BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 35

Ik liep samen met Lila naar de douchcabine waar Trudie en JJ net werden schoongespoeld en klaar waren om in het spabad te gaan. Ik hielp Lila uit haar kleren en liet haar door Lizzy wassen. Ze deed het voorzichtig en maakte alle plekjes schoon en liet haar toen genieten van de acht sproeikoppen om haar schoon te spoelen. Ze zei hardop: wat is dit een enorme goede investering geweest. Toen ze schoongespoeld was kwam ze de douchecel uit en droogde ik haar voorzichtig af met een warme handdoek. Ze zei: je bent een heer dat je dit voor mij doet. Nadat ik haar afgedroogd had hielp ik haar in haar kleren en zei ze: ik ga eerst even kijken of alles klaar is in de massageruimte die tijdelijk mijn slaapkamer wordt, en kom daarna nog even gezellig bij jullie zitten, als je dat niet erg vindt. Ik zei: jij, jij mag zelfs op mijn schoot komen zitten. Ze keek me aan en zei: en wat zullen jouw vrouwen daarvan zeggen? Ik zei: helemaal niets, ze zullen het zelfs aanmoedigen. Jij bent tenslotte de zus van JJ en draagt mijn kinderen. Ze zei: daar houd ik je aan. Ik zei: tot straks dan. Lizzy keek me aan en zei: hoe zit het, kom je nog, ik begin het koud te krijgen.

Ik deed mijn kleren uit en stapte onder de douche. Lizzy zeepte me in van top tot teen en spoelde me daarna schoon met extra aandacht voor mijn pik. Toen ik schoongespoeld was trok ik haar naar mij toe en begon ik haar te wassen. Ze vroeg wat doe je? Ik zei dat is voortaan het ritueel, jij wast iedereen en daarna was ik jou. Ik begon met haar haren te wassen en toen ik die uitgespoeld had begon ik zacht haar lichaam te wassen. Ze zei zacht: als je zo doorgaat, druipt mijn kut nog erger dan voorheen. Ik ging zo door en waste zacht haar tietjes met extra aandacht aan haar harde tepeltjes. Ik waste haar buik, haar rug en billen en benen en begon daarna haar kutje te wassen. Toen ik het schoon had zei ik: nu nog even controleren of ik alles goed gedaan heb. Ik nam haar tepeltjes weer een voor een in mijn mond en terwijl ik dat deed greep Lizzy mijn pik in haar hand en trok ze er zacht aan. Ik zei: je tietjes zijn schoon. Buig nu maar even voorover zodat ik je kontje kan bekijken. Ze deed dat en ik likte haar anus en drukte mijn tong bij haar binnen. Ze zei zacht: als je zo doorgaat kom ik klaar. Ik liet haar weer rechtop staan en zei: nu moet ik je kutje nog even controleren en ik begon vanuit haar dijen omhoog te gaan met mijn tong. Ik likte haar schaamlippen, drukte mijn tong bij haar naar binnen en zoog daarna op haar clit tot ze luid schreeuwend klaarkwam.

OOOOOHHHHHH GOD OH GOD JAAAAAAHHH toen ze weer tot rust kwam zei ik: dat kan elke avond je beloning zijn als je goed je best doet. Ik nam haar mee de douchecel uit en droogde haar ook af voor ik bij Trudie en JJ het bad instapte. JJ zei: het verbaasde me dat je niet verder ging. Ik zei: je zei toch dat ik met haar mocht spelen, dat heb ik gedaan, nu ben ik hier en ga ik jouw gaatjes om beurten bezoeken. Ik tilde JJ op en liet haar over mijn pik zakken. Ze begon me heel rustig te berijden het duurde een kleine tien minuten voor ze klaarkwam en zei toen: ik wil dat je je zaad in mijn kontje spuit. Ik zei: ok en ik tilde haar van mijn pik en liet Trudie de pik onder het juiste gaatje gaan en daarna liet ik haar weer heel rustig zakken. Ik keek naar de douchecel waar Lizzy nu aan het schoonmaken was. Ik zei: Lizzy, wacht daar maar mee tot morgenvroeg, mijn moeder en Stella willen er waarschijnlijk nog gebruik van maken. Ze keek me aan en vroeg wat ik wilde dat ze ging doen. Ik zei: ga maar in de woonkamer lekker relaxen, Lila komt ook zo.

Lizzy ging uit de badkamer en liep naakt de woonkamer in waar ze op de bank ging zitten. Wij hadden alle banken en stoelen een extra overtrek gegeven om ze proper te houden. JJ was nu volop bezig mijn pik in haar kontje te berijden en Trudie was met haar hand het clitje van JJ aan het bespelen. JJ kwam nog een keer klaar voor ik mijn zaad diep in haar darmen spoot. Ik tilde haar van me af en draaide haar naar me toe en zei: buig maar voorover. JJ deed dit en Trudie begon haar kont schoon te likken terwijl ik zacht haat tieten streelde. Ze kuste me en zei: je maakt mij zoooo gelukkig. Ik antwoordde haar: en jij mij, en Trudie mij ook. Ze keek even op en glimlachte naar mij voor ze verder ging met het likken van de kont van JJ. Toen ze daarmee klaar was stapte ik uit het bad en pakte een warme handdoek van het rek en liet ik eerst JJ uit het bad komen en droogde ik haar rustig af. Toen ze droog was ging de handdoek de waskoker in en pakte ik de volgende handdoek en droogde ik Trudie af. Ook deze handdoek verdween in de waskoker. Ik liet het bad leeglopen en Trudie stond klaar met een warme handdoek en droogde mij af. Toen ik helemaal droog was kwam ze om mijn nek hangen en kuste ze me.

Ze sprong omhoog en deed haar benen om mijn rug en liet zich op mijn pik zakken. Ik liep met haar op mijn pik en haar kussend naar de woonkamer waar JJ, Lizzy en Lila reeds zaten. Ik tilde haar van me af en ging in de luie stoel zitten. Lila kwam naar me toe en zei: ik kom jouw belofte innen. Ze klom op mijn schoot met haar gezicht naar me toe en liet zich over mijn pik zakken. JJ zei: is het zo erg Lila? Lila zei: het wordt met de dag erger, ik ben geiler dan ik ooit geweest ben. JJ zei: daar heb ik een oplossing voor en Lila vroeg: wat dan? JJ zei: je zit er nu op, als je erg last krijgt dan mag je gerust hier komen en hem gebruiken. Hij vindt het niet erg en wij gebruiken hem op dit moment enkel ’s nachts. Ze keek naar JJ en Trudie en vroeg: vinden jullie het echt niet erg? Van twee kanten kwam er een nee knik en Lila zei: dat is een opluchting, een vibrator is ook niet alles. Ik zei: ik heb er een die je gegarandeerd laat klaarkomen. Ze keek me aan en zei: die, nooit meer. Lila wipte haarzelf twee keer naar een orgasme en kort daarna spoot ik haar vol. Ik keek Lizzy aan en zei: ik heb nog wat schoonmaakwerk voor je. Ze stond op en kwam vlak bij me zitten en zei: ga maar even over de stoelleuning zitten, dan maak ik je kutje even mooi schoon.

Lila ging met haar kont op de stoelleuning liggen en spreidde haar benen. Lizzy begon het zaad uit haar te likken en liet Lila nogmaals klaarkomen. Toen het merendeel van het zaad weg was ging Lila van mijn stoel af en ging ze op de tweede bank zitten met haar benen gestrekt. Lizzy ging de keuken in en begon de vaatwasser te legen en bracht de glazen naar binnen. Ze vroeg wie er wat wilde drinken en bracht de drank en schonk het in. Toen ze bij mij aankwam gaf ik haar een zacht kneepje in haar kont en een knipoog. Ze glimlachte en morste wat van de trappist over de tafel. Ik zei quasi kwaad tegen haar: wat doe je nu? Ik trok haar over mijn schoot en begon haar billen weer rood te slaan en tussendoor haar kutje te strelen. Ik ging deze keer door. Vijftig slagen en een orgasme van Lizzy later hield ik op en zei: nu wat je gemorst hebt oplikken. JJ keek ons aan en zei tegen Trudie: volgens mij deed ze dat expres. Trudie knikte om het te bevestigen en JJ zei: pas op dat je niet te ver gaat lieverd, anders moeten we je de zwaarste straf gaan geven. Lila keek haar aan en zei: pas op Lizzy, ik heb het gehad en wil het nooit meer hebben. Een half uur nonstop klaarkomen is iets wat niemand wil. Lizzy keek verschrikt naar JJ en zei: ik zal het niet meer doen.

Tien minuten later kwamen Stella en mijn moeder binnen. Moeder zei: moet dat nu alweer, al dat naakt? Ik zei: het voelt verlossend en ik kreeg bijval van alle kanten. Ik vroeg hebben jullie al gegeten? We hebben nog over. Stella vroeg: wat hebben we? Ik zei: knoflookrijst, gestoomde groente en varkensvlees in zoete sojasaus. Ze zei: doe mij maar een portie. De maaltijd die Riet serveerde was niet echt mijn ding. Moeder zei: als er genoeg is lust ik ook nog wel wat. Ik liep naar Stella en zei tegen Lizzy: regel jij het eten, dan regel ik de rest. Ik ging voor Stella staan en trok haar shirt en bh uit. Ze zei: doe de rest dan ook maar. Twee minuten later stond ze naakt voor me. Ik liep naar mijn moeder en wilde haar helpen maar ze zei: nee, ik doe het zelf wel. Binnen twee minuten was iedereen nu naakt. Ik liep naar Stella en streelde zacht haar tepels. Die stonden direct ter attentie. Hierna ging ik naar mijn moeder en deed daar hetzelfde. Ze zei: Gerrit, ik ben je moeder!! Ik keek haar aan en zei: iedereen, behalve Lizzy weet dat ik ook seks met jou heb, doe toch niet zo preuts. Ik pakte haar hoofd vast en begon haar te tongen. Het duurde een tiental seconden en toen begon ze hartstochtelijk terug te zoenen. Ik keek haar aan en zei: dat is al een stuk beter. Nu wil ik alleen nog dat je iedereen laat zien hoeveel je van me houdt.

Ze keek me aan en vroeg hoe? Ik zei: ga op je knieen voor me zitten en neem mijn pik in je hand en mond. Ze keek me smekend aan en ik zei: het is of dat, of ik neuk je hier in het bijzijn van iedereen in je kont, daar waar je het zo lekker vindt. Ze keek me vol schaamte aan en pakte mijn pik in haar hand en bracht die naar haar mond. Langzaam likte ze mijn pik en begon me daarna te pijpen. Stella ging achter moeder zitten en fluisterde in haar oor: schaam je niet en geniet van hem. Ze begon mijn moeder te strelen. Een hand over haar tieten en een hand tussen haar benen. Mijn moeder en ik kwamen beide bijna tegelijk klaar. Ik trok mijn pik uit haar mond en spoot mijn zaad over heel haar lichaam. Lizzy keek met grote ogen toe en vroeg: is dat echt zijn moeder? JJ zei: dat is ze en ze houdt zielsveel van hem. Zoveel dat als hij thuis in Nederland is hij samen met haar in bed ligt te neuken en ik denk dat Stella dat kan beamen. Stella keek omhoog en zei met haar mond vol zaad: hij kan neuken als de beste. Hij heeft mij ook zwanger gemaakt. Mijn god zei Lizzy, houd het dan nooit op met hem? JJ zei: ja dat doet het zeker, ik heb hem nu voor mij en Trudie alleen als hij hier is.

Lila mag gebruik van hem maken en ik wil best nog wel eens met Liesje en hem neuken, maar geen nieuwe mensen meer, althans niet in dit huis. JJ keek me kwaad aan, liep naar mijn moeder toe die tranen in haar ogen had en pakte haar hand en die van Stella en zei: kom, dan gaan we naar de badkamer en gaan Stella en ik jou eens lekker schoonmaken. Ze wierp mij een dodelijke blik toe en zei: jij, hier op handen en knieen en volg ons en lik al het zaad van de vloer. Ik wil geen druppel zien als wij uit de douche komen. Als je dat gedaan hebt ga jij daar in die stoel zitten en ze keek de kamer rond. Ze zei: wee degene die met hem durft te praten of fysiek contact met hem heeft. Ze keek mij aan en zei: als wij terugkomen zal ik je mijn straf opleggen en deze zal je lang heugen. Ik wist dat ik de fout in was gegaan en volgde Stella, JJ en moeder en likte al het zaad op dat van haar lichaam af liep en op de vloer terecht kwam. Toen de vrouwen in de douchecel stonden keek JJ me aan en zei: en nu opsodemieteren. Ik had haar nog nooit zo kwaad gezien. Ik ging terug naar de woonkamer en ging in de stoel zitten terwijl iedereen mij aankeek.

Ik voelde me met de minuut kleiner worden. Eenmaal in de douche begon mijn moeder te huilen. Ze zei: ik ben nog nooit zo vernederd, en had dit nooit verwacht, zeker niet van mijn zoon. JJ begon haar tranen weg te kussen en waste haar zacht met de hulp van Stella. JJ zei: mam, dit is iets wat hem nog lang zal heugen. Dit soort gedrag wordt door mij niet geaccepteerd, niet naar mij of iemand anders in dit huis en zeer zeker niet naar jou. Wie denkt hij dat hij is. Je bent verdomme zijn moeder. Moeder omhelsde JJ en zei: maak er niet een te groot spektakel van, maar JJ zei: nee, hij moet hiervan leren en het zal een pijnlijke les voor hem worden. JJ waste de haren van moeder en ook die van Stella, spoelde beide vrouwen af en ging de douche uit en hield de warme handdoek klaar voor mijn moeder. Ze droogde haar zacht af en deed daarna hetzelfde bij Stella waarna ze zichzelf ook afdroogde. Ze kwamen met drieen de kamer terug in en Stella ging naast mijn moeder zitten en deed haar arm om haar. JJ kwam naar mij toegelopen en zei: dat was een schofterige actie van je. Ik zou zo nog niet eens een hond behandelen.

Ze liep naar de tafel, pakte mijn laptop, pakte mijn cameratas en nam die mee naar onze slaapkamer. Toen ze terugkwam, kwam ze voor me staan en zei ze: ik wil dat jij iedereen die hier nu aanwezig is stuk voor stuk aankijkt. Het is voorlopig de laatste keer dat je een van ons naakt zal zien. Jij blijft de komende zeven dagen hier in huis, je gaat nergens naar toe. Ik zei: maar we moeten naar Loes en Juuls. Ze keek me aan en zei: die laat ik morgen wel hier naartoe komen. Ik keek iedereen stuk voorstuk aan, alleen mijn moeder niet, ik schaamde me voor mijn gedrag. JJ zei: kijk je moeder aan klootzak. Ik keek mijn moeder aan en zag het verdriet in haar ogen. Ik sloeg mijn ogen naar beneden en JJ zei: vanaf nu zijn al jouw privileges verdwenen. Jij hebt geen laptop meer, geen camera, je levert je telefoon in en het belangrijkste is. Voor de komende week draag jij geen kleren, dag of nacht. Dat in tegenstelling tot iedereen die hier is of op bezoek komt. Iedereen behalve jij gaat gewoon gekleed in huis. Ik hoopte dat dat de enige straf was maar JJ ging door. Ze zei: vanaf vannacht slaap jij hier in de woonkamer op de bank. Je komt in geen van de slaapvertrekken binnen. Je slaapt de komende zeven dagen alleen.

Hier verschoot ik enorm van en begon ik me te beseffen hoe zwaar ik mijn moeder vernederd had. JJ ging verder: Jij gaat de komende zeven dagen geen enkel fysiek contact met wie dan ook hebben, geen kussen, geen strelen, geen voelen, niks, nada. En om het af te maken mag jij de komende zeven dagen alleen via mij communiceren met anderen. Als het belangrijk is zal ik het doorgeven, zo niet, dan is het verloren tijd die je had kunnen gebruiken om na te denken over wat je gedaan hebt en hoe je jezelf in de toekomst moet gaan gedragen. Als ik na die zeven dagen verbetering zie dan stopt het daar, zo niet komt er een week bij. Eerlijk gezegd hoop ik dat het met een week gedaan is want deze straf is net zo zwaar voor ons als hij voor jou is. Ik zal je missen in ons bed, maar neem genoegen met het feit dat dit een noodzakelijk kwaad is. Ze ging verder en zei: nu wil ik dat iedereen zich aankleedt. Van nu af aan wordt er door ons alleen nog maar gekleed rondgelopen. Stella stak haar hand op en JJ zei: nee, mijn straf staat vast. Stelle zei: ik wil er toch nog wat aan toevoegen. JJ vroeg wat kan jij nog toevoegen aan deze zware straf? Stella begon: nadat deze week voorbij is gaat Gerrit terug naar Waalre om daar zijn scholing af te maken. Ik wil daar nog even wat over zeggen, niet zijn scholing, maar zijn leefomstandigheden. Vanaf de dag dat hij terug is in Waalre slaapt hij in zijn eigen kamer voor de eerstvolgende maand. Ook bij ons geldt: geen fysiek contact, geen kussen, geen strelen. Dat doe ik wel bij zijn moeder. Bij ons mag hij wel direct met ons praten. Maar geen contact.

Als hij zich verbeterd in die maand mag hij daarna de twee volgende weken met ons kussen, ons strelen en ons aanraken, echter wij blijven gekleed en er wordt geen hand onder of in de kleding gestoken. Als dat goed gaat mag hij na zes weken weer bij ons in bed komen. Stella keek mijn moeder aan. Die probeerde wat te zeggen maar Stella zei: ik hou van je en dit is nodig om weer een gezonde relatie op te bouwen. Overdag zijn wij beide aan het werk, maar ik zorg ervoor dat je in de gaten gehouden wordt zodat je geen scheve schaats gaat rijden. Ik keek mijn moeder met tranen in mijn ogen aan en zei: het spijt me oprecht, Loes heeft mij de stelregel gegeven om vrouwen te respecteren, die regel heb ik aan mijn laars gelapt vandaag, het zal nooit meer gebeuren. JJ zei: dat is in ieder geval een begin, maar de straf blijft staan. Nu iedereen naar jullie slaapkamers en jezelf aankleden, daarna gaan WIJ, en ze zei er expliciet bij en niet jij, nog wat drinken. De Trappist is geteld en daar heb jij ook geen recht meer op over de komende week. Jij mag het doen met gemeentepils. Je weet waar de kraan is, vraag niet aan anderen om iets voor je te doen, je doet het zelf maar. Oh en voor ik het vergeet, je mag jezelf ook gaan douchen, geen Lizzy en je ruimt je eigen troep op nadat je dat gedaan hebt.

Ik wist dat dit twee zware maanden zouden worden, maar had niet half in de gaten hoe zwaar het zou worden. Iedereen kwam gekleed naar de woonkamer en Lizzy zorgde voor de drank. Ze bracht ook een glas water mee en JJ pakte het glas, gooide het leeg en zette het op het aanrecht. Ze keek Lizzy aan en zei: hij moet de komende week alles zelf doen. Ik begon te beseffen wat dit allemaal in zou houden. Ik zei tegen Lizzy: toch nog bedankt en JJ zei: wat was de afspraak die wij gemaakt hadden? Jij communiceert naar mij, niet naar anderen. Ik vloekte binnensmonds en besefte dat dit veel zwaarder zou worden dan ik gedacht had. Nadat iedereen hun drankjes op hadden gingen ze naar bed en werd ik naakt achter gelaten. JJ kwam nog even terug naar de woonkamer met een deken en zei: ik wil niet dat je ziek wordt. Ik bedankte haar en wilde haar een kus geven, maar ze draaide zich weg en liep naar de slaapkamer. Het werd een lange nacht. De volgende morgen waren Lila en Lizzy bezig met het ontbijt en ik liep de keuken in. Lila zei: jij mag hier je ontbijt komen maken als wij hier klaar zijn, scheer je weg nu voor JJ je ziet en je nog zwaarder gaat straffen.

Lizzy ging achter Lila staan en stak haar handen onder het shirt van Lila en streelde haar tieten. Ze zei: dat deel vang ik op voor je. Lila draaide zich om en tilde haar shirt op en Lizzy nam haar tepels om beurten in haar mond waarna Lila hetzelfde bij Lizzy deed. Lila keek naar mij en zei: zie je, wij komen er samen wel aan uit. Ik baalde als een stekker van de situatie. Nadat iedereen hun ontbijt had gehad en Lizzy de vaat in de afwasmachine had gezet zei Lila: zo, nu mag jij je ontbijt klaar maken, en vergeet niet je rommel op te ruimen. Het was voor het eerst in een hele lange tijd dat ik mijn eigen ontbijt moest maken. Het was een paar uur later dat Loes, Juuls, Liesje en Marijke arriveerden. Geen van hen spendeerde ook maar enige aandacht aan mij. Liesje keek me kwaad aan en na een kleine drie kwartier met iedereen gepraat te hebben vroeg Loes of zij en Juuls even tien minuten met mij alleen mochten praten. JJ zei: ik wil eigenlijk dat alle communicatie naar hem toe via mij loopt. Loes zei: ik wil hem even onze mening over dit alles geven, en dat doe ik liever prive. Niet iedereen hoeft alles te weten. JJ zei: ok, ik geef je even wat tijd alleen met hem. Wij gaan met zijn alle even wandelen.

Iedereen trok hun jas aan en vertrok op Juuls en Loes na. Loes begon: wat ben jij een ontzettende eikel geweest. Ik heb je maanden geleden lessen geleerd en je hebt die gewoon in de wind geslagen. En dat tegen mijn zus. Je moest je schamen. Ik zei: dat doe ik ook, maar ik vind dat ik wel heel erg zwaar gestraft wordt. Juuls volgde en zei: vind je dat, ik vind dat je heel goed wegkomt met wat er gebeurd is. Als dit bij mij gebeurd was, zou je nooit of te nimmer meer bij mij binnenkomen. Loes zei: en zo denk ik er precies ook over. Het was een kutstreek die je bij je moeder hebt uitgehaald en je mag van geluk spreken dat je JJ als vriendin hebt en dat zij je moeder heeft weten op te vangen want als dat niet gebeurt was dan denk ik dat de breuk met je moeder best wel eens permanent zou kunnen zijn. De straf die Stella aan je opgelegd heeft is ook niets meer dan redelijk. Het wordt nu tijd dat jij leert van je fouten en deze nooit meer begaat. Jouw eerste taak is nu te zorgen dat jij de breuk tussen jou, je moeder en Stella gaat herstellen. En ik noem hier speciaal Stella ook bij omdat zij degene is die haar nu aan het opvangen is. Zij is degene die momenteel het werk moet doen wat in eerste plaats jouw taak had moeten zijn en dat is om je moeder te beschermen.

Ik keek Juuls en Loes aan en zei dat ik me dat nu heel goed besefte, maar omdat ik alleen met JJ mag praten ik niet goed weet hoe ik dat aan moet pakken. Loes zei: dat is het tweede punt waar ik je aan wil herinneren. De deur is nog niet helemaal gesloten. Ik denk dat je straks als wij uitgepraat zijn jij even met haar en Trudie apart moet gaan zitten en met haar moet overleggen wat jij allemaal in gedachten hebt om het beter te maken en hoe je dit aan moet pakken. Denk er ook aan dat wat er gebeurd is inmiddels ook al naar Emma en Riet gegaan is via Stella. Je zal dus met een heel goed plan moeten komen om iedereen weer vertrouwen in je te geven. Ik weet inmiddels dat je niet dom bent en dit kan uitwerken en er misschien zelfs een betere relatie met iedereen mee uit kan weten te slepen. Maar dat is nu helemaal aan jou. Jouw eerste taak is nu met JJ en Trudie te praten over wat je plannen zijn en daarna ga je direct werken aan deze plannen. Elke minuut die je langer wacht geeft meer wantrouwen, en dat is iets wat je absoluut niet moet hebben. Ik heb tegen JJ gezegd dat ik mijn mening even aan je wilde vertellen onder in dit geval zes ogen. Dat heb ik nu gedaan. Verder zeg ik niets meer tegen je tot je jezelf waardig hebt gemaakt om weer een dialoog met je te hebben. En wat betreft het probleem dat ik heb met Juuls en haar ex, dat bespreek ik wel met JJ en Trudie. Die hebben hier vast wel een oplossing voor.

Loes en Juuls liepen de keuken in en gingen daar met elkaar zitten praten en lieten mij alleen achter. Voor ze vertrokken gaven ze me echter nog een woord, dat was sterkte. Toen de rest terugkwam van hun wandeling vroeg ik aan JJ of ik even met haar en Trudie alleen kon praten. JJ zei: ik voel er niet veel voor, maar ok, kom maar mee naar de kinderkamer. Ik ging op een stoel zitten en vroeg beide meiden hetzelfde te doen. Toen ze eenmaal zaten zei ik: ik weet dat ik een blunder gemaakt heb en ik wil er alles aan doen om deze fout goed te maken, maar ik heb daarvoor wel iets meer vrijheid nodig dan wat je mij nu gegeven hebt. JJ keek me aan en vroeg wat heb je nodig en wat wil je doen? Ik zei: om te beginnen wil ik haar en Stella de komende week iedere dag verrassen met ontbijt en of zelfgemaakt avondeten. Dat is in ieder geval al een positief begin en ik wil jou daar best mee helpen. Verder zou ik graag mijn telefoon voor een aantal minuten willen lenen zodat ik voor haar en Stella een fatsoenlijk boeket bloemen kan bestellen. Ook dat mag, maar daarna lever je je telefoon weer in. Ik zei: verder wil ik over een paar dagen mijn moeder en Stella graag wassen, als het moet zal ik dat gekleed doen.

Trudie keek mij aan en schudde haar hoofd nee en ook JJ zei: dat gebeurt nog niet, dat is iets wat je zult moeten verdienen. Daar hebben wij zelfs geen zeggenschap over. Die beslissing ligt bij Stella en je weet wat die gezegd heeft. Maar er zijn genoeg andere dingen die je kan doen, Trudie pakte pen en papier en gaf dat aan mij. JJ keek haar aan en begreep wat ze bedoelde. Ze zei: je zou haar een brief kunnen schrijven met daarin je oprechte excuses, aan zowel je moeder als Stella. En maak het er een die meent wat je zegt. Niet een paar regels, maar een fatsoenlijke brief waarin jij je gevoelens voor beide uit en hen laat weten dat je er voor hen bent, ook in moeilijke tijden. En ik vind ook dat je nu maar eens het lievelingsgebak voor haar moet bestellen en haar dat met een kop thee moet geven. Hierna geef ik je vanaf morgen de kans om een uur per dag met haar en Stella te praten. Ik was dit eigenlijk niet van plan, maar gezien je intenties denk ik dat dit een goede stap zou zijn.

Ik liep naar haar toe en wilde haar omhelzen en bedanken maar daar was ze nog niet klaar voor. Ze liep naar de slaapkamer en bracht mij mijn telefoon. Ik zocht een bloemist op en liet vier bossen bloemen komen. Ook twee voor JJ en Trudie en vond hierna een bakkerij waar ik appelcitroen vlaai kon bestellen. Ik wist dat dit mijn moeders favoriete gebak was. Ik was uitgebeld en gaf de telefoon terug aan JJ die in onze slaapkamer zat te wachten. Toen ik haar de telefoon gaf zei ze: ik ben blij dat je je fout ingezien hebt. Ze stond op en gaf me een kort kusje op mijn wang en zei: ga nu maar snel aan de gang met je plan want ik vond vannacht een klote nacht zonder jou. Je doet ons allemaal pijn met wat je gedaan hebt. Ik zei: dat realiseer ik me nu pas echt. Een half uur later ging de deurbel en werden de boeketten afgeleverd. Lizzy ging naar de deur en nam de enorme bundel in ontvangst. In elke bundel zat een kaartje, alle vier hadden dezelfde tekst: mijn oprechte spijt. Lizzy liep ermee naar boven en gaf de boeketten aan Stella en moeder. Die keken mij beide aan met een halve glimlach. Het begin was gemaakt.

JJ vroeg voor wie zijn de andere boeketten en Lizzy keek op de kaartjes en zei: die zijn voor jou en Trudie. Trudie keek me aan en gaf me een knipoog en een nauwelijks zichtbaar duimpje omhoog. Dit gaf me een beetje hoop. Nog een half uur later ging de bel weer. Ditmaal was het de bakker die drie vlaaien bezorgde. Een kersenvlaai, een bosbessenvlaai en een appel citroen vlaai. Ik was inmiddels in de keuken bezig om thee en koffie klaar te maken en toen Lizzy de vlaaien in de keuken bracht keek ze me aan en vroeg ze: zal ik ze snijden? Ik zei: nee, want dit is aan mij. Ik sneed een grote punt appelcitroenvlaai voor mijn moeder en bracht die naar haar met een kop kokende thee. Ik vroeg aan Stella welke vlaai zij wilde en ze zei: ik heb deze nog nooit gehad, doe mij maar eenzelfde als je moeder. JJ keek Stella aan en zei: voortaan communicatie via mij graag. Ik bracht Stella haar thee met gebak en keek JJ aan. Ze zei: ok, je mag het aan iedereen vragen, maar dat is zover ik ga voor vandaag.

Toen iedereen voorzien was zei JJ: je mag zelf ook een stuk hebben. Ik liep naar de keuken en sneed een stuk voor mezelf en overhoorde mijn moeder tegen Stella zeggen: volgens mij heeft hij echt spijt. Stella antwoordde: volgens mij ook. Dit gaf mij weer iets van nieuwe moed. Ik zag Trudie de keuken inlopen en over de schouder van Lila kijken naar wat ze voor lunch aan het klaarmaken was. Ze sloeg haar armen om het middel van Lila en streelde zacht over haar buik, iets wat Lila zeer waardeerde. Plots zag ik haar stoppen en over de buik voelen. Ik zag hoe Trudie Lila bij de hand nam en naar mij toe kwam. Ze pakte mij ook bij de hand en nam ons beide mee naar de slaapkamer waar JJ en Liesje bezig waren met de website. JJ zag ons binnenkomen en zag de paniek in de ogen van Trudie. Ze vroeg wat er aan de hand was en Trudie pakte een pen en papier en schreef het volgende: ik voel nog maar twee babys in de buik van Lila. JJ vroeg: weet je het zeker? En Trudie antwoordde: ja, heel zeker. JJ zei tegen Liesje: vlug, ga je moeder halen.

Een minuut later stonden Loes en Juuls ook in de kamer en vertelde JJ wat Trudie had opgeschreven. Juuls zei: bel Jose maar even snel, want dit kan ernstige gevolgen hebben. Ik heb twee weken in het ziekenhuis door moeten brengen omdat ik in verwachting was en de baby gestorven was in mijn buik. Daarvan heb ik bloedvergiftiging gekregen. Bij mij waren ze nog maar net op tijd, anders was ik hier niet meer geweest. Loes pakte haar telefoon en belde Jose en deed haar verhaal. Jose zei: laten we nu niet meteen paniekerig gaan doen. Jullie mogen nu langskomen maar je zal zien dat er niets aan de hand is. De derde baby speelt gewoon verstoppertje. JJ zei tegen mij: jij gaat je nu aankleden en gaat samen met Lila en Trudie en Juuls of Loes naar Jose toe. Ik was in no time gekleed en nam Lila bij de hand en we liepen naar de auto om naar het ziekenhuis te gaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4876 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 35”

  1. ik vind toch dat Gerrit wel heel zwaar gestraft word wan niet alleen van JJ maar ook nog van Stella en zijn moeder. Terwijl hij goed is als fokstier om iedereen maar zwanger te maken. .En JJ heeft zelf toegelaten dat hij halve stad vult met eitjes.

Plaats een reactie