BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (17)

lekker blondje met dikke lulSam liet haar oog vallen op Nina. En dat bleek niet voor niets. Nina was net als Sam. Althans bijna. Want Nina bleek naast een penis ook een vagina te hebben.

Zowel Sam als Sofie stonden inmiddels naakt in de hotelkamer. Ik wilde Nina absoluut niet forceren, dus na mijn aankondiging dat ik me ook zou uitkleden en daarna een douche zou nemen, liep ik naar de badkamer. Daar trok ik mijn kleren pas uit en stapte onder de douche. Na een halve minuut stapte Sofie de wel wat kleine douche binnen. “Wat een verhaal”, zei ze en gaf me een kus. “Ik denk dat wij vanavond met z’n tweeën slapen. En lieve Peter, ik ben best wel moe, dus ik heb geen zin in uitgebreide seks. Maar ik wil wel nog graag één slaapmutsje.” Ze zakte op haar knieën en pakte mijn slappe penis met twee handen vast. “Ik ben zo ongelooflijk dol op jou en ik wil je proeven”, zei ze en drukte een kus op mijn half ontblote eikel. Daarna nam ze mijn geslacht in haar mond en begon me enthousiast te pijpen. Ik leunde tegen de douchewand en liet me de behandeling welgevallen. Ondertussen vroeg ik me af hoe Nina er ‘van onderen’ uit zou zien. Immers, de combinatie van penis én vagina had ik nog nooit gezien. Sofie deed erg haar best en al snel kwam het moment dat ik zou gaan klaarkomen. Ik seinde Sofie in zodat ze niet verrast zou worden en zich zou verslikken. Precies op het moment van no return zag ik dat Sam en Nina naar ons stonden te kijken. Sam bloot, Nina nog aangekleed. “Ik kom”, riep ik en direct daarna schoten de stralen zaad in het mondje van Sofie. Blijkbaar had zij al eerder gezien dat Sam en Nina stonden te kijken, want toen ik was uitgespoten, toonde zij haar mond vol zaad aan de twee toeschouwers. Ze liet het door haar mond gaan, sloot haar lippen en slikte. Daarna opende ze haar mond, stak haar tong uit en liet aan Sam en Nina lachend zien dat ze alles had doorgeslikt. Vervolgens hapte ze opnieuw toe om elk stukje van mijn langzaam afnemende erectie schoon te maken. Daarna stond ze op, stapte de douchecel uit en zei tegen Nina: “Hier zijn wij allemaal dol op.” Vervolgens richtte ze zich tot mij, terwijl ze Sam een zetje richting de douche gaf: “Peter, jouw beurt.” Vanzelfsprekend ging ik direct op mijn knieën om de inmiddels halve erectie van Sam te kunnen laten groeien tot een echt stijve penis. Me realiserende dat Nina stond te kijken, deed ik mijn best om Sam zoveel mogelijk te plezieren. Ik begon met het likken van haar eikel, nam deze vervolgens in mijn mond en liet haar penis steeds dieper gaan totdat die echt helemaal in mijn mond zat. “Genoeg”, riep Sam toen. Ik liet direct haar stijve uit mijn mond glijden. “Nina en ik gaan zo naar hiernaast. Mogen wij ook nog even douchen?” Ik stond op en gaf Sam een zoen: “Maar natuurlijk lieve Sam. Ga lekker van elkaar genieten.” Vervolgens drukte ik ook mijn lippen op die van Nina: “Zal je wel een beetje lief voor haar zijn?”

Ik droogde me af en liep de hotelkamer binnen waar Sofie al onder de dekens lag. Discreet sloot ik na een ‘Welterusten en veel plezier’ onze zijde van de badkamer af. Ik kroop mij Sofie in bed en kroelde mijn naakte lichaam tegen die van haar aan. “Weet je zeker dat je niets meer wilt?” Sofie antwoordde: “Je mag me nog wel even beffen, als je dat wilt.” Direct dook ik onder de dekens, met de woorden: “Alsof dat een straf zou zijn.” Ik spreidde haar benen en zette mijn mond op haar vagina. Haar lipjes waren gesloten en vormden het meest perfecte spleetje dat je je kunt voorstellen. Met mijn vingers deed ik die lipjes iets uit elkaar en begon kusjes te geven. Ik bewoog me van links naar rechts en van boven naar beneden. Toen ik enige vochtigheid meende te bespeuren, liet ik mijn tong in actie komen. Ik likte de binnenzijde van haar lipjes en wreef ondertussen met een vinger over haar klitje die zich daardoor wat meer toonde. Toen ik merkte dat Sofie steeds natter werd, positioneerde ik mijn tong bij haar klitje, schoof een vinger in haar kutje terwijl mijn andere hand de spleet tussen haar billen opzocht. Sofie ging iets verliggen zodat ik haar sterretje wat makkelijker kon bereiken. Ik wisselde van hand zodat ik mijn vinger met kutvocht kon gebruiken voor haar achterkant. Gelijktijdig drukte ik mijn droge vinger in haar kutje terwijl ik met mijn natte vinger haar anus penetreerde. Dat tezamen met mijn likwerk had de verwachte uitwerking. Sofie greep met haar handen in mijn haren en duwde mijn mond nog harder op haar kutje. Ze riep: “Ohh Peter…. Ik kom.” Haar hele lichaam begon te schokken en haar vingers grepen mijn haren nog harder vast. Het deed gewoon pijn, alsof ze de plukken haar uit mijn hoofd aan het trekken was. De hoeveelheid vocht die ze verloor, maakte echter alles goed. Ik laafde me aan de geweldige nectar die deze heerlijke vrouw produceerde. Sofie liet niet veel later mijn haren los en ik trok mijn vingers uit haar gaatjes. Ze liet me nog even likken maar duwde daarna mijn hoofd weg. Het was gewoon te gevoelig, zo begreep ik. Als kussende over haar buik en borsten kwam ik uiteindelijk bij haar mond uit. Ik drukte mijn lippen op de hare. Ze opende die en liet mijn tong even toe. Daarna sloot ze haar mond en ik gaf haar ruimte. “Tering Peter, wat was dat lekker”, verzuchtte ze. “Dat vond ik ook”, fluisterde ik haar toe en ging naast haar liggen. Ik vleide mijn naakte lichaam tegen die van haar en legde een van mijn handen te ruste op haar rechter borst. Zo vielen we in slaap.

Midden in de nacht werd ik wakker. Althans, dat dacht ik. Ik keek op mijn horloge en zag dat het half twee was. Zo lang kon ik dus niet geslapen hebben. Sofie lag in diepe rust naast me en ik hoorde het vertederende, zachte snurkje dat ik vaker had mogen waarnemen. Ik stapte het bed uit, want ik had dorst. Ik ging naar de badkamer voor een glaasje water. Daar aangekomen, hoorde ik geluiden uit de andere kamer. Het liet zich raden wat daar gebeurde. En ik moet toegeven: ik kreeg de neiging om de deur te openen en te gaan kijken. Normaliter wil ik helemaal niet in geuren en kleuren horen wat er allemaal voor spannende en lekkere dingen waren gebeurd. Maar dat waren de gebeurtenissen waar je niet live mee geconfronteerd werd. Nu stond ik in een badkamer en hoorde geluiden die alleen maar konden betekenen dat mensen seks met elkaar hadden.
‘Ik moet ze laten genieten. Ik moet ze hun privacy gunnen’, zo hield ik mezelf voor. ‘Niks deur openen, gewoon doen waar je voor kwam.’ Ik pakte dus zo’n typisch hotel-plastic-bekertje, haalde het verpakkingsplastic er vanaf, deed de kraan open en liet het water even stromen. Toen werd het ineens stil in de kamer. Ik voelde met mijn vinger onder de straal of het water voldoende koud was en toen ik constateerde dat er een aangename koele straal geproduceerd werd, hield ik het bekertje eronder. Op dat moment ging de deur open en stond Sam voor me. “Ik had dorst”, zei ik, alsof ik me moest verontschuldigen voor mijn aanwezigheid in de badkamer op dat tijdstip. Sam pakte mijn hand, gaf me een kus en zei: “Kom eens mee.” Ze trok aan mijn hand, maar ik verzette me: “Is dat nu wel verstandig Sam?” Ze antwoordde: “Nina hoorde je, het is haar idee.” En met die woorden trok ze nog nadrukkelijker aan mijn hand, richting de andere hotelkamer. Ik nam snel een slok, zette het bekertje op de wastafel en liet me meevoeren.

Eenmaal binnen zei Sam: “Nina zei net: ‘Hoe zou het zijn als iemand mij beft en ik tegelijkertijd gepijpt word.’ En toen hoorden we geluid in de badkamer. En toen zei Nina: ‘Ik wil het NU weten! Haal hem of haar erbij.’ Het maakt Nina dus niet uit of jij het bent of Sofie. En jij bent er nu. Dus doe je ding.” Ik stond kort aan de grond genageld, maar herpakte me snel. Ik liep op het bed af, kuste Nina en zei: “Jouw wens is ons bevel. Wie moet je pijpen en wie moet je beffen?” Het antwoord van Nina was, achteraf gezien, niet onverwacht: “Wil jij me pijpen, zodat Sam me kan beffen?” Ik gaf Nina opnieuw een kus, pakte met mijn duim en wijsvinger haar kinnetje vast en zei: “Ik wil je heel graag pijpen.”
Toen ik met mijn gezicht naar haar kruis ging, viel me pas op dat Nina behoorlijk geschapen was. Op de een of andere manier was, vermoedelijk door het verhaal van een pik op de plaats van een clitoris, in mijn hoofd een beeld ontstaan dat Nina een klein geslachtsdeel zou hebben. Niets bleek minder waar: haar penis was ik denk wel een centimeter langer dan die van mij en minstens zo dik. Om die te pijpen, daar zou ik een flinke kluif aan hebben.

Ik pakte met mijn hand haar penis en maakte wat trekkende bewegingen. Ondertussen zag ik dat Sam haar mond plaatste op de plek waar ik de vagina vermoedde. Het voelde allemaal best wel vreemd omdat ik niet precies snapte hoe alles anatomisch in elkaar stak. Maar ik liet me er niet van weerhouden om de eikel van Nina te kussen, te likken en daarna haar penis in mijn mond te nemen. “Dit gevoel is ongelooflijk”, riep Nina uit. “Ga door alsjeblieft, ga door.” Zowel Sam als ik werden door die woorden gestimuleerd om ons best te doen. Wat zeg ik: extra ons best te doen. Met onze ervaring lukte het om Nina snel naar een hoogtepunt te brengen. “Ohh… jaaaa… ik kom…” Ik voelde de pik van Nina samentrekken en ik voelde ook vocht in mijn mond komen. Het waren dan wel geen stralen zaad, maar de prostaat van Nina functioneerde duidelijk uitstekend. Ze smaakte fantastisch en ik realiseerde me ineens dat ik de smaak van prostaatvocht eigenlijk nog lekkerder vind dan de combi van vocht en zaad. Met smaak absorbeerde ik dus al het vocht dat vrijkwam. En ik kon het niet nalaten om met mijn vinger de kin van Sam omhoog te trekken en haar een tongzoen te geven, om samen de smaak te delen. “Wauw, lekker”, zei Sam.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7485 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie