BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 8

Ik opende het filmpje en ging er al snel goed voor zitten want zag dat het een film van een half uur was. Het begon allemaal niet heel spectaculair. Angelien stond, net als de 6 andere mannen met boshandschoenen aan oefeningen te doen op een bokszak. De mannen droegen enkel een strak klein sportbroekje, Angelien een sportoutfit die ik niet kende. Een erg klein broekje, meer een string, hoog op haar heupen met een topje strak en klein maar die haar borsten wel goed en stevig ondersteunden. Zo deden ze wat oefeningen tot de bokszakken met rust gelaten werden en ze gingen sparren. Alleen maakten ze geen koppeltjes met elkaar maar enkel 1 koppel met Angelien. Die deed telkens 30 seconden de oefening met 1 man en dan kwam de volgende man. Zo ging het een tijdje door en duidelijk was te zien dat Angelien het zwaar had, ze zweette enorm en haar topje was op de duur dan ook helemaal doorweekt en haar borsten, en tepels, daardoor goed zichtbaar.
Tot die tijd was er weinig gesproken, alsof het een strandaard training was die ze al vaker samen hadden afgewerkt.

Toen nam Manuel het woord:
“Genoeg box training voor vandaag, we gaan verder waar we vorige keer gebleven zijn met de slet training.” Iedereen wist blijkbaar duidelijk wat er moest gebeuren want de mannen gingen meteen op een rij staan, als soldaten in het leger, straks in het gelid. Angelien kwam voor de 1e staan, vroeg iets onverstaanbaars en de man knikte. Angelien ging door haar knieën, trok zn broek uit en nam meteen zn slappe maar lange lul in haar mond en begon hem te pijpen. Manuel was inmiddels, naakt, achter haar komen staan en keek goedkeurend toe. Af en toe zei hij iets als “dieper, langer diep in je keel houden of minder je handen gebruiken!” Ook had hij een stopwatch in zn hand en na 3 minuten gaf hij een seintje door met zn slappe pik op Angelien haar hoofd te tikken. Angelien stond op, ging voor de volgende staan en vroeg weer wat, nu beter te verstaan: “Instructeur, mag ik uw werktuig klaarmaken?” was de vraag en ook deze man knikte goedkeurend. Weer knielde Angelien en weer pijpte ze hem voor 3 minuten tot ze het seintje kreeg om naar de volgende te gaan. Nadat ze alle 6 gehad had stond ze op en ging voor Manuel staan. Die liep keurend en rondje om haar heen, voelde aan haar billen, trok haar broekje opzij en voelde aan haar kut en knikte goedkeurend. “Nat genoeg, uitkleden!” was zn opdracht. Met haar rug naar de camera kleedde ze zich uit maar toen ze zich bukte om haar broekje te laten zakken ving ik een glimp op van haar kutje, nog steeds geheel glad, maar ook gezwollen en glinsterend nat. Haar topje volgde maar van haar borsten kreeg ik niks te zien.

Er werd door de mannen een rood rond meubel in het midden van de ruimte gezet, een halve meter hoog schat ik, een soort van sportmat alleen dan rond. Angelien ging op haar handen en knieën erop zitten, met haar kont aan de rand. De mannen gingen rondom staan en ontnamen daardoor het beeld op Angelien een beetje. Het kussen werd gedraaid zodat het bij de 1e man uitkwam waar Angelien mee begonnen was met pijpen en deze trok eerst een paar keer aan zn half slappe pik om hem vervolgens, zonder aankondiging, tussen Angelien haar gezwollen schaamlippen te zetten en hem in 1 beweging diep in haar te laten verdwijnen. Doordat het kussen niet erg groot was kwam haar hoofd tot de andere kant van het kussen waar ook een man stond die haar hoofd pakte die omhoog draaide, en haar aankeek. Angelien opende meteen haar mond, de man keek keurend en knikte. Angelien nam nu, zonder haar handen te gebruiken zn pik diep in haar mond en door de stoten van de man achter haar, die haar langzaam maar diep en stevig stond te neuken, pijpte ze de andere man. “4 minuten” zei Manuel streng als een officier in het leger. Na 4 minuten stopte de man met neuken en liet zn inmiddels keiharde forse pik uit haar glijden en Angelien liet de andere enorme pik uit haar mond glijden. In beide gevallen ging dit gepaard met veel lichaamssappen. Het kussen werd iets gedraaid waardoor Angelien voor 2 andere mannen kwam en het spel ging verder. Weer werd Angelien 4 minuten geneukt in haar kut en mond en vooral uit haar mond droop het kwijl.

De mannen die net aan de beurt waren geweest hielden hun pik stijf door zich langzaam met lange halen af te trekken, de 2 die nog aan de beurt moesten komen stonden met hun handen op hun rug, hub half slappe lul hangend tussen hun benen. Angelien werd weer stevig en diep geneukt, en kreunde nu meer en harder dan in de 1e ronde. Na 4 minuten stopten de mannen weer en werd het kussen weer iets gedraaid. Nu druipte ze niet alleen heftig uit haar mond maar ook uit haar kut, die recht in beeld was en wijd open stond. Alles glinsterde en glom van haar geile lichaamssappen. De laatste 2 mannen mochten zich nu uitleven op Angelien en deden dat ook meteen zonder te vragen. In no time kreunde Angelien nu hard en heftig en zakt soms een beetje door haar knieën en armen door al het neukgeweld. Dit werd echter meteen afgestraft door Manuel die alles nauwlettend in de gaten hield en dichtbij stond. “Omhoog slet!” riep hij hard en sloeg haar hard op 1 van haar billen. Meteen was een rode afdruk te zien en schoor Angelien weer omhoog, hard kreunend. Net voor het verstrijken van de laatste 4 minuten zakte ze weer in elkaar. Weer een harde tik, nu op haar andere bil, volgde en weer een rode afdruk. “Omhoog slet, bied je aan!” ze herstelde zich maar met meer moeite dan de vorige keer. Nu had ze alle mannen gehad en was Manuel aan de buurt. “Je blijft omhoog, anders zal ik je straffen” zei hij streng en stak zn half harde paal in 1 keer diep in haar. Een luide kreet ontsnapte aan haar mond en ze zakte in elkaar. Zonder een woord te zeggen volgde er een fikse klap op haar kont, herstelde ze zich en begon Manuel haar stevig te neuken.

De andere mannen waren weggelopen, buiten beeld. Manuel stond haar zo een paar minuten te neuken, soms liet hij zn enorme paal bijna helemaal uit haar druipende en gezwollen kut glijden om hem vervolgens met een enorme stoot weer te laten verdwijnen, diep in haar kut. Na dit en paar keer herhaald te hebben werd het Angelien weer te veel, ze zakte in elkaar. Weer een keiharde tik, Angelien schreeuwde hard en deed haar best weer omhoog te komen. Manuel haalde zijn inmiddels snoeiharde en gigantische pik uit haar glijden. Toen ze uiteindelijk weer in de goede positie was, spreidde hij met beide handen haar rode billen, haalde zn hand door haar kut en smeerde dat op haar sterretje en zette zn gezwollen eikel tegen haar kringspier. Angelien kreunde alweer maar Manuel trok zich er niks van aan en drukte door een langzaam gleed zn paal in zn geheel in haar kont. Steeds harder kreunde Angelien nu, tot Manuel het zat was. “Bek houden, dit is je straf, je hoort je kut ten alle tijden hoog te houden als je geneukt wordt, dit zal je leren!” mn zn pik helemaal diep in haar bleef hij even staan en zei toen: “en dit past goed in de training, ook je kontgat moet goed getraind worden voor ons, tenslotte ben je hier voor ons en moet je lijf altijd klaar zijn.

Nu begon hij haar in een stevig ritme te neuken, het koste Angelien duidelijk veel energie om hoog te blijven met haar kont maar ze hield stand. Zo neukte hij haar voor een paar minuten tot ze toch weer in elkaar zakte. Manuel liet nu zn lul uit haar glijden en wenkte, waarschijnlijk naar de andere mannen. Die kwamen namelijk weer in beeld en kregen instructies. Angelien haar kut en kont waren goed in beeld, nat, openstaand, gezwollen kutlippen en 2 knalrode billen. “Zet haar neer” zei Manuel en meteen werd Angelien door 4 mannen vastgepakt en buiten beeld gedragen. De camera ging even op zwart maar al snel was er weer beeld. Angelien stond naakt, vastgebonden aan haar polsen met haar armen in de lucht aan een sporttoestel. Haar benen gespreid en met haar enkel aan de poten vastgebonden. Een sliert kutgeil hing aan haar schaamlippen, maar wat nog meer mijn aandacht had waren haar tepels die nu voor het eerst goed in beeld waren. Ze waren hard, keihard maar zag ik het nou goed, zag ik iets glinsteren? Op beide tepels leek iets te zien, er glinsterde iets. Ik probeerde in te zomen, maar dat ging helaas niet op deze film. Ik bleef er naar turen tot mn uitzicht werd ontnomen door 1 van de mannen die voor Angelien plaats nam en zn stijve pik in haar kut schoof.

Gek genoeg bleef hij zo staan, zonder te bewegen. Even later kwam er nog een man aanlopen, zn knuppel zwiepte heen en weer bij elke stap en liep om Angelien heen en nam plaats achter haar. Hij ging dicht tegen haar staan, pakte zn paal beet en drukte hem tegen haar kont. Angelien haar gezicht verschoot, ze schreeuwde luid en voor ze het wist was ook haar kont gevuld met een harde grote pik. “Laat haar even wennen” hoorde ik Manuel buiten beeld zeggen, “en dan 15 minuten training, om de 5 minuten wisselen. Angelien haar gezicht was duidelijk bezorgd, 15 minuten training? Je kon het haast van haar gezicht aflezen. Maar ze had geen keus, ze stond daar vastgebonden dus kon niks anders dan incasseren. De mannen waren nu begonnen, samen in hetzelfde ritme, haar te neuken. Eerst rustig en met korte stoten, maar al snel verhoogden ze het tempo en waren de stoten langer en dieper. Angelien had zich overgegeven, haar hoofd hing achterover en hing haast aan haar armen.

Na de 1e 5 minuten leek ze even te kunnen herstellen maar de volgende 2 stonden al klaar en stoten meteen diep in haar en pakten hetzelfde hoge tempo op van hun voorgangers. Angelien leek bewusteloos, het enige wat te je hoorde was een bijna onafgebroken kreun. Het tempo van de stoten was nu hoog en hard, haar onderlijf schudde door al dit geweld. De 5 minuten waren alweer snel voorbij en ook de volgende wissel was snel en vakkundig. Ene knuppel eruit, andere erin. En meteen weer het moordende tempo. Toen ook die 5 minuten voorbij waren lieten de 2 haar achter, ze stond daar nu alleen in beeld, haar kut wijd open, druipend en met enorme rode gezwollen kutlippen. Zo stond ze even, tot Manuel in beeld kwam. Hij pakte haar hoofd die nog steeds naar achteren hing, gaf haar een kus en zei: “je hebt je goed hersteld van het vorige onderdeel en dit goed doorstaan. Als beloning mag je nu klaarkomen.” Manuel ging voor haar staan en pakte een grote vibrator met en grote trillende kop en zetten die op haar gezwollen klit. Hij zette hem aan, aan het geluid te horen op een hoge stand en binnen no time stond Angelien te trillen op haar benen, nog meer geil droop uit haar kut en smeekte Manuel: Neuk me, neuk mn hoerenkut, alsjeblieft, steek die lekkere pik diep in mn vleeskut.”

Maar Manuel deed niks, hield alleen de vibrator stevig op haar kut gedrukt en 30 seconden later kwam Angelien klaar, onder veel geluid, schreeuwend en kreunend en ladingen kutsap spoten uit haar kut. De vloer onder haar was nat alsof ze had staan plassen. Manuel hield de vibrator ondertussen gewoon op haar kut en 30 seconden later kwam ze alweer, weer luid schreeuwend en spuitend, alles om haar heen was nu nat en aan haar gezicht te zien was ze in trance. Manuel leek zich er weinig van aan te trekken want bleef zonder oponthoud de vibtaor tegen haar kut drukken. Het spuiten was weer gestopt, maar het trillen en schudden van haar lichaam niet en weer 30 seconden later kwam ze voor de 3e keer klaar. Weer spoot ze ladingen vol kutsap uit haar kut en gromde nu hard en doordringend. Manuel stopte nu met de vibrator en verdween buiten beeld. Minutenlang hing Angelien daar, meer door dan levend, en druipend uit haar nog steeds wijd openstaande kut. Toen ze weer enigszins bij zinnen was richtte ze zich op en keek in de camera. “Dank u Master en trainers, deze training had ik nodig oom een goede slet te worden”
Toen ging de camera uit en stopte de film…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 6192 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 8”

  1. Heerlijke verhalen reeks😋 In deel 1 schrijf je dat jullie dochters het huis uit zijn. Komen zij nog terug in het verhaal? Zij zullen toch ook merken dat hun moeder veranderd. Het zou geil zijn als Angeline haar dochters ook weet over te halen te veranderen, zodat die alleen nog maar zwarte lovers willen. En ik hoop dat jullie dan uiteindelijk opa en oma worden van een paar prachtige zwarte kleinkinderen.

Plaats een reactie