BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hackende Tweelingbroertjes (4)

MEISJESBENEN-PARADE

Dit vierde deel heb ik geschreven met Franky als hoofdpersoon. Het begint op het moment dat zijn zusje Myra hem na zijn nachtelijke potje eenzijdig neuken achter laat.

Kutzus, doodgemoedereerd schuift ze haar geile lijf met d’r nauwe neukgrotje van me af, zwaait me vriendelijk gedag en daar lig ik met mijn odoloo, zoals Sammy en ik dus onze ‘ontzettend stijve ochtendlul op oorlogssterkte’ noemen. Het is haar manier van wraak nemen omdat ik haar afgelopen nacht stiekem neukte. De bitch, ik had verwacht dat ze me juist dankbaar zou zijn.
Ik neem mijn pik in mijn hand en merk dat hij nog helemaal nat en plakkerig is van het kutje van Miertje. Ik ruik aan mijn vingers, ohw, bloedgeil luchtje zeg. Mijn chagrijn slaat alweer om, ik wil klaarkomen en snel ook! Meestal moet ik daar toch wel een tijdje aan werken maar doordat ik door mijn wippende zus zo opgegeild ben staat mijn pik inmiddels strak gespannen, alleen al als ik hem een tikje geef veert hij spontaan een paar centimeter vanaf mijn buik omhoog. M’n eikel is vuurrood, tja, die heeft zich vannacht en vanmorgen heel wat door mijn zusje haar tunneltje geboord, de frontlinie zeg maar.

Ik pak mijn staaf stevig vast en begin mezelf af te trekken. Al snel voelt het alsof ik alleen nog maar pik ben, door mijn hele lijf gonzen de hormonen en langzaam maar zeker zie ik een druppeltje vocht uit mijn pikgaatje komen. Ik sjor nog even stevig door, span mijn billen en knijp mijn kontgaatje extra dicht om het gevoel in mijn ballen nog wat meer te stimuleren en dan voel ik hoe mijn ballen hun zaad loslaten. Het kruipt langzaam maar zeker eruit en eenmaal in de loop spuit het zich met kracht naar buiten. Whow, het eerste kwakje komt zelfs op mijn onderlip en kin , een record. Met mijn lijf strak gespannen spuit ik me helemaal leeg en als het zo ver is zak ik slap terug in mijn bed, echt, dit was zó lekker. Ik lik het kwakje zaad van mijn lip, proef er even aan, vertrouwd smaakje. En op dat moment krijg ik mijn brainwave…

Meisjes kiezen

Ik spring uit bed en onder de douche, kleed me aan en ren naar de keuken, we hebben straks een wedstrijd. ‘Hey gast, waar bleef je nou, we moeten bijna weg naar hockey!’ zeikt Sammy. Altijd weer weird om te zien hoe m’n broertje op me lijkt, we zijn een één-eiig setje en nog steeds heel close. We hebben allebei behoorlijk lang bijna zwart haar, vaak op een staartje, slank maar nog niet zo gespierd, donker tintje dankzij het zigeunerbloed in the family. We kunnen elkaar behoorlijk dollen maar als het er op aan komt zijn we echte soulmaatjes. ‘Ja, sorry Sam, Miertje was weer aan het kutten.’ Sammy trek éen wenkbrauw op en kijkt me een beetje spottend aan, hij kent me en weet dat ík meestal degene ben die loopt te kloten. Ik maak mijn ochtendprakje klaar en vertel hem mijn brainwave. ‘Hey Sam, dat neuken is toch wel echt lekker hè? Wat vind je ervan om de app voor onszelf te gebruiken?’

Sammy zijn mond valt net niet open maar ik merk dat ook hij al snel de mooie mogelijkheden voor zich ziet. ‘Hoe had je dat gedacht?’ ‘Als we nou straks bij de benenparade kijken wie we graag willen neuken, dan pikken we die meiden eruit om de app te sturen. Simpel toch? ’De benenparade is al zo lang onze hockeyclub bestaat een bloedgeile traditie van de jongens. Als in de zomer de meiden in hun korte hockeyrokjes naar de club komen weet je echt niet hoe weird sexy dat eruit ziet, die lange blote geil-gebruinde benen onder die korte rokjes en dan daaronder weer die stoere hockeyschoenen. We gaan altijd zó zitten dat we de meiden al van ver aan zien komen fietsen, de zandweg leidt daar recht naar ons toe en pas op zijn laatst buigt die af naar het clubhuis. We hebben lang frontaal zicht op de meisjes en daardoor best vaak kans om niet alleen die mooie blote trappende benen te zien maar ook het slipje wat daar iets hogerop hun kutjes omsluit. En echt, de meeste meisjes weten goed waarom wij daar zitten, ik zweer je dat ze soms expres een beetje met hun benen uit elkaar fietsen , ééntje zagen we zelfs al eens zónder slipje. Meisjes doen zich altijd zo netjes voor maar het zijn net zo gewone mensen als jongens met net zo’n onrustige hormonen. Terwijl ik me dit allemaal bedenk voel ik hoe mijn pik zich voor de zovéélste keer vandaag in mijn boxer opstijft, ik lijk wel een seksverslaafde of zo.

Volgens mij heb ik Sammy in de pocket, hij kijkt me grijnzend aan. ‘Ik weet dan al wel wie ik wil Franky, die mooie rooie meid, Joyce.’ Dat komt mooi uit want ik heb het op haar vriendin, een blond meisje, Natasja. We high fiven en terwijl we onze fietsen uit de garage halen zien we hoe Miertje op het terras met die gast zit te kletsen die ze aan de haak wil slaan, nou, die jongen weet het nog niet maar die gaat dus lol beleven met Miertje. We peddelen op ons gemak naar de hockeyclub die maar een halve kilometer van ons huis vandaan is en als we daar arriveren is de beentjesparade net op gang gekomen. We gaan naast onze teamgenoten zitten en vergapen ons samen aan al dat moois. Door het warme weer heeft geen van de meisjes vandaag een jackje of zoiets aan waardoor we als bonus ook hun tietjes in de clubshirtjes mooi zien wippen en wiebelen als hun fietsen door de kuiltjes in het zandpad rijden. Op een gegeven moment komen Natasja en Joyce aanrijden waar we allebei dus een oogje op hebben. Sammy stoot me aan, ‘hey brother, die twee?’ We zijn het helemaal eens, zeggen tegen onze teamgenoten dat we naar de plee gaan en kachelen achter de twee meisjes aan.

Meisjes geschaakt

Al een hele tijd geleden hebben we de administratie van de club gehackt, handig om alle informatie bij de hand te hebben voor als het nodig is, daardoor kunnen we nu de meisjes gemakkelijk een mailtje sturen. We zenden ze het appje een voor een, zodat we zeker weten dat Joyce als eerste naar Sammy kijkt en Natasja naar mij, als voorwaarde voor de koppeling tussen ons en het target. Net als de meisjes van de fiets stappen stuurt Sammy zijn berichtje naar Joyce en als zij op haar phone zoekt waar het na het pingetje gebleven is loopt hij naar haar toe en stoot hij haar terwijl hij ook op zijn scherm bezig is ‘per ongeluk’ aan. Joyce kijkt hem vragend aan, Sammy kijkt lief terug en zegt ‘sorry, ik lette niet op.’ Op dat moment stuur ik Natasja die naast Sammy en Joyce staat mijn bericht, loop ook naar het groepje toe en zeg ‘hoi Natas, how’s life?’ Ze kijkt me verbaasd aan, snap ik wel want we kennen elkaar amper. Maar beide meiden zijn wél mooi in de pocket!

‘Hey Sam, kom op joh, de wedstijd begint zo’ en met een ‘houdoe’ lopen we samen weg. Ik hoor de meisjes achter ons giechelen, nou ja, wie het laatst lacht het best, want over een minuutje of twintig begint de app te werken en dan draaien ze wel bij. Als onze wedstrijd tegen het einde loopt zie ik ineens de twee meisjes langs de lijn verschijnen om bij ons te kijken, yés, gelukt. Na het laatste fluitje lopen we naar ze toe en Sammy zegt ‘hey, toeval dat we elkaar weer zien! Zullen we iets gaan drinken?’ Whow, broertje wordt nog eens doortastend maar het werkt wél. We lopen naar het clubhuis, ik vraag wat iedereen wil en haal vier cola. Miertje jatte mijn ghb maar gelukkig heb ik een voorraadje, papa bracht eens wat flesjes mee uit de VS. Ik doe stiekem in ieder glas twee druppeltjes, we moeten het straks wél gezellig krijgen. We kletsen een tijdje, er komen andere lui bij staan maar ondanks alle drukte het is duidelijk dat de meiden steeds aanhaliger worden, Joyce kruipt cosy tegen Sammy aan en Natasja heeft het druk met mij. Tijd voor actie: ‘hey Sam, ik heb het bloedheet, ik wil thuis gaan zwemmen. Meiden, hebben jullie zin om mee te gaan?’ En daar gaan we.

Shit, als we thuis komen liggen Miertje en die gast bij het zwembad, pontificaal in hun blootje, Natasja en Joyce schrikken ervan. Gelukkig helpt Miertje ons wel ze uit de kleren te krijgen en als we eenmaal in het zwembad liggen snapt Miertje dat we alleen willen zijn en verdwijnt ze met die gast ons huis in. Zowel Sammy als ik hebben ons wel al even aan de meisjes kunnen vergapen toen ze hun shirtjes en rokjes uitdeden. Joyce is behoorlijk klein maar wel met alles mooi op de goeie plek, lief gezichtje met lange rode krullen en weird groene ogen, slank, niet zo grote tietjes en duidelijk een natural red girl met dat streepje rood haar boven haar kutje. Natasja is een heel ander meisje om te zien met haar lange blonde haar en grijze ogen. Ze is nog slanker dan Joyce, je kan goed zien dat ze veel sport, heeft behoorlijk grote borsten en háár kutje is helemaal kaal geschoren.

Voorbereidende lol

Toen Natasja en Joyce zich zojuist voor onze ogen uitkleedden leek het wel een striptease, Sammy en ik keken elkaar verheugd aan en whow, nu liggen er dus twee mooie blote meiden bij ons in het zwembad. We draaien nog een beetje zoekend om elkaar heen, spetteren en spatteren wat maar op deze manier gaat er natuurlijk niet veel gebeuren. Ik duik onder water en kom tussen Natasja haar benen omhoog en voor ze het goed beseft heb ik haar op mijn nek uit het water getild. Ze gilt er behoorlijk op los maar volgens mij is dat typisch meisjesaanstellerij. Ik heb mijn handen om haar benen geslagen om haar goed in evenwicht te houden en eindelijk heb ik ze vast, die benen die ik in de beentjesparade al zo vaak bewonderd heb. En nog fijner, waar ze beginnen en waar haar kutje zit voel ik nu allemaal tegen mijn nek drukken. Strelend ga ik langs haar benen omhoog tot vlak bij haar kutje en dan weer terug.

‘Franky, iew engerd, hou op!’ gilt ze, ‘ik moet hier zo ontzettend van piesen, zet me neer please!’ Oh, nou, nee, dat moeten we niet hebben in mijn nek, ik kijk achter me om te zien of de kust veilig is en voor ze het beseft kwak ik haar daarna met mijn handen onder haar voeten achterover terug het water in. Proestend en ploeterend komt Natasja weer boven water en terwijl Sammy en Joyce ons gedoe een beetje gniffelend staan te bekijken komt Natasja quasi-nijdig op me af en probeert nu mij te grazen te nemen. Jammer meisje, dat gaat je niet lukken zo. Of het de ghb is weet ik niet maar ik voel me losgeslagen en geil, ik wil deze meid neuken en liefst zo gauw mogelijk. Ik ga tegen haar aan staan, til haar onverwacht met mijn handen onder haar billen omhoog en als ze niet wil vallen moet Natasja haar armen wel om mij heen slaan. Het gevolg is dat haar flinke tietjes met daarop haar stijve tepels nu tegen mijn borst drukken en zo draag ik haar het zwembad uit. Om nog betere steun te hebben slaat ze haar benen om mijn heupen en zo loop ik met dit prachtige blote meisje dat nu helemaal van mij is naar het krachthonk, waar ook de wc is. Het is weird geil zoals ze zich tegen me aandrukt en zachtjes masseer ik haar billen onder het lopen. Natasja klemt zich als reactie iets steviger tegen me aan, mmm, volgens mij heeft ze er ook wel zin in.

Dan zet ik haar weer op haar voeten en zeg ‘alsjeblieft mevrouw, de wc, voordat u het in uw ehm, nou ja, broek doet, zeg maar. Of in uw broek, eigenlijk is het meer in uw niksje, hé?’ Natasja giechelt lief, duikt dan snel het toilet in en net als ik door de deur terug wil lopen om bij de sauna op een stretcher te gaan liggen wachten komt Joyce binnen. ‘Ik moet ook heel nodig’ komt er een beetje benauwd uit en ze schiet snel de andere wc in. Tjonge, de blazen van die meisjes, snel overstuur hoor. Sammy komt er al gauw achteraan en gaat op de andere stretcher naast me liggen. ‘Hoe gaan we het verder aanpakken Franky?’ fluistert hij. ‘Ja, daar lag ik ook net aan te denken’ antwoord ik en we lopen samen naar buiten om even ongehinderd te overleggen. ‘Weet je Sammy, ik moet nu echt hoognodig neuken en liefst met allebei. Weet je nog dat we vroeger wel eens voor elkaar invielen op school? Kunnen we dat met die meiden niet ook een wisseltruc verzinnen?’

Sammy denkt even na en zegt dan ‘ik wil het nu ook wel graag met Joyce doen en Natasja is ook onwijs knap. Maar stiekem met allebei, dat is toch niet zo netjes hoor Franky.’ ‘Jeetje Sammy, zeik toch niet altijd zo. Die meiden merken er niks van, voor hen is het een en dezelfde jongen, maakt dus niet uit. What the fuck, wij kunnen wel mooi lullen maar voorlopig lopen die meiden nog vrij rond, hoe gaan we ze dus vangen?’ Precies op het moment dat ik dat zeg komt er een hoop gelach en gegil uit de fitnessruimte en als we gaan kijken wat er aan de hand is staan allebei de meiden op een crosstrainer spiernaakt een workout te doen. Echt, zo’n sexy toestand heb ik nog nooit gezien, onwijs mooi zoals de tieten van die meiden meebewegen met hun armbewegingen op het apparaat. Steeds ‘kijken’ hun tietjes dan weer naar links en dan weer naar rechts. En die meiden kijken al even ijverig mee naar Sammy en mij, ik zie iets in hun ogen wat me wel aan staat, echt, ze zijn net zo geil als wij.

De meisjeshemel

Ik kijk samen met Sammy nog even genietend naar het spelletje dat de meiden voor ons opvoeren en ik zie hoe bij mijn broertje en mij zowat tegelijkertijd onze pikken flink opstijven. Als die blote godinnetjes daarna ook nog naar het spiertraining apparaat in de hoek gaan en met de beugels boven hun hoofd gewichten omlaag gaan trekken word ik helemaal gek. Het is zo ontiegelijk geil om die opgespannen tietjes te zien en daaronder die strakke buikjes dat ik hier en nu meteen dit koetje bij haar horens te pakken. Ik leg wat handdoeken in de sauna die nog steeds lekker warm maar niet meer bloedheet is. Ik loop terug naar Natasja en pak haar op zoals ik daarstraks in het zwembad deed, mijn handen onder haar billen zodat zij haar armen weer om mijn nek moet slaan en haar tieten tegen mijn borstkas plet, ohw. Ze klemt dan ook nog eens haar benen weer om mijn heupen en ik moet onwijs uitkijken dat ik haar niet hier en nu al aan mijn pik rijg. Ik kijk nog snel even naar Sammy die zijn duim omhoog steekt, die zal nu met Joyce ook wel zijn slag slaan, lijkt me.

En zo draag ik haar naar de sauna, leg haar op een van de brede bankjes en kruip er naast. Ze kijkt me lief aan en als ik zeg dat ik wil vrijen lacht ze me alleen maar lief toe. Dat lijkt me duidelijk een toestemming, of in ieder geval een soort van, ik kruip tussen haar benen, spreid ze, duik er tussen en lik haar kutje open. Meteen steigert ze tegen me op, pusht zich met haar benen omhoog zodat haar lijf als een boog naar mij toe gespannen staat. Ik lik haar spleetje helemaal open en steek enkele keren mijn tong zo diep mogelijk in haar. Natasja smaakt heerlijk, weer zo heel anders dan mijn zusje, vreemd hoe dat kan. Dan richt ik me op haar klitje en breng tegelijk mijn handen naar boven, naar haar tieten. Eerst kriebel ik het knopje boven haar kutje een tijdje met het tipje van mijn tong en bijt er dan een keer zachtjes in, terwijl ik tegelijkertijd haar tepels masseer.

Op dat moment ontploft Natasja bijna letterlijk in mijn gezicht, ze pusht haar kutje zo hard mogelijk tegen mijn mond en kreunt en jammert en gilt alsof ze hier en nu samen met de wereld vergaat. Ik bewerk nog even goed haar kutje, kruip dan tussen haar benen omhoog en geef nu een beurtje aan haar weird lekkere stevige tieten. Als zachte bolletjes liggen ze op haar mooie slanke lijf, de donkerbruine tepels zo stijf als het maar kan. Ik masseer haar borsten stevig, knijp zo af en toe zachtjes in haar tepels, en echt, die meid gaat helemaal los, ze kreunt en kronkelt onder mijn handen alsof ik haar aan het martelen ben. Maar dan wel natuurlijk wel een fijne marteling want echt, deze meid beheerst de kunst van het klaarkomen als een prima-ballerina. Haar lijf is éen groot werktuig geworden om haar met haar kutje als centrum van het heelal rechtsreeks naar de meisjeshemel te brengen, wát ik ook doe, het levert alleen maar nieuwe gilletjes op.

Het jongensparadijs

Volgens mij is het wel redelijk als ik nu ook aan mezelf ga denken. Ik schuif me nog iets hoger over Natasja’s lijf, kus haar en breng mijn tong bij haar naar binnen. Ze reageert heftig, onze tongen vieren een feestje alsof ze elkaar al láng kennen. Ondertussen manoeuvreer ik wat met mijn heupen tot ik voel dat mijn pik voor haar kutje is aangekomen en beweeg hem een klein stukje naar binnen. Ik zie hoe Natasja haar ogen ineens ver opent en houd me in: ‘wil jij dit ook?’ vraag ik. Ik zie dat ze even aarzelt en dan ‘ja, graag Franky maar wel voorzichtig zijn please, ik heb nog maar éen keer gedaan.’ Ze zegt het zó lief dat ik ineens voel hoe het is om verliefd te zijn, ik vind haar schattig en wil haar zeker geen pijn doen. Zachtjes schuif ik me dieper in haar en ik voel met intens genot hoe nauw ze is, ik moet me behoorlijk doorduwen en de eikel van mijn pik lijkt wel een boorkop die een onontgonnen mijngang binnengaat. Ondertussen lijkt het toch echt alsof ik het paradijs binnenga, het jongensparadijs, zo zacht en zo warm en zo nauw en zo heet en zo ontvangend en tegelijk zo opeisend als ze daarbinnen aanvoelt.

Maar terwijl Natasja me dus vroeg voorzichtig te zijn merk ik daar bij haar zelf toch bar weinig van, ze lijkt een stuk ruiger te zijn dan ik. Terwijl ik rustig op en neer begin te bewegen eist ze me steeds weer agressief en volledig op als ik de beweging ín haar maak. Ze drukt haar bekken omhoog, spreidt haar benen dan net iets verder, zodat ik me volledig in haar kan stoten. Want dat is het, door haar uitnodigende lijf kan ik niks anders doen dan er al snel een heftig tempo van maken en haar hard te palen. Omdat het nog steeds behoorlijk warm is in de sauna voelen we al snel allebei aan als twee gladde aaltjes die sensueel en elkaar op alle plekjes aanrakend over elkaar heen kronkelen. Steeds weer trek ik me ver uit haar terug en pomp mijn staaf dan weer haar tunneltje in, het voelt alsof daar beneden onze tools voor elkaar gemaakt zijn, alles past perfect.

Van voorzichtigheid in ons neukpartijtje is niet veel meer over, Natasja slaat haar benen om me heen, ze eist me volledig en totáal op en ik laat dat graag gebeuren. Ik beuk me met liefde en plezier iedere keer weer in haar alsof ik daarbinnen haar hele lijf wil aanraken, bezitten, doorboren. Onze lijven kletsen iedere keer als ik me in haar ram tegen elkaar aan, maken door het zweet weird geile geluidjes en als ik me dan weer terugtrek voor een volgende stoot klinkt er een sexy zuigend geluidje. Omdat ik vandaag al enkele keren eerder mijn zaad ben kwijt geraakt, eerst vannacht in Miertje en later in mijn eigen hand, houd ik het nu behoorlijk vol. Ik besef dat ik inmiddels Natasja behoorlijk aan het uitwonen ben, maar ik kan nu niks anders meer dan die gekmakend lekkere beweging steeds maar weer te herhalen, iedere remming is eraf. Ik weet niet wat het is, dat hemelse geile lijf onder me vráagt er gewoon om uitgewoond te worden, Natasja heeft haar armen en benen strak om me heen geklemd alsof ik nooit meer van haar af mag gaan.

Nou ja, en eigenlijk was ik dat ook helemaal niet van plan maar natuurlijk komt toch weer m’n zaad in beweging. Ik voel hoe mijn zak zich vult en al die spartelaartjes zich naar de uitgang bewegen en elkaar daar verdringen. Uiteindelijk is er geen houden meer aan en pomp ik me compleet leeg diep in Natasja, en het lijkt wel alsof ze me daar beneden melkt om álles uit me te persen. Langzaam komt mijn boormachientje tot stilstand en met een zucht van genot laat ik me op Natasja zakken, die ook wat tot rust komt. ‘Hmm, dat was onwijs lekker zeg’ fluistert ze in mijn oor. ‘Echt wel liefje’ antwoord ik. En dan, met een grijns kijk ik haar aan: ‘maar ik dacht dat ik het voorzichtig moest doen? Moet jij zeggen, je ging echt meteen als een wilde tekeer hoor.’ Natasja kijkt me verlegen aan en zegt ‘ja Franky, kweet ook niet wat ’t was, zó fijn om jou in me te voelen, ik wilde alleen maar meer en meer.’ Nou, ik weet wel wat ’t was, de mix van de app en wat druppeltjes ghb werkt onwijs goed!

Die meid moet met haar uitspraken wél uitkijken dat ze niet meteen wéer geneukt wordt want ik voel mijn pik die nog in haar zit alweer groeien. Maar het is hier ook onwijs warm, ik wil me toch eerst even afkoelen. ‘ga je mee douchen en zwemmen?’ vraag ik. Natasja knikt, gniffelend om de zuigende geluidjes maken we ons van elkaar los en lopen hand in hand naar de douche. Heel sneaky gluur ik onderweg nog even de fitnessruimte in om te zien wat daar gebeurt en ja hoor, bij Sammy is het ook bal. Ik zie dat hij wat dekjes van de stretchers op de grond heeft gelegd en daarop druk met Joyce in de weer is. Mooi laten doen.

Natasja en ik spoelen ons af en plonsen het water in, heerlijk. Als magneetjes zoeken we elkaar weer op, Natasja klimt met haar armen om mijn nek in haar inmiddels vertrouwde standje tegen mijn lijf. Ze slaat haar benen om mijn heupen, kijkt me verliefd aan en kust me dan, wat direct leidt tot een heftige tongzoen. Er is een intense drang om onze tongen zo diep mogelijk bij elkaar binnen te krijgen, waardoor we onze lippen heftig tegen elkaar wrijven. Het windt me idioot op, mijn pik is alweer aan een groeispurtje begonnen en ik voel hoe hij Natasja d’r billen aan tikt. Zij voelt het blijkbaar ook want ze maakt haar mond van de mijne los, kijkt me geil aan, hijst zich iets omhoog, pakt mijn paal beet, richt hem op haar gleufje en laat zich dan plagend langzaam er overheen zakken. Opnieuw voel ik hoe die in haar diepe warmte terecht komt, thé place to be wat mij betreft. Zachtjes schuift Natasja zich op me op en neer en echt waar, die meid komt meteen alweer klaar.

Richting de wisseltruc

Maar verdorie, precies op dat moment komen Sammy en Joyce naar buiten, behoorlijk verhit. Als Sammy ons bezig ziet draait hij met zijn ogen en zegt ‘whow Franky, niet wéer hè.’ Joyce lacht hard, ze springen onder de douche en ploffen zich dan als bommetjes naast ons in het water. Ja, dan zit er niks anders op dan een heftig watergevecht te beginnen. Natasja schuift zich snel van me af en even later is het zwembad éen gekronkel van natte lijven die op en over en tussen en onder elkaar door bewegen en elkaar overal weten te raken. Mmm, ook wel lekker.

Ik doe volop mee in het gevecht maar ondertussen maalt door mijn hoofd hoe we straks onze wisseltruc als tweelingbroers uit kunnen halen, want die Joyce vind ik ook onwijs geil. En ieder geval heb ik nu de kans om haar al enkele keren goed vast te pakken op plekken waar een jongen normaal gesproken niet snel bij kan. Joyce kijkt me op een gegeven moment aan en trekt haar mooie wenkbrauwtjes op. Ik kijk haar smilend aan, jazeker meisje, jij bent óok leuk, jou zou ik ook wel op mijn lul willen hebben…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10458 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hackende Tweelingbroertjes (4)”

  1. Een heerlijk geil verhaal … ik voelde de spanning in m’n ballen oplopen. De switch van de tweeling lijkt me zo niet een probleem … mits de app geen roet in het eten gooit … je weet maar nooit hoe z’n “versier”app werkt. Misschien wel een geile 4-some of …. Als zusje en vriendje ook mee doen … een 6-some. Ben benieuwd hou wel van een geile verrassing.

Plaats een reactie