BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op bezoek bij mijn zus deel 4

Toen we thuis aankwamen zag ik mijn zus op de bank zitten. Ik zei tegen haar: kunnen wij drieen ergens prive praten? Ze zei: ik weet dat er hier in de flat meerdere kamers leeg staan. Ik zal even bellen om er een te reserveren en op mijn pas bij te zetten. Een kwartier later liepen we een etage hoger een ruimte in die als vergaderruimte werd gebruikt. We gingen aan een grote tafel zitten en ik zei tegen mijn zus: wat weet jij van het onderzoek waar jullie mee bezig zijn? Ze vroeg: wat wil je weten en ik antwoordde: zoveel mogelijk. Nelleke begon: wij zijn niet de enige intelligente wezens op deze aarde. Ik vroeg: heb jij al eens een van deze wezens ontmoet? Ze vroeg: waarom wil je dit weten? Ik zei: ik heb er mijn redenen voor. Ze zei: ja, ik heb er twee ontmoet, de “dochters” van Ella. Ze zijn hoog intelligent en geven ons antwoorden op vragen waar wij al jaren mee puzzelen. Ik heb van Ella begrepen dat het een uitstervend ras is. Ik vroeg: en wat denk je dat ik voor rol in dit project ga spelen? Nelleke zei: ik heb eerlijk gezegd geen idee, ik weet alleen dat Ella op zoek was naar een man, potent, goed gebouwd en flink geschapen. Ik dacht dat ze je voor haarzelf wilde hebben. Ik zei: dat wil ze ook, maar dat is bijzaak.

Ik ben vandaag door twee vrouwen gebruikt. Een was net als Ella een “moeder”, de andere was een oude, 37 jaar oud “kind” dat mij hun voortplantings methode wilde laten zien. Ze zei dat ze, gezien haar leeftheid, niet langer zwanger kon worden en me alles zou laten meemaken. Nelleke keek me geschokt aan en zei: dus jij hebt seks moeten hebben met dit “kind”. Ik zei: precies dat en de komende twee dagen sta ik ingepland om met Ellas “dochters” door te brengen. Ik zal niet in al te veel details ingaan. Jullie hoeven niet alles te weten, maar het volstaat dat nadat ik een aantal uren met 167 heb doorgebracht, we uiteindelijk uitvonden dat ze nu zwanger is van een tweeling. Letty en Nelleke keken me beide geschokt aan. Nelleke zei: dat is onmogelijk, zodra ze 36 zijn, zijn ze onvruchtbaar. Ik zei: blijkbaar niet, want het is bevestigd door Ella met een zwangerschapstest en een scan van haar buik. Nelleke zei: Oh mijn god, dit ondermijnt onze studie tot dus ver. Ik zei: dat is wat Ella ook al zei. Ik begrijp nu ook waarom we, als we zouden moeten reizen, elke keer een week weg zouden blijven.

Nelleke vroeg: waarom? Ik zei: de draagtijd voor deze wezens is 2 tot 3 dagen waarna ze hun kind krijgen. Dat geeft genoeg tijd om hen twee keer zwanger te maken en zo hun ras verder uit te breiden. Er is een filmpje gemaakt van hoe de bevruchting plaats vindt, Ella kan je dit laten zien. Nelleke zei: als er beeldmateriaal van is, dan kan ik het hier ook zien. Ze logde in op de pc in de vergaderruimte en ging naar de map met beeldmateriaal. Daar stonden filmpjes in van Ellas “dochters” en hoe hun geslachtsorganen eruit zagen, hoe de meisjes eruit zagen zonder kleding en er stond een film met de datum van vandaag in deze map. Nadat Nelleke en Letty de filmpjes van de meiden eerst bekeken hadden vroeg Letty: en hoe gaat dit nu in zijn werk? Ik stelde voor om de film van vandaag te bekijken. Nelleke startte de film en zat net als Letty met open mond te kijken hoe het voortplantingsorgaan van 167 zich langzaam een weg baande in mijn pik.

Letty vroeg: is het niet pijnlijk? Ik zei: nee het valt best mee, alleen als dat orgaan mijn ballen bereikt om die te legen is het wat minder prettig, maar daarna wordt het steeds beter. Toen het filmpje afgelopen was zei Letty: dat was heftig, en nu is ze zwanger? Ik antwoordde: van 2 kinderen, en ze heeft gezegd dat als deze over 2 tot 3 dagen geboren zijn ze het opnieuw wil proberen. Op dat moment ging de telefoon. Het was Ella die vroeg of wij iets aan iemand verteld hadden. Ik zei: nee, niemand buiten Nelleke en Letty weten wat er gebeurd is, hoezo? Ella zei: ik heb 4 verzoeken binnengekregen voor jouw service voor vrouwen van 37 jaar. Een uit Noorwegen, een uit Zuid Afrika, een uit de USA en een uit Japan. En ik heb geen idee hoe de mensen dat weten. Nelleke zei: telepathie, herinner jij je nog het geval van het meisje in Amerika dat verongelukte. Voor er een politierapport was of een ziekenhuis rapport wisten wij het al. Jouw dochters hadden dit opgevangen.

Ella zei: nou dan heb jij jouw eerste opdrachten binnen. Bij elke familie waar een ouder kind, 36 jaar of ouder, is woont ook een jonger kind. In deze gevallen ga jij bij allebei aan de gang. Ik wil weten of dit een eenmalig geval is of dat jij de beslissende factor hierin bent. Ik zei: sorry Ella, maar ik wil eerst zien dat 167 mijn kinderen heeft gekregen en als ze wil dat ik haar nog een tweede keer zwanger maak. Morgen en overmorgen ontferm ik me over jouw dochters, de dag erna zouden we meer moeten weten over hoe het met 167 gaat. Ella dacht er even over na en zei toen: je hebt gelijk, eerst zekerheid voor we verder gaan. Neem jij je rust maar en kom morgenvroeg maar weer hier naartoe. Ik verwacht je rond 8 uur. Dan gaat mijn dienstmeid jou eerst weer prepareren en daarna mag je met mijn oudste aan de gang. Ik zei: ik wil ook nog wat zeggen. Ze vroeg wat en ik zei: ik wil dat elk van mijn kinderen een normale naam krijgen, geen nummer. Dat maakt de intimiteit persoonlijker.

Ik ga jouw dochters omdopen naar Donna en Diana. Jij mag kiezen wie welke naam krijgt, maar ik wil geen nummers meer horen. Ze zei: kunnen we hier morgen over praten? Ik zei: nee, dat is mijn beslissing. Of je stemt ermee in of ik blaas de hele situatie af. Het werd even stil en na een kleine halve minuut zei ze: weet je hoeveel werk dat gaat geven? Ik zei: je moet toch een deel van je bevindingen herschrijven, dan mag je daarmee beginnen. En 167 heet vanaf vandaag Els. Ze zei: ik zal het doorgeven aan de moeder, die zal eraan moeten wennen. Ik zei: dan is dat maar zo. Ik zei: nu wordt het tijd voor mij om wat tijd met mijn vaste vriendin te spenderen. Tot morgen. Nelleke keek mij geschokt aan en zei: zo durft niemand tegen Ella te spreken. Ik zei: ze heeft mij nodig, niet andersom, dus zeg ik wat ik denk dat correct is.

Hoe zou jij het vinden om met je sofi nummer te worden aangesproken? Ze dacht even na en zei toen: je hebt gelijk. Ik vroeg hebben wij alles doorgesproken? Nelleke knikte en Letty zei: wat een vreemde dag. Ze nam me bij de hand en we liepen terug de afdeling op naar de kamer van Letty. Voor we daar echter ingingen liep ik de woonkamer in en zei: vanavond gaat het hem niet worden, ik heb hoofdpijn. Dat is jullie excuus toch ook vaak of niet dan? Er werd hard om gelachen en ik tilde Letty op en droeg haar naar haar kamer waar we de volgende vier uren volop van elkaar genoten. Voor ik ging slapen zei ze: ik ruil jou niet in voor al het geld in de wereld, je bent lief, teder en een perfecte lover en ik wil de rest van mijn leven met je delen. Ze sloeg haar armen om mij en zei: daar gaan we het beslist nog eens over hebben, echter niet vanavond. Ik viel in haar armen in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker en keek ik Letty in haar betraande ogen. Ik vroeg wat is er? Ze zei: ik heb de hele nacht lopen broeden over hoe ik dit tegen je kan vertellen. Ze zei: ik zal het maar rechtstreeks vertellen. Ik ben geopereerd voor een eierstokaandoening en kan geen kinderen meer krijgen. Ik zei: nou en? Ik wil jou voor jouzelf, met of zonder kinderen. Ze keek me aan en er kwam een glimlach op haar gezicht. Ze zei: meen je dat echt? Ik zei dat meen ik echt. Ik wil eerst met je samenwonen, verloofd raken en daarna met je trouwen. Ze stond op in het bed en begon van geluk te springen. Ik zei: kom laten we gaan eten want ik moet me bij Ella melden. We gingen, naakt zoals gewoonlijk, aan de eettafel zitten en ik kreeg mijn ontbijt van Nelleke samen met mijn pillen. Toen ik die op had ging ik me aankleden en gaf ik Letty een lange tongzoen en zei ik: tot vanavond schat. Ze kuste me nog een paar keer en liet me uiteindelijk los.

Eenmaal bij Ella aangekomen opende ze de deur zelf. Ik was nog maar net binnen toen ze vroeg: ben jij klaar voor mijn dochters? Ik gaf een tegenvraag: zijn ze klaar voor mij? Eerst wil ik met je praten. Ze nam me mee naar haar kantoor en ze vroeg: waarover wil je praten? Ik zei over een aantal dingen. Allereerst wil ik weten hoe jij nog steeds melk kan geven. Ze zei: daarvoor gebruik ik op maat gemaakte hormooninjecties. Ik zei: en waar komen die vandaan? Ze vroeg waarom ik dit wilde weten. Ik vertelde haar over de situatie met Letty en dat ik overwoog dat als alles goed zou gaan met 167, ik haar kinderen over wilde nemen. Ze keek mij aan en zei: weet je hoe groot die verantwoording is? Ik zei: dat besef ik me. Hoe lang duurt het voor de hormonen werken? Ze zei: ongeveer twee weken. Ik zei: dan wil ik dat je haar aan deze hormonen zet. Ik bespreek dat straks met haar. Mijn tweede vraag is wat gebeurt er met de kinderen van jouw dochters?

Ze zei: die gaan naar mijn zus, haar naam is Mieke en jij hebt haar al ontmoet, ze werkt hier parttime als zuster voor me maar is volleerd dokter. Zij gaat die kinderen opvoeden als haar eigen. Ook zei heeft de hormoonbehandeling gehad en lacteert al volop. Ik zei: in dat geval wil ik als vader eerst een relatie met haar hebben. Vier uren moet genoeg zijn om haar te leren kennen. Verder wil ik ook dat vandaag de volgende personen aanwezig zijn. Je huishoudster, je zus, je twee dochters en jijzelf. Je dochters mogen vandaag leren hoe ze een man moeten behandelen en hoe ik met vrouwen omga, hoe wij seks met elkaar hebben, kortom alles. Zij mogen alleen kijken en volgen, maar houden vandaag hun slipje aan. En ik wil dat ze communiceren met 167 over hoe ze hun tong moeten gebruiken tijdens vrijen en orale seks. Ella keek me aan en zei: dus met andere woorden vandaag geen bevruchting? Ik zei: tenzij jij, je zus of je huishoudster natuurlijk zwanger willen worden.

Ze keek me aan en zei: dat gaat je niet lukken, we zijn alle drie steriel, maar ik denk dat wij best een aantal uren met je door willen brengen. Ik zei: als we het over alles eens zijn kunnen we wat mij betreft beginnen. Je huishoudster mag met mij samen de douche in en mij wassen en ik haar waarna ik haar eerst laat genieten van mijn pik. Ze kon er gisteren haar ogen niet vanaf houden tijdens de massage. Vandaag wordt de speciale olie niet gebruikt zodat je kinderen niet hitsig worden. Ella keek mij aan en zag de grote natte plek voor in mijn broek en zei: dat hitsig worden doe jij zelf wel en ze wees ernaar. Ik zei: roep iedereen maar bij elkaar dan kunnen we beginnen. Iedereen werd binnengeroepen en ik zei tegen de huishoudster: wat is je naam? Ze zei: Sjan. Ik zei: Sjan, jij gaat samen met mij douchen en de kinderen mogen toekijken en naderhand jouw voorbeeld volgen. Verder gaat iedereen nu uit de kleren, alleen de kinderen houden hun slipje aan. Voor hen is vandaag een leerdag. Maar mam klonk het. Ik zei: morgen mag de eerste van jullie samen met mij zijn, de dag erna de tweede. Toen iedereen naakt was pakte ik mijn telefoon en belde ik Letty. Ze nam op en ik vroeg: vertrouw je mij? Ze zei: ja hoezo? Ik zei dan kom je nu naar de villa van Ella en laat je haar inspuiten.

Ik vroeg aan Ella hoe vaak dat moest en ze zei: drie keer per week. Ik gaf dat door aan Letty en ze vroeg: waar is dat voor? Ik zei: dat is zodat je melk gaat produceren voor onze kinderen. Ze zei: maar ik kan geen kinderen krijgen. Ik zei 167 krijgt een tweeling. Ik ga haar vragen of wij die mogen adopteren als onze eigen kinderen. Het werd even stil aan de telefoon en toen kwam de vraag: wil je dat echt doen voor mij? Ik zei: ik heb je toch gezegd dat ik van je hou, beschouw dit maar als een voorzetje op ons huwelijk. Ze zei: ik ben nu onderweg, ik zie je zo. Ik zei: nee je ziet mij vanavond pas, ik heb het nu te druk met lesgeven. Ik nam Sjan bij de hand en zei: kom, dan gaan we samen douchen. Ze nam me mee en ik zei tegen de twee meiden: jullie komen mee en mogen kijken en daarna mogen jullie mij ook wassen. Intussen wil ik dat jullie 167 contacteren en haar vragen hoe ze met haar tong mij oraal bevredigd heeft. Jullie gaan dat straks ook leren.

Toen ze bij de douche aankwamen zei de ene dochter: ok, wij weten nu hoe het moet. Ik vroeg: hoe communiceren jullie met elkaar? Ze zei telepathisch met lichtsnelheid onze signalen gaan op en neer tussen de aantrekkingskracht van de aarde en de bovenste luchtlaag van de aarde. Vraag niet hoe, want dat begrijpen jullie toch niet. De twee meiden gingen op een kruk bij de douche zitten en Sjan zette de douche aan en stelde de temperatuur in. Ze zei: ik ben er klaar voor, kom maar naar me toe. Ik stapte onder de douche en liet mezelf nat worden. Sjan had dat al gedaan en stond klaar met de fles douche creme. Ze spoot het op haar hand en begon mij zacht in te zepen, voor en achterkant. Ze waste mijn haren en maakte mijn pik zachtjes schoon. Ik deed hetzelfde bij haar en kuste haar op haar mond.

Ze zei: wat als Ella dit ziet? Ik zei: ze weet ervan, ook dat ik jou straks even ga verwennen. Ik streelde zacht over haar tepels die direct hard werden. Dit werd opgemerkt door de twee meiden, net als het feit dat ik zacht tussen haar benen aan het wrijven was. Sjan kreunde van genot. Na twintig minuten zei ik tegen het eerste meisje: zo, nu mag jij hetzelfde komen doen. Ze keek me aan en zei: maar ik kan niet bij je gezicht om je te kussen. Ik zei als je daaraantoe bent til ik je wel op. Ze begon mij te wassen en ook zij bestede extra tijd aan mijn pik. Ze zei: wat een vreemd ding. Ik zei: maar het is wel het ding dat jou morgen zwanger gaat maken. Ze rook eraan, likte erover en nam mijn pik uiteindelijk in haar mond. Het duurde even voor ze begon te zuigen en kort daarna voelde ik hoe haar tong langzaam mijn eikel in ging. Ook voelde ik hoe het apparaatje in mijn pik nu begon te trillen. Ze keek omhoog naar me en haar zus vroeg: mijn zus wil weten of ze het goed doet? Ik zei: uitstekend, maar dat merkt ze zo meteen wel.

Ik zei na een minuut of 8: niet verschieten, en alles doorslikken, begrepen? Ze knikte ja en na nog een minuut begon ik haar mond vol te pompen met mijn zaad. Ze slikte alles weg en zoog zelfs de laatste druppels uit mijn pik waarna ze deze uit haar mond liet gaan en ze haar armen optilde en zei: en nu wil ik je kussen. Ik tilde haar op en we kusten een minuut of vijf waarna ik haar liet zakken en ik haar begon te wassen. Ik streelde haar tietjes tot haar tepels ver vooruit staken en nam ze in mijn mond en zoog erop. Er kwamen een paar druppels vocht uit die ik snel oplikte en doorslikte. Hierna begon ik haar “kut” te wassen en speelde ik daar even mee. Ik zei: morgen ga ik je nog wat truukjes leren. We stapten, nadat we beide schoongespoeld waren uit de douche en haar zus vroeg: en ik dan? Ik zei jij bent als laatste aan de beurt. Ik ga jullie nu laten zien hoe mensen seks met elkaar hebben. Wij doen het op verschillende manieren. Ik nam Sjan bij de hand en legde haar op de massagetafel en vroeg: hoe wil jij het doen? Ze zei: ik wil onder.

Ze ging liggen en spreidde haar benen. Ik ging tegen de rand van de tafel staan en trok Sjan naar de rand zodat ze nog net met haar kont op de tafel lag. Ik liet de tafel zakken tot deze op de juiste hoogte stond en zette toen mijn pik tussen haar schaamlippen. Ik zei tegen beide dochters: jullie gaan elk aan een kant van haar staan. Nadat ze dat gedaan hadden liet ik zien waar de clit van Sjan zat en ik zei: ik ga in haar stoten en jullie gaan om beurten zacht over dat knobbeltje wrijven. Dan kunnen jullie zien wat er gebeurt met haar. Terwijl ik in Sjan aan het stoten was wreven de twee meisjes over haar clit. Sjan begon te hijgen en te kreunen en kwam na een paar minuten heftig klaar. Het vocht spoot uit haar kut. De meiden schrokken ervan. Ik zei: dat gebeurt bij sommige, niet alle vrouwen als ze klaarkomen. Klaarkomen is het speciale gevoel wat een vrouw krijgt tijdens de seks. Sjan kwam nog twee keer klaar voor ik haar kut vulde en mijn zaad langzaam langs mijn pik naar buiten liep.

Ik wees ernaar en zei tegen de meiden: dat is wat ervoor zorgt dat jullie kinderen gaan krijgen. Beide meiden haalden hun vinger door het overvloedige zaad, roken eraan en proefden het. De ene dochter zei: dat smaakt hetzelfde als wat jij bij mij in mijn mond gespoten hebt. Ik zei: dat is het ook. Ik trok mijn pik uit Sjan en liet haar rechtop zitten. Ze zei: het is veel meer en veel beter dan ik me voorgesteld had. Ik zei: vraag maar aan Ella of je dit vaker mag doen. Ze keek me aan en vroeg: mag het van jou? Ik zei: natuurlijk schat. Ze kuste me en liep de ruimte uit. Terwijl ze dit deed zei ik: stuur jij Mieke even naar binnen. Mieke kwam binnen en ik zei tegen haar: ga eens op de bank zitten, ik wil eerst jouw melk drinken. Ze keek me aan en vroeg hoe ik dat wist en ik vertelde dat Ella me alles verteld had, ook dat ze mijn kinderen zou grootbrengen.

Toen Mieke zat ging ik op haar schoot liggen en begon ik eerst op mijn gemak haar tieten leeg te drinken. Ik zei: ik wil je wat vragen. Ze vroeg: wat dan? Ik zei: ik wil de tweeling van 167 adopteren, maar Letty lacteert nog niet. Zou jij in haar bijzijn, tot ze zelf melk kan geven de tweeling kunnen voeden? Ze zei: omdat jij mijn kinderwens in vervulling laat gaan, doe ik dat met plezier voor je. Ik nam haar eerste tepel in mijn mond en haar melk smaakte precies als die van Ella. Een half uur later had ik beide tieten geleegd en zei ik: nu wordt het tijd om jou ook nog eens te verwennen. Beide meiden kwamen op de grond zitten en keken toe hoe ik Mieke befte en hoe ook zij heftig klaarkwam. Hierna zei ik: nu mag zij kiezen hoe ik haar kut ga vullen. Mieke keek me aan en zei: op zijn hondjes alsjeblieft, en vergeet mijn tieten niet. Ze ging op handen en knieen naast de bank zitten en ik drukte mijn pik in een keer diep in haar krappe kut. De meiden vroegen: wat wil je dat wij doen? Ik zei: jullie mogen met haar tieten spelen. Ik merkte dat de meiden iets aan het doen waren met de tieten van Mieke en zag tijdens mijn neuken dat ze haar aan het melken waren.

Straaltjes melk kwamen er uit haar tieten. Dit ging door tot Mieke klaarkwam van mijn ballen die iedere keer tegen haar clit sloegen. Het duurde nog bijna 15 minuten voor ik haar kut ook vulde en ik mijn pik uit haar trok. De meiden stonden vol verwondering te kijken naar het zaad wat uit haar liep. Ze maakte de opmerking: zoiets zul je bij ons niet zien gebeuren. Het maakt niet uit hoeveel je in ons spuit, het wordt direct in ons lichaam opgenomen. Het is extra energie die we beschikbaar hebben. Ik zei: het is me al opgevallen dat jullie geen anus hebben. De meiden zeiden: wij gebruiken alles wat in ons komt om omtezetten in energie. Geen bijproducten, alleen pure energie. Jullie mensen gebruiken slechts 2 tot 3 procent van jullie hersenen. Dat ligt bij ons op 98 tot 99 procent. Jullie kunnen, en zullen ook moeten, nog veel van ons leren wil jullie als ras blijven voortbestaan. Ik antwoordde: maar jullie zijn wel afhankelijk van ons om zelf ook voort te blijven bestaan.

Dat klopt was het antwoord, daarom helpen we jullie af en toe een beetje. Ella kwam de ruimte in samen met Letty. Letty zei: ik heb mijn eerste spuiten gehad, en kijk uit naar de volgende. Het was intussen rond half twee en ik zei: Ella, vind je het erg als ik jou morgen doe. Ik wil Letty aan mijn moeder voorstellen vandaag, maar eerst wil ik met de moeder van en met 167 zelf even praten. Ella zei: morgen is ok bij mij, hebben de meiden veel geleerd? Ik zei: volgens mij wel, maar ik moet zo meteen nog even met een van hen de douche in. Maar eerst even bellen. Ik kreeg de moeder van 167 aan de lijn en vroeg wat ze van mijn idee over de adoptie vond. Ze zei: de beslissing ligt bij mijn dochter, hier, dan mag je het haar vragen. Ik kreeg haar aan de telefoon en vroeg eerst hoe het ging. Ze vertelde me dat ze zich geweldig voelde. Ik vroeg haar wat ze van het idee vond dat wij haar dochters zouden adopteren en ze vond het geweldig. Ze zei: dan heb ik tenminste ook nog de kans om ze af en toe te bezoeken. Ik vertelde dat ze zo vaak ze wilde op bezoek mocht komen en dat wij haar ook zouden bezoeken.

Ik zei: ons eerste bezoek is over drie dagen, dan kom ik je zusje zwanger maken en jou ook nog een keer. We blijven een week bij jullie zodat ik de geboorte van jouw tweede zwangerschap ook mee kunnen maken. Ze zei: ik kan niet wachten om weer een halve dag met je te spenderen. Ik zei: dan krijg je meteen de kans om mijn aanstaande vrouw te ontmoeten en beter te leren kennen. Dan zie ik jullie over drie dagen. Tot dan en ik verbrak de verbinding. Ik zei tegen Letty: ik ga nog even douchen, je mag komen kijken hoe de dochter van Ella mij helpt in de douche, daarna gaan we Nelleke ophalen en mijn moeder bezoeken. Voor we dat doen moet ik eerst nog even naar een lingeriewinkel om nieuwe slipjes voor mijn moeder te halen. Ik nam 612 ofwel donna aan de hand en we liepen naar de douche.

Letty en 546 ofwel Diana kwamen meekijken hoe Donna mij begon te wassen en ik haar. Nadat ze mijn lichaam gewassen had en ik volop met haar tietjes aan het spelen was zag Letty dat op het moment dat ik met de tietjes van Donna speelde, de tietjes van Diana ook reageerden. Letty sprak Diana aan en vroeg hoe dit kwam en ze zei: mijn zus is haar ervaring met iedereen die ze kent aan het delen zodat die weten wat er gebeurt. Donna ging om mijn nek hangen en ik tilde haar op en ze sloeg haar benen om mijn rug en begon me te kussen. Letty keek naar Diana die toe zat te kijken en ze besloot een experiment te beginnen. Ze zei tegen Diana: kom een bij mij op mijn schoot zitten met je gezicht naar me toe. Diana deed dit en toen Donna me weer kuste ging Letty met haar gezicht naar dat van Diana, die haar hoofd vastpakte en Letty begon te kussen. Toen Donna de kus verbrak deed Diana dat ook. Ik liet Donna langzaam naar beneden glijden tot mijn pik bij haar geslachtsopening kwam en liet haar over mijn pik zakken. Ik voelde hoe haar orgaan mijn pik aftaste, maar niet naar binnen ging.

Haar geslachtsopening sloot zich om mijn pik en begon zuigende en trekkende bewegingen te maken die duidelijk zichtbaar waren. Letty besloot hetzelfde bij Diana te doen met haar vingers. Ze liet haar vingers bij Diana naar binnen gaan en ook bij haar werden die afgetast door het orgaan waarna de opening om haar vingers sloot en dezelfde zuigende en trekkende bewegingen bij haar begonnen. Bij mij duurde dit iets meer dan tien minuten voor ik mijn zaad in de opening spoot. Het duurde nog vijf minuten voor de opening groot genoeg was om mijn pik uit haar te laten komen. Tot mijn verbazing kwam er geen zaad mee. Ik keek Donna aan en vroeg: hoe komt dat? Ze zei: omdat ik al jouw zaad in mijn lichaam heb opgenomen om mijn energiebron aan te vullen. Mijn telepathische verbindingen hebben veel van mijn energie gekost, dat heb ik aangevuld met de energie die ik uit jouw zaad gekregen heb. Lettys vingers waren intussen ook vrijgegeven en Diana zei: dat was heftig, dat moet veel energie gekost hebben. Ze keek haar zus aan en die zei: dat heeft het maar het was een leermoment voor velen van ons die nu weten hoe seks tussen mensen is en hoe lekker het is. Ik heb er tenminste intens van genoten.

Diana zei: ja, het voelde lekker aan. Letty keek hen beide aan en vroeg: met hoeveel wezens heb je het gedeeld? Donna zei: met een kleine 200. Letty zei: tegelijkertijd?? Ja, tegelijkertijd zodat ze dezelfde ervaring later ook kunnen opdoen. Jouw vriend zal dit bij een aantal van hen toepassen. Ze weten nu al dat het enorm lekker kan zijn. Niet alleen het bevruchtingsproces is voor ons lekker, dit is ook heerlijk. Ik zei: en dan heb ik bij jullie nog niet gedaan wat ik bij 167 gedaan heb. Diana, vraag het eens aan haar. Een halve minuut later zei ze: dat wil ik morgen ook ervaren. Donna vroeg wat en Diana zei: ze heeft vijf minuten lang aan een stuk liggen trillen over heel haar lichaam. Ze zei dat ze nog nooit zo intens genoten heeft, zelfs niet bij de geboorte van haar kinderen. Donna vroeg hoe en binnen vijf seconden wist ze het zonder verder een woord gezegd te hebben. Diana had haar de beelden toegestraald. Het enige wat Donna zei was: WOW, geweldig.

Ik had mezelf inmiddels aangekleed en liep met Letty naar de kamer van Ella die daar nog steeds naakt zat. Ook de meiden kwamen mee en Donna zei: mam, ik heb net iets heel speciaals meegemaakt. Jos heeft zijn geslachtsorgaan in mijn opening gedaan, hij heeft me niet bevrucht maar wel intens laten genieten en ik heb dat met iedereen die ik ken gedeeld. Ella keek me aan en vroeg: heb je in haar gespoten? Ik zei ja, maar ze heeft dat allemaal opgenomen en omgezet in energie. Ella keek Donna aan en vroeg: maar hoe? Donna zei: dat laat ik je vanavond weten, zodat je ook dat kan documenteren. Dan weten jullie weer wat meer van ons en hoe wij hebben weten te overleven. Letty kleedde zich ook en ik zei tegen Ella: tot morgen. Ze zei: we hebben nog veel te bespreken morgen. Ik zei: morgen, niet vandaag. Ik ga mijn vriendin voorstellen aan mijn moeder.

Letty deed mijn fiets achterin haar auto en we reden terug naar de zusterflat waar ik mijn fiets wegzette en Letty Nelleke haalde waarna we naar de lingeriewinkel reden en ik een dozijn slipjes in diverse kleuren en modellen voor mijn moeder haalde. Ik liet ze inpakken en we vertrokken. Bij mijn thuis aangekomen liepen we de keuken in en omhelsde Nelleke mijn moeder. Ze zei: mam, ik wil je voorstellen aan de vriendin van Jos. Moeder keek mij aan en zei: eindelijk, dan ben ik van die viezigheid van je af. Ik zei: mam, wacht even, ik moet even boven wat halen. Ik liep naar boven en haalde achter in mijn kleerkast nog zes volgespoten slipjes tevoorschijn en nam die mee naar beneden. Ik zei: hier heb je nog wat vuile was.

Ze pakte de slipjes en gooide ze direct in de vuilnisbak. Ze zei: ik wil die viezigheid niet meer aanraken. Ik pakte de tas met de nieuwe slipjes en gaf die aan haar. Ze opende de tas en keek me aan en zei: hehe, eindelijk een goed gebaar van je. Ze omhelsde mij ook en gaf ook Letty een omhelzing. Ze vroeg hoelang we al met elkaar omgingen en ik vertelde haar alleen dat wat nodig was. Ik zei: ik heb ook een baan gekregen in het onderzoeksteam van Nelleke en woon nu samen met Letty in de verpleegsterflat, maar ben op zoek naar een huis voor ons, zodat we kunnen gaan denken aan onze toekomst. Moeder keek mij en Letty aan en zei: volgens mij ben jij een positieve invloed op hem, zorg goed voor hem, hij is een lieve, maar sterk oversekste jongen. Letty schoot in haar lach en zei: daarom past hij zo goed bij mij. We lieten eten komen en hadden daarna nog een paar uur om bij te praten voor we vertrokken naar de verpleegsterflat.

Onderweg vertelde ik Nelleke wat wij allemaal uitgevonden hadden en ze zei: dat is interessante informatie die ons verder kan helpen. Ze zei: wij kunnen nog zoveel van ze leren. In de flat aangekomen werden we belaagd door de andere medewerkers en Letty zei: ok, een van jullie mag vanavond een paar uur bij ons in bed komen. We gaan daarom loten met degenen die nog niet van hem genoten hebben. Het lot viel uiteindelijk op Liena. Die zei: ik game eerst even douchen. Ik zei: in dat geval gaan wij samen douchen. We gingen samen de douche in, wasten elkaar en ze kwam met haar benen om mijn rug en mijn pik diep in haar onder de douche uit waarna we naar de slaapkamer van Letty liepen. Die zei: ik blijf wel even hier, vermaken jullie elkaar maar. Een klein uur, en meerdere orgasmes (zeer luidruchtige) later kwamen we de slaapkamer uit en ging ik bij Letty zitten. We dronken nog een paar glazen wijn en gingen daarna naar bed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5696 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie