BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plattelandsjongeren (5)

Sexy Anne geniet in het grasPROEVEN

Het was een heerlijke middag, maar eenmaal thuis was er nog van alles te doen op de boerderij. Na het avondeten gaan Anna, Ankie, Sanne en ik Kolonisten doen. Maar eigenlijk ben ik best wel moe, als we een paar gezellig potjes hebben gespeeld begin ik uitgebreid te gapen en zeg de meiden dat ik naar bed ga. Als ik op mijn kamer ben komt Sanne al snel na mij binnen en vraagt wat mijn plannen zijn. ‘Huh? Ik ga slapen hoor.’ ‘Hallo Jules, niet zo suffig doen, straks ligt Anna bij mij op de kamer maar ze is hier dus echt niet voor mij, kan ik haar naar je toe sturen?’ ‘Dat moet ze dan wel zelf willen San, maar tuurlijk zou ik dat wel fijn vinden.’ Ze steekt haar duim op en vertrekt weer. Een half uurtje later, ik slaap bijna, hoor ik zachte klopjes op mijn deur. Dan gaat hij open en zie ik Anna binnenkomen, al gekleed voor de nacht, een rood boxertje en een wit shirtje…

‘Mag ik naast je komen liggen?’ vraagt ze verlegen. Ik sla mijn dekbed open en Anna schuift naast me. Meteen dek ik haar toe en zo liggen we lekker knus tegen elkaar aan. ‘Ik wil graag bij jou slapen Jules, maar seks wil ik nog niet, ik wil je eerst wat beter leren kennen.’ ‘Prima Anna, knuffelen is ook lekker!’ Anna trekt haar shirtje en boxertje uit en ik volg haar voorbeeld, mijn shorts gaan er achteraan, en als we naakt tegen elkaar liggen is het zó close. We strelen elkaar een tijdje, knuffelen nog wat en vallen zo in slaap. Ik word pas weer wakker als het al licht is buiten, terwijl Anna nog volop doorslaapt. Ik heb een ochtendstijve en moet ontzettend plassen. Als ik dat gedaan heb is mijn pik weer op redelijke grootte en ik schuif nog even lekker naast Anna. Ik kijk leunend op mijn elleboog een tijdje genietend naar haar, haar tietjes steken net bloot boven het dekbed uit en heel zachtjes streel ik ze. Haar tepeltjes reageren direct, geile stijve roze knopjes zijn het. Anna wordt wat onrustig en even later open ze haar mooie groene ogen, beetje slaperig nog.

Zaadproeverij

Als Anna mij haar ziet bekijken wordt ze alweer verlegen en ik geef haar gauw een kusje op het puntje van haar neus. Daarna ook een op haar lippen en ga dan weer chilled naar haar liggen kijken. ‘Echt, je kijkt het er allemaal nog af Jules’, en tot mijn verrassing gooit ze ineens het dekbed van mij af, leunt ook op een elleboog en zegt: ‘zo, nu is het mijn beurt. Hup, op je rug en blijf maar mooi stil liggen Jules, ik wil jou ook eens goed bekijken.’ Ohw, dat moet ze zo niet zeggen, mijn pik wordt direct onrustig, richt zich met kleine schokjes op. Anna giechelt, ‘ik zei toch dat je stil moest blijven liggen, maar je houdt je daar niet helemaal aan.’ ‘Moet jij zeggen’, antwoord ik, haar tepeltjes aantikkend die ook direct reageren en alweer stijf op haar geile tietjes staan. Anna gooit zich ineens helemaal over me heen en we slaan aan het stoeien, het gespartel en gegiechel is niet van de lucht, en ondertussen benutten we allebei onze kansen om elkaar her en der goed te voelen of vast te pakken.

Als Anna op een gegeven moment zelfs vol mijn pik vastpakt en een tijdje er wat aan trekt wordt het me al snel te veel, ik kom compleet onverwacht klaar en spuit flink wat zaad over haar hand, arm en buikje. Anna schrikt en zegt ‘whow Jules, heftig!’ En dan vertelt ze dat het de eerste keer is dat ze echt zaad ziet en voorzichtig steekt ze haar vinger in ’n kwakje en proeft ervan. ‘Mmm, vreemd smaakje, beetje bitter en zoutig, maar wel lekker eigenlijk.’ En ze neemt nog een kloddertje van haar arm en smikkelt dat aandachtig proevend op. Dan wil ik het ook wel eens proeven en ik lik een beetje van haar buik af, Anna reageert daarop door haar buikspieren aan te spannen, mooi strak. Ik proefde mijn eigen zaad ook nog nooit en vind het best wel smaken, ik lik daarna Anna helemaal schoon, haar buik, haar arm, haar hand. En ondertussen kronkelt ze en giechelt ze, ‘spannend Jules, hou ns op’. En dat doe ik, maar dan natuurlijk pas als ze helemaal schoongelikt is. We knuffelen nog even en gaan dan het bed uit.

Anna gaat zich douchen, ik kleed me snel aan en ga meteen door naar buiten, pap helpen, ik ben al een beetje laat. Hij kijkt me aan en zegt ‘zoon, dat meisje heeft vannacht naast je geslapen, klopt dat?’ ‘Ja pap, ga je nou alweer preken?’ Pap schiet in de lach, ‘nee hoor, we hebben gisteren toch al goede afspraken gemaakt? Ik ga ervan uit dat je je daaraan houdt.’ ‘Precies pap, maar je mag het wel weten, we hebben alleen maar geknuffeld en toen zedig naast elkaar geslapen.’ ‘Goed zo jongen, maar het gaat er niet om dat je met elkaar niet verder mag gaan, als je maar wel goed oplet wat dat meisje wil en of ze goed beschermd is.’ Nou, ik vind het wel weer mooi zo, pap had predikant moeten worden, ik geef hem een duimpje en ga snel aan de slag om van het gedoe af te zijn.

Als wij klaar zijn zitten mijn zusjes, Anna en mama al lekker te ontbijten. Zodra wij zijn aangeschoven vertelt mam dat Anna nog wat dagen blijft logeren, ze verveelde zich thuis en vindt het heerlijk om een tijdje bij ons op de boerderij te zijn. Is mam nou aan het koppelen? Maar wat maakt ‘t uit, ik ben blij. Anna ziet mijn reactie en glimlacht liefjes naar me.
Als mijn zusjes, Anna en ik tijdens het eten plannen maken wat we vandaag in de CHILL-keet gaat doen komt mijn pa er echter tussen: ‘Jules, ik zit een beetje klem. Er komen nog wat mooie dagen aan en eigenlijk moet het lange gras er vanmorgen ook af om te drogen, ik heb behalve kuilgras nog flink wat hooi nodig. Ik moet dringend weg voor allerlei inkopen, zou jij dat gras voor me willen maaien?’ Ik kan natuurlijk geen nee zeggen maar ben er wel sip van, en blijkbaar is me dat aan te zien want Anna reageert ‘Ohw, leuk, ga ik met je mee, ik wil ook wel eens op zo’n tractor zitten’. Yés, ik high five met Anna en mijn zusjes giechelen meteen, die zien de bui al wel hangen…

Grasspelletje

We trekken na het ontbijt allebei een rode overall aan en gaan aan de slag. De weilanden die we moeten maaien liggen een kilometer of wat verderop en Anna mag van mij proberen heen te rijden. Ik leer haar op het erf hoe ze moet koppelen en sturen en na enkele rondjes sukkelen we heel rustig richting weilanden. Anna doet het best goed en vindt het superleuk, ik zie hoe ze geniet. Eenmaal bij het eerste weiland neem ik het over, zet de maaier aan en dan is het een paar uur flink doorpezen, steeds maar weer op en neer. Anna zit naast me op het zitje boven een van de grote wielen maar wordt het gedreun en geschud op een gegeven moment wel beu. Ze springt als ik halverwege even stop er vanaf, verzameld handen vol lang gemaaid gras en maakt er langs de slootkant een bed van waar ze genoeglijk in gaat liggen chillen. Ze kreeg het blijkbaar al snel warm want ik als ik weer langs kom zie ik dat ze haar overall heeft uitgedaan, ze ligt nu alleen in haar bikini. Oef, in mijn broek is er meteen een reactie als ik haar zo zie liggen.

Als ook op het andere weiland het gras er af is rijd ik naar het pad terug, zet de tractor stil en loop naar de plek waar Anna ligt. Daar doe ik ook mijn overall uit en ga in alleen mijn boxer naast de inmiddels diep slapende Anna op het zachte en lekker geurende bed van gras liggen. Na al dat lawaai is het bizar stil, pas na enkele minuten gonst het niet meer in mijn oren en hoor ik de wind ruisen, de vogels zingen en de insecten om ons heen zoemen. Als ik wat tot rust ben gekomen val ik ook in slaap. Na een minuut of tien ben ik weer wakker, Anna slaapt dan nog steeds. Ik zoek een lange grashalm met een mooie pluim uit en kriebel daarmee over Anna’s lijf, langs haar nek, door het decolleté tussen haar door het bikinitopje bedekte tietjes, over haar buikje omlaag naar haar broekje, langs haar benen, en zo weer terug naar boven. Doordat haar buikje zo plat is, is er aan weerszijden van haar navel een kleine opening tussen de band van haar bikinibroekje en haar buikje en ook daar kriebel ik haar even, steek de pluim steeds iets verder haar broekje in tot hij niet verder kan.

Anna wordt eindelijk wakker van dat gekriebel en kijkt me lief aan, ‘hé Jules, je bent klaar, tof!’ Ze draait zich op haar zij en geeft me een dikke kus en van het een komt het ander, ze steekt haar tong bij me naar binnen en in no time liggen we zo fantastisch te zoenen, ik krijg alle kans haar mond helemaal te ontdekken. We zijn een beetje buiten adem als we er weer mee stoppen en gaan dan dicht tegen elkaar op onze rug liggen, we kijken samen naar de voorbijtrekkende wolken en bepraten de vormen die we zien.

Als het op een gegeven moment even stil wordt tussen ons zegt Anna: ‘Jules, ik vind ‘t tof om bij jou te zijn. Wil je met me vrijen?’ Ik geef Anna een dikke zoen. Ik zou ook wel willen maar vind dit niet de goede plek en tijd. ‘Ik ook liefie, maar liever niet hier, onze tijd komt nog wel.’ En om niet in de verleiding te komen spring ik op, doe m’n overall weer aan, trek Anna omhoog en duw haar de tractor in. ‘Flauw Jules’ moppert ze een beetje maar ik zie dat ze het er toch ook wel mee eens is, open en bloot in het weiland is geen goede plek, we houden het nog even te goed. Als we op de weg komen trekt Anna ook haar overall aan, jammer, echt geil om met een bijna bloot meisje rond te rijden, ik zag hoe ook zij er van genoot, zo met de wind langs huid. Weer thuis zet ik snel de tractor en de maaier in de grote schuur, samen gaan we ons huis binnen. Mam had ons al zien aankomen, heeft een flinke stapel boterhammen en thee klaar gemaakt, dat gaat er wel in. We nemen ook brood mee voor m ’n zusjes, ik geef mam een pakkerd en we vertrekken vervolgens snel naar de CHILL-keet. Anna springt bij me achterop en slaat haar armen om mijn middel, zo wil ik wel eindeloos met haar willen rondfietsen.

Modderbad

Het is tegen twaalven als we bij de chill-keet arriveren, het is er een drukte van belang, iedereen is bloot en zit of ligt op een handdoek bij het meertje. Anton vertelt me dat zojuist is besloten om nog een keer de bootcamp te doen, maar dan zo dat alle teams tegelijk vertrekken. Het gaat er nu om welk team als eerste compleet over de streep komt. Frank heeft net aan iedereen een fun-pilletje uitgedeeld, zijn standpunt is dat het te allen tijde gezellig moet zijn, nou, dat zal wel lukken zo. Anna en ik nemen er ook een, ik geef het brood van thuis aan mijn zusjes en dan wordt er nog een kwartiertje gewacht zodat de pilletjes hun werk kunnen doen. Anna en ik gaan chilled op onze handdoeken naast elkaar liggen, heerlijk in de zon. Al snel voel ik hoe mijn hormonen weer wakker worden en aan de slag willen, niet alleen bij mij maar bij meer jongens zie ik hun pik al wat groter worden. En ook bij Anna bespeur ik enige onrust, ze wrijft eens over een tietje of trekt haar benen op, doet ze iets uiteen, weer bij elkaar, dat soort werk dus…

‘Oké lui, allemaal hier aan de waterkant komen’ roept Anton. We zijn vandaag met tweeëntwintig luitjes, Anton en Lotte zijn scheidsrechters. Iedereen komt op een rij aan de waterlijn staan, Anna en ik vormen weer een team, verder zijn er dus nog negen. ‘We doen nu een massastart’, roept Anton, ‘en het is heel simpel, het eerste team dat compleet weer hier terug is heeft gewonnen. Lotte en ik volgen jullie om te checken dat iedereen ook echt het hele parkoers aflegt.’ Opgewonden gekwetter is het gevolg want iedereen beseft wel dat er een paar spannende hindernissen zijn, zoals het klimrek en de modderkuil, kom daar maar eens goed langs met zoveel mensen tegelijk. En dan ook nog bloot, dat leidt heel erg af…

Anna en ik hebben afgesproken dat we rustig starten, want hardlopers zijn volgens ons doodlopers, we bekijken liever rustig hoe het strijdveld zich ontwikkelt en kijken waar we er dan langs of door kunnen glippen. Bovendien houden we dan nog wat adem over omdat we niet persé voorop willen zitten. We zwemmen zo’n beetje achteraan als iedereen als een stel uitgelaten honden het water in is gespetterd en klauteren ook als laatsten aan de andere kant aan land. In het moerasje was het al een grote puinhoop en het is ons gelukt om daar de eerste twee teams te passeren, die helemaal vastzaten in de planten. Op het klimrek gaat het net zo, het is er zo druk dat al die gasten maar wat doen, Anna en ik kiezen een uiterste zijde en wurmen ons sneaky omhoog. Ondertussen is het wel een mooi gezicht, al die blote gastjes die daar klimmen en klauteren en ongewild ongegeneerd alles wat ze in huis hebben ten toon spreiden. Regelmatig opent zich bij een spreidstandje een kutje of zie ik een paar tietjes heftig wiebelen. Anna ziet ook al dat moois en giechelt regelmatig, ik heb de indruk dat ook zij ‘het gereedschap’ keurt, maar dan van de jongens.

Op het rek raken we dus opnieuw wat teams kwijt en hebben dan geluk, we komen bij het touw over de uitloper van het meertje aan als het net terugzwaait. We weten nu hoe we dit goed moeten aanpakken, Anna pakt heel hoog vast, ik zet haar handen vast met de mijne, neem een aanloop, klem mijn benen dan om haar heupen en zo zwaaien we naar de overkant. We laten tegelijk los, ploffen in het zand en zijn ondertussen zo totaal bedekt met zand en rommel dat we amper nog herkenbaar zijn. En dan moet de modderkuil nog komen, Onder het zeil is het een gestommel van jewelste, ik hoor wat meisjes gillen dat ze vastzitten en dat lijkt me niet goed. Ik maak aan twee hoeken het zeil los en sla het open. Meteen wordt duidelijk wat het probleem is, of liever gezegd, dat er geen probleem is, drie teams zijn er een moddergevecht begonnen en glijden en kronkelen over elkaar heen, de ander steeds belemmerend om de kuil uit te kruipen. Ik roep tegen Anton dat het zeil er beter af kan blijven, lijkt me met al die mensen veiliger en hij steekt zijn duim op. Dan stort ik me met Anna ook in het gewoel en het is weird lekker en sexy.

Doordat het niemand lukt uit de diepe kuil te komen en we allemaal spekglad zijn is het een gewurm en gekronkel van glad lijven. De lachjes en gilletjes zijn niet van de lucht en je komt echt op de meest vreemde plekken van al die lijven terecht. Op een gegeven moment voel ik hoe iemand ijverig mijn pik heeft vastgepakt en een soort van aan het aftrekken is, als ik check wie dat is blijkt het zusje Ankie te zijn. Ze grijnst tegen me en laat me dan los, wurmt een andere kant op, weer naar haar teamlid Joost. Anna maakt ook van de gelegenheid gebruik zich af en toe heftig tegen me aan te kronkelen, ik heb nog nooit zoiets geils ondergaan, al die lijven die steeds onherkenbaarder zijn geworden en als één groot lichaam een nogal wellustig geheel vormen.

Uiteindelijk begint Anton iedereen eruit te trekken die bijna aan de rand is, Anna en ik laten ons met een beetje tegenzin ook aan de kant hijsen en na de hordenloop plonsen we voor de tweede keer in het water en komen weer schoon maar flink hijgend en moe aan de overkant. We zijn derde geworden, niet slecht voor een team dat als laatste van start ging. We zoeken onze handdoeken op en gaan dicht tegen elkaar in de zon liggen drogen. ‘Dat was geil Jules, ik kom zo wel in de stemming…’ fluister Anna zachtjes in mijn oor. Ik glimlach alleen maar en sluit even chilled mijn ogen.

Ankie’s overval

Helaas, niet voor lang, want Ankie tikt tegen mijn schouder, ik open mijn ogen en ze zegt dat mama onverwacht naar oma moet om haar te helpen en of vraagt of zij en ik thuis de kaas willen afmaken. Shit, heeft mama natuurlijk net een hele hoop voorbereidend werk gedaan en nu moet het echt afgewerkt worden. ‘Sorry Anna, die boerderij en al dat werk ook altijd, ik ga even naar huis met Ankie dit klusje doen, kom jij straks met Sanne?’ Ze knikt, een beetje teleurgesteld, tja, en dan ren ik met Ankie weg, we fietsen gauw naar huis. Mama is al weg, er ligt een briefje in de keuken met wat we precies moeten doen, Ankie en ik gaan naar boven om ons even om te kleden en een overall aan te doen. Net op het moment dat ik alleen nog in mijn boxer sta komt Ankie al helemaal uitgekleed binnen, ze geeft me een onverwachte duw en ik val achterover op bed. Voor ik ook maar besef wat er gebeurt is ze op me geklommen, haar benen aan weerszijden van mijn heupen en pint ze mijn armen vast boven mijn hoofd.

‘Zo broertje, voordat jij je helemaal gaat uitleven op Anna, want ik zie echt wel wat er gebeurt hoor, wil ik nog een keer van jouw pikkie genieten. Ik ben in die modder namelijk botergeil geworden en die Joost is gewoon niet vooruit te branden. Mama vroeg eigenlijk om Sanne en mij maar ik heb een smoesje verzonnen dat Sanne druk was zodat jij mee moest komen.’ Oké, ik ben weer Jules het seksobject. ‘Wat dacht je van een goeie dikke trilstaaf, zusje?’, maar als ik dan zie hoe ze me geil lachend aankijkt verdampen mijn bezwaren en neem ik dit ‘klusje’ graag op me. Ankie werkt zich over mijn lijf naar beneden en trekt mijn boxer uit, mijn pik de vrijheid gevend die meteen bereidwillig zijn koppie opsteekt.

Ankie bekijkt hem eens goed en neemt hem dan heel voorzichtig in haar mondje. Ohw, dat is me nog nooit overkomen, weer een heel ander gevoel dan in een kutje, zacht en vochtig. Ik geniet van haar gesabbel en haar tanden die ze af en toe heel zacht om de randen van mijn eikel zet maken het extra spannend, binnen een paar minuten staat mijn pik op knappen. Ankie merkt dat en draait zich om zodat haar kutje boven mijn gezicht komt te hangen en commandeert ‘komop Jules, doe ook eens wat, lik me maar eens lekker nat en open.’ Tussen haar lipjes door zie ik het roze van haar ingangetje en al likkend open ik het verder en steek ik mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Ankie begint meteen tegenbewegingen te maken en draait en kronkelt op mijn gezicht dat het een lieve lust is. Wat is die griet in no time een ultrageile donder geworden, niet te geloven.

Als ik zo een tijdje het kutje van Ankie heb verwend en ze lekker open en smooth is draait ze zich om, knielt weer aan weerszijden van mijn heupen, pakt mijn snoeiharde pik in het midden vast en richt hem op haar tunneltje naar binnen, dat ze langzaam dichterbij brengt. Tergend langzaam laat ze zich op mij zakken, het lijkt wel of haar warme buik maar millimeter voor millimeter om me heen komt, als dit me bijna te veel wordt pak ik haar onverwacht bij haar schouders beet en druk haar fors omlaag, op die manier mijn pik in één stevige beweging diep in haar brengend. ‘Kut Jules’ kreunt Ankie maar ondertussen voel ik hoe ze zich nog verder op mijn pik perst, ik maak ondertussen kleine schokjes met mijn bekken en voel me als een drilboor die zo haar diepste binnenste binnendringt en nog verder opent. Als tegenreactie merk ik dat Ankie haar kutspiertjes aan het werk zet, me vastklemt en weer loslaat, in een tempo waar ik mijn bekkenschokjes op aanpas.

Ankie zat duidelijk al op het randje want nu kukelt ze er overheen, met een kreun laat ze zich op me vallen, plet haar tietjes tegen mijn borst, perst zich omlaag, nog verder over mijn pik en komt dan huge klaar, ze kreunt, ze trilt, ze schokt, haar lijf geeft al die beweging door aan mijn pik en mijn hele lijf. Ik geniet hier intens van en onderga dit geweld met verbazing en een grote liefde voor mijn zusje. Inmiddels ben ik me helemaal stil gaan houden, om te voelen wat er toch allemaal gebeurt, terwijl Ankie zo ontzettend op mijn pik aan het pompen is geslagen, zij is echt het sexmachientje waar al zo veel over gezongen is. Ze schuift over mijn lijf alsof haar leven ervan af hangt, haar tepels zacht schurend over mijn borstkas. En steeds weer voel ik dat haar orgasme wordt verlengd en zo langzamerhand wil ik daar wel meer aan gaan deelnemen.

Ik druk Ankie in een houdgreep stevig tegen me aan en in één vloeiende draai ik me met haar om, sla haar benen over mijn schouders waardoor ze helemaal toegankelijk is geworden en dan is het mijn beurt om haar machinaal te bewerken, ik beuk me ritmisch zo diep mogelijk in haar terwijl Ankie ondertussen helemaal van de wereld is geraakt, ze gilt het uit. Gelukkig is er niemand thuis, dus laat maar doen, ik neuk haar wel de hemel in. Ik weet echt niet wat dit zusje met me doet, ze haalt dingen in me boven die ik er zelf nooit gezocht zou hebben. Ik dit mooie lijfje totaal bezitten en dit grietje zo lang wil neuken dat ze echt helemaal van de kaart is. En dat lukt me, Ankie en het fun-pilletje van daarstraks werken maximaal samen om haar eronder te krijgen, ik zie hoe haar ogen wegdraaien en ze in een sextrance raakt, haar ademhaling wordt steeds sneller en het lijkt of haar orgasmekraantje niet meer dicht kan.

Als ik zie wat er met mijn zusje gebeurt duwt het mij ook over de rand en met een harde kreun waar ik zelf van schrik golft mijn eerste zaad in haar, en weer een, en weer een, ik schiet het neuktunneltje van Ankie totaal vol. Ankie lijkt helemaal van de wereld en uitgeput laat ik me op haar zakken, ik ben total loss en wil nu alleen nog maar dit lekkere lijf onder me voelen om op bij te komen. Op een gegeven moment voel ik haar weer wat bewegen en zegt ze ‘Ohw Jules, dat was heftig, wat heb jij leren neuken zeg.’ ‘Lief dat je dat zegt zussie, maar jij maakt dit in me los hoor, wat kan jij te keer gaan.’ Ankie kijkt me grijnzend aan en zegt dan ‘Komop Jules, we moeten aan de slag, anders mislukken mama’s kaasjes nog.’ ‘Éffe de boel cleanen Ankie’ en ik schuif me over haar lijf naar beneden dat kletsnat is van het zweet, ik spreid haar benen weer zo ver mogelijk en begin dan haar kutje uit te likken, dankzij Anna heb ik ontdekt dat ik mijn eigen zaad best lekker vind. Met het laatste beetje zaad in mijn mond schuif ik over Ankie’s lijfje weer naar boven, geef haar een tongkus en werk dan mijn zaad in haar mond naar binnen. Ankie zet grote ogen op, sabbelt er wat op en zegt’ mmm, best lekker, een beetje een smaakje van ons samen. Thnx broertje.’ En dan sprinten we het bed uit, douchen ons snel, overalls aan en op naar de kaasmakerij.

Tegen etenstijd komen ook Sanne en Anna terug van de Chill-keet en zij hebben Marieke bij zich, ze willen samen met Ankie een meidenavondje houden. Prima, ik zie wel of er nog wat gebeurt tussen Anna en mij, ik heb nu mijn portie seks wel even gehad. Na het eten belt Frank of we nog wat gaan doen meer ik ben moe en wil vroeg naar bed. We spreken af dat we de volgende dag heel vroeg naar de chill-keet gaan, om die nog wat verder op te knappen zoals lampjes inbouwen en meer van dat soort klusjes. Ik zeg mam en pap welterusten, geef alle meiden een hug, kijk in bed nog wat Netflix en val al snel in slaap….

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10308 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Plattelandsjongeren (5)”

Plaats een reactie