was weer bij haar positieve en wenkte naar mijn moeder en wees op de camera. ‘Geef hier, jij bent nu aan de beurt.’ en mijn moeder gaf haar telefoon aan Daphne.
Jolanda liep naar Ellen toe en duwde die naast Sjaak op de bank, ze ging voor mijn moeder zitten en spreidde haar benen. ‘Ik zal dat kutje van mijn schoonmoeder eens klaar maken voor haar zoon, kan ze een harde piemel voelen en niet dat garnaaltje wat hier ligt.’ en ze pakte de slappe lul van Sjaak. Er kwam wel wat beweging in maar kromp al weer erg snel.

Jolanda liet de lul van mijn pa met rust en dook tussen de benen van mijn moeder.
Ik stond er naar te kijken toen ik een hand op mijn kont voelde. ‘Bied je lul aan bij je moeder, laat jezelf pijpen naast je vader.’ fluisterde Daphne in mijn oor.
Ik stapte op de bank naast mijn moeder en zakte iets door mijn knieën en tikte met mijn eikel tegen de lippen van mijn moeder aan.
Mijn moeder schrok want ze had haar ogen dicht en verwachtte wel iemand naast haar maar niet zo. Ze keek omhoog, draaide haar hoofd en hapte mij al aankijkend mijn lul in haar mond. Ik zag Daphne dichterbij komen met haar telefoon en alles werd opgenomen.

Ik stond te genieten en keek omhoog, ik wist dus niet dat Jolanda tussen de benen van mijn moeder was uitgekropen en weer achter mij stond. Ze wreef weer over mijn kont en drukte nu iets makkelijker een vinger in mijn kontgaatje. ‘Ik zal die mannekut eens vingeren.’ en Jolande stopte er een vinger bij. Het ging wat makkelijker omdat de vinger vochtig waren.
Mijn moeder draaide zich nu iets om en begon mijn lul steeds verder in haar mond te nemen.
‘Ja El, laat zien dat jij ook die stamper van je zoon helemaal kan verwerken.’ en Daphne moedigde mijn moeder aan. Ik voelde mijn lul steeds verder het mondje van mijn moeder ingaan en weer voelde ik dat ik in het keeltje zat van iemand.
‘Jezus, kunnen jullie mij dat ook leren?’ hoorde ik Jolanda zeggen.

‘Natuurlijk meid, maar eerst moet Remco zijn moeder even goed doorneuken.’ en ze kuste Jolanda hoorbaar.
De 2 vingers verdwenen uit mijn kont en 2 handen pakte mijn heupen en trokken deze naar achter. Mijn lul gleed uit de mond van mijn moeder en hij zat onder het speeksel.
Ik werd van de bank geholpen en Daphne bleef mij filmen. ‘Neuk dat kutje maar eens. Je bent er uitgekomen en nu ga je er gedeeltelijk weer in.’ zei Jolanda en duwde mij tussen de benen van mijn moeder.

Ik keek mijn moeder aan en alsof we het afgesproken hadden. ‘Mam, wil je dat ik je neuk?’ vroeg ik verlegen.
‘Ja jongen, het mag van je vader en ik wil wel eens kijken of ik dit wil als hij weg is.’ en mijn moeder trok me naar zich toe. Ik manoeuvreerde mijn lul zo dat ik in 1 keer bij mijn moeder naar binnen schoof.
‘Jezus Sjaak, deze is veel groter en dikker dan die van jou.’ speelde mijn moeder mee. ‘Ik laat mij neuken door mijn zoon. Ja dit gaat heerlijk worden.’ en ze sloot haar ogen.
Jolanda kwam naast mijn oor en fluisterde. ‘Hou jij je je zaad voor mij?’ en ik keek opzij. Jolanda keek tevreden en kuste mij. ‘En nu je moeder neuken, jongen.’ en ze gaf me weer een klap op mijn kont.

Ik keek naar beneden en zag alleen de panty en mijn lul in en uit de panty schuiven. Dat was een geil gezicht zeg, ik kon niet zien wat ik aan het neuken was maar ik voelde het wel. Ik ging zo op dat ik mijn zaad omhoog voelde komen en ik gelijk stil hield.

‘Waarom stop je nou?’ vroeg mijn moeder hijgend. ‘Ik was er bijna.’
‘Ja ik ook.’ zei ik rustig en begon weer te bewegen. Ik voelde een hand tussen het lichaam van mijn moeder en mij komen die het clitje van mijn moeder begon te verwennen.
‘O Ja, ga dooooorrrrrr……..’ en mijn moeder kwam klaar op mijn lul en de vingers van Jolanda. Ik kuste mijn moeder er trok mijn lul uit haar grotje.
Jolanda zat naast me en dook ook hier gelijk weer tussen de benen van mijn moeder.
Ik ging staan en keek naar mijn vriendinnetje die mijn moeder aan het beffen was, dan mag je toch van geluk spreken of niet?

Daphne kwam naast mij staan en streelde mijn kont. ‘Was het lekker kerel?’ vroeg ze.
Ik knikte en streelde ook de kont van Daphne. ‘Dat hebben we mooi geregeld zo toch?’ fluisterde ik in het oor van Daphne. Ze knikte alleen maar en zoomde in op het het gezicht van mijn moeder die met een geile grimas weer een orgasme kreeg.
‘Nu ben ik aan de beurt.’ hoorde ik Jolanda zeggen en ze ging op haar knieën voor mijn vader zitten. Ze pakte zijn lul en hapte deze naar binnen, ze sabbelde op zijn lul en deze begon zowaar te groeien, alleen werd hij maar half slap. Jolanda keek achterom en zei. ‘ Wil je mij eens lekker neuken als ik die lul van je vader in mijn mondje heb?’

Ik liet mij dat geen tweede keer zeggen en ging achter Jolanda zitten. Zonder enige moeite kon ik mijn lul in 1 keer naar binnen schuiven en kletste onze lichamen tegen elkaar. Het kutje van Jolanda was zeker de strakste van de drie en daarom deed ik het wat rustiger aan dan bij Daphne of mijn moeder. Daphne maakte opnames van ons en mijn vader en mijn moeder zat met de lul van Dennis te spelen. Na even zo bezig te zijn voelde ik dat ik het niet lang meer kon volhouden, ik trok mijn lul terug en pakte Jolanda bij haar heupen. Ik trok haar omhoog en liet haar plaats nemen tussen Dennis en mijn vader in.

Ik spreidde haar benen en legde deze tegen mijn schouders aan, ik streelde de benen van Jolanda en keek haar geil aan.
‘Dat vind je geil hé die kousen?’
Ik knikte alleen maar en kusten haar voeten en kuiten. Mijn lul werd tegen het kutje van Jolanda aangezet door Daphne, ik hoefde alleen maar naar voren te bewegen. Ik sloeg mijn armen om de benen van Jolanda heen en trok haar iets naar de rand. Ik duwde mijn lul nu helemaal naar binnen en keek Jolanda recht in haar ogen. Ze knikte alleen maar en gaf me een luchtzoen.

Ik zette er een flink tempo in en voelde alweer dat mijn zaad eraan zat te komen. Gelukkig hoorde ik Jolanda ook steunen en hijgen en kreunen dat ze bijna ging komen.
Tegelijk kwamen we klaar en ik spoot een grote hoeveelheid zaad in het kutje van Jolanda. De benen van Jolanda lagen nog op mijn schouder en ik pakte ze voorzichtig vast, heel langzaam liet ik ze langs mij heen glijden en zette ze op de grond. Ik voelde een hand op mijn schouder en zag dat mijn moeder achter mij stond. ‘Jongen, mag ik nu bij jouw meisje haar kutje uitlikken?’

Ik stond voorzichtig op en mijn moeder nam gelijk plaats tussen de benen van Jolanda, ik keek naar dit tafereel en ik voelde dat iemand mijn lul vastpakte, ik keek naar beneden en zag Daphne die mijn half slappe lul in haar mondje nam en hem schoon zoog en likte. Mijn lul begon hierdoor wel weer te groeien.

‘Jezus El, hij kan alweer.’ zei Daphne tegen mijn moeder.
‘Laat je dan eens goed neuken Daphne, laat je kutje ook eens volspuiten met dat jonge zaad.’ gaf mijn moeder als antwoord.
Ik trok Daphne omhoog en trok haar mee naar de eettafel, ik schoof wat dingen opzij en legde Daphne op de tafel met haar kont op de rand. Ik pakte de benen van Daphne beet en spreidde deze ver genoeg en ging tussen haar benen staan. Mijn lul wees vooruit en ik liep mijn lul zo door het open kruisje het grotje van Daphne in. Daphne keek mij verliefd aan en ik bukte om haar te zoenen.

‘Dus jij valt wel op jongens zoals ik?’ vroeg ik zachtjes
‘Ja Remco, als ik hier was dan kwam ik altijd al met een nat kutje thuis. Toen je aan mijn been zat kwam ik bijna klaar, daarom liep ik weg.’
‘Zal ik je dan eens lekker lang neuken?’ en ik begon te bewegen. De ogen van Daphne keken geil en ik ging rechtop staan. Hierdoor kon ik dieper in Daphne komen en ik trok de benen iets op, hierdoor kantelde haar bekken en kon ik nog dieper gaan.
‘Je zit tegen mijn baarmoeder aan Rem.’ kreunde Daphne. ‘Doe je wel voorzichtig?’ vroeg ze lief.

Ik neukte Daphne in een rustig tempo en streelde haar benen, borsten, tepels en gezicht. Ik stond zeker 10 minuten tegen Daphne aan te rijden toen ik weer mijn zaad in een kutje spoot.
‘Zo jongen en heb ik een lekker geil vrouwtje?’
Ik keek opzij en keek in het nog slaperige gezicht van Dennis. ‘Ja Dennis, ik zal er voor zorgen dat ze niet buiten de deur een man gaat zoeken.’ en ik trok mijn lul terug en trok Daphne omhoog.
Dennis ging tussen de benen van Daphne staan en kuste zijn vrouw. ‘Daphne, Remco is de enige man die iets bij jou naar binnen mag stoppen, als je jezelf daaraan houdt dan mag je lekker je gang gaan.’ Daphne omhelsde Dennis en kuste hem. Ik liet ze even alleen.

Ik liep richting de keuken waar ik mijn vader tegenkwam. ‘Zo jongen, genoten van de vrouwen?’
‘Ja Pa, jammer dat jullie voor pampus lagen anders hadden wij er nog een leuk feestje van kunnen maken.’ en ik liep naar de wasbak.
‘Maar heb je nu een panty van je moeder aan?’ hoorde ik mijn vader vragen.
‘Nee Pa, die is van mij. Zo heb ik Jolanda ook ontmoet. Maar dat komt later wel een keer. Morgen dan ga ik naar een feestje en daar ben ik als vrouw, Jolanda gaat als man.’ en ik waste mijn lul en pakte een handdoek.
Mijn vader keek mij scheef aan en ik zag iets in zijn ogen wat ik niet thuis kon brengen. Hij liep naar de koelkast en haalde er de champagne uit. ‘Kom, het is al bijna 12 uur.’ en hij liep de keuken uit.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10153 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (23)”

Plaats een reactie