BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

sExen 4

Nog steeds niets vast, maar sinds mijn scheiding al 3 seksuele relaties gehad. Wat me ook wel beviel. Ik was inmiddels verhuisd naar een plaats dicht bij mijn werk. Ik had af en toe geprobeerd nog contact te zoeken met Rita , om weer eens een one night stand met haar te hebben, maar ze gaf aan dat niet te willen. Omdat ik nu meer mijn eigen draai begon te vinden, kwam ik ook weer meer in kontakt met ou-de kennissen, waarvan 1 een oud collega Gert was. Ik trof hem op een ochtend bij een buurtsuper, en we raakten aan de praat, en hij vroeg hoe het met de liefde was, waarop ik hem vertelde dat het nog niet je van het was. Hij vertelde nog wel een paar dames te weten die ook op zoek waren naar een relatie, en we bekok-stoofden dat hij een van de dames mee zou nemen naar een bar waar ik dan ook toevallig zou zijn, en het dan zou proberen het met haar aan te leggen. Ik ging er in mee, maar als ik het niet s zou vinden zou ik vertrekken.

Zo gezegd zo gedaan, en de eerstvolgende zaterdagavond zou ik in een bar zijn waar mijn Gert dan met haar zou verschijnen. Rond een uur of tien kwam Gert binnen met een dame, die me direct aansprak. Nadat we aan elkaar voor waren gesteld, moest Gert zogenaamd dringend weg, en zat ik met Jetty aan de bar. We praatten en dronken wat, en het ging lekker. Opeens zei ze dat ze het vermoeden had dat zij en ik gekoppeld waren door Gert, iets wat ik niet wilde ontkennen. Het was ook niet erg zei ze want ze vond me wel een leuke gezellige man. Jetty, was klein van stuk 165m, lekker mollig en een c cup borsten. Nadat we een paar uur gekletst hadden gaf ze aan naar huis te moeten naar haar kinderen, omdat de op-pas ook niet te laat thuis mocht komen. We bestelden een taxi, en bij haar huis aangekomen, nodigde ze me nog binnen uit voor een drankje. Ik moest even wachten tot de oppas weg zou zijn, want ze wilde geen geroddel. Nadat de oppas vertrokken was, ging ik naar binnen, en ze wees me de bank, en vroeg wat ik wilde drinken, en we raakten aan de praat. Uiteraard vertelden we over terwijl ze zo sprak, en mijn drankje had gehaald, keek ik eens naar haar en buiten haar fijne borsten en neukvlees zag ik ook en lekkere bolle kont. Toen we een poos gepraat hadden zei ze nou dan zal ik de vraag maar stellen, wat gaan we doen, ga je naar huis of blijf je hier. Ik wil hier wel bij je blijven zei ik, en ze leidde me voor naar haar eenvoudige slaapkamer.

We kleedden ons uit ondertussen elkaar goed bekijkend. Toen ik mijn slip uittrok meende ik een soort van angstige blik in haar ogen te zien. We doken onder de dekens en kropen lekker tegen elkaar aan. Na enige tijd begon Jetty me te strelen over mijn buik en borst, en vroeg ze of ik voorzichtig met haar wilde doen, want ze was niet zo wijd gebouwd. Ik zei plagend tegen haar dat we eerst maar eens moesten kijken of we het überhaupt wel voor elkaar zouden krij-gen. Ze had geen twijfel zei ze, want ze mocht dan wel nauw zijn , maar had andere kwaliteiten, waarmee ze me nieuwsgierig maakte. ZE ging al zoe-nend over mijn borst en buik onder de dekens, waar mijn jongeheer al lang-zaam aan uit zijn rustpositie kwam. Toen ze bij mijn lul kwam nam ze hem in haar mond en begon er langzaam aan te zuigen en ging langs de schacht van boven naar beneden. Toen mijn lul door deze verwennerijen eindelijk op sterkte was, deed Jetty iets wat ik nog nooit had ervaren, en ze nam mijn grote lul van 21 cm en behoorlijk dik, in een keer in haar mond en liet hem tot in haar keel glijden zonder te proesten enz. al zuigend liet ze mijn lul uit haar keel komen, slikte een paar keer , en dan nam ze hem weer in haar mond. Ik genoot hier erg van, en zei ook tegen haar dat dit echt een kwaliteit was, en hoorde haar licht gniffelen. Na een tiental minuten vond Jetty het wel genoeg en liet ze mijn lul uit haar mond glijden.

Zo zei ze toen ze boven de dekens kwam dat was eerst wel genoeg voor mijn kaken, waarop ik nu onder de dekens schoof om haar lekker nauw kutje te likken, ik ging dezelfde route naar beneden, als zij bij mij had gedaan, en ik stak mijn tong uit naar haar klitje. Op het moment dat ik die aanraakte voelde ik een grote siddering door haar lijf gaan en vermoedde wat er ging gebeuren als ik er echt op los ging. Ik zette mijn mond tegen haar kut en liet mijn tong haar klit bewerken, ze sidderde en kreunde en draaide toen ik haar klit tussen mijn lippen nam en er aan trok en op zoog. Ik begon haar kut die al behoorlijk nat werd steeds heftiger te likken, en drukte twee vingers in haar kut en streek over haar G-spot heen. Ze was nu niet meer te houden, het kutvocht sijpelde langs mijn mond en ze kwam kreunend en gillend klaar. Ik had eer van mijn werk, en ze trok me boven de dekens en gaf me een lekke-re tongzoen waarna ze ei, dat het geil was om zichzelf te proeven. Nu be-steedden we iets meer aandacht aan elkaar borststreek en ik nam haar te-pels in mijn mond, zoog eraan, en trok iets aan de andere tepel, ook hier re-ageerde Jetty weer heftig op, het leek alsof deze dame nog nooit seks had gehad, zo erg reageerde ze overal op. Na een uurtje strelen en orale seks besloot Jetty dat het moest gebeuren, en ze wilde neuken.

Ga maar lekker op je knieën zei ik dan kan ik die lekkere billen van jou zien. Ze ging snel op haar knieën zitten, en ik kroop achter haar en maakte mijn lul goed nat en zette mijn eikel tegen haar kut. Heel langzaam drong ik naar binnen, waarbij haar ademhaling steeds sneller ging. Ik trok mijn lul er weer uit, maar dat was niet naar de zin van Jetty, en ze zei als je er straks weer in zit, doorduwen, ik wil ruw geneukt worden, geen medelijden zei ze .Zo ge-zegd ze gedaan, ik drukte mijn lul weer in haar kut, en drukte in een keer door en begon ook direct te neuken. Jetty gromde wild en liet zich voorover op haar armen vallen, terwijl ik als een wilde die strakke kut bereed. De kut was zo straks dat ik me ook helemaal liet begaan, ook de lekkere bolle kont was een aanblik van genot, en ik liet me gaan, en gaf er een flinke pets op, Jetty keek naar me maar glimlachte en vroeg zodoende om meer.

Nu gaf ik om toerbeurt een pets op de linker en dan weer op de rechter bil, boog dan iets voorover en trok dan aan de linker en de rechter tepel, waardoor Jetty helemaal gek werd. Omdat ze zo nauw was dreef mijn lul haar schaamlippen ver uit elkaar, en werd ze helemaal nat, Ik hield het eigenlijk ook niet lang meer en besloot de bolle kont maar eerst te laten voor wat het was, en draai-de op mijn rug op bed en zo kwamen we in een lepeltje lepeltje positie te-recht waar toch niet haar voorkeur naar uitging. Ze ging van me en ging bo-ven op mijn lul zitten, en ging in hetzelfde tempo door dan waar ik haar in had geneukt, haar borsten schommelden voor mij op en neer, en ze werd steeds gekker, toen ik haar borsten pakte kneedde, en aan haar tepels be-gon te trekken. Op een bepaald moment draaide ze zich om terwijl mijn lul in haar kut zat, was een vreemde ervaring, maar daarnaast ook behoorlijk geil. Toen ze met de rug naar me toe zat ging ze achterover hangen, en begon toen te neuken, terwijl ze mij een lekkere tongzoen gaf. Ze begon steeds meer te neuken, en na nog een keer haar kut en klit te hebben gestreeld be-gon ze ongelooflijk klaar te komen. Nadat ze was klaar gekomen, en ik hoop-te dat ik me ook zo klaar mocht neuken in die nauwe kut, zei ze; ik ga je lek-ker klaar pijpen, ook dat leek me een goed plan, en ze ging tussen mijn be-nen liggen en begon mijn lul weer te bewerken van onder naar boven, even in de mond en dan weer eruit. Op een bepaald moment ging ze iets omhoog op haar knieën en liet ze mijn ;ul snel in haar keel glijden, zoog erop en het leek alsof ze slikte en toen weer tot de eikel eruit,ooooooooo wat een genot, toen weer hetzelfde helemaal in de mond zuigen en geil inslikken, en toen half uit de mond, en weer naar binnen, ik volde mijn zaad al opborrelen, en toen ze hetzelfde nog eens deed , kwam ik klaar, ik zei het tegen haar, maar ze liet mijn lul gewoon in haar mond glijden, en slikte mijn grote kwakjes door.

Toen ik was uitgespoten ging ik even naast haar liggen om bij te komen, maar mijn erectie bleef, dus had ze wel een vermoeden wat er ging gebeu-ren. Ik wil nu in je klaar komen zei ik tegen haar en ze ging weer op haar knieën zitten, en zei neem me maar te grazen jij neukbeest. Ik posteer me weer achter haar, pak mijn nog steeds harde lul en druk hem in een keer bij Jetty naar binnen, en begin haar wild te neuken, en aangemoedigd door haar gekreun geef ik haar weer een paar tikken afwisselend op haar linker en rechter bil, waardoor ze ook weer geil begint te kreunen. Na haar een tiental minuten goed doorgeneukt te hebben, waarbij ze ook nog weer een paar keer klaar kwam, voel ik ook mijn zaad weer opborrelen, en begin nog harder te stoten en laat mijn sperma in haar kut lopen. Na mijn orgasme laat ik me voorover op haar vallen. We vallen naast elkaar in bed, en na een kwartiertje gelegen te hebben, komt de ontnuchterende opmerking, dat haar kindjes wel bijna wakker zullen worden en of ik het erg vind om te vertrekken. Na een lange tongzoen, sta ik op doe mijn kleding aan, en verlaat het huis. Deze dames heb ik nog een paar keer van mogen genieten, maar ook dit was niet de ware voor een langere relatie….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7225 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie