BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jess 11

De garage

Eva stapte uit en begeleidde me door de deur voor me open te houden waar achter een kakofonie van werkplaats geluiden klonk. “Om even terug te komen op je lijstje, ik zou zeggen ontspan, relax en bovenal, geniet”, zei Eva om vervolgens weer terug in het karretje te stappen mij in de deuropening achterlatend. Ik keek op en zag beneden mij een soort werkplaats waar verschillende auto’s op bruggen stonden met de motorkap omhoog en waar verschillende auto-onderdelen omheen lagen. Allerlei monteurs in spannende werkkleding liepen door elkaar, gereedschap maakte tinkelende geluiden, een transistorradio stootte muziekfragmenten van oude rocknummers uit, er klonk onderling gepraat en gefluit. Ik bespeurde een poster die ongetwijfeld uit een oude Playboy was gescheurd, hangend aan de muur waar weer een werkbank vol gereedschap tegenaan stond.

Op de een of andere manier was ik nog niet opgemerkt maar mijn gevoel zei me dat dat niet lang zou duren. Ik bleef nog even zo bij de deur staan, observerend en afwachtend wat er zou gebeuren. Tot mijn teleurstelling gebeurde er niets. De monteurs, die ik nog niet in het gezicht had kunnen kijken, waren blijkbaar druk bezig met dat wat ze ook aan het doen waren. Ik hoorde machines en apparaten ratelen zoals je in een garage vaker hoort. De actie scheen in ieder geval van mij af te moeten komen zodat ik de paar treden naar beneden liep naar het tafereel waar ik volgens Eva geacht werd te ‘ontspannen, relaxen en genieten’. Ik liep naar de dichts bijzijnde monteur toe die, ik moet zeggen, in zijn vale en gescheurde spijkerbroek een heerlijke kont had. De man stond voorovergebogen iets te doen aan wat er onder de motorkap van de auto zat. Ik tikte hem op zijn schouder waarna hij overeind kwam en me verrast aankeek.

Mijn God wat een prachtige verschijning stond hier voor me, mijn mond viel open. Een ontbloot, bezweet en gespierd bovenlijf, hagelwitte tanden, donkerblond haar wat licht gekruld en half voor zijn ogen hing. Ik bemerkte vettige vlekken afkomstig van het werk op zijn huid, zowel op zijn borst, gezicht en zijn handen. “Goedendag”, sprak hij met donkere stem en een oogverblindende glimlach, “komt u de cabriolet ophalen? Sorry maar we zijn daar nog even mee bezig”. En voordat ik hierop kon reageren draaide hij zich om naar een van zijn collega’s en riep “Peter, is die MX5 al klaar?”. Vanachter de 2e auto kwam een donkere lange man overeind. Gelijk als deze man in een versleten spijkerbroek, ontbloot en bezweet bovenlijf, een strakke buik en gespierde armen.

“Nee, hoorde ik deze Peter zeggen, ik wacht nog op een nieuw spruitstuk”. De man draaide zich weer naar me toe en zei verontschuldigend; ”sorry maar kun je over een paar uur terugkomen, we zijn er nog even mee bezig”. Ik lachte en zei “nee ik kom niet voor een auto, ik ben er hier door Eva uitgezet en naar het schijnt zouden jullie met mijn programma verder gaan”. De ogen van de man lichtten op en hij zei: “Ah, ik begrijp het, Eva hé. Volgens mij loopt ze voor op schema. Eens zien”, zei hij terwijl hij zich omdraaide om een klembord met daarop een A4-tje te pakken. “Jij bent Jess neem ik aan?”. “Ja dat klopt”, zei ik. De man keek op zijn klembord en floot hard door zijn tanden om zijn collega’s te waarschuwen. Onmiddellijk verstomde het geluid van de ratelende en sissende apparaten. “Hai, ik ben Richard, ik ben de voorman van dit gajes hier”. Het ‘gajes’ waar hij het over had kwam nu tussen de auto’s vandaan en waren stuk voor stuk prachtexemplaren. De man genaamd Peter bleek een hele lange donkere negroïde man te zijn en liep op me af.

Ik beantwoordde zijn uitgestoken hand “Jess, aangenaam”. “Hi, ik ben Peter en daar komt de rest van de gang”. De rest van ‘the gang’ zoals Peter noemde kwam er nu ook aan. Een blonde goedlachse man van rond de 30 stelde zich voor als Michael. Deze Michael was de kleinste van het stel maar had een ontbloot en breed gespierd bovenlijf als een professioneel zwemmer. En nummer 4 was een lange man die zich voorstelde als Marc. Marc was de oudste van het viertal, iets grijzend in zijn donkerblonde haar en een aristocratisch hoofd. Alle 4 hadden ze dezelfde versleten spijkerbroeken aan. Alleen Richard en Michael hadden hun bovenlijf ontbloot. Strak en gespierd met hier en daar vettige vegen van het werk. Peter en Marc hadden een los geknoopt overhemd aan wat hun torso een iets aan het oog onttrok maar o zo spannend maakte. Ik stond met knikkende knieën tegenover deze woest aantrekkelijke mannen. Mijn God wat had het programma deze keer voor me in petto.

“Oké mannen, aangezien Jess al is gearriveerd houden we even pauze, Jess wil je wat drinken?”, zei Richard. Ik antwoordde dat ik wel een watertje lustte. We liepen om de brug met auto heen waar tegen de muur een klein barretje met koffieautomaat stond. Om een klein tafeltje stonden stoelen en banken die ooit in auto’s en busjes hadden gezeten. We namen plaats en ik nam afwachtend een slokje van het water wat me aangeboden werd. Richard bekeek zijn klembord en sprak, meer tegen de mannen dan tegen mij, “oké, ik zie dat we een uur hebben voor africhten, een grote beurt, reiniging achterzijde, doorsmeren, koelvloeistof voor en achter, elektrische proefrit en controle op alle belangrijke punten. Dat zou wel moeten gaan denk ik”. Het klonk of ze het over een auto hadden maar ik kreeg de indruk dat ik weleens het onderwerp van deze ‘APK’ kon zijn. De mannen knikten in ieder geval dat ze het allemaal begrepen hadden.

“Dit is je eerste keer hier”, zei Peter meer bevestigend dan vragend, “ik heb je tenminste nog nooit eerder hier gezien”. Ik knikte bevestigend en zei dat Jolene me had geïntroduceerd. De ogen van de mannen lichtten op en Michael zei, “Oh je kent Jolene, in dat geval heb je een streepje bij ons voor”. Ik vroeg hen wat de speciale band was waardoor Jolene zo bekend was bij JLF. “Dat mag je haar zelf vragen”, zei Marc. “Oh nou oké, zodra ik haar weer zie zal ik dat doen”, antwoordde ik. Toen we onze drankjes op hadden stond Richard op en riep, “aan de slag mannen. “Marc pak jij de reinigingsapparatuur”, vervolgde Richard, “Peter, zet jij de machine gereed”. De mannen antwoordden bevestigend, stonden op en leken hun weg te vinden naar dat wat hun taak was. Michael trok me overeind van de bank en zei, “oké Jess, we beginnen met een reiniging achterzijde, dat wil zeggen; rectaal. Je zult dit geblinddoekt ondergaan om de ervaring intenser te beleven. Michael pakte een satijnen oogmasker en ging achter me staan om deze achter mijn hoofd vast te maken. Ik stond nu redelijk hulpeloos en toch wel zenuwachtig in een voor mij pikdonkere omgeving.

Ik voelde een eeltige mannenhand mijn hand vastpakken en me in beweging zetten. Na een paar stappen voelde ik een warme hand op mijn rug en de stem van Michael zeggen, “oké Jess, kom hier zitten en laat je maar achterover zakken”. Ik volgde zijn instructies op en liet mijn benen een weg vinden op een kleine verhoging om gemakkelijk achterover te liggen. “We gaan je nu schoonmaken, lig achterover, ontspan je en laat ons onze gang maar gaan”. Ik wachtte in spanning af wat de mannen met me gingen doen. Het soort opzetje waar mijn voeten op steunden werd wat verhoogd en ook het zitgedeelte verschoof wat zodat ik meer op mijn rug lag. Vanuit het niets voelde ik een hand wat koude smurrie op mijn kontgaatje smeren wat me een verschrikt kreetje deed ontsnappen. Vervolgens voelde ik dat er met behulp van een paar vingers een slangetje een eindje mijn kont werd ingeduwd.

“We gaan je nu inspoelen en schoonmaken, als je de drang krijgt om te poepen wil ik dat je het eventjes ophoudt tot ik zeg dat je het kunt laten lopen”. Meteen daarna voelde ik mijn kont vollopen met een heerlijk warme vloeistof. En inderdaad de drang om te poepen volgde meteen daarop. De stroom vloeistof bleef maar lopen wat me het gevoel gaf dat ik bijna zou overlopen. En terwijl ik dit onderging voelde ik een mannenhand de ritssluiting van mijn bodyflirt openritsen en mijn borsten zachtjes begon te strelen. Mijn tepels reageerden hier meteen op door hard naar voren te wijzen. Ik voelde hoe het slangetje weer uit mijn kont werd getrokken en hoorde Marc zeggen, “Laat het maar lopen Jess”. Ik ontspande mijn kringspier en zonder enige druk te zetten voelde ik met een enorme opluchting de vloeistof uit mijn anus lopen. “Dit doen we nog 2 keer en dan gaan we door met het volgende”.

Ondertussen voelde ik 2 handen die zich over mijn borsten en buik ontfermden. Het slangetje werd opnieuw ingebracht en ik voelde opnieuw de vloeistof mijn kont vullen. De handen streken over mijn borsten, mijn tepels, buik en gleden heel voorzichtig verder richting mijn vrouwelijkheid. Ik begon behoorlijk geil te worden om zo hulpeloos overgeleverd te liggen. De 2e lading reinigingsvloeistof moest ik nog iets langer ophouden van Marc. Ik oefende enige druk uit op mijn sluitspier en toen ik eindelijk het verlossende woord om het te laten gaan kreeg voelde het heerlijk aan, alsof je eindelijk naar de wc mag en daar een enorme opluchting ervaart. Lang kon ik daar niet van genieten want opnieuw voelde ik de vingers op mijn gat en werd de slang ingebracht en voelde ik de warme vloeistof in mij stromen. De handen gleden ondertussen ook over mijn inmiddels nat geworden kutje. Jezus wat was dit fijn.

De inhoud van deze 3e spoeling was misschien nog wel meer dan de 2e want ik had nu echt moeite om het op te houden. Dat werd nog moeilijker omdat ik 2 vingers over mijn clitje voelde gaan waarbij er één af en toe bij me naar binnen glipte. Ik hijgde nu duidelijk hoorbaar en liet met een zucht van verlichting mijn kringspier ‘los’ waarna ik de enorme straal water uit mijn darmen voelde wegstromen. Ik geloof dat ik in de tussentijd ook een orgasme had gekregen want ik voelde me heerlijk licht in mijn hoofd en super ontspannen. “Sta maar op”, hoorde ik Richard achter mij zeggen. Ik voelde een mannenhand mij aan mijn schouder omhoog begeleidden en zacht voorwaarts duwen. Na een paar meter moest ik stilstaan. Ik voelde hoe mijn bodyflirt werd uitgetrokken en naakt werd ik opnieuw door verschillende mannenhanden op mijn rug gelegd. Het voelde aan of ik op een sportschoolapparaat werd gezet.

Ik voelde een kussen onder mijn billen en enkele stangen van een constructie. Een paar handen tilden mijn benen op en legden die in een houder. Wijdbeens in de beugels of ik bij de gynaecoloog op tafel lag. Ik hoorde dat er een schakelaar werd opgezet wat een elektrisch motortje liet snorren. Ik voelde een koude smurrie op mijn kutje en een vinger die het heerlijk deed uitsmeren. “Ontspan je maar weer en laat het je gebeuren”. Ik probeerde me te ontspannen terwijl iemand het bankje waar ik op lag iets naar voren schoof en ik met beide handen de stangen naast me vastpakte. Ik was nu overgeleverd aan de mannen die allerlei seksuele handelingen met me zouden doen. Grote eeltige handen streelden weer over mijn lijf. Vier, vijf of zes handen waren tegelijkertijd bezig. Ik voelde 2 vingers mijn kutje strelen, het geil moest nu wel uit me stromen. Twee vingers verdwenen in mijn grotje en begonnen daar heen en weer te bewegen.

Een hand was langzaam mijn anus aan het masseren. Botergeil als ik was voelde ik een teleurstelling toen de vingers weer uit mijn vagina werden gehaald. Ik hoorde weer wat gerommel en allerlei geluiden. Mannenlijven liepen langs me heen, ik rook hun geur en voelde de lucht langs mijn stijve tepels verplaatsen. Ik veerde op toen ik een kunststof lul tegen mijn schaamlippen aan voelde duwen. Ik voelde deze dildo nu heel langzaam een klein stukje in me glijden en vlak achter mijn schaamlippen tot stilstand komen. Twee paar handen op mijn borsten leken het startsein te geven aan de beweging van de dildo. Het zoemen van het motortje werd wat luider en de dildo gleed heel langzaam in me en weer uit, steeds een stukje dieper en dieper, mijn clitoris zachtjes stimulerend. De handen masseerden zachtjes mijn borsten en knepen in mijn tepels. Het tempo van de dildo werd zachtjes opgevoerd en de eerste rillingen voelde ik al langs mijn ruggengraat lopen. Ik zuchtte van genot toen de handen aan mijn tepels trokken en ik een paar vingers over mijn schaamheuvel voelde gaan.

Het aangebrachte glijmiddel zou nu overbodig zijn want ik voelde nu een overdadig geil uit me vloeien. De dildo vulde me nu compleet en begon snelheid te maken, het sopte in en uit me met een snelheid die ik geen man ooit had voelen maken. Ik begon het ook steeds warmer te krijgen want ik voelde zweet op mijn voorhoofd en borsten parelen. De handen gleden over mijn hele bovenlichaam, masseerden mijn hoofd, schouders, borsten en buik en smeerden het zweet over me heen. Een hand wreef cirkeltjes over mijn clitje. Iemand pakte mijn voeten vast en masseerde mijn tenen. Ik dacht dat ik gek werd toen ik ook nog een tong in mijn linkeroor voelde en een fluisterende stem in mijn rechteroor zei; “kom maar Jess, kreun maar, schreeuw het maar uit, wil je klaarkomen schat, smeek het ons, moet de machine harder?” Het tempo van de dildo was heerlijk maar ja, liet het me maar gebeuren, bedacht ik me. “Jaaa sneller, geef me meer”, riep ik daarop al snel in extase. Mijn wens werd prompt ingewilligd.

De fuckmachine ratelde nu als een machinegeweer, de dildo martelde mijn schaamlippen en de hand masseerde mijn clit heerlijk op dit tempo. De combinatie met de andere handen was hemels. Ik voelde me het middelpunt van het paradijs. Vingers die in mijn tepels knepen, die plagend mijn venusheuvel beroerden, de geile woorden van wie het ook was die in mijn oor werden gefluisterd, het werd me al gauw teveel. Ik voelde het orgasme, rollend vanuit mijn tenen al aankomen, de prikkeling langs mijn ruggengraat eindigde als een explosie in mijn hersenen. Ik verkrampte als door de bliksem getroffen en schokte, deels door het zinderende orgasme en deels door de dildo die maar door bleef pompen, spastisch op het bankje. De ene golf na de andere golf heerlijkheid schoot door mijn lijf. “Ooooohhhh ja, ja, ja heerlijk, wat heerlijk yes yes, yeeeessssss”, wist ik uit te brengen en ik liet me heerlijk ongegeneerd gaan. Mijn ziel en zaligheid overgeleverd aan de mannen en hun machine die me opnieuw en opnieuw lieten klaarkomen. Het zoemen van de machine werd na enkele ogenblikken zachter, het tempo van de dildo ging omlaag tot deze drijfnat uit mijn vagina floepte. Ik schokte wat na op het bankje, vastgehouden door 6 sterke handen die zich overal over mijn lijf bevonden. Plots, in de roes waarin ik me bevond, realiseerde ik me dat ik, door me compleet overgeleverd te hebben, inderdaad uit mezelf was getreden. Dit bedoelde men dus wat erotiek met je laat doen.
De mannen lieten me even bijkomen in dit donkere wereldje waarin ik mij geblinddoekt bevond maar ik hoorde ze wel heen en weer lopen en zacht met elkaar mompelen.

Na een paar minuten werd ik weer opgepakt en op mijn benen gezet. Een hand in mijn rug duwde me zacht een richting op. Opnieuw werd ik na een paar meter tegengehouden. “Jess, we gaan hier verder met het volgende onderdeel”, hoorde ik Richard zeggen. Op een soort zacht matje werd ik op mijn knieën gezet. Ik zocht steun met mijn handen die ik nog steeds vrij had. Ik voelde dat de mannen om me heen kwamen staan. Iets, naar chocolade ruikend, stootte tegen mijn mond. Plots besefte ik dat er een lul voor mijn lippen werd gehouden. “Mond open en pijpen”, was het korte maar duidelijke commando. Ik opende mijn mond en voelde meteen een halfstijve lul naar binnen schuiven. De lul smaakte naar chocola en vulde mijn mond volledig. Ik herpakte me en begon met mijn tong de pik met fluweelzachte huid te likken en te zuigen. Deze heerlijkheid begon zich al snel op te richten. De pik werd steeds stijver en harder. Een hand greep mijn achterhoofd en drukte mijn hoofd naar voren om zodoende meer pikkenvlees in mijn mond te duwen. Ik ontspande mijn huig en ademde door mijn neus om het kokhalzen voor te zijn, onderwijl deze heerlijke penis oraal verwennend. De man begon lichte bewegingen met zijn heupen te maken want ik voelde de lul in en uit mijn mond glijden, ik werd als het ware in mijn mond geneukt.

Met alles wat ik kon zoog en likte ik de schacht schoon van chocola vermengd en mijn eigen kwijl. Mijn tong likte het pisgaatje van de gladde eikel, ik hapte naar het kaal geschoren scrotum en zoog een van de ballen in mijn mond. Boven me hoorde ik de man zacht kreunen. De man achter me had ondertussen mijn borsten gepakt en kneedde mijn tepels met zijn duimen. Hij drukte me achterover tegen zich aan waardoor ik een stijve pik tegen mijn rug aan voelde drukken. Mijn beide handen werden gepakt en tegen 2 andere stijve geslachtsdelen gedrukt. De beide stijve lullen pakte ik en begon ze lekker af te trekken. Ik voelde de aderen, de zachte huid, de pikken keihard. Mijn God, 1 lul in mijn mond, 2 stijve pikken in mijn handen en 1 tegen mijn rug. Ik was het middelpunt van een gangbang geworden. Ik werd voorover geduwd, zodat ik, de 2 pikken loslatend, op mijn handen en voeten kwam te zitten en hoorde de stem van Michael achter me zeggen, “kruip naar voren”. Ik voelde dat ik over de voeten van een man bewoog tot ik mijn borsten op zijn borst voelde hangen. De eikel van een pik zocht met behulp van een hand mijn opening. Ik hielp mee door mijn heupen zo te bewegen dat mijn geopende vagina voor de stijve pik stond. Met een korte beweging ontving ik de penis en voelde deze heerlijk naar binnen glijden. Ik verzette mijn handen door ze op de brede mannenborst te zetten en bewoog mijn heupen zo dat ik de controle had over het neuk tempo.

De pik was lang en dik en vulde me verrukkelijk. Ik voelde de aderen en de zachte eikel langs mijn vaginawand. De diameter mocht er zijn. Nu nam de man het tempo over. Ik hoefde alleen maar te zitten, zijn heupen bewogen ritmisch op en neer, de dikke lul in mij pompend. De man achter mij pakte de blinddoek van mijn hoofd af. Ik knipperde met mijn ogen om aan het licht te wennen en zag dat ik de lul van Michael diep in mijn kutje had. Marc, die achter mij zat had de blinddoek in zijn handen. Voor me zag ik dat Richard op zijn knieën de donkerbruine pik van Peter aan het pijpen was. God wat een mooi gezicht was dat. Zouden de mannen homo zijn of bisexueel, vroeg ik me in een flits af. Marc duwde me verder naar voren over Michael heen zodat ik met mijn kont omhoog zat. Hij drukte voorzichtig zijn piemel tegen mijn sterretje. Yessss, ik zou gesandwiched worden. Dit was een van mijn stiekeme fantasieën en het kwam uit. De hemel bestaat!

Ik ontspande mijn kringspier zoals ik bij de klysma had ‘geoefend’ en voelde de penis langzaam en voorzichtig naar binnen glijden. Eerst de eikel en zodra de eikelrand voorbij de opening was gleed de rest van de schacht soepel naar binnen. Ik kreunde van genot en voelde me helemaal gevuld. Plots zag ik aan de zijkant van de ruimte ineens een glazen wand waarachter andere deelnemers zaten. Herkenbaar aan dezelfde kleding die ook ik had uitgereikt gekregen. Ik lag voor eenieder zichtbaar en werd en public genomen. Dit geile idee om bekeken te worden wond me zo mogelijk nog meer op. Langzaam begonnen de mannen te bewegen. Eerst voorzichtig en wennend aan elkaar maar al gauw hadden ze het juiste tempo te pakken. Ik voelde de 2 piemels langs elkaar in mijn binnenste schuren. Afwisselend mijn kut en dan weer mijn kont vullend met dit heerlijke neukvlees. Oh wat wilde ik dit graag. Een nieuw orgasme diende zich alweer aan. Sterker dan ik hiervoor had gevoeld. Nu bestond er voor mij niets anders meer op deze wereld dat neuken, penissen en orgasmes.

Ik kon een schreeuw dan ook niet onderdrukken en gooide mijn hoofd in mijn nek, kreunde vanuit een dierlijke behoefte hard en luid “Ooohhhhh ja ja ja kommmmm neuk me ga door, ja ja kom maar oooohhh wat lekker”. Richard was inmiddels opgestaan en kwam achter Marc op zijn knieën zitten. Marc hield zich even stil, zuchtte even en begon snel daarna weer in mijn anus te pompen. Deze keer werd hij ‘aangeduwd’ door Richard die diens pik diep in de kont van Marc had begraven. Ik hoorde het petsen van vlees op vlees en voelde de kracht die ontstond doordat de pik van Marc met kracht in me stootte. Michael liet zich ondertussen ook gelden en pompte zijn pik op hoog tempo in mijn kut. Peter was inmiddels voor me komen te staan en liet zijn stijve voor mijn gezicht zwaaien. Deze kans liet ik niet lopen en hapte zijn purperrode glanzende eikel in mijn mond. Een nieuw orgasme rolde ondertussen langs mijn ruggengraat en ik kwam schokkend opnieuw klaar. Ik hoorde Marc nu ook kreunen en hijgen.

Nog 3 stoten en ik voelde hoe zijn sperma diep binnen in mijn endeldarm spoot. Ik had moeite om de pik van Peter, die in mijn hijgende halfgeopende mond lag, fatsoenlijk te pijpen. Helemaal toen ook Michael kreunde dat hij ging komen. Ik hapte nog een keer naar de pik van Peter en voelde hoe de piemel van Marc door het geweld van Richard nogmaals mijn kont vulde. Dat moest te veel zijn geweest voor Michael want met kracht drukte hij zijn heupen omhoog om zijn orgasme diep in me los te laten. Of het afgesproken was spoot ook Peter zijn kwak sperma diep in mijn keel. Dit was te veel voor me. Een daverend orgasme diende zich opnieuw aan en rolde langs mijn schokkende lichaam. Ik voelde de tintelingen op al mijn intieme plekjes, het sperma droop langs mijn benen en kin. Als vanuit een oerinstinct schreeuwde ik het uit, niet bewust van wat ik riep of wat er om me heen gebeurde, ik was helemaal in trance door het diepe intense orgasme wat door me heen spoelde en wat me ongecontroleerd liet schokken. Ik liet me uitgeput over Michael heen vallen en voelde vaag hoe de drie pikken uit mij gleden. De mannen legden hun armen over me heen, kwamen ook over en naast me liggen, nagenietend in een close en intiem moment. Ik bekeek de mannen nu loom en ontspannen en zag dat ze allemaal glad geschoren waren, met gladde piemels als pasgeboren baby’s maar met volwassen maten. Vaag hoorde ik applaus, gefluit en gejoel achter het glas. Ik veegde het geil en kwijl van mijn mond af, keek met een blik naar mijn publiek en glimlachte gelukzalig. Zo bleven we nog even liggen, knuffelend en liefkozend en geheel ontspannen.

Na enkele ogenblikken kwam Eva mij glimlachend ophalen. “Is het naar wens geweest”, vroeg ze me plagend. “Mijn God”, antwoordde ik, “ik geloof niet dat ik ooit zo geil ben geweest”. Eva gaf blijk van bevestiging en begrip en begeleidde me naar een sanitaire ruimte even verderop. Ik nam een hete douche en waste alle sappen van me af met dezelfde heerlijk geurende producten als die ik gezien had bij mijn binnenkomst. Eva reikte me een nieuw setje kleren aan die ik frisgewassen aantrok. “Het is tijd voor een moment van rust, een hapje en een drankje”, zei Eva. “Ik neem je mee naar het restaurant waar je je tegoed kunt doen aan alles waar je maar zin in zou hebben. Daar zul je ook andere mensen treffen. Sommigen heb je misschien al gezien vandaag, anderen nog niet. Je kunt contact leggen met wie je maar wilt. Ik zal je op een bepaald ogenblik weer ophalen voor de rest van je programma”.

Samen stapten we weer in het karretje en reden de gang af tot we bij een soort ‘stationnetje’ kwamen waar meerdere wagentjes kwamen aangereden of al stonden geparkeerd. De mannen en vrouwen die uit de wagentjes stapten keken net als ik om zich heen om de anderen te taxeren. Onze kleding bleek bij iedereen gelijk te zijn. Ik zag en, nu ik beter keek, analyseerde de mensen die ouder en jonger waren dan ik was. Knappe mensen en mensen met een gemiddeld uiterlijk. Lange mensen, dikkerds, kleintjes ik zag zelfs een omaatje met een glimlach naar de deur lopen die ons naar het restaurant zou leiden. Al met al zou het gezelschap een gemiddelde afspiegeling kunnen zijn geweest van een willekeurige binnenstad op een zaterdagmiddag. Enige verschil hierbij dat elke deelnemer voor de entree waar men was een aanzienlijk bedrag had moeten neerleggen. Eva begeleidde me intussen naar de deur en wenste me een smakelijk tussenpozen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8201 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie