BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (5)

Thuis aangekomen zie ik mijn moeder net met een bak thee de kamer in lopen. Ze vraagt. ‘Wil jij ook thee? Water heeft net gekookt.’ en ze draait weer om nadat ik Ja heb gezegd. Ze maakt ook voor mij thee en komt met 2 mokken thee de kamer in.
‘En hoe was het bij Coen? Had hij een goed gevoel bij zijn herkansing?’ en mijn moeder zette de thee voor mij neer en ging tegenover mij zitten.
‘Ja Coen had er een heel goed gevoel over.’ en ik keek hoe mijn moeder haar benen over elkaar deed. Ik zag dat ze een glimmende huidkleurige panty aan had.
Ik zat met open mond te kijken denk ik want mijn moeder legde haar hand op haar knie en zei. ‘Vind je deze mooi jongen?’ en ze wreef over haar been.
‘Ehu….sorry mam……ja ik vind het mooi.’ en ik keek snel naar mijn thee, pakte het en begon er in te blazen. Ik wilde me moeder even niet aankijken.

‘Dat geeft toch niets jongen, er zijn meer mannen die het mooi vinden. Vrouwenbenen in nylon.’ Was het antwoord wat mijn moeder gaf. ‘Er zijn er zelfs die graag een panty aan hebben of een maillot.’
Ik keek voorzichtig omhoog en zag mijn moeder glimlachen. ‘Maar mam, het is toch niet normaal?’ bracht ik naar voren.
‘Het is zo normaal als jij het zelf vind. Je doet er toch niemand kwaad mee?’
Ik moest toegeven dat het inderdaad het geval was. “Wie had hier nu last van. Ja ik want ik moest er steeds aan denken en dan kreeg ik weer een stijve.”

‘Je hebt gelijk mam maar het wordt alleen denk ik niet geaccepteerd.’ en zo ontstond er een gesprek waar het uiteindelijk op Josephine kwam. Ik vertelde wat er voorgevallen was en dat ze gevraagd had of ik morgen iets eerder kwam koffie drinken.’
Ellen moest inwendig lachen maar voelde ook een steek van jaloezie. ‘Jongen, ik denk dat Josephine dezelfde gevoelens heeft als ik heb. Alleen Josephine is al 3 jaar gescheiden, ik heb je vader nog.’
Dit moest ik even verwerken. “Wat wilde mijn moeder hier nu weer mee zeggen? Zou Josephine me leuk vinden? Zou ze doelen op seks?” ik wist het even niet meer. In gedachten dronk ik mijn thee op en ik werd al die tijd geobserveerd door mijn moeder.

“Heerlijk dat hij de kluts kwijt is, dat puberbrein zal wel overuren draaien. Hij heeft gewoon 2 volwassen vrouwen die met hem flirten en hem gek maken. Ik zou nu wel willen weten wat hij denkt?” Ellen zat haar zoon te bekijken en zag dat hij over iets zat na te denken. “Ik hoop maar dat hij aan mij denkt en misschien een beetje aan Josephine.” en ze nam een slok van haar thee.

Sjaak komt thuis en pakt een biertje. Ellen is gelijk op haar hoede want dat doet Sjaak anders nooit. Ze zet het eten op tafel en begint de borden op te scheppen.
‘Vrouw.’ begint Sjaak voorzichtig. ‘We gaan het niet redden om deze week alles af te krijgen, ik zal met een paar man tussen kerst en oud en nieuw door moeten.’ en hij kijkt zijn vrouw schuldig aan.
Ellen ziet dat het haar man wel wat doet, ze schept het eten op de borden en gaat zitten. Ze heeft even kunnen nadenken over wat ze wil gaan zeggen. ‘Sjaak, ik begrijp dat dit project erg belangrijk voor jou is. Neem de tijd om het af te maken en dan hoop ik dat het bedrijf ook ziet dat je het aan kan.’
Sjaak had een donderspeech verwacht en is verbaasd dat zijn vrouw zo reageert.
‘Misschien is het een idee om alvast op 2de kerstdag een hotel te nemen zodat jullie dinsdag gelijk kunnen beginnen?’ voegt Ellen er nog aan toe.
Sjaak weet even niet waar dit vandaan komt en voelt een last van zijn schouders afvallen.
Ellen daarentegen krijgt ideeën voor de tijd dat ze met haar zoon alleen is.

De volgende dag trek ik de zwarte maillot aan en ga ik naar Josephine. Ik bel aan en Josephine doet de deur open en laat me binnen. Ik draai me om en zie Josephine staan in haar grijze maillot onder een leuk rokje met een wollen trui erboven. Ze ziet er geweldig uit en dat moet ze van mijn gezicht afgelezen hebben want ze draait een rondje.
‘Speciaal voor jou aangetrokken.’ en ze maakt een kleine buiging.
Ik sta met een mond vol tanden te kijken en weet niet wat ik moet zeggen.
‘Kom jongen, dan gaan we een kop koffie drinken in de keuken.’ en ze loopt langs me heen richting de keuken.
Ik trek snel mijn jas uit en loop achter Josephine aan, die wel een erg lekker kontje heeft in dit rokje.

We zitten aan de tafel, net als gisteren tegenover elkaar. Josephine heeft haar kopje koffie in 2 handen en kijkt over het kopje naar mij. Ik wordt er een beetje onzeker van.
‘Josephine, Coen gaat 2de kerstdag naar zijn vader, zal ik dinsdag dan koffie komen drinken?’ vraag ik maar snel.
Josephine begint te lachen en drinkt haar kopje leeg, ze zet het op tafel en komt naar voren en legt een hand op mijn knie. ‘Remco, dat zou ik heel fijn vinden.’ en ze wrijft over mijn knie. Ze laat haar hand op mijn knie liggen en we beginnen een gesprek over Coen.

‘Remco, we hebben het nu wel over Coen maar hoe zit het met jou? Is er al een vriendinnetje in beeld of heb je andere voorkeuren?’ Ik schrik een beetje van deze vraag. Josephine weet toch elke keer weer een gevoelige snaar te raken.
‘Nee Josephine, er is geen vriendinnetje en nee ik val niet op jongens. Maar waarom vraag je dat?’
‘Nou, je hebt aangegeven dat je panty’s en maillots wel prettig vindt, misschien voel je jezelf meer vrouw dan man. Hoe zie jij dat zelf?’ En Josephine keek best wel serieus mijn kant op.
‘Ehu…..Ja nu je dat zo vraagt, ik heb er nooit over nagedacht om je eerlijk de waarheid te zeggen.’ en ik denk er even over na.

Er komt een gesprek tussen Josephine en mij op gang die heel diepgaand is en waarin ik heel open ben en mijn gevoelens op tafel leg. Josephine legt uit wat een fetish is en denkt dat ik een nylonfetish aan het ontwikkelen ben. Tijdens dit gesprek zit ik geregeld aan de knie van Josephine en raken we elkaar meerdere malen aan.
Als we de voordeur open horen gaan zeggen we snel dat we dit gesprek volgende week na de kerst afmaken.

Coen komt weer vrolijk binnen met een cadeautje in zijn handen. ‘Remco, ook deze herkansing was weer een makkie door de bijlessen van jou. Hier zoals belooft.’ en ik krijg het cadeautje in mijn handen gedrukt. Ik maak het open en zie dat het een verzameling Jopenbier is.
‘Dank je wel man, mooi om te horen dat je herkansingen goed zijn gegaan.’ en we praten met z’n drieën nog even door en dan geef ik aan dat ik naar huis ga.
Coen staat op en zegt. ‘Wacht even, ik moet je wat meegeven.’ en hij loopt de kamer uit.
Josephine komt naar me toe en geeft mij een papiertje met haar telefoonnummer. ‘Hier, mijn nummer. Hou deze de komende dagen maar in de gaten.’ en ze draaide zich om.
Ik keek naar de kont van Josephine en mijn hand ging er automatisch naar toe. Ik raakte haar kont aan en er ging een elektrische schok door mij heen. Ik schrok me ook dood want ik raakte de moeder van mijn beste vriend aan, en dan ook nog op haar kont.

‘Zo, jongen. Jij durft.’ en Josephine duwde haar kont iets naar achter. Mijn hand werd harder tegen de kont van Josephine gedrukt. “Oke, als je dat dus goed vindt, wat denk je dan hiervan?” en ik stak mijn hand onder het rokje en wreef over de maillot over de billen van Josephine.
“Yes jongen, wordt maar wat brutaler.” en ze bleef even zo staan. Josephine deed een stap naar voren en draaide zich om en zei. ‘Foei, lekkere jongen. Dat is niet netjes.’ en haar gezicht liet zien dat ze dit helemaal niet meende, ze lachte erbij.

‘Hier Rem, deze wilde je nog lezen. Kan je dat mooi doen in de kerstvakantie.’ en Coen gaf mij een boek wat ik inderdaad wilde lezen.
Ik nam afscheid en wenste Coen en Josephine een fijne kerst en ik zou dinsdag weer koffie komen drinken bij Josephine. Ik kreeg nog een zoen van Josephine toen Coen even niet keek en zo verliet ik opgewonden het huis van mijn beste vriend.

Thuisgekomen zit mijn moeder mij al op te wachten. ‘En jongen?’ was het enige wat ze vroeg.
Ik ging zitten en keek me moeder aan. “Wat moet ik haar allemaal vertellen? Dat ik aan de kont van Josephine gezeten heb? Dat ik mijn gevoelens op tafel had gelegd?” ik wist het niet. Ellen zag haar zoon worstelen met wat hij wilde vertellen.
‘Remco, zo te zien heeft Josephine veel indruk gemaakt, vertel eerst eens wat ze aanhad?’ Ellen wilde zo kijken of haar zoon wat tot rust kon komen.
‘Nou mam, Josephine had een wollen trui aan met daaronder een mooi kort rokje. Aan haar benen had ze de grijze maillot, die ik ook heb. Maar waarom vraag je dat?’
‘Jongen, ik zie dat je onder de indruk was van Josephine, althans dat denk ik, klopt dat?’ En ik kon alleen maar knikken. ‘Zie je wel, je wordt opgewonden van een rijpere vrouw die ook nog eens dezelfde maillot of panty draagt die jij ook hebt.’ Ellen wilde op dit onderwerp doorgaan, vandaar dat ze even wachtte en naar haar zoon keek. ‘Heb je Josephine nog aangeraakt en haar maillot gevoeld?’ Ellen zag haar zoon diep rood worden en wist dus dat ze raak had geschoten.

‘Dus je hebt haar knie weer aangeraakt of was het meer?’ Ellen hoopte meer maar dat liet ze niet merken.
‘Nou mam…..toen Josephine zich omdraaide heb ik aan haar kont gezeten.’ Remco kon niet roder worden dan hij al was.
Ellen vond het wel leuk maar ook spannend. Haar zoon die aan de kont van een volwassen vrouw heeft gezeten. ‘Hoe ging dat dan?’ Want Ellen wilde dat wel graag weten.
‘Josephine draaide zich om toen Coen even de kamer uit liep, ik weet niet waarom maar mijn hand lag op haar kont voordat ik er erg in had, het leek wel een magneet.’ Ellen dacht. “Ja ja jongen een magneet, je zal je wel niet hebben kunnen beheersen. Hahaha”
‘Toen drukte Josephine haar kont naar achter en toen heb ik haar onder haar rokje over haar kont gewreven. De maillot was helemaal warm.’ Remco keek blozend naar de grond want hij durfde zijn moeder niet aan te kijken.

Het bleef even stil en voorzichtig keek Remco omhoog naar zijn moeder. Ze zat hem aan te kijken met een blik tussen boos en lachen in.
‘Remco, ik moet eigenlijk zeggen dat je dit niet kan maken maar……’ Ellen liet een stilte vallen. ‘Als Josephine hier niets van zegt dan moet je maar kijken hoe dat verder gaat lopen, zie je Coen nog voordat hij naar zijn vader gaat?’
‘Nou mam, Coen gaat 2de kerstdag al naar zijn vader en ik heb Coen belooft dat ik dinsdag koffie ga drinken bij Josephine.’ zeg ik weer met het rood op de wangen.
Ellen begint te lachen, staat op en geeft mij een kus op mijn voorhoofd. ‘Ga je morgen mee de stad in? Ik moet nog wat nieuwe kleding kopen voor de kerst, mag jij mee helpen uitzoeken.’ en ik knik maar heb niet goed gehoord wat ze precies zei.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7336 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De kerstvakantie van Remco (5)”

Plaats een reactie