BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (14)

Mijn moeder was bij Daphne blijven slapen want toen ik woensdag wakker werd was haar bed niet beslapen. Ik liep naar de keuken en pakte koffie. Ik had helemaal geen afspraken voor vandaag dus daar ging ik gebruik van maken. Ik zou lekker gaan gamen en lekker lui op mijn kamer zitten. Ik had nog steeds de panty aan die ik gisteren had aangetrokken, de 80 denier Primark panty. Ik had er in geslapen en ‘s nachts toen ik moest plassen voelde het best wel lekker. Ik zat rustig aan mijn ontbijtje toen Jolanda belde, ik was gelijk op mijn hoede.

‘Hi Remco, Jolanda hier. Stoor ik?’ Hoorde ik voorzichtig door de telefoon.
‘Hi Jolanda, jij mag altijd bellen. Dat had ik toch gezegd.’
‘Ja ik weet het maar toch, het is niet zo dringend als jij aangaf.’ Jolanda begon wat zachter te praten. ‘Wacht even, ik loop even naar boven.’ Ik hoorde Jolanda de trap op lopen en een deur dicht doen. ‘Ben ik weer.’
‘Jolanda, is er wat gebeurt?’ vroeg ik gelijk.
‘Nee, dat niet maar ik wil wat met je bespreken. Ik ben uitgenodigd voor een feestje op nieuwjaarsdag. Het is een feest in de regenboog gemeenschap maar daar mag mijn vader niets van weten. Ik wilde jou vragen of jij met me mee gaat?’ en het werd stil aan de andere kant van de verbinding.
‘Als eerste ben ik blij dat er niets gebeurt is en ik ben vereerd dat je mij vraagt. Maar waarom ik?’ vroeg ik Jolanda.
‘Nou, mijn moeder vond je de eerste leuke jongen die zich als een vriend van mij voorstelde. Ik denk daarom dat het dan ook wel mag als ik zeg dat ik met jou naar het feest wil.’
‘Oke, maar wat voor feest is het dan? Wie komen er allemaal?’ vroeg ik.
‘Het zijn allemaal mensen uit de LHBTI+ gemeenschap en het is een feest waar iedereen zichzelf mag zijn. Het thema is omgekeerd en die mag je helemaal zelf invullen. Jij zou bijvoorbeeld in een jurk met een panty eronder kunnen gaan.’ Zei Jolanda schoorvoetend. ‘Of gaat dat te ver?’

Dit bood wel perspectief. ‘Jolanda, ik ga met je mee. Maar als ik je kom ophalen dan ziet je vader toch dat ik in een jurk loop? Dan mag je zeker niet.’
Ik hoorde Jolanda lachen. ‘Dat weet ik dan wel heel zeker. Ik kom gewoon naar jou toe, als dat goed is?’
‘Dat is goed hoor Jolanda, laten we dat afspreken.’ en op dat moment hoorde ik Jolanda haar moeder haar kamer binnenkomen en op de achtergrond hoorde ik haar vragen. ‘Met wie zit jij te bellen?’ Ik hoorde Jolanda verschrikt reageren. ‘Met Remco.’ ‘O ja, waarover dan?’ en de toon van Hetty werd al wat milder. ‘Remco vraagt of ik meega naar een feest op nieuwjaarsdag.’ en zo ontstond er een gesprek tussen moeder en dochter. Ik luisterde gespannen omdat ik wilde horen wat er allemaal gezegd werd.

Opeens kwam er iemand aan de telefoon. ‘Hallo Remco, ben jij daar nog?’ en ik hoorde Hetty.
‘Ja hoor, ik ben er nog. Hetty was het toch?’ vroeg ik beleefd.
‘Ja, dat klopt. Dat je dat hebt onthouden.’ en ik had punten gescoord. ‘Maar je hebt Jolanda uitgenodigd voor een feest, vertel eens. Wat voor feest?’
Ik moest nu snel iets verzinnen. ‘Nou, het is een feest bij een neef van mij. We worden gebracht door mijn moeder die bij mijn tante blijft. We hebben een feest in de stal van de boerderij, als het laat wordt dan blijven we soms slapen. Zou dat mogen? We slapen wel gescheiden, de jongens apart op de hooizolder en de vrouwen in de boerderij zelf.’ Ik had geen idee hoe ik dit allemaal verzon maar ik schudde het wel erg makkelijk uit mijn mouw. ‘Misschien dat ik anders mijn moeder kan laten bellen, als bevestiging.’ deed ik er nog een schepje bovenop.

Ik hoorde Hetty bijna denken. ‘Nou, als je moeder jullie brengt en in de buurt blijft dan mag Jolanda wel mee.’ ik hoorde Jolanda een blijde kreet slaken.
‘Dank je wel Hetty, mag ik Jolanda nog even? Dan kan ik met haar dingen afstemmen.’ en zo kreeg ik Jolanda weer aan de lijn. We spraken af dat ze op nieuwjaarsdag naar mij toe zou komen en dat ze alvast slaapspullen mee zou nemen voor het geval dat. Ze kon bij mij blijven slapen als ze dat wilde.

Mijn moeder kwam thuis rond lunchtijd en ze had wat boodschappen meegenomen. Ze bereiden een lunch voor en onder het eten vertelde ik het verhaal van Jolanda. Ze kreeg glinsteringen in haar ogen toen ze hoorde dat ze zou blijven slapen.
‘Zoon, ik weet dat Daphne ook graag wat met je zou willen. Als ze je benaderd dan verwijs je haar naar mij oke?’

“He, wat was dat nu?” dacht ik bij mezelf. “Hoor ik daar nu mijn moeder zeggen dat Daphne ook wat met mij wil maar dat het niet mag van haar?” ‘Mam, hoezo?’ was alles wat ik vroeg.
‘Daphne wilde gisteren al hierheen komen, maar daar heb ik een stokje voor gestoken. Daphne is niet dominant en je moeder kan dat op haar tijd best wel zijn.’ en ze lachte geheimzinnig.
‘Ik heb Daphne nu in mijn macht, op een respectvolle manier. Ze wil graag met jou naar bed alleen heb ik haar aangegeven dat ik daar toestemming voor moet geven. Ze heeft alles gedaan wat ik haar gevraagd heb en ze heeft er zelf ook van genoten hoor, dus als ze je benaderd dan via mij oke?’ en ik knikte alleen maar en zag ik in mijn gedachten Daphne en mijn moeder met elkaar vrijen. Mijn lul schoot weer omhoog.

Mijn moeder zag er wel moe uit en daarom ging ik naar mijn kamer om te gamen. Ik kon het verhaal van mijn moeder niet uit mijn hoofd zetten. “Ze was dominant naar Daphne toe, wat zou ze daarmee bedoelen? Ze heeft alles gedaan wat ik haar gevraagd heb.” Ik opende een browser en zocht op “Dominantie” en ik had wat sites waar uitgelegd werd wat het inhield. Ik kwam op een BDSM site die vertelde dat “Dominantie en submissie is het uitoefenen van, of zich onderwerpen aan macht, vaak in de vorm van rollenspel” Ik ging wat dieper op het onderwerp in en kreeg zo een beter beeld van dominantie. Er stonden wat voorbeelden die mij niet allemaal aanspraken maar een paar wel. Voornamelijk het rollenspel en de macht. Respect is wel heel belangrijk kwam ik achter, zonder respect voor elkaar kan het erg uit de hand lopen.

Ik sliep onrustig, ik droomde dat ik voor de klas stond en wiskunde les gaf. Dat was niet zo spannend alleen zaten er alleen maar mooie rijpe vrouwen in alleen maar een panty in de klas. De 1 nog mooier dan de andere en iedereen wilde afspreken met mij na de les.
Ik schrok wakker en keek op mijn wekker, half 8. Een half uur voordat mijn wekker zou aflopen. Ik moest naar het toilet en ik stapte mijn bed uit, ik ging naar de badkamer en stapte naar binnen. Ik schrok want mijn moeder stond in de badkamer, ze trok net haar slipje uit en wilde onder de douche stappen.
‘Hi Jongen, lekker geslapen?’ en ze stapte onder de douche. Ik liep naar het toilet en haalde mijn lul uit mijn boxer.
‘Beetje onrustig, ik moest lesgeven aan allemaal rijpere dames in panty’s.’
Mijn moeder begon te lachen. ‘Kom je even lekker bij mij onder de douche mooie vent?’ vroeg mijn moeder op een toon die ik niet kon weigeren. Ik was klaar met plassen en trok mijn boxer helemaal uit en stapte bij mijn moeder onder de douche.

Ze stond met haar kont naar mij toe en ik pakte haar stevig vast. Mijn handen gingen langs haar lichaam naar voren en ik pakte de lekkere borsten van mijn moeder. Toen ik ze voelde kwam mijn lul ook omhoog en die drukte tegen haar kont aan.
‘O, het mannetje is geil op het vrouwtje. Ja druk die geile snikkel maar tegen dat lekkere rijpe kontje aan.’ en ze duwde haar kont iets naar achter.
Ik drukte mijn lul tegen haar billen en kneden haar borsten, we stonden lekker tegen elkaar aan te rijden tot ik haar borsten los liet, haar heupen pakte en haar omdraaide. Ik zoende haar gelijk op haar mond en drukte nu mijn lul tegen haar buik aan. Ik liet mijn lichaam iets zakken en mijn lul bereikte nu haar heuveltje, ik schuurde met mijn lul over het heuveltje van mijn moeder. Ik hoorde haar kreunen en ze liet haar schouders tegen de muur rusten. Ze stond nu met haar heuveltje naar voren en iets achterover hangend.

Ik zakte nog iets verder en duwde mijn lul iets naar voren en ik kwam heel langzaam omhoog. Ik voelde de lipjes wijken en heel langzaam gleed ik het grotje van mijn moeder binnen.
‘O jongen, wat heb je toch een lekkere geile paal.’ kreunde mijn moeder. ‘Duw hem er maar helemaal in, zoon van mij.’ en ze streelde nu mijn armen.
Ik stond niet lekker, mijn moeder was te klein om lekker te neuken. Ik wilde het anders.
Ik pakte mijn moeder haar heupen en tilde haar op, ik ging nu rechtop staan waardoor mijn lul helemaal bij mijn moeder naar binnen gleed.

‘O jongen, wat doe je allemaal met je oude moedertje. Dit heb ik wel eens gezien maar nog nooit gedaan. Wat heerlijk.’ en ze gooide haar armen om mijn nek en trok haar naar mij toe. Ze begon me te zoenen en ik deed een stap richting de muur, mijn moeder raakte de muur weer en hierdoor werd ze wat lichter want ze zette 1 hand in de nis waar alle shampoo stond. Ik had nu de mogelijkheid om haar iets op te tillen en mijn lul in en uit haar te bewegen. Ik neukte mijn moeder in de douche.

“Wat gebeurt hier?” dacht Ellen, “Ik ben nog nooit onder de douche geneukt door Sjaak. Laat staan dat Sjaak me optilde en neukte. Wat is mijn jongen toch een geweldige minnaar.” en Ellen kuste haar zoon en liet zich lekker geil onder de douche neuken. Ze genoot en het maakte haar eigenlijk helemaal niet uit of ze klaar zou komen. Het was gewoon hemels.
Ze hoorde haar zoon hijgen en ze voelde zijn lul dikker worden. ‘Ja mam, ik ga je volspuiten.’ en ze voelde het sperma haar kutje in stromen. Ze genoot als nooit tevoren, ondanks dat ze niet was klaargekomen was het een heerlijke neukbeurt geweest.

Ik was klaargekomen en ik liet zijn moeder zakken, ik wist nu niet of ze was klaargekomen en ik wilde ook dat mijn moeder aan haar hoogtepunt zou komen.
Ik hield mijn moeder tegen de muur en kuste haar en ging langzaam via haar borsten naar beneden via haar buik tot hij bij haar heuveltje aan kwam. Ik voelde de handen van mijn moeder op zijn hoofd en toen ik mijn tong uitstak en haar lipjes likte ging Ellen op 1 been staan en tilde de andere iets op.
Ik pakte deze vast en zoog mij vast op het kutje van mijn moeder. Het was wat moeilijker omdat er ook water langs stroomde maar ik likte het clitje en het kutje van mijn moeder. Ik likte mijn sperma en haar kutvocht op en ik slikte zoveel mogelijk door.

Ik begon me nu te richten op het clitje en ik voelde dat mijn moeder begon te trillen. ‘Ja jongen lik mijn kutje, lik mijn knopje, lik mijn kut.’ hoorde ik mijn moeder allemaal kreunen.
Ik likte en zoog op het clitje en toen ze een langgerekte kreun liet horen wist ik dat ze klaarkwam. Ik hield haar stevig vast en kwam al kusjes gevend omhoog tot ik haar op haar mond zoende en wij elkaar stevig omhelsde.
‘Dank je wel man, dit heeft een vrouw nodig. Een kerel die weet hoe hij een vrouw kan laten genieten en niet alleen op eigen genot uit is.’ en ze kuste haar zoon weer hartstochtelijk.

We hebben elkaar nog gewassen en na 25 minuten stapte we weer onder de douche vandaan, we droogde elkaar af en gingen allebei naar onze eigen kamer.
Mijn moeder was als eerste beneden en ik kwam de keuken binnen. Ze stond neuriënd het ontbijt klaar te maken en zette het voor mij neer.
‘Zo jongen, wat staat er vandaag op het programma?’ Ellen wist dat haar zoon les ging geven bij Elly maar ze wilde het hem zelf horen zeggen.
‘Ik ga wiskunde bijles geven aan Elly, dat weet je toch?’
‘O joh. Wiskunde of iets anders?’
‘Wat bedoel je daar nu weer mee?’ vroeg ik eigenlijk te kribbig.
‘Ik denk dat je al voor het eerste stukje wiskunde Elly gezoend hebt en het zou mij niets verbazen als je eerst het bed ziet voordat je iets in het wiskunde heb kunnen opzoeken.’ lachte Ellen. Ze had wel door dat haar zoon het wat kribbig zei.

‘Mam, het lijkt wel of iedereen seks met mij wil. Ik weet ook niet waar dat vandaan komt. Het zijn wel allemaal rijpere vrouwen.’
‘Ja jongen, op een oude fiets moet je het leren toch? Kijk naar jezelf?’ en ze wees op zichzelf.
Ik moest lachen. ‘Jij bent niet oud mam, je bent gewoon lekker rijp.’
‘O ik ben rijp. Maar jij maakt me weer jong mannetje.’ en ze stond op om hem een kus op mijn hoofd te geven. Ze liep door om koffie te pakken.

‘Wat ga je aantrekken naar Elly?’ vroeg mijn moeder toen ze weer ging zitten.
Ik wist het nog niet dus zei ik dat ook maar. ‘Ik weet het niet mam. Elly had netkousen aan bij Josephine.’ en ik liep naar het Nespresso apparaat om ook een lungo te pakken.
‘Waarom trek je dan geen netpanty aan? ik heb er 1 mee genomen bij Hunkemöller, weet je nog?’
Ik dacht terug aan het winkelen en inderdaad had mijn moeder een netpanty gekocht. ‘Je hebt gelijk mam. Maar zit dat wel lekker?’
Ik zag mijn moeder al verlekkerd kijken. ‘Ja jongen. Gisteren had ik er 1 aan naar Daphne, zeker als je een broek aan hebt. Je voelt dan bij elke stap dat je iets onder je broek aan hebt. Wil je het proberen?’

Ik kon alleen maar Ja zeggen en samen liepen we naar boven, we liepen de kamer van mijn moeder in, naar de la met panty’s. Ze deed hem open en pakte de netpanty eruit en gaf het aan mij. ‘Alsjeblieft jongen, je mag het proberen alleen wil ik dat je geen sokken draagt. Het zou dus kunnen dat andere ook zien dat je een netpanty aan hebt.’ en weer keek ze geheimzinnig.

Ik trok voorzichtig de panty aan en ik liet nu ook de boxer uit, ik stapte mijn jeans in en voelde wat mijn moeder gezegd had. Bij elke stap voelde ik de netpanty langs mijn benen scheuren. Heeeerlijk.
Ik liep naar beneden en pakte mijn schoenen, ik trok ze aan en ging staan. Ik zag niets, gelukkig was mijn jeans lang genoeg zodat hij tot op mijn schoenen kwam. Ik liep ermee naar de keuken waar mijn moeder stond. ‘Kijk mam, je ziet niets.’ zei ik tevreden.
Ellen keek om en zag haar zoon vol zelfvertrouwen staan. “Ja ja jongen, maar als jij straks op de fiets voor een stoplicht staat kruipt jouw broek omhoog zodat je de netpanty wel ziet.” ‘Nou, dan heb je geluk man. Ga je nu naar Elly toe?’ en ze keek op de klok. Kwart over 9 pas.

Bij Elly thuis, het was 8 uur toen haar wekker ging. Ze was opgewonden want hoe zou ze deze lekker jongen, die al seks had gehad met haar beste vriendin, kunnen verleiden? Zou ze hem gewoon zoenen en gelijk uitnodigen om naar haar slaapkamer te gaan? Het liefste zou ze dat willen, haar kutje was al een tijd geleden gevuld met een lul van vlees. Haar kunststof vriendjes waren een middel om het vuur iets te temperen maar blussen ho maar.

Al die kerels die haar versierde en haar geneukt hadden gingen allemaal weer terug naar hun vrouwen, daar was ze wel klaar mee. Ze had zeker niet het idee dat Remco voor haar alleen was maar ze kon best wel wat leuke momenten met hem beleven, zeker nadat ze te horen had gehad wat hij gedaan had met Josephine.

“Wat zal ik aantrekken?” dacht Elly toen ze voor de kast stond. “Hij vond mijn netkousen wel wat, maar de catsuit van Josephine had hij ook geweldig gevonden. Zal ik maar gewoon kousen met jarretels aantrek dan? Ja dat ga ik doen.” en ze pakte een gordeltje met glimmende zwarte kousen. Ze pakte het kwartcup bh-tje wat erbij hoorde en het minuscule slipje wat ze over het gordeltje aan zou trekken. Ze legde alles op bed en stapte onder de douche. Ze haalde nog even alle haartjes weg en met een glad kaal kutje verliet ze de badkamer en trok haar lingerie aan. Ze pakte een strak jurkje die alles liet zien maar ze voelde zich goed en wilde het gewoon. “Hij zou toch de hint wel begrepen hebben?” en ze ging naar beneden en zette een kop koffie.

Remco fietste rustig de straat uit en zag zijn buurmeisje iets voor hem de poort uitkomen. Ze reed zo’n 50 meter voor hem uit. Hij volgde Renate op een afstand en ging naast haar staan bij het stoplicht. Ze keek op haar telefoon en was net bezig om een berichtje te app-en. ‘Hi Renate, waar ga je heen?’
Renate keek opzij en zag haar buurjongen naast haar staan. ‘Hi Remco, ik ga naar Eva en Jij?’
‘Ik ga naar Elly, ik geef haar wiskundeles.’
Renate keek naar beneden en zag dat Remco rare sokken aanhad. “Hee, heeft Remco nu netkousen aan? Of zie ik dat nu verkeerd?” dacht Renate bij zichzelf. Snel maakte ze foto en stuurde deze naar Eva. verder deed ze of ze het niet had gezien. ‘O leuk.’ zei ze blozend.
Het licht ging op groen en Renate stond nog wat in gedachten en hoorde Remco al lachend wegfietsen. Ze stapte op haar fiets en wat ze gezien had kon ze nu delen met Eva. “Nu maar horen wat Eva hier van vindt?” was de enige gedachten

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9430 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (14)”

Plaats een reactie