BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 15

Het klopte, ik was inderdaad geschrokken. Van alles wat ik gezien had op het filmpje, mijn eigen vrouw met Manuel was ik inmiddels een beetje aan gewend, maar om mijn eigen dochters nu ook te zien met 2 van die donkere gespierde mannen baarde mij toch een klein beetje zorgen. En dat werd alleen maar erger toen Angelien begon over de anderhalve week die ik in het buitenland zal verblijven voor mijn werk.

“Schat, weet je nog die enveloppe die je laatst aan mij gaf? Daarin zat een uitnodiging om in de tijd dat jij weg bent in het huisje van Greet en Paulien te verblijven, en aangezien Wendel met jou meegaat ga ik daar samen met Manuel heen” zegt ze met een big smiley op haar gezicht. Maar de 2 met een nog grotere smiley zijn Willemein en Cecile. “Wij gaan daar ook heen, maar dan alleen het weekend. En Angelo en Orlando komen dan ook!” Ik sta perplex, weet niet wat ik hoor maar veel aandacht wordt daar niet aan besteed want de meiden vertellen me in geuren en kleuren hoe gezellig beide heren waren, hoe gespierd, galant, goed gekleed en ga zo maar door ze waren.
Angelien staat er stralend naast, trots op haar 2 knappe dochters en zelfverzekerd over haar zelf. Heel anders dan ik haar ken van de laatste jaren. Haar nieuwe look doet haar goed, niet alleen ziet er ze er aantrekkelijk uit, ook maakt het haar jonger en dus veel zelfverzekerder.
Dan wenkt ze de meiden die beide een weekendtas en een aantal plastic tassen dragen. “Lopen jullie mee naar boven, dan kunnen we ons omkleden en de rest van de kleding opruimen.”

Rest van de kleding? Wat zou ze daarmee bedoelen? Ik had wel weer een vermoeden, maar durfde niks te vragen. Een kwartiertje later hoorde ik de dames naar beneden komen. Angelien stapte als 1e de woonkamer binnen. Zoals de laatste tijd wel vaker weer in een nieuwe outfit die ik nog niet eerder had gezien. Een strakke leerachtige broek, zonder rits, broekzakken of stiksels. Hij zat strak om haar lijf, zo strak dat haar kutlipjes redelijk goed zichtbaar waren. Daarboven droeg ze strak truitje van kant, hooggesloten om haar hals, lange mouwen en zonder iets daaronder. Ze droeg duidelijk geen bh maar haar tepels waren niet zichtbaar door het kant omdat de stof daar niet doorzichtig was. Opgewonden was ze wel want haar tepels waren door de stof heen duidelijk gezwollen. Net toen ik alles in me opgenomen had, Angelien leek bewust me even de tijd gegeven te hebben om haar goed te bekijken, kwamen de meiden binnen…in precies dezelfde outfit. “Tada, mooi he pap, van Manuel gekregen. Mam eerst maar toen wij het zo gaaf vonden mochten wij ook een setje uitzoeken” Willemijn glom van trots bij het vertellen en sloeg een arm om Cecile heen. “Sexy sisters” lachte ze luid en ook Cecile glom van trost. De meiden hadden wel een bh eronder zag ik, onder het kant zag ik zwarte bandjes over hun schouders. Trots als ze waren draaiden ze nog een rondje om hun nieuwe outfit goed aan mij te showen en Angelien deed met hen mee.

Net toen we zaten hoorden we de achterdeur opengaan en even later kwamen de vriendjes binnen van Cecile en Willemijn. Beide meiden sprongen spontaan op van de bank en vlogen ze om de hals om vervolgens een stap terug te doen en beide tegelijk te vragen: “Wat vinden jullie van onze nieuwe outfit?” Beide jongens stonden even verstijfd, een reactie die ik ook had gehad. Toen Angelien opstond en tussen de meiden in ging staan kregen ze ook nog eens een rode kleur op hun wangen. “Pas maar goed op jullie schatjes, zien ze er niet fantastisch uit?” Beide jongens stammelden iets van ja maar waren duidelijk van slag van wat ze zagen. Zag ik het goed? I 1 van de jongens leek een stijve te hebben van alles wat hij zojuist gezien had. Niet gek natuurlijk, 3 mooie dames in een outfit die weinig verhulde, want ook bij beide meiden waren hun kutlipjes zichtbaar door de stof van de broek heen, minder duidelijk en afgetekend dan bij Angelien, maar wel duidelijk aanwezig.

Willemijn doorbrak de spanning die er hing en vroeg aan haar vriend: Loop je even mee naar de keuken dan gaan we ff koffiezetten. Cecile en haar vriend ploften op de bank en ook Angelien nam weer plaats, recht tegenover mij en, bewust of onbewust, met haar benen net genoeg geopend daar ik haar kutje duidelijk kon zien door haar broek heen. Het werd me allemaal even te veel en moest hier even weg. Ik verzon dat ik naar de wc moest en vluchtte de kamer uit. Toen ik langs de keuken liep zag in ik dat de koffie nog wel even kon gaan duren. Willemijn had haar hand op de broek vaan haar vriendje en speelde met zijn erectie, die ik kort daarvoor al had waargenomen. Hij had een hand in haar broek en aan de bewegingen van zn hand te zien stond hij haar te vingeren. Ik besloot snel door te lopen, bang om ontdekt te worden. Toen ik een minuut of 5 later terugkwam was de keuken leeg, maar zaten de 2 niet in de woonkamer. Op mijn vraag waar ze waren gaf Angelien lachend antwoord: “ze moesten boven even iets doen” en haar lach verraadde dat ze ook iets gezien had van wat ik ook gezien had. Een minuut of 10 later kwamen ze weer de woonkamer binnen, met de koffie en Willemijn met haar haar enigszins in de war. De knipoog tussen moeder en dochter bevestigd dat Angelien wist wat ze boven aan het doen waren.

We genoten van de koffie en toen die op was maakten de meiden samen met hun vriendjes aanstalte om naar huis te gaan. De uitgebreide omhelzing en het afscheid nemen tussen Angelien en de meiden was anders dan normaal, langer, intiemer en er werd wat gesmoesd. Zowel ik als de jongens stonden er een beetje afzijdig bij. Nadat we ze uitgezwaaid hadden verdween Angelien meteen naar boven om terug te komen in hoge pumps, een extreem kleine string en een piepklein bh’tje die eigenlijk alleen haar tepels bedekte. Die tepels waren hard en haar piercing, de ringen, waren duidelijk zichtbaar. “Mooi he, speciaal voor komende week als jij weg bent en ik Manuel mag vergezellen” zei ze zonder blikken of blozen. En alsof het de normaalste zaak van de wereld was ging ze op de bank zitten en zette de tv aan.

Toen het rond etenstijd was vroeg Angelien waar ik zin in had, we hadden eigenlijk niks in huis dus besloten een pizza te laten bezorgen. Toen een half uur later de bel ging stond ik op maar Angelien was me voor, liep naar de voordeur en deed die open in haar string en bh. De pizzabezorger liet zowat alles uit zn handen vallen bij het zien van haar en wist niet waar hij kijken moest. Angelien genoot daarvan en kwam lachend weer de kamer in. “Lekker zo`n jong ventje, zn pik was meteen duidelijk zichtbaar in zn broek” lachte ze en gaf me mijn pizza. We aten en zeiden verder weinig, Angelien ging na het eten weer naar boven en ik hoorde de douche aangaan. Toen ze een uurtje later beneden kwam droeg ze weer wat nieuws, een catsuit met open kruis en cups. Haar ringen in haar tepels waren verwisseld voor een staafje met daaraan een ring die om haar tepel zat. Even trok ze aan beide tepels, meteen waren ze weer hard. “Kom je naar boven, ik wil je wat laten zien!” zei ze enigszins streng.

Ik drukte de tv uit en liep achter haar aan de trap op. In haar kontje zag ik een zwarte but plug zitten. Aangekomen in de slapkamer stond er aan het hoofdeinde van het bed een stoel. Ze gaf me opdracht me uit te kleden, mijn penis kooi af te doen en daar te gaan zitten. Even dacht ik dat er weer iets ging gebeuren tussen mij en Angelien, maar die hoop was snel voorbij. Zodra ik zat werden mn enkels aan de stoelpoten vastgebonden en daarna mn polsen op mn rug vastgebonden, vervolgens ging ze vlak voor me op de rand van het bed zitten en haalde de but plug uit haar kont en liet mij eraan ruiken. Toen stond ze op, pakte een doos onder het bed vandaan en deed die open, maar zette hem zo neer dat ik niet kon zien wat erin zat. De plug die ze zojuist had gedragen legde ze weg en pakte en andere uit de doos, een slagje groter dan de vorige maar nog geen heel groot formaat. Ze haalde hem een paar keer door haar parelende natte schaamlippen door, liet hem aan mij ruiken en zonder probleem verdween hij in 1 beweging in haar kont.

Vervolgens draaide ze zich om, om weer iets uit de doos te pakken wat mij goed zicht gaf op haar kontje en zeiknatte kut. Haar schaamlippen waren rood gezwollen en glommen van haar geilheid. Alles was super glad, geen haartje te bekennen. Ze draaide weer terug en had een zwarte dildo, met glimmende rode eikel in haar hand. Ook deze haalde ze een paar keer tussen haar schaamlippen door en verdween in haar kut. Ze begon zich nu met de dildo rustig te neuken, en hield mij en mijn steigerende pik nauwlettend in de gaten. Na een paar minuten legde ze de dildo weg, haalde de plug uit haar kont en liet me er weer aan ruiken. Ze draaide zich om, om weer iets te pakken en had nu een forse zwarte plug gepakt. Ze opende haar mond en met enige moeite verdween de plug naar binnen om vervolgens nat van haar slijm naar buiten te komen en in 1 beweging te verdwijnen in haar kont. Dit alles gebeurde totaal zonder geluid, zelfs geen lichte kreun als ze iets inbracht. Weer draaide ze zich om een sliertje kutsap hing na aan 1 van haar bloeddoorlopen schaamlippen. Nu had ze een andere zwarte dildo, geheel zwart met een forse eikel en deze was een stuk langer en dikker dan de vorige. Ook deze verdween in haar mond, half kokhalzend verdween hij diep in haar keel. Slierten kwijl hingen eraan toen ze hem uit haar mond liet glijden en hem tussen haar openstaande kutlippen zette en langzaam naar binnen liet glijden. Aan haar gezicht was te zien dat ze hier toch iets meer moeite had maar alles deed ze nog steeds zonder geluid te maken.

Opnieuw begon ze zichzelf te neuken met de dildo duidelijk erg opgewonden en geil, de dildo kwam telkens nat van haar geil naar buiten om dan weer geheel in haar te verdwijnen. Dit duurde zo een minuut of 5 tot ze steeds meer begon te trillen en schudden, het leek er op dat ze elk moment klaar kon komen. Net op het moment dat ik dacht dat dit ging gebeuren stopte ze, liet de dildo uit haar glijden en haalde de but plug er ook uit. Haar beide gaatjes bleven een flink eind openstaan en uit haar kut hingen slierten kutsap. Weer draaide ze zich om en toonde me triomfantelijk een enorme zwarte but plug en een nog veel grotere zwarte dildo. De dildo had een kop als een vuist en de rest was ook zeker zo dik als mijn arm. Ze legde de dildo naast zich neer, haalde de but plug tussen haar schaamlippen door en zette hem tegen haar kontgaatje.

Langzaam schoof ze ham naar binnen, haar gezicht verraadde dat ze nu echt moeite mee had maar nog steeds zonder geluid gleed hij geheel naar binnen. Even wachtte ze om te wennen maar al snel pakte ze de enorme vuist dildo en begon hem nat te maken door hem tussen haar kutlippen door te laten glijden. Al snel glom hij van haar sappen en zette ze de vuist tegen haar kut en drukte hem langzaam naar binnen. Steeds verder verdween de vuist naar binnen en toen die in haar zat verdween de rest me een vloeiende beweging daar achteraan. De dildo had de lengte van een onderarm en verdween voor 2/3 in haar soppende kut. Even liet ze hem daar zitten om vervolgens zichzelf weer beginnen te neuken waarbij de vuist telkens bijna in zn geheel naar buiten kwam om hetzelfde tempo weer in haar te verdwijnen. Angelien leek in trance, had totaal geen ook voor mij en stond duidelijk op het punt om klaar te komen. Ze verhoogde dan ook het tempo, met haar andere hand wreef ze wild over haar gezwollen klit en met een luide schreeuw kwam ze klaar waarbij ze de dildo uit haar kut liet glijden en door de kracht van haar orgasme plopte ook de but plug uit haar kont.

Wild bleef ze over haar klit wrijven om na 10 sec enorme ladingen kutsap te beginne te spuiten, zoveel en met zoveel kracht dat ze mijn benen pik en buik nat maakte. Dit was voor mij te geil, en zonder dat ik mezelf dan ook maar enigszins had aangeraakt kwam ik klaar en spoot een flinke lading zaad over mijn eigen buik. Angelien kreeg hier niks van mee, was nog steeds in trance en lekte nog steeds uit haar kut. Na 5 minuten leek ze weer terug te keren uit haar trance en keek ze me aan. “Dit moet ik de komende week elke dag meerdere keren doen, om goed voorbereid te zijn voor volgende week als ik met Manuel naar Lunteren ga. Alleen deze keer mocht je mee kijken, de andere keren mag je alleen de rotzooi na de tijd opruimen. Vanaf nu gaat je kooi weer om, om ook totdat je vertrekt naar Azië om te blijven.”

Ze stond op van het bed, maakte me los en zei: “eerst je kooi om en dan alles netjes opruimen en schoonmaken” en liet alles achter, ook de dildo`s en but plugs. Ik veegde eerst mezelf enigszins schoon om vervolgens alle toys naar de badkamer te brengen en een dweil te halen om de vloer en de stoel waar ik op gezeten schoon te kunnen maken. Daarna haalde ik het bed af, de lakens waren doorweekt en maakte het bed weer op met schone lakens. De vuile was deed ik in de wasmachine, in de badkamer maakte ik de toys schoon en borg ze weer op in de doos en zette die op haar nachtkastje. Toen ging ik douchen en nadat ik klaar was en terug kwam in de slaapkamer lag Angelien al te slapen, nog steeds in haar catsuit zag ik. Ik kroop er naast, klikte het lampje uit, maar slapen lukte nog niet, te opgewonden nog van wat ik zojuist allemaal gezien had en nog nadenkend over onze dochters en wat er allemaal gebeurd was dit weekend.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 10968 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 15”

  1. Weer een heerlijk verhaal, wij hopen in 2024 nog vele geile cuckold en interraciale breeding porno verhalen te lezen waarin vruchtbare blanke vrouwenbuikjes worden gevuld met het krachtige potente sperma van zwarte mannen. We hopen vurig dat de dochters van Angelien zwanger raken van hun zwarte minnaars en dat hun blanke vriendjes goede Sissy stiefvaders zullen zijn voor de zwarte babies die hun vriendinnen zullen baren.

Plaats een reactie