BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hackende Tweelingbroertjes (3)

OEFENING BAART KUNST

Als ik wakker word is het al negen uur, zondagochtend, behoorlijk laat voor mijn doen. Ik voel me vreemd, het lijkt alsof de geilheid die door mijn lijf raast gewoon niet meer ophoudt. Het hek is van de dam, de geest is uit de fles, zoiets! Ik laat mijn handen over mijn lijf gaan en overal waar ik mezelf aanraak is het gevoelig. Ik sta op om te plassen en als ik me daarna in de badkamer in de hoge spiegel bekijk ben ik best tevreden met wat ik zie. Ik leg mijn handen om mijn tietjes en het lijkt wel of ze iets voller worden. Ze zijn niet zo groot maar wel mooi rond en stevig, als Franky en Sammy me bloot zien hebben ze het altijd over mijn tweeling-appeltjes met dan mijn kleine stijve tepels als de zwarte steeltjes, heel beeldend van die jongens.

Ik zie dat mijn lijf goed reageert op mijn training voor de halve marathon, sinds ik daar mee begonnen ben is mijn laatste tienervet wel verdwenen. Ik ben lang voor een meisje, heb vooral lange benen en op mijn platte buik zijn mijn spieren goed te zien dankzij dat ik ook aan krachttraining doe. Mijn haren zijn donker en lang, hangen tot ver over mijn schouders maar meestal draag ik ze hoog op een staart.

Franky krijgt een retourtje

Ik mijmer nog wat over de toestanden van de laatste dagen, sinds de jongens per ongeluk een seks-app ontwikkelden is mijn leven in een stroomversnelling geraakt. Ik heb het neuken ontdekt, en dat nog wel met mijn broertjes. En dan komt het als een donderslag binnen, ineens herinner ik me weer dat ik vannacht heel sneaky door Franky ben geneukt en dat hij bekende dat hij me gisteravond stiekem ghb gaf. Ik voel de boosheid door mijn lijf vlammen, ik heb me al twee keer voor hem opengesteld en nóg is het blijkbaar niet genoeg.

Naakt als ik ben ren ik naar zijn slaapkamer. Hij ligt nog in bed, Sammy is al opgestaan blijkbaar want die zie ik nergens. Woest sla ik het dekbed open en zie dan mijn blote broertje Franky liggen met een ‘Ontzettend-Dikke-Ochtend-Lul-Op-Oorlogssterkte’, dat is hoe de jongens hun pik in die toestand altijd onder elkaar noemen. Laatst ook weer, tijdens het ontbijt, Franky: ‘hey Sammy, had jij ook weer zo’n odoloo? Nou, daar hebben meiden dus gelukkig geen last van, hè zusje?’ Sammy gniffelt dan maar wat en het enige wat ik kan doen is met mijn ogen draaien. De schaamte voorbij die jongens, ze hebben geen idee waar wij meiden allemaal last van hebben, wat bijvoorbeeld te denken van een onokoo, een ‘ontzettend-nat-ochtend-kutje-op-oorlogssterkte’?

Maar nu ligt er dus zo’n odoloo exemplaar voor me omhoog te steken terwijl de eigenaar nog in diepe slaap is, ten minste, hij reageerde totaal niet toen ik het dek wegtrok. En dan realiseer ik me dat dit mijn kans is om deze jongen met gelijke munt terug te betalen. Het komt me ook goed uit, want mijn lijf staat nog steeds op springen. Ik klauter zachtjes op het bed, kniel boven Franky’s lijf aan weerszijden van zijn heupen, voel even aan mijn kutje dat er als een onokoo al helemaal wet and ready voor blijkt en laat me dan zakken. Ik neem Franky’s lul vast, ohw, lekker gevoel hoor zo’n stijve en toch zacht aanvoelende paal. Ik plaats hem tussen mijn kutlipjes en laat me dan langzaam over hem heen zakken. Genietend voel ik hoe eerst de eikel en daarna de rest van Franky’s vleesboom in me verdwijnt tot ik niet verder kan. Het apparaat is vanochtend wel heel groot, mijn lijf is gevuld alsof ik mezelf ergens op heb gespietst. Ik wring me nog wat dieper op hem tot ik voel dat dat hij all the way in me zit en mijn lipjes hem daar beneden raken.

Ik begin met kleine beweginkjes op en neer te gaan en geniet van het contact van Franky’s huid met die van mij, diep in me. Door het rustig te houden word ik me gewaar van ieder lekker plekje in mijn kutje en geconcentreerd beweeg ik me zó dat ik het ene na het andere bewust voel en stimuleer, door me wat te draaien of achterover te buigen of wat dan ook. Terwijl ik zo bezig ben hoor ik ineens ‘what the fuck…’, aha, de boosdoener is wakker. Hij kijkt me met grote ogen aan en voor hij het beseft geeft ik hem een paar stevige meppen, op iedere wang één. ‘Alsjeblieft Franky, gratis en voor niks, als dank voor je verkrachting vannacht. En bij deze krijg je die retour en waag het niet om iets te doen of klaar te komen!’ Franky is te verbaasd om direct te reageren en geeft mij noodgedwongen de ruimte om relaxed door te neuken op zijn paal. Ik voel hoe de kriebels in me beginnen op te komen en juist op het moment dat ik het vuurwerkje in mijn buik op gang voel komen begint mijn fucking kutbroertje tegen te bewegen. Ik stop, geef hem weer twee tikken en zeg ‘af jij’. En whow, hij luistert, hij houdt zich doodstil in me. Terwijl hij toch veel sterker is, maar ja, hij snapt ook wel dat als hij nou niet meewerkt hij nooit meer aan de bak komt.

Mooi, ik neuk rustig verder op zijn paal, wrik me steeds zo diep mogelijk eroverheen, dan weer iets omhoog, en zo door. En daar zijn de fireworks weer, ohw, het voel of er weer allerlei sierpijlen worden afgestoken en door mijn buik razen. Met mijn ogen dicht genietend wip ik zachtjes op en neer en streel ondertussen mijn tietjes, heel gevoelig zijn ze, misschien is het wel wat dat ik daar eens piercings laat aanbrengen. Omdat Franky zich netjes inhoudt kan ik mijn orgasme behoorlijk verlengen, het is bijna niet te geloven hoe fijn het voelt om dat lang door mijn lijf te voelen denderen. Als het bijna uitgeraasd is heb ik de neiging me op Franky te laten zakken, maar dat heeft hij niet verdiend. Hij gaat me dan vast doorneuken en zijn straf is nou juist dat hij achterblijft met zijn onbevredigde odoloo. Ik schuif me dus van hem af, hoor en zie hoe zijn pik met een plopje tegen zijn buik slaat en weer wat opveert, kijk Franky liefjes aan en zeg ‘nou jongen, succes verder hè?’ Ik vertrek, nog snel even het flesje ghb dat ik op zijn nachtkastje ontdekte mee jattend, mijn broertje verbaasd en chagrijnig achterlatend. Nou ja, een beetje sneu is het wel maar hij heeft dit verdiend en hij zal vast wel weten hoe hij zichzelf moet helpen. De jongens moeten straks hockeyen en dat lijkt me echt lastig met zo’n tent in je sportbroekje.

Showershowtjes

Het is alweer lekker warm en net op het moment dat ik naar buiten wil lopen om me bij het zwembad te douchen gaat de deurbel. Holy shit, Marcus, helemaal vergeten dat het al zo laat is. Ik trek snel een badjas aan en doe open. Ik val helemaal stil als ik hem voor me zie, whow, wat is het toch een mooie jongen met zijn blonde krullen en felblauwe ogen! Hij kijkt me wat verlegen aan en ik zeg snel ‘kom binnen joh, sorry, ik heb me verslapen.’ Marcus stapt over de drempel en kijkt verwonderd om zich heen. Het is iets wat wij allang niet meer zien, al die mooie schilderijen en beelden die mijn ouders verzamelen en met veel aandacht op allerlei plaatsen in de hal en het trappenhuis hebben opgehangen en geplaatst.

‘Ik wilde me net buiten even douchen, heb je zin om mee die kant op te gaan? Ik ben zo klaar!’ Marcus knikt. ‘Lust je thee of koffie of water of zo?’ ‘Doe maar thee’ antwoordt Marcus. Terwijl ik het klaar maak stuur ik hem nog snel even de link van het seks-appje en doe ook nog eens twee druppeltjes ghb in zijn thee, ik wíl hem en doe er alles aan dat voor elkaar te krijgen. Samen lopen we naar het zwembad en terwijl Marcus gaat zitten trek ik ongegeneerd mijn badjas uit, kwak die op de stretcher en spring onder de douche, om me daarna voor de ogen van die verbaasde jongen uitgebreid te douchen en ik vóel dat hij me bekijkt, alsof zijn ogen op mijn lijf branden. Ik rek daarom mijn showershowtje, ik wrijf uitvoerig mijn hele lijf in met douchegel, doe dat zo relaxed mogelijk en spoel me daarna uitgebreid af. Al tijdens het afdrogen loop ik naakt weer terug naar Marcus, mijn haar nog nadrogend zodat hij mijn lijf goed kan bekijken en tot mijn genoegen zie ik een flinke bobbel in zijn broek. Dit gaat leuk worden!

‘Marcus, wil jij je ook nog even opfrissen, zwemmen of zo? Ik eet snel wat, kleed me aan en ben zo terug.’ Ik zie hoe Marcus aarzelt. ‘Doe maar joh, lekker voor het lopen!’ Ik laat hem daarna alleen en loop naar binnen om snel een beetje yoghurt met vijgenmuesli te eten en mijn sportkleding aan te doen. Uit mijn raam boven zie ik dat hij inderdaad het water is ingedoken, bloot, mjam, dadelijk snel terug, ik wil hem eruit zien klauteren. Het is bloedwarm en ik besluit alleen een sportboxertje en bijpassende beha aan te doen, lekker luchtig. En zo loop ik terug naar Marcus die net het water uit wil komen, yes, ik zit eerste rang! Ik zie hoe hij via de brede stenen trap tree voor tree eruit komt, opwindend om zijn lijf zo langzaam zichtbaar te zien worden. Hij is mooi gespierd maar niet over de top en zijn borst is onwijs hard en plat om te zien, ohw, ik voel hem al op me. Marcus stapt snel onder de douche en hoewel hij duidelijk niet een opzichtig showtje geeft geniet ik intens van zijn mooie natte lijf en alle hoekjes en gaatjes die hij onbewust toch laat zien. Zijn pik is weer slap en ik verdenk hem ervan dat hij daaraan heeft gewerkt toen ik weg liep. Het maakt hem er niet minder spannend om, Marcus heeft een prachtig stukje jongensgereedschap daar hangen en ik bekijk het in al zijn beweeglijkheid tussen zijn benen zolang het kan. Maar jammer, Marcus zet er tempo in, spoelt en droogt zich af en heeft al snel zijn sportkleding weer aan.

In gestrekte draf

We gaan op het terras in de schaduw aan de tuintafel zitten en bespreken onze aanpak. Ik laat Marcus op mijn phone mijn schema zien voor de eenentwintig kilometer, hoe ik daar tot nu toe aan heb gewerkt. Inmiddels kan ik de afstand volledig lopen maar heb nog meer tempo nodig en ook moet ik er op letten dat ik niet te snel verzuur. Marcus heeft ook al veel hard gelopen en weet waar we het over moeten hebben. We spreken vanwege de warme af niet de hele afstand te lopen maar de helft, ruim tien kilometer. Daarna doen we hier wat oefeningen, na afloop kunnen we dan lekker afkoelen in het zwembad en eventueel een saunaatje doen. Marcus vindt het prima, ik heb de indruk dat alles goed is als we maar bij elkaar zijn. Steeds weer voel ik hoe zijn ogen over mijn outfit en naar mijn blote buik en benen gaan. Nou, voor mij voelt dat óók zo, die jongen brengt mijn hormonen onwijs van de waps. En dan haalt Marcus me weer naar de aarde: ‘Zullen we om beurten hazen?’ Ik knik en we gaan op pad. Meteen buiten onze tuin begint het bos met de zandpaden en al snel zetten we het op een stevig drafje.

We stemmen onze snelheid zo goed mogelijk af maar ik kan wel merken dat Marcus een geoefend loper is, hij heeft er goed de pas in. Dat is ook de reden dat ik nu eerst voorop loop zodat hij zich aan mij kan aanpassen. En al die tijd voel ik zijn ogen achter me op mijn lijf branden, het voelt alsof hij m’n temperatuur sneller dan normaal omhoog jaagt. Na enkele kilometers wisselen we en wordt Marcus ‘de haas’, degene die voorop loopt en de anderen in een wedstrijd een tijdlang moet meetrekken. Ohw, dit is precies waarom ik een trainingsmaatje zocht, dit loop zo samen onwijs veel beter zeg. En ook ik heb nu een mooi uitzicht, die jongen met zijn mooie lijf die in cadans voor me loopt met zijn op het tempo dansende krullen en zijn billen die daar voor mijn ogen soepel lopen te zijn. ‘Hou op Myra, concentreer je’ spreek ik mijzelf toe en richt me weer op onze gezamenlijke prestatie.

En eigenlijk, voor ik het goed en wel besef, zitten die tien kilometer er al op. Het is onwijs gaaf om zo met zijn tweeën te lopen, je houdt elkaar scherp en het stimuleert ontzettend. We hebben ervoor gezorgd om na de tien kilometer dicht bij ons huis te eindigen en lopen flink zwetend en uithijgend weer de tuin in. We doen nog wat spieroefeningen en dan moet hét toch zo langzamerhand wel gaan gebeuren, m’n broertjes zijn naar hockey dus de kust is veilig. Jeetje, ik heb er gewoon de zenuwen van, wat een muts ben ik toch dat ik die jongen niet gewoon kan inpalmen om seks te hebben, we blijven maar om elkaar heen draaien. Maar het kan niet anders dan dat hij nu übergeil is door de ghb en het werk wat de app doet.

Heter dan heet

We peigeren ons nog even stevig af op de apparaten die mijn pa verzamelde in zijn krachthonk bij het zwembad, daarna spoelen we ons af en duiken we het zwembad in. En écht, bijna alles gebeurt in diepe stilte, we weten allebei niet meer waar we over moeten praten. Het rennen en de resultaten daarvan hebben we al helemaal uitgekauwd, over de te gebruiken gewichten konden we ook veilig een gesprek voeren, maar nu weten we het allebei niet meer. Van die jongen gaat het initiatief niet komen, dat heb ik nu wel in de gaten, ik zal het dus wéer moeten doen. We hebben afgesproken dat we na afloop in de sauna gaan die ook in papa’s krachthonk staat en voor mijn plannetje heb ik expres de kachel nog niet aangedaan. Als we er binnenkomen, allebei in ons blootje, doe ik alsof ik een foutje gemaakt heb. ‘Oeps Marcus, hij stookt nog op. Zullen we onszelf dan maar warm houden?’ Hij kijkt mij vragend aan, ik klauter op de brede bovenste bank die extra breed is om oefeningen te kunnen doen, leg mijn handdoek uit, ga er languit op liggen en wenk Marcus. ‘Hier naast me is voldoende ruimte, kom je?’ Marcus komt naast me liggen, een beetje afstandelijk, gestrest, als je het mij vraagt.

Ik draai me op mijn zij naar hem toe en met de zenuwen in mijn keel vraag ik hem: ‘volgens mij weet je dat ik je leuk vind, toch? Maar hoe is het eigenlijk met jou? Je doet echt nooit iets.’ Dan breekt er geloof ik bij Marcus een soort van dijkje door. Hij draait zich ook op zijn zij naar me toe en zegt: ‘ohw Myra, je hebt geen idee wat je zegt. Als vanaf de eerste keer dat ik je zag werd ik patsboem verliefd op je. En dat is alleen maar erger geworden, helemaal sinds je mijn pik zo lief aanraakte in de sauna van HealthyWorld. Maar ik ben zó onaards verlegen, je wil niet weten hoe erg dat is. En dan die opwinding, helemaal gek word ik ervan, ik denk alléen maar aan jou en hoe het zou zijn om…’ En dan valt hij stil maar zijn pik maakt de rest van het gesprekje wel duidelijk, hij staat alweer snoeihard voor zijn buik en wijst gebiedend naar de mijne. Ik weet genoeg, Marcus hoeft niet meer te praten. Ik kijk hem diep in zijn ogen, dat ongelofelijke lichte blauw, alsof je zo tot aan de bodem de middellandse zee inkijkt.

En dan kus ik hem. En Marcus kust me terug, eindelijk, hij is zijn drempel over gegaan. Onze lijven vinden elkaar, we drukken ons tegen elkaar aan en onze zoen wordt al snel veel meer dan dat. Marcus neemt eindelijk het initiatief en opent met zijn tong mijn lippen, brengt hem mijn mond in waar de mijne hem verwelkomt. We verkennen elkaar, laten onze tongen rond elkaar draaien, het voelt als een vreugdedansje. Het is zo ver! Marcus zijn pik beweegt zich tussen ons in, bijna klem tussen onze buiken, ik druk me er zachtjes tegenaan. ‘Ohw Myra, pas op hoor’ kreunt hij, ‘dit gaat te snel.’ Nou, hier moet duidelijk gehandeld worden. Ik breng mijn hand tussen ons in naar zijn pik, omvat de snoeiharde staaf en wrijf er zachtjes overheen. En ja hoor, daar is het al, Marcus spuit zijn zaad op volle kracht in mijn hand.

Tweede ronde

‘Verdorie Myra, ik zei het nog zo’ kreunt Marcus, zich rot schamend. ‘Hey joh, geeft niet hoor, ik wil graag dat we zo dadelijk verder dan dit gaan en dan kan je het echt beter volhouden’ zeg ik en grijns lieflijk terug. Vervolgens breng ik mijn hand met het zaad omhoog en lik eraan. Hmm, smaakt hetzelfde als van mijn broertje Sammy en toch ook weer niet, ietsje bitterder lijkt het wel. Sabbelend slik ik een eerste hapje door en vraag Marcus dan ‘jij ook?’ en houd hem mijn hand voor. Aarzelend likt hij wat zaad op, verkent de smaak ervan uitvoerig en zegt dan ‘goh, raar dat ik dat nooit van mezelf heb geproefd.’ En elkaar steeds aankijkend likken we om beurten wat van het zaad op, ik heb nog nooit zoiets intiems meegemaakt, geloof ik.

Maar ja, het gevolg is wél dat ik voor mij een pik wat zie verslappen en dát kunnen we niet hebben. Ik duw Marcus zachtjes op zijn rug, ga op mijn knieën naast hem zitten en verken met beide handen zijn hele lichaam. Hij is ruim achttien, anderhalf jaar ouder dan mijn broertjes en het verschil van hun lijven is behoorlijk. Marcus is echt al verder volgroeid, heeft een flinke mooi platte borstkas en al behoorlijk ontwikkelde spieren. Maar ja, dit is natuurlijk ook een sportman terwijl mijn broertjes vooral nerd zijn, op de hockey na dan. Marcus heeft zijn lichaamshaar getrimd maar eigenlijk is dat amper nodig, hij is overal heel lichtblond en heeft zacht haar, het voelt onwijs lekker om door zijn stoppeltjes te kriebelen. Ik streel zijn hele buik en ga dan langzaam omlaag over zijn buik, tot ik zijn pik bereik. Die is al nieuwsgierig weer aan het groeien, verwachtingsvol staat hij al wat te trillen. Ik moet aan zo’n klein hondje denken dat bíjna wordt uitgelaten, hoewel ik me inwendig gniffelend bedenk dat het in dit geval meer bínnen- dan buitenlaten zal worden.

Ik buk me en voorzichtig neem ik Marcus pik in mijn mond, eerst alleen de eikel en maak die met zachte likjes schoon. Dan kriebel ik mijn tong om het randje van zijn eikel, steeds tot aan het toompje en dan weer terug tot ik er aan de andere kant ben. Marcus wordt helemaal gek, hij kreunt en wil zich verder in me drukken maar ik trek me dan terug zodat hij niet dieper komt. Ik blijf me richten op zijn eikel en op het kriebelen van het randje daarvan en niet te geloven, ineens komt die gast alweer klaar en niet zo weinig ook. ‘Ohw nee’ kreunt Marcus, tja, de nood was blijkbaar erg hoog. Ik slik het zaad weer in en bedenk me dat misschien de app en de ghb samen toch wat te hoog gegrepen zijn geweest. ‘Sorry hoor Myra, ik weet ook niet wat er is, ik ben al sinds gistermiddag onwijs geil en moet steeds aan je denken. Nu het zover is heb ik het niet meer.’ ‘Och arme jongen’ gniffel ik, ‘maar goed dat ik je nu verlos van alle lijden hè?’

En dan, voordat zijn pik nog verder verslapt, kniel ik aan weerszijden van zijn heupen, plaats de slinkende paal voor mijn kutje en het lukt nog net me er overheen te laten zakken. Marcus kreunt genietend, drukt zijn bekken wat omhoog, maar ik leun met mijn armen op zijn borstkas voorover, kijk hem aan en zeg: ‘wacht even Marcus, ik ga je eerst weer flink stijf maken. Voel maar goed wat ik doe.’ En ijverig werk ik weer met mijn bekkenbodemspieren om die paal groter en daardoor dieper in me te krijgen. Marcus ligt te genieten met zijn ogen dicht en ik buk me voorover om hem te kussen. Zachtjes schuif ik me daarna op hem op en neer, steeds enkele millimeters maar, om hem wrijving te geven en zijn pik te laten groeien. Met mijn tepels kroel ik door de stoppeltjes op zijn borst, ohw, die piercings moeten er echt komen, wat onwijs gevoelig zijn ze geworden! Het lijkt me heerlijk om de hele dag me bewust te zijn van mijn tietjes…

Dan vraag ik hem zachtjes ‘heb jij al eens een meisje gehad?’ ‘Ja, één keer’, antwoordt Marcus, ‘al bijna een jaar geleden. Maar het ging niet goed, bij haar kwam ik ook veel te snel klaar en ze werd nijdig. Daarna was het over en uit.’ Oké, dat verklaart veel, arme jongen. ‘En jij?’ vraagt hij. Nou, ik zal maar eerlijk zijn want met die broertjes van me hier om ons heen kan ik dat tóch niet verborgen houden. ‘Ja, maar pas sinds een paar dagen’, vertel ik, ‘met mijn broertjes.’ Ik lig nog voorover op zijn lijf met mijn gezicht in zijn krullen verborgen maar voel aan alles dat hij schrikt en ik schiet omhoog, nog steeds volledig op zijn nu weer stevige paal gepind. ‘Hoe kan je dát nou doen?’ vraagt hij. ‘Nou ja, kweet niet, het gebeurde gewoon’ zeg ik zo nonchalant mogelijk maar snap ook wel dat dit best weird over kan komen. ‘We zijn altijd al heel close met elkaar en eergisteravond kwam van t een t ander. En ik ben er blij mee want ze hebben me zeg maar wakker gekust, anders had jij me nou niet gehad.’

Marcus moet echt van deze shock bekomen, ik snap het wel en help hem daarbij door zijn pik die zich daar binnen in me nergens iets van aantrekt te pleasen, ik masseer hem met mijn spiertjes en af en toe wip ik wat op en neer om hem in vorm te houden. De saunakachel komt ondertussen al goed op gang, ik voel hoe me overal het zweet al uitbreekt en mezelf strelend wrijf ik het uit over mijn hele lijf, betast mijn borsten, kneed mijn tepels zachtjes, het voelt onwijs sexy om op deze mooie jongen te zitten en mezelf zo openlijk en geil als ik ben aan hem te tonen. Marcus is geloof inmiddels wel over zijn consternatie heen gekomen want hij kijkt zeer geïnteresseerd toe en begint zich ijverig in me op te drukken. ‘Kan je er mee leven? vraag ik nog maar even voor de zekerheid. ‘Marcus knikt. ‘Ik kan namelijk niet garanderen dat ik er mee ophoud’ ga ik door, ik wil gewoon dat die jongen weet waar hij aan toe is.

In vuur en vlam

En dan zie ik iets in hem gebeuren, hij pakt me stevig beet, trekt me tegen zich aan en draait ons samen om tot ik onder hem lig. Hij spreidt mijn benen zo ver als de ruimte op het bankje het toelaat, trekt zijn pik bijna uit me terug en ramt zich dan weer met kracht mijn lijf binnen, tot aan zijn ballen, ik voel hoe ze tegen mijn billen kletsen. En nog een keer. En nog een keer, het is onwijs lekker om te zien hoe hij is ontvlamd en eindelijk doet wat ie moet doen, namelijk goed neuken. Dan komt hij omhoog, op zijn armen leunend, oh wacht, er komt toch nog een preek of zoiets? ‘Weet je Myra, als ik je dan toch moet delen kan ik er maar beter voor zorgen dat je mij de beste vindt’ en ijverig ragt hij daarna in me door, me ondertussen nog steeds aankijkend. Mmm, dat was geen preek maar een soort verklaring, fijn, hij is welkom. Ik haak mijn benen stevig om zijn heupen en heet hem zo welkom. ‘Goed zo stoere jongen, laat je je dan voortaan niet meer zo op je kop zitten door meiden? Als we bitchy doen moet je er juist tegenin gaan en je niet laten afschrikken. Je moet ons veroveren en daarna helemaal dóórnaaien!’

Ik weet niet zeker of ik dit wel feministisch verantwoord is en of ik dit altijd zo vind maar het wérkt wél, met veel vuur steekt hij me in de fik, ik voel hoe de vlammen uitslaan en de hitte in de sauna zal daar zeker aan bijdragen. Marcus is nu niet meer te houden, hij blíjft me maar aankijken terwijl hij zijn paal steeds weer diep in me steekt, me neukt, me paalt, me door en door ragt en uitwoont. Er is niks slaps meer aan het gevaarte dat in me te keer gaat en echt, ik geniét, seks is een roes en hoe meer ik het doe hoe meer ik het wil!’ Ik sla mijn armen om Marcus zijn nek, trek hem tegen me aan, verwelkom hem zo diep mogelijk in mijn lijf en onderga zijn beukende geweld met onwijs veel plezier. Het is alsof mijn lijf eindelijk ontwaakt is, de combinatie van sport en seks is de béste drug die er is.

En daar zijn ze weer, de voorbereidingen die mijn lijf treft om het steeds heftiger wordende vuurwerk af te steken. Het begint met kleine bolletjes die vanuit mijn kutje mijn buik in razen en even later ontplof ik. Ik kreun ‘ohw Marcus, please, harder!’ hoewel ik betwijfel of die arme jongen nóg harder kan. In deze nu bloedhete cabine stroomt het zweet van hem af, kletsnat zijn we en hij beukt maar door, ondertussen heftig in mijn koortje mee kreunend. En zo werken we samen pompend, beukend, krampend, kreunend, gillend naar ons eerste gezamenlijke orgasme, ik voel zijn zaad in me schieten terwijl mijn kutje verlangend en met kleine spasmes alles dieper in zich trekt. Hijgend valt Marcus op me stil, het voelt alsof we één lijf zijn, heftig verbonden en door het zweet ook nog eens absoluut aan elkaar vastgeplakt.

‘Ohw liefje, wat is dit lekker!’ kreunt Marcus, ‘wat ben ik blij dat je me dit hebt geleerd!’ Ik weet niet wat het is, met mijn broertjes was het fijn maar met zo’n jongen die ik nog maar net ken komt er toch wel iets extra’s bij. Hijgend komen we wat tot rust maar ondertussen is de hitte zo heftig dat onze harten stevig op hol lijken te slaan, ik voel hoe ze tegen elkaar oppompen. ‘We moeten eruit Marcus, dadelijk krijgen we nog een hartattack of zo’ fluister ik. Ik voel hoe hij zich met tegenzin uit me terugtrekt en voor mij voelt het ook als een leegte. Maar nu toch eerst even afkoelen en dan komt er vast wel wéér een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Van twee naar zes

We douchen ons koud, springen het zwembad in en koelen zo heerlijk af, ondertussen onze lijven weer aan elkaar vastklampend. Ik hang aan Marcus, mijn benen om zijn heupen geklemd en zo staan we genietend van het intieme contact te chillen. Na een tijdje gaan we eruit, leggen twee handdoeken naast elkaar op het gras en gaan dichtbij elkaar liggend wat rusten en genieten van de warmte van de zon. Zo vallen we samen in slaap. Ik word wakker van het geklets van mijn broertjes, maar ze zijn niet alleen, ik hoor ook meisjesstemmen. Ik richt me op en leun op mijn ellebogen om eens goed te bekijken wie ze bij zich hebben.

Whow, Sammy en Franky hebben ieder echt wel een mooi meisje bij zich. Ze zijn allemaal in hockeytenue, de jongens zijn blijkbaar ook gevoelig geworden voor de seks en hebben op de club hun slag geslagen. Dan, als ze ons zien liggen, Marcus nog slapend en allebei naakt, valt het gezelschapje stil. ‘Hallo allemaal’ zeg ik zo lief mogelijk terwijl het ik doe of het doodnormaal is dat Marcus en ik open en bloot voor ze te kijk liggen. ‘Gezellig, kom er bij!’ Op dat moment wordt Marcus wakker en schrikt behoorlijk van die volksoploop voor hem, gegeneerd probeert hij zijn pik met zijn handen af te dekken. Ik trek ze zachtjes terug en fluister tegen hem ‘niet doen Marcus, wij zien elkaar hier altijd bloot en jij en die meiden wennen er ook maar aan.’ Ik ga weer gestrekt liggen, doe alsof ik superrelaxed ben maar vind het toch wel spannen hoe die gastjes reageren.

En ja hoor, het werkt. Franky roept ‘what the heck’, kleedt zich uit en plonst naakt het water in. Sammy gaat hem achterna maar de meisjes aarzelen nog. Ik richt me weer op en vraag ‘hoe heten jullie?’ ‘Natasja,’ ‘Joyce’ antwoorden ze. ‘Nou Natasja en Joyce, voel jullie thuis. Hup uit die boel en erin!’ stimuleer ik hen. Marcus bekijkt de situatie inmiddels meer dan geïnteresseerd en ik ben ook wel benieuwd wat ze doen. En ja hoor, aarzelend gaan er kledingstukken uit en uiteindelijk staan er twee naakte beauty’s voor ons, eentje met rood en eentje met blond haar. Ik mag een biet als ze al zeventien zijn, alles is nog pril en strak aan hun lijven. Goede smaak hebben mijn broertjes.

iedereen heeft recht op privacy…
‘Marcus, zullen wij ze maar alleen laten en gaan chillen in huis…, of zoiets…?’ Marcus grijnst, steekt zijn duim op, we verzamelen onze kleding zo her en der en bloot als we zijn lopen we samen weg. Mijn broertjes kunnen nu rustig hun eigen ding doen met hun veroveringen…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10701 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hackende Tweelingbroertjes (3)”

Plaats een reactie