BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (19)

Ik zette mijn fiets neer in de schuur en twijfelde een beetje. “Zal ik mijn panty uittrekken voordat ik naar Renate ga?” Ik besloot om het niet te doen en liep via de poort de tuin in bij Renate. Ik kwam de buurman tegen die net zijn fiets pakte.
‘Hi Remco, Renate zei al dat je zou komen. Ze zitten boven.’
‘Hi Karel, oke, dank je wel. Maar ze?’ vroeg ik gelijk.
‘Hahaha, dat weet je toch wel. Eva is er ook, die twee zijn onafscheidelijk.’ zei Karel en hij ging de poort door en reed weg.
Willemijn was nog aan het werk, dat was de buurvrouw. Dus waren Renate en Eva alleen thuis. Ik ging heel zachtjes naar binnen en deed mijn schoenen uit, ik liep naar de trap en heel voorzichtig liep ik naar boven en hoorde de meiden al babbelen. Ik sloop verder de trap op en kon ze nu duidelijk horen.

‘Heb jij het nummer van Remco?’ hoorde ik Eva vragen.
‘Ja die heb ik, wat dan?’ vroeg Renate.
‘We kunnen hem een bericht sturen om te vragen wanneer hij hier is. Ik ben wel nieuwsgierig wat hij te vertellen heeft over die panty’s?’
‘Ik vraag hem wel hoe laat hij verwacht hier te zijn.’
Snel pakte ik mijn mobiel en zette deze op stil. Niet veel later kwam er een bericht binnen van Renate. Ik stuurde terug dat ik er met 10 minuten wel zou zijn want ik stond nog even met een vriend te praten. Ik kreeg een duimpje terug.

‘Maar Eva, wat wil je dan doen als Remco hier is?’ vroeg Renate aan haar vriendin.
‘Nou, we confronteren hem met de foto’s, we kunnen hem dan dreigen dat we deze via de mail naar iedereen op zijn school sturen.’ en Eva lachte er gemeen bij. ‘Hij is dan als was in onze handen en dan wil ik wel zien of hij homo is of niet.’
‘Je bent niet gelijk een homo als je panty’s draagt. Je kan je ook vrouw voelen, hoe noemen ze dat ook alweer Transgender?’
‘Dat kan maar ik wil wel eens zien hoe groot zijn lul is en of hij hard wordt als hij onze poesjes ziet?’
‘Laten wij onze poesjes zien dan?’ vroeg Renate geschrokken.
‘Ja dat moet wel, anders kunnen we toch niet zien of hij homo is?’ en Eva lachte weer.
Het bleef even stil op de kamer en ik stond op scherp om naar beneden te lopen als iemand de kamer uit zou komen lopen.

‘Ja, als je nu je benen open doet dan zie ik je kutje. Hij is nog steeds lekker hoor, mag ik even voelen?’ hoorde ik Eva zeggen. ‘Jezus Renaat, je bent al zo nat als wat. Geil je op je buurjongen?’
‘Jaaa…..Eef, hij zou best de eerste mogen zijn. Oooooo jaaaa lekkkeeerrr Eeeeff…..’
Ik had het vermoeden dat Eva Renate aan het vingeren was, ik hoorde nu ook geluiden van zoenen.
‘Jezus wat kan jij toch lekker zoenen Renaat.’
Ik wist genoeg, de 2 vriendinnen speelde dus wel eens met elkaar.

‘Bijna net zo lekker als van de zomer, toen we buiten lagen te stoeien en we elkaar klaar likte. Misschien laat ik mij wel klaar likken door Remco.’ Eva werd stil en ik liep naar beneden naar de gang. Ik pakte mijn mobiel en wachtte een paar minuten en stuurde een bericht naar Renate dat ik er aankwam, ik vroeg nog of ze beneden of boven was. Ik kreeg te horen dat ik gelijk naar boven kon komen maar dat ik wel mijn schoenen uit moest doen.

Ik liep naar boven en klopte op de deurpost van de kamer van Renate.
‘Kom maar binnen.’ hoorde ik Renate zeggen.
Ik liep de kamer in en bleef bij de deur staan. ‘Hi meiden, waar kan ik je mee helpen Renate?’
Renate keek eerst naar mijn voeten, daarna naar Eva en maakte een kijk daar beweging met haar hoofd naar haar vriendin. Eva keek ook en begon te glimlachen.
‘Nou, mijn computer doet raar bij het opstarten. Er stond ineens een foto op mijn achtergrond.’ en ze drukte haar computer aan. Ik ging naast Renate staan en keek wat er gebeurde, ze tikte het wachtwoord in en op het scherm stond als achtergrond een foto waarop mijn benen te zien waren met de net- en witte glimmende panty aan. Ik had wel zoiets verwacht en deed een stap naar achteren.
‘Oke, ja dat ben ik maar wat wil je hiermee zeggen?’

Eva begon weer gemeen te lachen en nam het woord. ‘Het ziet er naar uit dat je de panty nog steeds aan hebt, trek je broek maar uit anders gaat deze foto van jou de hele school rond.’ en Eva wreef in haar handen.
“Precies wat ik al dacht. Kijken of ik de dames ook zo ver krijg?” zonder iets te zeggen knoopte ik mijn broek los en trok deze naar beneden, ik stapte uit mijn broek en daar stond ik dan in mijn wit glimmende panty in de kamer van mijn buurmeisje. ‘Is dit wat jullie willen zien?’ vroeg ik zo droog mogelijk. Ik zag Eva al kijken naar mijn lul die zich alweer liet zien door hard te worden. Ik keek naar Renate en die zat aandachtig te kijken naar wat er zou gebeuren.

Ik wist dat Eva het brutaalste was dus liep ik naar haar toe en ging voor haar staan. ‘Voel maar Eva? Voel maar hoe glad mijn benen nu zijn.’
Eva legde haar hand op mijn been en wreef vanaf de knie omhoog, steeds dichter naar mijn lul toe. Ik pakte haar hand en legde deze op mijn lul. ‘Dit is toch wat je wilt, of niet?’
Eva keek verbouwereerd naar mij en ik voelde haar vingers mijn lul strelen. ‘Ehu….ehu…..nou……misschien.’ en meer kwam er niet uit. Ik draaide mij om naar Renate en ging voor Renate staan. ‘Wil jij ook even voelen?’ en ik pakte gelijk haar hand en legde deze weer op mijn lul. ‘Voelt wel lekker he?’ vroeg ik Renate.

Renate zat met een rode kop en kon niets uitbrengen. “Ik heb mijn hand op een lul. Dan ook nog van Remco.” en Renate voelde een kriebel in haar kruisje.
Ik hoorde achter mij dat er een foto gemaakt werd. Ik keek over mijn schouder en Eva maakte wat meer foto’s en lachte er weer gemeen bij.
‘Zo jongetje, jij gaat meer voor ons doen. Anders ziet je hele school deze foto’s van jou in een panty.’
Ik draaide me weer om en ging nu weer voor Eva staan. Ik keek haar recht aan en stak mijn hand onder haar rokje, ik wist natuurlijk dat ze geen stringetjes droegen. Ik voelde gelijk een kale heuveltje. ‘Zo, geen broekje aan?’ en Eva stapte boos naar achteren.
‘Hoe durf je mij bij me doos te pakken? viespeuk.’ en ze keek echt boos. ‘Nu stuur ik zeker de foto’s door. Ben je wel goed?’

Ik begon te lachen en deed een stap richting Eva, die niet verder naar achteren kon omdat ze tegen de muur stond. ‘Eva, je dreigt mij te chanteren met de foto’s, wat ik niet erg vind. Maar wees ervan bewust dat jouw school de foto’s te zien krijgt die ik gemaakt heb van jullie in de tuin van de zomer.’ en ik draaide me om naar Renate. ‘Doe jij mee met het chanteren?’
Renate keek geschrokken naar mij. ‘Hoe bedoel je de foto’s van ons?’ vroeg ze zenuwachtig.
‘Ik weet niet meer welke dag het was maar jullie waren aan het stoeien in de tuin wat uiteindelijk eindigde in standje 69.’ en ik keek rustig naar Renate en draaide me weer om naar Eva. ‘Dus nu even naast elkaar op het bed gaan zitten en dan gaan we hier rustig over praten.’ en ik wees op het bed van Renate.

De 2 meiden liepen naar het bed en wilde gaan zitten. ‘Wacht even, graag beide het rokje uit.’ Ze stonden elkaar aan te kijken en Eva twijfelde nog en Renate was al bezig. Ze keek nog steeds verschrikt en kon het niet geloven. Beide hadden overknee kousen aan en verder waren ze bloot op hun truitjes na. Ik zag een kale doos bij Eva en Renate had nog een bosje schaamhaar erop staan. ‘Jullie mogen gaan zitten.’ zei ik lief.

‘Laten we opnieuw beginnen. We doen net of we geen foto’s hebben.’ ik liep naar de deur en draaide me om. ‘Hi meiden, wat kan ik voor jullie doen?’
De meiden keken elkaar even aan en Eva nam het woord. ‘Remco, we hadden gezien dat jij panty’s draagt, waarom heb jij die aan?’
‘Nou Eva dat zal ik je zeggen. Als ik een panty aan heb dan wordt ik verschrikkelijk opgewonden, ik geil op het gevoel van de panty over mijn lul, mijn kont en mijn benen.’ Om dit kracht bij te zetten streelde ik mijn lul, mijn kont en trok ik mijn been op om deze ook te strelen. ‘Ik heb gemerkt dat er vrouwen zijn die het leuk vinden om te stoeien met een jongen in een panty.’ en ik keek naar de verbaasde koppies van de meiden.
‘Ook het dragen van een jarretelgordel met kousen vinden ze geil.’

Renate haar wangen waren rood en ze keek maar naar de bobbel in mijn panty, Eva was gefocust op mijn gezicht en luisterde goed.
‘Wil jij zeggen dat jij ook een jarretelgordel draagt met kousen?’ en ik knikte alleen maar. ‘Wauw, en heb je dan seks met die vrouwen?’ en ik knikte weer. Eva likte haar lippen af en keek nu ook naar mijn bobbel.
‘Maar hebben jullie al een eens een lul in het echt gezien, dus niet achter een panty?’ Eva knikte gelijk van Ja en Renate schudde haar hoofd. ‘Wil je die van mij zien dan Renate?’ vroeg ik alsof het de normaalste vraag is die je kunt stellen.
Met een rood hoofd knikte Renate dat ze hem wel wilde zien. Ik ging voor Eva staan en vroeg haar. ‘Wil jij mijn lul uit deze panty halen en tonen aan je vriendin?’

Eva streelde nu mijn lul weer en trok de panty iets naar beneden, ze pakte voorzichtig mijn lul vast en slaakte een diep zucht. Ze bewoog haar hand over mijn lul en keek bewonderend naar de lul in haar hand. ‘Kijk Renate, dit is wel een hele mooie lul. Ik heb er nu een paar gezien maar dit is echt de grootste die ik gezien heb.’ en ze likte haar lippen weer af.
Renate kwam nu dichterbij zitten en keek aandachtig naar mijn lul. ‘Maar Eva, die past toch niet in je kutje?’ vroeg Renate verbaasd.
‘Jawel hoor, als je grotje maar nat genoeg is. Dan kan je deze wel hebben.’ en ze begon er zachtjes aan te trekken. Ze wist wat ze deed wat dit voelde wel erg goed.

Renate was wat bijgekomen van de schrik en heel voorzichtig kwam haar hand in de buurt van mijn piemel. Eva stopte met trekken en liet Renate mijn lul vasthouden. Eerst nog wat onwennig maar steeds meer pakte ze mijn lul steviger beet en heel voorzichtig bewoog ze haar handje. Ik voelde een hand op mijn kont en ik keek naar Eva die aandachtig haar vriendin in de gaten hield maar ook mijn kont streelde. Zonder dat iemand wat zei kwam Renate naar voren en hapte ze mijn eikel haar mond in.
‘Zo meid, jij laat er geen gras over groeien?’ zei Eva lachend.

Ik voelde het tongetje en de tanden van Renate op mijn eikel. ‘Renate, je tongetje voelt lekker alleen je tanden niet.’ en Renate liet geschrokken mijn lul uit haar mond ontsnappen.
Eva had hierop zitten wachten en pakte mijn lul vast en stak haar tong uit en likte mijn eikel. ‘Kijk Renaat, dit vinden ze lekker.’ en ze draaide rondjes om mijn eikel en ze zetten haar lippen nu rond mijn eikel en begon er op te zuigen. Likken en zuigen, zuigen en likken. Eva had dit meer gedaan.
‘Jij weer Renaat?’ en ze bood Renate mijn lul aan.

Renate deed nu hetzelfde als Eva en dit voelde al veel beter. Ik wilde nu ook wel wat voelen van de dames, het heuveltje van Eva had ik al gevoeld maar ik wilde nu wel weten hoe het heuveltje van mijn buurmeisje voelde. Ik deed een stap naar achter en ik zag beide meiden teleurgesteld naar mijn lul kijken.
‘Renate, ga eens op je rug liggen op het bed?’ Renate liet zich vallen en kroop verder het bed op en ging in het midden liggen. ‘Ja prima zo. Eva laat jij je maar eens goed likken door je vriendinnetje.’ en ik wees naar het hoofd van Renate.
Eva klom op bed en ging bovenop het gezicht zitten van Renate en liet zich likken.

Ik kroop ook op bed en ging tussen de benen van Renate zitten, ik streelde de witte overknee kousen en streelde haar benen tot ik bij haar heuveltje uit kwam. Met 2 duimen streelde ik de lipjes door er rondjes over te draaien. Ik hoorde dat Renate goedkeurend lag te kreunen. Ik trok de lipjes van elkaar en zette mijn tong op het gleufje wat vrij kwam. Ik likte haar grotje en de lipjes en heel voorzichtig ging ik naar het knopje bovenin het heuveltje. Ik voelde Renate haar kont omhoog drukken maar ik wilde het clitje nog even niet aanraken. Ik ontweek de beweging van Renate en likte weer het grotje en de lipjes.

Renate duwde Eva iets omhoog en kreunde. ‘Lik me clitje, lik mijn knopje.’ Ik voldeed aan haar verzoek en likte het clitje van Renate. ‘Jaaaa……’ hoorde ik Renate kreunen.
Ik draaide rondjes, likte over het clitje en zoog erop. Ik voelde Renate trillen en hoorde haar hijgen en kreunen. ‘Ja Remco, lik me klaaaarrrrrr…..’ en het orgasme kwam uit haar tenen. Eva ging van het gezicht af en ik zag een hijgende Renate die aan het bijkomen was van het orgasme wat door haar lichaam was gedenderd. Ze deed haar ogen open en keek mij verliefd aan. ‘Dank je wel Remco, dat was geweldig.’ en ze keek daarna naar Eva en ook naar haar keek ze verliefd. ‘Dank je wel pop, het was inderdaad geweldig.’ en ze streelde het been van Eva.

Ik voelde aan het kutje van Renate en voelde dat het vochtig genoeg was. Ik keek Eva aan en vroeg haar. ‘Wil jij achter Renate gaan zitten?’ en Eva keek even en zag dat mijn lul gereed stond om Renate te ontmaagden. Eva ging achter Renate zitten in kleermakers zit, ze pakte een kussen en legde deze op haar benen.
‘Kom Renaat, trui uit en kom dan maar lekker bij mij liggen.’ en Eva klopte op het kussen.
Renate trok haar trui uit en haar bh en ging met haar hoofd op het kussen liggen. Ik kroop verder tussen de benen van Renate en trok haar iets omhoog, mijn lul raakte haar kutje en ik voelde een rilling door mijn lichaam gaan. Ik had alleen nog geneukt met oudere vrouwen en nu zou ik een meisje van mijn leeftijd gaan ontmaagden.

‘Kijk Renaat, Remco gaat zo zijn eikel tussen je lipjes zetten en op zoek naar je kutje. Soms doet het een beetje pijn maar dat duurt maar heel even, althans bij mij.’ en Eva streelde Renate nu haar gezicht en ze strekte zich uit zodat ze de tepels van haar vriendin kon strelen. Ik zag dat Eva zachtjes in haar tepels kneep en ik zag dat Renate hierop reageerde.
Ik duwde mijn lul nu tussen de lipjes door en voelde dat mijn eikel werd omvat door een warme hand, eentje die in mijn eikel kneep. Heel voorzichtig drukte ik door en zag mijn eikel verdwijnen tussen de lipjes, ik liet Renate even wennen. Eva was dubbelgevouwen en kuste Renate.

Het kutje van Renate was vochtig, erg vochtig dus mijn lul gleed naar binnen maar de druk op mijn lul was ongekend. Dit was andere koek.
‘O Remco, maak een vrouw van mijn vriendin.’ hoorde ik Eva zeggen. Ik keek naar de 2 dames en zag dat ze beide aandachtig naar het kruis van Renate keken. Ik duwde door en voelde nu veel weerstand, Eva zag dit ook en begreep wat er ging komen. Ze strekte zich weer uit en pakte nu beide tepels vast en keek mij aan, ik begreep wat ze wilde doen en toen ik zag dat Eva in de tepels van Renate kneep duwde ik mijn lul dieper in het grotje van Renate.
‘Auw, dat doet zeeeerrrrr…..’ kreunde Renate. Mijn lul zat helemaal in het kutje van Renate. Ik liet Renate weer even wennen en toen Eva haar borsten begon te strelen en kneden begon ik heel rustig op en neer te bewegen.

Renate keek mij met grote geile ogen aan. ‘Jezus wat is dit lekker.’
Ik liet mij iets zakken en zette mijn mond op die van Renate, ik stak mijn tong in haar mond en begon haar geil te zoenen. Ik pompte mijn lul steeds sneller in en uit het kutje van Renate. ‘O Remco, ik kom weer klaaaarrrrrrrr……..’ kreunde Renate.
Ik neukte nu rustig om Renate bij te laten komen van haar orgasme.
‘Kom ik ook nog aan de beurt?’ vroeg Eva geil. Ik knikte en trok mijn lul uit de doos van Renate. Eva haalde het kussen onder het hoofd van Renate vandaan en ik draaide Renate om. Eva begreep wat ik wilde en deed haar benen wijd.

Eva trok Renate tussen haar benen en drukte het gezicht van Renate tegen haar kutje aan. Ik trok de kont omhoog van Renate en duwde mijn lul van achter in het kutje van Renate. Ik begon weer te neuken en ik hoorde nu Eva ook lekker kreunen.
‘Lik mijn kutje Renaat, laat je neuken door je buurjongen.’ en Eva lag met haar rug tegen de muur en was al aardig op weg om klaar te komen. Ik voelde ook Renate weer trillen en in mijn lul knijpen met haar kutje. Eva was de eerste en niet veel later kwam Renate voor de tweede keer klaar op mijn lul. Ik wist niet of Renate aan de pil was dus ik trok mijn lul terug en kroop naar Eva.

Ik trok haar naar het midden van het bed en liet haar op haar zij liggen, ik ging achter haar liggen en tilde het bovenste been op. Ik zette mijn lul tegen het kutje en voelde dat iemand hem naar binnen duwde. Renate zat er met haar neus bovenop toen ik mijn lul helemaal bij Eva naar binnen drukte.
‘Jezus Remco, wat heb jij een lekker stamper. Renaat streel mijn clitje.’
Ik begon Eva te neuken en ik voelde het handje van Renate af en toe mijn lul aanraken. Eva lag te hijgen en te kreunen. ‘Remco, neuk me haaaarrrddddd……’ en Eva begon te trillen en te schudden en haar orgasme was heftig. Ik neukte gewoon door want ik wilde wel eens zien of Eva het aan kon.

‘Oooo, nog 1.’ en Eva kreeg nog een orgasme en ik voelde nu ook een tongetje. Renate trok mijn lul uit het kutje van Eva en hapte hem gelijk in haar mond. Renate zoog eraan en duwde hem weer terug. Ik neukte Eva weer met een paar stootte en trok hem terug en bood hem weer aan bij Renate. Ik liet mij pijpen en neuken door deze 2 geile dames. Ik kroop achter vandaan en kwam omhoog, ik liet Eva zo liggen en ging achter de kont van Eva zitten, ik drukte mijn lul weer in het neukgrotje van Eva en neukte haar nu hard en snel.

Mijn orgasme ging zich aankondigen en ik neukte nu voor eigen gewin, ik wilde mijn zaad in Eva spuiten. Ik zette de eindsprint in en neukte mij naar een orgasme. ‘Hier geil wijf, mijn zaad in je kut.’ en ik spoot mijn sperma in het grotje van Eva. Ik keek naar beneden en zag Eva op haar rug rollen, Renate ging tussen haar benen liggen en begon haar kutje schoon te likken. Ik ging naast het hoofd van Eva zitten en hield mijn lul voor de mond van Eva. Ze hapte hem naar binnen en likte hem schoon. Eva kreeg nog een orgasme door het gelik van haar vriendin en ik pakte een doek waarmee ik mijn lul schoon maakte. Ik trok de panty weer over mijn lul en ging op de stoel zitten en keek naar de twee meiden die op het bed lagen bij te komen.

Renate keek mijn kant op. ‘Remco, hebben we nu verkering?’ en ze keek verliefd.
Ik was hier helemaal niet mee bezig en wist ook niet wat ik voor Renate voelde. “Hoe ga ik vertellen dat ik mogelijk verliefd ben op Jolanda?” en ik werd gelukkig geholpen door Eva.
‘Meid, als je elke jongen die je neukt gelijk vraagt om verkering dan is er iets niet goed.’ en ze lachte lief naar haar vriendin.
‘Renate, ik vond het geweldig en fijn. Maar 1 keer neuken wil niet zeggen dat ik gelijk verliefd ben. Ik zou je graag willen helpen bij het ontdekken van seks maar nog even geen relatie alsjeblieft.’ en ik zag Renate een beetje sip kijken.
‘Ik begrijp het Remco.’ en ze keek gelukkig wat vrolijker. ‘Maar ik ben blij dat jij de eerste was.’ en ze gaf me een luchtkus.

Ik trok mijn broek aan en liep naar beneden, hier stonden mijn schoenen nog beneden aan de trap. Ik was bezig om mijn schoenen aan te trekken toen ik schrok van Willemijn.
‘Hi Remco, jij hier?’
‘Hi buurvrouw, ja. Heb Renate en Eva even geholpen, ga nu weer op huis aan.’
Willemijn stond naar mij te kijken en ik zag haar kijken naar mijn voeten. Of er niets aan de hand was deed ik mijn schoenen aan en wenste Willemijn een fijne dag. Willemijn wist niet wat ze nu gezien had, het leek wel of Remco een panty aan had. Ze hing haar jas op en ging in de keuken een glas wijn pakken.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16974 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (19)”

Plaats een reactie