BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 31

We werden de volgende morgen op tijd wakker en Lila ging als eerste het bed uit om ontbijt te maken. Ze was te laat. Chi was volop bezig om het ontbijt klaar te maken. Ze zei: we moeten jou wat minder werk geven. Je zult je krachten moeten sparen voor je kindjes. Nadat we ons ontbijt op hadden gingen we kijken hoever de werkzaamheden gevlot waren in ons huis. We liepen binnen en zagen dat alle elektra buizen voor de keuken op hun plaats zaten en dat alle valse muren en nieuwe muren er stonden voor zover je dit muren kon noemen. Het waren slechts de metalen frames. De betonvloertjes ware klaar voor het toilet, en voor beide badkamers. Voor de rest was het een grote lege ruimte, zonder plafond. Hetzelfde gold voor de loft. Ik had mijn camera bij om fotos te maken en schoot diverse fotos van de verbouwing. Een half uur nadat wij er waren kwamen de werkers ook aan. De twee timmervrouwen begonnen het framewerk voor het verlaagd plafond aan te brengen in de slaapkamers. Even later kwamen ook Anja en Trudie binnen. Ze hadden volop plezier, aan hun gezichten te zien. Anja liet me een valkoker zien die in de keuken zat en waar deze uitkwam in de kelder. Ze zei: als je deze door de montageclub die morgen komt om laat zetten naar de badkamer kan je deze in plaats van voor vuilniskoker om laten maken naar waskoker. Dan kan je de wasmachine en droger in de kelder plaatsen en om de koker heen een kast laten zetten waar je schone was in kunt leggen, handdoeken en zo. Ik vond het een prima idee en we liepen weer terug naar boven.

Daar aangekomen liep Anja naar JJ en vroeg of ze even met haar prive kon praten. JJ nam haar mee naar de salon en zei: dan kan ik je ook wat van de fotos laten zien die Gerrit gemaakt heeft. Daar aangekomen begon Anja zich te verontschuldigen voor wat er de dag ervoor gebeurd was. JJ zei: ik vond het wel grappig, je hoeft je er niet druk om te maken. Eerlijk gezegd vind ik dat alles netjes verloopt. Anja begon met: ik heb lang moeten denken voor ik deze job heb aangenomen. Trudie heeft een heel afgezonderd leven geleden tot nu toe. Dat hebben wij gedaan vanwege haar spraakgebrek en de mogelijkheden tot misbruik die er waren voor haar. Als er iets met haar zou gebeuren, kan ze zich niet verbaal verdedigen. Na veel praten met Tessa en Emma en Riet heb ik besloten om de job aan te nemen en eerlijk, ik ben achteraf ontzettend blij dat ik dit gedaan heb. Ik heb Trudie nog nooit zo relaxed zien werken of met mensen zien omgaan. Het is net alsof ze zich hier thuis voelt. JJ zei: daar ben ik blij om. Anja zei: en toen die stunt met het eten plaats vond, wist ik niet wat ik moest denken, maar de manier waarop Trudie zichzelf verdedigde door te zeggen dat Gerrit haar broek en slipje maar naar beneden moest trekken voor ze over de knie moest en zeker het feit dat hij daarna ook nog haar broek en slipje omhoog moest doen vertelde mij dat Trudie haar eigen vrouwtje zou staan hier. JJ zei: ik vond dat inderdaad interessant. Anja zei: mag ik je wat vragen? Natuurlijk zei JJ.

Zouden jullie Trudie ook buiten werk af en toe willen zien? JJ zei: zou zij het willen? Anja zei: ze heeft mij verteld dat ze daarop hoopt. JJ vroeg: maar hoe moet het met communicatie? Anja zei: in het begin zal het van beide kanten wennen zijn, maar jullie zijn slim genoeg om haar taal te leren en in het begin zal ze alles op papier doen en jullie leren hoe het handgebaar ervoor is. En als jullie willen wil ik er in het begin best bij blijven. Ik heb het er met mijn man over gehad en die vindt het ook een goed idee. Mijn man is een diabeet en heeft ernstige complicaties. Hij is al een kleine tien jaar impotent en heeft me al meerdere keren gezegd dat als ik de juiste man tegen zou komen, hij het niet erg zou vinden als ik daar een seksuele relatie mee zou krijgen. JJ keek haar aan en zei: dus jij zou het niet eens erg vinden als het spelen zou uitmonden in seks voor jou? En hoe zit het met Trudie? Anja zei: die heeft nog nooit een relatie gehad en ik betwijfel of ze überhaupt ooit is aangeraakt door een man. Daarom stond ik met grote ogen te kijken gisteren en ik moet zeggen dat het mezelf enigszins opwond. Ik heb de halve middag met een natte plek in mijn slipje rondgelopen. JJ zei: waarom heb je dat niet gezegd? Anja zei: omdat ik me ervoor schaamde. JJ ging verder en zei: hier in huis schaamt niemand zich, althans hoeft niemand zich te schamen. We zijn heel open met elkaar en vaak zitten we met meerdere vrouwen en Gerrit gewoon lekker naakt te praten en een beetje te spelen en wordt er daarna besloten wie met hem en mij samen het bed mag delen. Dat is een van de voorwaarden die ik gesteld heb. Zodra iemand met mijn vriend wil slapen, dan gebeurt dat de eerste keer met mij erbij. Daarna kan er over gesproken worden of het ook zonder mij mag. En nee, ik ben niet lesbisch, maar ik vind het wel fijn om met een of meerdere vrouwen samen met mijn vriend te spelen.

Anja stond een beetje met een open mond toe te luisteren en zei: dus jullie staan er wel open voor? Natuurlijk zei JJ. Anja vroeg: mag ik nog een brutale vraag stellen? Ga je gang zei JJ. Zou jij het erg vinden als wij wat seksuele spanningen opbouwen met Gerrit? Een beetje een spel met hem spelen? JJ zei: dat vind ik helemaal geen probleem, maar hoe sta jij tegenover een relatie waarbij ook een vrouw in voorkomt? Anja ging dichter bij JJ staan, pakte haar hoofd en gaf JJ een lange tongzoen en streelde haar hoofd. Toen die verbroken was zei JJ: wat zou je doen als ik nu eens met mijn handen in je broek zou gaan? Anja begon haar broek los te knopen en liet JJ de grote natte plek in haar slip zien, en zei: zie je hoe jij en de gedachte van jullie samen mij opwinden? Ga je gang, doe met mij wat je wil. JJ ging voor Anja op de grond zitten en trok de werkbroek en de slip van Anja naar beneden en begon de kut van Anja te likken. Het duurde geen twee minuten voor Anja kreunend klaarkwam. JJ zei tegen haar: je zult jezelf wel moeten scheren, Gerrit houdt van kale kutjes. Anja zei: dat is het eerste wat ik ga doen en ik zal het ook tegen Trudie zeggen.

Ze trok haar slipje weer omhoog en deed haar broek dicht terwijl JJ haar pc opstartte. Ze zei: ik zal je wat fotos laten zien van wat er hier allemaal plaats vindt. Ze opende de folder en liet fotos van haarzelf met Emma en Riet zien waarbij ik met beide vrouwen bezig was, fotos van familie bezoeken met seksuele handelingen en zelfs fotos van mij met Tessa. Anja keek met grote ogen toe. Toen liet JJ de fotos zien van haar die nu in de galerij hingen en voor de verkoop waren. Anja vroeg: heb jij er geen probleem mee dat vreemde mensen jouw naaktfotos in huis hebben hangen? JJ zei: nee hoor, ik vind het idee zelfs opwindend. We gaan elke maand nieuwe fotos maken nu mijn buik begint te groeien, en ook die gaan de verkoop in. Ze trok Anja op schoot en stak haar handen onder het shirt van Anja en deed haar bh omhoog en speelde even met haar tepels. Anja zei: als je zo doorgaat krijgen we vandaag geen werk gedaan. JJ zei: nog heel even, dan mag je aan het werk. Ze kuste Anja zacht in haar nek en zei: jij mag zo gauw je wil bij ons in bed. Anja zei: nee nog niet, ik wil eerst Trudie de kans geven om jullie beter te leren kennen. Anja stond op, fatsoeneerde haar bloes en zag een grote natte plek in haar werkbroek. Ze zei zacht: ik wed dat mijn dochter hier zo meteen wat over te zeggen heeft.

We liepen terug naar ons huis en zagen dat Trudie samen met mij leidingen in de loft aan het leggen waren. Trudie zag JJ en Anja boven komen en zag direct de natte plek in de broek van Anja. Ze liet de elektra buis uit handen vallen en begon direct lachend in gebarentaal tegen haar moeder. Ik vroeg wat ze vertelde en Anja zei: ze vraagt waar die natte plek vandaan komt en of ik plezier heb gehad. Anja keek me aan met een rood hoofd en ik zei: en was het een prettig gesprek? Ze knikte en Trudie barstte in lachen uit. Anja zei: we hebben besproken wat jij gisteren gevraagd hebt aan me. Weer wat handsignalen en Anja zei: jij mag hier ook na werk blijven, en als je wil ook in het weekeinde op bezoek komen. Trudie vloog JJ om de nek en kuste haar op beide wangen. JJ zei: maar wel onder bepaalde voorwaarden. Ze pakte het hoofd van Trudie en kuste haar op de mond en drong met haar tong de mond van Trudie in. Die liet het toe, maar wist niet hoe ze verder moest handelen. JJ verbrak de zoen en zei: ook dat ga ik jou leren. Ze zei verder: maar nu aan het werk, en vanavond na het werk krijgen jullie van mij en mijn zus persoonlijk een massage in de salon hiernaast, maar dat blijft onder ons, dat geld niet voor iedereen.

Anja begon in gebarentaal tegen Trudie die met een heimelig lachje stond te kijken naar wat haar moeder zei. Ze knikte slechts en ging weer aan het werk. Ik vroeg wat dat was en Anja zei: dat merk je vanzelf. Ik hoefde er niet lang op te wachten want terwijl ik met Trudie de elektra buizen aan het plaatsen was kwam Anja langsgelopen en streelde ze met een hand over mijn billen. Ik kreeg een rood hoofd en Trudie barstte uit in lachen. Nadat de buizen gelegd waren kwam Trudie langs me staan en we keken naar het werk wat we gedaan hadden. Ze sloeg haar arm om mijn middel en met haar andere hand stak ze haar duim omhoog ten teken dat het goed was. De hand om mijn middel ging al vrij snel omlaag en rustte even daarna op mijn billen waar ze zacht over wreef. Ik keek haar aan en ze gaf me een knipoog. Ik sloeg mijn arm om haar nek en trok haar naar me toe en kuste haar op haar wang. Ze nam mijn andere hand en deed die op haar bloes zodat ik haar tieten kon voelen. Toen ik er zacht over streelde trok ze zich lachend weg van me om meer buizen te halen. Ik zei tegen haar: als jullie zo doorgaan dan zal ik jullie allebei moeten straffen. Trudie knikte ja en stak haar duim weer omhoog.

Een van de twee timmervrouwen kwam naar me toe en zei: we hebben de nieuwe plafondbalkjes geplaatst in de twee slaapkamers en kunnen nu niet meer verder tot de andere ploegen klaar zijn, dus wij gaan naar een andere klus. Ik tekende hun werk af en ze vertrokken. Ik liep de slaapkamers in en zag wat ze gedaan hadden. Ik riep Anja naar me in de slaapkamer en toen ze binnenkwam zei ik: die grote natte plek van je, hoe komt dat? Ze keek me aan en zei zacht: dat is van jouw vriendin. Ik vroeg haar: heeft ze je laten klaarkomen? Anja knikte en ik zei: en heb ik daarvoor toestemming gegeven? Binnen werktijd? Ik zei: dat wordt straf. Kleed jezelf uit en kom over mijn knie. Ze zei: ga jij dat niet doen voor mij? Ik zei: nee, dat doe je zelf. Ik maakte mijn broek los en trok die samen met mijn boxer uit en ik zag Anja’s ogen groter worden. Wat ga je doen vroeg ze. Ik zei: ik ga jouw billen mooi rood maken. Anja had haar kleren uit op haar bh en slipje na. Ik zei: ook die uit en vlug. Anja deed ze uit en ik zag dat ze een grote c cup tieten had en een harige kut. Ik keek haar aan en zei: die is vanaf morgen helemaal kaal. Ze knikte en zei: je vriendin heeft me dat al gezegd. Ik zei: nu over mijn knie. Ze ging over mijn knie liggen en ging met een arm buitenom mijn been en pakte mijn pik vast. Ik vroeg haar: hoeveel straf denk je dat je verdiend hebt? Ze zei vijfentwintig slagen op elke bil. Ik zei ok, voor deze keer neem ik daar genoegen mee.

Ik sloeg haar vijf keer op een bil en streelde daarna tussen haar billen. Dit werd gevolgd door de volgende vijf op de andere bil. Weer ging ik met mijn vingers door haar bilnaad maar stopte nu op haar anus waar ik licht op drukte. Weer volgden er vijf klappen en deze keer streek ik over haar kut gevolgd door weer vijf klappen waarna ik mijn duim in haar anus drukte. Ze kreunde hard en hield mijn pik vast in haar ene hand en met haar andere speelde ze met mijn ballen. Ik maakte de vijfentwintig slagen op elke bil af en zei: ga daar op het bed liggen en leg twee kussens onder je kont. Ik geef je nu de toestemming om klaar te komen. Ze keek me aan en vroeg: ga je me neuken? Ik zei: nee, jij gaat jezelf klaar vingeren terwijl ik hier fotos van maak. Ik pakte mijn camera uit de tas en zei: je mag beginnen. Ze begon zichzelf over haar tieten te strelen en ik zag haar tepels snoeihard worden. Ik vroeg: vind je het geil dat ik kijk terwijl jij jezelf gaat klaarmaken? Ze knikte zacht kreunend. Ik zei: zeg het hardop, wat wil ik dat je doet? Ze zei: jij wilt dat ik me klaar vinger. Ik zei: harder, zo kan niemand het horen. Ze keek me beschaamd aan maar riep toch.: je wil dat ik mezelf klaar vinger terwijl jij toekijkt en fotos maakt.

De deur van de slaapkamer ging open en JJ en Trudie kwamen binnen. Trudie zag haar moeder naakt op bed liggen met twee vingers in haar kut en haar duim op haar clit. Anja stopte abrupt en ik zei: doorgaan, wij willen zien hoe je klaarkomt. JJ ging op het bed naast Anja zitten en begon haar tieten te strelen. Ik zoomde erop in en nam fotos. Anja was nu helemaal in een soort van trance en ging als een bezetene tekeer over haar clit. Ze kreunde hard. Trudie was half achter me gaan staan en ging met haar hand tussen mijn benen door en pakte mijn pik in haar hand en begon er zacht aan te trekken terwijl ik fotos maakte. Het duurde nog bijna 10 minuten voor Anja heftig schreeuwend klaarkwam. OOOOHHHH JJJJJAAAAAAHHHHH klonk het uit haar mond terwijl de sappen uit haar kut liepen. Ook hiervan nam ik fotos. Toen haar orgasme voorbij was vroeg ik: was dat lekker? Ze zei: ik heb dit nog nooit in het bijzijn van mensen gedaan. Ik vroeg: maar heb je ervan genoten? Ze knikte en zei zacht: meer dan ooit tevoren. Ik keek JJ aan en die knikte naar me. Ik zei: dan ga ik je nu nog meer laten genieten. Ik trok de rest van mijn kleren uit en JJ deed haar slipje uit. Ik zei: ik ga je kut nu plagen tot je drie keer bent klaargekomen.

Om de herrie niet te ver te laten gaan gaat JJ op je gezicht zitten en lik jij haar kut. Trudie keek me aan en ik zei: maak je niet druk, jouw beurt komt nog wel. Ik ging tussen de benen van Anja zitten en legde mijn pik tussen haar drijfnatte schaamlippen. Ik zei: ik ga je laten klaarkomen als nooit tevoren. JJ liet zich op het gezicht van Anja zakken en ik zei tegen Anja: je mag zo hard schreeuwen als je wil. Ik begon langzaam over haar clit te schuiven en Anja kwam binnen twee minuten voor de tweede keer klaar. Ik bleef doorschuiven en haar orgasme hield aan. Ik hoorde haar in de kut van JJ gillen. Ik stopte even tot ze weer normaal was en begon toen opnieuw en vijf minuten daarna kwam ze weer. Trudie was achter me komen zitten en hield mijn ballen in haar hand. Toen Anja weer klaar was met haar orgasme begon ik voor de derde keer tot Anja en JJ bijna tegelijk klaarkwamen. Ik bleef doorschuiven om haar orgasme aan te laten houden en na een halve minuut stak ik mijn pik tussen haar schaamlippen en drukte deze in een keer door zo ver het ging. Ik begon haar nu rustig te neuken terwijl JJ voorover boog om met de clit van Anja te spelen. Ik neukte haar bijna een kwartier waarin Anja nog twee keer klaarkwam. Ik wist dat omdat haar kutspieren zich om mijn pik spanden en toen ik uiteindelijk mijn zaad diep in haar spoot voelde ik haar nog een keer komen.

Toen ik uitgespoten was en mijn pik uit haar trok ging JJ direct in standje 69 op haar liggen en begon ze het zaad op te likken. Bij elke keer dat haar tong tussen de kutlippen ging, ging deze ook over de clit van Anja. Ze kwam nogmaals klaar voor JJ ophield met likken. JJ klom van haar af en liet een totaal uitgeputte Anja op het bed liggen. Ze zei: strafuren mogen niet doorberekend worden. Trudie schoot in haar lach en ik omhelsde haar en zei: jij krijgt vanmiddag straf. Voor jou is het niet omdat je met een nat kruis rondloopt, maar omdat jullie me aan het opgeilen zijn. Trudie nam mijn hand en bracht die naar haar kruis. Ik keek ernaar en zag dat ook zij een grote natte plek in haar werkbroek had. Ik zei tegen Anja: jij doet de rest van de dag je werk zonder kleren en ik keek Trudie aan en zei: jij gaat alleen je bloes en bh uitdoen zodat ik die natte plek groter kan maken. JJ liep naar Trudie en hielp haar uit haar bloes en deed haar bh af. Ze had mooie peervormige tieten een dikke b maat. Terwijl JJ achter haar stond en zacht over de tieten van Trudie streek maakte ik fotos van de twee. De hand van Trudie tilde het rokje van JJ omhoog zodat ik ook haar kale kut op de foto kreeg terwijl ze met Trudie speelde. Ik vroeg aan Anja: was dit wat je wilde? Ze antwoordde: dit en nog veel veel meer. Je moest eens weten hoe vaak ik mezelf gevingerd heb omdat mijn man niets meer kan, maar dit maakt al die jaren meer dan goed.

Ik keek haar in de ogen, liep naar haar toe en gaf haar een lange tongzoen. Toen ik die verbrak zei ik: ik heb jullie nog een aantal weken nodig, en daarna mogen jullie af en toe langskomen om zekeringen opnieuw in te schakelen. Ze vloog me om de nek en zei: ik hoop dat je veel kortsluiting krijgt. Ik zei: maar maak het niet te bont met dat opgeilen, want jullie hebben de zware straf nog niet gehad. Ze keek me aan en ik zei: vraag het straks maar aan Lila, die kan je vertellen wat het inhoudt en hoe zwaar het is. Lila kwam net binnen en hoorde het. Ze zei: dat gun ik niemand. Hij heeft mij een half uur lang laten komen klaarkomen, zonder rust ertussen. Ik heb hem moeten smeken om op te houden en ik heb zelfs de controle over mijn blaas verloren. Ik heb daarna niet kunnen lopen en Gerrit heeft me moeten dragen en ik heb twee dagen lang pijn aan mijn kut gehad. Maar daar kom ik niet voor, ik kwam vertellen dat de lunch klaar is. Moet ik die hier brengen? Ik zei: doe maar, ik kan deze meiden in deze staat niet over straat laten lopen. Lila vertrok en kwam tien minuten later met nog een meisje een halve Chinese rijsttafel brengen. Zowel Lila als het Chinese meisje bleven mee eten en vertrokken daarna met de vuile vaat. Lila zei: ik kom straks wel even kijken.

Trudie en Anja gingen door met leidingen leggen en dozen plaatsen voor stopcontacten, schakelaars en draadsplitsingen in te maken. Het was rond drie uur toen Trudie bekabeling aan het trekken was dat ik mijn camera pakte en ik haar begon te fotograferen. Ik zei tegen haar: kijk niet naar de camera tenzij ik erom vraag ok? Ze stak haar duim op en ging gewoon verder met de werkzaamheden. Ik maakte een aantal mooie profiel fotos van haar en bij enkele daarvan liet ik haar recht in de camera kijken. JJ maakte de broek van Trudie los en wilde haar hand erin steken maar Trudie hield haar tegen. Ze drukte op de paniek knop op haar horloge en Anja kwam aangerend en vroeg wat er aan de hand was. Trudie begon in gebarentaal tegen haar moeder die daarna alles voor ons vertaalde. Ze zei tegen JJ: Trudie hield je tegen omdat ze dat plekje waar jij naar toe ging met je hand gereserveerd houdt voor de man die haar voor het eerst in haar leven gaat nemen. Ze wil dat jij de camera over neemt en fotos maakt terwijl ze zichzelf aan Gerrit geeft. JJ zei: dat kan ik respecteren.

Ze kwam naar mij toe en nam de camera over van mij en ik ging naar Trudie toe en vroeg: weet je zeker dat je wil dat ik je eerste wordt? Ze keek me aan en knikte ja en maakte wat handgebaren naar haar moeder. Die zei: Trudie vraagt alleen of je voorzichtig en liefdevol met haar om wil gaan. Je bent per slot van rekening haar eerste man. Ik vroeg aan Trudie: ben je nog maagd dan? Ze haalde haar schouders op en Anja zei: ze weet het niet zeker, maar denkt dat ze nog maagd is. Ik zei: ik vind het een grote eer dat je dit aan mij toevertrouwd. Ze gaf me een kus op mijn wang en begon met haar moeder te communiceren. Anja zei: Trudie zegt dat ze direct een speciale band met jullie beiden voelde en dat ze weet dat jij geen kwade gedachten hebt. Ik ging achter Trudie staan en kuste haar zacht in haar nek en streelde haar tieten. Haar tepels stonden snoeihard vooruit. Ik ging met mijn handen naar beneden en voelde hoe Trudie begon te trillen. Ik zei: maak je geen zorgen, ik zal goed voor je zijn.

Ik maakte de knoop van haar broek los en deed de rits naar beneden en stroopte haar broek van haar benen af en liet haar eruit stappen. Ze stond nu enkel nog in haar slipje en ik streelde zacht over het slipje. Ze drukte haar hand op die van mij en pakte mijn hand beet en duwde die samen met haar hand in haar slipje. We streelden samen over haar schaamheuvel en ik voelde haar korte haartjes op haar kut. Ze drukte met twee van haar vingers twee van die van mij tussen haar schaamlippen en drukte daarna mijn duim tegen haar clitje. Ze hijgde hard terwijl ze dit deed en ik begon zacht over haar clit te strelen. Het hijgen werd erger en ze keek me aan. Toen ik haar ogen zag wegdraaien in haar kassen wist ik dat ze aan het klaarkomen was. Het hijgen werd harder tot het plotseling stopte. Ze trok mijn hand uit haar slipje en draaide me om naar haar en begon me te kussen. Ze trok me vast tegen haar aan terwijl ze dit deed. Na een paar minuten liet ze me los en pakte ze mijn handen en bracht die naar de zijkanten van haar slipje en hielp mij om ook het laatste kledingstuk te verwijderen. Toen dat uit was trok ze mijn t-shirt over mijn hoofd uit en stonden we naakt tegen elkaar. Ik vroeg haar: wil je nu verder gaan? Ze knikte ja en ik nam haar hand en nam haar mee naar het bed wat in onze nieuwe slaapkamer stond. Ik tilde haar op en legde haar midden op het bed en deed twee kussens onder haar kont.

Toen ze eenmaal lag vroeg ik of ze comfortabel lag. Ze wees naar een kussen en wees achter haar hoofd. Ik pakte een derde kussen en legde het onder haar hoofd en kuste haar zacht op de mond. Ze kuste me terug en ik ging tussen haar benen zitten. Ik kuste haar tieten zacht en nam haar tepels een voor een zacht in mijn mond en zoog eraan. Ze streelde mijn haren terwijl ik dat deed. Ik kuste daarna mijn weg naar beneden over haar buik, kuste haar navel en begon toen de binnenkant van haar dijen te kussen. Steeds hoger tot ik bij haar kut aankwam. Ik kuste haar schaamlippen en nam ze in mijn mond. Trudie nam mijn hoofd in haar handen en drukte het tegen haar kut. Ik liet haar haar gang gaan en stak mijn tong tussen haar lippen en likte naar boven naar haar clit en nam die tussen mijn lippen en zoog erop. Ze begon met haar onderlichaam te stoten en toen ik over haar buik naar haar gezicht keek zag ik enkel het wit van haar ogen. Ze was weer aan het klaarkomen.

JJ zag dit ook en maakte fotos van haar gezicht met haar ogen weggerold en haar mond open. Deze zou ze later aan Trudie laten zien. Toen Trudie weer bij haar positieven was communiceerde ze met haar moeder en die zei tegen mij: ze zegt dat ze klaar is om vrouw gemaakt te worden. Ik keek haar aan en zei: weet je het zeker? Ze knikte ja. Ik zei: als het pijn doet, moet je me het laten weten, dan stoppen we direct. Ze knikte weer ja en ik ging nu tussen haar benen zitten en zette mijn eikel tussen haar schaamlippen en drukte deze heel rustig naar binnen. Ik bleef haar in haar ogen aankijken. Langzaam ging ik iets dieper tot ik tegen haar vliesje stootte. Ik zei: je bent nog maagd, weet je het echt heel zeker? Ze knikte weer. Ik zei: dit gaat even pijn doen. Anja ging naast haar zitten en hield haar handen vast en Trudie knikte ja. Ik haalde mijn pik iets terug en drukte toen ineen keer door haar vliesje. De tranen vloeiden uit de ogen van zowel Trudie als Anja. Ik hield mijn pik stil en keek Anja aan en vroeg deed het zo zeer? Anja maakte wat handgebaren en Trudie deed hetzelfde en Anja zei: nee, het deed niet erg pijn, deze tranen zijn van geluk. Ik ben zo blij dat ik eindelijk vrouw ben en niet meisje meer. En mijn tranen zijn voor de manier waarop jij mijn dochter behandeld. Zo voorzichtig en zo liefdevol, ik ben trots op je.

Ik keek Trudie aan en vroeg mag ik doorgaan? Ze maakte gebaren en Anja zei: Trudie zegt waag het niet om te stoppen, ik wil nu de volledige rit hebben. Ik begon rustig in haar te stoten terwijl JJ dit allemaal op foto zette. Na een paar minuten begon Trudie tegen te stoten en voelde ik voor het eerst dat ze klaarkwam. Haar kut verkrampte. Ik wachtte tot het voorbij was en ging toen rustig door. Anja hield een hand van Trudie vast gedurende de hele sexsessie. Het duurde voor mij nog bijna een kleine twintig minuten voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze voelde het en trok mij over haar heen en begon me weer te kussen. Na een kleine vijf minuten liet ze me gaan. Ze wenkte JJ om naast haar te komen zitten. JJ deed dat en toen ik mijn pik uit Trudie trok kwam er bloederig zaad uit haar kut gelopen. Trudie haalde haar vingers erdoor en likte ze schoon. Ze herhaalde het en bood haar vingers aan aan JJ. Die likte haar vingers schoon. Ze deed hetzelfde bij mij en pakte toen mijn hand en haalde die door het bloederige zaad en ze likte mijn vingers schoon. Ze haalde mijn vingers weer door het zaad en bood mijn hand aan bij JJ. Die likte haar vingers schoon en als laatste gaf ze mij mijn eigen vingers om schoon te likken.

Hierna gebeurde hetzelfde, alleen deze keer was het de hand van JJ die door het zaad werd gehaald en om beurten likten we de vingers van JJ schoon. Trudie begon met haar moeder in gebarentaal te praten en Anja vertaalde het. Ze zei: Trudie zegt dat door wat wij zojuist gedaan hebben er een vriendschapsband is ontstaan die ons hele leven lang blijft bestaan. Jullie zijn mijn beste vrienden vanaf vandaag en ik hoop dat jullie er net zo over denken. Ik zei: wat mij betreft zeker. JJ wilde iets zeggen maar stopte. Ik zag de paniek in de ogen van Trudie. Ik keek JJ aan en die zei: rustig, ik moet even nadenken hoe ik dit ga zeggen. De paniek in de ogen van Trudie nam toe. JJ begon: het wordt tijd dat we Gerrit eens een beetje minder gaan belasten en zijn sexuele activiteiten gaan beperken. Om dat voor elkaar te krijgen…. Trudie begon nu openlijk te huilen en JJ ging naast haar zitten en streelde haar haren. Om dat voor elkaar te krijgen wil ik jou een voorstel doen. Maar voor ik dit doe wil ik eerst weten of je jaloers bent. Anja keek JJ aan en zei: ze heeft geen jaloezie in haar. JJ ging verder en zei: als dat het geval is wil ik jou het volgende voorstel doen. Ik heb gezien hoe je met mij en met Gerrit omgaat en wil je vragen of jij onze tweede vrouw wil worden. Met dezelfde rechten en plichten als mij. Je deelt ons bed elke nacht, hebt seks met hem als hij erom vraagt en speelt met mij als een van ons er behoefte aan heeft. Wat ik je aanbied is om zustervrouw van ons te worden.

Trudie schoot overeind en begon JJ te kussen en kwam daarna naar mij en deed hetzelfde. Anja zei: maar Gerrit heeft zijn ok nog niet gegeven. Trudie keek me smekend aan en ik zei: hoe kan ik daar nu nee tegen zeggen. Met een grote lach op haar gezicht begon ze met haar moeder te communiceren en die vertaalde alles. Anja zei: ze zal de beste vrouw voor jullie allebei zijn en zal je helpen met het opvoeden van je dochters en als de tijd rijp is hoop ik dat je dat ook voor mij zult doen. De ogen van JJ gingen ver open. Ze zei: mijn dochters? Hoe weet jij dat? Anja vertelde het verhaal en zei: als je verder niets verteld zal ik je het geslacht van Liesje ook vertellen. Zij krijgt ook een meisje. Ik knikte en zei: ik geloof haar. Ze heeft mij een briefje gegeven met daarop alle details voor we naar Jose gingen. Ze wist me te vertellen dat Lila een drieling zou krijgen en dat daar twee jongens en een meisje in zitten. JJ keek me sceptisch aan en Anja zei: ze heeft tot nog toe 100% gelijk gehad bij veel zwangere vrouwen, vertrouw er maar op. JJ ging naar Trudie toe en zei: als je gelijk hebt, maak je me erg blij. Ze zei verder: vanaf volgende week is Gerrit alleen in het weekeinde hier. Hij moet zijn studies afmaken, maar ik zou het heel fijn vinden als jij door de week al bij mij wil komen slapen.

Trudie keek haar moeder aan en die zei: meisje, … Er kwam direct commentaar op van Trudie die kwaad handgebaren maakte. Ik keek Anja aan en die zei: sorry, ik mag geen meisje meer zeggen maar moet haar als vrouw aanspreken. Ze ging verder en zei: Trudie, je bent volwassen en weet wat je wil, anders was dit nooit gebeurd. Als jij denkt, wat ik overigens ook denk, dat dit de correcte stap in je leven is, dan moet je het beslist doen. Ik vraag alleen dat jij, samen met Gerrit en JJ dit nieuws aan je vader gaan breken. Hij zal wel de nodige vragen voor jullie hebben. Trudie vloog haar moeder om de nek en wij beloofden dat wij de volgende dag naar haar vader zouden gaan. Anja vroeg of ze mee moest komen en ik zei: graag als je dat wil, maar dan moet ik wel Stella bellen om te kijken of zij morgen hier het werk kan overzien. Ik pakte mijn telefoon en belde Stella en legde de situatie uit. Ze zei: dit had ik niet verwacht, je slaat me nu even helemaal uit het veld, maar ik zorg dat ik morgen bij jullie ben en dan kunnen jullie het nieuws gaan breken bij haar vader. Ze vroeg zacht: heb je dan nog wel tijd om mij nog te verwennen? Ik zei: daar maak ik tijd voor. En volgende week ben ik weer thuis in Waalre en mag je daar gewoon in de loop van welke avond ook langs komen en blijven overnachten. Ze zei: dat lijkt me een beter idee. Ik zei: ik heb nog 6 maanden studie, dus we zullen elkaar nog vaak genoeg zien!!!

Ze vond dat fijn en zei: dan zie ik jullie morgenvroeg. Ik legde de telefoon weg en zei: Stella komt morgenvroeg voor de dag zodat wij weg kunnen. Trudie stond op en zei: kom mam, we hebben nog genoeg werk te doen. Beide vrouwen gingen naakt aan het werk en met regelmaat liepen of JJ of ikzelf tegen beide vrouwen aan en werd er volop gevoeld en gestreeld. Tot het moment dat Anja zei: nu stoppen, mijn kut druipt. Als je niet stopt dan vergrijp ik me zo meteen aan een van jullie. JJ keek haar aan en zei: beloof je dat? Anja trok JJ naar zich toe en begon haar in het bijzijn van ons te tongen en te vingeren. Ze verbrak de zoen, pakte JJ bij de hand en trok haar mee de slaapkamer in en beide gingen op het bed met elkaar liggen spelen en waren binnen de kortste keren in standje 69 met elkaar bezig. Ik liep samen met Trudie de kamer in en we keken even. Trudie sloeg haar armen om mijn nek en besprong me. Ze liet zich langzaam over mijn pik zakken en hijgde hard. Ik drukte haar tegen de deur aan en begon haar te neuken. Zowel Anja als JJ keken op toen ze de deur hoorden bonzen en zagen ons bezig. JJ zei: is het niet mooi om te zien, prille liefde. Anja antwoordde: ik had dit niet verwacht. Ik neukte Trudie staande voor een kleine tien minuten terwijl ze haar benen om me heen had. Ik zei tegen haar: ik ga je kutje volspuiten voor de tweede keer.

Ze keek me blij aan en ik vulde haar voor de tweede keer die dag. Ze kuste me overal terwijl ik mijn zaad diep in haar spoot en bleef op mijn pik zitten tot ik haar ervan af tilde. Ik legde haar op het bed en zei: Anja, nu mag jij het likken. Anja keek me aan en zei: wil jij dat ik mijn dochter’s kut leeg lik? Ik knikte en bracht haar mond van de kut van JJ naar die van haar dochter. Trudie pakte het hoofd van haar moeder en drukte het tegen haar kut. JJ kroop onder Anja vandaan en tilde het onderlijf van Anja over het hoofd van Trudie. Ze keek Trudie aan en ging met haar tong uit haar mond en wees op de kut van Anja. Trudie begreep wat ze bedoelde en begon haar moeder te likken. JJ ging met haar tong door de bilnaad van Anja en likte zacht over haar anus. Op het moment dat Anja klaarkwam op de tong van haar dochter drukte JJ twee vingers in de anus van Anja. Anja kwam spuitend klaar en spoot haar vocht over het gezicht van haar dochter. Toen Anja uitgelikt was en het kutje van Trudie schoon was draaide ze zich op haar rug en kuste ze het gezicht van haar dochter. Ze likte het kutvocht weg en gaf haar een grote omhelzing. Ze zei: dat ik dit samen met jou mag meemaken is een wonder. Ik dank jou en jullie voor alles wat jullie mij en Trudie gegeven hebben en nog gaan geven. Ik keek JJ aan en zei: zullen we ophouden voor vandaag? Dan mogen jullie twee allebei nog een heerlijke massage hebben van JJ en Lila.

Voor we besloten ons aan te kleden kwam Trudie naar JJ toe en kuste haar op haar buik en op haar kut. Ze streelde de buik van JJ en begon zich daarna te kleden. JJ zei: laat jullie slipjes maar uit en geef die maar aan Gerrit, jullie broeken en bloezen gaan zo toch weer uit. Ik stak de slipjes en bh’s in mijn broekzak en we liepen terug naar de salon waar we direct naar een paar massage kamers gingen. JJ nam Trudie mee en Lila kwam voor Anja mee een kamer in. Ik bleef staan kijken met mijn camera in de hand. Beide vrouwen werden voorzien van een heerlijke massage waarbij er veel gestreeld werd en er meermaals klaargekomen werd. Ik stapte nogmaals in de kamer waar Anja lag en trok haar naar de voetenkant van de massage tafel, tilde haar benen op mijn schouders en drukte mijn pik diep in haar kut waar ik haar nogmaals neukte en volspoot. Ze glunderde toen ze zaad druipend van de tafel af kwam en naar de kamer van haar dochter liep. Ze ging wijdbeens staan en liet Trudie zien wat er gaande was. Die gaf haar twee duimen omhoog ten teken dat ze het goed vond. Na de massage namen we de twee vrouwen naakt mee naar het woongedeelte en lieten we hen op de bank plaats nemen. Ik vroeg hen of ze die avond nog terug wilden gaan naar hun huis en Anja zei: wat is het alternatief? Ik zei: dat is dat jij vannacht met Lila in bed slaapt en dat Trudie bij ons komt liggen.

Trudie keek haar moeder smekend aan en Anja zei: ok, maar dan moet ik eerst je vader bellen en zeggen dat we laat moeten werken om de volgende ploeg voor te bereiden. Ze nam haar telefoon en zei vijf minuten later: ik heb het doorgesproken en verteld dat we morgen overdag langs zouden komen. Chi kwam binnen en zag iedereen naakt zitten. Ze zei: wacht even en deed ook haar kleren uit. We dronken nog een paar glazen en aten nog wat van het overgebleven voedsel van die middag en gingen daarna naar de slaapkamers. Lila en Anja kropen dicht tegen elkaar aan en vielen snel in slaap, bij ons duurde het wat langer. JJ legde uit dat een van de taken van Trudie zou zijn dat ze ’s nachts mijn pik in haar tweede gaatje moest laten rusten. Ze pakte pen en papier en schreef: dat is vies. JJ zei: nee, want vanaf morgen ga jij jezelf twee keer per dag spoelen. Dan is het net zo schoon als je kutje. Ik help je morgen vroeg voor de eerste keer zodat je weet waar je op moet letten. Ze zei: vannacht gaat zijn pik in mijn kontje en kom jij met je gezicht naar mij toe liggen zodat we elkaar kunnen strelen. Ik stak mijn pik in het kontje van JJ en Trudie ging voor JJ liggen en de twee kusten elkaar en streelden elkaar tot lang nadat ik in slaap gevallen was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4508 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 31”

Plaats een reactie