BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (8b)

Mijn handen gleden nu over de panty richting haar kruis, ik voelde mijn moeder trillen. Ik ging wat door mijn knieën en gleed tussen de benen van mijn moeder, de warmte die ik tussen de benen voelde was voor mij een grote verrassing.
‘Ja, druk maar wat harder hoor. Ja daar……..’ kreunde Ellen toen ik mijn wijsvinger tegen het kutje van mijn moeder drukte. Althans dat vermoeden had ik, ik wist niet of ik het goed deed want het was het eerste kutje wat ik voelde. Ik had alles van internet gehaald door het bekijken van porno en lezen van artikelen.
‘Jongen, wrijf maar lekker over het kutje van je moeder. Ontdek het lichaam maar waar je ooit uitgekomen bent.’

Ik streelde het heuveltje van mijn moeder en ze hing wat tegen mij aan, ik had best wel wat moeite om mijn moeder tegen te houden. Ik ging staan en mijn handen gleden weer over de panty naar de buik van mijn moeder. Ik duwde haar zachtjes richting het bed, bij het bed duwde ik Ellen iets naar beneden zodat ze met haar handen op het bed gebukt kwam te staan. Ik streelde nu de billen van mijn moeder en ging op mijn knieën achter haar zitten, ik keek recht tegen een vochtige plek aan. Door de vochtige plek zag ik voor het eerst een kut in levende lijve, ik rook hem ook. Nu begreep ik wat ze bedoelde met een muskusachtige geur, ik kon mij niet bedwingen en drukte een kus op het kruis van de panty.

Ik hoorde mijn moeder kreunen en ik zag dat ze een hand in haar panty had gestoken. Ze bewoog haar vingers over de bovenkant van haar kutje en ze stond te trillen op haar benen.
‘Jongen, lik mijn kutje. Lik het kutje van je moeder.’ en ik drukte mijn gezicht tegen de panty aan en kuste en likte door de panty over het gleufje van mijn moeder.

‘Ja jongen, daaaaarrrrrrr……….’ en Ellen voelde het orgasme opkomen. Het overdonderde haar volledig, ze had niet verwacht zo geweldig klaar te komen. Haar arm hield haar niet meer en ze viel op het bed. Ze bleef even liggen om bij te komen van het orgasme wat door het lichaam raasde.
‘Jongen, wat ben jij een natuurtalent.’ en ze draaide zich om. Ze kwam omhoog en ging recht zitten.

Ik stond op en ze legde haar handen op mijn heupen en trok mij naar haar toe. ‘Nu ga ik jou eens helpen om wat druk te verminderen.’ en ze knoopte de body open tussen mijn benen en streelde mijn benen maar net niet mijn lul. Ze streelde mijn benen en mijn kont, omdat ze haar armen op mijn kont had kwam ze dichter bij mijn lul. Ze gaf er een kusje op en pakte de panty vast en trok deze naar beneden, mijn lul sprong weer recht naar voren en nu raakte ik haar wang. Ze bedacht zich niet en hapte hem gelijk in haar mond, dit was genoeg om mijn zaad in haar mond te spuiten.
‘O mam, sorry maar ik hou het niet meeeerrrrr……’ en ik spoot een aantal stralen sperma in de mond van mijn moeder.

Toen ik uitgespoten was trok ze haar hoofd naar achter en liet mijn nog steeds harde lul uit haar mond glijden en ik zag de nodige sperma in haar mond zitten. Ik bukte en kuste haar op haar mond. Mijn moeder begon mij innig te zoenen en we wisselde mijn sperma uit. Ik slikte het zaad door wat Ellen in mijn mond had geduwd met haar tong.

Ik kwam omhoog en keek in het gelukkige gezicht van mijn moeder. ‘Zo jongen, je smaakt heerlijk en wat was de nood hoog.’ en ze gaf mijn eikel een kusje. Ze pakte de panty vast en trok deze weer omhoog, ze gaf nu mijn lul door de panty een kusje en liet zich achterover vallen. Ik ging op mijn knieën zitten en drukte haar knieën opzij, ik dook tussen haar benen op zoek naar het vochtige plekje in de panty. Voorzichtig zette ik mijn tanden in de panty en trok deze naar me toe. Ik probeerde de panty stuk te bijten zodat ik het blote kutje van mijn moeder kon likken, ik wilde het, ik moest het.

‘Trek de panty maar naar beneden jongen.’ zei Ellen tegen haar zoon. ‘Deze panty is best wel prijzig.’
Ik had het geld van mijn vader in mijn achterhoofd en bracht nu ook mijn handen in het kruis van mijn moeder. Ik gleed met 2 duimen over het heuveltje en drukte er wat harder op.
‘Ja jongen, trek de panty maar uit.’
Ik had andere gedachten en zette nu mijn 2 duimen in het kruisje en trok deze stuk. Voor mijn moeder kon reageren drukte ik mijn tong in het gaatje van de panty en raakte haar lipjes. ‘O jongen, ga door.’ was het enige wat ik hoorde.

Met mijn duimen trok ik de panty verder open zodat het kale kutje van mijn moeder zichtbaar was. Ik wilde het kutje nu eerst zien, geproefd had ik het al. Ik kwam omhoog en keek naar de lipjes die iets open stonden en de kleine schaamlippen piepte er tussendoor. Ik zag wat vocht op de lipjes en een zwart gat, dat moest het kutje van mijn moeder zijn. Daar was ik ooit uitgekomen.
Ik zag de handen van mijn moeder naar haar kutje gaan en ze trok de schaamlipjes uit elkaar. ‘Kijk maar goed jongen, zie je dat knopje bovenaan mijn spleetje? Dat is mijn clitje.’
Ik had niet meer nodig en ik drukte mijn tong op het clitje van mijn moeder.
‘Jaaaaaaaaa…………’ hoorde ik mijn moeder kreunen.

Ik begon het knopje te likken en ik draaide er rondjes omheen, mijn moeder haar handen gingen van haar liezen naar mijn hoofd en ze kroelde door mijn haar. Mijn handen streelde haar benen en ik trok zo af en toe de lipjes open, ik bracht nu mijn handen onder haar kont en zo goed en kwaad als het ging streelde ik haar nylon billen.
‘Lik ook maar van beneden naar boven jongen.’ kwam het kreunend uit de mond van mijn moeder.
Ik likte nu het vocht op wat uit haar kutje druppelde en smeerde het uit over het heuveltje van mijn moeder. Ik tilde haar billen iets op waardoor haar kutje wat meer omhoog kwam. Ik zette weer mijn mond op haar kutje en zoog hard op het clitje.
‘Jooonggeeeeennnnnn……’ en Ellen kwam klaar als een malle.

Ik stond op en keek naar een trillende moeder die lag na te genieten. Ik pakte mijn panty en op de plek waar mijn lul zat trok ik de panty stuk. Ik haalde mijn lul door de panty heen en ging weer tussen de benen van mijn moeder zitten. Ik bukte over haar heen en kuste haar, al die tijd had ze haar ogen dicht dus ze wist niet dat ik mijn lul in stelling ging brengen om mijn eerste kutje te neuken. Mijn moeder deed haar ogen open en ze keek me geil aan. Ze deed haar benen wat wijder en ik gleed zo haar kut in.
Met grote ogen keek ze me aan. ‘O jongen, wat voel je lekker. Ga je mijn kutje neuken?’ en ze pakte mijn hoofd beet, trok me naar zich toe en begon me geil te zoenen. Ik duwde mijn lul helemaal in het kutje van mijn moeder en bleef even stil liggen, ik wilde dat dit gevoel nooit over zou gaan. Ik voelde de handen op mijn billen en de benen van mijn moeder werden om mij heen gelegd.

‘Neuk je geile moedertje jongen, neuk haar maar eens lekker door.’ en ze streelde mijn billen.
Heel rustig begon ik mijn moeder te neuken en ik keek haar recht in de ogen. Ik zag geluk, ik zag blijdschap en ik zag opwinding. ‘Doe ik het goed mam?’
Ze knikte alleen en ik zag dat ze genoot. ‘Ja jongen, je bent een natuurtalent.’ en ze begon tegen te stoten.
‘Doe ik het beter dan papa?’ en ik zag me moeder een beetje schrikken. Ik had er gelijk spijt van. ‘Sorry mam, dat zou ik niet mogen vragen.’ ik was gestopt met neuken.

‘Neuk me jongen, neuk me hard. Het is zo geil met een panty aan, dat heeft je vader nooit gedaan. Ja dit is betere seks als met je vader jongen.’ en ze trok mijn gezicht naar haar gezicht en ze begon me heftig te zoenen.
“Ik neuk beter dan mijn vader, had je maar niet moeten zeggen dat ik het mamma naar de zin moet maken.” en ik neukte nu hard door. Ik voelde dat mijn moeder met haar kut spieren in mijn lul kneep en dat zorgde ervoor dat ik mijn zaad omhoog voelde komen. ‘Mag ik in je kutje spuiten mam?’
‘Ja jongen maar neuk me nog even hard want ik ben er ook bijna.’ kreunde mijn moeder.

We lagen nu allebei zwaar te hijgen en tegen elkaar aan te rijden, mijn lul stampte in en uit het geile kutje van mijn moeder en ik spoot een aantal stralen in de schoot van mijn moeder.
‘O jongen ik voel het. Ik oooooookkkkkkkkk……..’ en zo kwamen we kort na elkaar klaar. Ik liet mij rustig zakken en kuste Ellen op de lippen.
‘Mam, dit was geweldig. Wat is neuken lekker, zeker als ik het leer van een mooie rijpe vrouw.’ ik kuste haar weer en keek in een stralend gezicht.
‘Ja jongen, neuken met jou is lekker. Ik ga je nog veel leren deze week.’ Ze kuste me en duwde me van zich af. Ik rolde op bed en mijn lul zat helemaal onder het zaad en kutvocht.

Ellen zag de lul van haar zoon half slap op zijn panty liggen. Ze draaide zich om en ging over hem heen zitten. ‘Lik mijn kutje leeg jongen, je vindt het volgens mij net zo lekker als ik het vind?’ en ze duwde haar kutje in het gezicht van haar zoon. Ze pakte de half slappe lul en begon deze schoon te likken. Ze verbaasde zich over de potentie van haar zoon want hij begon weer te groeien. Ze voelde de tong van haar zoon haar kutje in gaan en ze genoot van het feit dat hij zijn eigen zaad uit haar kutje zoog. Ze moest alleen erg plassen en wilde dat haar zoon niet aandoen.
‘Jongen, ik moet heel erg nodig naar het toilet.’ en ze stapte over haar zoon heen en gleed van het bed. Ze liep naar de wc en ging zitten.

Remco lag op bed te bedenken wat er allemaal gebeurt was en kon het eigenlijk niet geloven. Hij hoorde zijn telefoon piepen en stond op en pakte zijn telefoon uit zijn broekzak.
Een berichtje van Josephine met een foto en een vraag. Op de foto stonden 3 benen in nylon gehuld. De vraag eronder: Wat ben jij aan het doen?
Remco ging op bed liggen en legde zijn stijve lul goed en maakte een wazige foto waarop heel onduidelijk zijn lul en panty te zien waren. Hij stuurde deze naar Josephine met als antwoord “Dit”.

Er kwam gelijk een antwoord terug. Wat? Kan je ook een scherpe foto sturen?
Ik moest er erg om lachen.
‘Waar lach je om?’ vroeg Ellen toen ze de slaapkamer van haar zoon weer in kwam.
‘Hier lees maar.’ en ik gaf mijn telefoon aan mijn moeder.
Ellen las de berichten en begon te lachen, ze richtte de telefoon op haar zoon en nam een foto. Ze had expres het hoofd er niet opgezet zodat ze het altijd nog kon ontkennen dat het Remco was. Ze stuurde deze naar Josephine met het antwoord ‘Is dit beter? Maar laat jij ook eens wat zien?’

Ze zag dat Josephine aan het typen was en wachtte op het antwoord. Ze schrok een beetje want ze zag Josephine in een panty met haar benen wijd. Het was ook voor Ellen een geil gezicht en gaf de telefoon snel aan haar zoon. ‘Die foto is waarschijnlijk alleen voor jou bedoeld.’ en ze pakte haar jurkje van de grond. Ze wilde het weer aan doen maar werd tegengehouden door haar zoon.
‘Mam, laat jij het jurkje uit dan blijven we lekker zo lopen en kunnen we elkaars lichaam voelen als we daar zin in hebben. Ze knikte en liep met het jurkje de kamer uit. Ze voelde een steek van jaloezie toen ze aan de foto van Josephine dacht. Ze was mijn jongen gewoon aan het verleiden. Of zou ze een idee hebben en ook openstaan voor het vrijen met een vrouw? het bracht alweer kriebels in haar kruis en ze streelde haar clitje en liep door.

“Jezus, ik kan net haar kutje niet goed zien.” dacht Remco. “Wie heeft deze foto gemaakt? Elly was bij Josephine geloof ik? Zouden zij ook seks met elkaar hebben?” allemaal gedachten die door het hoofd van Remco gingen. “Wat zou mij morgen staan te wachten? Zou ik ook Josephine kunnen en mogen neuken?” heel langzaam ging de hand van Remco naar zijn paal en begon rustig aan zijn paal te trekken.

‘Jongen, wil je ook thee?’ bracht Remco weer bij het heden en nog niet bij de toekomst. Eerst eens kijken wat tweede kerstdag verder zou brengen.
Beneden appte Ellen snel naar Daphne dat het gebeurt was en dat ze nog nooit zo lekker was klaargekomen. Niet veel later kreeg ze een berichtje van Daphne. “Meid geniet ervan, laat maar weten wanneer ik onverwachts langs kan komen?”
Ellen moest lachen en dacht. “Vandaag even niet vriendin, misschien woensdag?”

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9726 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (8b)”

Plaats een reactie