BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ontknaping van Hans deel 2

Hans had de grootste moeite zich te concentreren op school en nog meer moeite om van zijn pik af te blijven. Thuis was hij een model zoon en zijn moeder zei: misschien moet ik je vaker naar Den Helder sturen. Je hebt zoveel goede manieren aangeleerd dat ik er deze week nog niet een keer over heb moeten klagen met mijn ex. Toen vrijdag middag aankwam zei zijn moeder: zul je je wel gedragen in Den Helder? Niet dat ik klachten krijg van Miranda. Nee zei Hans, ik zal me goed gedragen. Hij zei: mam, heb plezier bij Gerda en doe haar maar de groeten van mij. Jaja zei zijn moeder het klinkt net alsof je het meent. Schiet maar op anders mis je je trein nog. Hij gaf zijn moeder een kus op haar wang en zei: ik zie je maandag. Op het station aangekomen wachtte Hans op de trein naar Den Helder. Toen deze arriveerde zag hij Miranda in een van de deuren staan en liep hij naar haar toe. Ze wees hem een plek aan waar hij kon gaan zitten en toen de trein eenmaal vertrok ging ze naast hem zitten. Ze zei zacht: ben je ervan afgebleven? Hans antwoordde net zo zacht: ja, maar het was wel moeilijk. Elke keer dat ik aan je dacht kreeg en ik een stijve pik.

Ze keek hem lachend aan en zei: hoe is hij nu? Ze voelde even zacht over zijn kruis en zei: zat je voor de trein arriveerde ook alweer aan mij te denken? Zo te voelen wel. Geeft niets, als we straks bij mij thuis zijn zal ik je ervan afhelpen. Hans zei: god zij dank, ik kan niet wachten. Miranda zei: voor we thuiskomen wil ik dat je eerst twee pilletjes inneemt. Een blauw ruitje net als vorige keer, maar ook een geel pilletje. Hans vroeg waar dat gele pilletje voor was en Miranda antwoordde: dat zorgt dat je het hele weekeinde goed voorbereid bent. Hans nam beide pilletjes met een blikje fris. Het wachten was op station Den Helder. Daar aangekomen liepen ze samen naar het appartement van Miranda. Miranda liet haarzelf en Hans binnen. In de woonkamer zat een meid van een jaar of 19. Het was de dochter van Miranda, Cindy. Cindy vroeg: wat is dit nou ma? Miranda zei: dit is mijn gast voor het weekeinde. Hij blijft tot maandag morgen. Cindy zei: en hoe moet dit nu met ons vrijdagavond ritueel? Miranda zei: dat blijft hetzelfde, we hebben alleen een toeschouwer die ook nog mee gaat doen.

Cindy keek haar moeder glimlachend aan. Miranda zei: ik ga als eerste douchen, daarna ga jij en dan gaan we samen Hans klaarmaken voor de rest van het weekeinde. Miranda ging naar de badkamer en kwam 15 minuten later terug met enkel een badjas aan. Cindy volgde en ging als tweede in de douche en ook zei kwam na een kwartier in een badjas naar buiten. Miranda zei: nu jij Hans, trek je kleren maar uit en kom maar met ons mee. We gaan je eerst een darmspoeling geven en je daarna douchen. Hans vroeg: waarvoor een darmspoeling en Cindy zei: omdat we ook met je kont willen spelen. Toen Hans zijn onderbroek uittrok floot Cindy tussen haar tanden. Mam, wat mooi zei ze. Miranda zei: ik heb hem ingebroken, vorige week was hij nog maagd. Cindy keek met grote ogen naar haar moeder en zei: dit wordt een leuk weekeinde.

Nadat Hans zijn darmspoeling gehad had zei Cindy: zo nu mag jij voorlopig eerst even toekijken terwijl mam en ik elkaars kutjes scheren. Je mag ons betasten terwijl we dit doen, maar ben voorzichtig zodat we ons niet kunnen snijden. Miranda ging op de keukentafel liggen en Cindy spoot scheerschuim op haar kut en begon zeer vakkundig de stoppeltjes weg te scheren terwijl Hans zacht aan haar tepels zat. Toen Miranda klaar was moest Hans controleren of ze glad was. Hij moest dit doen met zijn tong. Hij likte de kut van Miranda en na een paar minuten zoog hij haar clit zijn mond in en begon erop te zuigen. Binnen een minuut kwam Miranda spuitend klaar. Cindy vroeg aan haar moeder of het lekker was en kreeg als antwoord: heerlijk. Cindy nam de plaats van haar moeder in en Miranda scheerde haar kut ook helemaal kaal waarna Hans weer moest controleren. Hij begon bij Cindy met haar dijen te kussen en zo langzaam omhoog te werken. Hij likte haar schaamlippen en zoog erop en ten slotte onder hevig gekreun nam hij ook haar clit in zijn mond en speelde ermee tot ook Cindy spuitend klaarkwam.

Ze ging rechtop zitten en wees naar de pik van Hans en zei tegen haar moeder: kijk dat voorvocht een uit zijn pik druipen. Er hing een lange draad heldere vloeistof vanuit zijn pisbuis naar beneden. Cindy tikte met haar hand op de tafel en zei tegen Hans: jouw beurt. Miranda spoot scheerschuim op hem en maakte hem weer mooi glad. Cindy zei: is zijn bilnaad ook gedaan en Miranda bekeek zijn bilnaad en zei: daar groeit niets. Mooi zei Cindy: dan ga ik nu controleren. Mam, pak jij mijn telefoon, dan mag je de controle filmen. Miranda pakte de telefoon en begon te filmen terwijl Cindy met haar tong langs de stam van de pik van Hans ging. Ze nam zijn ballen een voor een in haar mond en zoog erop en tenslotte ging ze met haar gezicht tussen zijn billen. Ze hield zijn pik recht omhoog en stak haar tong in zijn anus en neukte hem daarmee. Dit was te veel voor Hans en hij begon te spuiten. Vier stralen dik wit zaad verlieten zijn pik en spoten bijna een meter de lucht in voor ze terug op zijn buik belanden.

Cindy trok haar hoofd terug en zei tegen haar moeder: heb je dat op de telefoon staan? Miranda zei: het staat er allemaal op. Cindy nam de telefoon en bekeek het filmpje. Ze toetste een nummer en verzond het filmpje naar haar vriendin Eva. Met de vraag: kunnen we zijn zaadproductie nog verhogen. Binnen een minuut kreeg ze antwoord. Geef hem vandaag maar 2 roze pillen, en dan morgen nog een. Cindy gaf haar nog een antwoord en zei: hij is nog maagd anaal en dit is de tweede keer dat hij met een, of in dit geval twee vrouwen samen is. Eva texte haar terug en vroeg: zullen we hem morgen in de aanbieding doen? Vier vrouwen die het hoogste bieden mogen hem hebben, de andere acht mogen toekijken? Cindy antwoordde: dat lijkt me een prima idee, maar het geld gaat naar de jongen. Een tekst later zei Eva: ok deze keer jouw zin. Maar mag ik dan morgenavond met jullie meedoen? Cindy texte: ok. Cindy liep naar haar kamer waar ze haar pillendoos had staan. Het was immers niet de eerste keer dat ze dit deden.

Ze nam twee roze pillen en liep terug naar de keuken waar ze een glas water pakte en aan Hans gaf met de twee pillen. Ze zei: die moet je nu innemen met veel water, je zult het vocht vanavond en vannacht nodig hebben. Hans nam de pillen in en een kwartier later merkte hij dat zijn ballen hyperactief werden. Ze rolden in zijn zak. Miranda zei: ik denk dat hij klaar is om te beginnen. Wie eerst vroeg ze. Cindy zei: age before beauty, dus laat hem jou eerst maar eens bedienen. Miranda ging op handen en knieen zitten en zei tegen Hans: kom lieverd, je mag mij vandaag eerst in mijn kontje neuken. Hans keek haar aan en zei: waarom daar? Miranda zei: voor de nacht om is heb jij bij ons allebei elk gaatje gevuld dus maak je niet druk. Hans ging achter Miranda zitten en drukte zijn eikel even tussen de natte lippen van Miranda. Ze keek hem aan en zei: verkeerde gaatje. Hans antwoordde en zei: dat is voor smering en zette zijn eikel tegen de ster van Miranda. Hij vroeg : moet ik voorzichtig doen en Cindy antwoordde: nee, ram hem er maar in een keer helemaal in.

Klein kreng zei Miranda tegen Cindy, maar het was te laat en Hans drukte zijn pik in een keer tot aan zijn schaambeen in haar kont. OEFFF klonk het en Hans begon haar met lange halen te neuken terwijl hij met haar tieten speelde. Cindy had tussen zijn benen door de zak van Hans te pakken en rolde zijn ballen tussen haar vingers. Met haar andere hand was ze met haar nagels over de borstkas van Hans aan het krassen. Ze fluisterde in zijn oor: vind je dit lekker? Hans knikte en Cindy ging verder: wacht maar tot we morgen klaar zijn met je, dan wil je niks anders meer. We hebben een hele dag met je morgen overdag als mam gaat werken. Ze beet zacht in zijn oorlel en Hans begon harder in Miranda’s kont te stoten. Hij plaatste een van zijn handen tussen de benen van Miranda en begon haar te vingeren. Miranda kreunde alsof haar leven ervanaf hing. Ze riep: vergeet mijn clit niet Hans. Hij pakte die tussen duim en wijsvinger en kneep er zacht in.

Hans voelde hoe Miranda met haar kont begon te knijpen en Cindy zei: kijk, ze komt klaar. Hans voerde zijn tempo nog hoger op en spoot na nog een paar minuten zijn zaad in de kont van Miranda. Cindy telde de stralen een, twee, drie, vier en de laatste, de vijfde straal. Ze zei: het gaat goed. Hans trok zijn pik uit haar en er dribbelde nog wat zaad uit zijn pik wat direct door Cindy werd opgelikt. Ze zei: zo nu eerst even pauze. Cindy haalde een paar blikjes red bull en een wijntje voor haar moeder en ging naast Hans op de bank zitten. Hans keek haar aan en zei: eigenlijk ben jij best een knappe meid. Goed figuur, mooie strakke tietjes, niet te groot, maar zeker niet te klein met mooie stijve tepeltjes. Cindy keek hem aan en zei: en wat vind je van mijn kutje? Hans antwoordde: daar geef ik je antwoord op zodra ik het bezocht heb. Cindy boog voorover en nam zijn pik in haar mond en zoog er zacht op. Na een paar minuten liet ze hem gaan en zei: wil je even aan mijn tietjes zuigen? Hans nam een van haar tepels in zijn mond en likte er zacht met zijn tong over.

Cindy kreunde zacht en Miranda zei: laatste keer dat hij hier was heeft hij liggen slapen met mijn tepel in zijn mond en die heeft daar 4 uur ingezeten. Het was enorm rustgevend. Cindy zei: dan mag je dit vannacht bij mij doen. Na nog een kwartier pauze zei Cindy: ik wil dat je nu mij in mijn kontje neukt. En jij mag kiezen welk standje. Hans zei: doe dan maar amazone, dan kan ik tenminste met je kutje en tietjes spelen. Cindy kroop over Hans heen en liet zich langzaam met haar kont over zijn pik zakken. Ze zei: dit voelt veel beter dan die rubberen pik van jou mam en Miranda stemde daarmee in. Ze ging achter Cindy op de benen van Hans zitten en begon met de tietjes van Cindy te spelen terwijl die op zijn pik aan het wippen was. Hans op zijn beurt was met het kutje van Cindy aan het spelen en het duurde niet lang voor Cindy zwaar kreunend klaarkwam. OOOOOOHHHHH WAT IS DIT LEKKER, NAAI MIJN KONTJE HARDER.

Hans begon tegen te stoten bij elke keer dat Cindy zich liet zakken. Miranda was intussen met haar hoofd naast dat van Cindy gegaan en likte haar oorlel en zei: hoe vind je mijn verrassing? Geweldig zei Cindy zacht. Het is jammer dat je morgen moet werken maar ik heb al een mooie dag gepland voor hem samen met Eva en mezelf. Miranda zei: zolang je maar wat over laat voor mij voor morgenavond. Cindy zei: volgens mij gaat hij zo klaarkomen. Ik voel mijn darmen zwellen en inderdaad een paar minuten later spoot Hans zes stralen in haar kont. Ze zei: dit voelt zo lekker, en dit krijg je niet van jouw rubberen lul. Hans trok zijn pik uit haar kont en het zaad liep langzaam uit haar. Miranda wist het merendeel op te vangen met haar mond. Hans vroeg of de dames het erg zouden vinden als hij even tot rust zou komen tussen hen in. Hij ging liggen en beide vrouwen gingen naast hem liggen en kropen zo dicht mogelijk tegen hem aan. Terwijl ze zo lagen nam Hans weer een van Cindy’s tietjes in zijn mond en zoog er dit keer harder aan. Ze zei: ik vind zachter lekkerder, bovendien komt er bij mij toch geen melk uit.

Miranda was inmiddels naar beneden gekropen en aan zijn pik begonnen te zuigen. Haar tong ging rond zijn toompje en met haar handen kneedde ze zijn ballen. Hans begon zacht in haar mond te stoten en zijn pik ging langzaam dieper haar mond in. Cindy keek met grote ogen toe hoe ver Hans in de mond van haar moeder ging. Miranda begon te slikken en Hans ging tot aan zijn schaambeen bij haar naar binnen. Door het slikken werd zijn toompje extra gestimuleerd en na een kleine vijf minuten spoot hij zijn lading zaad diep in haar keel. Toen Hans zijn pik uit haar mond trok hingen er lange draden slijm en zaad uit de mond van Miranda die ze met haar vingers terug haar mond in duwde. Wat een geil gezicht was dat mam zei Cindy. Ik weet nog steeds niet hoe je dat doet. Zodra ik een pik in mijn mond krijg, krijg ik direct kots neigingen. Hans zei: maar toch ga jij er straks ook aan geloven. Ik heb gezegd dat ik jullie drie gaatjes ga vullen, bij allebei. Cindy vroeg: mag ik dit niet overslaan, dan mag jij de hele nacht aan mijn tietjes zuigen. In dat geval zei Hans wil ik iets proberen wat ik op film gezien heb. Wat dan vroeg Cindy. Hans zei: ik wil je in dat geval tussen je tietjes neuken.

Dat vind ik prima was het antwoord. We spuiten er wat babyolie tussen en ik zal ze om je pik houden, en elke keer proberen een kusje op je eikel te geven. Miranda zei: dat wil ik zien, lijkt me reuze geil. Zo gezegd, zo gedaan en Cindy ging liggen, Miranda spoot haar tietjes vol olie en Hans legde zijn pik tussen haar tietjes. Ze drukte ze tegen elkaar en Hans begon zijn pik op en neer te schuiven. Bij elke stoot omhoog gaf Cindy hem een kus, of een lik over zijn eikel. Hij hield het bijna een half uur vol voor Cindy zei: je eikel wordt dikker. Ga je zo spuiten? Maar het was al te laat. De eerste van zeven stralen ging over haar hoofd heen, de rest kwam op haar gezicht en nek. Ze veegde zoveel mogelijk naar haar mond en slikte het in en de rest werd met een handdoek opgeruimd. Het was inmiddels half elf en Hans vroeg: wie van jullie mag ik als eerste in jullie kutjes spuiten? Miranda zei: laat Cindy maar als eerste gaan. Cindy ging op handen en knieën zitten en zei: graag deze positie.

Hans zei: om te beginnen wel, maar we veranderen wel van positie. Hij neukte haar twintig minuten in hondjes standje en zei daarna tegen Miranda: vertel jij haar maar wat ze nu moet doen. Miranda legde het uit aan Cindy en ze deed als gezegd. Hans zette zijn pik tegen haar kut en drukte deze in een keer zo diep mogelijk in haar. Ze kreunde: OOOOHHHH WAT GA JE DIEP. Hans begon haar met lange halen te neuken, de druk steeds verder opvoerend tot hij uiteindelijk met zijn eikel in haar baarmoeder zat. Cindy wist dit niet en Hans zei: begin nu maar met je kut te knijpen. Ze deed dit en toen ze klaargekomen was, was Hans ook zo ver en spoot hij zijn zaad direct in haar baarmoeder.

Hij trok zijn pik langzaam uit haar en voelde haar kanaal sluiten. Toen zijn pik volledig uit haar was keek Cindy beteuterd en zei: waar is mijn zaad? Miranda legde het uit aan haar en Cindy kroop op hem en gaf hem een lange tongzoen. Ze zei: ik wist niet dat dit kon. Miranda ging naast hem liggen en zei: wil je mij ook nog een keer bijvullen? Je mag me direct nemen in dat laatste standje, en als je dan helemaal in me zit ga ik jouw pik helemaal leegmelken. Hans zei: ok ga maar klaarliggen. Miranda deed dit en Hans stak zijn pik in haar druipende kut. Hij begon direct door te stoten en zat na vijf minuten met zijn eikel in haar baarmoeder. Dat was het moment dat Miranda haar kutspieren begon te gebruiken. Ze begon heel rustig, maar naar mate haar geilheid opliep ging ze steeds sneller te werk. Met haar hand stimuleerde ze haar clit en kwam heftig klaar, maar bleef doormelken tot Hans zijn zaad in haar spaarpot spoot. Ze was gelukkig met zijn zaad. Ze had al enige tijd met de gedachte gespeeld om nog een kind te krijgen nu Cindy bijna uit huis ging.

Ze trok Hans over zich, gaf hem een lange tongzoen en fluisterde in zijn oor: dank je wel lieverd, je maakt mama heel gelukkig. Hans trok zich terug uit haar en ging op zijn rug liggen. Cindy kroop hoger op het bed in zodat Hans haar tepeltjes om beurten in zijn mond kon nemen. Ze zei: nu moet je slapen want je hebt morgen een drukke dag. We gaan jou dingen laten zien en laten beleven die je nog nooit gezien hebt. Hans lag vredig op het bed met een van de tepels van Cindy in zijn mond en viel in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6726 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De ontknaping van Hans deel 2”

Plaats een reactie