BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vrouw geneukt door een vreemde (4a)

Het hoofdeinde van het bed omhoog, ik zit tegen de kussen, Kristien zit op mijn lul en deze is compleet verdwenen in haar kutje. Ik speel met haar borsten! Beide genieten we.
Tijdens een pauze vroeg ik haar: Wat vind je nu fijner, onze seks of seks met een wildvreemde?’ Kristien antwoorde: ‘Uit eten gaan is fantastisch, maar ook thuis eet ik zeer smakelijk’. ‘Zou je dan nog een keer “uit eten” willen gaan?’ ‘Ja hoor, heb er wel er eens weer keer zin in’.
‘Het zou mij erg opwinden als twee mannen je om de beurt zouden neuken, keihard en ongegeneerd’ ‘Je bent een pervers mannetje,’ zei Kristien. Ze ging echter wel akkoord.
Die avond was ze er klaar voor. Ze had een geil lingeriesetje aan. Een kanten BHtje
met openingen voor haar tepels en een bijpassend slipje met open kruis. Twee mannen hadden op de advertentie gereageerd en we spraken we af, dat ze Kristien hard mochten neuken geen grenzen, behalve anaal en plassex!
Uitdagend liep Kristien even voor hen heen en weer.
‘Dit wordt genieten. Je ziet er geil uit’ zei de een. Met ieder een hand op een tiet werd ze om en om getongzoend door de beide mannen. Een mooi opwindend schouwspel. Kristien stond een beetje wijdbeens want er gleed een hand tussen haar benen. Kristien had twee lullen in haar hand en ging op de rand van het bed zitten en pijpte de beide mannen. Telkens zag ik een lul in haar mond verdwijnen, soms bij allebei de lullen tegelijk. Ze draaide met haar tong kringetjes op hun eikel. Slurpende geluiden. Met hun ogen dicht stonden de mannen te genieten. Een van de mannen kon net haar borst pakken en streelde die. Een mooi gezicht!

Ze duwden haar op het bed, hup, slipje en BH uit, en de mannen gingen hun gang met Kristiens kutje. Wijdbeens lag Kristien en liet de twee mannen genieten van haar kutje. Om de beurt werd ze gebeft, werden er vingers in haar kut gestopt en werd er op haar clitje gezogen. ‘Ze heeft een prachtig mooi kutje, mooie grote schaamlippen’.
Hij haalde twee riempjes tevoorschijn. Aan beide uiteinden een knijpertje met een rubberen rand. Hij zette het knijpertje op haar schaamlippen en deed het riempje om haar bovenbeen en zette het tweede knijpertje onder aan haar schaamlippen. Precies hetzelfde gebeurde aan de andere kant. Beide riempjes werden wat strakker gezet en de kut van Kristien werd zo wagenwijd opengetrokken. Wat een prachtig gezicht.
Snel werden er foto’s gemaakt en werd haar kutje met hun handen bewerkt. Op een gegeven moment zat de ene met zijn vingers in haar kutje en de andere bewerkte haar clit. Kristien steunde van genot. Na een kwartiertje werden de beide riempjes verwijderd. Zachtje streelde de eerste man haar schaamlippen als het ware om ze weer bij elkaar te doen

Ik wil haar als eerste neuken.’ Hij plaagde Kristiens kutje nog even met zijn eikel, streelde daarmee tussen haar schaamlippen, klopte met zijn eikel op haar clitje. ‘Schiet op, Stop hem er nu in’ zei Kristien. Er klonk een diepe zucht uit haar mond, toen de man naar binnen gleed.
Kristien zat een beetje rechtop op het hoofdeinde van het bed, haar benen wijd en opgetrokken en keek de man een beetje brutaal aan.’ Kom neuk mijn kutje’
De eerste man neukte haar heerlijk, lange halen diep in haar kutje. ‘Nu ik’, zei de andere. ‘Gebruik dat kutje, neuk het in alle richtingen’ zei Kristien. Zo had ik haar nog nooit gehoord, maar ik vond het geweldig.

De tweede man liet er geen gras over groeien, stootte zijn lul in haar en verborg zijn hoofd tussen haar tieten. Grommend kuste hij haar tieten en bewoog zijn hoofd heen en weer tussen haar tieten.
Kristien moest gaan staan en zich bukken en voordat ze het wist, zat de eerste weer haar in haar kut te rammen. Zie liep even een stukje en kon zo haar handen op de muur van de slaapkamer zetten, duwde haar kontje naar achteren en liet zich heerlijk door beide mannen afneuken. Met een hoog tempo wissselden ze elkaar af. Beide mannen pakten regelmatig haar borsten als een soort handvaten. ‘Dit is heerlijk, om beurten, wat lekker’ zei Kristien. Haar kutje was kletsnat en nam de beide lullen met gemak helmaal op. Kristien wist volgens mij niet of man A of man B haar neukte.

Een van de mannen ging op zijn rug liggen en Kristien moest op zijn lul gaan zitten. Zijn lul gleed tot zijn ballen in haar kut. ’Neuk me nu,’ beval hij. En Kristien bewoon haar heupen op en neer en neukte met haar natte kut zijn lul. De man deed niets en genoot met gesloten ogen. Kristien liet zich helemaal op zijn lul zakken en draaide met haar heupen rondjes op zijn lul. Hij plaatste zijn handen onder haar billen en bewoog Kristien op en neer en neukte haar zo lekker diep. Deze positie was vooral voor mij om van te smullen. Zien hoe mijn vrouw intens geneukt werd, er vreselijk van genoot, zorgde voor een enorma paal in mijn broek!
Toen was het de beurt aan nummer twee. Ook op zijn lul moet Kristien gaan zitten, nu echter met de rug naar hem toe. Wat een prachtig schouwspel. Mijn vrouw, mijn Kristien, met een lul in haar kut van een totaal vreemde vent. Mijn ultieme fantasie. Goed was te zien he mooi haar schaamlippen zich om de lul van de man vormden. De man pakte haar borsten vast, neukte haar kutje op heerlijk geile manier. Haar hele lichaam werd als het ware geneukt! Ook hij pakte de billlen van Kristien en tilde haar een paar centimeter op gebruikte haar kutje voor zijn lusten
Hij stopte, liet zijn lul in haar kut zitten en wachtte even De tweede man klom op het bed, met zijn lul in de aanslag en duwde deze ook in de kut van Kristien. Zonder veel moeite gleed ook zijn lul naar binnennaar binnen.
Kristien had dit nog nooit ervaren: twee lullen in haar kut. Zachtjes werd ze door beide lullen geneukt. Aan haar kreunen te horen vond ze dit geweldig!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8976 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn vrouw geneukt door een vreemde (4a)”

Plaats een reactie