BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (31)

We kwamen bij de bank aan toen mijn telefoon ging, ik negeerde hem en stond lekker met Elly te zoenen. Het trillen stopte maar 3 seconde later ging hij weer over. Ik stopte met zoenen en keek op mijn telefoon, ik zag een onbekend nummer. Weer legde ik mijn telefoon weg en wilde nu mijn moeder gaan zoenen toen weer mijn telefoon over ging.
‘Pak hem maar op jongen.’ zei mijn moeder.
Ik pakte de telefoon op.
“Hi met Remco.”
“Hi met Freek, de man van Hetty en de vader van Jolanda.”
“Hi Freek, is het zo belangrijk dat je 3 keer achter elkaar belt?” vroeg ik een beetje geïrriteerd.
“Ja en Nee, Ja omdat Hetty het niet mag weten en Nee omdat het ook later kan maar dat wil ik eigenlijk niet.”
Ik keek bedenkelijk en ik toen ik opzij keek zag ik mijn moeder voor Elly op haar knieën zitten en ze had de kunstlul in haar mond. Elly had haar hoofd vast en was bezig om de kunstlul zo ver mogelijk in mijn moeder haar mond te krijgen. Ik schudde even mijn hoofd en ging weer naar het gesprek met Freek.
“Wil je dat?” hoorde ik Freek nog zeggen.
“Ehu Freek, kun je dat laatste nog eens herhalen?’’ vroeg ik.
“Nou of jij een trio met Hetty wil?”
Ik was verbaasd en zag een trio met Hetty wel zitten maar niet met Freek. “Dat ligt er een beetje aan Freek, wie is de derde persoon?” vroeg ik Freek op de man af.
“Dat mag jij bepalen, maar ik ben erbij en maak foto’s. Dus de derde persoon en jij moeten hier geen bezwaar tegen hebben.”
Nu stond ik met een bek vol tanden, ik wist even niets te zeggen. Ik had dit namelijk nooit verwacht van de man die een paar dagen geleden zijn gezin nog terroriseerde. “Ehu Freek, ik heb er wel zin in. De derde persoon moet ik even over nadenken. Maar wanneer had je dit voor ogen om te doen?”
“Morgen om 10 uur gaat Jolanda naar haar werk en dan ga ik foto’s maken van Hetty, jij komt langs met een vriend en dan van het één komt het ander. Ik ga Hetty ook niet vertellen dat je langskomt.”
Ik moest dit even verwerken. “Freek, ik moet even nadenken wie ik meeneem maar ga maar beginnen met foto’s maken, ik regel wel wat.” zei ik snel.
“Top jongen, ik zal zorgen dat ze er helemaal klaar voor is. Zie ik je morgen.” en voor ik iets kon zeggen was de verbinding verbroken.

Ik keek naar mijn telefoon en keek daarna naar de dames op de bank. Mijn moeder lag op de bank en Elly schoof net de kunstlul bij mijn moeder naar binnen. Ik legde mijn telefoon op tafel en liep naar mijn moeder toe. Ik bood mijn stijf wordende lul aan die ze in haar mond hapte, de speeksel draden lagen nog op haar kin en ik duwde mijn lul zo ver mogelijk naar binnen. Ik moest wel een rare houding aannemen om mijn lul verder in haar mond te krijgen, ik gooide mijn been over mijn moeder heen en zat op zijn hondjes over mijn moeder heen. Ik voelde de hand van Elly op mijn kont, ze drukte hem naar beneden.

‘Zakken jongen, die slet kan hem hebben hoor.’ hoorde ik Elly achter mij zeggen. Ook voelde ik dat Elly haar vinger over mijn sterretje liet glijden. Ik neukte mijn moeder in haar keel en voelde de vinger mijn kont in glijden.
‘Zo dat gaat lekker.’ en ik keek opzij en zag Coen met Josephine staan kijken.
‘Ja he Coen, dit is waar ik de hele vakantie mee bezig ben geweest.’ en ik trok mijn lul uit de mond van mijn moeder. ‘Wil jij ook even?’ en ik stapte over mijn moeder heen.

‘Ja dat lijkt me wel wat.’ en Coen nam mijn plaats in en liet zijn half slappe lul in de mond van mijn moeder zakken. ‘Proef je mijn moeder, mevrouw Hoogland?’
‘Jezus Coen, je noemt mijn moeder mevrouw Hoogland en ze heeft je lul in haar mond. Noem haar maar gewoon Ellen.’ en ik gaf hem een klap op zijn schouder.
Ik zag Elly haar hand naar de kont van Coen gaan en ze streelde ook zijn sterretje. Coen was te druk bezig met mijn moeder dat hij niet doorhad dat Elly haar vinger nat maakte en ook in zijn kont duwde.

Ik voelde een hand om mij heen geslagen worden. ‘Zo jongen, die moet je nu ook delen met je vriend.’ en ze kuste mij op mijn wang.
‘Ja maar daar heb ik dan ook jou en Elly voor terug.’ en ik kuste Josephine.
‘Ja dat is waar, maar ik denk dat Coen de eerste paar dagen wel met mij bezig is.’ en ze kneep mij in mijn kont. ‘Wat voelt het toch lekker die panty.’ en ze streelde mijn kont. ‘Wel tof dat je Coen ook alvast laat wennen aan de kousen.’ en ze draaide me om en drukte haar tong mijn mond in.

Ik kwam los en zag dat Coen nu stil zat en zich liet vingeren door Elly. Ik keek Elly aan en wees op de kunstlul en daarna de kont van Coen. Ze knikte en trok de kunstlul uit de kut van mijn moeder.
‘Coen, wil je nu mijn moeder neuken?’ Coen keek opzij en knikte heftig. ‘Nou, ga je gang dan?’ en ik wees tussen de benen van mijn moeder. Coen kroop over mijn moeder heen en ging tussen haar benen zitten en bekeek het kutje van mijn moeder.
‘Wat ziet dat er geweldig uit mevr…….Ellen.’ en hij zette zijn lul tegen het kutje en gleed heel langzaam haar grotje binnen. ‘Jezus, deze voelt ook al zo geil.’ en hij begon mijn moeder te zoenen en zijn lul in en uit haar kutje te pompen.

Elly stond nu achter Coen en had een tube glijmiddel in haar hand. Ze spoot wat op de kunstlul en smeerde de hele lul ermee in. Ze spoot wat op haar vinger en liep naar Coen toe.
‘Coen, even stil zitten. Anders spuit je straks je zaad in haar schoot zonder dat je zelf ook iets gevoeld hebt.’ en ze duwde haar vinger in zijn kont. Ik hoorde Coen kreunen en zijn kont omhoog drukken.
Elly stak er een vinger bij en dat ging vrij makkelijk. Elly kroop nu achter Coen en trok haar vingers terug. Coen vond het wel lekker en drukte zijn kont omhoog en daar had Elly op gerekend. Ze duwde de eikel zijn kont in en hield zich stil.
Coen keek geschrokken om en wilde mijn naam noemen maar zag Elly achter hem zitten.
‘Ik dacht dat Remco mijn in mijn kont zou neuken.’ en hij keek naar mij.
‘Nu niet Coen, ik heb genoeg kutjes dus geniet hier maar van. Verwen mijn moeder en laat Elly jou verwennen dan zal ik jouw moeder eens onderhanden nemen.’

Ik draaide me om en pakte Josephine vast en trok haar mee naar de stoel. Ik ging erin zitten en liet me iets onderuit zakken, ik hield mijn lul omhoog en Josephine kroop er bovenop. Met haar benen aan beide zijde liet ze mijn lul in haar kutje glijden, ze liet zich helemaal zakken en keek met grote geile ogen recht in die van mij.
‘Ja lekker geil dit.’ kreunde ik.
‘Ja he, we moeten Coen wel veel leren.’ kreunde Josephine. ‘Maar dat is voor later, nu ga ik je leeg melken.’ en Josephine begon met haar kutje te knijpen en ze kwam langzaam omhoog. Ze bewerkte mijn lul met het lekkere kutje en ik hield haar even lekker gaan, tot ik voelde dat ik bijna klaarkwam. Ik hield haar tegen en kuste haar geil.

Josephine stapte van mij af en draaide zich om, ik deed mijn benen uit elkaar en ze ging er tussen staan. Ze liet zich weer zakken en keek hoe haar zoon een vrouw neukte en werd geneukt door een vrouw. Ik manoeuvreerde Josephine zo dat ze zich kon laten zakken en weer mijn lul in haar kutje kon laten zakken. Ik boog me iets naar voren en pakte haar benen, ik trok deze naar achter en Josephine liet zich achterover vallen. Ik neukte Josephine en zag Coen geil kijken.
‘Ja neuk die moeder van mij.’ kreunde Coen. ‘Neuk die net volgespoten kut.’

Ik duwde Josephine weer naar voren en van mijn lul af, snel trok ik haar weer terug alleen zorgde in nu dat mijn eikel tegen haar kontje drukte.
‘O, wil jij me in mijn kontje neuken?’ en ze keek over haar schouder.
‘Ja geil wijf, ik ga die kont van je neuken.’ en Josephine liet zich zakken. Ze kreunde en ik voelde veel druk en toen schoot mijn eikel langs haar sluitspier.
‘Auw.’ hoorde ik Josephine zeggen maar ze begon wel weer te bewegen.

Weer trok ik Josephine naar achter en zo werd het kutje van Josephine zichtbaar. ‘Coen, heb jij even?’ en ik wees tussen de benen van Josephine.
Ik zag Coen enthousiast knikken en hij wachtte tot Elly de kunstlul uit zijn kont haalde, heel voorzichtig kwam Coen omhoog en kwam naar ons toe lopen. Hij bood zijn lul aan en zijn moeder hapte hem naar binnen, ik zag Coen genieten maar toch zijn lul terug trekken.
Hij ging op zijn knieën zitten en hij zette zijn lul tegen het kutje van zijn moeder.
‘Zo moedertje, zal ik jou eens samen met mijn beste vriend dubbel penetreren?’ en hij wachtte niet eens op het antwoord van Josephine maar duwde zijn lul in het kutje van zijn moeder. Ik voelde de lul van Coen langs die van mij glijden en ik hoorde Josephine hard kreunen.
‘O jongens, wat is dit geil.’ hijgde Josephine. ‘Kom op neuken die geile moeder.’ kreunde Josephine.

Ik kon me niet bewegen omdat Coen bezig was en ik Josephine vasthield. Ik hoorde Coen en Josephine kreunen en roepen dat ze klaarkwamen. Ik voelde Josephine slap worden en Coen zijn lul uit het kutje van zijn moeder halen. Coen hielp zijn moeder omhoog en mijn lul gleed uit de kont van Josephine. Ik keek naar de bank en ik zag Elly de kunstlul af doen, ik stond op en liep naar Elly en duwde haar op de bank. Ik ging op haar liggen en ze deed haar benen wijd, ik duwde mijn lul in haar kut en neukte haar hard en snel.
‘Ja Remco, neuk me, gebruik me.’ kreunde Elly.

Ik wilde nu alleen maar klaarkomen en neukte Elly hard, ik voelde al snel mijn zaad omhoog komen en stootte 2 maal hard in Elly voordat ik mijn zaad diep in haar schoot spoot.
‘O Ja jongen, geeeeiilllllll.’ kreunde Elly.
Ik liet me op Elly vallen en kuste haar. Uitgeput duwde ik mij omhoog en liet me naast Elly vallen. Ik keek de kamer rond en ik zag alleen maar tevreden gezichten.

‘Jongens, we houden dit wel voor ons. Als het uitkomt dan hebben we een probleem en kunnen we het wel schudden.’ Josephine keek naar Coen en naar mij.
Wij knikte allebei en keken ook naar Ellen en Elly, ook zij knikte en zo lagen we allemaal uit te puffen.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6474 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (31)”

Plaats een reactie