BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (8)

Eva {mijn schoonzus ) hadden elkaar heerlijk verwend door elkaar te masseren Eva’s kut lippen waren opgezwollen en puilden uit haar buitenste kutlipjes. Ik lag op mijn knieën met mijn kont naar de deur en zag hoe Eva wat angstig naar de deur kijken, ik keek snel om en zag mijn zwager daar staan met een enorme bobbel in zijn broek.
Hij kwam binnen en Eva zei gelijk schat het is niet wat je denkt, ik weet ik niet wat voor andere gedachten je kunt hebben, als je je vrouw naakt ziet met een paar natte opgezwollen kutlippen en de vingers nog bij de kut van een andere naakte vrouw bij elkaar in bed.
Mijn zwager kwam dichter bij en vroeg rustig gaan jullie lekker en wreef wat over mijn billen en trok de ene bil iets naar hem toe, ik zag hem kijken tussen mijn billen naar mijn poepgaatje en openstaande kut.
Ik durfde mij niet te verroeren, hij gaf mij een tikje op de bil en zei, zo volgens mij ben jij zo’n sletje die nooit genoeg heeft, en pakte mij bij mijn haar en trok mijn hoofd iets achter over, ik mompelde dat ik seks wel fijn vond, en hoe vaak doe jij het dan sletje, hij zei als ik het goed begrepen heb heeft jou man minder interesse in seks.

Ik zei gelijk dat het hem niet altijd lukte om hem stijf te krijgen.
Ja, ja zei mijn zwager dat had ook begrepen van hem en dat jij het in principe moet iedereen mocht doen.
Ik keek hem verbaasd aan, gelijk zei hij ik vergeef het jullie dat jullie met elkaar hebben liggen rotzooien als ik jou mag neuken.
Mijn schoonzus zei eerst niets, maar toen hij zijn gulp open deed, zei Eva hij heeft wel een hele grote hoor als je niet wilt dan moet je het gewoon zeggen.
Voordat ik het door had stond mijn zwager in zijn blote kont en zijn broek en boxer lagen op de grond.
Ik keek naar zijn kruis en keek nog een keer want inderdaad wat een joekel van een pik.
Hij stapte achter mij trok mijn billen uit elkaar plaatste zijn eikel tussen mijn lipjes en ik smeekte gelijk, wel voorzichtig hoor.
Langzaam drukte hij zijn pik naar binnen die zat er nog niet helemaal in toen hij zijn pik er weer uit trok.
Hij zei kom slet ga op je rug liggen, dat deed ik en hij speelde wat met mijn lipjes en ging met zijn tong langs mijn lipjes en met het puntje van zijn tong werd mijn clit behandeld.

Ik lag te schokken en gelijk voelde ik zijn pik weer in mij zeiknatte kut, nu zei hij tegen Eva ga met jouw kut op haar mond, dan kan zij jou beffen.
Eva wachtte even, mijn zwager zei streng kom je nog of moet ik jullie wat harder aanpakken.
Gelijk zat Eva met haar kut op mijn mond en zei opende haar lipjes, zij was zo geil dat er iets vocht uit haar kut liep, het rook fijn en smaakte heerlijk, Eva begon met mijn harde tepels te spelen.
Nu ging mijn zwager dieper in mijn kut, het voelde net of ik 2 pikken in mijn kut had wat een enorme lul had hij, en ik voelde zijn ballen tegen mijn kontje tikken,
Nu voelde ik zijn sperma in mijn kut spuiten, hij trok zijn pik uit mijn kut en ging naast mijn staan en duwde zijn pik in mijn mond en zei tegen zijn vrouw, lik haar kut schoon.

Eva gehoorzaamde en likte mijn kutje schoon, en ging met haar tongetje langs mijn lipjes en ik kwam gillend klaar Eva zat met haar hand haar kut te masseren, en kwam even later ook klaar.
Mijn zwager liep weg, en ging naar zijn kamer.
Eva bleef bij mij slapen, de volgende ochtend werden wij wakker en zagen Niels de zoon van Eva staan die ons stond te bewonderen, toen hij door had dat wij hem ontdekt hadden en wij zagen dat hij daar stond met een stijve in zijn broek vroeg Niels of wij goed hadden geslapen.
Ik zei heerlijk ik keek op de klok en zei dat ik ging douchen, ik stapte uit bed en had wat moeite met lopen, na die giga neuk partij.
Nu vraag ik mij af was het afgesproken die neuk partij met mijn zwager en schoonzus en moet ik het mijn kerel vertellen of zit hij ook in het complot.
Die dag gingen wij naar huis en eva nodigde mij een paar weken later uit.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9714 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (8)”

Plaats een reactie