BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wielrennen met zusje 5 (slot)

Wielrennen met zusje 5 (slot)

Tijdens onze hoogtestage in Tignes maken we met de hele groep en alle begeleiders een stevige tracking, een hele dag de bergen in. Maar al na een uurtje maakt mijn zusje Milou net als we om een meertje lopen een ongelukkige misstap en verzwikt ze haar enkel. We blijven samen achter, ik ga haar helpen terug naar het chalet te hinkelen.
Maar zodra de groep weg is blijkt dat ze fakete, ze wilde met mij achter blijven om te neuken. Niet veel later liggen we aan het meertje en gaat ze op me los. Het door het gedoe met de Italiaanse gastjes in ons huis alweer even gelden dat we het deden, heb weer onwijs zin in haar.

Nadat ze mijn riem losmaakte wurmt Lou’tje een voor een de knoopjes van mijn gulp open en dan, alsof ze ineens haast krijgt, trekt ze mijn short en boxer tegelijk omlaag. Ik heb inmiddels behoorlijk trek in haar poesje en til mijn billen op om het haar wat gemakkelijk te maken. Als ik dan van onderen bloot ben trek ik zelf snel mijn shirt uit en ga er dan goed voor liggen, genietend mijn blote lijf stretchend in de warme zon, kijkend hoe m’n zusje zich ook uitkleedt en benieuwd naar wat er verder komt. Daarover laat ze me niet lang in spanning…

Pijpen is een vorm van kunst

Lou’tje buigt zich over mijn lijf en geeft me vanaf mijn voeten kusjes op mijn beide benen, steeds verder omhoog tot ze bij mijn ballen is aangekomen. Zachtjes kust ze mijn hele ballensetje overal waar ze ze kan raken en kust zich dan centimeter voor centimeter een weg omhoog over mijn paal. Ik kan haar gezichtje niet meer zien, haar haren hangen als een gordijn over mijn onderlijf. Maar vóelen kan ik alles des te beter, tot mijn verwondering neemt ze het topje van mijn pik in haar mond en langzaam draait ze met haar tong cirkeltjes rond het randje van mijn eikel. Ik heb nog nooit zóiets geils gevoeld. ‘Whow Lou’tje, jij hebt veel bijgeleerd hoor’ zeg ik een beetje verkrampt, ik moet echt uitkijken om me niet heftig haar mond in te stoten. Lou’tje giechelt ‘ja Tim, die vurige Italiaanse boys hè?’ en begint me dan zachtjes te pijpen, steeds mijn pik half in haar mond nemend en dan weer teasend terug naar het randje van mijn eikel. Half naar binnen en weer terug, heel zacht en langzaam maar ohw, dit is echt zó lekker!

‘Lou’tje, ik houd het niet meer hoor!’ zeg ik op een gegeven moment, een beetje benauwd, want ik wil liever niet onverwacht in haar mond klaarkomen. Maar zusje heeft duidelijk andere plannen, het voelt alsof ze mijn pik steeds heftiger melkt en al gauw is mijn zaad er al klaar voor, met flinke stralen spuit ik het in haar mond. ‘Mmm, smaakt heel anders dan van die Italianen’ gniffelt ze als ze alles heeft weggeslikt. Dat had ze nou niet moeten zeggen, mijn pik verslapt hoegenaamd niet door die geile praat van haar, ik draai haar snel op haar rug, lik haar kutje snel maar wel goed glad en drijf dan in één beweging mijn paal zo diep mogelijk in haar, tot ik mijn ballen tegen haar billen voel kletsen. Lou’tje trekt kreunend haar benen zo ver mogelijk uit elkaar zodat ik nóg verder bij haar naar binnen kan. En dat doe ik graag, ik voel me zó welkom dat ik haar zo stevig mogelijk uitwoon, ik wil mijn staaf zó diep haar lijf in rammen dat ik bij haar mond weer uitkom, ze maakt me helemaal gek!

Hopen maar dat er geen mensen in de buurt zijn want het duurt niet lang of Lou’tje ligt te gillen als een speenvarken en dat maakt dat ik haar alleen nog maar meer aan mijn spit wil rijgen, haar wil spiesen, haar wil doorklieven, alsof ik haar alleen zó totaal kan bezitten. Niet lang daarna klemt Lou’tje zich met alles wat ze heeft om mij heen, alsof ze een babyaapje is dat haar moeder niet wil verliezen. Ze klauwt zich aan me vast, krabt me volgens mij behoorlijk zo her en der en roept steeds maar ‘ohw Tim, ik ben er, yes ik ben er!’ Ik blijf in haar pompen om haar orgasme zo lang mogelijk te laten duren, maar dan is mijn zaad ook alweer paraat en schiet ik mijn zusje voor de tweede keer vol, maar nu niet in haar mondje maar in haar warme zachte nauwe buikholletje.

Langzaam komen we tot rust terwijl onze buiken steeds weer tegen elkaar komen en zich dan dankzij ons zweet met een zuigend geluidje weer van elkaar losmaken. Als we zijn uit gehijgd til ik Lou’tje met mijn half stijve pik nog steeds in haar op, gluur even over de struiken heen of er niemand te zien is en loop dan zo met haar het meertje in. Het is koud en met een gilletje klampt ze zich nog steviger aan me vast, haar benen om mijn heupen, haar armen stijf om mijn nek, haar tietjes geplet tegen mijn borst. Dankzij het koude water voel ik hoe haar tepeltjes verstijven en zich in mijn vel boren. Het meertje verkoelt ons ook heerlijk en als we dan een tijdje gespetterd en zelfs wat gezwommen hebben, gaan we heerlijk relaxed liggen zonnen op het kleed. Later die middag wandelen we terug naar het resort en als tegen de avond alle andere gastjes terugkomen speelt Lou’tje als een groots toneelspeelster dat ze nog steeds veel last heeft van haar bezeerde enkel…

Twisting met Twister

Time runs fast when you’re having fun en de laatste dag van de hoogtestage breekt al gauw aan. Ik heb het idee dat het me veel heeft opgeleverd, ik kan langer presteren en ook mijn spieren hebben een behoorlijke boost gekregen. Vanavond hebben we met zijn allen een gezellig avondje en morgen dan weer op huis aan. De laatste dagen draaien Sofia en Tréza weer steeds meer om me heen, alsof ze een soort van krolse katjes zijn. En ik moet toegeven, ik ben er weer gevoelig voor, ik heb ze alles vergeven, de training zit erop, het zijn onwijs mooie meisjes dus wat mij betreft mag het wel een feestje worden vandaag.

Eerder op de avond is het eerst een gezellige happening, iedere ploeg voert een soort van act op die we tevoren voor deze avond hebben bedacht. ‘Wij van Segafredo’ hebben op het deuntje van YMCA van Village People de meezinger ‘Wij fiet-sen hard’ bedacht. We hebben er allerlei coupletjes bij geschreven over hoe we deze week hebben ervaren en het is echt leuk hoe dat aanslaat en iedereen het refreintje van ‘Wij fiet-sen hard’ keihard meebrult. Een van de assistenten van de coach begeleidt ons op gitaar en met potten en pannen en pollepels en deksels en weet ik al niet meer wordt er door alle jongelui op de maat mee getrommeld en we hebben het hele lied zelfs twee keer gezongen. Als alle ploegen hun ding hebben gedaan is de sfeer top, het was zó leuk allemaal en daarna kletsen we nog een tijdje gezellig wat. Er wordt zelfs, nog steeds alcoholvrij, dat wel, een tijdje gedanst op stevige beats, heerlijk even uitleven.

Aan het einde van de bonte avond gaat iedereen rond een uurtje of elf terug naar het eigen chalet. In ons Segafredo-honk steken we gezellig het open haardvuur aan en om van het flakkerende licht van de vlammen te genieten doen we verder alleen een paar sfeerlichtjes aan. Het is über-cosy en net als Luigi weer een eerste joint rond laat gaan komen de buurtjes, de andere zes Italianen, ook binnen. We schikken allemaal in zodat iedereen gezellig hutjemutje tegen elkaar op de drie grote banken zit en het is natuurlijk geen toeval dat ik lekker close tussen de Italiaanse twin-zusjes zit, ze hebben zich meteen op mij gestort en nu voel ik aan weerzijden zo’n lekker lijfje tegen me aan drukken. De joints gaan flink rond en het duurt niet lang of er ontstaat een weird ontspannen sfeertje. Iedereen is zó close en mooi en de wereld is prachtig en we hangen steeds meer verliefd tegen elkaar, het is één grote chill.

Maar dan springt Lou’tje op en roept ‘hey gasten, gaan we al pitten of zo? Ik heb Twister hier in de kast ontdekt, wie doet er mee?’ Groot enthousiasme, wat is er leuker dan op zo’n stippenveld een beetje op en over elkaar wurmen en hangen. En zusje maakt het ook nog een stuk spannender, want iedereen die meedoet mag maximaal vier kledingstukken aanhebben en als je een hand of voet naast een stip zet moet je één ding uittrekken.

Nou ja, dan is het natuurlijk meteen al chaos, want eerst moeten we allemaal toch wel iets uitdoen om tot vier kledingdingetjes te komen, dus het gegiechel en gelach voorspelt al wel wat. En wie wacht er nou keurig tot degene die jij toevallig graag bloot ziet per ongeluk van een stip kukelt. Het is een geduw en getrek en gesjor en in no time is iedereen zo bloot als we geboren zijn. En dan wordt het zo onáárds geil, we gaan gewoon door maar dan dus allemaal spiertje naakt. En je kan dus nergens kijken of je ziet een verhit hoofd, een of meer setjes wiebelende tietjes, een stijve pik, een kutje dat klaar voor gebruik lijkt, een paar verleidelijke billen, een mysterieus kontgaatje, name it en het is er allemaal, in alle soorten en maten. En omdat het dankzij de open haard én al die lijven inmiddels ook al goed warm glibberen we er lekker op los. Regelmatig valt er een kluwen van lijven en armen en benen van de stippen omdat het glad is geworden en iedereen grabbelt en kust en likt en graait en aait waar het maar kan.

Ondertussen blijft Luigi maar joints draaien en wie zin heeft stapt er even uit, neemt een hijs, stort zich daarna weer in de kluwen lijven en volgens mij zijn we na een tijdje allemaal zo high als de scheve toren van Pisa, van de hasj en van de geilheid. Op een gegeven moment heb ik zo’n joekel van een joint helemaal voor mezelf te pakken gekregen en zeil ik richting de bank, even genieten van een paar keer trekken en ondertussen het blote gefriemel bekijken. Mijn pik staat al sinds het begin van Twister stijf voor me uit te kijken, m’n eikel-oogje kijkt verlangend naar al het moois waar hij zoal in zou willen gaan. Niet te geloven, wat een toestand is dit geworden. Het is bloedheet, iedereen glimt al aardig van het zweet, de damp van de joint heeft een soort mist veroorzaakt en ruikt ook nog eens heftig, volgens mij slaan als je hier binnenkomt de seksdampen er vanaf!

Feestje aller feestjes

Terwijl ik dus even wat zit te chillen schuiven de Italiaanse meisjes al snel weer aan beide zijden aan, as close as possible en ik laat het me graag aanleunen, die twee lieve honderd procent blote boekensteuntjes. Met ons drietjes delen we de joint en uiteindelijk raken we natuurlijk zó ver van de aarde dat we onze grenzen een beetje loslaten. Tréza, tjsa, natuurlijk Tréza, legt haar hand vol om mijn pik en ik kan niet echt zeggen dat ze me aftrekt, maar helemaal rustig houdt ze hem ook niet. Misschien is het daardoor nog wel geiler wat ze doet dan wanneer ze m’n paal heftig af zou sjorren.

Sofia houdt het rustiger, ze oogt helemaal hetzelfde als haar zusje en is toch zó anders, ze kroelt zich lief tegen me aan, aait me wat over mijn borst en buik, geeft me zachtjes op allerlei plekjes kusjes terwijl ze ondertussen nog ijverig doorhijst van alweer een nieuwe joint. Als dan op een gegeven moment haar lippen op de mijne komen slaat ineens de vlam in de pan, het is zo ontzettend heftig wat hier gebeurt, Tréza die mijn pik zachtjes aftrekt en dat andere lieve zusje dat me van boven bewerkt. Met mijn tong boor ik de lippen van Sofia van elkaar en ik stort me in haar mond. Ze neemt het over, ik pak terug wat van mij is, het wordt een soort gevechtje, we verkennen elkaar in hoog tempo en van alle kanten belagen we elkaar, daar, in onze monden. Het voelt zó geil, dat tongetje dat ze overal omheen en in wurmt, niet te geloven gewoon.

Vanaf dat moment gebéurt alles zo maar. Terwijl ik volop tong met Sofia doet mijn hand hele andere dingen, ik heb het echt niet in de gaten. Heeft Tréza hem er tussen gelegd, deed ik het zelf? Whatever! Ineens ligt mijn hand tussen haar behoorlijk gespreide benen vol op haar heuveltje en zit mijn middelvinger diep in haar warme zachte natte kutje. En kriebel ik haar daar van binnen, krom ik mijn vinger steeds weer omhoog tegen een van de lekkere plekjes in haar neukgrotje waardoor Tréza zachtjes moet zuchten en haar heuveltje nog harder tegen mijn hand drukt.

Nog één keer de twins

En als ik even later zo om me heen kijk is iedereen wel in dezelfde fase van het ‘groepsproces’ beland. Waar je nu ook kijkt zijn gasten met elkaar in de weer en ik zie dat mijn zusje zelfs al geneukt wordt, midden op het Twisterkleed. Geen idee hoe het komt dat onze grenzen hier totaal vervagen, maar dat is duidelijk wél het geval. Het zal wel een mix zijn van dagenlang veel samen beleven en doen en van al die lokkende blote lijven en van de joints, we voelen eigenlijk geen van allen meer remmingen en pakken onze seks ongegeneerd waar iedereen bij is. Ik ook, ik houd het niet meer als mijn pik niet ergens in kan, ineens lijkt dat van levensbelang geworden. Ik haal mijn vinger uit Tréza, manoeuvreer haar naar de leuning van de bank en als ze daar op ligt, niet zo heel gemakkelijk trouwens maar wie geeft daar nou nog om, ga ik tussen haar benen staan en jaag ik mijn pik met veel kracht haar buik in.

Tréza schreeuwt het uit, zo heftig had ze me niet verwacht en tegelijk zat ze er volgens mij behoorlijk op te wachten. Nou, wat dan ook, ik moet haar hebben en graag hard. Omdat ik sta en haar benen ver uit elkaar omhoog houd kan ik diep in haar komen en keer op keer beuk ik me naar binnen, het is alsof ik er zelf niks meer over te zeggen heb, ik moet haar totaal en hard en lang hebben, ik wil haar onderwerpen, ik wil haar zo diep als het kan aan me vast pinnen, ze is van mij en dat zal ze weten! Terwijl ik zo op Tréza inbeuk is Sofia achter me gaan staan en heeft ze zich tegen me aan gedrukt. Haar handen heeft ze naar mijn voorzijde gebracht en ze streelt me overal op mijn borst en buik en regelmatig dwaalt haar hand af naar beneden, waar mijn pik in het kutje van haar zusje verdwijnt. Op een gegeven moment legt ze haar duim en wijsvinger als een ring om het begin van mijn pik en knijpt er ritmisch in, in het tempo waarin ik me steeds weer in Tréza beuk. Echt, fijner dan dit wordt het nooit meer.

Na een tijdje kan Sofia het blijkbaar niet meer aanzien. Ze gaat naast haar zusje liggen, de benen ook wijd en wenkt me. Ik trek me terug uit het ene kutje en rag me in het andere, er is een soort waas voor mijn ogen gekomen dat maakt dat al mijn verstand is verdwenen en ik deze meiden alleen nog maar zie als pure seksobjecten, als gaatjes waar ik mijn paal naar binnen moet drijven en hem daar zo diep en lang mogelijk moet houden. Ik pak Sofia’s tietjes vol beet en kneed ze en sla erop en van dat hele schuchtere verdrietige maagdje van enkele dagen terug is niks meer over, ze gilt het uit van genot.

Maar dan eist Tréza me weer op en jaag ik mijn paal weer woest háár binnenste in en kneed ik háár tietjes tot ze rood op haar lijf staan. En zo gaat het steeds heftiger op en neer, om beurten zit ik diep in Julia of Tréza, tot ze allebei vol in een orgasme zitten en ik er ook aan toe ben. Ik trek mijn pik terug uit het kutje van dienst en spuit mijn zaad om beurten op beide meisjes. Daarna wrijf ik het helemaal uit over hun kronkelende ontvankelijke lijven en dankzij mijn zaad en hún zweet liggen ze even later allebei mooi glimmen.

Aan alles komt een einde

En zo gaan we ik weet niet hoe lang te keer. We bedríjven seks, we ruíken naar seks, we zíjn seks. Het hele Segafredohonk is één wriemelende kluwen van neukende jongens en meiden geworden, alle remmen zijn totaal losgeslagen. En hoe ik er uiteindelijk terecht ben gekomen weet ik niet, het is al ver in de volgende ochtend als ik wakker word in mijn eigen bed, op lepeltjes met Tréza voor me en Sofia achter me, die op haar beurt weer lepeltjes ligt met een van de Italiaanse jongens. Whow, dit had ik een paar weken nooit kunnen bedenken, dat dit me zou overkomen. Sneaky schuif ik mijn odol bij de slapende Tréza naar binnen en neuk haar zo nog een laatste keer tot ik weer klaarkom. Geen idee hoe vaak me dat de afgelopen nacht is gelukt, maar ik voel nu wel dat mijn ballen even alle voorraad hebben opgebruikt, time to get out, back home!

Een paar uur later hebben we samen het huis opgeruimd en is iedereen opgefrist dankzij een lekker stoeipartijtje in het meertje. Terwijl mijn zusje en ik daarna onze tenten en andere bagage op de fietsen laden worden de Italiaanse jongens en meiden met een busje opgehaald door een van hun ouders. Als afscheid knuffelen we heftig en lang en Lou’tje en ik beloven dat we volgend jaar met zijn allen een biketrekking door Italië maken.

Wij beidjes zijn hierna in tien étappes naar huis gefietst. Een paar nachten moesten we allebei even niks van seks weten maar daarna borrelde het weer en hebben we in het vertrouwde tentje ons nog zo vaak mogelijk op elkaar uitgeleefd…

Hier eindigt dit verhaal over Tim en en z’n zusje Lou’tje.
Ik word altijd blij als je reageert!
Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 14646 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “Wielrennen met zusje 5 (slot)”

  1. Ik sluit me heel graag aan bij de reacties die graag nog een vervolg willen hebben. Je hebt een mooi en vooral opwindend geil verhaal geschreven, waarvan ik steeds met een stijve pik van heb genoten.
    Dus Zara, graag verder met dit verhaal.

  2. Een heerlijke serie van sexverhaaltjes. Niet te lang en waar van alles is gedaan.
    Een heel goede hoogte training waar alle spieren aan de beurt zijn gekomen.
    Nu alleen thuis alles bijhouden anders wordt het weer een slappe hap.

Plaats een reactie