BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De lessen van mijn zus Suzanne deel 5

Zondag morgen 10:30 ‘ping’ Rick opende zijn ogen en pakte zijn telefoon erbij, half slaperig las hij zijn whatsapp, “Goedemorgen lieve schat, lekker geslapen? Ik mis je nu al, lig hier helemaal alleen een beetje bloot te zijn” Liz was al op de nasty toer en stuurde direct een foto van onder de dekens. “Oh das lekker wakker worden schatje, ik sliep nog maar ben nu wakker hoor” met een foto van zijn slaperige hoofd erbij. “Zo heb ik je nog nooit gezien met je slaap hoofdje, sweet, hou van je lieffie” stuurde ze, hij stuurde terug “luv you too sweety, mag ik even gaan douchen en wakker worden?”
“Tuurlijk schatje, zal ik naar jou komen vanmiddag, ga zo even leren nog en dan…15 uur doen?”
Hij apte terug dat dat perfect was en stuurde een kus foto naar haar en een ik hou van je berichtje.

God wat was hij gek van haar, niet alleen van haar lijf maar ook van hoe ze was en hoe ze reageerde op alles en het feit dat ze goed in de groep lag telde uiteraard ook mee. Ze ging zelfs met Suus samen winkelen, nou dat vond hij wel even spannend maar Suus had hem al verteld dat ook zij haar echt heel tof vond en zolang hij Suus tevreden hield zou ze niks zeggen, uiteraard had ze wel gezegd dat dat een grapje was.
Hij apte Suus om te kijken of ze wakker was en dat was ze al, sterker nog ze zat al beneden, hij apte direct,” ik wil graag ontbijt op bed en koffie, met een Smiley” ze stuurde een foto van haar middelvinger terug. “Wil je de koffie aanzetten Suus, pleaseeeee?” Foto terug van de koffie machine en het aan lampje.

Hij liep in zijn boxer en shirt naar beneden en vaders zat op de bank de krant van de dag ervoor te lezen, “moguh luitjes” en liep naar de keuken, keek even snel rond en kneep Suus in haar kontje, “goedemorgen lieve zus” fluisterend in haar oor.
Ze kreeg een lach op haar gezicht en maakte zijn koffie voor hem klaar, “uw koffie meneer, wilt u nog wat anders?” Met een hele stoute blik erbij.
” Nou een warm broodje en gebakken eitje zou wel lekker zijn” Hans bekeek dit tafereel vanaf de bank,
“Broodjes en eitjes meneer komen eraan” Oh zei Hans gaat dat zo tegenwoordig.
” Yep” zei Suus, “ik doe dit voor hem en hij gaat zo, dat weet hij nog niet maar hij gaat zo mijn achterband plakken, toch Rickster?” Hans lachte, “ja daar liep je zo in jongen, je moet nog een hoop leren over vrouwen”

“Ik plak je band zo wel Suus”, “Dank je wel, dan ga ik nu even de oven aanzetten, iedereen broodjes?” En Suus ging lekker kokkerellen. Gezellig met zijn allen aan het ontbijt ging het weer over Curaçao en ze waren al aan het aftellen, nog 5 weken wachten, op hun verdiende vakantie, de plannen voor vandaag werden ook maar even besproken, pa en ma gingen naar oma, Suus ging met haar vriendinnen naar de stad en Rick zou met Liz ook naar de stad gaan. Aangezien het topweertje was besloten ze om te gaan bbq’en Liz mocht blijven als ze dat wou. “Zo ik ga even Suus haar fiets fixen en dan douchen en aankleden zei Rick. Esmeralda snapte hem niet helemaal maar Hans vulde haar aan, “Ja, je ‘kleine’ jongen moet nog veel leren over vrouwen psychologie, Suus lokte hem zo in de val”

Bakkie water mee en behendig stond de fiets op zijn kop voor de schuur. Suus kwam ook even meehelpen en stond in de schuur aanwijzingen te geven, alleen hij kon haar zien staan in de schuur en haar aanwijzingen hielpen niet echt, ze tilde haar shirtje op en showde haar borsten aan hem, “Hmm Suus dit wordt met hindernissen dus” ze kneep in haar eigen tepels. Hij liep de schuur in en zoog even snel aan één van haar tepeltjes, weer naar buiten om de band eraf te halen, “Nog een keer Rick, voelt lekker” stond ze hem uit te dagen, hij liep weer terug alsof die iets zocht en sabbelde nu wat langer op haar tepels en pakte haar kontje. “Shit Suus ik wordt hard en loop in mijn boxer hier” ze lachte hem uit en zag dat hij moeite kreeg, ze genoot hiervan. “Nog 5 weken Rick en dan grijp ik je elke dag een paar keer, zou maar veel eitjes eten” hij kleurde ervan dat ze zo aan het praten was en probeerde die band te fiksen.

Hij had het gaatje gevonden en de kleine spijker in haar buitenband ook, Suus ging naar level 2 en deed haar broekje beetje omlaag, ” ik heb hier ook een gaatje Rick, kan je daar ook wat mee” sabbelend aan haar eigen duim. Hij werd gek voelde dat hij echt hard werd nu, “Oh Rick krijg je nou een stijve van bandjes plakken zie ik, foeii” hij smeekte bijna dat ze even stopte, ze liet hem maar even met rust. “Moet ik echt niet even helpen Rick?” hij knikte nee toen hij de binnenband weer terug onder de buitennand aan het proppen was, ze stond naast hem en hield haar wijsvinger bij zijn neus, “ruik jij eens, wat is dat?” Rick rook aan haar vingers.. Hij keek alleen maar, “jij bent zo slecht Suus , godver wat lekker” ze lachte enkel en zei “oops ik word ook opgewonden van bandjes plakken” ze gaf hem een klap voor zijn reet en herhaalde nogmaals “nog 5 weekjes Rick 5 weekjes”

Gelukkig was hij klaar en pompte de band weer op, Suus was al weer binnen en haar vader had achter het raam staan kijken naar die twee. “Jullie gaan tegenwoordig wel leuk zo hė, is wel eens anders geweest, wij zijn er blij mee hoor je moeder en ik, echt leuk” Suus kreeg een smile “ja klopt pap sinds het weekendje eigenlijk, hebben we ook echt zitten kletsen en gewoon leuk als broer en zus, samen festival gedaan en ja die vibe is er nog, hij is best een leuke broer ja” Hans beaamde het, “ja je moeder en ik zeiden het al, ze zitten in de goede periode, houd dat alstublieft zo tot na de vakantie haha” komt goed paps zei ze en Rick kwam weer binnen, “bandje is klaar Suus je kan weer fietsen” Thanks Rick owe you one” en een geile blik erbij die alleen hij zag. Hij gilde naar boven of de douche al vrij was en kreeg een gil terug van zijn moeder met een ja.

Shirt uit boxer uit en hij liep naar de douche, op de overloop kwam hij zijn moeder tegen die vanuit de slaapkamer liep, ze draaide zich snel om. ” Ma for real je hebt me zovaak gezien” ze keek toch weer om ” ja je hebt wel gelijk maar dacht je word nu al zo groot en misschien vind je het raar ofzo” hij schudde zijn hoofd, “ik schaam me nergens voor hoor” en hij liep de douche in. Esmeralda snapte dat hij zich nergens voor schaamde, wat een lijf heeft dat jong gekregen zeg ging als een gedachte door haar hoofd. Esmeralda liep naar beneden en vertelde aan Hans wat er boven gebeurd was, “die twee zijn zo verschillend, Suus de preutse tante en Rick loopt als een kerel te swiebelen over de overloop” Hans proeste zijn koffie er bijna uit, “wat is swiebelen in godsnaam?” “Dat weet je wel, jij hebt ook zo’n ding hangen, schaam me dood dat ik het gezien heb, laatse keer was die nog 14 ofzo, nou de natuur heeft ze werk gedaan hoor, arme Liz die kleine schat”
Hans had het niet meer, “lieverd doe eens normaal, hij heeft gewoon een snikkel en ook die past gewoon overal in, als die zover is gaat dat echt wel lukken ook met Liz” Esmeralda liet het maar zo want zij wist ondertussen dat dat passen van Rick in zijn meisje al aan de gang was.

Hij stond voor de spiegel in de badkamer naar zichzelf te kijken en werd best gelukkig, hij ging nu eindelijk beetje resultaat zien van zijn intensieve trainingen, zijn schouders en borst spieren werden nu beter gedetailleerd, even de armen aan spannen, Ja gaat lekker zei hij in zichzelf. Er werd geklopt op de deur, “Rick mag ik even een borstel pakken uit de douche, ben je descent?” Het was weer zijn moeder. “Mama zoals ik net al zei wat is het probleem?” En hij pakte de borstel van de wastafel deed de deur op en gaf haar de borstel. Ze keek weer snel en pakte hem aan, “doe wat aan zei ze je kan toch niet halve dag in je blote kont lopen hier” hij rolde zijn ogen, “ma ik ga douchen, hoe moet ik dat doen dan?”

Esmeralda draaide zich om en liep weer naar haar eigen slaapkamer, deur dicht en douche aan, wat een gezeik zo smorgens stond die in in zichzelf te mompelen en waste zijn haren en lijf en uiteraard zijn pik niet te vergeten, want wie weet wou Liz vandaag nog wel zijn paal in haar mondje, die gedachte maakte dat hij hard werd en hij zich begon af te trekken onder de douche, weer werd er geklopt maar nu was het Suus, “Rick mag ik even de haarcreme pakken?” De tandjes dacht hij, kan ik nou niet even rustig douchen en trekken… “Ja hoor Suus kom maar pakken. Ze deed de deur open en keek door de glazen wand, ze zag hem staan en en keek direct verlekkerd naar zijn stijve pik, hield haar vinger voor haar mond en wenkte hem dat hij iets naar voren moest komen, ze bukte en hapte zijn pik in haar mondje, ze zoog hem direct diep haar keeltje in en en hij voelde haar tong snel over zijn pik gaan.

“Fuck Suus mama is ook boven” zei die heel zacht. Ze zoog zo lekker aan zijn paal en na een minuutje stopte ze “had ik even zin in, mama is al naar beneden doe zachtjes, zal ik het even snel afmaken lekkertje?”
Hij ging er voor staan en Suus begon hem weer zalig te pijpen in de badkamer, lange halen van haar mondje over zijn harde pik en hij voelde zijn zaad al koken. “Fuck Suus ik kom bijna, Oh wat lekker schatje, ik kommmmm”. En hij spoot het mondje van Suus vol met zijn zaad, ze kwam omhoog opende haar mond hij zag haar tong met al zijn zaad erop. Ze slikte het heel geil voor zijn ogen door en hij stond met grote ogen te kijken naar haar.
“Voor het plakken van mijn band, geil beertje van me” Rick was op van geilheid van wat hij net gezien had, een snelle zoen en ze liep de badkamer weer uit. Beduusd van wat er net gebeurt was spoelde hij pik schoon en droogde zich af, nog 5 weken dacht hij en dan was hij 2 weken samen met haar.

Suus was al beneden toen hij in haar kamer keek, zag wel een gedragen string liggen die hij opakte en even aan rook, hij voelde eigenlijk direct zijn bloed alweer stromen daar beneden, wat ruikt ze toch lekker, diep snuivend aan het kruisje. Opgefokt kleede hij zich aan en liep ook naar beneden de kamer in, Suus keek hem aan vanaf de bank en deed haar mondje een stukje open, hij liep snel door voor een koffie en stond naast zijn moeder, “je vader en ik gaan zo weg, als Liz en jij hier 18 uur zijn gaat dat lukken?” Hij knikte van ja en maakte zijn bakkie klaar.
10 min later zaten ze in de auto en waren Suus en hij weer alleen in huis, Suus stond op en liep naar hem toe, “hoe laat komt Liz hier?”

Voor hij überhaupt antwoord gaf pakte hij haar beet draaide haar om en duwde haar over de rug leuning van de bank, Suus schrok eerst maar liet het gewillig gebeuren. “En nu geile, wat ga je doen met mij, heb ik je gek gemaakt net?” Ze genoot hier van.
Hij trok haar broekje en string naar beneden en trok haar billen van elkaar, zat op zijn knieën en begroef zijn gezicht tussen haar billen, zijn neus zat tegen haar poepertje aan en zijn tong duwde hij haar gleufje in, “Oh shit Rick, Jaaa neuk me met je tongetje” hij rook haar kut en neukte haar met zijn tong, likte haar kontgaatje goed, duwde daarna zijn tong zover mogelijk haar doosje in. Zij stond haar reetje naar achter te duwen en Rick maakte zijn duim nat in haar spleetje en duwde hem zo haar kontje in, ze gaf een gilletje en direct voelde ze hem aan haar clit zuigen. “Je bent zo fucking lekker Suus” kreunde hij en likte en zoog al haar nectar op met zijn duim diep in haar aarsje. “Godver Rick, ik voel dat ik nu al ga komen” hij zag haar benen trillen, ze stond op haar tenen toen hij zag en voelde hoe ze pulsend klaar kwam over zijn mond. Hij sloeg haar hard op haar blote kont en leunde voorover naast haar, “voor die geile pijpbeurt van net” geil teefje van me. Normaal zou ze elke gozer een klap gegeven hebben die dat zou zeggen tegen haar maar nu klonk het zo geil uit zijn mond. Hij trok haar string en broekje weer terug over haar kont en liet haar zo liggen over de bank, liep naar de tuin om daar even in het zonnetje te gaan zitten.

Uiteraard zijn gezicht niet schoongemaakt en hij rook haar kutje nog buiten in het zonnetje.
Ze kwam naast hem zitten nog half loom van orgasme van zojuist, “Oh Rickster ik vrees dat we dood zijn na 2 weken dit” hij hoorde wat ze zei en kreeg een grote glimlach. “Ik heb er zo zin in Suus, ik ben dol op Liz echt ik hou van haar maar ik hou de laatste weken ook steeds meer van jou, klinkt gek misschien maar ik voel echt heel veel voor je, als broer maar er is zeker meer dan dat.”

Hij zag een traantje over haar wang glijden. “Shit nu moet ik janken, maar Rick, ik voel het ook eerst was het de spanning, nog steeds hoor maar wat jij doet met me, hoe je kijkt hoe je praat hoe je altijd de juiste dingen zegt en aanvoelt, je maakt mij gek de hele dag.”
Ze stond op zoende hem, attendeerde hem wel even op het feit dat als hij langer met Liz verkering wilden hij zijn gezicht even moest gaan wassen, “je ruikt namelijk helemaal naar mijn kutje, geil beertje” hij vond dat een leuk koosnaampje, “geil als je me zo noemt Suus, beetje dirty talk, nice” Ze liep naar binnen om haar spullen te pakken en zichzelf even op te frissen en na nog een zoen ging ze naar Kelly toe haar besty.
Rick waste zich zelf even goed deed aftershave op en zat buiten te wachten op zijn meisje.

Even over drieën kwam ze de tuin in lopen, hij lag een beetje te doezelen en had haar niet gehoord, ze kusten hem wakker en aan haar parfum herkende hij zijn liefje. ” He mooierd” en hij trok haar op zijn schoot, “ik heb je gemist” zei ze en zoende hem, ze kan zo lekker zoenen ging er door zijn hoofd en hun tongen speelde een spel in elkaars mond. Na minuten lang te hebben geknuffeld en gevreeën met kleren aan ging Rick wat drinken pakken binnen en samen in het zonnetje genoten ze van elkaars gezelschap, lekker kletsen over van alles en die kutschool kwam ook weer aan bod. Ze vertelde dat ze haar moeder maar ingelicht had dat ze geen maagd meer was en dat hij ontzettend lief voor haar was geweest de eerste keer en ze hem nooit meer ging verlaten. Ook haar moeder moest even wennen aan dat idee maar ging er ook best relaxed mee om, dat logeren was vanaf nu dan ook niet echt meer een issue. “Oh” dat vond Rick wel goed nieuws “dus je ma vind dat dus wel oke nu?, chill, mijn ouders vonden het al oke dus nu helemaal gaaf.”

Ze begonnen weer met zoenen en Rick kwam alweer in the mood voor iets meer dan kletsen, zijn hand gleed onder haar shirtje, ze schudde nee haar gezicht vertelde hem iets wat hij niet herkende, “sorry schatje, ik ben vanmorgen ongesteld geworden en heb mega buik en rugpijn nu, het spijt me, ik wil jou wel even helpen hoor als je wil”
Rick keek haar aan en graafde snel door zijn gedachten naar alles wat met ongesteld te maken had, hij had er twee in huis met dezelfe ongemakken.
“Ach meisje kom hier, sterker nog kom even mee” en hij nam haar mee aan zijn hand naar boven. Liz geen idee hebbende wat hij wou liep gedweeg mee naar boven, “ga maar even liggen op je buik, kom eraan” hij rende naar de slaapkamer van zijn ouders en kwam terug met massage olie, ging op haar benen zitten deed haar shirt omhoog maakte haar BH los en deed haar broekje stukje omlaag en begon de olie warm te wrijven in zijn handen. Ze voelde de pijn wegzakken toen zijn warme handen haar rug en het pijnlijkste plekje boven haar billen heel rustig masseerde. Zijn handen gleden over haar rug en Liz voelde accuut een ontspanning in haar onderrug.

Zeker 20 min werd ze gemasseerd en geaaid door hem en wist hij haar zere rug te verlichten van de pijn. Deed haar bh weer vast en trok haar broekje weer omhoog, “zo beter schatje?” Vroeg hij lief aan haar. Nog nooit had iemand haar zo behandeld als een prinses en het werd nog beter, hij zette de tv aan en zocht een romantische film, zij lag half tegen hem aan en hij wreef heel zachtjes over haar buikje met zijn warme handen tijdens de film. Ze hield nu zoveel van hem dat ze vochtige oogjes kreeg en dat was niet van de film. Half in slaap op hem liet ze zich verwennen door haar mannetje. Hij streelde haar haar en gezicht en fluisterde lieve woordjes in haar oor, zo viel ze in slaap tegen hem aan.
Hij bekeek haar en prijsde zich zo gelukkig nu, hield haar stevig vast en doezelde ook half weg.
Een roep van beneden wekten hun uit hun dutje.

Hij keek op de wekker, 18 uur Oja bbq. Liz kwam langzaam tot leven en hij zag haar lach weer. “Lekker tukkie gedaan schatje, hoe voel je je nu?” ” De gelukkigste op aarde schatje” zei ze lief. Hij vertelde over mee eten en ze apte snel haar mama dat ze bij Rick bleef eten. Ze apten ook wat hij voor haar gedaan had zojuist en moeders apte terug “zo’n man moet je morgen trouwen, eet smakelijk lieverd tot vanavond”
Liz zocht in haar tas naar iets, maar kon het niet vinden, Rick, zo snel als hij vandaag kon nadenken was verbaasd over hoe hij zoeken en niet vinden en het ongesteld linkje kon leggen en zei, “vraag Suus maar even die helpt je wel met wat je zoekt.” Nu dacht ze echt ik ga deze man trouwen morgen en liep naar Suus op haar kamer, die gaf Liz een nieuwe tampon en problem solved.

De bbq was super lekker en weer geslaagd, de meiden zaten lekker te kletsen met zijn drieën en Rick en vaders maakte alle restanten spareribs en kip maar even op, Rick had een pilsje erbij gekregen van Hans en de meiden zaten te genieten van de carnivoren aan de andere kant van de tafel, Liz had Suus verteld over wat hij voor haar gedaan had vanmiddag en Suus kende zijn kundige handen maar zei dat maar niet in plaats daarvan riep ze,
“He Rickster ik hoor dat je goed kan masseren, beter krijg ik ook een keer een rug massage van je” de dames moesten lachen om de onnozele blikken van de mannen. Na de koffie en ijsje was het al 21:30 en ging Rick zijn vriendin naar huis brengen. Mvr de Pater zag hun zoenen bij de fietsen en bedacht zich hoe zij zelf als jonge meid zo gestaan had met haar vriendjes, Liz liep naar binnen en zwaaide nog even. Eenmaal thuis prees zijn eigen ma Liz weer de hemel in, “Echt hoor jongen, wat een ontzettende leuke meid is dat zeg, ben zo blij voor je” hij kon het alleen maar beamen en gaf haar een kus en zei dat hij ook ging slapen.

Hij kwam Suus tegen in de badkamer, zij was haar make up aan het afhalen en keek via de spiegel naar haar broertje “Och jongen, kon je niet even neuken vandaag, had ze een bloedend doosje” hij lachte hardop en tikte haar op haar kont, “wat ben je toch een trut afentoe, kon er ook niks aan doen dat ze ongesteld was, hoort erbij” Suus keek en zei “nou ik slik de pil gewoon door hoor, op vakantie ben ik zeker niet ongesteld, en zowel pak je mijn kontje maar” “ehh oke wat..heb je wel eens anaal gedaan Suus?”

Ze lachte geil naar hem, “Rick, er is niet veel wat ik niet gedaan heb” en ze drukte met haar kont tegen zijn pik aan. “Waar zijn papa en mama, heb je dat gezien?” Hij zei dat ze in de tuin zaten samen en dat mama net wijntje aan het inschenken was.
Suus deed haar string uit en zei, “Kijk even door mijn raam of je ze ziet” Rick ging snel kijken, liep terug en zag Suus op zijn kamer staan. ” Ze zijn buiten” zei hij kijkend naar het blote lijf van Suus.
“Kom snel ga liggen jij” en hij trapte alles uit en ging op bed liggen, ” en doe zachtjes” zei ze. Ze wreef met haar vingers door haar eigen kutje om te voelen of ze al nat genoeg was en Rick lag met zijn stijve te spelen, ze ging op zijn pik zitten en wreef zijn eikel tussen haar lipjes. “Geen geluid” kreunde ze.

Ze zakte over hem heen en gebruikte zijn schaamheuvel om haar clit tegen aan te wrijven, hij greep haar borsten en kneep in haar tepels. Suus was aan het wrijven met haar clitje en Rick voelde haar warmte om zijn paal, ze kneep in het kussen en steeds sneller bewoog ze over hem heen.. ongecontroleerd wreef ze haar clit over zijn kale schaambeen en sloot haar ogen, gefocust op haar aanstormende orgasme, hij voelde om zijn pik dat ze kwam en ze liet zich op hem vallen, hijgend naast zijn oor, ” lekker zeg” ,ze tilde haar kont iets omhoog. ” Neuk me” hij begon in haar te stoten als een malle, ze voelde hem hard en diep haar doosje in komen en bleef geile dingen in zijn oor kreunen.

Hij voelde zijn ballen omhoog kruipen en toen de ontlading, hij spoot haar kutje vol terwijl hij zijn kreunen smoorde in haar schouder. “Godver wat lekker Suus” ze zoende even en met een handje bij haar kutje stapte ze van hem af, deed haar handje nu op haar kutje enzo liepen ze samen voorzichtig naar de badkamer.
“Even je kindjes wegspoelen” grapte ze toen ze op de wc zat en met veel papier probeerde weer wat droger te worden. Ze stonden weer tegen elkaar aan, te kussen en ze zei” zo nu kunnen we ontspannen slapen, dank je geil beertje van me” deed haar string weer aan en liep kontwiegend haar eigen kamer in.
Wat een geil teefje dacht hij. Ontspannen viel ook hij in slaap.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 10013 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “De lessen van mijn zus Suzanne deel 5”

  1. Ook deze serie leest lekker vlot weg, veel details. Heerlijk dat het zo kan broer en zus, naar mijn mening gebeurt dit wel vaker dat broer en zus experimenteren. Moet kunnen vind ik, zelf dit helaas niet voor handen gehad daar er een leeftijdsverschil van meer dan 15 jaar is tussen mij en mijn broers. Maar er zeker niet minder om heb geëxperimenteerd in mijn pubertijd en nu nog steeds. Happy single en er is altijd wel een heer of dame om meer dan een gezelige avond mee te beleven!
    Ga zo door en ik hoop dat dit een lange serie wordt!

Plaats een reactie